Same, same but different..

19:00 12 Okt 2017

Cissi la upp den här bilden på Twitter från en 2 år gammal tweet – en tweet från en konto som skapats med en variant av hennes namn och som enligt henne själv har gått ut på att förlöjliga, trakassera, håna och raljera över allting hon kan tänkas ta sig för – allt ifrån hennes föräldraskap, karriär och familj och de ska tydligen ha tagit bilder på hennes familj och använt i samma syfte. (Detta enligt vad Cissi skriver i en av kommentarerna)
Många har kritiserat Cissi för att hon tar illa vid sig eftersom att ”hon minsann jobbar med stand up, tyckte att Mia Skäringers parodi inspirerad av Bella och hennes vagnreklam var okej, och för att det här var längesedan.”
Jag håller med. Man borde få skämta om i princip vad som helst men det finns en skillnad på att skoja om en person en enda gång eller att konstant skämta om olika offentliga personer – typ Hey Baberiba mm – och att sikta in sig på en utvald person, skapa upp fejkade konton i vederbörades namn och dag ut och dag i håna, kränka, driva med och raljera över på alla sätt man kan.
Om den här bloggen hetat ”Blondinbella-bevakning” och enbart bevakat henne utan att ens ha sysslat med det som Cissi verkar ha utsatts för av det här twitterkontot så skulle det vara ren och skär mobbing. Men jag skriver om, bevakar, skojar med och analyserar mängder av influencer – så många jag kan komma över och samma sak med Mia. Hon gjorde EN parodi som var inspirerad av Bella, inte flera stycken om dagen.
Och att blanda in Cissis barn? På riktigt?
Och så förstår inte Lady Dahmer varför Cissi blir ledsen över att hon inte försvarar henne eller tar sig ett snack med sin kompis Lisa – Mondokanel på Instagram – som tydligen är initiativtagare och grundare bakom Twitterkontot.
Betänk att någon skulle starta upp en liknande konto och använda Lady Dahmers barn för att håna henne? Hur hade det landat tror ni? Och hur hade det landat om hon fått veta att det var hennes svägerskas typ bästa vän som stod bakom det?
Det hade nog landat lika väl som mitt nya skoställ för 50 par skor som föll ihop som ett plockepinn efter att Tjocka Hetsätarkatten hade sladdat in i det. Bild finns på Instagram för den nyfikne. Jag är mest tacksam över att han inte dog, men kan klarade sig undan med blotta förskräckelsen.

Sen kan jag för mitt liv inte förstå Lady Dahmers resonemang här.
Hon försvarar inte Cissi till Lisa eftersom hon ”anser att det är mellan de två och inte hennes sak att göra” och för hon inte vill blanda sig i, men hon har inga problem med att försvara Lisa med näbbar och klor inne på Cissis Instagram när Cissi kritiserar henne för att hon blir påhoppad. Påhoppad? Är det inte exakt vad Cissi blivit av denna Lisa?
Är det skillnad på vän och vän här månne? Hur hon får ihop den ekvationen skulle jag gärna vilja se på ett kollegieblock med rutor uppställt i stolen upphöjt till X. För ungefär så logisk känns den.
Varför ska Cissi ta detta privat med Lisa när Lisa skapat upp ett twitterkonto enkom för att kränka henne? Vad är sannolikheten att hon skulle bry sig om Cissis känslor, hon ogillar ju henne uppenbarligen. Hon kränker Cissi offentligt, då borde väl Cissi få stå upp för sig själv och försvara sig offentligt. Är inte det hela poängen med en offentlig debatt? Det gäller väl bara inte vissa?

Här nedan följer ett utdrag av alla kommentarer under bilden för den som inte orkar skrolla sig igenom 137  st. Det är fortfarande en jäkla massa med något färre.

 et är

153 kommentarer | “Same, same but different..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Snacka om kackel i hönsgården.

  1. Olivia B skriver:

   Kan ingen sammanfatta texten? Har inte två timmar till övers 😉

   1. Anonym skriver:

    Haha det kan omöjligt ta dig två timmar att läsa igenom det där? Öva på din läsförmåga. Det är inte rimligt att be om en sammanfattning över en sådan kort grej.

    1. K skriver:

     Kort?? Du har fan humor du.

    2. Jenny skriver:

     Oj ta det lugnt!

 2. Annelie skriver:

  LD verkar inte vara så systerlig och sympatisk som hon utger sig för att vara.

  1. Elisie skriver:

   Förmodligen för att hon är en NIMB-feminist och smygrasist.

   Hycklare har hon varit så länge hon synts i social medier. Förvånad att ingen märkt detta sen innan.

   1. Marja skriver:

    Förvånad över att så få genomskådat LD och hennes genomskinliga engagemang för ”systerskap” (aka all eyez on me-”feminism”). Riktigt rövigt beteende mot Cissi av dom båda. Inte förvånad över LD o Lisa mondokanels vänskap heller då dom båda verkar mer eller mindre empatistörda.

 3. The real anna skriver:

  Men alltså, hade jag varit LD hade jag backat Cissi iaf. Family befor friends.
  Och helt ärligt det är mobbning då får fan vännen acceptera att man säger i från!

 4. Valiumsolana skriver:

  Fattar inte, verkar som att LD är avundsjuk på Cissi som trots allt är snygg, rolig och rik och har cred i media till skillnad frånLD som kämpar på med ”stora plattform” som hon alltid säger men ändå inte få komma in. Att hålla sig väl med mobbaren är galet ju. Jag tänker att LD isjälva verket är svårt konflikträdd i verkligheten, bland folk irl, och därför är så otroligt otrevlig på nätet. Såg henne hos Malou och hon var rätt mesig.
  Dessutom, Cissi är hennes svägerska, hur tänker LD öht? Och vad har hon för polare som hånar hennes svägerska? Helt tokigt

  1. A skriver:

   Har svägerskorna ngn beef kanske, tänkte det när de valde att sluta med sin gemensamma pod?

 5. Gåsen skriver:

  Men vid alla skelögda sjögurkor! Min spontana tanke är: Kan någon rädda dessa privilegierade, rika och uttråkade kvinnor från varandra? Sänkt ribba för låtsas-verbet ”dreva” :/

  1. Anonym skriver:

   Det är onekligen lite Desperate Housewives of Orange County över det hela 😂 fast jag känner för Cissi i detta, LD förnedrar ju henne.

   1. Anonym skriver:

    Menar du Real housewives of OC? Vanligt misstag 😉
    /nörden

  2. Hajhatt skriver:

   Skelögda sjögurkor!! Detta är numera mitt nya favvouttryck 😀

 6. Ƭĥe real Hmm skriver:

  En annan aspekt i det här är att jag tycker det är stor skillnad när man skapar ett konto,” stjäl” en bild så att det skulle kunna tas för att vara den riktiga personen.

  Det är inte parodi som Gulltussan eller Hej babariba där man klär ut sig som den man driver med är för mig, utan bra nära en identitetsstöld och absolut ingen humor utan ren mobbing.

  1. Anonym skriver:

   Ingen har dock stulit en bild under här fallet heller 🤔

   1. Anonym skriver:

    *i det här, inte under

 7. Elin skriver:

  Åh, gud.

 8. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Sedan om vi tittar i tiden när det kontot skapades så kan kanske fler med jag ha en gissning på varför det skapades….

  1. Hajflickan skriver:

   För en som inte känner till Cissi speciellt väl får du gärna förklara 🙂

  2. Julia skriver:

   Inte jag haha! Vad skvallrar datumet om?

   1. Anonym skriver:

    Jaa, berätta mer!

   2. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Jag gissar på att LD har en mycket lojal vän.

    1. Anonym skriver:

     Måste du insinuera? Det skapar bara skvaller och rykten. Har du något att säga så säg det bara, annars är det bättre att vara tyst. Jag gillar både ld och Cissi och det du håller på med nu är oschysst mot båda.

    2. Hajflickan skriver:

     Utveckla gärna!

    3. Anonym skriver:

     Äh vad tröttsamt. Håll tyst helt eller säg allt.

     1. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Va då? Jag har sagt allt. Finns inget mer att säga.

      1. Anonym skriver:

       Lägg av. Du försökte skapa ett rykte. Pinsamt, verkligen. Och du svarade inte på de riktiga frågorna med flit.

       1. Ƭĥe real Hmm skriver:

        Jasså vad för rykte tänker du att det skulle vara? Att LD har en vän som står på hennes sida i vått och torrt när LD behöver stöd i en konflikt.

        Shocking! 😱

        1. T. skriver:

         Men du skrev ju att du genom kontots skapandedatum kunde ana VARFÖR det skapats. Någon undrar vad du menar, och du skriver att LD nog har en väldigt lojal vän. Vad har hennes eventuella vänskaper med ovan nämnda mobbarkonto att göra? Menar du att en lojal vän har skapat kontot, och att du kan utläsa det p.g.a. NÄR kontot skapades?

         1. Ƭĥe real Hmm skriver:

          Ja precis. Jag skrev att jag gissade på orsaken. Orsaken i tiden var deras konflikt och Lisa då att var lojal sin vän. Det var ju typ en rätt infekterad konflikt de hade.

          Nu verkar det ju som att det hela ligger i dunkel om vem som skapade kontot från början, där missförstod jag CamCam, se nedan. Eller så förstod jag helt rätt. Jag vet verkligen ingenting längre.

          Men om jag nu förstått rätt, vilket jag blir mer och mer osäker på, så skrev Lisa nu att hon saknade det här kontot då hon tycker det är kul…

          Det hela är en soppa som aldrig borde funnits på nätet. Inte för två år sedan heller. Tycker det hela är rätt infantilt.

          1. T. skriver:

           Okej! Om man inte följer LD eller Cissi känner man ju inte till någon infekterad konflikt – det var nog därför folk undrade vad du menade med datumet och att du insinuerade något utan att säga allt.

           Håller med dig om att det är rörigt och jag tycker bara det känns tråkigt att dra något sådant här inför hela internet. Men om Cissi har blivit så påhoppad som hon säger så förstår jag henne ändå. Om man blir hånad offentligt så vill man kanske också markera offentligt att nu räcker det. Och jag håller med henne om att det är skillnad på att parodisera en person någon enstaka gång och att återkommande göra sig lustig på någons bekostnad, speciellt om man utsätts av en vän till familjen. Det blir mycket mer påtagligt och personligt än att bli driven med av någon random människa.

    4. Anonym skriver:

     Är det verkligen den riktiga ”hmm” som skriver? Sjukt otrevligt och konstigt…

     1. wleaf skriver:

      Det undrade jag också. 🤔

    5. Anonym skriver:

     Räkna bort ”the real hmm” överhuvudtaget. Ignorera kommentarerna typ

  3. Thelvoll skriver:

   Det hen menar är att Cissi och LD hade en konflikt med varandra i samband med startande av detta konto. De skulle köra en show, penntricket. Hade tryckt affischer osv, men ngt hände och de blåste av hela grejen. Det dröjde länge innan de sågs tillsammans efter det.

 9. Hajflickan skriver:

  Jag ser det definitivt som mobbning mot Cissi. Och jag är ärligt talat chockad att LD inte backar henne här. Hade personligen blivit väldigt ledsen om någon i min närhet agerat på det viset och skulle kapat alla band på direkten.

  1. Eken skriver:

   Håller helt med! Mycket förvånande att LD resonerar så med tanke på vad hon tycker om den här bloggen.

  2. AA skriver:

   Där ser man.. Lady D som ondgjort sig över den här mobbarbloggen i tid och otid står helt plötsligt obetingat på en mobbares sida. För hon är en kompis. Ganska avslöjande hyckleri minst sagt.

 10. Asterixia.se skriver:

  ”dag ut och dag i håna, kränka, driva med och raljera över på alla sätt man kan.”
  Och det har aldrig hänt i denna blogg?

  1. wleaf skriver:

   Känns som att det stämmer väldigt mycket med när Anna Book gjorde om sina tänder…. 😏

 11. rebecka skriver:

  känner bara: VEM ORKAR

 12. Maria skriver:

  Lady Dahmer är otroligt osympatisk. Det är så uppenbart att allt hon gör är för att gynna och legitimera sig själv: ”fettaktivist” för att kunna vara tjock utan att stå till svars för osunda val, ”feminist” för att ga något (patriarkatet) att skylla hennes egna tillkortakommanden och misslyckanden på osv. Hon är otrevlig och vresig och ingen man vill ha i närheten av sig eller sin familj. Tycker sjukt synd om Cissi som är ingift.

  1. ORIMLIGT!!! skriver:

   Men TACK för århundradets sanning. Jag är kvinna, är FÖR kvinnors jämställdhet i samhället, men nån jävla måtta får det ändå vara. Man måste inte lida av fetma för att bevisa en ståndpunkt.

 13. Anna B skriver:

  Jag fattar inget av detta inlägg. Trevlig kväll

  1. Anonym skriver:

   Det går att öva upp hjärnkapaciteten. Kämpa Anna B, kämpa!

 14. Anonym skriver:

  Är så jävla less på att LD ska lägga sig i precis allt!! Till och med hennes vän och ingifta familj har lessnat på det.

 15. Anonym skriver:

  Tycker ändå LD har en poäng att Cissi och Lisa kan lösa detta själva?

  1. Hajhatt skriver:

   Hur ska det gå till? Cissi har bett henne sluta och Lisa fortsätter. År efter år.

  2. Emme skriver:

   Jovisst, om hon hade varit konsekvent åt båda håll. Men som det är nu säger hon att konflikten är mellan Cissi och KanelLisa (???), men hon försvarar KanelLisa. Varför står hon inte bara för att hon stöttar sin kompis och inte Cissi?

   1. Filifjonken skriver:

    känns flängt att å ena sidan skrika om systerskap när en får kritik för sin passivitet och å andra sidan avsvära sig allt ansvar att agera i en konflikt mellan en vän och familjemedlem för att de är ”vuxna människor”…samtidigt som man ändå försvarar den som gått till attack!

    att åtminstone inte stoppa huvudet i sanden måste väl ändå vara det minsta kriteriet kriteriet vad gäller solidaritet?

    Är det lite samma försvarsmekanism bakom när män inte ingriper när de ser sexism och sedan blir sura när en anklagar dem för att inte vara feminister eftersom ”de minsann inte gjort något dumt”?

 16. Anonym skriver:

  Hade det här hänt LD hade hon bölat och hängt ut varenda jävel. Hon är säkert lite putt över att det är Cissi som är i fokus. Säkert därför hon lägger sig i och drevar på. Hon är en hycklare på alla sätt och vis. Observera att alla kommentarer här ÅTERIGEN kommer print screenas och läggas ut på hennes blogg så alla får se hur mobbad hon blir.

 17. Hajhatt skriver:

  Det är helt otroligt hur LD kan vrida och vända på allt så att det passar hennes egna syften. Systerskapet är inte mycket värt när hon får en chans att trycka till någon. Med vänner och släkt som henne så behöver man inga fiender.
  Mobbning är aldrig ok och det är för tusan hennes svägerska som attackeras. Vad tycker Oskar om att LD supporterar att hans brors son behandlas såhär?
  Inser plötsligt att min släkt nog är rätt ok med dessa mått.

 18. Fuccboi skriver:

  TLDR….

   1. Julia skriver:

    Skrattade rakt ut

    1. Hajflickan skriver:

     Du får nog tänka om en extra gång 🙂

 19. Madde skriver:

  Jag kan inte för mitt liv förstå hela det där ”gänget” som säger att de är feminister och för systerskapet.
  Detta är högstadiet all over igen med gliringar, mobbing, utfrysning och vidriga attityder.
  Från alla håll och kanter så är det bara löjligt och så väldigt långt ifrån det jag försöker lära min 8-åring om systerskap.
  De borde skämmas och ta en titt på sina ytterst priviligerade liv.

 20. Yo... skriver:

  Tycker att LD är ett as. Har inte det här hänt en gång förut? Cissi bråkar med nån som LD känner och LD tar vännens parti? Det var väl därför första omgången av penntricket inte blev av och LD och Cissi blev ovänner ett tag. Cissi skulle nog må bättre av att inte ha LD i sitt liv eftersom LD:s äckliga beteende upprepas gång på gång.

 21. Men skriver:

  LD har flera vänner som hamnat i hetluften pga klavertramp men har konsekvent vägrat att kritisera dem. Jag tycker nog ändå att det är upp till henne om hon vill läxa upp sin bästis inför publik eller ej? Dock borde hon inte lägga sig i alls offentligt isf.

 22. Madde skriver:

  Ett hett tips då är ju att faktiskt inte lägga sig i när man säger att man inte vill/ kan eller ska lägga sig i.
  Du lägger dig uppenbart i och det är rätt så uppenbart vems ”sida” du väljer.
  Sen väljer du att tycka synd om dig själv och anse att allt är så orättvist.

  1. Madde skriver:

   Nej, jag är inte en gam för att jag anser att du beter dig oschysst.
   Du gör alltid så här när människor inte håller med dig och du är otroligt snabb på att ta fram offerkoftan.
   Bara för att Lisa har en liten plattform så gör det inte att hennes agerande sårar mindre.

  2. The most real of the real skriver:

   När bästa vännen har fel/gjort fel är det en dålig egenskap. Då bör man tala vännen tillrätta och omvärdera vänskapen.

 23. Bella skriver:

  Tänker som Madde, att det kanske verkar som att du väljer sida när det är ganska tydligt vem du försvarar, åtminstone offentligt. Privat, är det ju som du säger, ingen som vet vad som sägs. Känslan blir dock att du försöker lägga över det på Cissi, genom att säga att de har en privat konflikt. Och jag känner inte jättemånga okända privatpersoner, eller ”nobodys” med 2000 följare. Men du kanske menar i förhållande till Cissi?

  1. Bella skriver:

   Då förstår jag! 👍🏻

 24. Yo... skriver:

  Hon har flera gånger häcklat Cissi skriver du. Och du har aldrig försvarat din svägerska nån gång eller? Schysst, dig vill man ju verkligen inte ha i familjen. Du hamnar ju mitt i mellan av det här vare sig du vill eller inte.

  1. Yo... skriver:

   Åh stackars dig då….

  2. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Då missufattade jag det här inlägget. Jag trodde Lisa skapade kontot, men det var alltså inte så? Varför drogs Lisa in den här gången i så fall om hon inte var den som häcklat mest? Och har hon eller har hon inte häcklat även om det inte var till dig privat?

   I vilket fall så vet du ju om hur det känns med ett fejkat konto och det känns ju inte så bra eller hur?

   1. Hajflickan skriver:

    Och du tycker då att det är obegripligt att Cissi tar illa vid sig och tar upp det?

   2. Femdagarsresor skriver:

    Men lisa måste ju fatta att inlägget skulle nå fram till cissi ändå, sjukt onödigt av henne att på det sättet elda på en två år gammal konflikt…

   3. Kattis skriver:

    Men då var det ju inte två år sedan Lisa var taskig mot Cissi. Det var ett par dagar sedan. Ganska färskt.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Jag har tagit bort alla LDs kommentarer om någon undrar…

   4. S skriver:

    Fast ett ”fejkat” konto rör det sig väl inte om? Det är ju, likt Mia Skärningers ”Gulletussan” en parodi. Det är ju inte som att någon försökte låtsas vara Cissi så att man ska missta konto för att kunna vara hennes.

 25. Hajhatt skriver:

  Nu får du väl ge dig?! Det är inte synd om dig nu. Det är någon annan som blir illa behandlad. Av en vän till dig. Du stöttar mobbaren. Så, inte på något sätt är det synd om dig. Inte en chans att du ska åla dig i ”offerallen”.

  1. Anonym skriver:

   Men ärligt, varför kommer du alltid i bråk med alla LD? Det måste du börja fråga dig. Det här är din svägerska du talar om för sjutton. Vad är det för bästa kompis du har som ger sig på din svägerska? Om hon skämtat om SFK hade du tyckt det var ok det med? Skämtat om flickvänsmaterialets näsa och rätt töntiga iginlägg?
   Skärp dig. Du har inte blivit indragen, du kommenterade Cissis inlägg fast du inte behövde. Och det var inte två år sedan mondokanels like var.

   1. Emilie skriver:

    Det är nog inte alls så svårt att hamna i konflikt när närmaste beskrivning av ens yrkesroll är opinionsbildare. Sen att vissa har som mål att förvrida allt LD skriver är ännu mer ved på brasan.

  2. ELIn skriver:

   Snabb faktakoll här: screenshoten som cissi la upp, det inlägget från mondokanel är väl inte två år gammalt?

 26. Madelon skriver:

  Scroll scroll scroll scroll scroll scroll scroll scroll scroll scroll scroll scroll scroll scroll…

  Risk för förslitningsskador i scrollfingret om man tar sig genom det där inlägget.

  Toktanter hela högen.

 27. Henrietta skriver:

  Helt vrickat, och helt underbart. Cissi har tagit illa upp och upplever mobbning och Dahmer lyckas på nåt vänster vrida det hela till att det är synd om henne och att hon känner obehag.
  Ba släpp tangentbordet och ta en treo.

  1. Henrietta skriver:

   För övrigt känns det som att hela systerskapet här har blivit begravd under en rejäl hög av tjurskit, och där står dom med alla tassarna helt bruna.

 28. ELIn skriver:

  Det tråkiga med detta är att det går ut över er alla tre, grymma feminister som inspirerar och är förebilder för många. Alla tre har gjort osmarta val i hur ni agerat och nu skadeskjuter ni er själva by the minute så länge ni inte slutar skriva om detta offentligt, även Cissi trots att hon framstår som den som har ”rätt”. så jävla oseriöst att hålla på som ni gör, vuxna kvinnor

 29. Ida skriver:

  Blir så ledsen då jag läser detta, för jag känner igen mig i Cissis situation. Har en fd vän som behandlat mig illa och våra gemensamma vänner ”vill inte välja sida” så de ”blandar sig inte i”.

  Men den bittra sanningen är ju att genom att inte göra något, och låta henne fortsätta, ja då har de ju valt sida.

  1. Hajhatt skriver:

   Exakt! Jag känner nästan mer förakta för de som vill vara neutrala/inte lägga sig i/väljer att inte fatta. Utan dom hade en mobbare aldrig kunnat fortsätta.

 30. Sia skriver:

  Men herre min, hur mycket fritid har dessa mönnkskor!?!

 31. S skriver:

  Jag avföljde faktiskt Cissi för bara tre-fyra dagar sedan, innan allt detta alltså. Tror det var i samband med SAS-grejen, tröttnade på hur ensidigt, klagande hon tog upp olika problem/konflikter (Foodora grejen som exempel) och verkligen inte kunde ta legitim kritik. Så kom detta, känner spontant att det nog inte är så ensidigt som Cissi försöker få det till, varken mellan henne och denna Lisa (?) eller gällande varför LD inte går in och tar Cissi i försvar/inte säger ifrån till sin vän offentligt. Lägg därtill att hon faktiskt för bara någon vecka sedan försvarade Mia Skärninger och tyckte sådan satir var hur okej som helst men nu lackar ur över att någon postar en screenshot på ett två år gammalt konto?

  Ja, ja, vad vet jag… men tror bara det finns en del mer till hela grejen än vad Cissi vill påskina.

  1. fia skriver:

   men verkligen. minns när detta satirkonto kom ut på twitter. det var början av 2014 och det var totalt typ 20 tweets under någon vecka innan kontot togs ner. verkligen inte systematisk mobbing som cissi vill få det till

 32. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Ok, då har du rätt att jag inte förstår någonting och att allt är en soppa…

  Tycker ändå att lägges något ut på sociala media så får man förstå att den andre parten forsätter på den vägen.

  Ska vi alla komma överens om att sociala media ses av alla och att vi ska tänka mer på det?

  1. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Nu blev det här snurrigt. Ovan var ett svar till LD i vår dialog där jag ställt och fått ett svar som tydligen inte finns kvar i tråden.

   1. Julia skriver:

    Ja vart tog LD’s långa kommentar och dess svar vägen?

    1. Bloggbevakning skriver:

     Hon bad mig ta bort dem och gav mig en tillräckligt bra anledning till att göra det, så då gjorde jag det.

     1. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Funderar på om hela inlägget ska tas bort då det verkar att jag m fl uppfattar fel vem som står bakom fejk-kontot??

      1. S skriver:

       Vet inte varför du fortsätter referera till det som ett fejk-konto? Det är inte ett konto som försöker posera som Cissi, att någon ska missta kontot för att vara hennes riktiga. Det är ett satirkonto. Om det är kul eller okej kan ju diskuteras, men det är inte ett ”fejkkonto”.

      2. S skriver:

       Sen är det väl ingen som helt säkert vet vem som står bakom kontot. Cissi antyder att det är denna personen som la upp screenshot + en till, LD skrev att hennes vän (den som la upp screenshot) inte hade någon koppling till kontot.

       1. Ƭĥe real Hmm skriver:

        S

        1 CamCam själv kallar det för fejk-konto samt visst är det nära nog samt jag skulle nog vilja påstå att även satir-konton om tex Löven kallas för fejk-konton.

        2 Om din tolkning stämmer så förstår jag lite mer av soppan. Tack för förtydligande.

   2. Yo... skriver:

    Ja var tog LDs svar vägen?

   3. Henrietta skriver:

    LD verkar ha Camcam på speed dial, så att hennes svar snabbt blir borttagna om hon ångrar sig. Skönt.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Mitt nummer finns på nätet så hon googlade förmodligen fram det. Det kan du också göra om du vill snicksnacka över ett glas vin. Men smsa först för jag svarar inte på okända nummer. =)

     1. 👶 skriver:

      🍷

 33. Femdagarsresor skriver:

  NEJ, för ett par dagar sen var hon ju igång igen, även om hon tog bort det sen. Eller räknas inte det inlägget? Isåfall varför?

  1. Femdagarsresor skriver:

   Angående att Lisa har slutat för två år sen…

 34. Hajflickan skriver:

  Vad hände? Blev LD bannlyst?

  1. Anonym skriver:

   Hon är väl fullt upptagen med att spara skärmdumpar på kommentarer och skriva ett gråtinlägg på sin blogg.

 35. Anonym skriver:

  Ok massiv rensning i kommentarerna. Alla LD:s borta plus mer. Varför?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Nä, faktiskt BARA LD.

   1. Madde skriver:

    Jag tror att hen tänker på alla kommentarer som automatiskt följde med när du rensade LD:s kommentarer.
    Det var ju en del svar på svaren som visserligen inte är relevanta när LD:s kommentarer försvann 🙂

    1. Ƭĥe real Hmm skriver:

     Precis. Allt som stod i kedjan försvann tex även det jag skrivit.

     Sen kan väl jag tycka att ord som äcklig mm också borde raderas CamCam.

 36. Dumbledore skriver:

  “It takes a great deal of courage to stand up to your enemies, but a great deal more to stand up to your friends.”

  1. Sarah skriver:

   HP ❤️

 37. Unreal Tournament skriver:

  LD är en person som inte kan anpassa sig och därför vill att alla andra skall anpassa sig till henne. Hon kommer inte att lyckas och kommer därför att gå genom livet frustrerad.

  LD rensar förresten lika mycket i kommentarerna på sin blogg som Catrin Hedlund rensar i sina konton.

 38. Z skriver:

  Jag tycker båda två är lika pinsamma, men särskilt Cissi. Sköt det där privat istället – RING VARANDRA.

 39. Anonym skriver:

  Jag har alltid tyckt att du är riktigt grym camcam, men där sjönk du för mig när du på LDs begäran tar bort hennes (och alla medföljande svar till) kommentar. Riktigt dåligt. Vad betyder mest för dig, dina läsare eller LD?

  1. Anonym skriver:

   LD som faktiskt alltid spyr galla över dig, förutom i början när du ”kritiserade” alla andra förutom henne. Då var du guds gåva från skyarna enligt LD.
   Trist…

   1. Anonym skriver:

    Sorry för rant men jag tror att det beror på att LD kallade hennes bästa vän för ”nobody”, vilket snabbt uppmärksammades.

    1. Anonym skriver:

     LD kallade sin bästa vän för en nobody, inte Camcams bästa vän 🙂

 40. Susanne skriver:

  Ursäkta, kanske en korkad fråga.
  Men vem är Cissi Wallin??? Jag har verkligen inte en aning om vad hon gör, vem hon är etc. Det enda jag vet är att hon upptar väldigt många inlägg i denna blogg så nu måste jag ställa frågan vem hon är.

  1. Johanna den äldre skriver:

   Google is your friend 🤳🏼

  2. Vvv skriver:

   Hon var tex med i tjenare kungen, det va typ en av de första grejerna hon gjorde.

 41. J skriver:

  Fan, jag som kommit hit enkom för att läsa LDs kommentarer – som vi ju förstod skulle trilla in
  – oså missar jag dem pga att CamCam har raderat dessa?! Hur partiskt?! Vad skrev LD? Varför ville hon ha bort sina egna kommentarer och diskussioner? MÅSTE FÅ VETA

  1. Danni skriver:

   LD postade en lång kommentar där hon i punktform listade orsaker till varför hon agerar som hon gör i detta fall. Summan av kardemumman; alla utomstående vet ingenting, fattar ingenting och hon är oskyldig. Hon skrev något om att vännen Lisa var en ”no body” och att det därför inte går att offentligt säga ifrån det hon gjort/sagt.

   En läsare kontrade med att Lisa har 2000 följare och därför inte är särskilt mycket en no body. LD skrev en till kommentar där hon menade att Lisa för två/tre år sedan hade endast 200 följare. När en annan läsare frågade varför hon inte agerade då när allt detta faktiskt skedde, svarade hon att hon och Cissi inte var on speaking term, att de ej inte hade någon relation. Hon tilla att Cissi på den tiden dessutom var vän med människor som behandlade LD illa, något LD aldrig höll emot henne. Får jag spekulera var det kanske den här kommentaren som fick henne att ångra det hon skrev. Jag är säker på att läsarna ej var nådiga, hehe.

   1. J skriver:

    Tack Danni! Märkligt beteende av LD.

 42. Linda skriver:

  Shit vilken osoft stil av Lady Dahmer. Inte hyggligt hanterat alls 🙁 vad besviken jag blir på henne.

 43. Kronjäst Jr. skriver:

  Hilfe! Förstår ni inte att alla dessa ”dramatiska” småsaker i sociala medier är ett sätt att avtrubba människor och hindra dom från att uppmärksamma viktiga orättvisor i världen?

  NI FÖRS ALLA BAKOM LJUSET!

  Ni hjärntvättas av totalt oviktiga saker.

  Det är dags att säga ifrån och vakna upp ur dvalan. Oskyldiga människor får sätta livet till bara för att ett fåtal mäktiga ledare ska ha möjlighet att husera fritt, samtidigt som befolkningen sitter som zombies med sina telefoner och ojar sig över småsaker.

  1. Vvv skriver:

   Ja så måste det va, ingen av oss som läser här inne läser aldrig något annat…

   1. Vvv skriver:

    Insåg nu att efter jag ändrat meningen passar någonsin in bättre än aldrig.

  2. Molly skriver:

   Flat-earth-Illuminati-smoothiebowl-vibbar ftw

 44. Anonym skriver:

  Är glad att jag slapp läsa LD svar, hon gör mig deprimerad 😏

 45. Anna skriver:

  LD jobbar hårt på att förstärka min bild av henne som osympatisk, bekräftelsekåt på ett nästintill osunt sätt och oförmögen att hantera kritik. Sen tycker jag OCKSÅ att hon verkar smart och har en rörlig hjärna.

 46. H skriver:

  Suck suck suck…. snabb genomgång L.D-Cicci 0-1

 47. Kristina H skriver:

  Med vänner/släktingar som Lady Dahmer behöver man inga fiender…..

 48. Ceccano skriver:

  Orkar inte kommentera själva ”bråket” men LD är verkligen ombytlig där. Hon tänker inte blanda sig i och tycker de borde reda ut det utanför internet men samtidigt skriver hon så många kommentarer om ämnet så att tangenterna antagligen glöder…🤔

 49. Kristina H skriver:

  LDs favoritord: obehagligt, skamma, troll, god ton, kränkt.

 50. Molly skriver:

  Lady Dahmer bekräftar gång på gång min uppfattning om henne som en falsk och ganska feg person. Hennes hyckleri har inga gränser. Jag kan visserligen störa mig något så grymt på Cissis åsikter Island, men det hon har blivit utsatt för här förtjänar ingen. Dessutom är Cissi iaf ko sekvens i sitt beteende, något som LD INTE är. Hade det här hänt henne själv hade hon gråtit och gråtit, hängt ut och tagit på sig offerkoftan efter backlashen av det sistnämnda. Och sen grinar och gråtit igen. Finns ingen hejd på den människans totala brist på empati eller hennes hyckleri. Fy fan vad hon sjunker i mina ögon, mer och mer. …..Jag tror däremot att rädsla är orsaken till att hon inte ens kan backa här. Hon är livrädd för Mondokanel, Fanny Åström och flickväbsmaterialet. Eller rädd för att inte få ingå i ”klubben ” snarare. Hon kritiserar och kastar kängor lite här och var bakom skärmen, men någon av dem skulle hon aaaaldrig kritisera. Patetisk människa.

  1. Anonym skriver:

   Kan du ha rätt i – sorgligt att vara så rädd för att inte få ingå i klubben med Lisa Kennedy, Fanny Åström etc så man sviker sin svägerska. Nån skrev”med såna vänner som LD behöver man inga fiender” helt sant

   1. Molly skriver:

    Det här är vad som händer när en människa med obefintligt socialt och kulturellt kapital får minsta form av bekräftelse från folk hon -felaktigt- tror sitter på högre. Nog för att Lisa t.ex är en hyfsat bildad person, men Fanny är en riktig loser irl. Stackars Natasjha, när hon äntligen har funnit nån slags tillhörighet, visar det sig att hon får mindervärdeskomplex och måste tippa på tå för att behålla den.

 51. Molly skriver:

  Min Autocorrect är ungegär lika bra på att stava som LD är på att leva dom hon lär. Sorry.

 52. Sofia skriver:

  Har väl historiskt sett inte varit så förtjust i Cissi men har börjat gilla henne mer till följd av LD:s agerande mot henne. Vill typ skydda henne mot mobbaren. Så ofta som LD gör debattinlägg av Cissis tweets och instagrambilder för att ”problematisera” dessa och visa sig duktig/opartisk. Men egentligen handlar det nog bara om att sätta henne på plats. Med en sådan svägerska behöver man inga fiender.

 53. Molly skriver:

  Härligt obehagligt om Mondokanel faktiskt har tagit bilder av Cissis son som hon sen har lagt ut på sociala medier och gjort sig löjlig över. Jag ryser när jag tänker på det. Jag ryser ännu mer när jag tänker på att det faktiskt är ett barn i LD’s direkta närhet som hon rimligtvis bryr dig om det handlar om. Fy fan rent ut sagt. Hade någon av mina vänner gjort sig löjlig över ett barn hade jag ställt dem mot väggen direkt, oavsett relation eller icke relation till barnet ifråga. Det blir mer och mer tydligt att Lady Dahmer är en riktigt låg människa och att de saker hon anser sig stå för / ta ställnibg emot 1. Inte gäller om det innebär minsta lilla problem för hennes svaga image och liv . 2. Mest verkar ganska om ”oförätter” och saker som drabbar henne själv. Hon är alltid undantagen allt ansvar generellt, så fort det är hon själv som beter sig illa . Då finns det alltid en ursäkt eller förklaring som man måste köpa, annars är man obehaglig, har dålig uppfattning om vad systerskap innebär -eller kan vänta sig ett gråtinlägg där hon skyller på allt utom sig själv. Eller ett där hon tar på sig precis då mycket ansvar dom krävs för att folk ska börja gulla med henne, gärna med hänvisning diagnos eller klass-bakgrund. Så hon slipper ta ansvar iaf. Och folk tycker att Bella är transparent? De ligger nog på ungefär samma nivå. Värderingar, ideologi, principer -allt är så ombytlig att jag börjar undra om hennes läkare verkligen har gjort en grundlig utredning som basis för adhd-diagnosen. Finns diagnoser under andra grupperingar som verkar bra mycket mer troliga.

 54. Rebecca skriver:

  Det är inte Lisa, aka mondokanel, som har initierat och skapat twitter-kontot. Hon tyckte endast att det var kul.
  Hade du gjort research hade du märkt att detta uppdagades för 2 år sedan och Cissi var övertygad att det var Lisa som skapat kontot, men det var det icke.

  1. Anonym skriver:

   Konstigt dock att ingen lägger ut vem som skapade detta konto. Tyder på att det är någon i eller i närheten av ”klubben”. Läser man Lisa Kennedys blogg ser man att hon är på Cissi och kritiserar helt opåkallat och ingående upprepade gånger. Skum kvinna, den där mondokanel

   1. Rebecca skriver:

    Eller så vet dom helt enkelt inte vem det är?
    Jag har inte läst hennes blogg, men följer henne på instagram. Där har jag dock inte märkt av någon vidare förakt, förutom att hon skrattade åt detta senast.

   2. Sofie skriver:

    Var hittar man hennes blogg?

  2. Molly skriver:

   Det är väl fullständigt irrelevant vem som ligger bakom kontot? Det handlar väl mer om att Mondokanel oc co fortsätter att referera till det? _2 år_ senare. (Att Cissi trodde att det var Lisa är inte helt osökt bra, och jag har inte sett några som helst bevis för att det inte ligger till på det viset heller. Har du några kan du ju slänga fram dem för att få slut på spekulationerna.)

   1. Molly skriver:

    Är inte helt osökt* och co*

 55. Dani skriver:

  Blir sjukt besviken över att LD:s kommentar raderades av Camilla! Ska inte den här bloggen vara någorlunda opartisk? LD får väl stå för det hon skriver … Sedan så är hon förvisso mest otrevlig mot allt och alla här, och verkar alltid tycka att inget är hennes fel/problem så man kan ju rätt enkelt gissa sig till vad hon skrev, men principen …

  Hon är verkligen ingen människa jag inspireras av på något plan, men är ändå nyfiken på vad hon gjort tidigare i sitt liv. Har hon pluggat nåt? Haft jobb? Skulle vara intressant att veta vilka erfarenheter hon har med sig i livet innan hon blev nån slags självutnämnd feministledare.

  Själv imponeras jag av tex Linnea Schmidt och Sandra Bourbon som arbetar aktivt för att vi kvinnor ska få en bättre ekonomi, lära oss att se om vårt hus och inte missgynnas mot männen vilket ju många kvinnor gör och därför har det tufft tex vid en separation. Det kallar jag feminism!

  1. Anonym skriver:

   Såvitt jag begriper har hon ingen utbildning men tycks ha jobbat som barnskötare. Sen arbetslös/sjukskriven tio år, om jag fattat rätt pga depression, ångest etc. senaste tio åren hemmafru.

 56. Sofie skriver:

  Nu är alla LDs kommentarer på Cissis insta borttagna också …..

 57. Molly skriver:

  Lady la upp ett click-bait inlägg med rubriken ”Jaha, då har jag fuckat up”. Visade sig handla om ”genuint ställd fråga om anknytning. Massa svar, de enda hon brydde sig om att svara på öht var 2 kommentarer. En person som tyckte att det var tråkigt det som LD ”utsätts för på Instagram. Och en som innehåll lite kritik. Så talande 👌 😂

 58. Elinvoima skriver:

  Hmm, alltså jag tokgillar LD, men detta var fan obra.

  För något/några år sedan (minns inte riktigt) så skapade någon ett Instagramkonto som hetter typ @whitecisfeminists som drevade mot främst LD och SFK. Kontot hade typ 300 följare, men det tog fan hus i helvete hos LD, hon malde på rätt länge om hur utsatt hon var. Det är faktiskt rätt skenheligt att nu prata om att det här drevkontot har så få följare, hade det handlat om henne hade hon gått i taket.

  Sen att fega ur när det gäller två vänner som grälar är också rätt osoft. Om någon av ens vänner beter sig illa säger man fan till, att hålla sig tyst i det fallet är att automatiskt ställa sig på mobbarens sida.

  Oh how the mighty have fallen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla