En vattendelare av djuriska mått

09:00 6 Okt 2017

My Martens:

Oufit med klös 😻

Jag har fallit för grupptrycket och skaffat en leo-kappa!
Jag börjar närma mig 30 sträcket, det går fort nu, bara 7 veckor kvar😸
Är det ”tantigt” att ha leo kläder då? Är jag för gammal för att klä mig hur jag vill? Blir jag en pinsam mamma i Lillemans ögon nu?

-Näääääää, vet du va! Det är tok-snygggt!!!🙌🏻😻//Myggan

Vad har vi här om inte en vattendelare…
Leopard – är det tantigt eller trendigt så in i helvete?
Frågar du vårt kära mode och klonkisorakel Tunis så är det typ det snyggaste sedan guldskorna gjorde återentré men frågar du i stället några av Myggans läsare så skulle de hellre gå nakna än att klä sig i kissekattprint.
Jag ÄLSKAR’T!
Jag älskar både leopard och kamouflage tillsammans med poppiga färger som orange, rött eller knalligt rosa men så är ju jag också en tant så vem är egentligen förvånad?
Fan…om guld och leopard gör en till en tant så är jag en första klassens tant. Jag bär det epitetet med stolthet!
Någon mer? Ska vi bilda klubb?
Så #teamtrendigt eller #teamtantigt ?

Om vi ska tro hela internets modeorakel så är Myggan lika inne som THK fladdrar i vinden. Kolla bara!


Check på Dasha.
Check på Tunis och hennes vänner gånger två – både leopard OCH kamouflage. BINGO!
Check på Forni.

Vad tror ni? Kan jag förmå M att bära den här skjortan på vårt bröllop som jag precis bestämde ska ha leopardtema? Jag håller ju på att välja ut vilken bröllopsklänning jag ska ha så det vore ju trevligt om han kunde matcha med mig liksom..
Vilken tycker ni? Jag kan inte bestämma mig – de är ju liksom bara FÖR vackra allihop!

63 kommentarer | “En vattendelare av djuriska mått”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. rebecka skriver:

  jag personligen skulle aldrig sätta på mig något med djurmönster, tycker det ser så enormt tacky ut.

  1. Anonym skriver:

   Japp, det om nåt är så wt.

  2. AJ skriver:

   Ja fy fan, det får bli hur modernt som helst, spelar ingen roll. För mig signalerar det trash eller tant.

 2. Anonym skriver:

  Jag tycker det är fint men hade inte köpt en kappa i det mönstret

 3. Sia skriver:

  Väldigt få bär upp det snyggt. Kappan var gräslig. Men kan vara fint med ett par skor eller linne ska ect

  1. M skriver:

   Min bengalkatt bär också upp det snyggt. På mänskor – Nej tack!

   1. M skriver:

    *människor

 4. Anonym skriver:

  Så rolig du är med dina inlägg om Myggan som sen ska mynna ut i något annat typ… Alltid snälla inlägg om Myggan (trots hennes lögner om dig? ) och aldrig något om hennes smygreklam? Ser du inte smygreklamen så är du ganska blåst. Ja samarbete det är därför hon anlitat fotograf att ta bilder på henne i kappan. Hon gör också återkommande samarbeten/reklam för Elly Pistol men aldrig att det står reklam. Roligaste var när hon fick in både kaffet, klockan och mobilskalet på en och samma bild, reklam/samarbete för alla tre produkterna, smart. Jag tror inte att kläder säljer sämre faktiskt för att det står reklam än om det inte står reklam, men det ger tydligen lite mer klirr i kassan för influencern.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Kul att du uppskattar min humor! Hurra, jäääää och oppa! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🦄🥂🍾🤡😻😘❤️🦄👏🏻🍾🥂👍🏻🦄 Och vad har hon ljugit om? Att HON är arg på mig gör ju inte att jag per automatik blir arg på henne. Min blogg är ingen personlig vendetta mot de jag möjligen klivit på tårna med mina inlägg. Trodde du verkligen det? 😂😂😂😂

   1. Anonym skriver:

    Humor? Uppskattar din humor? Hon sa ju att du skrivit att hon är tjock och misslyckad.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Tjock? Jag skulle aldrig uttala mig om en annan människas vikt så var hon sagt det vore intressamt att veta. Ge mig gärna ett exempel för jag köper det inte. Jag tror du hittar på. Men vill hon påstå något sådant så får hon gärna göra det.. JAG bryr mig inte om vad främlingar tycker och tänker om mig. Herregud, jag har viktigare saker att lägga min energi på. ✌🏻

     1. Anonym skriver:

      Du tror jag hittar på haha jösses.. Nej men du kan ju lyssna till slutet när AB gästade så får du höra själv. Jag vet att du inte skrivit så men Myggan påstod det. Märkligt att du ofta tar upp folk och smygreklam trots att en del ändå skrivit samarbete, men Myggans smygreklam nämner du inte. Men du har tydligen inte förstått att när bloggare/influencers anlitar fotograf för bilder så är det just för reklam/samarbeten.

      1. Sofia skriver:

       Fast nu har ju CamCam varit på My en massor med ggr angående smygreklamen… Det kanske var ett tag sen, men antar att hon inte inte vill upprepa sig för många ggr angående samma person?

       1. Anonym skriver:

        Nja har jag inte sett. Tror jag förstår vad det beror på dock och det har nog inte med att upprepa sig angående samma person att göra hehe..

        1. Sofia skriver:

         Är du ny läsare här inne?

     2. Anonym skriver:

      Härligt att du inte bryr dig om vad andra tycker, tänker och säger om dig. Finns ju andra som bryr sig mycket om vad främlingar säger/skriver offentligt om dem. Märkligt att du tror jag hittar på, varför skulle jag det? Nej hittar inte på men köp du vad du vill 😉

 5. Elolsosa skriver:

  Jag är mest nyfiken på vems unge som har blivit inklippt på modellen med den vita klänningens kropp 😱 Livrädd!

  1. Lejonhjärta skriver:

   Haha ja jäklar! Vad skarpa ögon du har! Ser ju jätte creepy ut.

  2. Rebecca skriver:

   Hahaha det var det första jag tänkte på! Fick zooma in bara för att dubbelkolla att jag inte såg fel!

 6. Anonym skriver:

  Såg en sån kappa igår och tänkte att jag ville haaaaa!!! Men sen kändes det osmakligt. Vad är det för ideal och trend man projicerar och producerar genom att bära något som ska likna ett djur? (Och kommer få panik om nån tönt ska vara rolig och skriva typ ”men då får man inte ha randigt för det är zebror!!!”). En leopardfuskpäls sprider ju trenden att det finaste man kan ha är en äkta leopardpäls. Så tycker jag.

 7. Sofia skriver:

  Tycker att det funkar om resten av designen är snygg… Sen så skall man ju klä i färgen oxå…

  Tycker Myggans hela outfit är fel.. men det kan ju ha att göra med att jag är allergisk mot beige… Speciellt den för nyansen på byxorna….
  Hennes nya bussiness-look, känns ytterst beige och tråkig över lag…

 8. Camimami skriver:

  Om leopardmönstrat är inne nu… har jag varit inne i 20 år.

  Som jag ofta tänker: Om man håller fast vid något tillräckligt länge… är man till slut inne igen.

  Just nu väntar jag idogt på att gamla koppargrejor ska bli hippt igen. Till dess håller jag fast vid mina kopparpannor och… egentligen skiter i vilket.

  (Skönt att ha så god självkänsla och envis smak… så jag håller fast vid det JAG tycker om. ”Hotellinspirerad” inredning är trist och själslös.)

  1. Bloggbevakning skriver:

   Men ”bastuinspirerad” går bra? Furu for life! 🤡🤡🤡😂😂😂❤️❤️

   1. Camimami skriver:

    Bara lugn! Det är snart tillbaka. Ge det ett par år till, sen kommer alla att skrapa sina vitmålade tak… för att få fram furun igen. 🙂

  2. Anonym skriver:

   ”Just nu väntar jag idogt på att gamla koppargrejor ska bli hippt igen.”

   Koppargrejer är väldigt hippt i Finland just nu, så kanske de blir det även i Sverige?

 9. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Ok med risk för att få dumstruten ör att jag inte förstod irroni flaggan, HAR MAGNUS FRIAT? 😃

  1. Bloggbevakning skriver:

   Nä! Sorry för falska förhoppningar. Jag ponerar framåt… 😂🥂

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Ha ha, låter som en vettig idé. 😉😊

    Du får hoppas på att det smäller till snart. Nyår har jag hört ät en populär dag att fria på. 💕

    #magnus

    1. The real M skriver:

     Vi får väl se……vad skulle man inte göra för att få bära leopardskjorta😊

     1. Bloggbevakning skriver:

      Aaaaaw!!!! Pookie bear! ❤️❤️❤️❤️

 10. Something skriver:

  #TeamTantigt

 11. Klara skriver:

  Ingen flicka i Cattens mage. Hon har lagt upp på Insta att det är en pojke…

  1. Hajflickan skriver:

   Ehh, say what?

  2. S skriver:

   Jag är team detfinnsingenungeochharaldrigfunnits

  3. Anonym skriver:

   Catrin Hedlund är helt irrelevant. Hon har fått sin dom nu och hon har aldrig varit en bloggare av rang så snälla, sluta kommentera om henne, fruktansvärt ointressant.

   1. Anonym skriver:

    Säger vem? Jag tycker det är intressant när hon poppar upp här i flödet. Speciellt när hon kommenterar inläggen om sig själv

  4. M skriver:

   Se där, då ska hon ha varit på RUL nu då. Ser fram emot att välkomna hennes bebis till världen till jul.. jag menar i mars. Verkligen världens längsta och rörigaste graviditet, men den som väntar på något gott…

   1. :) skriver:

    Catrin fick frågan om vilken vecka hon var i vid en live.
    Hon sa att hon inte ville avslöja det för då skulle folk spekulera men sen höll hon ändå på att försäga sig. Det var nåt om att bebisen är för liten för att klara av något….vet inte vad dock. För tidig födsel eller den infektionen Catrin drabbats av?

    Spontant känner jag att har man inget att dölja och har varit ärlig från början så kan folk inte spekulera så jävla mycket.
    Men nu har ju folk som känner henne redan avslöjat att hon från början ljög om graviditeten. Då är det klart att man inte vill att folk spekulerar, det är jobbigt nog att hålla reda på sina egna lögner.

    1. M skriver:

     Vill hon inte att folk ska spekulera är det ju helt idiotiskt att lägga ut ultraljudsbilder, för det om något hintar ju om hur långt gången hon är. Hon vill säkert inte bli avslöjad som lögnare, men njuter av uppmärksamheten spekulationerna ger. Dock har hon gjort det onödigt trassligt för sig. Hon får öva på att ljuga med mer finess.

 12. Fuccboi skriver:

  Skulle hellre gå naken än i djurmönstrat….allt leopard, zebra, orm, krokodil osv går bort. Det är så fult och tacky och ger mig bara associationer till personer som försöker för mycket att vara sexiga men bara blir tacky. Typ för mycket guld, bling, brun utan sol, botox osv.

 13. Tranan skriver:

  Bella har köpt choklad i Lund när hon var där för några veckor sedan. En hint till oss läsare om att hålla ryktet om Shark Week igång…?

  1. Isa skriver:

   De flesta läsare bryr sig inte/fattar inte vem den där hajen är 😝

  2. M skriver:

   Jag är inte den som försvarar Isabella i onödan men läser det mer som att hon inte vill ha tusen frågor sen om var hon köpt chokladen.

 14. Kakan skriver:

  OT men Jocke oxh Jonna har blivit intervjuad av DN. Mest fokus på Jocke dock. https://www.dn.se/kultur-noje/jocke-jonna-om-den-svara-konsten-att-sluta-vara-barn/

 15. Kringelkrangel skriver:

  Känns som att djurmönster kan vara i samma klass som märkena på iittalaglasen och fingervantarna 🤣 #teamleo

 16. Kneja skriver:

  Det är inte min stil med sånt mönster men vill folk ha det så har jag inga åsikter.

  THK och snöbollen får du ju byta ut till bengaler så de matchar!!

 17. :) skriver:

  Jag tycker det är skitsnyggt med djurmönster på de som kan bära upp det, alltså som har en stil som är lite utöver det vanliga.
  Jag önskar sååå att jag var en av dom, men jag går själv i kängor, träningsbyxor och collegetröja. Jämt.

  Vart fan får man hjälp att hitta sin stil?
  #alltidute

  1. Kiwi skriver:

   Skulle kunnat vara jag som skrev din kommentar, skönt att det finns fler 😂👋🏻

  2. Happy skriver:

   har på mig träningsbyxor, långärmad t-shirt, gympadojor och leaopardkappa idag och det är banne mig bland de bättre kombinationerna jag har burit den med!

 18. Sara skriver:

  Jag tror det börjar svaja för Bella nu! Hon tappar följare väl?

  Kolla på hennes instaflöde de senaste dagarna också: inget privat alls, extremt tillrättalagt. Gissar att hon krisar lite nu. Senaste åren har hon liksom ridit på intresset för hennes privatperson och det extrema tempot i hennes liv. HUND! MAN! GRAVID! BRÖLLOP! BEBIS! BORT MED HUNDEN! GRAVID IGEN! BEBIS! HUS! FÖRHÅLLANDEKRIS! SKILSMÄSSA!

  Men nu då? Nu finns det ingen naturlig följd i narrativet om blondinbella. Ett nytt förhållande, med bröllop och ny graviditet som nog skulle vara det bästa ur följarsynpunkt ligger långt borta. Kämpigt!

  1. Tranan skriver:

   Tycker hon verkar ha tröttnat på att blogga… färre inlägg som fylls ut med stooora bilder. Och 90% om jobb som ärligt talat inte är jätteintressant. Mest en uppradning av vad dagens programpunkter. Saknar de mer reflekterande inläggen med tankar och funderingar.

   1. Helena skriver:

    Nja, jag upplever snarare att hon lagt in högväxeln gällande reklam, flera inlägg per dag. Men ja, det blir väldigt ointressant redan efter ett par dagar. Och man ser ju att det är bilder från samma fotografering som används under några veckors tid. Jag tror att det kan ge läsarna en känsla att att mer konstruerade inlägg, man tappar upplevelsen av att man följer personen här och nu i vardagen.

  2. Johanna skriver:

   Hade helt glömt bort hunden! Shit vad fort det går i hennes liv verkligen…

 19. M skriver:

  My bär faktiskt upp leomönstrat bra!!👍

 20. Anonym skriver:

  Camcam, kolla de här bilderna när My och Åza matchar djurmönster… 😉

  https://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/2017/08/19/multimmamorna-pa-vift-pa-rix-fm-festivelen/

 21. annan skriver:

  Mm tycker nog leopardmönstrat är snyggast på leoparder…. Och blir man tant när man gillar det på människor (sig själv eller andra) då lär det dröja innan jag är där……

  Tankarna far iväg till desperat äldre kvinna/man när jag ser mönstret på människor.

 22. Allyson skriver:

  Inte för att vara sån… 🤗 Men pälsen My har är inte leopardmönstrad utan Ocelot. 🙄 När det gäller kattdjur är det viktigt att rätt ska vara rätt. 💞😊💞

  https://bigcatrescue.org/wp-content/oqey_gallery/galleries/ocelots-of-bcr/galimg/ocelotsamazinggrace.jpg

 23. Sofia skriver:

  Min svåger hävdar att ALLA tjejer/kvinnor ngn gång i livet kommer genomgå en leopardfas…

  Jag har dock väldigt svårt att se att varken jag eller min syster skulle få en sån….

  1. Sofia skriver:

   …Kanske möjligen om det går i annan färg… Själva mönstret alltså, men i rosa eller turkost 🙂

  2. Anonym skriver:

   Du kan hälsa din svåger att han har fel. Jag fyllde 60 förra månaden. Har aldrig ägt något djurmönstrat, varken kläder eller inredning och kommer heller aldrig göra det. Så sjukt fult och tanken på att det kunde vara äkta är fruktansvärd. (Nu menar jag inte att Mys kappa är äkta, men sånt finns ju där ute.)

   1. S skriver:

    Vänta bara tills du fyller 80 ! Din tid kommer 😉

 24. Amba skriver:

  Jag har en leopardpäls kappa från London (OBS fejk päls såklart!!) och den är en av mina absolut snyggaste kappor! Sitter skit snyggt på mig och jag brukar ha den till enkla classy klänningar eller kjolar!
  Tror det har att göra med personen klädesplagget sitter på samt vad man har till huruvida det är snyggt eller ej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla