Dagens gapflabb

13:30 19 Sep 2017

Blondinbella:
 

Stackars Josef-the camera man.
Han vill nog helst bara smyga tillbaka bakom kameran. Det är knappt att han ler när det ska gapflabbas och så kan vi ju verkligen inte ha det!
Skärpning, Josef! Lyssna på uppmaningarna!
Säger man GAPFLABB så GAPFLABBAR DU!!! Titta och lär från din flickvän – hon har lärt sig på nolltid men så har hon ju också avancerat upp bland de märkliga titlarna, och har ju till och med en egen assistent nu för tiden. (Som inte fick följa med på resan för övrigt)
Head of gapflabb-command! Kan man söka det jobbet?

45 kommentarer | “Dagens gapflabb”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ruccola skriver:

  Men på riktigt. Jag börjar få allergiska utslag av detta konstanta, konstlade gapflabbande i Bellas sociala medier. Snälla, kan någon upplysa mig om meningen/relevansen/fördelen i detta beteende?!?! Vem har kommit på det? Vad betyder det? Hur kan alla hennes medarbetare (nå, kudos Josef – aka the pojkvän of the stylist – hahahaha) gå med på denna fars?😳

  1. Hajflickan skriver:

   Det låter allvarligt med att det gått så långt att du fått utslag av det. Du har inte funderat på att sluta följa henne? Brukar generellt vara klokt att undvika det man är allergisk mot.

   1. CHarlotte skriver:

    Men du Hajflickan – du behöver inte leka psykolog här inne exakt hela tiden😂

    1. Hajflickan skriver:

     Jo för psykologer behandlar allergier och utslag. Eh?

     1. Soffan skriver:

      Psykosomatiska symtom 😏

     2. Anonym skriver:

      Allergier? Nej. Utslag? Nej. Psykiska faktorer bakom de psykosomatiska symptomen? Ja. Behandlar en psykolog cancer? Nej. Behandlar en psykolog de psykiska besvären man kan få av sjukdomen? Ja.

  2. C skriver:

   Jag håller också på att smälla av, men jag kan bara inte sluta titta! Och instastorien igår när hon ”bara råkar” stå och åma sig framför ett skyltfönster när kameran sveper förbi – jag tror fan jag kollade på den minst 10 ggr! Jag kan liksom inte ta in vad som händer, det är FÖR konstigt alltihop🙄

   1. Tora skriver:

    Det gjorde jag med! Säkert tio gånger tills jag fick nog på riktigt och avföljde. Det var så cringe!

   2. Malin skriver:

    Men eller hur?! Jag bara tittade och tittade. Kan för mitt liv inte förstå att det var en helt seriös grej hon gjorde där 😳
    Kan ha varit det konstigaste jag sett på instastories bland alla jag följer. VARFÖR säger ingen någonting till henne?! Det börjar ju bli en jäkla parodi alltihop 😂

   3. Victoria skriver:

    Kunde inte låta bli att kolla om Pingis story flera gånger. Det är så otroligt märkligt allting.
    Pingis: Kan du säga något på ryska?
    Bella: Njet.
    Pingis: Men det är ju inte så insäljande.
    *Helt HYSTERISKT gapflabb kombinerar med att Bella kollar in i kameran och slänger med håret*

 2. Annie skriver:

  Det är verkligen SJUKT konstigt att gapflabba så mycket. Vad är det som är så himla roligt?! En annan konstig sak är relationerna mellan Bellas anställda och hur rekryteringsprocessen ser ut. Känns som ett gäng tonåringar som väljer bästisarna när man ska göra ett grupparbete i högstadiet.

  1. Issa skriver:

   Hur menar du? Vilka fler har privata relationer förutom Emma och fotografen ?

   1. M skriver:

    Du menar att du inte tycker det är märkligt att Emma först var nanny och sen helt plötsligt Head of Shallow Looks och nu tydligen Head of Suitcase Contents (och annat Content…)?

    1. S skriver:

     …Eller att Emmas pojkvän råkar vara filmare.

     1. Annie skriver:

      Jamen precis. Nanny och pojkvän och vem vet vad mer…

 3. Ruccola skriver:

  Men Bella är sjukt snyggt stylad, det ska de ha cred för!

  1. B skriver:

   Hon har lämnat styrelsen, men det var nog redan förra året. Men tror hon och pingis fortfarande äger det.

  2. Marit skriver:

   Tidigare var Flattered systerbolag till Löwengrip Care & Color och moderbolaget var Economista Sweden Holding AB.
   Nu verkar Flattered inte längre ingå i någon koncern och då kan man ju undra om kanske Gustav och Hanna som ju är paret bakom Flattered har köpt ut det. Möjligen ligger Pingis och Bella kvar med något ägande eftersom Pingis är styrelseordförande.

  3. M skriver:

   Tror hon skrev något inlägg om det där… något i stil med att hon inte tycker styrelsearbete är roligt (annat än som rådgivare). Eller har jag drömt det?

   1. Marit skriver:

    Bellas blogg 7 februari 2017:
    ”Jag har inte längre någon operativ roll i Flattered då min tid går till LCC vilket gör att jag inte vet allt som händer hos Flattered, inget konstigt med det. Just nu har de dessutom så himla många nya modeller på gång att jag inte hunnit se alla”

    1. Anna skriver:

     Ah, det förklarar att hon inte har Flatteredskor på sina bilder längre. Jag får erkänna att jag funderat över varför!

 4. hk skriver:

  Det här med gapflabbandet är nog någon idé som spikats på ett av Bellas 683274 möten.

  Men man blir ju provocerad, så hon lyckas ju med sitt ”gamla” koncept att reta gallfeber på folk. Mitt svar är iaf att inte köpa flamsmajans produkter..

  1. Greta skriver:

   Det kommer snart inte att finnas några produkter kvar till svenska marknaden när allt packas i containers och skickas till Hong Kong 🙂

  2. S skriver:

   Det är nog så man får tänka för att inte bli galen på gapflabbandet, dvs. intala sig själv att det är en högst medveten strategi från hennes sida att provocera och därmed tjäna mer pengar (hur sjukt det än låter…..)

 5. Lara skriver:

  Jag skulle vilja ha info om hur hon beter sig mot sin personal. Önskar att någon kunde svara på det

  1. Fredrika skriver:

   Skulle tro att Bella gillar den som jamsar och flabbar med och skulle någon inte gilla läget så blir det säkert ganska spänd stämning.
   Jag kommer att tänka på Jan Stenbeck som enligt vittnesmål krävde att hans närmaste medarbetare skulle ställa upp på än det ena och än det andra. Hoppas dock Bella inte mobbar enskilda medarbetare inför övriga. Men när de ibland springer gråtande därifrån undrar man ju.

  2. M skriver:

   Man skapar ju en viss företagskultur. Isabella omger sig väl med människor som är villiga att hoppa på gapskratts-tåget liksom. Hon sätter själv ribban. Tror man måste vara en viss typ för att få jobb där från början.

 6. Sol skriver:

  Det är lite som nån var inne på: det är oklart om detta är ett kompisgäng ute på en nöjesresa eller ett gäng seriösa affärskollegor som är där för att uträtta nytta för företaget.

  Nej, jag vet givetvis att det är en businessresa med massa möten (enl. Bella), men det kan man ju lätt missa när man följer bloggen och insta.

  För övrigt vill jag dock säga att Bella är strålande vacker på bilderna. Skitsnygg styling.

  1. Siri skriver:

   De visar film om LCC på ett hotellrum och snackar med inköpare tydligen.
   Men det hindrar inte att de har tid och ork att springa på olika restauranger och barer för lunch, middag och AW. Detta trots jetlag och den jobbiga miljö med klibbig, fuktig värme och massor med folk överallt som ger Hong Kong en speciell karaktär som ett Kina men ändå inte.
   Ja, ja. De är väl fortfarande unga och pigga så de orkar. Kanske de hysteriska skratten är tecken på viss utmattning dock?

 7. Anonym74 skriver:

  Man kan inte annat än att gratulera er, för ni måste ha ett alldeles underbart liv, när ni kan störa er så pass på skrattande bilder..

  1. hk skriver:

   Det störande är nog mest att det inte känns genuint. Lite som förhållandet med Odd, som slutade i skilsmässa fast det var världsbästa giftermålet ever.

 8. Malin skriver:

  Det kanske är för att de har snigelslem i ansiktet…?

 9. AL skriver:

  Glöm det CamCam, har redan paxat det jobbet några inlägg bak!

 10. J skriver:

  Men alltså, reklamen för babyshop?? När hon går från barnens sängar med fingertopparna i fickorna och går iväg med svajande höfter? DOG.
  Dom där svajande höfterna följer även med på andra klipp på stories.
  Sen undrar jag lite över morgonrocken hon strosade runt med på gatan? 🤔

 11. Melli skriver:

  Det är så tydligt att hon gör detta för att reta de läsare som stör sig på hennes gapflabb.

 12. Kart-tungan skriver:

  Om jag ska haka på och påpeka saker en lagt märke till så måste jag fråga, någon som lagt märke till hur hon artikulerar när hon pratar att hon liksom drar ner hela underläppen så den undre tandraden liksom blottas konstant.
  Ser lite ut som en grimas som gör att tänderna syns på ett sätt som åtminstone jag stör mig lite på 😂

  1. TM skriver:

   Ja! Har alltid stört mig på det.

 13. kati skriver:

  Tyvärr verkar asflabbet vara en ny mediagrej… asflabba ALLA nu så ser vi framgångsrika ut 🤣🤣🤣🤣🤣

 14. Frida skriver:

  Var tvungen att sluta lyssna på economistapodden pga hysteriska gapflabb som kom helt utan förvarning eller anledning.

  Vid nåt tillfälle snackade de om hur man blir uppgraderad på flyget. Pingis gav två olika tips och Bella frågade vilket man skulle satsa på.
  Pingis: man kan gott göra båda två.
  Bella: HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH
  Jag: 😐

 15. TP skriver:

  Eller instastorien från idag (eller igår?) när Bella och Pingis sitter vid ett bord och skrattar och så kastar Bella en blick mot kameran och helt pltsligt övergår det hyfsat normala skrattet över till ett totalt ASGARV

  1. Anna-Lena skriver:

   Såg det också! Ibland känns det som att hon och Pingis kollar på varandra och liksom ”ska vi fortsätta att gapflabba??” och båda bestämmer att det ska dom och så fortsätter det i all evighet…

 16. Helle skriver:

  Ja, vad är det med detta HYSTERISKA GAPFLABB?!?!?! Så jäkla krystat och falskt!
  Jag gillar Isabella och är för det mesta bara grymt imponerad av henne men detta skrattande alltså..Så sjukt töntigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer