Click-bait?

17:00 13 Sep 2017

GabJoss:

Jag trodde helt klart att det hör skulle vara någon form av click-bait när jag såg inlägget på Instagram men icke sa Nicke (Vem fan är Nicke förresten) – inlägget var helt och hållet tillägnat vår golden taco, fiffan, snippan, bullen, musen, murran, mufflan, missen, våfflan och allt vad vi kallar vårt underliv.

JA och JA min snippa har förändrats sedan jag blev gravid. Det känns som att den är stor och tung och typ.. fylld med blod. Allt pressas ju neråt och tyngden har inte bara lagt sig på benen och fötterna. Det är inte enda stället jag känner mig svullen på om man säger så. Hela jag är liksom ”tung” från magen och neråt och mina gamla trosor passar inte alls längre.
[…]
Efter förlossningen så skulle jag ta en dusch. Jag var LIVRÄDD över mitt underliv över huvud taget. Vågade knappt kolla då jag precis hade pressat fram en bebis på fyra kilo. Men jag kollade och blev så otroligt glad och positivt överraskad. Den såg ut precis som innan jag blev gravid och det var som om all vätska i hela kroppen bara hade släppt och lämnat kroppen direkt i samband med att han kom ut. Jag blödde mycket i början, ja. Men svullen var jag inte längre och jag fick tillbaka mitt ursprungliga utseende där nere eller vad man ska säga. Sedan kändes och såg allt likadant ut där nere som innan graviditeten efter bara några veckor.//GabJoss

Det känns sannerligen som att Gaby Joe fått en nytändning på bloggen i och med sin graviditet och ingen är mer tacksam över det än jag. 
Jag var måttligt uttråkad av att läsa om vita bomullsrondeller och pärmar till det lilla hemmakontoret. Sånt här är ju så mycket mer intressant att läsa om, även om jag själv varken kan relatera eller behöver de här råden i framtiden.
Men ens snippa kan man väl aldrig lära sig för mycket om?
Jag som till och med blev intresserad av underlivsmassage efter att ha läst Maxinnes utförliga redogörelse om sina upplevelser av proceduren.
Jag menar…vilken tjej har INTE stått inne på toaletten med en fickspegel i ena handen för att försöka se hur tusan man ser ut där nere? Och hur många förfasades över hur de såg ut innan de insåg att det faktiskt är så man ser ut. Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig? Jag hade nog ingen riktigt idé och detta var ju innan google kom så det var inte lika lätt som idag att ta reda på hur ett ”normalt” underliv såg ut. Lite rostbiff, lite skäggbiff, lite tacoskal liksom…(Haha..som buffén på en Finlandsfärja ungefär..)
Jag har ingen aning om ifall mitt underliv ser ut som någon annans eller om det är normalt men det funkar och gör sitt jobb. Eller ja, nästan i alla fall..
Det hade kunnat dra på sig aningens färre urinvägsinfektioner men annars är vi kompisar, jag och min våffla.

Är du kompis med ditt tacoskal?

Bildkälla.

Vilken är ni?
Jag valde nummer 4 och frågade sen M och han tyckte samma sak fast också lite åt nummer 29-hållet.
Kanske en blandning?

116 kommentarer | “Click-bait?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofiaa skriver:

  Vad svårt 🙂 någon blandning mellan 13-17 tycker jag nog 🙂

 2. Nathalie skriver:

  Blandning av 8 och 15 🙂

  1. Bängen trålar skriver:

   Samma här! 🙌

  2. Åh skriver:

   Blir avis tycker 8an är så fin 😄

 3. Bulle i ugnen skriver:

  30 kanske…? Tvivlar starkt på att jag når att titta efter ens med hjälp av en spegel just nu. 🙄

 4. Nettan skriver:

  6/19

  1. Sacha skriver:

   Samma här…

 5. KP skriver:

  Nummer 6 här.

  1. AnnelieN skriver:

   Twining 😜

 6. Smelly Cat skriver:

  Själv önskar jag att inte kollade mig i spegeln efter förlossningen. Fick en chock även om jag visste att det var något som inte stämde, hade ganska ont. Men men, efter några månader hade kroppen återgått till det normala 🙂

  Jag tror att jag har en variant på bild 6

  1. Sacha skriver:

   Uuh jag vågade inte kolla där nere på en månad efter alla förlossningar. Herregud. Vågade inte se The damage…

 7. Syrén skriver:

  21 passar nog bäst in på min punani.

 8. K skriver:

  8 kanske. Har alltid skämts över den för jag trodde som liten att alla bara hade streck, vilket jag också hade då Men när jag blev äldre försvann ju strecket och klitoris och blygdläppar växte till. Skolböckerna visade bara streck så då var det alltså fel på mig och än idag vågar jag inte visa underlivet ens för min sambo som sett mig föda barn och allt..

  Så bra att du tar upp det här faktiskt och pratar om det så ledigt. 🙂

  1. J skriver:

   Jag tycker att den är fin när de inte bara är ”strecket”, du ska inte skämmas över det!

 9. Jag jobbar med att göra bedömning av kvinnors knipförmåga (bland annat) som gynekologiskt nischad fysioterapeut. Något av det mest fascinerande med snippor är att alla är unika! Om någon här känner för att spana in snippan finns en liten tour-guide här!
  http://bakingbabies.se/2015/11/20/snippan-the-tour/

 10. Anonym skriver:

  Jag är för pryd för att prata snippor, så jag går off topic lite.

  Camsi, har du varit inne på Mikael Hollstens Instagram och sett alla tokiga kommentarer Booken lämnar? Jag blir alldeles krypig i kroppen av pinsamhet

  1. Anonym skriver:

   Äh, loulou har ju också kommenterat en del 🙂 försökte hitta Annas kommentarer men hittade inget? Gav upp efter typ de tre senaste bilderna

 11. Martina skriver:

  Är nog en Blandning mellan 10 och 19.
  Alltid haft som folk kallade ”bullfitta” va jobbigt i tonåren men idag bryr jag mig inte utan är så sjukt nöjd över den 🙂

  1. Haha, här är en ”bullfitta” till. Går ju liksom inte att göra så mycket åt hur man ser ut där nere så då kan man lika gärna acceptera det. Men jag undviker att dra upp löparbyxorna får hårt hahaaa… 🙈 (Och förlåt CamCam. Jag lovade att aldrig mer läsa din blogg, men det går liksom inte att låta bli…)

   1. Anonym skriver:

    Bullfitta här 🤚🍩

  2. Bullen skriver:

   Ännu en här! 🙋Kan vara lite knepigt med jeans och tajta byxor ibland för min syns ganska väl men egentligen borde jag inte bry mig. Hade bullfitta varit på mode hade ju de platta ansetts vara mindre fina, men alla fittor är bra fittor!

  3. Hatar min punani skriver:

   @martina
   Jag började gråta av lättnad över att inte vara ensam med att inte ha en platt mutta.
   Mår så fruktansvärt dåligt över hur mitt underliv ser ut & överväger starkt att operera bort allt överflödigt fett & fila ner benet..
   kan anses väldigt omoget, men jag HATAR verkligen hur jag ser ur där nere.
   Jag kan inte ha ett par tighta jeans eller kjol..

   1. H skriver:

    Gör det inte. Gå i terapi. Kram

    1. Hatar min punani skriver:

     @H
     Jag hade aldrig ens vågat prata om det med någon.. Skäms så mycket att jag gråter när jag pratar med min sambo om hur dåligt jag mår över den. Han bryr sig inte det minsta alls & har aldrig brytt sig. Ingen annan som jag haft sex med heller för den delen, men det spelar ingen roll vad andra tycker. För JAG tycker att den är ful. 🙁
     Kram <3

   2. Sandra skriver:

    Du är inte omogen, jag kan inte rå för vilka komplex man har <3
    Men vet du, jag tror jag har en bullfitta (lite oklart vad det är egentligen haha) och jag tycker den ser fantastisk ut och det tycker alla som har sett den 🙂
    Precis som att kvinnor tenderar att ha bredare höftben och lägga på dig mer fett där brukar venusberget vara lite kurvigt.

    Det är inte fult, det betyder bara att du är en kvinna 🙂

    1. Hatar min punani skriver:

     @sandra
     Stor kram till dig <3

  4. Macilla skriver:

   En till bulle här! Inte så stolt än men jobbar på att lära mig älska den.

 12. Jonna skriver:

  Är ni många som har inre blygdläppar hängandes utanför de yttre? Jag har det, och har i princip aldrig tänkt på att det är konstigt förrän jag hörde om en bekant som opererat bort sina hängande inre blygdläppar. Mina hänger kanske ner 1-1.5 cm utöver de yttre. Börjar störa mig lite på det nu, för ibland känns det som om de squezas om jag typ har tighta jeans, cyklar osv. utan att knöla in dem.

  1. M skriver:

   Det är absolut inget konstigt med den saken och kändes det inte som att dom klämdes innan du började tänka på saken så kläms dom sannolikt inte alls ☺️ Det är måhåäååånga som har så Med vänlig hälsning, sett en beskärd del av underliv ☺️

   1. Jonna skriver:

    Stämmer säkert. Blev nog bara mer uppmärksam på blygdläpparna…

    1. Snail skriver:

     Det är betydligt vanligare att ha inre blygdläppar som hänger utanför de yttre än tvärtom! 🙂 Mvh fellow batgina

  2. 🦄 skriver:

   Mina hänger också utanför, den ena längre än den andra dessutom. Upplever som du säger att dom gärna kläms men också att dom blir lite torra i perioder. Att ta ett snabbknull är nästan omöjligt för även om jag är våt inne i fiffi så är dom där jäklarna torra och gör det svårt att få in spillevinken. Min pojkvän tycker det är sexigt säger han men det gör verkligen inte jag 😂 Så undviker mest att kolla på dom. Op känns lite överdrivet i dagsläget 😊

   1. Anonym skriver:

    Tipsar (ALLA) att använda glidmedel HALLELUJA MOMENT! Även om du blir våt, smacka på med glidmedel och knylla på!

  3. Soffan skriver:

   Ja, jag är likadan! (16 vill jag säga) Alltid haft så enorma komplex fram till för två år sedan när jag började arbeta på att släppa komplex. Dock väldigt irriterande när de hänger utanför och skaver. Får ibland skavsår?!

   1. A skriver:

    Igenkänning på det! Får anpassa vilken typ av underkläder jag har, framför allt när jag har tajta byxor, för annars kan något hamna i kläm, haha. Och ibland hamnar de i vägen vid penetrationssex. Inte superhett att bara ”oj oj oj nu fick du med dig min blygdläpp in lite här sorry sorry vänta så ska jag dra ut den” men det får en leva med :’)

    1. Anonym skriver:

     Får också så ibland men blygdläppen brukar liksom åka med ut samtidigt med kuken i nästa juck så har inte sett det som ett stort problem 🙂 haha gud vad ingående det blev

     1. Sacha skriver:

      Haha får såna sjukt härliga bilder här i mitt huvud 😉 Ni är underbara!

    2. 🦄 skriver:

     Skrattade rätt it åt din kommentar A. Så jävla bra 😂

    3. Soffan skriver:

     Men visst! Tanttrosor har bästa bredaste kanten 😍 Förstår preciiiiiis sexproblemet. Dock länge sedan jag hade penetrerande sex pga kom på att jag var gay och inte bi 😄

    4. Jojo skriver:

     Känner igen mig! Det är verkligen inte alla trosor som är sköna…

  4. Emma skriver:

   Jaa! Jag läste om någon som opererat bort sina och sen blev jag nästan som besatt – är det så illa att de måste opereras bort?!

   Men jag insåg snart att ingen brydde sig det minsta, och då var det lättare att acceptera dem själv. Tycker väl fortfarande inte att de är supersnygga men gillar dem iallafall mycket mer än tidigare!

 13. M skriver:

  Ja den tyngden i muffen under graviditet. Svår att beskriva. Kan ibland när jag sitter på huk känna av samma, men där har ju passerat tre barn på 4 kilo på mkt mkt kort tid så en får väl ge det lite återhämtning och träning innan där känns normalt igen. Se ut som förr kommer det dock inte göra, är sydd några ggr och dom knölade till ena blygdläppen men… Det är estetik. Inget jag lägger vikt vid. Har dock svårt att hitta mig själv där bland bilderna. Vill göra en egen ☺️

  1. Anonym skriver:

   Måste säga att ditt svar skrämde upp mig väldigt mycket till att våga skaffa barn. Asså tolka mig rätt, lägger det absolut inte på dig 🙂 det är jag som blir skrämd av saker i ditt svar… usch och jag är ändå en ”mogen” tjej, 29 år. Men fan vad rädd jag blir när jag läser grejer som det där. Mardrömmen typ

   1. M skriver:

    Man spricker vid förlossning, de flesta gör det. Jag pga hudbristningar. Det är tre förlossningar och jag har fått sprickor i huden alla tre ggr, de två sista pga skör hud såklart. Efter en två veckor har stygnen lossat och allt fungerar som det ska. Orgasmerna är dock sjuuuhuuukt mkt bättre numer 👌🏻

    Jag var också rädd innan. Det är nog rätt normalt. Jag har haft turen att klara mig från allvarliga förlossningsskador. Det är nåt helt annat än att få några stygn så ena blygdläppen ser lite skrumpen ut ☺️

   2. Chloe skriver:

    Precis som M sa har orgasmerna blivit fantastiska och lätta att nå sen jag födde barn för tre år sedan 😊
    Utseendet har dock ändrats från typ nr 1 till 15. Och det har känts jobbigt tills idag, då jag upptäcker att det är rätt många fler med olika varianter av snippor. Tackar Camcam för detta! ☺

 14. Lisa skriver:

  3/4 här 🤘 förutom när jag är redigt upphetsad för då blir jag en 5:a 👌

  1. H skriver:

   Exakt så!!! Hur gammal är du? Jag är 27 och känner att min växt de senaste åren?

 15. Julia skriver:

  Nr 1 😳 Exakt!

  1. Snape skriver:

   Hello twin! 😜👋

 16. Anonym skriver:

  Jag är nog nr 13, 14.

 17. Anonym skriver:

  Förstår inte helt, är dessa bilder framifrån eller är det liggandes rakt in?

  1. Bängen trålar skriver:

   Framifrån tolkar jag det som.

 18. Anonym skriver:

  10 eller 20, tycker min fiffi ser ut som barnfiffi haha. Om jag ej är upphetsad då är det mer 5 typ

 19. H skriver:

  Ja inte f*n är de vackra inte 😉 men det är ju inte dasen heller eller penis, snopp, kuk eller vad man vill kalla den.. Jag har inte följt dig camCam, jag är lite rookie i detta med kändisbloggar över huvudtaget men har inte du barn? du skrev att du aldrig behövde den infon i framtiden heller.. är det ett medvetet val? Ursäkta om jag är nyfiken men.. ah, känns ju som att du är lite bundis med mig nu *haha* btw. jag läste någonstans om att Jonna Jintons blogg bara bestod i fina saker, vi som bor i hennes närhet kanske inte tycker direkt som ni men hon är en duktig fotograf och entreprenör. Jag låter det vara med det 🙂

  1. Bloggbevakning skriver:

   Hej, jag har två underbara bonusbarn som räcker gott och väl för mig. Jag är frivilligt barnfri och har inga planer på att skaffa några egna i nuläget. 🙂

   1. H skriver:

    Vad klok du är 🙂 Så fint att du skriver just underbara bonusbarn och att det räcker bra, jag har hört andra som tyvärr tänker tvärtom att hur kan han inte vilja ha barn med mig då han har det med sitt ex? och att de aldrig riktigt tycker om sina bonusar. Jag har ”egna barn” och även bonus och har bra kontakt med mamman, inte så vi sitter och sippar vin men vi fikar på barnens födelsedagar, bestämmer julklappar osv tillsammans ja inte bara hon och jag utan familjerna TILLSAMMANS. Uppfriskande med en människa som inte behöver föra sitt eget dna vidare utan är helt öppet nöjd med som det är 🙂 Å så har du ju din hetsätar katt, den lär ju inte gå av för hackor 😀

  2. Usch skriver:

   Vidrigt att du försöker få det till att alla grannar delar din missunnsamhet och illvilja. Mobbare much? Jag har ingen aning om vem bloggare du nämner är men är du stolt över att komma fram som en mobbare och skvallerkärring? Usch

 20. 🦊 skriver:

  Hm. Nån slags 6a tror jag🤔

  Men nej jag har faktiskt aldrig stått med en spegel och försökt se hur det ser ut down there. Sett framifrån i helkroppsspegel men inte krånglat till det mer än så. Är det vanligt att kolla sådär på sig Själv?

  1. Fuccboi skriver:

   Det kan vara klokt att veta hur det ”ska” se ut när allt är normalt utifall det sker förändringar.

 21. Karin skriver:

  Skriv en sammanfattning om Myggans click bait som har pågått i månader.

  1. Anonym skriver:

   Nej gör inte det! är ju det hon vill, hon kör ju med denna cliffhanger för att få fler läsare. så löjligt. Visst alla kör väl med lite cliffhangers ibland men inte i samma utsträckning. Sen är hon ju inte ärlig alltså hon har ju vetat om detta sen länge, annars skulle hon väl inte skriva för flera månader sen att hon ska börja skolan till hösten, jag ska börja studera, ska plugga..sen kommer hon sen med att åh håll tummarna för mig att jag kommer in, och sen snaart kan jag berätta.. och påstår sen att hon inte vetat för det varit många intervjuer jomen visst hade hon då skrivit redan för lägensen att hon SKA börja plugga i höst om hon ite vetat. Och att hon har nytt jobb, om hon inte vetat? Nej. Projekt har hon också kallat det ju. Men hon är smart den tjejen, bra på att lura sina läsare. Konstigt att hon skulle varit i Paris (hmm enligt henne själv) samma dag som det var en stor o viktig dag för henne när denna utbildning skulle börja, och självklart blev hon frisk till Books f-dag hmm.. Tydligen är det en mäklarutb hon har fått eller pr-utb, hon har det bra som får utbildningar gratis och utan gymnasiekompetens.

   1. Anonym skriver:

    Likadant var det med PT-utbuldningen, det visste hon om flera månader innan men hon har flera ggr fått det att låta som att den var något som dök upp efter konkursen, som en räddning, som en räddnade chans MEN det var planerat långt innan konkursen att hon skulle bli pt. Hon skrev det även i bloggen att hon skulle gå en utbildning men hon glömmer ofta vad hon tidigare skrivit, förvånad att inte flera märker det.

 22. A skriver:

  Förstår verkligen inte poängen med att ställa en sån fråga. Underlivets utseende är en källa till så JÄVLA mycket ångest för många, och jag kan bara hoppas att ingen som faktiskt har en nr 18-fiffi ser din fråga. Mig veterligen är alla fiffiutseenden hundra procent normala så länge de inte skapar fysiskt lidande (i form av t ex skavsår) för sin innehavare – och det är ju inget en kan bedöma genom att kolla på en sån här bild. Obs! Menar inte att vara otrevlig, har bara mått fruktansvärt dåligt över min fiffis utseende i perioder i och med att de enda bilderna en matas med föreställer ”streck”. Har fortfarande svårt att inte känna skam över hur jag ser ut där nere, svårt att bli bekväm med partners osv.

  1. Siri2 skriver:

   Förstår verkligen inte varför du inte raderar denna vidriga kommentar, camcam?

   1. esde skriver:

    Snälla ta bort kommentaren, och den nedanför. De är vidriga och gör skada.

    1. Cis skriver:

     Snacka om att ni är överkänsliga.
     Ni är säkert sådana som klagar på att många flickor har rosa och pojkar blå rum

 23. Litetu skriver:

  Återkommer när jag inte är höggravid, för nu är sig ingenting likt där nere 🙈

 24. Anonym skriver:

  Jag är en 20! Men 4 om jag är hornyy 🙌

  Har haft massor med ångest för att jag bara har 1 inre blygdläpp som är lite större och som syns mer eller mindre beroende på sinnesstämning så att säga. Skämdes faktiskt ihjäl för att vara exakt. Men, det känns så himla mycket mindre pinsamt när man pratar om det såhär, eloge till dig camcam ❤

  1. Maria skriver:

   Jag har också en som är större än den andra. Den minsta är yttepytte liten och den andra ”normalstor”. Men det ser rätt roligt ut. Trodde länge att det var pga att jag stimulerade klitoris åt samma ”varv” och alltid låg på mage som den enda hade blivit större.
   Som att jag hade masserat ut längden på den😂😂 men sen insåg jag att det troligtvis inte var därför mina läppar bestämde sig för att bli lite ojämna. Men jag älskar min fiffi, den har gett mig mycket njutning i livet 🙂

   1. Anonym skriver:

    Hahha jag trodde också att jag hade råkat massera ut den 😂 gud vad skönt att höra att jag inte är ensam, även om det bara är ytliga ting att oroa sig för. I övrigt fungerar den ypperligt och nuförtiden skulle jag inte byta den för allt i världen 🙌

 25. Anonym skriver:

  Åh 27 ❤️ Kände direkt att där är jag ju

 26. Minns inte vad jag hette skriver:

  En blandning mellan 21 och 25. Tycker inre blygdläpp som syns är fint.

  1. MMX skriver:

   Är nog faktiskt också en blandning av 21 och 25!

 27. Anonym skriver:

  Hehe samma här faktiskt. Blandning mellan 4/29

 28. Bängen trålar skriver:

  1. Hur tror du att en person med snippa som på bild 18 känner sig när hon läser din kommentar? On the top of the (snipp)world?
  2. Tror du på fullaste allvar att de skulle avbilda 29 verklighetstrogna fittor och en påhittad? Eftersom din fråga är seriöst ställd menar jag.

  1. Anonym skriver:

   Har man nr 18 bör man gå till doktorn så ser inget fel i frågan alls

   1. Bängen trålar skriver:

    Varför bör man gå till doktorn menar du?

 29. Erika skriver:

  Gud va roligt att du också säger våffla 😁 jag och min sambo ville när vi fick barn komma på något som inte lät så sexuellt eller vuxet, resultat blev :våfflan 🤣

  1. Eken skriver:

   Jag och mina kompisar säger också våfflan. Började som ett skämt för många år sen och nu har det fastnat 😝

 30. 🙈 skriver:

  Nr 6 i alla avseenden

 31. Anonym skriver:

  Jätteskönt att läsa om, vi är nog många som har/haft komplex. Och detta hjälper tycker jag! 🙂

 32. brinxs skriver:

  6 eller 10 här… typ🙋🏻

 33. Helena skriver:

  Jag var 28 och skämdes över det, men egentligen mest över att sticka ut då jag fick mens som 10-åring och hade d-kupa när jag var 11. Men nu som vuxen 30+ har jag istället blivit nr 10. Verkar inte vara så vanligt att gå åt det hållet, men saknar min gamla look lite för det var ju jag samtidigt som det är lite skönt att passa in i ”normen” (haha, fittnormen…..).

  1. A-K skriver:

   Normen enligt porren, och enligt att allt kvinnligt ska gömmas och se rent ut – så att säga. Precis som många tycker i en del av världen att en omskuren snopp ser fräschare ut utan en massa skinn som hänger.

 34. Anonym skriver:

  Det är helt normalt att ha en snippa som nr 18, jag hade sådana blygdläppar fast ännu längre/större + stor klitoriskappa tills jag opererade mig och nu ”hänger det inte lika mycket” men jag gjorde det på grund av smärta men även osäkerhet pga folks kommentarer. Vissa trodde jag hade legat mkt och därför såg ut på det sättet, andra tyckte det såg ut som en snopp, jag har helt enkelt hört en jävla massa skit. Men enligt min gynekolog så hade jag en frisk och normal snippa förutom att jag då besvärades av det när jag hade tajta kläder, sex, cyklade. Usch så mycket ångest jag har haft i mitt liv pga detta och jag vill verkligen att folk ska veta att snippor kan ska se ut på så många olika sätt.

 35. Camimami skriver:

  Och jag är……
  Skulle jag skriva något nummer här, hade Camcam dött.
  För som alla vet… mammor till vuxna barn… ser ut som Barbie mellan benen… i deras ögon.

  Moahahaha….

  1. Bloggbevakning skriver:

   Om pappa såg ut som Ken så hade jag inte funnits till. 😂

   1. Camimami skriver:

    Fast förvandlas inte alla föräldrar till Barbie och Ken… när barnen är stora? 🙂

    1. Anonym skriver:

     Mina föräldrar är inga barbiedockor iallafall, de är numera mogna frukter.

 36. Anma skriver:

  22 tror Jag!

 37. Jennifer skriver:

  Nr 10!

  1. Me too skriver:

   Jag med!

 38. V skriver:

  Stark 6a här!
  Har ett starkt barnminne av detta när jag duschade med min äldre syster som har en fiffi liknande 5. (Jag var nog 8, hon 13) Jag ville också ha inre blygdläpparna lite utanför fiffi, så när jag duschade själv satte jag mig på golvet och drog allt vad jag hade, grät som en tok mamma förstod ingenting för jag skämdes ju haha. Inte lätt att se upp till sina storasyskon i alla aspekter 😉 som vuxen är jag absolut nöjd med min 6a, bara fruktansvärt roligt/tragiskt minne..

 39. Jennifer skriver:

  Jag gick igenom nästan hela och ba ”hur unik är min fiffi?!?” sen såg jag nummer 27… That’s it!

 40. Jenny skriver:

  Jag har ingen aning 🤔 Ska genast ta reda på vilket nummer min fina fiffi har 🏃🏽‍♀️💨

 41. M skriver:

  Alla nummer är helt normala underliv. Kunskap är makt. Skaffa lite sånt så slipper ni skada andra människor 👌🏻

 42. Anonym skriver:

  Varför har så få hår? Ingen av dessa har ju Knappt en halvbuske

  1. sabina skriver:

   Tror det är för att olikheterna ska framgå. En buske är alltid en buske så då hade de inte vara så olik varandra 😊

 43. Mae skriver:

  Blandning mellan nr 6 och 30!

 44. Sophia skriver:

  27!
  Det är så jävla skönt att se sånahär bilder.
  Haft komplex för min fitta väldigt väldigt länge. Min var ”onormal” med blygdläppar som stack ut som en snopp. Det tog mig sju år från de att jag blev sexuellt aktiv att låta någon gå ner på mig pga skam.
  Men när jag ser bilen som i detta inlägg blir jag istället stolt och inser ännu en gång att alla är vi verkligen olika men lika fina ändå!

  Pussypower ❤️

 45. Jonna skriver:

  Vad kör ni för frisyr där nede då?
  Jag frågade en killkompis en gång (som ligger runt en del) och han sa att det var väldigt varierat med hår vs. Icke hår. Själv vaxar jag Brazilian var tredje-fjärde vecka så jag har både helt utan och buske beroende på var i månaden jag befinner mig.

  Vad gör ni?

  1. Anonym skriver:

   politiskt hårig som fan

  2. Vic skriver:

   Rakat när jag orkar/känner för det eller vill ta emot mkt oralsex.
   Samma som killen alltså. Båda har lite svårt med hår när en ska gå ner ofta, känns ofräscht på något sätt med hår där en ska va med tungan/munnen.
   (Han får alltså raka ansiktet också om han vill hångla mer än en liten stund, hehe)

 46. Amalia skriver:

  Jag är nog 13/20, tycker dom är extremt lika.
  Får man ställa en följdfråga?
  Är det nån här som vet om man kan få bestående förändringar i utseendet av snippan efter ett herpesutbrott? Min ena inre blygdläpp ser inte ut som förr, den har liksom nån extra hudflik på sig. Det känns inget konstigt och ”materialet” är exakt som resten av blygdläppen. Min teori är att det är nån sorts ärr från mitt vidriga primärutbrott av herpes jag hade för typ fem år sen. Hade en äckligt stor blåsa där som jag gick med länge. Tänkte om den liksom kan vara kvar som en ballong som tappat luften…? Ok känner mig som en idiot nu… men hjälp!

 47. Anonym skriver:

  Frida eller Vr hade ett upplag för mååååånga år sen, som vart bra och bättre än detta. Tror många mins det.

 48. viviii skriver:

  nr 20 här. hahah minns när en killkompis råka se min vulva, han är homosexuell btw haha. Han ba men gud vilken smal vulvi du har hahaha. Jag var ganska stor då.

 49. Anonym skriver:

  Alla kvinnors underliv duger precis som det är.

 50. Anonym skriver:

  Jag är chockad att det finns så många ”fula”, hade ingen aning. Bra att få se faktiskt så alla förstår att det finns många olika 😮

  1. Jojo skriver:

   Tycker inga var fula…

 51. Tove skriver:

  Kanske nr 16, men har de ofta liksom inknölade (får ont av byxor etc annars)

  Snackade med en barnmorska om det här för nåt år sen, hon var så arg på böckerna som används i skolan (och porren med för den delen) för de visar alla bara ett streck – finns ju massa helt icke-pornografiska bilder att använda (som denna, även om det är väldigt hårfritt:)) så att det är lättare att förstå MÅNGFALDEN.

 52. Fröken Fräknig skriver:

  En solklar 6a här! Lilla fina fiffin xD

  1. hej skriver:

   samma (fitta) här!!

 53. Hedda H skriver:

  28

  Hade jättemycket komplex fram tills jag träffade en entusiastisk piercare som tyckte att han skulle fixa så att de blev ännu längre…

 54. MMX skriver:

  Jag har en exakt kopia av nr 25, finns det nån annan därute med samma haha?
  Rakar mig när jag orkar, varannan vecka typ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer