Skilsmässan var Bellas initiativ

10:00 10 Sep 2017

Blondinbella:

Damernas värld har gjort en intervju med Bella som är signerad Martina Bonnier och deras redaktör tipsade mig om den idag via mail – tack för det – så jag tänkte dela med mig av små godbitar från den.
Hela intervjun hittar ni HÄR.

 

Ja, vad ska man säga?
Bella 2.0 är rationell, metodiskt, disciplinerad samt har en makeup-artist och en person som sköter alla hushållssysslor.
Hon är lite av Kapten Von Trapp fast utan nazisterna, visselpipan eller avståndstagandet från barnen.
Hon är egentligen en blandning av honom av fraulein Maria – om vi ska fortsätta på Sound of Musicspåret –  och verkar få det att funka bra, eller i alla fall framstå som att funka bra. (Eller ska jag slänga in en Vänner-referens istället hehe..)
Hennes outsourcing ser jag ingen poäng i att kritisera – en man skulle aldrig kritiseras för det – och säga vad man vill om det men hon skapar arbetstillfällen genom att optimera sin tid.
Hur kan det vara negativt?

254 kommentarer | “Skilsmässan var Bellas initiativ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hacki Hälinen skriver:

  Att ge kritik på ett vettigt sätt är en konst. Något säger mig att Bella kanske inte riktigt behärskar den.

  1. Anonym skriver:

   Hon är ganska bra på att skylla ifrån sig dock. Som att det är hennes anställdas fel om de missuppfattat något hon säger. Nej, skulle inte vilja ha henne som chef.

   1. Petra skriver:

    De har ju lika stort ansvar som medarbetare att ställa frågor om det är något de inte förstår. Du vet-egenansvar

    1. VaC skriver:

     På Blondinbellas beskrivning verkar det ha hänt upprepade gånger. Om flera anställda missuppfattar vad hon menar, så ligger problemet uppenbarligen i hennes sätt att kommunicera (eller inte kommunicera).

    2. Anonym skriver:

     Eh, som chef skyller man inte på sina anställda om de mår dåligt. Man försöker hitta bättre sätt att nå fram. Det är ett riktigt dåligt betyg om man som chef får sina medarbetare att gråta!

     1. Karin skriver:

      Håller med dig. Men tyvärr är det många chefer som gör det i alla fall :/

  2. VaC skriver:

   + 1.

   Det mest komiska med Blondinbella är att hon ofta säger saker enbart för att det ska låta bra, men väldigt ofta blir det tvärtom. Att hennes medarbetare springer gråtandes ur rummet signalerar bara att det finns extrema brister i Blondinbellas ledarskap, ingenting annat.

   Själv är jag verksam i en av Sveriges tuffaste branscher, och jag har aldrig någonsin mött en person i ledande position som har resonerat så som Blondinbella gör. Hon lär inte bygga ett imperium om hon inte ens kan leverera kritik och feedback till sina medarbetare utan att uppfattas som kall och få vuxna människor att börja gråta.

   1. Signe skriver:

    Att medarbetare gråter samtidigt som Bella dansar och sjunger Abba-låtar verkar ju vara något från antikens Rom. Caligula kunde ena stunden låta slå ihjäl någon och andra stunden bjuda upp till mat, dryck, dans och sång. Problemet var att man inte visste vad som skulle hända.
    Steve Jobs verkar ha varit en amatör jämfört med Bella. Management by terror.

   2. Anonym skriver:

    Vad för bransch?

    Jag jobbar på stort svensk företag och min chef är helt cray. Hen har fått andra att gråta och de har fått kritik som ”du är dålig, jag vet ingen som är så dålig som du”. Det var helt seriöst kritiken från chefen till en tjej (som inte alls var dålig!!). Och hen växlar mellan varm och gullig till helt jävla galen. Gärna 10 gånger i samma samtal.

    1. Hoppla skriver:

     Det finns psykopater i alla branscher. Din chef ska uppenbarligen inte inneha en chefsroll.
     Chef kan vem som helst bli, en bra ledare är en annan fråga. Något säger mig att Bellan varken är bra på det ena eller andra…

    2. T skriver:

     Jaa, visst finns det fler kassa chefer än Bella.

  3. Jen skriver:

   Tänkte också på det. Om anställda springer gråtande ut ur ett rum, så är det ju hon som inte kan ge kritik. Hon har nog en hel del kvar att lära sig.

 2. Dnsks skriver:

  Så hon erkänner alltså själv att hon är kall och elak och gör vad som helst för att komma framåt i karriären oavsett om det drabbar hennes familj eller inte.

  1. Paula skriver:

   Ingen konst för Bella att skaffa nya vänner när hon dumpar de gamla. Det är bara att bjuda några grannar till Marbella eller på spa med hotellövernattning så har hon några nya vänner ett tag.
   Tills någon säger emot, behöver hjälp eller blir jobbig. Då går Bella vidare och låtsas som att den vännen aldrig funnits. Vänfast kommer det inte att stå i Bellas eftermäle.

  2. S skriver:

   Verkar så. Och alla spekulationer verkar stämma också, om att hon ville vara karriärsfrun medans Odd ville ha henne hemma mer (om man läser mellan raderna i hennes svar). Han ville nog ha det där familjelivet där de vuxna jobbar sina 8 timmar om dagen, kommer hem och umgås som en familj. Medans Bella vill jobba hela tiden och bara umgås lite grann så alla blir ”nöjda” för stunden…

   Hon verkar inte så… Vad ska man säga… Familjevänlig?

   1. S skriver:

    Jag tror också att skilsmässan var Odd som först påpekade.. Typ om du inte är hemma och närvarande mer så kan jag inte vara med dig längre.

    Och då snabbt som attan lämnade Bella in ansökan själv för att ”vara först”.

    1. Marit skriver:

     Odd fick säkert nog när han väl börjat jobba där på Bellas och Pingis kontor.
     Han fick kritik för det han gjorde i samband med rekryteringarna och Bella ställde inte upp på honom. Dessutom misstänker jag att Odd blev sur på Simon som fått sådan makt över Bella och hennes almanacka.
     Det var säkert flera omständigheter som till slut fick det att bubbla över för Odd.
     Därmed inte sagt att Odd gjort allt rätt hela tiden. Det var nog helt enkelt så att de två inte fungerade ihop.

 3. Dagny skriver:

  Värst vad Bella pladdrar på. Konstigt att någon orkar lyssna – och undrar om så många orkar läsa.
  Jag kollade lite snabbt för jag har hängt med sedan Bella började blogga så jag vet vad hon brukar säga och vad hon skarvar till. Men egentligen spelar väl inte det någon större roll nu så långt efteråt.
  Mer intressant med hennes resa till Köpenhamn. Undrar hur de har det med alla restaurangbesök? Det skulle visst bli ”en massa restauranger” under de två heta dygnen. Då gäller det att aptiten inte sviker 🙂

 4. Anja skriver:

  Varför fortsätter hon att övertyga alla andra (och sig själv) att det minsann var hon som tog initiativet? Det tror jag inte ett dugg på.

  Efter att ha läst den här intervjun är jag helt säker på att Bella på ett eller annat sätt är narcissistisk, som endast gör saker som gynnar henne själv. God forbid att pappa, mamma, vänner, barnen eller maken står i vägen för hennes ”drömmar”.

  1. Marie skriver:

   Det var ett gemensamt beslut, tror bara att hon pga sin image vill säga att det var hennes beslut. För ingen man får lov att lämna perfekta Bella.

  2. Ly skriver:

   Jag tror att hon mycket väl tog initiativ till skilsmässan, men att Odd möjligtvis gav henne ett ultimatum eller liknande. Antingen ändrar Bella på sig eller så får hon skilja sig. Valet var hennes. Ironiskt nog var det nog Odd som ville ha och kämpa för den där kärnfamiljen som Bella tjatat om. Bella hade nog aldrig ge och ta tänket. Hon vill bara ta och ge pengar i form av en högre levnadsstandard.

  3. T skriver:

   Vad betyder ens intiativ? Det var säkert hon som föreslog skilsmässa – hon gillar ju snabba beslut. Men i den här intervjun så låter det ju som Odd helt enkelt inte tolererade att Bellas karriär kom före familjelivet och Bella kom fram till vad hon prioriterade högst. Vems beslut är det då? Bellas att skiljas kanske, med Odds att han inte vill leva på det sättet.

 5. Anonym skriver:

  Handlingsplan för skilsmässa 😂 Allting är jobb för blondinbella!

 6. Anja skriver:

  Allting hos Bella är: ”jag, jag, jag, jag”.

 7. Ninni skriver:

  vad hände med jag kommer inte att kommentera skilsmässan…? Tycker hon inte gör något annat än kommentera. Sen som någon ovan skrev så är det en konst att ge kritik. Som chef har man misslyckats kapitalt om man ger kritik pch någon börjar gråta.

  1. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Men det är ju som det alltid är med Bella. Hon säger ”de rätta sakerna” som förväntas sägas där och då.

   Samtidigt som hon gjorde de uttalandena på bloggen att inte gå in på skilsmässan, så gjorde hon i exat samma stund den här intervjun. ( Jag kommer ihåg bilderna på bloggen.) Mao det som stod i bloggen var kvalificerat bullshit. Hon ville bara se till att när hon väl pratade om den så skulle hon tjäna maximalt med pengar på den. Damernas har säkert betslat en vacker slant, för varför annars tror ni CamCam blev tipsad om den?

   Kan inte bara alla en gång för alla begripa att i stort sett allt som Bella säger görs för att tjäna pengar eller på annat sätt gynna henne. Snälla?!

   1. Bloggbevakning skriver:

    Kan väl säga som så – även fast ni så klart redan vet det – att jag inte fått någonting för att skriva om den, förutom ett tips på mailen. =)

    1. Ƭĥe real Hmm skriver:

     CamCam, nej nej det var inte så jag menade. 🙂

     Jag menade att de ville ha maximal spridning på sin artikel.

     Bra att du förtydligade. 🙂

     1. Bloggbevakning skriver:

      Jo, jag förstod det men det finns alltid någon som vill missförstå och skrika ”SMYYYYGREKLAM”!!!!! =)

   2. Hoppla skriver:

    Få gånger jag håller med dig Hmm, men exakt!
    Kan ni tänka er summan någon käck skvallerpress hade/måste vara villiga att erbjuda Odd, för att han ska tala ut om skilsmässan/deras liv/relation? Vad gör han? Typ går under jorden och blir en av oss anonyma dönickar.
    Vad gör Bella som inte skulle kommentera skilsmässan? Jo då, mjölke-mjölke-mjöööölkar!
    P.S Är dock onyttigt nyfiken på Odds version och önskar han kan börja blogga eller instagramma lite igen… En bok funkar fint med! Jag behöver closure! D.S
    /går tillbaka till min bakisdvala

  2. Silverräven skriver:

   Jag tror att hon inte kan låta bli att prata om skilsmässan eftersom de flesta trodde Odd lämnade henne. Hon måste få fram att det minsann var hon som valde detta.

   Hon framstår som en narcissist.

 8. M skriver:

  Bella gör och beter sig som en man i samma position. När vi kritiserar män för att vara män kan jag tycka att vi hoppar på Bella också. Till dess finns inte mkt att säga.

  1. VaC skriver:

   Nej, nej, nej. Blondinbella beter sig inte som en man, hon beter sig som en person med psykopatiska personlighetsdrag.

   1. M skriver:

    Nej. Hennes beteende är typiskt manligt. Karriär före familj och inga nära relationer.

    1. Mickan skriver:

     Hon är en tvättäkta narcissist. Kanske man ofta måste vara för att bli framgångsrik tyvärr.

    2. Anonym skriver:

     Och varför ska det försvaras?? Det är ju ett jättemärkligt resonemang: ”om en man minsann får offra sin familj och låta jobbet gå före partner och barn, så ska jag som kvinna göra samma sak!”

     1. M skriver:

      Bella får kritk pga är kvinna och inte beter sig typiskt kvinnligt. Ingen annan orsak.

     2. Ƭĥe real Hmm skriver:

      M
      Det gäller iaf inte mig. Jag lovar.

     3. M skriver:

      Din personliga kritik av Bella är rätt ointressant THR, liksom min. Det är dock fascinerande att se hur typiskt manliga drag beskrivs som narcissistiska och psykopatlika…. Inte bara här utan lite varstans där Bellas val av prioriteringar i livet diskuteras.

     4. Ƭĥe real Hmm skriver:

      M
      Du gör ett generellt uttalande om varför Bella får kritik, jag visar dig att så inte behöver vara fallet, men jag kan för all del gå så långt att säga att jag är övertygad om att du har fel även generellt även om vissa kan göra det av anledningen du hävdar.

      Vidare…

      Är det inte populärt bland tex många radikalafeminister att anse att män är just narcissistiska? Ego?

      Så då kan man ju undra hur just de egenskaperna blev bra för att en kvinna helt plötsligt beter sig på samma vis. 🤔

     5. Maria skriver:

      The Real Hmmm – Var har M skrivit att det är bra? Hen konstaterar ju bara att Bella får mycket skit och kallas narcissist med anledning av egenskaper som väldigt många män uppvisar. Som sagt: Karriär före familj, ont om nära vänner, otrevliga chefsegenskaper, ingen ”människomänniska”.

     6. M skriver:

      Du behöver nog öva på din läsförståelse. Ingenstans skrivs det att det är bra egenskaper. Däremot är det milsvid skillnad på hur en kvinna med sådana egenskaper kritiseras gentemot en man….

    3. VaC skriver:

     Blondinbella vill bli känd som en chef som kritiserar sina anställda så hårt, när de inte når hennes uppsatta mål, att de springer gråtandes ut ur mötesrummet. Det är inte ett accepterat ledarskap i någon organisation, oavsett om du är man eller kvinna.

     Att sätta karriär framför familj och vänner är ju verkligen inget ovanligt, åtminstone inte i Stockholm och andra storstäder. Många högpresterande män och kvinnor gör det och jag har själv aldrig fått några reaktioner på det.

     1. M skriver:

      Bella kritiseras generellt för att inte prioritera sina barn och sin familj. Saker som män inte heller gör men som klarar sig fint utan kritik.

     2. M skriver:

      Bella kritiserars generellt pga att hon inte prioriterar sina barn och sin familj och för att hon lejer bort typiskt kvinnogöra i hemmet. Allt saker män också gör och gjort och kommer att göra, dock får männen ingen kritik pga detta.

     3. Anonym skriver:

      @M: Avundsjuk eller skavande pinne?

     4. VaC skriver:

      Herregud M, var bor och jobbar du egentligen? Jag jobbar i en mansdominerad bransch och känner inte igen något av det du skriver. Du skrev också ovan om att Blondinbellas karaktärsdrag var typiskt manliga, tycker så synd om dig om du umgås med sådana män.

      Men ja, jag skulle nog reagera på att en man lejde bort precis allt som har med ett hushåll och sina barn att göra. Att få matvaror hemskickade, ha en kock som ordnar alla måltider, ha någon som klipper gräset och ordnar trädgården, någon som kommer hem till honom och rakar honom på morgnarna och fixar hans hår, någon som städar och tvättar hemma, någon som organiserar och inreder, någon som köper alla kläder och grejer till barnen och så vidare.

      Ok, jag är helt för att man underlättar vardagen – men om man inte gör NÅGOT själv i hemmet, knappt klär på sig själv, då är det rätt ovanligt och definitivt något jag reagerar på.

     5. M skriver:

      Män brukar ha kvinnor som gör det där med barn och hushåll åt dem.

     6. M skriver:

      Hur känner du själv Anonym 5 år?

     7. Ƭĥe real Hmm skriver:

      M kl 10:58

      Ja, och vad tycker vi om män som gör så mot sina fruar?

     8. M skriver:

      Vilka vi?

  2. Anonym skriver:

   Nix. Jag har haft många chefer av både kvinnligt och manligt kön och har förväntat mg vad samtliga att de kan skapa ett tryggt klimat på arbetsplatsen, med högt till tsk och utrymme till att både misslyckad och lyckas. Det är så man bygger starka organisationer och lyckas behålla duktiga och erfarna medarbetare. Varför stanna någonstans där man blir utsatt och uthängd? Det är trots allt bara ett jobb. Blondinbella har kanske inte konfronterats med missnöjda medarbetare i någon större utsträckning eftersom hon bara verkar anställa unga, outbildade och oerfarna personer. Hon skulle aldrig kunna köra den där skiten med utbildade 30-åringar som har lite livs- och arbetserfarenheter bakom sig.

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Exat!

   2. M skriver:

    Hennes insats som chef låter onekligen märklig i hennes beskrivning av sig själv…

  3. T skriver:

   Jo, men vi kritiserar ju män för hur de beter sig i relationer och för att de inte prioriterar sin familj?

   (håller med om att Bella får mer kritik än män – men tycker både Bella och män kan få kritik när man prioriterar ner familjen valt att bilda)

   1. M skriver:

    Feministiska profiler kritiserar män. Samhället i stort gör det inte.

 9. Paula skriver:

  ”– Jo (skratt), jag har alltid tagit stort ansvar och haft ordning och reda. Jag är duktig på att prata igenom saker, som äktenskapsförord och sånt. Jag vill verkligen satsa på min karriär, och då måste man dela på ansvaret hemma.”
  Vad menar hon?
  ”dela på ansvaret hemma”? Skulle Odd har smitit från det ansvaret eller menar Bella att hon var den som inte tog ansvar hemma?
  Hon vill satsa på sin karriär och då måste man dela på ansvaret hemma är knappast logiskt. Resultatet var väl snarare att ansvaret hemma hamnade på Odd, eller?

  1. Sandra skriver:

   Exakt! Jag tyckte också att hennes resonemang var helkonstigt, jag fattar inte alls hur hon menar där.

  2. Anonym skriver:

   Tolkar det inte som att hon ville dela 50/50, utan att de skulle dela upp ansvaret så att Odd skulle ta mer ansvar hemma så att hon skulle kunna satsa på karriären, och uppenbarligen gick han inte med på det.

  3. T skriver:

   Hon tyckte väl att en rimlig fördelning var att hon betalade för sin del av hushållsarbetet (städerska, trädgårdsmästare mm) och Odd då skötte resten.

   För hon lär ju knappast syfta på att hon slavade vid spisen.

  4. Jessica skriver:

   Jag tolkar det som att hon anser att man tar ansvar för hemmet i relation till inkomst. I och med att hon drog in pengarna så fick inte Odd kräva att hon skulle hjälpa till hemma.

 10. Popcorn skriver:

  Alltså … ärligt talat får jag bara känslan av att hon desperat försöker få folk att se henne som den där kallt rationella företagsledaren som har full kontroll på allt i sitt eget liv.

  Jag tror inte att Bella är genomgående kall och rationell. Inte heller att hon är mjäkig och fullständigt medgörlig. Däremot är hon väl som de flesta är – lite av varje, beroende på dagsform och omständigheter.

  Vad det gäller ”Det har hänt att folk sprungit gråtande ur rummet” så gissar jag att det antingen är:
  a) fullständigt fabulerat (ett försök av Bella att framstå som Wolf on Wallstreet).
  b) ett tecken på att Bella driver en väldigt omogen organisation. Professionella människor (chef som anställd) hamnar inte i den situationen.

  1. Signe skriver:

   Hade kontoret legat i New York hade Bella säkert sagt att hon har haft medarbetare som kastat sig ut från 35:e våningen.

   1. Lara skriver:

    Allt låter så paradoxalt!

    Hon anställer ju bara personer som knappt har någon utbildning …

    1. Sacha skriver:

     Antagligen för att folk med utbildning eller lång arbetslivserfarenhet skulle genomskåda hennes urusla ledarskap? Månne?

   2. Sb skriver:

    😁😂

  2. K-Town skriver:

   Jag kände exakt samma sak när jag läste det, att hon tycker att det är coolt med sådana chefer. Tänker då framför allt på ”Djävulen bär prada”-typen och att det är något liknande hon vill framställa sig som.

   Tror att jag åtminstone får den känslan för att hon väldigt ofta säger sig vara på ett visst sätt, men ofta lyckas visa upp det motsatta utan att hon tänker på det och det känns därför inte genuint.

 11. K skriver:

  Vi vill ha Odds version av skilsmässan!!

  1. M skriver:

   JA!! Är så nyfiken på den att det banne mig skaver!!! 🙂

  2. Vivi the One and Only skriver:

   När boken The odd Truth kommer ut så kommer jag släppa allt, under mina lediga stunder, för att läsa den.

   1. M skriver:

    HAHA!! Skulle lätt köpa den boken

  3. Bananshake skriver:

   Ska vi köra insamling för att kunna ge Odd en slant för sanningen?!

 12. Anonym skriver:

  Efter att ha läst detta är jag ganska övertygad om att hon aldrig kommer att bli någon ny Branson, Oprah eller Lauder. Framgång nås inte genom att vara kall, egoistisk, världsfrånvänd och totalt sakna ödmjukhet. Bara tragiskt att hon offrar sin familj, och inbillar sig att hon gör precis ”som en man” skulle göra (hur gör det allt bättre förresten?).

 13. two of a kind skriver:

  vet inte om jag missförstod, men det låter konstigt och olönsamt att efter sex månader låta personalen välja vad hen tycker är roligt och sen anställa en ny för att ta hand om den andra delen av jobbet. Det måste ju bli en galet massa rekrytering? Att anställa nån som är i åttonde månaden låter också konstigt och ekonomiskt.

  1. M skriver:

   Det är ju dock olagligt att neka någon anställning pga graviditet.

   1. Anita skriver:

    Nej, men en arbetsgivare behöver inte heller anställa någon som är gravid. Det är arbetsgivaren som avgör vem som ska anställas.
    Får man som arbetsgivare veta att någon är gravid sedan anställningsavtalet är underskrivet så får man inte ändra sig förstås. Men det är inte heller någon bra början på en anställning att ha förtigit en pågående graviditet.

    1. M skriver:

     Jag blev anställd fullt föräldraledig, och ska så även vara några år till. Fantastisk arbetsgivare 😀

     1. Anita skriver:

      Då får du hålla tummarna för att det finns en arbetsplats kvar den dag du infinner dig för att börja jobba 🙂
      (Tyvärr är det inte ovanligt att man först säger upp föräldralediga vid arbetsbrist och jag kan tänka mig att du har en färsk turordning som gör att du ligger dåligt till om företaget skulle behöva varsla. Men jag vet inget om din situation så det är bara i princip alltså).

     2. M skriver:

      I min bransch är risken för arbetslöshet = noll 🙂

     3. T skriver:

      Hahah tror du det är mycket arbetslöshet i en bransch där man anställer föräldralediga eller? 😛

     4. M skriver:

      Just jag som individ är anställd trots föräldraledig för att jag är extremt bra på det jag gör. Det är trots det ingen risk att gå utan jobb i den bransch jag befinner mig i så även om det företag jag är anställd i skulle behöva varsla så står där tusen företag åter, som definitivt inte skulle tacka nej till just mig 🙂

     5. Anonym skriver:

      Blir extremt nyfiken utav vilken bransch ni är verksamma i?

     6. M skriver:

      Sjukvård.

     7. Sb skriver:

      Är man utbildad ssk, socionom eller
      Lärare så anställer de nog en även om man så ska vara föräldraledig i flera år!

   2. Anonym skriver:

    @ M: Ja, det är olagligt. Kunde också vara olagligt att alltid, alltid vara så korrekt i kommentarerna. Är det pinnen som skaver?

    1. M skriver:

     Det är aldrig olagligt att vara korrekt.

     1. Anonym skriver:

      KUNDE (borde, skulle) också vara olagligt att alltid …
      P g a att det inte hjälper med dina många kommentarer under alla inlägg. Gå in till Lady Dahmer med dina oftast gnälliga kommentarer.

     2. Lejonhjärta skriver:

      Men Anonym, whats up? Låt M kommentera det den personen vill, tycker inte att kommentarerna här har varit gnälliga? M har ju rätt i att det är olagligt, vart är gnälligheten i det?

     3. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Anonym kl 11:10

      Men lägg ner. Det där var onödigt och jag tycker bara det är trevligt med någon som engagerar sig med många kommentarer.

      Vidare så är det många som kallar sig för M här på bloggbevakning.

     4. Matilda skriver:

      Vem är det som gnäller egentligen?

     5. Anonym skriver:

      @ Lejonhjärta
      ”…med dina OFTAST gnälliga kommentarer”. Syftandes på de kommentarer ”M” gör under nästan varje inlägg på Bloggbevakning. Blev det mera f ör s t å e l i g t nu?

      @ The Hmm
      Skrev 8 rader, men radderade. Det gick ut på att jag förvånas över folks lättretlighet, trots lång tid bland bloggar och kommentarsfält.

     6. Maria skriver:

      Anonym – Du har inte funderat på hur lättretlig du är själv då,om du stör dig på att M kommenterar mycket?

     7. Anonym skriver:

      @Maria

      Det är inte lättretlighet, utan jag tror inte på den sortens halsstarrig feminism som ”M” verkar bekänna sig till.

      Är du den Maria som skrivit om sin ADHD här i kommentarsfältet?

     8. M skriver:

      Alltså. Vi är typ 37373747383738 med M som ”namn” här. Ta du själv ut pinnen så ska du se att du mår bättre om en stund ❤️

     9. Anonym skriver:

      Jaha, men du kände dig träffad. Då kanske skottet tog där det skulle?
      Pinne och pinne. Jag gillade ”halsstarrig feminist” bättre och hur många ”Anonym” finns det?

     10. M skriver:

      Varför skulle jag inte känna mig träffad. Det är ju mig du adresserar här? Dock hänvisar du till ”alla inlägg” och ”alltid” och tyvärr hjärtat är det inte speciellt ofta jag kommenterar nåt alls här så det samtalet får du ta med en annan M.

     11. Anonym skriver:

      Fel fokus av er, på hur många kommentarer ett M skriver. Fokuset kunde istället legat på varför jag anser att M bekänner sig till en gnällig, halsstarrig feminism som passar bättre i Lady Dahmers blogg. Det trodde jag gick att utläsa av texten, men det är passerat nu.

      Jag tror ni luras och att det är flera M som skrivit i tråden, men är det inte det, så har ju det enskilda M:et gjort ett bra jobb med så många kommentarer halva/hela dagen. Särskilt om vederbörande inte skriver särskilt ofta annars och kanske inte är en van skribent.

      Jag skulle aldrig drömma om att skrämma någon ifrån att skriva, även om hen har blåsta åsikter enl mig, men lite tjuvnyp är väl tillåtet.

     12. Maria skriver:

      Nej, jag har aldrig skrivit om ADHD. Vad har det med saken att göra?

     13. Anonym skriver:

      … och trots att jag binder ris på egen rygg, så uppmanar jag M:et 2 kommentarer upp att skriva mer och oftare.
      Man får väl fan ändra sig?

     14. M skriver:

      ”Ni har fel fokus
      Ni är lurade
      Jag tycker”

      Bla, bla, bla.

      Du måste vara ny här. Det är sedan länge fastställt att vi är många M och i detta inlägg minst två, kanske även tre att döma av kommentarer nedan också.

      Lugna ner dig nu. Sch! Vad du tycker om mina kommentarer om ämnet är ju helt ointressant för alla.

     15. Anonym skriver:

      Ups, det kom en emellan.

      … … M:et *3 kommentarer upp … …

     16. Anonym skriver:

      M, 16:20

      Då prickade jag kanske rätt ändå, med skavande pinnen. Den rabiata, hallstarriga stilen ovan smutsar ner andra med samma nick.
      Sch! – Nej, schas på dig hem till Dahmer.

     17. M skriver:

      Du är ju verkligen hel fel individ att prata om smuts… Kan du inte skriva halsstarrig igen? Det ser så roligt ut!!! 🙏🏼☺️

  2. 🤖 skriver:

   Varför skulle man inte anställa någon i åttonde månaden? Vill man ha den personen så tar man ju den pch löser den tillfälliga situationen med t ex vikarie. Skulle du inte anställa en man som väntar barn med sin partner? Eller är det skillnad?

   Resonerar man som du så är det ju inte konstigt att kvinnor diskrimineras på arbetsmarknaden.

   1. M skriver:

    Äggsagt

   2. Elin skriver:

    Självklart vill man inte anställa någon som är i åttonde månaden. Varför skulle man? Då vet man ju att personen inte kommer att kunna börja jobba förrän om 1-1,5 år. Klart som f-n att man då hellre väljer nummer två på listan (om den gravida nu inte är något supersnille som är värd att vänta på).

    1. Lejonhjärta skriver:

     Uppenbarligen var ju den personen värd att vänta på 🙂 plus att alla kvinnor vill inte vara hemma 1-1,5 år, jag vet flera som varit borta i runt 8 månader och sedan har killen varit hemma längre. Det är inte lika vanligt, men jag ser det mer och mer och det var något jag hade kunnat tänka mig

    2. Karin skriver:

     Jag blev anställd i sjunde månaden. För att jag är bra på det jag gör och de ville att jag skulle komma tillbaka efter föräldraledigheten. Konstigare än så är det inte.

   3. two of a kind skriver:

    Kanske bäst jag förklarar hur jag menar? Jo jag tycker det är jättebra att gravida kvinnor anställs, och jag vet att det är olagligt att diskriminera dem. Och har man dessutom en specifik kompetens, genom tex en utbildning, så tror jag absolut att arbetsgivaren kan vänta ut personen om hen är lämplig för tjänsten.

    Men generellt så tror jag att de flesta avstår från att nyanställa någon som har kommit så långt i sin graviditet, helt enkelt eftersom risken finns att personen kan bli föräldraledig inom några väldigt få veckor och knappt har hunnit börja. Det är knappast en idealsituation för en arbetsgivare som söker personal för att fylla upp en vakant tjänst. Det första man får göra är ju att hitta en vikarie och introducera denne.

    Uppfattar det dessutom som att Bella knappast anställer människor med utbildning, utan tar lite vem som helst. So m Simon sa i intervjun med lokaltidningen, han personlighet gav honom jobbet …

 14. 🤖 skriver:

  Jag tycker det är starkt att skilja dig om man vantrivs i sitt äktenskap. Man har ansvar för sitt mående. Men så mycket annat hon säger känns inte bra.

  Det att folk springer gråtandes ur hennes kontor… Hade det hänt på det bolag där jag arbetar så hade den chefen fått problem. Det är inte så vi behandlar våra anställda. Våra anställda ska må bra på sin arbetsplats. Man får göra fel, hellre göra fel än att inte göra någonting alls. Och man flaggar när man märker att det inte fungerar, man kommer inte få skäll – man kommer få stöd och hjälp av företaget, sin chef och sina kollegor.

  Sen orkar jag inte ens kommentera det med att hon är ”feminin” och vill ha någon som håller upp dörren för henne. 🙄

 15. Jennie skriver:

  Jag läste hela intervjun och nu är min enda tanke att ”hon (Isabella) verkar trasig”. Inte ”imponerande, cool, en förebild”, utan trasig. Jag vet inte varför. Bara en känsla. Som att jag skulle vilja krama om henne hårt tills tårarna som aldrig kommit kommer ut. Så att det som finns gömt där inne luftas.

  Jag blev bara ledsen av att läsa intervjun. Kalla mig missunnsam och avundsjuk men det enda som kommer upp som reflektion är just ”Trasig.” Jag har aldrig tänkt i de banorna förut, men nu gör jag det.

  1. Salta katten skriver:

   Jag upplever också Isabella som en trasig själ. Men det är inte nämnvärt konstigt med tanke på uppväxtförhållandet och mobbing (väl?) i skolan. Hon visar klassiska tecken på nån som har låg självkänsla och för att rädda sig tar till strategin ”blåsa upp sig” = verka stark och oövervinnerlig, basunera ut sina kunskaper och ofelbarhet.

   Hennes ankytningsmönster som skapades i barndomen är nog passar nog väl in på ”otrygg-undvikande”, hon vill inte komma nån riktigt nära eftersom hon kan förlora den = undvikande anknytning.

   (Min reflektion)

  2. T skriver:

   Jag brukar förvara Bella. Men i den här intervjun upplevde jag det som att hon faktiskt tröttnat på familjelivet. Och är rätt osympatisk.

   Tror jag slutar försvara henne nu faktiskt. Håller med om att hon inte verkar må bra, känns som hon hela tiden måste leva i nästa steg, nästa mål, för att döva någon smärta.

   Finns så många karriärsmänniskor som ändå inte har det där destruktiva beteendet.

 16. Anita skriver:

  Jag tror faktiskt att Odd har det bra efter skilsmässan.
  Det var nog inte alltid så lätt att passa in i äktenskapet med B.
  Önskar verkligen honom ett bra liv tillsammans med sina barn, och att han träffar en helt ”vanlig ” tjej.

  1. Lejonhjärta skriver:

   Jag hoppas att de båda mår bra efter skilsmässan 🙂
   Förstår inte varför Odd hamnar på nån piedestal, han var ju den som gick ut i tidningarna 1 månad (!), efter skilsmässan tillsammans med hon FA och kommenterade att de träffats via tinder och dejtat några veckor. Det tycker jag är ett rätt konstigt beteende om man skaffar tinder och börjat dejta direkt efter att skilsmässan blivit ett känt faktum när man varit gift med någon i fyra år. Men det är ju hans val, kanske bara jag som tycker det är konstigt.

   Men hoppas han mår bra idag och även Bella.

   1. Ajlin skriver:

    En månad efter att skilsmässan blev offentlig. Det hade ju spekulerats i månader innan att de hade gått isär. Ingen här inne vet hur länge det hade varit slut mellan Odd och Bell ”på riktigt”. Sen är vissa singeltypen andra är förhållandemänniskor.

   2. Anna skriver:

    Det kan väl helt enkelt ha varit så att han kände sig dumpad, ratad och med en stukad självkänsla. Att i det läget söka bekräftelse hos någon annan är inte så farligt, tycker jag. Det verkar ju inte ha varit så seriöst och barnen verkar inte ha varit involverade, så då är det väl bara att köra på!

    1. Anna skriver:

     Alltså, jag menar så klart om det från bådas håll är uttalat att det inte är något seriöst. Självklart är det inte ok att såra någon annans känslor bara för att man vill ha en flört som inte ska leda till mer.

    2. Det arga biet som smet skriver:

     Undra hur det hade låtit om det var Isabella som hade träffat någon ny… Och låtsas inte att du hade skrivit samma sak om henne. Är så trött på att det är så synd om Odd jämt. Och det tröttsamma (som dock inte du skrev) att han skötte markservicen. Åh wow.

     1. Anna skriver:

      Jag behöver inte låtsas. Jag är så pass gammal nu att jag och mina vänner kommit upp i den åldern att det är en del som hunnit skilja sig. Några av mina tjejkompisar har blivit lämnade och i några fall har de varit snabba med att dejta. Inte för att hitta en ny långvarig relation, utan för att få bekräftelse, få ligga lite och helt enkelt ha något som är kul, mitt i allt det sorgliga och jobbiga som en skilsmässa kan vara. Jag lägger ingen värdering i det. Så länge det är två vuxna individer, som på lika villkor och på ett ärligt sätt har kul ihop, tycker jag inte att det är fel. Könet på personen har ingen betydelse, det som är centralt är att den som blivit lämnad kan vilja söka bekräftelse hos någon annan och nu verkar det ju som att det är I som dumpat O. Hade det varit tvärtom, hade jag tyckt att det var sjukt taskigt av O att skylta med en ny relation.

     2. Anna skriver:

      Förresten verkar det väl som att I har träffat någon ny, eller? Jag har inte sett att hon kritiserats för det, men jag läser å andra sidan inte hennes blogg så ofta, så jag kanske har fel.

    3. Lejonhjärta skriver:

     Jag förstår vad ni och nej vi vet inte när det tog slut på riktigt så de kan ju båda ha varit klara med relationen långt innan och bearbetat det.

     Men jag förstår ändå inte varför många tycker att Odd verkar så bra eller om det bara är för att man ogillar Bella som man tycker att Odd är fantastisk? Vi vet ju inte mycket om deras förhållande eller varför det inte fungerade. Oftast är det ju inte bara en persons fel att förhållandet inte fungerar. Och det är säkert inte lätt att leva med B, men hur vet vi att det var så lätt att leva med Odd?

  2. Lucile skriver:

   Håller med! Och ifall Odd läser här – grattis till att det hänt relativt tidigt. Önskar verkligen att Odd träffar någon som skall uppskatta honom för den han är. Och han är verkligen en bra man. (Nej, jag känner inte honom för de som skall komma med frågor).

 17. Sofiaa skriver:

  Lite maktgalen??? Fy

  1. Simon skriver:

   ”Dessutom sköter jag ett imperium.”
   Jag är misstänksam mot människor som påstår sig ha ”ett imperium”.
   Verkar ju vara någon form av megalomani när man kallar några småföretag för ”imperium”.
   Vad jag vet kallar ingen svensk företagsledare sina företag för ”imperium”. På svenska säger man koncern, företagsgrupp eller konglomerat.

 18. M skriver:

  Hon låter som någon som målat upp en bild av vad hon tycker är en stark person och sen babblar hon desperat på för att försöka fylla dessa påhittade skor. Hon har sagt att hennes egna föräldrar var oorganiserade och att hon inte fick hjälp med mat eller gympakläder osv som barn. Hon tänker därför att robot-mamman som går strikt efter handlingsplaner och outsourcar allt är perfekt. Inget av det här har med henne som person attt göra. Tror det finns ytterst få personer här på jorden som inte tycker det är problematiskt när man får andra vuxna att gråta. Hon kan låtsas som att det ”bara” betyder att de inte är duktiga nog professionellt och inte passar hennes team och att det inte är något att ta personligt men hon vet egentligen att ingen annan ledare har som mål att få folk att gråta när de avskedas eller får kritik.

  Hon låter fullständigt vilsen och borttappad. Att Odd inte skulle ha stöttat låter befängt då han ju inte gjorde annat än markservice som tillät henne att jobba långt mer än andra i hennes situation (med hus och två små barn). Tror snarare att han kanske ifrågasatte hennes prioriteringar ibland men hon tillåter sig ju ifrågasätta simpla saker som folks Netflix-tittande så varför har hon den rätten om han inte har den samma gällande hennes kvällsjobbande eller vad det nu kan ha varit?

  Tragisk, trasig liten flicka.

  1. Marie skriver:

   + 1000000000

  2. A-K skriver:

   Den 28 feb 2017 publicerar BB detta citat från Lady Gaga på sin blogg: ”…. remember that your career will never wake up and tell you that it does not love you anymore.” Låter som om Odd tappat känslor.

   http://www.isabellalowengrip.se/2017/02/sjalvstandighet/

  3. Anonym skriver:

   Fast stöttning är ju mer än att bara sköta markservicen. Om jag gör 100% av allt hemma men gnäller om det hela tiden är jag inte särskilt stöttande, eller hur?

 19. Popcorn skriver:

  Okej, nu läser jag intervjun, det här var intressant:
  Du flyttade hemifrån tidigt. Varför?
  – Ja, jag flyttade hemifrån när jag var 14 år, för det var så bråkigt hemma. Jag hyrde ett rum på Kammakargatan i Stockholm och svartjobbade på ett kafé i Gamla stan. Mina föräldrar sa ingenting, och skolan märkte ingenting.

  Bodde hon inte i sin kusins lägenhet eller något? Och jobbade på sin pappas advokatbyrå?

  1. Indi skriver:

   Hennes föräldrar måste ju vara helt störda som ej bryr sig om sitt barn. Och nu är hon oxå empatistörd

  2. Aino skriver:

   Bella har tidigare berättat att hon fick låna en lägenhet på Kammakargatan några helger. Lägenheten tillhörde pappans sambo och den stod tydligen tom.
   Hon flyttade med en kompis till en lånad lägenhet på Kungsholmen när hon var 16 år men efter någon månad blev hon och kompisen osams.
   När Bella var 17 flyttade hon och Nils ihop i en andrahandslägenhet. De höll ihop i tre år.
   Bellas pappa är inte och har aldrig varit advokat. Jag tror inte ens Bella påstått det. Han har en juristfirma som sysslar med bolagsbildningar och annan företagsjuridik.

  3. Li skriver:

   Jo det har funnits ett antal olika versioner under åren. Det låter väl bäst i Bellas öron att hon flyttade när hon var 14. Det förstärker bilden av henne som selfmade business woman. Att slira på sanningen är väl Bellas paradgren?

 20. A skriver:

  Herregud vilken osympatisk bild denna intervju gav Bella. Hennes trams om hårt arbete är så löjeväckande att jag blir helt matt. Lägger hon alltså stolthet i att få folk , sina anställda, ska springa gråtande ur rummet? Fyfan vilken jävla bitch hon framstår som. Kommer härmed inte köpa ett skit av/med henne. Begriper inte heller hur många ja-sägare hon kan ha runt sig? Sluta ge henne uppmärksamhet 😯😯😯

 21. Anna skriver:

  Jag är en vuxen kvinna och jag tyckte mest att intervjun vår sorglig, tillgjord och lite halvpatetisk. Inte ett ord inspirerade mig för det är det här jag fick från ”ledaren” Bella:

  Hon är en person som gärna kör över folk för att nå dit du vill. Hon är ingen ledare. En ledare lyfter andras kompetens och utveckling. Det du främjar är en snabbfil vilket innebär tom kompetens och ett företag byggd på en luftslott. Att du får folk att gråta är en brist hos dig, inte en brist hos mottagaren.

  Om LCC: hon producerar nya produkter hela tiden och bygger ingen kvalitetsmarknad. Hon vill hela tiden få det att låta som att de växer, men jag har ALDRIG sett produkthyllan med hennes produkter tomma. Inte ens där en produkt saknas. Du har en hög omsättning Bella, men du har ingen vinst och du har ingen trogen marknad.

  Hon är en narcissist och det bekräftas hela tiden. Hon ljuger så oerhört mycket att jag inte tror att hon inte vet skillnaden mellan sanning och osanning längre. Du lever i en värld med ja-sägare och det är farligt skevt. Förut sa du att du flyttade ut när du var 16, nu är det plötsligt 14. Det är så uppenbart att du försöker skapa en ”maskrosbarns” story.

  Jag får uppfattningen att hennes vänskaper är ömsesidigt utan jag tror att hela hennes sociala nätverk handlar om vad de kan göra för dig, inte tvärtom. Istället köper du andras vänskap för att få som du vill.

  Tror inte för två öre att det var hon som initierade skilsmässan. Det är en stor, fet lögn. Det märks.

  Att hon söker sig till patriarkatet för framgång är knappast inspirerande. Men hon har tyvärr inte en reflektionsförmåga – verkar som att den är påhittad.

  Jag har en uppfattning att hon är en oerhört svår människa att ha att göra med när hon hela tiden måste stå i centrum och att hon endast är intresserad av sin egen vilja. Vem bryr sig att hon drog med en man i ett liv hon ville?

  Att hon ens påstår att hon är organiserad är ett skämt! Hon har heeeeeeeeela tiden sagt att det var Odd som höll henne i schack och hade koll på allt hemma – och henne. Som en babysitter. Och att det är Simon hade koll på allt hon gjorde på jobbet. Alltså har du folk som sköter ditt liv åt dig – hemma och på jobbet. HON är inte organiserat, hon har ANSTÄLLT folk att organisera hennes liv. Stor skillnad

  Åter igen, hon är en bluff och jag förstår inte hur ”riktiga” entreprenörer ens har en uns av respekt för henne. Jag är själv entreprenör – tycker snarare att hon skadar bilden på en entreprenör än inspirerar.

  1. Indi skriver:

   På pricken! Fattar inte hur hon är det minsta inspirerande. Man får snarare ont i magen av henne

  2. Marie skriver:

   Klockrent!

 22. Anonym skriver:

  Det är på den nivån att Bella får mig att avsky Estée Laurder (stavade säkert fel där) och bojkotta henne också eftersom Blondinbella vill bli nya Laurder.

 23. Anonym skriver:

  Tack vare nya kosten har hon gått ner 15 kilo, säger hon i intervjun. Så det där med adhd-medicinen var alltså bara lögn.

  1. Marie skriver:

   Som vanligt…

  2. Anonym skriver:

   ett tag var det väl generna som gjorde att hon rasade i vikt

   1. M skriver:

    Japp. Hennes mamma gick mirakulöst ned i vikt helt utan förändrad kost efter att hon fick barn, hette det då. Det var det som gjorde att hon gjort det samma. Det var genetiskt. Nu är det kosten… Får se vad det är nästa månad.

    1. Sylvia skriver:

     Det måste varit för hon var olycklig och inte längre tillät sig njuta av Odds läckra maträtter. Köttbullar med gräddsås blev till broccoli och Odds chili ersattes av gröna salladsblad.

     1. M skriver:

      Pingis äter ju vegetariskt (vet att Isabella kallade henne vegan i bloggen härom dagen men det får stå för henne – vet inte vad Pingis har för livsstil i allmänhet) och hade bestämt sig för att skilja sig. Kanske klamrade Isabella sig fast vid det och apade efter. Hon hoppades kanske att hon skulle känna sig lika mogen osv. genom att härma andra aspekter av Pingis liv.

    2. M skriver:

     Hade varit najs med en sån gen. En annan gick mirakulöst upp i vikt efter graviditet 🤓

  3. U skriver:

   Och hennes ”jag gör ju ingenting för att gå ner i vikt”. Var det någon som trodde på det?Hon framstår mer och mer som en manipulativ,pengahungrig, maktgalen lögnerska. En motbjudande personlighet.

  4. F skriver:

   Det känns mer och mer som att allt är fejk, varje åsikt och varje företag. Egoboost eller vad magsinet hette skapades när det var en trendig sak att stå för, att inte banta efter graviditeten var bra eftersom det var en het potatis just då, att bli vegan är trendigt – nu hoppar vi på det tåget, skönhetsindustrin växer och växer då startar man företag inom det och låtsas som om det är en passion. Förut visade hon sitt osminkade, ärrade fejs för att det var poppis bland befolkningen just då. Nu är det klackar och fönat hår och nerbantad kropp och märkesväskor och inredning för att funka på Instagram. Inget hon gör görs ju med någon äkta känsla utan ALLT baseras på vad som är hett just nu? Hon väljer inte inredning själv, inte sina kläder, inte maten hon stoppar i sig och knappast sina resmål. Hon kommer urholka sitt varumärke när fler och fler inser att det enbart är business och inte en själ som brinner och står för något på riktigt. Hon blev ju t o m feminist för att det är ”rätt” åsikt. Fascinerande.

   1. Silverräven skriver:

    Sant. Såg nyss reprisen när hon var hos Parneviks. Då säger hon ju att hon är så ointresserad av kläder att stylisten packat ner olika outfits i påsar åt henne.

    Nu är kläder ett stort intresse. Klart man kan ändra sig, bara ytterligare ett exempel på saker som ändrats.

 24. AL skriver:

  HR-chefen på mitt nuvarande jobb säger alltid att om dina anställda misslyckas så är det för att du har misslyckats som ledare. Att få folk att storma ut gråtandes ger inte en särskilt bra bild av LCC som arbetsplats eller BB som chef. Man kan inte säga till folk att om de misslyckats med något i sitt jobb så är det inte personligt. Alla har inte två personligheter som BB utan det personliga och yrkesmässiga är som oftast en kombination. Man lyckas kanske inte så bra om man har privata problem t ex.
  Tror att BB igen kör en ”fake it till you make it” som hon säger i intervjun men det lyser bara igenom väldigt mycket.

 25. anonym skriver:

  Puma Swede gratulerar Anna Book på födelsedagen på Instagram :
  ” Hip hip hooray snygging 🍾🥂 Ha en fucktastic dag 🍌🎂🍰”
  Classy!

  1. Horace skriver:

   Hoppas Svenska Akademien funderar om de borde välja in Puma Swede. Hon verkar kunna berika det svenska språket 🙂

  2. Agnetha skriver:

   Meh?!? Hon får väll gratta Anna om hon vill. Det är ju snällt att uppmärksamma någon på dens bemärkelsedag! Vad tycker du hon skulle skriva? Grattis Fina Anna snäckan?

   1. anonym skriver:

    Ja, det finns ju bara en sak att skriva om man vill vara snäll och gratta nån: ”Ha en fucktastic dag!”
    Hm…. kanske bäst att kolla med Magdalena Ribbing först!

 26. Sandra skriver:

  Maken tillsjälvgos människa!!! Spyr!!

 27. Julia skriver:

  Har nu läst. Blev vemodig för Bellas skull, men eftersom det togs upp cirka fyra gånger i intervjun måste jag fråga – varför målas frågan ”hur skulle en man ha gjort?” som någon slags kompass? Varför är det traditionellt manligt kodade beteendet något att sträva efter och hylla som något coolt och mäktigt?

  Retorisk fråga, jag vet ju varför. Men det är fortfarande synd, tycker jag.

  1. Anonym skriver:

   Bella använder argumentet – förmodligen mest för att övertyga sig själv – som ett försvar till varför hon offrar familj och vänner så att hon kan fortsätta agera egoistiskt. Det är verkligen inget ideal att sträva efter, och de fattar de flesta, och förhoppningsvis når insikten även Bella en dag. Det kommer bli ett hårt slag…

  2. M skriver:

   Tycker ofta att Isabella tar till den retoriken själv när hon ska försvara sig i bloggen. Det är många gången någon ifrågasatt beteende hon målat upp hos sig själv och så har hon svarat med att ”ingen hade klagat om en man gjort samma sak” som om det rättfärdigar det hon håller på med. Ett bra tag var det ingen som tyckte kvinnor skulle ha rösträtt heller… men med lite slit så ändrade man på det. Man kan börja med att klaga på vad som är ”kvinnligt” och ”manligt” eller man kan börja med att klaga på beteendet i sig. Småaktigt av Isabella att gömma sig bakom det ”manliga” som någon omogen 3-åring som står och gastar att det var någon annan som började. Skiter i om män hela världen över använder sig av härskartekniker som får folk att gråta på jobbet – det är inte något hon borde pyssla med ändå och speciellt inte få att framstå som något glamoröst och coolt.

   1. Julia skriver:

    Enig. Och jag håller helt med om att vi förväntar oss annorlunda/mer av kvinnor, och ställer högre krav omedvetet pga hur vi är formade, men jag tycker ändå det är åt helvete att det målas upp en målbild av att man vill göra så som ”män alltid gjort”. Jag önsketänker att det manligt kodade bara skulle sluta vara det automatiskt attraktiva och åtråvärda, gällande allt. Känslolivet, fritidsintressen, karriär, vänskapsrelationer, kläder, whatever.

 28. Det arga biet som smet skriver:

  Det är ganska intressant ändå. Ni kommentatorer har inte gjort annat än att kritisera Isabella för allt hon är och gör. I denna intervju kan hon till och med bekräfta saker om sig själv som ni har babblat om härinne. Men nej, inte är det nog för er. Ni ska ändå sitta här och skitsnacka. Ni lyckas även hitta nya saker att störa er på. Just i kommentarsfälten gällande Isabella kan jag verkligen hålla med de som anser att läsarna mobbar. Det bara kokar i mig.

  1. Indi skriver:

   Hennes beteende går inte hem hos folk helt enkelt. Sluta släng dig med ordet mobbing.

  2. Indi skriver:

   Och om hon får anställda att gråta på jobbet är det nog hon som är mobbaren!

  3. A skriver:

   ….notoriskt ljugande, överdrivande brukar ha den effekten på folk. Bella framstås på så många plan som någon felfri , imponerande blablabla; vi är dock jävligt många som inte köper den bilden rätt av. Artikeln bekräftar mkt av det vi trott/gissat på. Som det där med kosten…Bella fabulerade i månader om att hon minsann inte gjort nåt…oooooh nej då…men här kommer det ju fram att hon iaf gjort förändring? Sedan framkommer en minst sagt olustig bild av henne ur artikeln. En egocentrisk lögnare vars försvar är ”hade en man gjort…” ehh?!?! Så för att historien har/haft många ego-karlar så ska kvinnor bete sig likadant? På vilket sätt ska det eftersträvas? Bella är ett luftslott som uppehålls av diverse ytliga , pengakåta människor 😩 nuff’said. Usch!!!

  4. Anonym skriver:

   Hej Shark week!! Eller några av Bellas anställda kanske?

   1. Marit skriver:

    Sharkweek har annat för sig denna helg. Inte en minut får gå förlorad om jag känner Bella rätt 🙂

    1. M skriver:

     Dem ska ha en jävla fart i helgen om de ska hinna med alla restauranger…

     1. Marit skriver:

      Ja, det blir till att ränna mellan krogen och sängen. Heja!

     2. M skriver:

      Drömlivet: Sängen och matbordet 🙏🏼😂

  5. M skriver:

   Vi påpekar att hon utmålar sig själv som en kall person som har svårt att hålla sig till en och samma version av sanningen. Det är inte mobbning.

  6. Lisen skriver:

   Mobbning? Nej du. Det är det inte. Martina har intervjuat henne och Bella har godkänt texten. Hon beskrivs ju som galen. Vem vill ha henne som chef?

 29. Anonym skriver:

  Antingen är hon helt tappad, eller så mår hon verkligen inte bra. Hon tar i från tårna för att måla upp vad hon tror är ”den perfekta” karriärskvinnan men hon misslyckas så totalt. Jag förstår verkligen inte varför vissa ser upp till henne, hon är driven vilket är bra men som helhet är hon inte en bra förebild.
  Jag tycker bara det är sorgligt, och det känns som hon kommer sitta i en intervju om 10-20-30 år och berätta om hur naiv, vilse och fel hon hade när hon var ung.

 30. Marit skriver:

  ”– När jag var 16 år bestämde jag mig för att satsa på bloggen. Då grundade jag Blondinbella AB och sålde in annonser på bloggen. Det var 2007, och jag ringde runt till marknadschefer på olika företag och sa: ”Jag har 1 000 följare på min blogg, ni borde synas mer här.”
  Intressant att Bella alltid förtiger den roll som andra spelade för henne när hon började blogga på heltid och även tjäna pengar på bloggen.
  Hon var inte alls ensam i början – dessutom var hon ju omyndig under de första åren och kunde inte sitta i styrelsen för Blondinbella AB.
  Att Bella inte nämner den hjälp hon fick från Per Rydberg vet vi ju men hon nämner inte heller Glife (som gav henne blogglön och sålde annonser) med Fredrik von Essen och Johan Kinnander.
  Hon nämner inte heller bloggnätverket Spotlife som Per Rydberg och Johnny Wiktorsson startade. Spotlife betydde mycket för Blondinbellas blogg och andra tiidga bloggare.
  Inte första gången som Bella låtsas som att hon gjorde allt på egen hand ensam i en lägenhet på stan. Nej, hon hade handfast hjälp de första åren men det vill hon inte erkänna nu.

  1. F skriver:

   Det verkar hon ju för övrigt fortfarande ha. Hon är ansiktet utåt för ett företag andra byggt. ”Kreativ chef” är titeln den namntunga får, medan andra som varken har ett namn eller är intresserade av att synas, drar det tyngst lasset. Blir alltid förvånad över kommentarerna i hennes blogg från personer som tror att hon på riktigt har ett jättetungt eller ansvarsfullt jobb. Visst, hon lägger ner många timmar på representation men hon sysslar ju inte med det som på riktigt är jobbigt.
   Tycker det är synd att bloggen utvecklats åt det här ytliga, kalla hållet. Började läsa för ett par år sen när hon verkade så lycklig och mänsklig och började få vettiga åsikter.

  2. Lucile skriver:

   Inte nog med det så har hon utnyttjat och glömt alla vänner hon haft genom åren. Folk som tog in henne i sina kretsar och introducerat för sin vänner/bekanta. Och nu skall hon låtsas som om allting var hennes förtjänst.

 31. M skriver:

  Grattis Blondinbella. Nu har du bekräftat en gång för alla att du är en extremt egoistisk människa, en känslokall och empatilös narcisisst.

 32. Awa skriver:

  Alltså. .för mig framstår hon som en ganska osympatisk människa. Förstår inte varför hon gifte sig och än mindre varför hon skaffade barn när hon faktist är gift med jobbet. Verkar inte finnas utrymme för något annat än karriären. Hon framstår som omänsklig för mig.

 33. Ss skriver:

  Men hur ser Bellas familjeförhållanden ut nu? Pappan är ute ut bilden, brodern också? Mamman och systern umgås hon ju med ibland, systern hade väl hand om hennes instagram en period?

  1. Kattis skriver:

   Vad baserar du det där med brorsan på? Vet att hon hämtade upp honom i påskas och åkte till deras mamma iaf

 34. Sosh skriver:

  Inte så schysst av Martina Bonnier, som ofta lämnar peppande kommentarer på Bellas insta, att maila intervjun till bloggbevakning för att generera klick… Kasta ”en kompis” till vargarna. Eller finnns det de som läser texten och tänker ”wow, vilken sympatisk och cool powerwoman”???

  1. Anonym skriver:

   Oj, tänkte inte ens på detta!

  2. A skriver:

   Hahaha ja hur tänkte Martina Bonnier här? Och Bella; har hon kommenterat artikeln?hon brukar ju annars vara snabb med att posta inlägg om alla fantastiska artiklar om henne…men denna kanske inte framstod som hon trott? ☻😎

  3. M skriver:

   Hon gjorde det väl av exakt samma anledning som hon kommenterar på Isabellas insta… exponering! Hon kommenterar inte hos Isabella för att dem är best buds. Det gör hon för egen vinning precis som att Isabella inte gjorde intervjun som en kompis-tjänst utan för egen vinning.

   1. Sosh skriver:

    Jo, fattar det. Även Bella brukar väl leva efter devisen att all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet. Känns så kallt dock, tycker mig ha sett Bella och MB på både instastories och mingelbilder där de talat om varandra som såna föööörebilder… MB hade väl kunnat nöja sig med att maila sin intervju till, tja, en massa andra i sin kontaktbok och skippat att inkludera bloggbevakning?

    1. Anonym skriver:

     Varför skippa Bloggbevakning?

     1. Bloggbevakning skriver:

      Nä, klart man inte vill skicka den till den sida som är klart störst på sociala medier i Sverige. Varför göra det liksom? =)

     2. Sosh skriver:

      För att en vet att intervjuobjektet kommer bli lynchat härinne kanske???

     3. M skriver:

      All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet enligt Isabella själv.

 35. Anonym idag skriver:

  ”Jag vill också sprida mitt budskap till kvinnor: att de inte behöver välja mellan karriär och familjeliv”.

  Hur ska hon kunna sprida detta budskap när hon uppenbarligen inte själv lyckades kombinera karriär och familjeliv? Läser man mellan raderna så ville Odd antagligen att hon skulle ha mer familjetid och då tyckte hon att han bromsade hennes karriär och då offrade hon familjen för karriären. Det är inte att kombinera karriär och familj! Att hon sen vill försöka få det att framstå som att hon gjort något bra, är fan ännu värre. Tycker så synd om barnen som måste växa upp i en splittrad familj där mamman outsoursar precis allt och inte ens kan se till att vara hemma på kvällarna på barnveckorna, utan istället sätter karriären först. Bella borde inte ha skaffat barn.

 36. Ella skriver:

  Jag reagerade mest på att hon sa att hon har svårt att släppa in nya människor i sitt liv, men också att typ hela hennes bekantskapskrets är ny för att hon hela tiden uppdaterar det (paraphrased, no förstår vad jag syftar på)? Om man nu har svårt att släppa in människor borde man inte hålla fast vid dem man redan släppt in?

 37. F skriver:

  Samtliga svar signalerar att hon verkar sakna empati och självinsikt. Det är medarbetarna som missuppfattar – inte hon som är dålig på att ge kritik. Det är Odd som borde göra mer hemma – inte hon som enligt bilden hon målade upp i sin blogg inte gjorde särskilt mycket på hemmaplan, medan han verkade var hemma-man. Det är framtida män som ska vara si och så i sitt agerande mot henne. Medan hon är urbra på allt.
  Hon har inga gamla vänner, får inte relationer att funka och får sina anställda att gråta. Och så skriver hon ofta att hon inte orkar med andras gnäll eller kallprat. Hur kan en människa som är så bra på att höja sig själv till skyarna ha så pass lite självinsikt? Vill man liksom inte förbättra de här sidorna hos sig själv? Hoppas hon är mer förstående & empatisk i sin roll som mamma :\

 38. M skriver:

  Hahah armbandsuret från Cartier fick hon ju från Odd!!

  1. Jessica skriver:

   Det behöver inte betyda att det var han som betalade! Ett köp till sig själv blev ett inlägg på bloggen som hyllade hennes fantastiska man.

  2. Marit skriver:

   Fast det armbandsur hon köpte till sig själv som belöning var en Omega Seamaster.
   Cartier-klockan är bara på bilden.

   1. Liz skriver:

    Hon säger att hon köpte den själv men jag har så starka minnen av att hon fick den i student present av sina föräldrar. Försökte googla o hittade bara att hon önskade sig den av föräldrarna.. Men visst fick hon ju den också?

    http://www.isabellalowengrip.se/2009/06/en-vecka-kvar-till-studenten/

    1. Anonym skriver:

     Så här skriver hon i sin bok: ”Till min 18-åriga födelsedag önskade jag mig en Omega Seamaster, en klocka som jag hade sett att alla coola affärsgrabbar bar på handleden. Den skulle göra susen på alla möten tänkte jag. Tyvärr var den alldeles för dyr att köpa men mina föräldrar gav mig pengar till halva, vilket var otroligt generöst, och resten sparade jag ihop själv.”

     1. Liz skriver:

      Ah okej, tack för svar 🙂

 39. X skriver:

  Om hennes anställda inte gör bra ifrån sig på jobb kanske det har att göra med att de inte är kvalificerade för jobbet? Managers hit o dit, titlar som låter som högskole-material men inte en enda högskoleutbildning (-Pingis och kanske någon i styrelsen) att se.

  Anställ rätt, var en bra ledare, och dina anställda kommer ej att fly möten gråtandes. Just nu låter organisationen inte speciellt professionell, ABBA-sångstunder och dans till trots.

 40. S skriver:

  Haha det här med att hon skulle vara organiserad. Hon har ju älskat att beskriva sig själv som en slarvpelle och totalt disträ. Men nu är det tydligen motsatsen.

  1. Anonym skriver:

   Sant! Tappar personligen inte bort varken vigselringar eller Max Mara kappor i tiotusentalsklassen…

 41. TM skriver:

  Jag har inte gillat Bella ända sedan hon skrev trans- och queerfobiska inlägg bara någraår sedan (som vuxen) när hennes blogg höll på att bomba för att hennes pappa inte tog hand om henneskarriär längre och Pingis inte riktigt hade fått den rollen att ”rädda” henne från BB’s misslyckade försök till entreprenörskap. Hon höll på att förlora sinaläsare och tyckte att det var helt ok att hoppa på den antifeministiskabandwagon och göra narr av trans-och queerpersoner (till och med barn).

 42. Anonym skriver:

  Så mycket av kritiken hon får skulle aldrig yttras om det var en man det handlade om. Ingen skulle tycka att en man ”offrat familjen” etc.

  1. M skriver:

   Du, om hon vill offra familjen så är det helt upp till henne. Om du faktiskt kommer ner till jorden lite och läser vad vi skriver så handlar det om att hon är självutnämnd expert på att kombinera familjen med karriären men agerar tvärt om. Isabella hade kunnat heta Alexander och varit man – jag hade i alla fall tyckt det var idiotiskt att konstant måla upp en falsk bild av sig själv. Om hon var ärlig med att familjen inte var lika viktig som karriären så toppen. Intressant val… MEN hon låtsas som att det är alla andra det är fel på. Odd stöttade inte hennes uppoffring av familjen tydligen. Hans fel… Hennes vänner är inte bra nog, hennes anställda gråter för mycket… Har ingenting med hennes kön att göra!

   1. Anonym skriver:

    Varför tar du min kommentar som ett personligt påhopp? Jag har bra kontakt med jorden men tror absolut att hon döms mycket hårdare än en man skulle.

    1. M skriver:

     Alla vet att hon döms hårdare pga kvinna. Inte alls någon hemlighet. Sen kan en på personligt plan försöka mildra sina egna tankar med en massa ”iiiiiiinte jag” men det stämmer inte. Den storm Bella utsätts för finns inte att hitta hos någon man som försakar sin familj för sin karriär, som exempel.

 43. Anonym skriver:

  Det var nog Odd som hon fick att gråta! 😂

 44. Anonym skriver:

  ”Jag anställer till och med chefer som är gravida i åttonde månaden.” säger blondinbella. Ehhh, att neka nån pga graviditet är olagligt och diskriminerande. Visar att hon inte koll på arbetsrätts- och diskrimineringslagen samt vidrigt att hon förväntar sig vinna goodwill-poäng

  1. Anita skriver:

   Om en arbetsgivare inte vill anställa någon som är höggravid så är det väl bara att låta bli?
   Arbetsgivaren behöver inte motivera beslut om att inte välja viss kandidat. Ingen arbetsgivare är dum nog att hänvisa till att den sökande är gravid och därför blir bortvald.
   Jag tror många förväxlar vad som gäller för den som är anställd jämfört med den som söker jobb.

   1. En av alla anonyma skriver:

    Fast riktigt så enkelt är det inte. Är det två lika kvalificerade kandidater och den gravida inte får jobbet är det såklart svårt att visa att det beror på just graviditeten att hon valdes bort, men om den som anställs är mindre kvalificerad än den gravida finns det som det heter ”omständigheter som ger anledning att anta att hon har blivit diskriminerad” och då är det upp till arbetsgivaren att visa att diskriminering inte har skett.

    1. Anita skriver:

     I privat näringsliv (till skillnad från offentlig förvaltning) så har arbetsgivaren fri prövningsrätt av sökandes kvalifikationer. Arbetsgivaren avgör själv vilken kandidat som är mest kvalificerad och behöver inte heller ange vilka urvalskriterier som använts dvs vad som ingår i kravprofilen.
     För att hårdra det hela skulle man kunna säga att en arbetsgivare kan anställa någon bara för att hen har blå ögon och doftar gott. Sen kan den gravida kandidaten försöka övertyga DO om att hon blivit diskriminerad enbart pg av graviditeten.

     1. En av alla anonyma skriver:

      De må vara ett svårare bevisläge när det gäller privata företag men de lyder fortfarande lika mycket under diskrimineringslagstiftningen och det finns flertalet rättsfall där privata företag fått betala ersättning för missgynnande av gravida. Om en betydligt mindre kvalificerad peron anställs istället för en gravid kan inte företaget komma undan med att de ville ha en med blåa ögon.

     2. Linnea skriver:

      Fast det stämmer inte riktigt. Det stämmer att arbetsgivare i princip fritt får välja vem som skall få ett jobb, FÖRUTOM om det är diskriminerande. Det räcker dessutom med att, som någon tidigare skrev, att det finns ”misstankar” om att diskriminering har skett för att bevisbördan skall falla på arbetsgivaren. Vilken innebär att den som har sökt jobbet inte behöver övertyga DO att hen har blivit diskriminerad utan det är arbetsgivaren som skall bevisa för DO att den arbetssökande inte blivit diskriminerad.

     3. Irma skriver:

      Så den som har bruna ögon kan känna sig diskriminerad om den som får jobbet har blå ögon?
      Och hur ska en arbetsgivare kunna visa att man inte diskriminerat? Jag trodde inte vi hade omvänd bevisbörda i detta land. Det brukar man bara ha i totalitära stater.
      Då behöver alla gå omkring och skaffa alibi för att kunna bevisa att vi inte utfört olika brott.
      Jag kan t ex inte bevisa att jag inte mördade Olof Palme. Behöver jag vara orolig?

     4. En av alla anonyma skriver:

      Nu är inte ögonfärg en diskrimineringsgrund enligt diskrimineringslagen så nej, en brunögd kan inte (enligt lag) anses diskriminerad om en blåögd får jobbet. När det gäller diskriminering i arbetslivet sker bevisningen i två led, först ska den som anser sig vara diskriminerad visa på att det finns omständigheter som tyder på att diskriminering KAN ha skett. Kan det visas flyttas bevisbördan över på arbetsgivaren som ska visa att diskriminering INTE har skett. Så ja, det är en omvänd bevisbörda i det senare ledet. Dock finns inte omvänd bevisbörda inom straffrätt så du behöver inte vara orolig för att dömas för mordet på Olof Palme.

 45. Anonym skriver:

  Trots all kritik så verkar det gå lysande för Bella 😃

  1. Anonym skriver:

   Som med tidningen eller?

   1. Marit skriver:

    Egoboost Magazine var en katastrof från början till slut men det var inte (enbart) Bellas fel. Moderna Tidskrifter hade inte möjligheter att backa upp tidningen ekonomiskt och det var svårt att få in pengar på annonser. Dessutom var Bella helt okvalificerad som ”chefsredaktör”. Hon visste inte något alls om hur man gör en tidning. Personalen var omotiverad, underbetald och frustrerad.
    Alltså fanns inga förutsättningar alls för Egoboost Magazine.
    LCC och de andra företagen idag är inte alls i samma situation som tidningenvar så det är dumt att dra upp tidningen nu.

    1. Lucile skriver:

     Och ändå lyckades hon tömma företaget på pengar innan hon lämnade.

     1. Marit skriver:

      Moderna Tidskrifter köpte Egoboost Magazine för att de behövde ett bolag med F-skattsedel som Moderna Tidskrifter förlorat när de inte betalade in skatter och avgifter.
      Men jag har för mig att Bellas bolag Löwengrip Invest hade fordringar på Moderna Tidskrifter/Egoboost som fick skrivas av pg av att de aldrig betalades.
      Att Bella skulle ha ”tömt” Egoboost på pengar tror jag inte på för det fanns inga pengar. Det var också det som var en av orsakerna till att tidningen lades ned.

     2. Lucile skriver:

      Delvis. Bella visste att det inte fanns så mycket att tjäna på tidningen mycket tidigare än hon lämnade. Ändå utnyttjade hon resterande tiden till mycket creative accounting.

    2. TM skriver:

     Det går bra för att Pingis tar hand om flera bolag och i resten får Bella inte göra riktiga input. Utan Pingis hade Bella fortfarande varit en gymnasie-dropout med en mysslyckad karriär som entreprenör.

     1. TM skriver:

      Gah! Ursäkta mina skrivfel. Keyboarden verkar inte fungera.

 46. Greta skriver:

  Bella har just lagt upp ett pliktskyldigt inlägg från Köpenhamn. Fint väder verkar de ha. Inte dumt.
  Hon laddar själen skriver hon. Jaha. Så kan man ju uttrycka det. Var sitter själen?

  1. M skriver:

   I plånboken.

 47. Linn skriver:

  ”Man måste skilja på kritik som har med prestationer att göra och personlig kritik.”

  En bra chef ger konstruktiv feedback.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Aha! Som ”Du är dum i huvudet” vs ”Du har otur när du tänker”? Hihi…

   1. Linn skriver:

    Tänker kanske att få kritik inte är utvecklande på ett sätt som feedback är 🙂

  2. Curre skriver:

   Självklart ska man ”skilja på kritik som har med prestationer att göra och personlig kritik”.
   Det är t ex inte ok att säga till en anställd:
   ”Klart att du inte blivit färdig med jobbet i tid så ful och obegåvad som du är”

 48. Vivi the one and only skriver:

  Bara jag som inte fattar varför hon tog huset när hon knappt är hemma. Hade ju varit smidigare att ha en lägenhet så som hon far omkring.

  1. M skriver:

   Gissar att det var blandning av stolthet/gunshow (hon ville visa vilka strong, rich independent woman-muskler hon hade) och att barnen inte skulle förlora den trygga punkten med en gång och Odd hade inte råd att köpa ut henne men hon kunde köpa ut honom.

   1. Curre skriver:

    Huset ska målas om nu och taket repareras.
    Dessutom lite jobb inomhus i sovrum och vad det nu var. Det kommer att göra huset mer attraktivt både att bo i och att sälja.
    Mitt tips är att Bella tänker bo kvar ett tag – kanske under de år som är kvar innan barnen är klara med förskola och går vidare i skolgången. Det är inte mer än några år dit.
    Sen tror jag Bella säljer huset när bägge barnen börjat i den skola de ska gå i de närmaste åren.

 49. Anonym skriver:

  Man har mycket att lära om man som chef får sina anställda att gråta….

 50. H skriver:

  Bara jag som reagerade på att hon på instagram skrev ”#ilovemyjob Copenhagen today, Hong Kong next week….”
  Får inte uppfattningen att hon är på jobbresa i cph?

  1. Anonym skriver:

   Hennes instagram är nån slags låtsasvärld som endast går ut på att sälja skönhetsprodukter. Den har inget med verkligheten att göra.

 51. Nii skriver:

  Ofta skriver Bella ju hur hon ”brinner för ledarskap”, men när jag läser det här, slås jag av hur omodernt hennes bild av det är. Det har inget med manligt och kvinnligt att göra utan med tiden som förändrats. En bra ledare är ingen imperialistisk despot utan en empatisk vägvisare och coach som får sina medarbetare att känna sig trygga, fria, uppbackade och utmanade. Då utvecklas folk och blir bra medarbetare. Och det är just det som är svårt med att vara chef.

  Så jag tror inte att hennes ledarstil hade funkat i en organisation som har utbildad och erfaren personal.

  T.ex.: jag jobbar för tillfället som mellanchef i ett startup där de andra mellancheferna och jag har mer erfarenhet och utbildning än de båda ganska usla högsta cheferna (två rikemanssöner som ”fått” firman i present och enbart har praktikanterfarenhet i området vi jobbar med). Ledarskapet är katastrofalt. Men de vet att de inte kan gå på oss (vi tar eget ansvar, bryr oss ganska lite när de skriker och ger svar på tal) men de yngre har de ofta fått att gråta för helt sinnesjuka småsaker.
  Det som är hemskt med det, är att det är den här erfarenheten – den första riktiga arbetsplatsen – som lägger grunden för ett arbetsliv. Det är vår uppgift som chefer att de yngre ska få feedback och hjälp att lära sig av sina fel, de blir inte bättre om de skriks åt eller får nån sorts ”Wolf-of-Wallstreet-Apprentice”-kritik. Bella verkar inte ha förstått det och om medarbetarna är någotsånär lika våra unga medarbetare, så kommer de inte inse att det är Bellas fel, de kommer tro att det är deras eget, att de är dåliga och inte kan nåt. Och det tycker jag är fruktansvärt oansvarigt.

  1. Bloggbevakning skriver:

   You aaaaaare the weakest link. Goodbye! 😂😂

   1. Nii skriver:

    Precis! 😉

 52. Johanna skriver:

  Hoppas att Odd aldrig uttalar sig om detta. Varför de skiljde sig och vem som initierade det är ointressant. Även om hon far med osanning så hoppas jag han står såpass stadigt på jorden att han vidhåller fokus på deras gemensamma barn, de är viktigare än att han ska få ”upprättelse” ( om han nu mot förmodan känner att det behövs).
  All styrka till Odd, du har din heder i behåll ❤

 53. Jag skriver:

  Jag tycker att Bella får alldeles för mycket negativ kritik. Jag beundrar hennes styrka. Hur långt hon har kommit. Bara kunna gå och köpa en Porsche för över en mille liksom som en present till sig själv, det tycker jag är helt rätt! Hade Bella varit en man hade folk på sin höjd lyft ena ögonbrynet, och aldrig kritiserat på det här sättet.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Nu stod ju inte förra bilen på henne utan på Odd och hur det ligger till med den nya bilen vore kul att veta. På företaget kanske?
   Enligt https://www.merinfo.se/person/Liding%C3%B6/Isabella-Desir%C3%A9e-Sp%C3%A5ngberg-1990/bujq5-4bmlt äger hon inga bilar.

   1. Jag skriver:

    Nej men tror ändå det var hennes pengar. Hon hade ju kvar båda bilarna efter skilsmässan. Antagligen försäkringsrelaterat att han stod på den.

  2. Anonym skriver:

   Vet inte upplägget med nya bilen men den förra Porschen stod skriven på Odd och det var en ganska liten del av priset som lades in kontant, resterande var på kredit. Hon må framställa det som att hon är så lyckad att hon kan gå och köpa sig en Porsche men sanningen är att hon inte gjort en större affär än vad många med lite bättre månadsinkomst kan göra.

 54. Lucile skriver:

  Det är den ärligaste tråden om BB jag någonsin sett. Iom att hennes kommentarsfält på bloggen (och andra kanaler) modereras hårt, är denna blogg den enda där man får numera säga vad man tycker.

 55. Anonym skriver:

  För oss som följt Bella i många år ser vi direkt vad i intervjun vad som inte stämmer. Så jag radade upp citat från intervjun och efter varje citat skrev jag vad hon skrivit om det i bloggen och att det inte stämde med vad hon sa i DV. Bland annat om detta med att Odd stöttat henne, henne förmåga att organisera etc. Kommentaren blev inte godkänd såklart. Quelle surprise. Bella, (eller nån av hennes anställda som läser detta), jag hoppas du mår bättre snart. Det svåra med att ljuga är att man inte kommer ihåg vad man sagt…

  1. Chili skriver:

   Rada upp det här istället! Vi är nog många som vet vad hon sagt och inte sagt om sakerna på bloggen redan men ändå, vi gillar ju sammanställningar här inne.

 56. N skriver:

  Det är motbjudande att hon nästan verkar se hennes eget ledarskap som något att sträva efter. Det finns inget positivt med att ha anställda som springer gråtandes ut ur rummet.

 57. Finnjävel skriver:

  Varför anställde Bella en hushållerska när hon bodde med Odd?

  Känner ni till någon riktig businessman (eller -kvinna) som rapporterar varje dag ”när ja vaknade åt jag frukost med barn, jag drack kaffe och ungarna fick några smörgåsar”.

  Bellas värld är som en stor lekstuga. Nu ska vi leka att jag är en riktig stor chef. Ni får vara mina barn. Nu är det dags att jobba. Oj vad jag har bråttom idag, tur att jag har en egen make up-artist. Titta! Klockan är tre, nu ska jag leka med mina barn. Hallo Bella och barn! Maten är färdig och tanten måste gå hem nu. Vi ses i morgon, bråka inte och sov gott!

 58. Finnjävel skriver:

  Förlåt, ja menade skriva
  Varför anställde Bella INTE en hushållerska när hon bodde med Odd?

 59. Anna skriver:

  Odd tycks ha skaffat ett privat Instagramkonto. Klokt!

 60. Jenny skriver:

  Men förlåt stoppa pressarna! Imperium?! En mindre företagsgrupp. Imperium är något som har en väldigt stor maktbas, tex Romarriket. Imperium… så alla mina kunder på jobbet som har flera bolag driver alltså ett imperium. Och ska upprätta imperium-redovisning, hahaha revisorshumor 😂

 61. Karin skriver:

  Varför gifte sig Bella med Odd?

 62. TM skriver:

  Och nu har hon kommenterat intervjun och påstår att hon endast en gång fick någon att gråta på jobbet (som om det vore ok att någonsin få någon att börja gråta på jobbet). Men i intervjun berättar hon att hon har denna väldigt kalla och resultatorienterad personlighet och ger sken av att det har hänt några gånger. Vilken version gäller, Bella? Känns som att hon försöker redigera storyn nu när hon ser att hon får kritik för sin kalla jobb-stil.

  1. Karin skriver:

   Hon säger också att hon varit chef i 11 år 😂😂 undrar hur hon var som chef när hon var 15 år. Haahaaa

   1. Marit skriver:

    Jag tror hon blandar ihop begreppen chef och egen företagare.
    Hennes första medarbetare var väl en assistent men det var inte för 11 år sen.
    Första åren bloggade hon för ett företag som hette GLife och hon fick blogglön därifrån. Hennes pappa skötte affärerna eftersom Bella inte var myndig förrän efter några års bloggande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla