Intresseklubben antecknar?

13:00 25 Sep 2017

Bentre Schramm/The Bentish:

Youtubern Bente är en lika stark användare av Snapchat som en viss annan spökjagande videograf och drar sig inte för att dela med sig av än det ena, än det andra till sina följare.
Under gårdagen kunde de enkelt och utan ansträngning ta del av hennes bajsäventyr, från det att det startade inne på ett köpcenter till det att hon kommit hem och tarmen var så gott som tom.
De två orden ”intresseklubben antecknar” har jag inte använt sedan jag gick på högstadiet men efter att ha sett det här flödet på Snapchat så kände jag att det kanske var läge att damma av dem.
Sen får man ju bara i sitt stilla sinne önska, tro och hoppas att Bente och Anna Book med Roberto i släptåg inte lyckas sammanstråla sina offentliga toalettbesök. Jag vet inte vad som är värst – att ha sex på en toalett där någon nyss haft diarré eller eller behöva sitta och vara magsjuk på en immig toalett där det luktar kn*ll?

Vad skulle ni välja? Om ni var tvungna? 🙂

18 kommentarer | “Intresseklubben antecknar?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonymsson skriver:

  Skulle välja att bajsa i sexlukt framför motsatsen. Väldigt äcklig tanke för övrigt, speciellt när du nämner the Book.

  Tycker Bente är härligt öppen och rolig ändå. Ingen prinsessan på ärten där inte!
  Vore skoj om fler bloggare skrev om sina bajsäventyr, t.ex. Kenza, Blondinbella och de andra lite förnämare blivande damerna.

  1. Nej skriver:

   Fast hörrudu Kenza har ändå varit rätt öppen med bajseriet

   1. Anonymsson skriver:

    Är det sant? Hade ingen aning, ber om ursäkt för Kenzas skull.
    Men Elena Belle vore kul!

   2. Ior skriver:

    Länka eller ska jag googla ”kenza” + ”bajs”? Haha är hemma och är sjuk och uttråkad, ej mag- eller bajssjuk.

  2. a skriver:

   BB har också varit rätt öppen. Vill minnas att hon en gång bajsade på sig medan hon satt på cykeln..

 2. Matilda skriver:

  Om du tycker att det är så ointressant, varför gör du ens ett inlägg av det?

 3. Kattis skriver:

  Jag skulle nog inte bry mig alls om någon hade haft sex innan jag kom in på toaletten. Så länge det inte låg synliga rester där! Men fortfarande upplever jag hellre det scenariot än jag har sex där det lukar bajs, det måste jag säga.

 4. Ruccola skriver:

  CamCam – gör en uppföljning på detta att team Isabella nu endast släpper igenom positiva och stärkande kommentarer på senaste blogginlägget. Vi är många som ville göra våra röster hörda, men uppenbarligen var det bara ok i det välplanerade clickbait-inlägget om Mia Skäringers parodi för att dra till sig lite fler läsare inför hyllningskommentatorsfältet i följande inlägg om hur ”normbrytande” Isabella är.

  Med tanke på det influencersamhälle vi lever i idag förväntar jag mig ändå att fler individer ser igenom och ifrågasätter Isabella Löwengrip Groups affärsidé!!? Blir i det närmaste mörkrädd och orolig inför våra barns framtid när jag anar att så många i kommentarsfälten både här och hos Isabella helt verkar missa målet och poängen…

  1. Ruccola skriver:

   Och med tanke på hur teamet nu dessutom övergår till sin insta för att dra det hela ett steg vidare, känner jag att jag måste få upprepa mig från tidigare inlägg om hela denna soppa….:

   ”Jag känner ändå en aning av att gårdagens inlägg om Isabellas reaktion på Mias parodi egentligen bara var ett upplägg för att ”få belägg för” att publicera dagens inlägg om att bryta normer. Kommentaren hon hänvisar till med sin skärmdump och hur hon tolkar den är ju inte särskilt representativ för kommentatorsfältet i Systerskap-inlägget. Hon duckar för den egentliga kritiken och väljer att svara(?) på något helt annat. Och magiskt nog släpps bara de positiva kommentarerna igenom på hennes sk försvarsinlägg.
   Kalla mig cynisk, men det känns som en välplanerad clickbait-raket. Uppmärksamheten torde ha ökat drastiskt det senaste dygnet och vi är alla medskyldiga och lurade 😉”

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Hade det inte varit för din sista mening hade du gått ett +1 😉

    1. Ruccola skriver:

     Äh, lägg av TRH😉 Du vet att det var ett löjligt försök att få oss alla att framstå som lite ödmjuka. I know you p(l)ussar me😘

     1. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Ha ha 😽

      1. Ruccola skriver:

       Kom igen, vi håller ihop istället😉😘

  2. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Instämmer och tillägger att för att säga att hon aldrig skulle avhandla sin skilsmässa offentligt nu skriver rent ut vad den berodde på. Hon valde att lämna för att hon hölls tillbak i karriären ( nu tror jag att Odd försökte kontrollera mer än så).

   Tror hon barnen blir nöjda med det? Att hon valde att ha dem på halvtid för att kunna göra karriär (nej en pappa som säger så skulle inte heller få sina barn att må bra av de orden och dessutom riskera att de sade upp kontakten med honom).

   Jag hoppas att det ligger mer bakom än så, men offentligt gå ut som jag skrev ovan är under all kritik.

   Hon trodde kanske inlägget slulle få henne att framstå som mänsklig och mer rellaterbar, men för mig så blev det precis tvärt om.

   Allt som hon får höra från sina läsare är långtifrån ok, men bilden hon visar upp för omvärlden gör mig på allvar irriterad att hon anser att det är en bra förebild för någon samt att jag upprepar, jag kan inte tro på något hon säger och jag är övertygad om att i stort sett allt är ett enda stort skådespel.

 5. Andy skriver:

  Bente är en trasig person. Snälla skriv inte om henne här. Hon söker otroligt mycket uppmärksamhet och har sex som ett självskadebeteende. Hon förstår ej vad som är socialt ok att skriva om och inte.

  1. 🦄 skriver:

   Håller med. Man fick ju inte skriva elaka saker om Tyra för hon mår dåligt och gör konstiga saker men Bente går bra? Verkar lurt. 🤔 Hon

 6. Maize skriver:

  Bajsar hellre där det luktar sex än sexar där det luktar bajs :/

 7. Sanna L skriver:

  Tycker inte om Bente eller vad hon står för men äh, varför ska man inte få dela sånt här om man vill? Det är ju bara att klicka förbi om man inte vill se.

  TW till den som är medlem i intresseklubben men passar på att berätta min egna lös i magen mitt i shoppingen-historia. Behövde stå och rota efter en 5-krona i flera minuter innan jag desperat kunde komma in på toaletten. Upptäcker mitt i att det enbart finns 3 rutor toalettpapper. Var helt ensam och shoppade. Inte mitt livs bästa stund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla