Will the universe implode?

09:00 22 Sep 2017

My Martens/Anna Book:

Tänk er att Myggan är jultomten och Boken är The holiday armadillo.
The universe will implode!
Och… kommer Puma Swede dyka upp spm Stålmannen?

43 kommentarer | “Will the universe implode?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Känns extremt krystat med alla gapflabb…Tänk er att hamna bredvid dem på flyget? Öronproppar!!

 2. Lindome skriver:

  Cammi, hur går det med NG och deras förstörelse av din blogg? Jag har valt att inte klaga innan eftersom många andra gör det, men skiten är fortfarande kvar och dom kan uppenbarligen inte hålla vad dom lovar… Du är bäst, låt dom inte köra över dig 😡

 3. SSandy skriver:

  Att följa Annas instastory igår var som att följa två bekräftelsetörstande fjortisar som bara ”seeee så kul vi har som RESER, tittar på väskor i EXKLUSIVA butiker som GUCCI och dessutom har vi så SJUKT KUL, höhö INTERNT ni kommer fatta”. Vänta, ångrar mig lite. Tror inte fjortisar beter sig så längre. Tror fjortisar idag är sjukt coola.

  1. Anonym skriver:

   Titta kan ju alltid…
   Med tanke på Anna Books fejkade Chanel och LV så tror jag inte hon köpte något

   1. Anonym skriver:

    kan hon ju alltid*

 4. Anonym skriver:

  Vad bra, då kan de tipsa varandra om.hur man är en bra flickvän. Var det inte My som var såååå överhopad av jobb att hon fick lov att googla det?

  1. Anonym skriver:

   Den där så kallade utbildningen verkar inte jätteintensiv.

 5. SSandy skriver:

  Var det förresten den här resan de planerade i sju timmar häromveckan? Med vars ett anteckningsblock och en cafe con leche (så gulligt men anteckningsblock btw).

  1. Anonym skriver:

   Gulligt med anteckningsblock ja hahaha. Drottningarna av överdriv, skryt, ljug, snyft och självömkan..så otroligt lika. En del av de där timmarna lade de ju på att kommentera här som sofia och Matilda hehe. Myggan är slug och rider på Boken nu när hon är het i massmedia.

 6. Väljer vara anonym just nu skriver:

  Undrar om Annas äktenskap klarar av hennes viktnedgång och det medföljande självförtroendet (bekräftelsebehovet)? Jag gick ner våldsamt mycket för några år sedan, och tyvärr blev jag så groteskt självupptagen och glömde bort min sambo. Så här i efterhand ångrar jag mitt sätt och är ledsen för hans skull, för jag var hemsk! Han berättade att han känt sig totalt överkörd och som den fulaste snubben i världen. 🙁

  1. Kajsa skriver:

   Classic fool

  2. L skriver:

   Åh 🙁 Du insåg det iaf, det är starkt jobbat <3

  3. Anonym skriver:

   Ja man undrar ju lite hur Roberto tar det med att lilla frugan ständigt träffar olika män som det kramas och pussas med och någon gjorde Anna alldeles knäsvag och pirrig eller hur det var hon uttryckte sin beundran. Tänk om Roberto hade kramats och pussats med unga snygga tjejer och lovordat dem till skyarna.

 7. Lisa skriver:

  Anna är supersnygg här!

 8. Nina skriver:

  Dagen då Myggis och Tooken blir osams kommer internet att sprängas i luften.

  1. Anonym skriver:

   Haha kommer inte hända så länge Anna är i ropet. Varför tror ni My börjat umgås med Anna Book just nu när Anna är så aktuell och i ropet? 😉

 9. SmygarBerit skriver:

  Det va helt hysteriskt att följa Annas instastory igår. Har hon alltid varit sådär hysterisk eller är det ngn läskig bieffekt av viktnedgången?

  1. Anonym skriver:

   Hög? Påverkad av vissa substanser?

 10. Fasta skriver:

  Fast jag tycker det ser ut som att hon gått upp lite igen, eller är det lager på lager kläder som gör det?

  1. Pupa skriver:

   Det händer nog oss alla, att man lägger på sig ett kilo ibland. 😆

 11. HannaMontana skriver:

  Jag fattar verkligen inte ”äntligen mot Köpenhamn”..

  1. De var på kastrups flygplats
  2. De tog tåget över till Malmö
  3. De åkte tillbaka till flygplatsen för att flyga hem och gick helt bananas med hysteriskt filmande på de finare butikerna, Joe & the juice klippen ska vi inte ens prata om, eller när Anna väljer att jaga My både på Kastrup och Arlanda men de viktigaste av allt är ju att hon ALDRIG missar att filma sin Jo Malone påse i hennes LV

  Fattar inte vad de menar med ”ÄNTLIGEN Köpenhamn” var dom ens inne i centrum?

  1. Anonym skriver:

   Det var väl ett sätt och försök att skapa intresse och nyfikenhet, att få rubriker och fler följare.. det verkar ha fungerat hehe. Köpenhamn lät väl coolare och mer intressant än Malmö. Flyget gick väl till Kphmn även om deras ärende (för ett samarbete med en butik gissar jag) var i Malmö. Eller som någon skrev, att besöka en plastikkirug, eller kanske vissa inköp.

 12. Anonym skriver:

  OT: Mia Skäringer gör parodi på Blondinbella?

  https://instagram.com/p/BZVeatBjqCa/

 13. Mia skriver:

  Någon som vet varför Annas insta är privat igen?

  1. K skriver:

   För att locka folk att följa hennes konto antagligen.

   1. Klara skriver:

    Smart faktiskt, det är nog många (mig inkluderat) som väljer att kolla in hennes konto varje dag utan att följa.

    1. Anonym skriver:

     Fast lite konstigt om hon vill vara kändis, går inte riktigt ihop att vara kändis och ha stängd instagram. Opassande och det ger nog inte så mycket samarbeten.

    2. Anonym skriver:

     Boken hade väl uttryckt också att det var ”töntigt” att ha privat/stängd insta? Töntigaste är ju att stänga och öppna om vartannat och att tagga tjugo pers och tidningar i hopp om att bli omskriven och synas, och tjugo hashtaggar ack så töntigt.

 14. Bumbibjörnen skriver:

  OT, men alltså Bobby Oduncus Instagram??? Han lyckas fan få med burken med ”bobbys superhair” i VARENDA inlägg typ. Alltså går han runt med en i fickan för att alltid kunna flasha upp den när kameran kommer fram?? 😂😧😧

 15. Jeanette skriver:

  Nu gör Mia Skäringer parodi på blondinbella på sin insta 😉

 16. BAAM 👟 BAAM 👟 BAAM 👟 skriver:

  Blondinbella kämpar på med sina stories. Inget svassande idag men hon beskriver hur hon vill äga ”the hole building” 🙃

  1. HannaMontana skriver:

   Hahahaha åh! 😂😂😂😂
   Plus det ger lite skräckfilmsvibbar när hon vrider sådär på huvudet som hon gör i klippet efter, som en läskig mördardocka

   1. BAAM 👟 BAAM 👟 BAAM 👟 skriver:

    Jaa, i slow mo med det mest krystade leendet man kan tänka sig 🤡

 17. Tina skriver:

  Kan det vara så att de varit till en plastikkirurg!

  My gjorde väl sin bukplastik där nere i Malmökrokarna någonstans tror jag .
  Anna har ju tjatat om sin mage i flera livesändningar.

  1. Anonym skriver:

   Hon har tjatat om brösten också.

 18. Anonym skriver:

  Ooh my god skämskudde… Extremt mycket likheter mellan de båda, otroligt. My försöker bli känd och få rampljus nu genom Book, försöker rida på Books just nu rådande hype i media. Myggan påstår att de känt varandra i fem år hehe jo de har kanske förvisso setts i några sammanhang och första gången för fem år sedan kanske MEN det är ju nu under Anna Book-hypen Myggan sett sin chans att bli kompis med Book och rida på hennes nya/nuvarande ”popularitet” och kändisskap. Någon tipsade ju My här om att umgås med Book så får du fler läsare och det läste Myggan och tog till sig såklart hehe smart och beräknande som hon är. Det är först nu under Book-hypen som de umgåtts på tu man hand, inte innan. Förut red ju Myggan på Magdalena Graaf och nu är det Book hon försöker rida på. (obs. menar inte sexuellt hehe) Såg att Myggan skrev om vett o etikett haha det var den rätte.

  1. Anonym skriver:

   Anonym 17:49…Omg..hehe hemskt mycket hehe i dina alla inlägg😂och nu rider JT på MG…JT fick ju ett inspelat samtal om någon,som vidarebefordrades till MG (det är vad hon går runt och säger iallafall )så nu vet JT fööör mycket om en ful sak.. MG vet att att JT gör allt för att få va med i ”kändisvärlden)därav ett måste givitsvis ett ”fejkat” vänskap. Patetiskt när JT svarade på Läckbergs foto..”Sååå fina älskar oxå min Malina (klänning)Läckberg hade inte ens nämt den😂Och svaret i MG insta om lånet av en klänning allt för att synas ”jag är faktiskt vän med MG”hehe😂😂

   1. Anonym skriver:

    Jösses My hahaha vad har JT med detta att göra!?? Har JT fått ett inspelat samtal och gett till MG jaså okej undrar hur du vet det då och vad/vem var det på det samtalet då? JT har säkert inget emot att vara kändis, och det har hon ju varit i många år och tror hon varit bekant med MG i många år också, att de skulle vara kompisar har jag aldrig fått någon uppfattning om men såg också att hon tydligen köpt en klänning åt MG, men då hade väl MG bett om det kanske. Lika patetiskt när andra kommenterar på folks intagram då väl, förstår inte vad som är så hemskt med det. I mina ögon är nog ändå både Book och Myggis (som det handlade om i detta inlägg) både pinsammare och mer kändiskåta. 😀

    1. Anonym skriver:

     Hehe camcam kan nog intyga att jag inte är den du tror😁ja den som går runt och glappar är just kändiskåta JT…Och rör man sig i ”kändisvärden”så får man höra massor😉Punkt.

   2. A skriver:

    Anonym 18:26 rörigt? Vem går runt och säger att hon fått ett inspelat samtal? JT? MG? Du el någon har väl förut skrivit att Ilmrud spelat in samtal?.. Men det kom väl fram sen att det var My som spelat in ett samtal med en tjej.. kanske handlar om annat samtal. Tror inte att JT o MG umgås, läser deras bloggar och ej sett de på bild ihop på flera år tror jag, bekanta vet jag att de är iaf men de har kanske telkontakt inte vet jag. Ilmrud och Mirka har ju däremot varit hemma hos MG har jag sett och de skriver också på insta. Det sägs att Anna Book har busringt till Pernilla W för många år sen haha, alltså ringt flera gånger och bara lagt på luren, och PW spårade samtalen och det visade sig vara AB.

 19. Ulla skriver:

  Engla ska tydligen också till Köpenhamn i helgen, undrar om det är av samma anledning som damerna Annis och Myggis?

  http://blogg.amelia.se/englasshowroom/2017/09/20/nyp-mig-i-armen-2/

  1. A skriver:

   Fast Engla eh jag menar Ulla 😉 Anna o Myggis är hemma igen. Men ja kanske ska de också visa upp en del av Gigi Hadids nya kollektion. Myggis kallar sig ju numera för fashionblogger bland en massa andra titlar. 😉

   1. Ulla skriver:

    Ok.
    Missat att damerna redan är hemma 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla