Genväg till insamling – som försvinner på MÅNDAG!!!!

14:59 14 Sep 2017

120 kommentarer | “Genväg till insamling – som försvinner på MÅNDAG!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Karin skriver:

  Åh, tack för detta! Tyckte det var så rörigt och jobbigt innan, hoppas nu bara de kan få bort alla övriga artiklar som rör till det.

 2. Jahopp skriver:

  Skrivet 12/9 alltså dagen efter rättegången.
  Utelunch….
  ”Lunch med wifey, kontroll av bebis och allt såg prima ut utöver sammandragningarna.. 👌🏽❤️❤️
  #icanstillseemyshoes ”

  1. LILLGAMMAL skriver:

   Lite lätt provocerande ja!

  2. Rosa skriver:

   För det första – Skulle dom köpa en res till Maldiverna är det inga människor som behöver pengar. Dom har det gott ställt. Detta säger jag med åtanken att det finns människor och familjer som knappt har råd att äta. En resa till K? Såklart är det jättesynd det som hänt henne, men att samla ihop 16000 till någon som har det gott ställt, när man kunde ge det till någon som inte har något, är i sjukt dålig smak. Du borde skämmas. En resa?
   Hon må vara ett offer för ett Britt, men lite ersoektiv? En småbarnsmamma med två barn som knappt får ihop vardagen. DOM skulle ni hjälpt med 16000kr.
   För det andra – detta är dött nu. Stäng ber. Det är pinsamt nog nu. Andra samlar in till fattiga, barn som är offer av våld, våldtäksoffer som inte får skadestånd. Och du samlar in till en RESA till några redan väldigt välbärgade människor? Skäms på er som donerat. Det visar hur verklighetsfrånvända ni egentligen är. Sover ni gott nu, när era pengar hjälper en redan rik tjej (jag vet vem hon är) köpa en till märkesväska för pengarna hon fått donerat? Idioter.

   1. Amba skriver:

    Och hur vet du att de har det gott ställt? Väldigt korkad kommentar!
    Jag blev rånad på min Canada Goose Jacka en gång och fick samma kommentar: ”Har du haft råd med en så har du säkert råd med en till så det är inte SÅ synd om dig!”
    Jävligt fult att resonera så.
    Det finns folk som sliter som djur för att skrapa ihop till en resa, en designer väska, en ny bil etc. Och det behöver INTE betyda att de har det gott ställt och därför utan problem kan casha en ny resa! Och om de nu har råd med en ny resa, varför är det mindre synd om dem då? Det är väl lika hemskt för alla som blivit utsatta för brott, oavsett inkomst.
    Blir fett irriterad på människor som resonerar som dig.
    Här gör vi ju tillsammans en god insats för att hjälpa någon som blivit utsatt för brott, och det tycker jag är en fin gest. Oavsett inkomst!

 3. Carrie Fischer skriver:

  Kungen och Catrin. Så många vända blad, så lite tid.

  https://minfil.org/y2L6z8c1b5/IMG_7310.PNG

  https://minfil.org/z5L9z1c5ba/IMG_7311.PNG

  Enligt insta stories tittar hon nu på en spjälsäng från Leander. Det är alltså en säng som kostar runt 6000:- ny. Känns verkligen som hon lärt sig av sina misstag …

  1. Anonym skriver:

   Att titta är inte detsamma som att köpa.

   1. Anonym skriver:

    Hon köpte den och la upp det på instastory nyligen. ”Fyndade” den för halva priset. Om hon nu menar Leander så betalde hon alltså 3000 kr för en spjälsäng. Är man förvånad? Verkligen inte.

    1. Anonym skriver:

     För att nästa bild be om råd igen ang en annan spjälsäng och sedan konstatera att killen får bestämma.

     Alltså, har hon köpt en säng (till fyndpris, begagnad) för att ändå fortsätta be om råd om andra sängar? Fattar inte.

     Hon. Ljuger. Så. Jävla. Dåligt.

     1. Anonymous skriver:

      Någon borde råda henne att avvakta till måndagens dom. Kan ju bli ett riktigt kap – kriminalvårdens spjälsäng alldeles gratis!

     2. Greta skriver:

      ”Killen” har flytt till Mallorca och är numera ytterligare ett ex.

     3. Vvv skriver:

      Hon kanske blev blåst på blocket? Eller t.o.m på ”köp, byt och sälj” på facebook?

     4. Anonym skriver:

      Ljuga om killen när hon i måndags ”erkände” att det inte finns någon.

 4. .... skriver:

  Catrin din lilla parasit, ”snällt att det finns personer som startar en insamling åt en familj som har 1,3 miljoner i årsinkomst”. Hur vet du hur mycket de tjänar? Tycker du att folk ska göra en insamling till dig eftersom din inkomst är 0? Tycker du att ditt brott inte är så farligt om de tjänar så bra? Jag skänker mer än gärna till K och hennes familj för jag tycker synd om dom. Den kränkningen du utsatt de för.

  Du kommer faaan aldrig ändra på dig! Ber till gudarna att du får ett straff du förtjänar……

  Finner inga ord 😱😱😱

   1. Anonym skriver:

    Koko…

   2. Anonym skriver:

    Nu fattar jag jäkligt trög men… menar C att hon ser insamlingen som att det skulle göra hennes skuld till K mindre??? *mållös*

    1. Anonymous skriver:

     Så uppfattar jag det, ja 😐

     1. Anonym skriver:

      Eftersom jag tror på det du ger ut får du igen, och man ska inte önska ont till andra, men i detta fallet hoppas jag innerligt att hon får skaka galler för att komma till insikt hur jävla fel ute hon är. Hon har ju noll verklighetsförankring.

 5. Peter skriver:

  Catten menar på att vi nu samlar till Kerstin och hon själv kommer ev bidra med mellanskillnaden?????
  Say what!!!
  Hon e tamefan den största parasit vi skådat utan uns av samvete!!!
  En dyr barnsäng har hon inte råd med och den passar nog heller inte in i den lilla lägenheten hon huserar i för övrigt enligt rätten spartansk och inget av värde i!!!!
  Skäms Catten!!!

  1. Anonym skriver:

   Var har hon skrivit detta?

  2. Anonym skriver:

   Vad säger du? Var har hon skrivit detta? Instagram? Kan du ta en skärmdump och lägga upp på minfil anonymt?

   1. Anonym skriver:

    Ligger en länk ovanför – https://minfil.org/Oc2807c1b6/IMG_9469.PNG

 6. S.p. skriver:

  OT men jag måste bara få skriva angående Gabjoss och att hon konstant skriver om sig själv som nån sorts ragata mot Fjodor. Jag kan faktiskt tänka mig att så är fallet. Att hon konstant tjafsar med honom och gnäller på honom för minsta lilla. Fan vad otacksam hon verkar vara och irriterande att hon alltid skäller på mens eller graviditet. Jag är själv gravid och vet att humöret kan skifta men jag blir så trött på folk som använder det som en ursäkt till att bete sig som en otacksam häxa. SÅ, nu har jag fått ut det.

 7. Anonym skriver:

  Catrin ord om insamlingen: https://minfil.org/Sa1a07ccbf/IMG_7342.PNG

  Mållös…

  1. Kristina H skriver:

   Hon är ju helt verklighetsfrånvänd. Snacka om att distansera sig från sitt ansvar. Jag tror helt ärligt att C varken känner ånger eller skuld kring sitt agerande. Absolut känner hon ångest och obehagskänslor, men endast för att hon åkte fast och inget annat.

 8. Gräddhyllan skriver:

  Har du högt blodtryck? Sluta läsa nu i så fall.

  Catrin ifrågasätter nu insamlingen till en familj med ”1,3 milj i årsinkomst” och verkar tycka att hon därmed bara behöver betala ”mellanskillnaden”:

  https://minfil.org/Oc2807c1b6/IMG_9469.PNG

  https://minfil.org/Sa1a07ccbf/IMG_7342.PNG

  https://minfil.org/r2370dc8b2/IMG_7346.PNG

  Hur mycket tappade Catrins mamma henne som liten?

 9. Kattskrället skriver:

  Min kvinnliga intuition säger mig att Katten ljög för killen om preventivmedel, blev gravid och killen ville självklart abort eftersom han inte ville något seriöst med Catrin. Katten vägrar abort och gör sig åter igen till martyr. Hon planerade detta hela jävla tiden för att slippa fängelse eventuellt förmildrande åmständigheter. Stackars, stackars barn.

  1. Kattskrället skriver:

   Omständigheter*

  2. Kristina H skriver:

   Fyfan vad cyniskt att sätta ett barn till världen endast pga att få fördelar för egen del.

 10. Anonym skriver:

  Tror hon på allvar att vi skulle samla in pengar till brottsoffret för att hjälpa henne?
  Att hon bara skulle behöva betala mellanskillnaden?
  Har hon inte förstått hur illa omtyckt hon är – förutom en handfull människor och några släktingar?
  Hon är så fruktansvärt provocerande.
  Tycker nog också att det inte gjorde så mycket att blåsa någon som har lite större inkomst än genomsnittet……för hon har ju inget buhu buhu….
  Så resonerar ju många tjyvar i allmänhet – får ju ut ersättning för stulna saker på försäkringen.
  Det värsta är att hon är så dålig förebild för sina barn – säger inte att hon inte tar hand om sina barn och kanske t.o.m kan vara kärleksfull mot dom -men som förälder är det jag som ska lära barnen vad som är ditt och mitt.
  Den store är snart läskunnig och nätet står öppet.
  Är arg på mig själv att jag blir så upprörd över en människa som inte förtjänar något från någon annan – inte ens förakt!

 11. Anonym skriver:

  Som jag skrev ungefär i inlägget om insamlingen. Catten kommer se detta som ett sätt att hennes skulle är betald. Ni gör ingen en tjänst genom denna insamling. Visst att hon kommer skita i att betala sina brottsoffer men ni har gjort henne en tjänst som samlat in.
  En fråga varför just K, varför inte en insamling till övriga bo? Han killen som hon sålde biljetter till Tomorrowland som inte existerade blev ju blåst på över 70 000kr. Varför just K?

  1. Anonym skriver:

   Fast det spelar ju ingen roll hur hon ser på det för hennes skuld är fortfarande densamma. Kan inte se hur denna insamling är en tjänst åt henne.

   1. Anonym skriver:

    Hon är för dum att inte förstå att insamlingen inte gagnar henne på något sätt!
    Beklagligt att hon inte har människor runt omkring sig som kan berätta.
    Det är bara ”alla andra som är dumma” och då speciellt mot Catten.

    1. Anonym skriver:

     Kollade precis med fogden och de sa tyvärr att om en person som har en skuld väljer att anmäla en sådan här insamling och att personen kan bevisa att insamlingen är till för en specifik skuld så kan den skrivas av. Dock är kvarstår kronorfogdens kostnader och räntor såklart. Men summan kan dras av från grundbeloppet. Det var vad handläggaren sa i alla fall, återger bara vad han sa.

     1. Anonymous skriver:

      Det låter otroligt om det nu är så, kan du kolla upp det Camcam?

      1. Bloggbevakning skriver:

       Men det är inte för hennes skuld. Det här är bara en ”Plåster på såren”-insamling. Jag skulle aldrig samla in för Catrins skuld. Icke!

     2. Anonymous skriver:

      Men precis Camcam säger.
      Hur förklarade du det för KF egentligen, Anonym?

     3. Anonym skriver:

      Jag sa det som det bar. Men plåster på såren insamling hjälps inte om insamlingen är till för att ersätta katrins skuld. Sen är det upp till catrin att bevisa detta. Men om insamlingen inte hade blivit till om catrin inte var skyldig dem pengar så räknades det som en skuld dom kunde dras av på grundbeloppet.
      Sen att vi gjorde det för att vara snälla och inte för catrins skull räknas inte i lagens ögon.
      Min kompus bror arbetar på skatteverket för jag orkade inte ringa fogden igen men han bekräftade att så är fallet dock krävs det en aktiv catrin för att få igenom det då fogden inte kollar detta själv. (Nämnde inga namn när jag ringde by the way)

     4. Anonym skriver:

      Jag sa såhär ”om en person bedragit en annan person på ex 10 000 kronor och blivit dömd för detta men inte kan betala skulden utan den hamnar hos er. Vad händer om man har en insamling till personen som blivit lurad innan skulden hamnat hos er och personen får en del eller alla pengsr tillbaka?”

     5. Anonym skriver:

      Det måste ha blivit någon missuppfattning. Tror handläggaren hos fogden trodde insamlingen var till för att minska skulden. Det där ska jag kolla upp för det låter helt otroligt.

     6. M skriver:

      Det kan omöjligt stämma. Det låter onekligen som en missuppfattning mellan dig och handläggaren. Denna insamling är inte på något sätt till för att samla in pengar som ska ersätta skadeståndet.

     7. Lingvisten skriver:

      Hej Catrin

      /Lingvisten

  2. Fuccboi skriver:

   Vad Catrin tror spelar ingen roll, om Kronofogden beslutar att hon ska betala tillbaka allt så kommer de mäta ut hennes patetiska liv till sista kronan över existensminimum.

  3. Anonymous skriver:

   Ingen har gjort henne en tjänst. Beloppet kommer stå kvar på hennes skuldkonto och räntan kommer ticka på. Det är inte C som bestämmer i slutändan utan Kronofogden. Dagen för utmätning väntar runt hörnet.

  4. Anonym skriver:

   Jag har själv donerat pengar lingvisten så jag hejar inte för att hennes skuld ska bli avskriven. Ringde för att jag var intresserad av att veta om vatrin kan utnyttja detta till sin fördel

 12. Linda skriver:

  Starta en insamling för att sätta Catten i konkurs? Hur gör man när man ska sätta ngn i konkurs?

  1. Anonymous skriver:

   Va?

  2. M skriver:

   Någon av hennes brottsoffer kan begära henne i personlig konkurs. UnicornMeat på Flashback har tidigare erbjudit sig sin expertis gratis om någon skulle vara intresserad, vet inte om erbjudandet står kvar. Om jag kom ihåg rätt så är det något som kostar pengar i den processen, men det är en enkel insamling bara något brottsoffer skulle vilja ha hjälpen.

 13. Linda skriver:

  Jag skulle lätt sponsra då.

 14. Linda skriver:

  Jackie Ferm bråkar med en av tjejerna i dollystyle ha ha! Som tydligen lånat kläder av henne…

  1. Anonym skriver:

   Nej bara nej

  2. Anonym skriver:

   Hej Jackie! Ser lite kommentarer från dig frekvent här på bloggen. Har du ont om läsare nuförtiden? 🙁

   1. Linda skriver:

    Älskar bara henne. 🙂 Hon skickar mig alltid saker från sina goodibas. Tror hon har bra med läsare 🙂

    1. :) skriver:

     Hon är säkert jättesnäll.
     Det är mina grannar också, jag tycker inte att Camcam behöver skriva om dom för det.
     Förstår du jämförelsen eller ska jag förklara för dig?

 15. :) skriver:

  Det är svårt att hålla sig ifrån att skriva till Catrin så jag slänger iväg en känga här eftersom jag vet att hon läser här.

  1. Din ”pojkvän” är inte pappa till ditt ofödda barn så bara sluta dra den lögnen om att han ska vara med och bestämma etc. Det blir bara mer pinsamt varje gång.
  2. Jag förstår att det svider som fan när du ser att okända människor bryr sig så mycket om dina offer att dom frivilligt skänker dom pengar medan du bara får en allt högre skuld.
  3. Newsflash! Det startas många insamlingar för brottsoffer runt om i landet. Den här insamlingen är inte unik. Det är tack vare dig som hela den här cirkusen är offentlig och hade du inte fortsatt klamra dig kvar i offentlighetens ljus så hade ingen av oss känt till Kerstin och dina andra brottsoffer. Så det här kan du bara klandra dig själv för, på alla plan.

  OT: Du är en av landets i särklass klantigaste brottslingar. Fattig och ensam för evigt. Grattis.

 16. Miriam skriver:

  Häromdagen skulle Catten katten pausa sociala medier. Nu är hon tillbaka och vill blicka framåt:

  https://minfil.org/bcC71bcbb3/IMG_3819.PNG
  https://minfil.org/adCb1fceb4/IMG_3818.PNG

  Imorgon kommer domen.

 17. Anonym skriver:

  Är det inte dags att avsluta den här? Det har ju inte rört sig på flera dagar. 17.000 är ju ändå kanon att ha samlat in!

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag har blivit ombedd att ha kvar den till efter löning och det kommer fortfarande inte pengar på swish som jag ska föra över idag.

   1. Chimichurri skriver:

    Det är fasiken beundransvärt att folk som inte har råd (tolkar jag det som om man behöver vänta till löning) ändå vill vara med och bidra, beundransvärt! 👍
    Och så har vi skamlösa Catten å andra sidan av det hela…

   2. Stina skriver:

    Varför denna insamling? Jag förstår att det finns ett fåtal läsare som gillar det här, men den drabbade familjen kan ju ansöka om ersättning via brottsofferfonden? Varför ska privatpersoner ta ansvar när det finns en statlig myndighet som också hjälper till? Jag uppfattar att insamlingens syfte till största del är vendetta mot C – inte för att (på ett genuint sätt) hjälpa brottsoffret.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Nej, de får inga pengar från brottsofferfonden, det framkom i tingsrätten.

 18. Ina skriver:

  Måste man se det här överst varje dag… har inget emot insamlingen men det känns lite knäppt bara…

 19. Anja skriver:

  Ta bort det och lägg sedan upp den efter löning i några dagar. 🙂

 20. Sofie skriver:

  Varför ligger den här insamlingen överst?
  Och vem vill skänka pengar till någon man inte känner för att den personen har varit så sjukt korkad och betalat en resa utan säkerhet?
  Fattar inte. Camilla, du brukar ju vara tydlig. Kan du snälla då tydliggöra varför det är så viktigt att den här K får en semesterresa?

  Skänker hellre mina surt förvärvade slantar till barn, cancerfonder, katter, hemlösa, ensamkommande barn osv osv än till en persons semester.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Därför att tillräckligt många av mina läsare efterfrågade en insamling och har bett mig att låta den ligga kvar till efter löning. Det handlar inte om deras semesterresa, det handlar om den kränkning de utsatts för..
   Och vill man inte donera så gör man inte det. Man väljer helt själv.

  2. Tyvärr skriver:

   Sofie; Men du skänker pengar till barn och flyktingar du inte känner?

   Korkad? Ja jag betvivlar inte att du är det, tyvärr.

   1. Ted skriver:

    Wow Tyvärr- du ser ingen skillnad på att skänka pengar till flyktingar i NÖD och skänka pengar till ett par som praktiskt tagit givit bort 40.000 kr och dessutom har en bra grundlön.
    Det säger en hel del om dig Tyvärr..

    1. Tyvärr skriver:

     Ted; men det är okej att pissa på ett brottsoffer; kalla dom korkade osv ?- det var det jag reagerade på.

     Sedan är det så jävla korkat att köra den där det-synd-om-barnen-Afrika logiken. Att ens jämföra flyktingar/med lyxssökare är så otroligt basalt och verklighetsfrånvänt. Jag tycker man kan komma med något bättre argument. Det är verkligen halmgubbeargument.

 21. Ina skriver:

  Tyvärr, om jag hör om någon som har lagt ned massor av pengar på en semesterresa… och på ett lite oseriöst sätt.. kan jag faktiskt inte känna med dem på samma sätt som andra mindre bemedlade (som kattungen t ex).

 22. Filippa (inte odds) skriver:

  tycker nog att den här insamlingen kan plockas bort nu.

  1. Soffan skriver:

   Alla har inte fått lön än. Tänk på oss inom kommun och landsting 🙁

 23. Xx skriver:

  Snällaaaaa, ta bort.

 24. Femma skriver:

  Nu har väl alla fått lön?

 25. Alexa skriver:

  Ja alltså nu har den stått stilla så länge? Tror nog alla som tänkt skänka har gjort det vid det här laget.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Nej då, det kommer in swish hela tiden.

   1. 🤷🏽‍♀️ skriver:

    Hela tiden? Du har ju inte lagt in några pengar på 10 dagar. Förlåt i förväg om jag har fel!

 26. Anonym skriver:

  Det är 30:e september, inlägget och insamlingen är fortfarande kvar… ta boooooort nu!

 27. Malin skriver:

  Börjar också störa mig på den nu. Snällaaa. Ta bort🙏🏻

 28. C skriver:

  Nu är löning förbi och summan har inte rört sig på läänge?

  1. C skriver:

   Menar alltså också att jag tycker det är dags att ta bort detta så det inte ligger överst längre..

 29. Ina skriver:

  Ta bort det här nu… bara fånigt att ha det kvar!

 30. Anne skriver:

  Är det inte bättre att ta bort det nu och hellre puffa det en sista gång med ett inlägg innan det avslutas?

 31. Vicky skriver:

  Nu får dom inga mer pengar tycker jag. Väldigt bra att dom får så pass. Ta bort detta nu.

 32. Anonym skriver:

  Om inte målet är uppnått efter så här lång tid kanske du ska nöja dig med det som inkommit nu, Camilla…

 33. Kneja skriver:

  Håller med om att denna borde försvinna nu…

 34. Rosa skriver:

  För det första – Skulle dom köpa en res till Maldiverna är det inga människor som behöver pengar. Dom har det gott ställt. Detta säger jag med åtanken att det finns människor och familjer som knappt har råd att äta. En resa till K? Såklart är det jättesynd det som hänt henne, men att samla ihop 16000 till någon som har det gott ställt, när man kunde ge det till någon som inte har något, är i sjukt dålig smak. Du borde skämmas. En resa?
  Hon må vara ett offer för ett Britt, men lite ersoektiv? En småbarnsmamma med två barn som knappt får ihop vardagen. DOM skulle ni hjälpt med 16000kr.
  För det andra – detta är dött nu. Stäng ber. Det är pinsamt nog nu. Andra samlar in till fattiga, barn som är offer av våld, våldtäksoffer som inte får skadestånd. Och du samlar in till en RESA till några redan väldigt välbärgade människor? Skäms på er som donerat. Det visar hur verklighetsfrånvända ni egentligen är. Sover ni gott nu, när era pengar hjälper en redan rik tjej (jag vet vem hon är) köpa en till märkesväska för pengarna hon fått donerat? Idioter.

  Ni är grundlurade! Tro mig på detta. Jag vet vad jag pratar om. Det gör inte Camilla, som bara sett ett offer. Har man råd att löpa en Gucci väska tre ggr om året behöver man inte 16000kr till en resa.

  Förstår inte hur ni tänker?!

 35. wleaf skriver:

  Ta bort det här inlägget nu, blir bara provocerande att det ligger kvar så länge när det bara svämmar över av kommentarer som ber att det tas ner…?

 36. Anonym skriver:

  Håller med ovanstående att det är nog dags att ta bort det nu.

 37. Stina skriver:

  Jag tycker nog det är dags att stänga denna insamling nu. Känns lite ”ohyfsat/orättvist” (förlåt för ordvalet, kommer inte på nått bättre) att samla in pengar till endast 1 brottsoffer när det finns så många fler som också har blivit kränkta, vem samlar in pengar till dom?
  Fin tanke, men kanske skulle tänkt ett steg längre 🙂

  1. Elin skriver:

   Fast din logik blir ju då ”kan man inte hjälpa alla ska man inte hjälpa någon” och det är ju fel.

   1. Stina skriver:

    Det är inte så jag menar. Jag tänker på att många unga tjejer blev lurade av C oxå och dom kanske sparat jättelänge för att få gå på konsert eller vad det nu var. Undrade mest varför just denna K blev utvald till att få pengar. Förlåt då jag inte är så insatt i allt som hänt. Kändes mest som att det fanns andra brottsoffer som vart mer ekonomisk påverkade än K och som kanske hade haft mer nytta och glädje av en insamling. Men jag vet som sagt inte 🙂

 38. Li skriver:

  MEN TA BORT CAMILLA, HAR DU SVÅRT MED LÄSFÖRSTÅELSEN?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Så länge det kommer in swishar och liknande så får den ligga kvar.

  2. Fuccboi skriver:

   Du kanske har svårt att fatta att det är Camillas blogg och inte din egen? Skriker du åt folk att byta kläder du inte gillar också eller? Vilken barnunge du är….

 39. Anonym skriver:

  Kommentar från Camilla?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Om? Så länge det kommer in swishar och liknande så får den ligga kvar.

   1. Anna skriver:

    Lär ju forsätta komma in Swish så länge inlägget ligger kvar högst upp! Lite moment 22 sådär. Sätt ett sista datum istället så får alla som vill Swisha innan dess. Det här börjar ju bli löjligt nu.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Jag förstår inte… hur kan en lite bild som ligger högst upp störa så mycket? Det är ju inte som att det är en klickbar reklam som verkligen stör läsupplevelsen…

     1. x skriver:

      Men om du nu får så pass många kommentarer om att den stör, så är det väl rimligt att anta att den är störande, även om du själv kanske inte förstår varför? Visst, det är din blogg – men om du nu är mån om att läsare ska få en bra upplevelse och säger att du tar till dig konstruktiva kommentarer – så är det väl dags att ta bort inlägget från toppen.

      Jag kan ju säga att inlägget stör för 1. det är tråkigt upprepande att mötas av det var gång man kommer in hit 2. jag vill läsa bloggbevakning, och gärna snabbt, vill se det senaste så fort jag är på sidan (spec på mobilen med mindre skärm, där jag i huvudsak läser). 3. insamlingar är bra och kul, en kort period. Efter ett tag skapar det en krav-känsla.

   2. Anonym skriver:

    Om insamlingen såklart till målsägande K.
    Det är väl bättre att CH betalar skadestånd till målsägande K även om tanken med insamlingen var god.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Men det här är inte istället för skadestånd, det är utöver skadestånd eftersom Catrin med största sannolikhet aldrig kommer kunna betala tillbaka det…

 40. Alexa skriver:

  Men det är alltså uppe i mer än 17000? Uppdaterar du inte om du får in Swish? Den har ju stått på samma siffra (i bilden) i flera veckor?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jo, men jag har faktiskt glömt att uppdatera bilden men om du klickar på länken till själv insamlingen så ser du allt som inkommit. Men jag ska fixa en uppdaterad bild också…

   1. Alexa skriver:

    Aha trodde den uppdaterades automatiskt. Men kanske sätta ett slutdatum då? Det är lite störigt att ha ett fastnålat inlägg högst upp på en blogg/facebookgrupp/whatever oavsett vad det handlar om om man läst det hundra gånger redan.

 41. Augusta skriver:

  CAMCAM!!#!!!. Enligt en flashback användare som haft kontakt med K så vill hon inte ha någon ekonomisk hjälp utan vill bli lämnad ifred, för det va på tapeten tidigare i år att dom på flashback skulle ha en insamling till K och hennes man. Har hon ändrat sig nu eller vaaa?

  1. Emma skriver:

   Camilla har redan svarat på detta, hon pratade med K efter huvudförhandlingen

 42. Sofie skriver:

  Varför är den här K så viktig i den där soppan? Börjar kännas som Monas Moa

  1. Anonym skriver:

   Det kan man fråga sig.
   Var en till som blev lurad på 40.000kr den blev det ingen insamling till och ingen insamling till de övriga heller i denna rättegång.

 43. Anonym skriver:

  Så insamlingen är slut på måndag nästa vecka?
  Enligt rubriken.

  1. bonnie skriver:

   ja? Obviously.

   1. Alexa skriver:

    😂

 44. Smör skriver:

  Är det ingen annan som har lagt märke till att Catrin Hedlund själv har donerat? Först 666kr (väldigt intressant val av summa) och sedan ytterligare 150kr. Jag antar att det är hon, eller kan man donera i vilket namn man vill?

  1. Li skriver:

   Men herregud, man kan välja namn själv.

  2. Anonym skriver:

   Men det är ju någon/några som driver med catten förstår du väl, man väljer ju vilket namn som helst…

 45. Anonym skriver:

  Man kan visst donera i vilket namn man vill.
  Så det är nog någon som varit skämtsam där och skrivit dit Catrins namn.

 46. Sofie skriver:

  Skulle vara intressant att få en förklaring på vad den här ”insamlingen till K” går ut på. Vem är K?

  För att bara vara lite extra sur så hatar jag på riktigt den där reklamen som dras ner över sidan. Samma fenomen som har ”drabbat” alla mama-bloggare. När man gapar efter mycket mister man ofta hela stycket

  Grattis till vilka de nu är som sköter era plattformar. Men … det kanske är vettigt att det ska vara värt att gå in på en sida. Eller? Jag tar avstånd till sidor direkt när det kommer annonser som tar över hela sidan. Så är jag i tänket typ. Har varken tid, lust eller ork att vänta på och/eller scrolla bort PoP eller Operan

  1. Bloggbevakning skriver:

   Är du ny här? 😘

 47. Anonym skriver:

  Pinsammaste inläggen på bloggbevakning:
  1) Nemo-intervjun
  2) tiggarinlägg så att en ”stackars” tjej ska kunna åka till Maldiverna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer