Carola Wetterholm sågar allt som har med tv att göra

15:00 21 Sep 2017

Carola Wetterholm:

Förutom Runar då…
Runar är en liten heting där hemma i den Wetterhomska tv-soffan och det, trots att Carola blivit påhoppad av Livets ord i Uppsala när de etablerade sig där med orden att ”Det är Guds straff att du går på kryckor.” Runar ”MumsMums” Sorgaard. Hehe…
Carola går vidare i sin rant med att såga i princip alla program och genres som finns på dumburken – förutom just Biggest Loser då. Alla får sig en släng av sleven. Alla från Arga Snickaren och Lyxfällan till Paradise Hotel och Unga föräldrar.

Jag är rätt less på att det är så många varianter av exakt samma tema på TV.  Ta alla dejtingprogram exempelvis, har aldrig ens fastnat för dem förvisso. Men allvarligt nu, Jag har varit med i en TV-produktion och vet ju hur det är att ha en kamera upptryckt i ansiktet vad man än gör. Att försöka hitta kärleken under de förhållandena, hur tror man att det ska funka?
[…]
Sen Paradise Hotel, Ex on the beach osv… jag får bara ont i själen av att se dem. Alla dessa unga människor som utåtagerar och är mer än lovligt lössläppta åt alla håll och kanter.
Vad har vi mer? Jo alla matprogram – Kockarnas kamp, Mästerkocken, Sveriges yngsta mästerkock, Tårtslaget, Dessertmästarna, Hela Sverige bakar osv. Plus alla utländska Jamie Oliver, tex.
Just ja och sen alla Arga program:) Arga snickaren, Kniven på strupen, Lyxfällan, Att få en fet utskällning (eller sjutton) oavsett om man verkligen behöver den eller ej, på bästa sändningstid….nja.
[…]
Kan vi kanske prata lite om Unga föräldrar också?
Sen NÄR började vi tycka att det är okey, kanske till och med något att uppmuntra, att bli förälder när man är 15-16-17 år? Jag tvivlar inte en enda sekund på att de flesta av de som blir mammor väldigt unga klarar av det utmärkt, för det tycker jag ofta att de gör. Jag skulle inte lägga mig ner och dö om nån av mina ungar hamnade i den sitsen, men jag skulle då fan aldrig UPPMUNTRA det.//Carola

Så nä, det finns inte så speciellt många program kvar att välja på när alla de här programmen är ratade. Vilken tur att Runar blev kvar i Biggest Loser så att Carola har något ögongodis kvar att dregla över – i alla fall i EN vecka till. 😉
Skulle han mot förmodan ryka vid nästa eliminering så finns det ju alltid repriser av programmet att sukta till fram till den stora finalen då Runar återigen kommer glida in i tv-rutan. Hoppas han lånar sin exfrus stora fläkt så att vi kan få se de där blonda lockarna svalla i vinden när han svassar ut på scenen…
Köp hem mycket popcorn Carola!
Det är han väl värd, Runisen?

53 kommentarer | “Carola Wetterholm sågar allt som har med tv att göra”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Vem tusan är Carola Wetterholm???

  1. Anonym skriver:

   Vet du, jag hade ingen aning heller men jag hittade svaret direkt – genom att googla. 🙂

  2. Karin skriver:

   Känd för att ha fått många barn och inte vilja jobba. Har även rätt i alla situationer. Vet helt enkelt bäst.

   1. Jag har alltid rätt. Och har jag nån gång fel är det ett misstag 🙂
    Men du har fel, för jag har inte sagt att jag aldrig vill jobba! Så mkt jävla skitsnack som hänger kvar . Repliken kommer från ett avsnitt av familjen annorlunda. Jag är nyförlöst och sitter med mitt lilla barn i famnen. Jag säger att jag inte kan förstå hur folk kan välja bort att vara hemma med sina barn och i stället fokusera på sin karriär. Välja bort alltså. Som i att gå ut och jobba när barnet är ett halvår. För mig är det inte rätt val. Notera att mitt barn är tre dagar gammalt, bara tanken på att lämna honom för att gå på toa är jobbig:) Jag har svarat på samma fråga flera gånger och de KLIPPER ihop som de vill.
    Jag har jobbat för att kunna vara hemma länge. Jag jobbade nätter på neonatalavdelningen, vi gick omlott. Vi har offrat saker för att kunna vara hemma för det var viktigt för oss. Vi har heller inte fått några bidrag. Jo barnbidrag som alla får. Men inget annat.
    Men folk som du får det att låta så fult.
    Hur kan det vara fel att själv vilja ta hand om de barn man sätter till världen?
    Förklara gärna det:)

    1. Anonym skriver:

     Du har ju själv skrivit på din blogg att du varit hemma med barn och inte jobbat på 23 år.
     Plugga är väl de senaste årens sysselsättning eller?

     1. Ja det har jag säkert skrivit, men jag har jobbat:) Till och från, mer innan sjätte barnet än efter. Inget alls på sjukhuset efter sjätte barnet, men då med bloggen. Jag menar mer att jag inte jobbat heltid, och på fasta tider. Jag har kunnat styra mitt liv i princip som jag velat i 23 år. Tagit arbetspass efter hur det har funkat med familjen.

      Jag har pluggat heltid i fyra år nu.Det är väldigt lustigt att mitt pluggande inte riktigt räknas, när de flesta andras gör det. Hur kan det komma sig? Är det mindre jobb för att jag har nio barn eller hur resonerar man?Jag har pluggat på nätterna och tagit hand om kids på dagarna. Ändå är det med förakt som det sägs att jag väl pluggar…? Varför?

 2. Anna skriver:

  Familjen Annorlunda då? Sen NÄR började vi tycka att det är okej, kanske till och med något att uppmuntra, att bli förälder till fler barn än man kan räkna på en hand?

  1. Karin skriver:

   Hon vill nog inte kritisera den produktionen hon själv deltog i 😉

   1. Il skriver:

    Tror du missade Annas poäng 😝😉

    1. Karin skriver:

     Japp, jag var nog lite snabb på tangenterna där 🙂

 3. Kristin skriver:

  På blondinbellas senaste inlägg har en del kommentarer en bild på Isabella, ser ut som ”hennes” svart men med ett annat namn bara.

  Plus: Reklamen för fan? (Tänker fortsätta tjata) Den försvinner ju aldrig och gör bloggen mindre och mindre värd att läsa.

  1. Anonym skriver:

   ???

  2. Hajflickan skriver:

   Bara jag som inte förstår första stycket?

  3. Anonym skriver:

   Hon skriver att det finns kommentarer på Blondinbellas blogg som har en bild på Blondinbella. Antingen använder någon hennes bild eller så är det hon som kommenterar sin egen blogg under andra namn men misslyckas då bilden avslöjar henne.

 4. anna skriver:

  Carolas svar på en en kommentar, hon verkar inte riktigt gilla överviktiga personer. men sen igen vem har tid och träna fem dagar i veckan när man jobbar som hon..fast hon jobbar ju inte…

  ” men Alltså biggest loser är ju inte ens ett bra program för vikt nedgång. till och med tränare från andra säsonger har gått ut och sagt att folk som varit med där har förstört sin förbränning så helt ärligt hellre tjock än att svälta sig och träna 6-8h dag i några månader.. det är inte ens bra för kroppen >.<.

  då ser jag hellre att samhället börjar acceptera olika kroppar och ser personen och individen än vikten för ingen har den blekaste aning om varför en person inte springer på gym varje dag. det finns massor av olika orsaker som påverkar folks vikt som psykiska besvär, fysiska osv osv.

  Carola: Ja Olga, som var tränare har uttalat sig. Men det hon sa var inte att Biggest Loser var dåligt, men det är vad media för fram för att sälja rubriker:) Det hon sa var att det är en extremt onormal situation. Man ska inte jämföra sig med deltagarna.
  Det handlar inte om att svälta sig, gå ner massa kilon på några månader och sen återgå i gamla mönster, det handlar om en livsstilsförändring. Med en sjujäkla kickstart i BL:)
  Även om man trivs med sin övervikt, så är det inte bra för kroppen. Det är liksom bara så. Det handlar inte om att acceptera olika kroppar. Alla är vi olika byggda, och det ska accepteras såklart. Men övervikt…ska man verkligen normalisera det? Alltså jag snackar inte om några pluskilon hit eller dit, utan ordentlig övervikt. Det är inte bra för någon.
  Du har helt rätt i att ingen annan vet orsaken till varför någon annan inte tränar, och det finns säkert lika många anledningar som rena bullshit-ursäkter:)
  Rent sakligt nu… träning är bra för både kroppen och psyket. Det är bevisat om och om igen.
  Så alltså, mår man skit så kommer man inte må sämre för att man tränar. Tvärtom.Och nu generaliserar jag, för såklart finns det tillstånd som inte tillåter fysisk aktivitet, men de är få."
  🙂

 5. Booktokig skriver:

  Kan någon vänlig själ som följer Anna Book förklara för mig varför hon gjort sitt Instagram-konto privat!!?? 😫

  1. Anonym skriver:

   För att hon då tänker att hon ska få fler följare. Ett knep för att fler ska börja följa henne.. hoppas inte det funkar hehe.

 6. Anonym skriver:

  Jag hade hellre sett att du gjorde ett inlägg om hennes syn på feminism…

  https://blogg.loppi.se/familjenannorlunda/2017/09/19/men-hur-var-universitetet-da/

  ”Haha, jag har ju svårt för genusdebatten när den förs av feminister. Framför allt de feminister som liksom vill hävda att kvinnor är så mycket bättre än alla män och att alla män är idioter.”

  1. Karin skriver:

   Verkligen. Syna henne där.

 7. Anonym skriver:

  Jag blev väldigt förvånad när Runar pratade om att han föreläser om positivism och självkänsla (eller vad han sa) och sen står och gör sig rolig på andras bekostnad på ett väldigt exakt sätt. ”man blir ju inte smal av att guppa omkring på en boll” och allt han sa, när Camilla inte hörde. Ganska ofräsch, tycker jag

  1. Anonym skriver:

   Elakt sätt. Inte exakt

  2. Alexandra skriver:

   Ja jag blev riktigt äcklad över hans personlighet när han stod på löpbandet och hånade Camilla. Tycka vad man vill om hennes ”träning” men det där var vidrigt beteende av honom..

 8. Tuss 🕉 skriver:

  Men alltså VAD händer i Marrakech efter som alla ska dit? 🤷🏻‍♀️

  1. Bloggbevakning skriver:

   Deo doc-sponsresa

  2. TCT skriver:

   Deodoc har pressresa…

  3. Tuss 🕉 skriver:

   Hahaha nä ni skojar?! Herregud…! 🤦🏻‍♀️

 9. Hajflickan skriver:

  Carola, Livets ord och Runar. Trodde helt ärligt inlägget handlade om Häggkvist fram tills att jag började läsa kommentarerna 😂

  1. Androgyn skriver:

   Var också tvungen att googla och kika ifall häggkvist gift om sig och tagit nytt namn D:

 10. Cookie skriver:

  OT Nu har Booken gjort sin IG privat. Så nu kan man inte ha koll på henne längre då man är blockad 🙁

  1. Klara skriver:

   Märkligt då Anna i en live tyckte att döttrarna var SÅ töntiga som hade sina åkonton privata. Öh, konstigt?!

  2. Anonym skriver:

   Det är nog bara tillfällligt, den är nog snart öppen igen.

  3. Femma skriver:

   Anna är ju i Köpenhamn tillsammans med My, som nu också har gjort sin instagram privat. De har säkert kommit på någon mästerplan tillsammans där.

   1. Maja S skriver:

    Två virrpannor som inte kan ta kritik 😳

    1. Anonym skriver:

     Två falska, arga, skrytiga, lismande, kändiskåta, förnekande lögnare som båda sägs ha stulit och behandlat vänner illa, och som bär dyblöta offerkoftor.

   2. Anonym skriver:

    Ja mästerplanen är såklart att My ska få fler följare och bloggläsare, hon visar upp sig med Book på sin ig och då Bokens ig är stängd så tänker sig Myggan att folk då går in på hennes blogg så får hon fler läsare. MEN ni behöver inte gå in på bloggen för Myggans ig är öppen igen.

 11. Anonym skriver:

  Tycker hon har ganska rätt i det hon skriver, är beredd att hålla med.

 12. Jag hoppas att alla begriper att jag kanske är aningens ironisk?
  Lite lite lite sådär 😉
  Speciellt i ordvalet Het 😎och för sakens skull har heller aldrig Runar hoppat på mig och anklagat mig för att synda. Det var dessutom 25 år sen LO betedde sig så…

  Vad det gäller Familjen Annorlunda så är även den lite uttjatad nu, men skillnaden på att skaffa massor av barn, fler än man kan räkna på en hand som nån skrev, och att skaffa barn som tonåring fattar väl ändå alla? Det är vuxna människor som har fullständig koll på vad det innebär att ha barn jämfört med små tonårstjejer som har noll koll.
  Stor skillnad för att inte säga enorm.

  Och tänk att folk läser bloggar som Fan läser Bibeln;)
  Jag har inget emot tjocka människor. Jag har heller inget emot feminister. Inte mer än att vissa individer retar gallfeber på mig. Inom alla kategorier:)
  Och jag jobbar inte, mer än att jag driver en blogg och pluggar heltid.. det räknas visst inte i mitt fall, för av nån anledning måste man som mångbarnsmorsa göra något annat. Vad exakt vet jag inte 😉
  Ha en fortsatt bra dag.

  1. toter skriver:

   Nej, men du är helt ok med att tjejer blir tafsade på när dom går ut på krogen, och tycker dom är löjliga som reagerar eller ve och fasa anmäler händelsen; eftersom kvinnokroppen är allmän egendom enligt dig och så många andra. Vilken jävla kulle att dö på alltså…

  2. Anna B skriver:

   Förstår inte att man inte skäms när man skriver offentligt på sin blogg att tjejer ska ta en klapp på rumpan som en komplimang t.ex. Så hemskt.

   1. Fast vet du, jag jag aldrig någonsin skrivit att jag tycker det är okey med en klapp i rumpan. Det är NI HÄR INNE som inte kan läsa. Och ni som har sett till så att det ryktet sprids. Det jag sa, och vidhåller är att man inte ska tillåta det, utan säga ifrån där och då. Ha lite kurage. Detta hände i Uppsala. Samtidigt fick en liten vådtagen flicka vänta i evigheter på att hennes fall skulle tas upp. För att det var så jävla många tramsfall som gick före. Det tycker inte jag är ok.
    För ställ en klapp i rumpan på en vuxen kvinna ute på en nattklubb mot en våldtäkt på en skoltoalett och håll med om att den ena är viktigare. För jo det finns grader i helvetet.
    Det är INTE ok med folk som tafsar. Jag har aldrig sagt det så kan ni kanske sluta säga att jag gjort det?

    1. Ylva skriver:

     https://blogg.loppi.se/familjenannorlunda/2017/01/13/fokus-kanske-ligger-pa-de-lattkrankta/

     Den som vill bilda sig en egen uppfattning har inlägget i fråga att läsa här….

  3. Moa... The real, real Moa skriver:

   @Carola W.

   Inte för jag vill vara så’n…

   Men oss emellan så kan du väl med all vilja i världen inte påstå att åldern på dina barns pappa hade någon betydelse i slutändan?

   Tycker många av de unga föräldrarna är precis lika kärleksfulla och kompetenta som oss andra föräldrar.

   Var och en gör sina val. Respekt för det.
   Så länge man inte överger sin barn. Det verkar ingen ha gjort trots separationer mm.

   Moa

   1. Nej efter 26 år flippade han. Och jag råddar allt solokvist.
    Jag sa inte att unga föräldrar är dåliga föräldrar eller hur? Jag sa tvärtom att de fixar det alldeles galant oftast. Jag har träffat föräldrar i alla åldrar under mina år och det finns 40+som är mindre mogna än en 16 åring. Åldern har inte så stor betydelse i hur du blir som förälder. Det jag sa var att det kanske är korkat att uppmuntra unga att bli föräldrar innan de ens slutat skolan. Det trodde jag i min enfald var en allmängiltig åsikt. Barn ska inte ha barn osv.
    Skjut mig för det om du vill. Eller vänta, det har ni ju redan gjort 😉

    1. Moa... The real, real Moa skriver:

     @ Carola W

     Så du menar att familjen annorlunda uppmuntrade folk till att skaffa fler barn än man kan räkna på ena handens fingrar?

     Jag tyckte inte direkt så om det programmet. Däremot så insåg jag att fyra var perfettomente för oss och våra resurser.

     Kan det kanske vara så att även tonåringar ser på ” unga mammor/föräldrar med samma ögon? Det kanske avskräcker dem?

     Du har en åsikt, den svarar du upp för. Dock är det bara en åsikt och, så vitt jag kan se så belägger du inte den alls med någon fakta.

     Barn borde kanske vara barn lite längre. Vad vet jag? Men får de barn väldigt unga så kanske de borde slippa få höra hur fel de valt.

     Liksom du borde slippa höra att du valt för många barn, att du inte valt rätt väg osv.

     Vad är skillnaden i att kritisera dig kontra en ung förälder?

     Ingen! Ni har gjort era val och borde respekteras för dem.

     Lite stöttning borde ju vara det mest naturliga… Eller?

     Moa

     1. Jag vet inte. Men jag TROR att unga tjejer kanske får en romantisk syn på att vara en ung förälder.
      Om nån blir inspirerad av Familjen A till att skaffa shitloads av ungar så händer det inte över en natt utan det går stegvis. Det är skillnaden i mina ögon.
      Att gå från noll till ett barn är den största förändring man kan vara med om. Det är inte samma sak att gå från sju till åtta. Då vet man väldigt väl vad det handlar om.

      Jag har aldrig sagt åt en ung mamma att hon borde väntat. Eller en äldre att hon borde avstå. Eller att nån med tre barn borde skaffa eller inte skaffa en fjärde.
      Jag accepterar folks val, men man måste väl kunna diskutera saker generellt?
      Jag diskuterar mer än gärna mina val och mina åsikter. De är liksom inte mer rätt eller fel än nån annans.

 13. sia skriver:

  Dömande Kossa!

 14. Momi🌸 skriver:

  Trodde det var en kvinna på bilden innan jag zoomade in Och såg vem det var… 😳

 15. Anonym skriver:

  Förlåt, men är det bara jag som får associationer till en Picasso-tavla när jag ser bilden i inlägget? 🙈

 16. Butto skriver:

  Carola älskar att gräla aggressivt med alla som inte håller med henne. Hon ger sig aldrig, lika bra att ni lägger ner.

 17. Åse skriver:

  Carola W håll dig och ditt eviga tjafs på din egen blogg,

  1. Gärna 🙂
   Men låt bli att prata om mig här då.
   👌🏼

 18. anonym skriver:

  Wow! Hon är ensamstående med nio barn och ändå hinner hon kolla på alla tv-serier. Konstig prioritering eller svart bälte i tidsplanering?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla