Har Anna Book ett finger med här?

17:00 21 Sep 2017

Anna Book:

Blossa har presenterat årets glöggsmak och den är….*trumvirvel*…
Mango, spiskummin och chili.
Chili? CHILI? Chili Explosion?
Har Anna Book varit med och påverkat här eller? Har hon fått dra ett par varv med kryddkvarnen? Det kanske är bra för förbränningen? Är detta egentligen ett samarbete mellan Blossa och Biggest Loser? Kommer vi få se Anna bada i ett badkar fyllt med chili-glögg på den stora Biggest Loserfinalen?
Så. Många. Frågor.

Tack för tips, Malin!

40 kommentarer | “Har Anna Book ett finger med här?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. 🐬 skriver:

  Bästa inlägget ever.

 2. Ajlin skriver:

  Så jävla god den verkar! November kan inte kommer snabbt nog!

 3. Moa skriver:

  Vad menar Kenza med ”hotet” på sin insta story? Är inte så insatt hehe

  1. Kristin skriver:

   Det had riktats ett terrorhot mot Stockholm står det på DN, gissar att det är det hon syftar på.

  2. L2 skriver:

   Fick pushnotis på mobilen i morse om att Säpo fått ett terrorhot riktat mot centrala Stockholm. Men som det verkar är inte det något att bry sig om, enligt det senaste jag läste!

 4. MissJ skriver:

  Alltså vad gör man när man aldrig får känslomässigt stöd från sin partner. Så fort man är upprörd eller ledsen så stänger den andra av?

  Skitsvårt när man varken har nära vänner eller familj i staden man bor i (bor i UK) och hemma har man inte så mycket familj man kan prata med heller (mamma har lidit av schizofren och går inte att prata med, pappa är bortgången) resten av de få vänner och familj som har mycket eget och har inte riktigt tid. Ibland känns det så ensamt. 🙁

  1. Nora skriver:

   Är i lite liknande sits. Man vill bara ha lite förståelse, att han lyssnar och stöd men det är tydligen för mycket begärt. 😪

   1. L skriver:

    Håller med Moggie. Bryt upp. Vad är ett förhållande utan känslomässigt stöd? Det finns så många fantastiska män där ute, män som stöttar och förstår och ser er. Stanna inte i ett förhållande som är dysfunktionellt.

  2. Moggie skriver:

   Man gör slut och går vidare. Att inte få känslomässigt stöd av sin partner är inte att ha ett välfungerande och hälsosamt förhållande. I ett förhållande stöttar man varandra, man tröstar och peppar varandra. Gör slut nu. Hur ska det bli när du blir gravid och föder barn? När någon nära går bort? När livet händer. Det är då ni ska vara ett team och bära varandra.

  3. Maria skriver:

   Hej. Vilken jobbig sits. Jag tänker att du bör utvärdera om att få känslomässigt stöd är ett av kraven du har på en relation eller inte. Kommer du fram till att det är det så får du nog försöka lämna din partner, hur tungt det än är.

   Innan du tar det steget så kan du förstås prata med din partner, berätta hur du känner, eventuellt satsa på parterapi och se om det blir någon bättring. Min erfarenhet är dock att personer som inte av sig själva förstår att och när den andra behöver känslomässigt stöd har väldigt svårt att nånsin få det att komma naturligt.

   Lycka till! Det finns fantastiska människor där ute.

  4. A-K skriver:

   Jag har levt i ganska många sådana förhållanden, och sen resonerat mig fram till att jag är den som har fel i att begära en känslomässig närvaro, och försökt att fokusera på det som är bra. Fel taktik har jag kommit fram till. Jag har liksom inte lärt mig hemifrån vad ett bra förhållande är och nöjt mig med tanken att jag trots allt har det bra överlag i förhållandet. Nu inser jag att det känslomässiga är en grund som jag inte ska förhandla bort och kommer förhoppningsvis att hitta någon som bryr sig om mig på riktigt – inte bara när allt flyter på i ett ingenmansland. Man ska inte känna sig ensam om sina bekymmer och sorger i ett förhållande.

  5. MissJ skriver:

   Tack alla för svar.. Dessvärre har vi ett barn 1,5 år ihop.. Så känns inte riktigt så lätt att bara bryta upp heller.

   Är dessutom skilsmässobarn själv och vill inte riktigt behöva låta min son gå igenom det 🙁

   1. Cornet skriver:

    Det bästa är att försöka prata med din partner och försöka komma fram till någon lösning. Men händer det ingenting så är det inte rätt för dig, eller ert barn, att stanna kvar. Sköter ni dessutom uppbrottet snyggt så drabbas ju ingen av det.

  6. Andy skriver:

   Jag har varit i din situation och det hände att han var otrogen mot mig tillslut… alla pusselbitar hamnade rätt när vi väl gjorde slut. Det enda jag kan säga är att du ska lämna honom. Att ej få känslomässigt stöd av sin partner är bedrövligt och inget du bör stå ut med. Du förtjänar mer.

  7. Nathalie skriver:

   Hej!
   Nu är jag ingen relationsexpert, men om du vill ha någon att prata och reflektera med så lyssnar jag gärna. Bor själv i UK (London). Min mail är: utankonserveringsmedel@hotmail.com

  8. Anonym. skriver:

   Vart i UK är du? Är också i UK med en son som just fyllde två.

   Och angående vad du sa… enligt mig är det inte så lätt att bara säga bryt upp som de flesta andra här. Jag tänker mer att det beror på hur detta icke-stöd ter sig, menar att du skrev att han stänger av.. sådant kan faktiskt vara en försvarsmekanism också. Har du försökt ta reda på varför han stänger av? Har du försökt förklara för honom att du tycker att emotionellt stöd är viktigt och om han kan förstå det (att du tycker annorlunda) så bör ni kunna kompromissa. Så svårt att ge råd över några rader..

   1. Missj skriver:

    Tack for engagement!

    Bor I London (sorry for Saknad av bokstaver, sonen slangde min i golvet…) sa jag Lanar en gammal hemifran.

    Natalie, tack bor Ocksa I London, skickar ett mail nar sonen har somnat fran datorn istallet

    1. Anonym. skriver:

     Alla bor alltid i London 🙁 Det var många år sedan vi flyttade därifrån nu och det är ju aldrig någon jäkel som kommer East 😛

     1. Amanda skriver:

      Är helt inne på anonyms spår! Tror också att det kan vara en förvarsmekanism, det är ju inte så att han säger åt dig att ”sluta böla”, då hade jag helt hållt med om att han inte är nått att ha.
      Så ja, parterapi alt. terapi bara för hans del tror jag på 🙂 Sålänge han förstår och är villig att ändra på sitt sätt, så är det okej. Alla har vi våra brister, det gäller bara att man är villig att göra något åt det som inte fungerar.

 5. Nina skriver:

  Naturligtvis är Tooken inblandad. Nu kommer alla som inte är blockade att få se härliga liveshower med Anna och Puma kryddat med lite chili och ett gingerfinger 😉

  1. Anonym skriver:

   Usch.. och en del tror säkert på det nu haha.. hjälp inte Token att få fler följare!

 6. Lina skriver:

  OT. Är det bara jag som börjar tröttna på Kissies blogg? Det blir bara sämre och uppdatering på den bloggen.

  1. sia skriver:

   Är väl bara fjortisar som läser den bloggen?

  2. Anonym skriver:

   Ja Kissie är ju skittråkig.

 7. sia skriver:

  Tacka vet jag sprit! Glögg smakar fan!

 8. Anonym skriver:

  Åh nej, varför har dom förstört det med spiskummin?!

 9. Karin skriver:

  Myggan och Book är i Köpenhamn.

  1. Femma skriver:

   Och båda har gjort sina instagrams privata.

   1. C skriver:

    Puh! Inte jag som vart blockad då pga att jag kollade hennes story trots att jag inte är en följare. 😉

  2. HannaMontana skriver:

   Det var rätt skoj, de har skrivit de ska till Köpenhamn och hur skoj de ska ha där – trots det la Token ut en händelse på IG där man kan se de åkte tåget över Öresundsbron mot Malmö efter de landat 🤷🏼‍♀️

 10. Catherine skriver:

  Alltså. Nu har Blondinbella gjort tre olika reklaminlägg för tre olika kreditkort på vadå, typ en månad? Hur stor tillit tänker hon att man ska ha för hennes varumärke och vad hon försöker sälja? Känns som att hon inte tänker igenom sina samarbeten eller hur dom framstår för fem öre…

 11. LILLGAMMAL skriver:

  Hua.. det där lät inte gott! 😝

  1. A-K skriver:

   Det skulle inte förvåna mig ifall det är gott men det LÅTER inte gott. Mango ok, chili ok, spiskummin ok. Men ihop tillsammans med glöggsmaken som finns i botten? Som sagt, skulle inte förvåna mig ifall den är jättegod trots allt. Vi får väl ge våra betyg längre fram!

   1. LILLGAMMAL skriver:

    Nej man kanske får erkänna att man hade fel sen 🤣
    Vi får återkomma med utvärdering lite närmare jul va?

    1. A-K skriver:

     Japp!

   2. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Om det är en vit glögg så kan jag tänka mig att det passar bra ihop.
    Men vi kan väl återkomma som ni säger om nån månad och höra vad vi tycker. 😊

 12. Denensamma skriver:

  Hörrni helt OT men vad gör man när man inser att man faktiskt inte har några kompisar?
  Har hört att jag är otrevlig och elak, tyst, sur och m.m. 🙁
  Men jag ser inte mig själv sådär? Plus jag halvogillar dem jag har hört det ifrån också. Som exempel tycker vissa att jag träffat nån som är så mycket bättre än mig.

  Jag har tagit ett par glas vin och är avensjuk på instagram med tjejer med deras tjejgäng medans jag har ingen och jag vet inte vad man ska göra åt det. #börjarnärmamig30ocksåutankompisar

  1. E skriver:

   Tjejgäng på Instagram 💔

  2. Kicki skriver:

   Ta en paus från Insta o koppla bort ett tag. Har själv gjort det av diverse anledningar.
   Fokusera på vad du tycker om att göra, gå o simma, gå på loppisar, frossa i deckare….ja vad du uppskattar såklart o glöm alla tankar på jämförelse av ”alla andra”.
   Kram

 13. Kicki skriver:

  Hmm den kombinationen lät ju inte så smaskig förstås så nu blev jag faktiskt lite besviken. Brukar sätta egen glögg men alltid kul med en Blossa Årets hemma o testa.
  Den med earl grey tyckte jag var helt OK o alla sparade väl den flaskan som var döfin 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla