Jackies kläd-debakel lever vidare

09:27 19 Sep 2017

Jackie Ferm:


Dessa meddelanden skrev tydligen Dollystyle-Molly innan hennes kille skrev till Jackie.

Det raderade inlägget om kläderna som hållits som gisslan av en av medlemmarna i Dolly Style var tydligen inte det sista vi fick höra i detta drama.
Nej, nej…Jackie fick nämligen även komma och sitta hos Filip & Fredrik i Breaking News och berätta och traumat som verkar ha givit henne många och djupa själsliga sår.
Givetvis var ju hennes medverkan mest på skoj och hade lika gärna kunnat platsa i David Batras Podcast där man tar upp de där små, små nyheterna som lokaltidningar brukar fylla ut sidorna med.
Så beskriver i alla fall Jackie själv det på sin blogg:

Hej! Det var jättekul att vara med i Filip&Fredrik för en bagatell egentligen. Tack för att NI fixade mina kläder tillbaka innan jag åker till Vietnam. Jag blev super lycklig och så sjukt överasskad! 😀 Miljoner tack. ❤️ Jag hade aldrig fått dem annars, inte eftersom Mikaelas psykopat till man skrev som han gjorde.
[…]
Dessa bilder togs av begåvade makeupartisten @myemilsson på Instagram. Pinuppa och 50-tal vintage stil ville jag ha och det fixade hon på en halvtimme… 🙂 Innan min korta och humoristiska  medverkan i Filip&Fredrik Breaking News. 😀//Jackie

Någon som inte uppskattade Jackies lilla tilltag var Dollystyle-deltagarens pojkvän – den sk. ”Farmen-Robin”.
Han är nämligen arg så det förslår och skriver på Facebook att han ska dra alla Jackies kläder i röven innan hon får tillbaka dem, och fortsätter humoristiskt med att lyfta fram sitt deltagande i Farmen som ett deltagande i ett överlevnadsprogram.
Visst, på senaste tiden så har det väl handlat mer om överlevnad med tanke på att halva gården nyss brunnit ned, men helt ärligt. Inte ens Expedition Robinson är väl på RIKTIGT ett överlevnadsprogram? Det är en dokusåpa med syfte att underhålla tv-tittarna där hemma i sofforna med chipsskålen på den fredagsmysande magen?
Här nedan följer den konversation han och Jackie hade på Facebook, och som den språkets företrädare som jag själv anser mig vara så måste jag säga att de lingvistiska poängen – i ren och skär utklassning – går till Jackie.
BAAAM BAAAAM BAAAAM LIKSOM!

Som en extra bonus i den här kläd-gaten kan tilläggas att Dollystyle-Molly tydligen ville vara med i Breaking News för att ge Jackie kläderna, något som tyvärr inte blev av, så hon verkar inte alls ha reagerat på samma sätt som sin pojkvän, så vad han sysslar med kan man ju bara spekulera kring….
Folkilsk much?

35 kommentarer | “Jackies kläd-debakel lever vidare”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Daniella skriver:

  Han är ju för fan psykiskt st*rd på riktigt?! Vilken VUXEN människa hotar om att kleta bajs/dra genom rumpan såhär?

  1. VaC skriver:

   Det som är mest förvånansvärt av allt är hur någon kvinna över huvud taget kan vilja vara tillsammans med det där. Dramaqueen, korkad och extrema bekräftelsebehov – kan det bli värre?

 2. J.e.h skriver:

  Åh det värsta är att han tror att han har bra Come backs, han fattar inte att Jackie äger det där samtalet.

 3. Elin skriver:

  Jösses, fram med skämskudden! En liten pojke i en vuxen mans kropp

 4. Hajflickan skriver:

  Men hur orkar man göra världens grej av ett par shorts och en topp från H&M?

  1. Ollie skriver:

   Allt för att synas.

  2. Suss skriver:

   Det handlar väl om principen att man lämnat tillbaka det man lånat, och inte lägger det i en källare hos sin labila pojkvän.
   Jag förstår Jackies frustration, när man ber otaliga gånger om att få tillbaka sakerna och personen aldrig gör det.

   Lånade ut en sprillans ny volyme master, plattång och fön till en kompis för 4 år sedan.
   Nu när jag frågade henne för 300 gången visste hon inte vart hon hade ställt lådan med sakerna i.
   Ska be de 1000 spänn som allt gick på istället

   1. K skriver:

    Ja men snälla, ta det öga mot öga med den personen då. Löjligt att detta ska behöva gå till TV

   2. Hajflickan skriver:

    Förstår vad du menar Suss, men hela grejen att gå ut med det offentligt och hänga ut personer. Jag ringer inte Expressen när någon i min närhet glömmer att lämna tillbaka något denne har lånat.

 5. ira skriver:

  Åh gamla farmenrobin! Han som tillsamamns med en annan kille kletade ner en annans killes egenbyggda gym med hästbajs?

  https://www.youtube.com/watch?v=46C1bEohif0

  Överlevnadsprogram, minns mest att han gick med nävarna i byxfickorna…

 6. Ollie skriver:

  VA!
  Det är väl Robin som går vettigast ur det här.
  Jackie är expert på hot mm.

  1. ira skriver:

   Fast är det inte lite pinsamt när pojkvännen lägger sig i. Och hotar med rövdrag av kläderna?

  2. F skriver:

   Nu får du nog ta och läsa hans inlägg en gång till. ”Vettig” är inte ett ord jag skulle använda. Han verkar ha stannat i utvecklingen. Vem argumenterar sådär förutom eventuellt en 13-åring? Jösses.

 7. Anonym skriver:

  Camcam såg du brottcentralen i går?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Nej, men kollar nu… Tack för tips! =)

 8. I skriver:

  Pinsam kille, och han är ändå närmare 30…

 9. M. skriver:

  Han har väl inte med det hela att göra över huvud taget??

 10. Anonym skriver:

  En del män blir aldrig vuxna.
  Hon får väl tvätta kläderna, om han dragit dem genom sin rumpa.

 11. Anna skriver:

  Genom rumpan? Hur drar man något genom rumpan? Mellan skinkorna kan jag förstå men för att komma genom rumpan måste man liksom in på ett ställe och ut på ett annat… sån funktion har inte jag på min rumpa. Om han inte menar att han ska äta kläderna och bajsa ut dem? Fast har de då gått genom rumpan? Blir förvirrad. 😂

  1. Anna skriver:

   Åh ser nu att han ska dra dem i röven inte genom. Då ska han alltså pilla upp dem i analen? Annars är det fortfarande mellan skinkorna…

  2. Anonym skriver:

   Jag menade mellan skinkorna 🙂

  3. Linnea skriver:

   Hahahaha, underbar kommentar

 12. Anonym skriver:

  Pinsamma alla inblandade är.

 13. F skriver:

  Kan någon ge honom den hjälp han behöver? Han behöver ju en god man – och medicin – för att klara sig i livet.

 14. Mija skriver:

  Men är han dum? Klart som sjutton att man återlämnar lånade saker, vad det än må vara. Dom tillhör ju en annan människa och INTE den som lånat dom. Vad är det han inte fattar!

 15. C skriver:

  Herregud, båda är ju lika pinsamma, jag trodde faktiskt Jackie hade blivit mer mogen och luttrad än så, men tydligen inte.
  Är det här ens vuxna människor någon av dem?
  Och hon, flickvännen Dollystyle-tjejen, jävlars så pinsamt att ens kille drar ut i krig för något så litet, som man utan spektakel hade kunnat ordna upp själv.

 16. Pethra skriver:

  Alla inblandade är ju så pinsamma för att inte tala om otroligt barnsliga.

 17. B skriver:

  Att något sånthär hamnar i media när vi har miljöförstöring o krig o barn svälter ihjäl är inte klokt!
  Ni bloggare! Gör något vettigt! Var vuxna!

 18. Anonym skriver:

  Farmen= överlevnadsprogram… öhh, skulle inte tro det 😂

 19. Nina skriver:

  Hur jävla svårt ska det vara att bara lämna tillbaka det man lånat? Jag lånade ut rätt mycket pengar till en vän i knipa, väntade tills vännen var på rätt köl igen när jag bad att få tillbaka lånet. Det blev ett sjuhelsikes liv och när jag fick pengarna tillbaka i kontanter slängde hon dom på marken. Öhhhh tack för att du var bussig och räddade mig ur en jobbig situation va? Folk är fan inte kloka.

  1. Anonym skriver:

   Fy känner igen det där, ungefär samma har hänt mig. Lånade ut pengar och fick inte tillbaka, varje gång jag bad lite försynt så blev hen arg. Till slut efter något år så fick jag ungefär hälften tillbaka bara och hon var sur och slängde pengarna på mig. Herregud…jag hade varit snäll och lånat ut pengar, fick vänta o vänta, var pank och var inte arg för det, sen sa jag ge mig bara hälften iaf och HON blir arg och slänger pengarna på mig. Hade vart en annan sak om JAG blivit arg. Och det sjuka är att hon kom några år senare och ville låna ännu mer, jag sa nej men hon blev arg och tvingade mig. Jag lånade då ut fem hundra el tusen (hon ville låna flera tusen) de pengarna fck jag dock tillbaka men fick vänta betydligt längre än hon lovat men jag var beredd på det och klarade mig ändå. Men en del är bra märkliga alltså.

   1. Nina skriver:

    Det märkligaste är att människan blev arg, varför?
    Trist men skönt att höra att man inte är ensam om det ändå. Håll i dina slantar from. nu. 💰😊

    1. Anonym skriver:

     Hon hoppades väl slippa betala tillbaka. Jag visste ju att hon hade pengar, detta var ingen person som var i nöd på något sätt nej pengarna hon lånade gick till shopping och resa. Hon kunde inte betala tillbaka mig några hundralappar men samtidigt kunde hon köpa nya jeans på stan, när jag var med dessutom. Låter sjukt jag vet.

 20. Anonym skriver:

  Men herregud vilka stora proportioner detta tog sig hahaha. Så farmen-Robin är ihop med Mikaela det viste jag inte, där fick han synas lite till också även om det kanske inte var tanken hehe. Men Jackie ville väl gärna synas här kan man ana med tanke på att någon skrivit flera gårnger varför skriver du inte om Jackie haha. Så hon fick vara med i Breaking news också hahaha kan nog ha varit tack vare dig Camilla då efter att du tog upp klädincidenten här 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla