Överallt ska hon vara, den där Boken..

13:00 13 Okt 2017

Anna Book:

Att Anna ”gillar inte att betala för sig” Book inte riktigt bemästrat det där med att sitta på fingrarna när de kliar vet vi sedan gammalt men att vara inne på någon annans Instagramkonto och domdera över vad vederbröande lajkar för kommentarer mm måste ändå vara höjden av klieri.
Boken har nämligen gått bananas inne på Jonas Hallbergs inlägg där folk tycker till om Annas vinst i BL.
”Må så vara” – är det Bokens nya uttryck? Hon har ju samlat på sig ett par episka genom åren.
– Baam Baam Baam!
– Må så vara!
– Casa Segunda!
– Nej, det är inte pulversås!
– Hej, jag heter Anna och jag är emoji-missbrukare!
– Jag äääälskar att …………………  (Sätt in valfritt snuskigt knulleri-verb) med Roberto!
– Anna Maria Theresa Book Toledano är mitt fullständiga namn, Amen tack!
– Jag grät och grät och grät! (Efter hårtofsincidenten)

Har jag missat något citat som förtjänar att stå med på listan?

48 kommentarer | “Överallt ska hon vara, den där Boken..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Hon missade allt annat (bra) han skrev om henne? Vilken läskig och helt sjuk kvinna. Hur kan hennes dotter inte ens vilja hjälpa sin mamma med inte att skämma ut sig? Anna kna väl fråga killen privat om han av misstag (eller utan att ha läst) har råkat gilla kommentaren?

  1. Olivia B skriver:

   Anna finns även med på Anitha Schulmans instastory.

 2. M skriver:

  Jag älskar att jag är…så naturligt vacker .BAM

 3. T skriver:

  ”Vi vilar i…” – sanningen/vetskapen. Uttrycket dök upp mycket kring allt med sonen. Men även i soffan under Nyhetsmorgon!

  Anna kan inte heller säga ordet ”irritera” utan att lägga till ”hellre uppröra och irritera än gå obemärkt förbi. Det sa alltid min mamma”

  Förresten – har Anna missuppfattat 😂-emojin?

 4. Linn skriver:

  Man kan ju undra om hon håller på för att det ska skrivas om henne… Suck

 5. T skriver:

  Falukorv/chorizo-citatet om Tramsfrans är väl också smått episkt? (För övrigt var det jag som filmade och skickade in klippet 😅)

 6. Tova. skriver:

  OT: kolla Mia Skäringers insta, Hon och Bella Löwengriph är vänner nu…

  1. Anonym skriver:

   Blev faktiskt besviken när jag såg det

   1. Anonym skriver:

    Samma här. Nyfiken på hur den fredspipan röktes

  2. BAAM 👟 BAAM 👟 BAAM 👟 skriver:

   Härligth!

  3. C skriver:

   Hmmm. Gick Mia på den lätta? Fick hon gratisprodukter? Suck. Bara hon inte bett om ursäkt för sitt geniala inlägg-

 7. Anonym skriver:

  Ot: Mia Skäringer och BB är vänner igen
  https://instagram.com/p/BaL2SPVDjMB/

 8. Tova. skriver:

  Några gånger i varje Live: Vänta ska jag göra det enkelt för dig. Hej då! Blockar. om någon skrivit något som inte passar Fru Took.
  Och #familyfirst och JAG ÄR biggestlooser vip vinnaren EVER.

 9. Nina skriver:

  Här finns det hur mycket som helst att hämta https://www.expressen.se/sok/?q=anna+book tex. Anna Book kommer ut som nymfoman

 10. Elin skriver:

  Jag fattar inte, vilka kommentarer är det hon svarar på/är arg på?

  1. Ksmb skriver:

   Jag fattade inte heller. Men gick in på Jonas Hallbergs instagram och det är folk som har lämnat kommentarer om Anna där det bl a står typ ”hon var finare innan” och ”hon grät sig ju genom hela programmet”. Anna kommenterar då ”and you 👍 this” till Jonas och liknande. Någon kommentera också händelsen med Annas son och då säger Anna ”trist att det får stå kvar” trots att Jonas försvarar henne. Hon är verkligen där och bevakar kommentarsfältet.

 11. Ann skriver:

  Så lack på henne. Det är inte en dag hon
  inte syns i media.Kanske får bra betalt för
  att prata ut om än det ena eller andra.
  Räcker nu.

 12. Fuccboi skriver:

  OT, men Blondibella skriver i sitt senaste inlägg om skilsmässan att den går igenom i november och att det då gått 12 månader, 6 månader innan de skrev på papperna och 6 månader efter, som varit de tuffaste i hennes liv. Det innebär ju att, som mycket annat, i hennes offentliga liv bara var rökridåer. I januari var ju allt bra igen utåt efter semestern i Thailand men uppenbarligen var det full kris egentligen.
  Klart hon vill visa upp en glättig yta men jag tycker man kan ta just hennes skilsmässa och relationer som ett glasklart bevis på att man inte ska låta sig påverkas av vad människor visar upp i sociala medier. Nästa gång ni känner er nedslagna över att ni inte har samma ”fina” liv som valfri kändis, tänk på Blondibella som la upp mysiga familjebilder från Thailand samtidigt som hela henne förhållande med maken föll isär….

  1. I skriver:

   Fast hon la ju inte upp mysiga bilder. Och alla tjatade i kommentarsfältet och undrade varför Odd inte var med på bilderna, om han ens var med på resan osv. Jag minns verkligen inte att hon målade upp att allting var perfekt efter den resan. Snarare att de hade haft en jobbig period och att de hade hoppats att hitta tillbaka varandra på den resan. Men att hon målade upp äktenskapet som perfekt under perioden innan skillsmässan är bullshit. Det finns anledning till varför alla redan jade spekulerat om de var skilda/skulle skilja sig långt innan det var bestämt.

  2. ira skriver:

   Man kan ju förstå att man mörkar när förhållandet går åt skogen, men att samtidigt måla upp det som värsta supertårtan där allt är perfekt blir ju lite konstigt i efterhand…

   1. Hajflickan skriver:

    Jag uppfattade det inte som att allt målades upp som perfekt. Men samtidigt är det faktiskt inget konstigt fenomen om så var fallet, det blir en form av skyddsmekanism.

    1. ira skriver:

     Var väl inlägget om att hon var lyckligare än alla andra som i efterhand kändes lite konstigt kanske.

     Men visst, ibland behöver man ljuga för sig själv så man tror man mår bättre än man gör.

  3. M skriver:

   Är inget fan av Isabella, men jag ser hellre att hon motsäger sig själv så som hon gjorde nu – och alltså dementerar sina egna uppgifter om att hon bara var gladast, lyckligast och starkast genom allt det här genom att skriva om hur tufft det var än att köra på 200 km/h med sponsrade klänningar och barnvagnar och fortsätta påstå att hon är såååå stark och sååå lycklig. Bäst hade det ju varit om hon inte ljugit ihop skit alls, men man kan inte få allt här i livet.

  4. Anonym skriver:

   Det kanske inte målades upp som perfekt men nog fan försökte hon iaf. Gång på gång skrev hon över hur lycklig hon var över att de började jobba tillsammans och det var det bästa som kunnat hända för deras familj. Visst att man kanske inte vill outa för hela Sverige att man har det tufft men varför då göra motsatsen? Hon är falskheten själv.
   Sorry för bittert inlägg.

 13. Camimami skriver:

  Om jag hade varit Anna Book, hade jag sakta men säkert dragit mig tillbaka. Jag skulle ha mått dåligt av att folk skulle skrattar åt mig… och inte med mig.

  Jag tror inte heller att hennes framtid ser särskilt seriös ut… för finns det några fler ”lekprogram”?

  Ja ja… det är ju Anna som bestämmer hur hennes framtid ska se ut.

  1. Tova. skriver:

   Håller med Camimami till 100% det är en familj som kommer sluta i katastrof. Som det verkar nu så är väl yngsta dottern den som verkar vettigast i familjen.(hon säger inget) men det kan inte vara roligt för barnen och se hur deras mamma sitter i tv´n och talar om sexlivet osv. jag vill inte ens veta eller tänka mig att mina föräldrar har sånt 😉 Alla dessa operationer och förändringar, vad ger det för signaler till hennes döttrar? Nä ta och åk till Spanien i ett halvår med familjen och tagga ner INNAN det är försent om det nu verkligen är så att ”familyfirst” är viktigast.

 14. ira skriver:

  Alltså jag tyckte Booken verkade riktigt vettig i de sista avsnitten av BL-VIP (ja inte sista då). Men ack vad man bedrog sig,…hon är ju galen.

 15. ulle skriver:

  du glömde ” taaaack såååå myyyycket; va glaaaa jag blir”

  1. Anonym skriver:

   Haha! Och ni nästa stund: ”Passa dig!”

   1. Ted skriver:

    Inte bara ” passa dig” utan ”passa dig jääääääävligt noga nu”.

 16. Miro skriver:

  Vad är det som Anna fotar HELA TIDEN under sina live? Är det folks kommentarer?

  1. Hajflickan skriver:

   Haha japp, hon screenshotar för att blockera vissa efteråt.

   1. Hon skriver:

    Jag blev blockad igår 😂😂 ställde bara en liten fråga, ingen kritik, men det räckte tydligen för att blockad, alla som inte håller med och tycker synd om henne åker ut… hon måste jobba mer med sitt psyke… stackars kvinna

  2. Bloggbevakning skriver:

   Förmodligen, så att hon kan blockiblockiblocka dem sen!

 17. Ellen skriver:

  Jag fattar inte något av detta. Vem är hon arg på? Vad är trist att det får ligga kvar? Vad är det hon ursäktar med att hon är sjuk?

 18. Femma skriver:

  ”Det kostade BAJS!”

 19. SannA skriver:

  Nej men ugh, det är så att en annan sitter i soffan och skäms å Annas vägnar (CamCam, när du ändå uppe stickandet skulle det vara finemang om du ville sticka världens största skämskudde, tänk typ storlek: tält) (Ps, tycker inte om ordet ”skämskudde”).

  Det må så vara att jag inte tycker om när andra kapar någon annans rätt att gilla kommentarer… men att Anna sitter och tackar #tusenemojis för gratulationerna slaviskt, och troligtvis utan tidsfördröjning, mer ofta än Jonas får mig att vilja hoppa ner i skämskuddens fodral.

  Citat som måste med på listan: 😭

 20. SannA skriver:

  ”Jag är så otrrrrroligt, otroligt tacksam”

  säger hon ofta över sin medverkan i BL.

 21. Maria skriver:

  Finns det redan Big Brother Vip i Sverige? Om inte, så vänta bara 😂 Booken 24/7 i många veckor!

  Kan redan se framför mig sån där svartvit suddig videobild som filmats under natten. Samtliga deltagare sitter på terassen och pimplar vin, smått berusade. Enda som syns är typ ögonen som i mörkerkameran är som rådjurens ögon strålkastarljus. (Det är pga Annas tänder förstås. Det är just de som lyser som bilens strålkastare). Booken klagar högljutt om hur jävla lite cred och uppmärksamhet hon fick då hon faktiskt ändå VANN FÖRSTA BIGGEST LOSER EVER! Fattar ni?! Det var ju historiskt och helt sjukt fantastiskt och sen sitter Tilde där och är bara sådär saklig, men inte ett dugg exalterad?! Hur kan man bara vara typ vanligt glad och inte helt sjukt jävla galet lycklig?! Ingen konfetti, ingen stor megashow, bara ett vanligt snack i en vanlig soffa, en vanlig morgon. HUR KAN DE?! JAG ÄR VÄRD MERA!!

  Sen sitter alla och tröstar en bölande Anna. Typ varje kväll dårå.

 22. Linda skriver:

  ”oförskämt att anta!” Anna Book om att någon trodde hon drack vin när det var iste

 23. Hanna skriver:

  ”Har betalat med tonfisk vetu” när hon pratade om sina tänder på sin live…

 24. Jeanette skriver:

  Tydligen var hon på Filip o Fredrik igår. Såg reklam på Facebook för det nu. Det är tydligen att sprida kärlek som är hennes paroll…https://www.facebook.com/Kanal5/videos/10155581508446071/

 25. Mickandialog skriver:

  Finns det ingen behandling mot rampljusabstines?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Säkert… På samma klinik där man botar emojiberoende..

   1. Mickandialog skriver:

    Och anger management. 😡

    1. Millan skriver:

     Och dumhet…

 26. Hacki Hälinen skriver:

  #oförskämtattanta 🍷🙏

 27. Anonym skriver:

  Lilla smuts!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla