Plus och minus

19:00 20 Sep 2017

Blondinbella:

Plus – Hon lägger ner tid på sina samarbetsfilmer och skulle inte slänga upp en halvkass mobilfilm. Det är hög kvalité på produktionen.
Minus – Varje filmklipp är liksom alltid way too much! Vad handlar svassandet om när hon ska gå ut genom dörren och försöker trycka ned fingrarna i fickor som inte ens rymmer ett kreditkort? Vad har det med vagnen att göra? Och sängbäddandet? Det här en är reklamfilm för en vagn, inte en storytime från Blondinbellas liv.
Ibland är lagom just the right amount!

91 kommentarer | “Plus och minus”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kneja skriver:

  Jag reagerade på att hon bara var tvungen att nämna att hon ut barnen varannan vecka.
  Hade inte vagnen fungerat om hon haft barnen på heltid eller?

  1. Kneja skriver:

   Ut=har

 2. Kristina skriver:

  Trodde du överdrev men shit vilka fickor haha, såg bara roligt ut när hon skulle ner med händerna där… Whyyy

 3. Anonym skriver:

  Hon har hunnit avverka minst 10 vagnar vid det här laget. Alla har varit såå fantastiska och sååå nödvändiga. Så många vagnar behöver man inte. Detta är ju inte direkt den första vagnen som hon har med stora hjul. Olika perioder kräver olika vagnar. Vilken bullshit!! Hur överlevde egentligen dåtidens barn med dåtidens vagnar (fanns inte på kartan att man hade så många vagnar)? Dessutom skulle jag vilja påstå att det är rent vansinne att införskaffa ännu en vagn när barnen är så gamla som hennes. Men det förstås, gratis är gott och varför konsumera mindre när man kan konsumera mera?

  1. Anonym skriver:

   Jag har en 3,5 åring och en ”räka” i magen. Vi har två vagnar. En Emmaljungavagn med både ligg- och sittdel. Köpte även en extra, lite mindre, vagn som använts om vi avverkat en dag på Ikea eller något sådant. Vi hade absolut klarat oss med Emmaljungavagnen men smidigt med en extra ”paraplyvagn”. Förstår inte alls varför man behöver så många. De flesta i min närhet har bara haft en eller två stycken.. Vagnar är dessutom inte så billiga… Emmaljungavagnen gick på nästan 10k! Extravagnen är ju en enkel modell, men kostade ändå ca 3000 kr.

   1. Bulle i ugnen skriver:

    Samma här! Funderade ett tag på att köpa syskonvagn till när lillebror kommer, men vi är så nöjda med kombinationen Emmaljunga och en enklare vagn. Ska båda barnen ut med en förälder löser vi det med ståbräda och/eller sele.

  2. Greta skriver:

   Ja, Bella har visat upp många vagnar på bloggen vid det här laget. Ingen familj skulle naturligtvis ha köpt så många vagnar för egna pengar. Hur många vagnar Bella har kvar är tveksamt – förmodligen har hon sålt en del via Blocket el dyl för hon är bra på att förvandla gratisgrejor till kontanter.
   Men den här senaste vagnen verkar vara lite speciell för hon kör den på matta inomhus. Är det bara för att vagnen ska tillbaka till Babyshop med däcken intakta? Kanske ändå Bella tycker att hon har tillräckligt med vagnar i garaget och så låter hon ändå ungarna åka Porsche när hon någon gång har tid att ägna sig åt dem.

   1. Det arga biet som smet skriver:

    Man kan undra vad du har ätit idag. Något bittert låter det som iaf. Jag följer en sida på Fb där det diskuteras vagnar och vissa har haft fler vagnar (och tom har) än vad jag skulle kunnat drömma om (både när det gäller kostnad och plats). Så Bella är nog inte ensam i världen om detta. Alltså ibland känns det som att ju mer saker att kunna hacka på, desto bättre. Hitta gärna fel i allt men granska er gärna i spegeln själva först. När ni beskriver Bella här låter det som att hon inte har en enda bra sida. Och det må låta som att jag är en av hennes anställda. Men helt ärligt hoppas jag att hon inte går in och läser kommentarerna på denna blogg. Jag hade iaf blivit skitledsen över all skit som skrivs.

  3. M skriver:

   Haft 30 vagnar. Tre barn. Ett åker. Har idag 4 😬 Man kan absolut behöva många!! 🙈

   1. Mikaela skriver:

    Herregud…! Jag har en – Kronan Sulky S. Varsågod den uppfyller det mesta. Lite liten korg under men jag brukar lägga en ryggsäck där att fylla om jag måste handla mkt..

 4. Fuccboi skriver:

  Jag reagerar alltid på att hennes röst låter så tillgjord. Så där som tjejer pratar när de vill att killar ska tycka de är söta och ofarliga. Är det någon som vet om hon pratar så privat också?

  1. Hannah skriver:

   Nej det gör hon inte, har träffat henne några gånger

 5. Indi skriver:

  Tyckte nog den allt var mer än halvkass. Vad har sängarna med vagnar att göra? Varför kör hon en megavagn i sovrummet…varför gör hon det så uppenbart att hon inte använder mycket av det hon gör reklam för… med mera

 6. J skriver:

  Omg, hur många vagnar har Bella riktigt?! Barnvagnar verkar för övrigt vara en statusgrej för många. De ska vara ”Bugaboo” ”Emmaljunga” eller vad fan dom heter. När min syster fick barn förra året fick hon den vagn som våra föräldrar använde när vi var små. Hör och häpna, vagnen är från 90-talet och ser ut därefter! Men den är i princip i nytt skick, så varför skulle hon ens lägga pengar på en ny vagn? Finns mycket skojigare saker att lägga pengar på.

  1. Anna skriver:

   Ja, för många är vagnen en statusmarkör, och många byter vagn flera gånger, vilket barnvagnstillverkarna gillar då det betyder att de tjänar massor på trendmedvetna föräldrar som byter vagn för att ha uppdaterad design på suffletten. Köpte en Emmaljunga när första barnet föddes. Den är snart fem år gammal och är använd i princip dagligen (2 barn). Dock var framhjulen helt utslitna i somras, men reservdelar i form av originalhjul tillverkas inte längre, säkert för att Emmaljunga helst ser att man köper ny vagn istället. Nu lyckades vi fixa hjulen ändå, men så onödig utgift det hade varit med ny vagn. För övrigt måste jag ändå säga att kvaliteten på Emmaljungas vagnar är bra, och de brukar få bra betyg i säkerhetstester.

  2. Anonym skriver:

   Fast vissa kanske tycker att vagnar är roligt att lägga pengar på så varför ska de inte göra det om de vill och kan? Bara för att du hellre lägger pengarna på annat så betyder inte det att alla andra bör resonera på samma sätt. Whatever floats your boat känner jag!

   1. Anna skriver:

    För att vi inte har oändligt med resurser på den här jävla jorden och det känns en smula onödigt att konsumera något man redan har?

  3. Det arga biet som smet skriver:

   Min personliga åsikt är att vagnar, som Bugaboo, är mycket smidigare eftersom det är rörliga hjul. Jag har syskonvagnen som går att fälla ihop till en enkelvagn om det behövs. Plus att den är snygg. Vagnarna från 90-talet är överlag stora, klumpiga, fula samt att de inte har samma funktioner. Men jag köpte min begagnad. Skulle aldrig lägga pengar på en ny. Alla gör som de vill helt enkelt och smaken är som baken.

   1. anna skriver:

    Jag tycker de med stora ej svängbara hjul är mycket bättre. Hur bra går man i snömodd eller på grusväg med de svängbara?
    Köpte också en begagnad och kommer ha den hela tiden och spara om man får något mer barn. Finns självklart andra vagnar som jag tycker är mkt snyggare men orkar inte lägga mer tankeverksamhet på det så länge min fungerar.

    1. Tove skriver:

     Beror väl på var man bor och hur man lever. Jag bor i stockholms innerstad, att ta mig runt i små matbutiker och i kollektivtrafik är ett otroligt mycket större problem än snömodd för mig. Plus min hjul går att låsa om det är moddigt på riktigt, eller till och med byta ut till kraftiga stabila hjul om det behövs.

    2. Lina skriver:

     Jag har en bugaboo buffalo och den går alldeles utmärkt på både grus och i snömodd. Har även dragit den på sandstranden lätt då den har ett snö/sand-läge. Sen kan man bara låsa hjulen om man behöver. Skulle jag BARA gå runt på landet skulle jag ha valt en annan vagn men jag går för mkt på släta vägar för att jag skulle orka häva ett tungt åbäke till vagn varje gång jag bara ska ändra riktning lite…

  4. Kattfan skriver:

   Jag älskar vagnar från 80-90 talet!! Vilken tur din syster har tycker jag. ☺☺☺ (men vad konstig min emoji blev.. 🤔)

 7. BAAM 👟 BAAM 👟 BAAM 👟 skriver:

  Detta svassande har ju gått till överdrift. I början när jag såg det både en och två ggr per dag på insta stories trodde jag på fullaste allvar att hon var ironisk och att det liksom var hennes ”tihiii jag är så rar o söt när jag skojar och går såhär” men det är ju PÅ RIKTIGT?! 😵👀

  1. Josse 🤰🏻 skriver:

   Skrattade högt på bussen när jag såg ditt nick! Bästa på länge 😂😂😂

 8. Anonym skriver:

  Fick kolla utan ljud pga sitter på jobbet. Reagerade mest på hur mycket hon rör armarna när hon pratar? + fickorna hahahahaha

 9. Anonym skriver:

  Dä va ett jävla gnäll på Bella, fan skriv något positivt någon gång, även hon gör väl något rätt 😡

  1. Indi skriver:

   Hon är ju så förbannat omiljövänlig med all sin konsumtion = omodernt. Blir få glada röster då.

   1. Anonym skriver:

    Du sköter dig perfekt hoppas jag 😂

    1. Indi skriver:

     Inte en flygresa de senaste 20 åren 🙂 typ bara begagnat till ungarna (förutom leksakerna)

  2. M skriver:

   Äsch, palla fjäska för sakens skull. Hon är ju irriterande. Klart man får avreagera sig lite då.

   1. Anonym skriver:

    Måste vara fint att ha någon att gnälla på då ☺️

 10. Annie skriver:

  Jamen så löjlig! Varför påpeka att hon har barnen varannan vecka? Kräver det en annan typ av vagn än om hon haft dom jämt? Och sen tänkte jag på hur jobbigt det måste varit att kånka upp den där stora vagnen uppför trappan upp till övervåningen där barnens rum ligger. Och fickorna?! Varför försöker hon pressa ner händerna i fickorna?! Det måste ju göra ont.

 11. Sanningsströssel skriver:

  Kommer tokvägra att köpa denna vagn. Visst, den fungerar varannan vecka. Men tänk på oss konsumenter då!!! Vilka veckor??!! Udda eller jämna? 😱😱😱

  1. Indi skriver:

   Lol 😀

  2. Hajflickan skriver:

   Den har fått bäst i test på udda veckor enligt Hemmets Journal.

   1. Sanningsströssel skriver:

    Ok dog mig lite 😂

  3. Annie skriver:

   Jag har mina barn varje vecka. Måste jag köpa två vagnar för att täcka upp både udda och jämna veckor? Det känns ju orimligt.

   1. Sanningsströssel skriver:

    Svar ja. Men den goda nyheten är ju att de ska höja barnbidraget så du kan säkert täcka in det 😁 Däremot måste du ha koll på veckorna så att du inte tar fel!

    1. Vivi the one and only skriver:

     Fick en bild av Oprah som skriker ”du får en vagn! Du får en vagn! Alla får vagnar!!”

 12. Ella skriver:

  ”jag brukar säga att olika presidier i livet kräver olika vagnar” – jag slår vad om att hon aldrig i sitt liv yttrat den meningen.

  1. Ella skriver:

   Presidier, lol. Arbetsskadat autocorrect. Ska vara ”perioder” precis som i citatet.

  2. Nea skriver:

   Haha tänkte på den meningen också 🤔

 13. Anonym skriver:

  Lämnade precis denna kommentar på Bianca Ingrosso’s senaste inlägg om Hotel Diplomat:

  ”Är det här ett samarbete med Hotel Diplomat? Att du har fått tillgång till en svit på hotellet i utbyte mot att du skriver om det på din blogg samt instagram sen? Isf är det reklam och det ska markeras ut.”

  Det märks så tydligt att hon fått tillgång till sviten gratis i utbyte mot att hon skriver om det i hennes kanaler, varför berättar hon inte att det är ett samarbete för? Hon framstår så falsk genom att inte berätta något som är så tydligt.

  1. Siri skriver:

   Diplomat har ett gott öga till influencers. Många har bott gratis där i utbyte mot exponering. Ingen vettig människa betalar väl 5000 kr för ett hotellrum i staden där man bor!

  2. Bi skriver:

   Hon kanske har blivit bjuden utan krav på att skriva om det som motprestation, och då är det inte reklam.

 14. Therese skriver:

  Enligt blondinbellas stylist Emma (insta: ofemma) reser hon och hennes pojkvän i ekonomi och Isabella i business class… hade ja varit Bella hade jag faktiskt bjudit min stylist som jag står SÅ nära så hon kan åka business.. men men

  1. M skriver:

   Tror inte att Isabella och pingis betalat för sin uppgradering utan använt airmiles t.ex. Beroende på flygbolag kan det vara krångligt att överlåta airmiles.

  2. Anonym skriver:

   Om hon har med sin pojkvän så måste de ju betala själva. Det är inte tillåtet i Sverige att bjuda med respektives.

   1. SaraFP skriver:

    Nej så är det inte. På mitt företag (stort globalt bolag inom elektronik, amerikanskt men anställd i svenska bolaget) får vi bjuda med respektive på vissa jobbresor, middagar och annat.

    Men just Emmas snubbe jobbar ju med dem och filmar så oavsett spelar det ingen roll.

  3. Marielle skriver:

   Bilden på Emmas instagram visar inte ekonomi utan premiumekonomi, steget mellan ekonomi och business.

   1. Anonym skriver:

    Är bilden borttagen? Ser ingen bild från ett flygplan i hennes feed.

    1. Tove skriver:

     instastories! ser verkligen ut som premium economy.

 15. Therese skriver:

  https://minfil.org/bew830ccb1/IMG_3959.PNG

  https://minfil.org/e3w231c9b9/IMG_3959.PNG

  Tycker Isabella är ego mot sina anställda.. faktiskt.

  1. Anonym skriver:

   de verkar ha fått checka in via business class disken i alla fall (om inte emma var där för att hjälpa bella att checka in)

 16. Malin skriver:

  Varför skriver många Stockholm live 25/11 osv på bookens insta?

  1. Ellie skriver:

   För att det är en podcast som bett sina följare göra reklam för deras kommande live-gig 😉

   1. Hajflickan skriver:

    Ahaaaaa! Jag fattade verkligen inte grejen med det där. Under en live för två dagar sedan skrev typ 20 personer det på raken.

    1. Hajflickan skriver:

     Nej förresten, det var ”TACK FÖR KAFFET 25/11”. Blev sjukt förvirrad.

     1. Ellie skriver:

      Det är Tack för Kaffet (för övrigt sjukt bra podcast) som är podcasten. Det är lite roligt att de även pratat om Anna i podcasten, och det får det som skrivs här inne att framstå som smicker 😂 Men det är ju inte lätt för henne att veta…

 17. Annica skriver:

  Men. Sängbäddandet gjorde filmen vardaglig och mer.. familjär tyckte jag. 🙂

 18. Anonym skriver:

  Personligen känns det lite onödigt med vagn till så stora barn, men det är ju inte mina ungar så jag behöver verkligen inte lägga mig i. Egentligen

  1. Sacha skriver:

   Praktiskt när de bor i stan kanske. Massa trafik och lätt att springa bort sig i allt virrvarr.

 19. Kneja skriver:

  …sen respekterar jag att de inte vill visa barnens ansikte. Men då kanske man inte ska ta sig an sponsrade saker som är barnrelaterade?
  Det känns lite läskigt att hon står där och kör en tom vagn fram och tillbaka, fram och tillbaka.

  (och vilken fet diss till städerskan eftersom Bella helt plötsligt hade behov av att fixa till kidsens sängar 😂)

  1. MM skriver:

   Hon visar inte sina barns ansikten, men gör gladeligen reklam och fotar i deras rum?! Känns oerhört osmakligt och integritetskränkande att hon använder barnrummet till någon slags fond för sina reklamsamarbeten, tex Trygg Hansa och nu barnvagnar. Jag hoppas barnen har ett annat, riktigt rum som sitt…

 20. 😤gamla preggot skriver:

  Tycker att vagn är onödigt överlag, köpte en till första barnet och har stått orörd fram tills nu när jag bär bebisen i stället. Men då gäller det att ha en bebis som gillar att bli buret ☺️

  1. M skriver:

   Min 11 månaders sover två gånger om dagen utomhus i vagnen o min 2-åring en gång. Så håller inte riktigt med dig där😀 Däremot så förstår jag inte detta vagnintresse o mani som en del verkar ha. Meeeeen, blir dom lyckliga av det så är det lugn för mig😉

   1. 😤gamla preggot skriver:

    Haha det förstår jag, mina barn har aldrig velat ligga i vagn utan har sovit i sjalen så det är bara därför jag tycker att det är onödigt för min del.

  2. Sacha skriver:

   Beror nog på barnet. Mina två första hatade vagn så den användes aldrig. Sålde den tillslut. Sele var det som gällde. Men min sista hatade selen istället och sjal. Så fick köpa en vagn igen, då gick det bra. Hon bodde typ i den första halvåret 👍🏼

 21. S skriver:

  Det här med trovärdighet när hon ska göra reklam för saker.. Det finns liksom inte. Det utstrålar liksom lite mer att hon kan göra reklam för lite vad som helst bara hon får saftigt betalt. Nu råkar hon dock ha barn men kan ändå tycka det hela blir lite löjligt. Liksom du gör väl hudvårdsprodukter annars?

  1. L2 skriver:

   Håller med till 100%! Sen är inte jag målgrupp heller, men hon gör om hela sig själv och sin image till beautymom- entreprenur men vill ändå dra in cash på at kränga barnvagnar?

   1. Anna skriver:

    Undrar också över det. Känns inte särskilt genomtänkt.

 22. Norpan skriver:

  På riktigt, finns det ens människor som SPRINGER med ungarna i vagn? Trodde på allvar det bara var något man skämtade om i komedifilmer! HAHAHA

  1. Silverräven skriver:

   Nej, jag springer inte med barnen i vagn, det låter astungt. Däremot springer jag med enkelvagnen med ett barn i, annars är det risk att löpningen inte blir av.

   Fattade vad du menade, men jo faktiskt så gör folk det 😄

   1. Norpan skriver:

    Ja kära nån, det finns då folk till allt. Jag får nog erkänna att en seg gammal norrlänning som jag möjligtvis är lite bakåtsträvande, för jag skulle då tro människan fått en psykos om jag såg detta spektakel live in action så att säga, haha!

  2. Sacha skriver:

   Finns till och med speciella vagnar till löpning med barn 🙌🏼

   Postar för snabbt, alldeles för snabbt… Wtf?!

 23. Jennifer skriver:

  …vad såg jag precis? Pinsamt!
  ”Just nu är vi i en period där vi behöver en vagn som har större hjul” – MEN VARFÖR HAR VAGNEN DU VISAR UPP PYTTESMÅ HJUL DÅ?? xD

  Man klarar sig dessutom utmärkt med en vagn. Våran vagn har pallat vinter, sommar, terräng, stadskörning, köpcentrum, vårat trapphus utan hiss, biltransporter, bussresor osv osv.

 24. kati skriver:

  o så rosa o grå säng, sen svassar hon ut från rummet som Beyoncé….ja ja men hon är reklampelare så…😥

 25. M skriver:

  BJ mini GT Double har verkligen inte stora hjul som fungerar bra till vintern……

 26. A-K skriver:

  För det första har hon väl aldrig visat upp på sina kanaler att hon är ute och springer med barnen i en dubbelvagn. Hade hon gjort det som motionsform så hade det inte bara varit ett utan flera inlägg om hur hon, på ett helt fantastiskt sätt, har effektiviserat att motionera när hon har barnen. Och nu får hon det att låta som om det är jättevanligt att hon gör så och bl a därför är vagnen bra. Och detta svassande är första gången jag fått äran att se. Det är faktiskt pinsamt på riktigt. Jag har så svårt att se på när andra försöker vara sexiga och sensuella och åma sig. Videon i inlägget ovanför är än värre. Jag vill tycka om BB och tycka att hon är genuin, men det går f-n inte!

  1. Anna-Lena skriver:

   Frågan är ju; Varför känner hon att hon måste svänga på höfterna och försöka vara sexig och sensuell i en BARNVAGNSREKLAM??

   Inget hon gör känns genuint… Allt är så inlärt, som när man lärde sig ett något utantill i skolan.

 27. Ted skriver:

  Ja va fan sysslar hon med. Bäddar säng i slutet sv filmen? Vi vet alla att Bella knappt torkar sig där bak efter att ha gjort nr 2 på toa så att stå och bädda en säng är inte trovärdigt.
  Och vad är det för ”springande” hon gör mitt i filmsnutten också?
  Fingrarna i osynliga fickor…Alltså vad tittade jag på precis?

 28. Anna skriver:

  Alltså jag har cirka ingen erfarenhet av barn, så har möjlgitvis helt sjukt fel men alltså, Gillis fyller 4 i höst, behöver man verkligen en syskonvagn då? Kan inte 4 åringar gå tillräckligt långt??

  1. Sarah skriver:

   Jo håller med. Och jag tror att hon skrev i somras att hon tog barnen själv till Skansen en hel dag utan vagn med sig, just för att de orkar gå så långt själva. Känns väldigt konstigt att skaffa en syskonvagn då! 😒

  2. Silverräven skriver:

   Kan ju bara svara för mig men jag gillar att promenera långt och fort. Då är det bra att stoppa båda i vagnen och dra iväg på en rask promenad. I annat fall åker min snart 4-åring aldrig vagn.

 29. Klara skriver:

  Jag tycker tvärtom, känns som om den här reklamfilmen slängdes ihop på två minuter, den kanske filmas med en kvalitativ kamera men klippning och upplägg känns amatörmässigt.

 30. Vivi the one and only skriver:

  Kan kolla på slutet när hon stoppar med händerna i fickorna om och om och om igen :’D

 31. love skriver:

  Jag drömde att hon visade upp salsan och gillis i ett instavideoklipp i natt
  Helt sjukt. Tänkte att det var nån revolt mot Odd och att det var han som förbjöd att visa fejjan på dem

 32. Andy skriver:

  Började gapflabba åt slutet. Så dålig 😂😂😂

 33. E skriver:

  Går man in på http://www.mikz.com så ser man att två av bloggarna ligger på Elle. Förmodligen norska Elle men det är kanske dit BB:s blogg ska? UI/mikz har kanske ett samarbete med Elle som BB nu tar tillvara på och ska bli magazin på nätet.

 34. N skriver:

  Jag jobbar med att sälja barnvagnar, och har gjort det i nästan 10 år. Den här vagnen, som förvisso heter BabyJogger, är inte godkänd som joggingvagn. Framför allt på grund av att en joggingvagn måste uppfylla vissa krav (bland annat tre stora, låsta hjul samt handbroms), vilket den här inte gör. Kan vara direkt farligt att jogga med den där, faktiskt.

 35. Jeanette skriver:

  Hahahahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla