Blondinbella anklagas för stöld av logotyp

13:00 12 Okt 2017

Blondinbella:

Then in 2013, after having being forced to return to Sweden, I had a meeting with Coompanion, a start-up advisor for cooperatives and looked into building Telluselle Living Center in Stockholm instead, like I initially had planned in 2008.

Instead, I was more sabotaged, stalked and silenced, besides my books, while Isabella Löwengrip and Pingis Hadenius plagiarised my logo for her own beauty-products without my permission or paying me, in the same year or later. Her LCC-products are not eco-friendly or biological but selling well I suppose given her positioning as someone famous because of her popular blog which she uses as a platform for marketing.
Naturally, that was something I also did, already in Sweden, looking into differences between generations, but regardless I continued. Naturally it evoked my curiosity and I thought of her as someone I could Lifecoach and in turn also learn more about making money through a blog or work with, which is why I commented on it, also noticing that she seemed to read them.

Yet, when I contacted her about her theft of my logo, intended for me to use for my business to make money on, for me and my colleagues, she just seemed to ignore it after an initial reply. It doesn’t work like that. A logo is a very personal symbol for a company. So now, more measures have to be taken and I have also contacted the leading media-magazine Resumé.//Hannah Telluselle

Den här kvinnan, Hannah, som jag antar är svensk anklagar alltså Bella och Pingis för att ha stulit hennes logo och använt den till Löwengrip Care & Color.
Right of the bat låter den här kvinnan som en komplett stolle och jag började skriva på ett inlägg där jag ställde frågan om hon ens träffat dem och om inte, hur hon tänker att de fått tag på hennes logo som hon knåpat ihop i Paint. För så gör man när det kommer till musik – ser till om det ens är möjligt för exempelvis Eminem att ens höra Kalle Jonssons låt han gjort hemma i sovrummet för att kunna plagiera den. Det måste ju finnas en naturlig koppling.

Meeeeeeeeeeeen….sen kom jag att tänka på att Bella gått ut med att LCC de facto har suttit i förhandlingar  för att ta fram en ny logga – som verkar vara på plats om man tittar på bilden här – för att ”branda om” märket.
En ren slump? Kanske, men jag brukar inte tro på slumpen…
Hur ska det gå för stackars Bella? Kommer hon få sparka alla anställda, sälja Porschen och villan där ute på ön för att kunna betala detta skadestånd om Hannah vill ha av henne? Sova på Odds soffa och käka Ramen Nudlar till frukost. I så fall förstår jag lite mer varför Bella vill ligga tio år före resten av oss med jobbet för det kanske verkligen gäller att smida medan järnet är varmt…Vem vet?

Vad tror ni?

Tack för tips Cattis!

55 kommentarer | “Blondinbella anklagas för stöld av logotyp”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Jag tror det är en slump bara, loggan har aldrig kännts speciellt stilren eller snygg. Så jag kan förstå att dom vill byta ut den.

 2. Androgyn skriver:

  Paint?
  Kladdkrita.

 3. M skriver:

  Gränsfall om loggorna skulle upplevas som lika nog… och har Hannah registrerat den som varumärke? Texten från Hannah känns överlag rörig och osammanhängande. Man får inte ett intryck av att hon är särskilt seriös. Hur som helst måste man kunna visa på att konsumenter skulle bli förvirrade och blanda ihop produkterna/avsändaren och jag vet inte jag… tycker det känns långsökt.

 4. Anonym skriver:

  Slump, ingen tvekan.

  Bella har sedan länge förklarat varför de ska byta logga (inte bytt ännu) och det är för att de inte har med ”color” längre i sortimentet samt att de vill att en ny logga ska fungera bättre internationellt. Hennes egna ord alltså.

  1. Linda skriver:

   Fast bara för att hon säger en sak behöver det inte vara den riktiga anledningen.
   Jag menar hon säger ju alltid massa saker som sen kommer fram att riktigt så var det inte.

   Visserligen är det den negativa aspekten av att vara ”känd” folk vill åt ens pengar, så det behöver inte alls vara så som den här tjejen skriver.
   Men, med tanke på sanningsgraden i annat BB har sagt så behöver det inte vara därför de byter namn. Men tur för hennes företag så blir ju bytet bra att ta bort c:et.

   1. Anonym skriver:

    Fast i detta fallet är det nog så. Denna kvinnan verkar inte helt stabil och anklagar kända profiler för både det ena och det andra 😂

    1. Linda skriver:

     Ahaaa, ja då är det utan tvekan bara en slump!

 5. Lotta skriver:

  Får lite Malin Berghagen vibbar på detta, hon hade ju en riktig galning efter sig som påstod att Malin hade kopierat/snott kommer inte ihåg om det var om en bok eller bara ren text. Får googla..

  1. Anonym skriver:

   Den där historian dyker även upp flertal gånger när man söker på denna kvinnas namn. Där kan man snacka ”slump eller inte”

  2. Anjana skriver:

   Det här ÄR samma kvinna!

  3. Anonym skriver:

   Det är samma kvinna. Hannah trakasserar Malin offentligt på sin Facebook (inläggen är offentliga) med helt bisarra inlägg. Visserligen ÄR hon sjuk men Malin borde ju verkligen polisanmäla henne, hon är besatt av henne!!

 6. Hajflickan skriver:

  En enkel googling visade att hon tyvärr inte verkar ha alla hästar i stallet:

  ”Mannen med guldbyxorna från min gamla hemstad Eslöv! Hur kommer det sig dock att jag blev stalkad samtidigt med en bukett orange rosor och vita blommor i en papperskorg bredvid Posten på Klarabergsviadukten dit jag ofta går? Appropå ”Orange is the New Black” som tog mitt bokmanus/blogg 2012? Och dina kopplingar till TV4 och Bonniers, precis som Malin Berghagen? Och ditt kopierande av min logo för TLC – Telluselle Living Center och rubriken ”Gecko Goddess”. Tror du att ha pengar frånskriver dig från att följa inte bara lagen, utan också god affärsetik och respektera äldre, som jag. Vad vet du om detta? Eller blir det mer spännande för dig om jag ber en amerikansk agent från FBI att ringa dig?”

  http://www.isabellalowengrip.se/2016/05/erik-penser/

  1. M skriver:

   Haha skönt att ha FBI på speed dial liksom!

  2. Hajflickan skriver:

   Och denna kommentar skrev hon till Gynning 2016:

   ”Hej! Idag när jag tog tunnelbanan av misstag mot fel håll från Skanstull så såg jag på bron innan Gullmarsplan att någon skrivit ”73” och ”CHOKER” längs vägen där tunnelbanan råkade sakta ned. Det får mig att känna mig ännu mer stalkad, precis som det började när Daniel A stalkade mig via mina kommentarer innan han sedan också följde efter mig till Malmö och Honolulu. Så, oavsett om det är någon av dina och Erwiks lekar (utöver ert förtal och sabotage av min karriär och liv) eller någon annan som håller på, är det inget jag uppskattar.”

   http://gynning.net/2016/04/12/mot-malmo/

 7. Chili skriver:

  Ser inte den nya burken precis ut som befintligt? Kan tyvärr inte komma på vad men kan svära på att burkar som ser ut så står på antingen Åhléns eller NKs skönhetsavdelningar redan.

  1. kers skriver:

   Emma S hudvårdsserie tycker jag, säljs på Åhléns

 8. I skriver:

  Isabella är en bluff. Bloggen är en bluff. Det är inte hon som ska knäcka nöten om designen. Det är teamet. Hon gör ingenting förutom att blogga och blir tillsagd om vad som bör bloggas om för att få publicitet.
  Och vad fan betyder ”jag är min egen bästa vän”??? Vad fan betyder det? Påhitt. Bena ur den meningen och förklara det för mig NÅGON för i mina ögon har hon hittat på ytterligare en sak som låter bra

  Japp har pms och en dålig dag

 9. Sosh skriver:

  TLC-loggan ser väl snarare ut som något handmålat med inspiration från Sagan om Ringen? Ska en komma med plagiatanklagelser är det nog bra att strukturera sin argumentation lite bättre… (Den här Hannah skulle vilja ge Bella ”lifecoaching” 😂 och synas i bloggen som betalning för loggan eller vad?) TLC förresten, nu kommer jag nynna på ”no scrubs” resten av dagen…

  1. Sosh skriver:

   Oj, Nu läste jag övriga kommentarer, nog bäst att ta ner inlägget Camcam? Verkar ju röra sig om någon som inte mår bra och kanske inte ska triggas?

   1. Hajflickan skriver:

    Håller med om att det bästa vore att ta bort. Det är ju tyvärr är solklart psykotiskt tillstånd.

 10. I skriver:

  Ge inte hennes två månader gamla text uppmärksamhet, finns ingen anledning. Googlar man hennes namn så ser man att det rör sig om en ganska speciell människa som kanske inte riktigt lever i samma verklighet som oss andra.

 11. M skriver:

  Haha läser man inne på hennes hemsida/blogg så inser man snabbt att hon är en galning.

  ”I am Telluselle, Mother Earth’s Daughter, a unique last name approved like a copyright to symbolize a renewed sense of identity since 2005 … I have a background as a Professional Copywriter in advertising based on an education at Berghs’ School of Communication in Stockholm, with Henri Holmgren as my mentor and have worked both as an employee and as a freelancer mostly with promotional magazines”

  Pinsamt för Berghs att hon drar in dem i det här med tanke på att hon tror att man får copyrights ”approved” haha! Av vem då? Copyright är ingenting som registreras för att gälla och ett efternamn är inte copyright-skyddat.

 12. Marja skriver:

  Jaaa, flera kommentatorer verkar ju redan ha kollat upp denna Hannah och hon verkar ju utifrån de kommentarerna inte helt 100.
  Å ena sidan tror jag att Isabella kan vända vilken situation som helst till sin fördel, att hon hade och gjorde rätt, tror inte heller hon drar sig för lite lögner för att få det hon vill.
  Å andra sidan drar säkert högprofilerade människor till sig individer som vill försöka utnyttja dem för egen vinning. Kan se likheten i C:et som ”hänger” i L:et, i övrigt är väl inte likheterna särskilt stora i loggan.

 13. S skriver:

  Fattar inte hur Haidar kan få vara med i årets Paradise Hotel?! Han betedde sig ju vidrigt åt mot Andrea och nu gör han ju exakt samma sak mot Johanna där i samband med snurra flaskan?!??! Helt jäkla sjukt beteende!!!!

  1. Silverräven skriver:

   Håller med. Han verkar inte ha många ljusa kritor i asken om man säger så.

  2. Jennie skriver:

   Det är ju precis därför han får vara med, eftersom han skapar drama och väcker känslor. Tyvärr

  3. T. skriver:

   Än konstigare är väl att alla tjejer ba ”wow, HAIDAR 😍”. Killen verkar ju vara både otrevlig och lågbegåvad, varför vill de spela med honom? Hoppas Johanna hinner inse vilket spån han är innan han kör ut henne.

 14. Lina skriver:

  Jag klarar inte av att läsa så risig engelska. Herregud. Om man nu tvunget ska bemöda sig med att anklaga någon annan för plagiat kan man ju i alla fall be någon annan människa granska vad man skrivit.

 15. Greta skriver:

  TLC för Telluselle Living Center inkräktar förmodligen på TLC i bemärkelsen tv-kanalen och TLC i bemärkelsen popgruppen. Men allt beror på vem som har inregistrerat varumärke/mönster. Dessutom gäller som vanligt inarbetning dvs vem som var först.
  TLC-loggan ser ut som någon femåring har suttit och lekt med färgkritor. Dessutom Är T och L i TLC-loggan en sammanslagen stiliserad bokstav medan LCC består av tre separata bokstäver.
  Jag skulle säga att denna Hannah inte har något case här. Däremot verkar det som hon har ett och annat i övrigt att fundera över.

 16. rebecka skriver:

  haha! denna Hanna påminner starkt om en minst lika skum Barbro Bruhn på facebook, som i flera år har trakasserat djurfotografer för hon har fått för sig att de stulit djuren de fotar och torterar dem. hon är även dömd själv för djurplågeri (dom finna online) och har djurförbud.

  hon kan sitta i 14 timmar på facebook och skriva extremt osammanhängande, för ett tag sedan hängde hon ut Anderd Bagge som hundtjuv när hans program om hemlösa hundar startade.

  hon har också, som denna Hanna, påstått att hon har direktnummer till fbi och att de ska komma och hämta fotografers djur osv.. det farliga är att hon tror på vad hon säger och faktiskt anmäler alla möjliga offentliga djurägare till länsstyrelsen som då måste göra en utedning. helt galen.

  1. rebecka skriver:

   hon påstår även att kronprinsessan victoria är släkt med arabiska hingstar 😂😂😂 hon är igång i perioder. utger sig äver för att vara hundinstruktör och att driva egen kennel samt jobba på skk. älskar hennes diplom gjorda i paint 😂

   1. Henrietta skriver:

    Helt underbart! Give me more, give me more! Hon är som en bydåre fast på nätet.

    1. rebecka skriver:

     haha! googla hennes namn så kommer det upp massor, hon har en twitter och instagram också. finns även en tråd på flashback om denna toka.

 17. M, skriver:

  ”Jag ställde upp för att jag trodde det var en seriös talangjakt, men det visade sig vara en manipulerad dokusåpa, säger hulahula-dansaren Alexandra Telluselle, som står bakom anmälan.”

  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article10931803.ab

  Har hon bytt namn? Samma kvinna på bilden som på hennes hemsida.

  1. Hajflickan skriver:

   Samma person. Hon höll redan då på att kommentera hos Isabella fast då under namnet Alexandra. Här anklagar hon Bella för att stalka och förfölja henne samt att Bella är avundsjuk för att hon ska börja sälja skånska träskor i Hawaii:

   http://www.isabellalowengrip.se/2015/03/inget-stureplan/

   1. Happy skriver:

    Haha, ja det är tur att hon finns för annars skulle det inte finns några kändisar! Och nej, hon kan inte få en psykos för hon är COPYWRITER. Det fattar väll alla. =)

    ”Och nej jag kan inte få sån psykos eftersom jag är copywriter redan innan internet fanns, dvs en typ av manusförfattare. Utan mitt yrke skulle det inte finnas några kändisar. Det är väl rätt uppenbart att vare sig Bella eller Berghagen har kvalificerad högskoleutbildningar och har bott på Hawaii i flera år, men gärna vill leka livscoacher och hippa författare?!”

    (ifrån länken ovanför)

 18. anonym skriver:

  OT men var det nånsom såg hur Cissi Wallin betedde sig mot Ensam Mamma Söker Emma som precis blivit nominerad till Årets Mama?? Det ska finnas under en av Emmas ofentliga status på Facebook om det inte tagets bort.
  Cissi säger rakt ut att det var hon som nominerats först och att Emma nomineras bara för att hon tackade nej.

   1. Issa skriver:

    Fy vad taskigt och onödigt skrivet av Cissi,

    1. ELIn skriver:

     Frågan är om man ska poppa popcorn nu… 50/50 på att camcam tar upp de bråk cissi och LD är inne i med varann och andra… LD, cissi och Elaine går ju säkra på den här bloggen numera 🙂

 19. Mat skriver:

  Jag har just vaknat upp efter att i en timme läst diverse artiklar, blogginlägg och kommentarer om eller av denne Hannah Telluselle. Slutsatsen är att hon som flera varit inne på att hon är paranoid och konspiratorisk. I det här fallet går Bella verkligen fri. Om det inte vore nog med att loggorna inte är speciellt lika alltså…

 20. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Bägge loggorna ser ut som helt vanliga monogram, så ett plagiat är omöjligt att det skulle vara.

 21. Anonym skriver:

  Just det här ställer jag mig tveksam till, men Isabella har tidigare ”inspirerats” (lite väl mycket) av andras verk och sedan dissat dem som samarbetspartners och gjort precis samma sak själv. Hon utger sig alltså för att vara grundaren till något som hon inte är ett dugg grundare till. Det vet jag med 100% säkerhet.

 22. Jasåatteee skriver:

  Fast båda har ju tagit inspiration av YSL – Yves Saint Laurent. Och säkert tog YSL av någon annan innan det osv osv..

 23. Karin skriver:

  Men skojar Cissi.. Vad sysslar hon med? Kan hon inte låta en ”syster/rar” få uppmärksamhet och bekräftelse, genom att de gör ett grymt jobb med att belysa hur horribel förlossningsvården är? :/
  Ja Cissi, nu vet jag att du läser här.. Men försök att missförstå mig rätt nu.. Hur tänkte du där?

  1. Sofie skriver:

   Ja, det var ett fult slag under bältet av Cissi. Synd att hon inte har bloggen kvar så att hon kan förklara detta i ett inlägg. Instagram är så jävla rörigt så jag brukar missa grejer där, var enklare med bloggen för mig i alla fall.

   1. Cissi Wallin skriver:

    Hej ni som undrar ang kommentaren till Emma. Det var klumpigt formulerat av mig och såklart också fel val av tillfälle. Emma och hennes kollegor inom Födelsevrålet är fantastiska och värda alla pris i världen. Det enda jag reagerat på är att framförallt Emily Comeau Hellsing (jag och Emily drog igång själva BB-marschen, kopplade sen in Emma och Födelsevrålet) och det var vi och andra vanliga privatpersoner runtom i landet som gjorde det absolut mesta för att just få till BB-marschen i alla städer.

    Så jag tycker att Emily också kunde ha blivit nominerad, eftersom vinklingen på priset lätt kan uppfattas som att handla mycket om just marschen. Jag blev som sagt nominerad men tackade nej och tyckte mama kunde nominera Emma och Emily istället.

    Så. Jag borde inte ha kommenterat det under Emmas status. Det var dumt. Men jag känner som jag skriver här ovan och står för det. Kram på er.

   2. Cissi Wallin skriver:

    Inser att jag kommenterar lite osammanhängande, skyller på barn som vill ta min mobil😅 men hoppas man fattar vad jag vill ha sagt.

    1. Karin skriver:

     Cissi, jag tänkte nästan att det var en ”småklumpig” formulering, det kändes lite olikt dig. Jag förstår dig bättre i det du skrev nu, och förstår vad du vill ha sagt! Vill ge dig cred för att du är ärlig och har självdistans till att förstå när formuleringssättet blev liiite.. Jantelag. En lag som jag inte förknippar dig med. Önskar dig och Helmer en fortsatt mysig kväll, samt lätt kvällsläggning så att resterande timmar kan läggas gott i tv-soffan! Kram

    2. H skriver:

     Ja! Sen vill jag också säga att Natasha är inte snäll mot dig. Dessa gliringar Natasha skriver och elakheter som hennes vän håller på med är inte okej! Förstår att du måste ha det så jävla jobbigt med att hålla släktfejder borta. Hade själv fått psykbryt.

 24. TRS skriver:

  Papyrus fonten känns väldigt Lunarstorm 2002….

 25. Emmis skriver:

  Hör tycker jag nog att en rättelse är rimlig camcam, människan är uppenbarligen inte frisk

 26. Deyndra skriver:

  Ah tusan också.. Jag fastnade att läsa om denna människa i timtal, och nu är klockan 19.30.. Jag som skulle ha målat hela dagen, darn!

  Men intressant människa, herre jösses!

 27. sanna skriver:

  Är ganska säker på att det är
  Wilson Creative
  som gjorde loggan. Isabella har haft många samarbeten med dem, genom åren även kring egoboost magazine

 28. J skriver:

  Påminner Både om Balmain och Chanel..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla