Sudda, sudda, sudda, sudda…

15:00 12 Okt 2017

Natacha Peyre/Elena Belle:

Att hela Nati/Elenas liv kretsar kring yta, utseende, kroppsfixering och ännu mera yta kan vi sedan gammalt och ni ska inte tro det är inte bara hon själv som granskas under lupp och utsätts för denna hets utan det gör även hennes man.
Förra gången jag tog upp detta så hade hon retuscherat inte bara sig själv på en bild utan även honom. Hon verkar ha ett riktigt horn i sidan till hans haka som hon verkar uppleva som på tok för stor och hängig och som bara måste åtgärdas.
Inte ens på en superfin pappa/dotterbild kunde hon låta bli sina kliande fingrar utan gick in och förskönade hans utseende till hon själv var nöjd innan hon laddade upp den på bebisens egna konto. Han själv la upp bilden i originalskick på sitt Instagramkonto varför jag drar slutsatsen att det bara är Nati/Elena som kunnat göra det.

Jag gissar på retuscherade bilder på den nyfödda dottern om tre, två ett…..

Tack för tips, Mikaela!

27 kommentarer | “Sudda, sudda, sudda, sudda…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hanna skriver:

  Fyfan vad tragiskt

 2. Issa skriver:

  Men fy vad elakt utav henne! Det är en sak att photoshoppa sig skälv för att man är osäker men att börja ändra på sina nära och kära är ju helt sjukt! Varför ens? 😕😬

  1. E skriver:

   Hon tycker väl inte att hennes man är tillräckligt snygg. Jag personligen är förvånad att hon gift sig med honom så utseendefixerad hon är

   1. Anonym skriver:

    Jag tycker att han ser jättegullig och mysig ut

   2. Anne skriver:

    Money money! (dock så tycker jag personligen att han är snygg)

   3. Anonym skriver:

    Hallå han har massor med pengar.

    1. Anonym skriver:

     Massor är att ta i. En manager till en tillfälligt poppis DJ tjänar inte så överdrivet mycket pengar. Inte närheten av lika mycket som en fotbollspelare eller duktig investment banker osv 🙂

 3. Johanna skriver:

  Vidrigt. Jag hade blivit så ledsen om min kille lade ut en retuscherad bild på mig då jag håller vårt nyfödda barn.

 4. Anna skriver:

  Well she didn’t marry him for his looks, that’s for sure.

 5. Linda skriver:

  Så sjukt. Man hade ju en liiiiten förhoppning att hon skulle ”växa upp” efter barnet ändå… Känns som dessa tankar har henne fast for ever, såg hon var på magbehandling med sin redan platta mage.
  Å han är ju över 40 oxå, hon lär få kämpa på med retuschen..

  1. Mikaela skriver:

   Hallå! Min man är över 40 o tammefan det läckraste som finns 😍😋

 6. MissJ skriver:

  Känner mest att det är synd om barnet. Vilken syn kommer hon få växa upp med en mamma och pappa som är retuscherade på familjefoton, kanske till och med sig själv. Vad ger det för signaler?

  Är så himla synd eftersom att hon är jättevacker, men behöver dras med detta konstanta dåliga självförtroende.

  http://nouw.com/missj

 7. CRYING4HUMANITY skriver:

  Det är lite tragiskt yes MEN det som är mer tragiskt är all hat som sprids i kommentarsfältet (inte ditt fel Camilla).

  Ärligt talat att ni inte skämms? Ni sitter här och bara längtar efter nästa person att få tracka ner och sönder på alla sett och vis, sedan triggas ni av varandras hat.

  Vart är ALL MEDLIDANDE? Kärlek? och FÖRSTÅELSE?

  Några exempel:
  Blondinbellas parkering var jävligt rolig (om inte, åtminstone för henne). Även hennes reklamfilm om barnvagnar alla flippade på, SO WHAT? Vem hade inte gjort de för 30k extra på kontot till en resa med familjen eller vad som som gör en lycklig? Varför så bittra?
  Och att hon är en dålig mamma? Hur fan kan man ens säga så? Ni har INGEN aning hur mycket eller lite kärlek hon ger till sina barn? Att de delar dagar 50/50 och byter ibland säger INGET om det. Hon verkar göra massor med kul med dem men det skiter ni i eller?

  Anna Book, är det så svårt att förstå att en annan människa lever på bekräftelsen från andra? Det gör ni ju alla?
  ALLA har inte fått tillräckligt med bekräftelse/kärlek från sin familj/kärlek/vänner etc och det kan enkelt leda till att man blir som Book, sedan att hon även haft kändistiden (Mello) och har svårt att släppa det? Är det SÅ SVÅRT ATT FÖRSTÅ utan att totalt klanka ner på henne och hennes utbrott? FÖRSTÅELDE KIDDS

  Dessie
  Gång på gång, VAD HON ÄN GJORDE var det SJUKT FEL OCH DÅLIGT Och hon blev söndermobbad.
  Istället för att se allt bra hon gjorde? Hur jävla grymt hon tog hand om sin son trots skilsmässa och sämre inkomst via bloggen!

  Tyras
  Stackars kvinna som fått stå ut så mycket skit. Javisst hon hade en period när hon hängde ut ALLA men samtidigt vet ju MÅNGA AV ER hur det är att vara psykiskt sjuk och ni visste om att hon var det, inte sant? Ändå gång på gång traskades hon i bitar

  Sedan låtsas ni att det aldrig ska vara okej att kalla tjejer för horor? Men vad fan gör ni 10 ggr per dag här inne? Kallar tjejer för misslyckade, dåliga mammor, idioter, tröga, för smala, för dumma, för blonda, blablabalabla

  Jag har följt denna blogg i mer än 1 år men snart slutar jag fan, vad är ens poängen längre? I början var det mer kul och skämtsamma komentarer, nu blir man bara trött på mänskligheten och ert sätt att hitta hat och skit i ALLA HÖRN.

  Och NEJ jag är ingen jävla bloggare som ”skyddar mig” som ni brukar säga till alla som kommenterar medmänskligt.

  1. Anonym skriver:

   Ingen bryr sig hahaha.

  2. JenPen skriver:

   Oj.

  3. Anonym skriver:

   Har du en dålig dag eller vad är det med dig? 😳 Ingen har varit elak bland kommentarerna här. Och hur kan du ens försvara Isabellas bilparkering? Ingen hånade henne för den, folk tyckte de var sjukt har man kan blockera vägen sådär samt att anledningen till parkeringen var att hon varit ofokuserad under bilkörningen (det erkänner hon i sin blogg).

   1. Anonym skriver:

    Och visst, självklart dyker det upp en och annan taskig kommentar ibland. Men det du beskriver är ju långt ifrån sanningen. Helt galet att du följt bloggen 1år när den gör dig såhär upprörd. du borde noga sluta läsa här för ditt eget bästa 🙂 kram

  4. Suck skriver:

   Fjantarsle.

  5. M skriver:

   Människorna du radar upp, (med undantag för Dessie som jag inte känner till) är direkt ökända för sin egoism och falskhet. För att de ständigt höjer sig själva till skyarna, ljuger, hänger ut, utnyttjar, vänder kappan efter vinden och aldrig kan ta någon form av kritik.
   De duckar alltid för allt som är obekvämt och raderar och censurerar kommentarer på löpande band.
   Jag tror faktiskt inte att folk sitter här och väntar på att få kasta sig över allt och alla inom sociala media. Det finns så många stora bloggare som det sällan skrivs eller kommenteras negativt om här av den enkla anledningen att de sköter sig och behandlar sina läsare väl.
   Det handlar nog mer om att här får man skriva vad man tycker och diskutera det med andra eftersom Anna, Tyra och de andra du nämner aldrig ger människor en chans att få tycka som de vill och komma till tals.
   Man får helt enkelt en chans att ifrågasätta dem och ”klämma åt dem lite” på ett neutralt forum. Som man bäddar…

 8. Fuccboi skriver:

  Kollade på Blondinbellas instastory idag, har hon förstorat eller plumpat upp läpparna? Har tänkt på det några gånger senaste månaderna att hennes läppar är mycket ”plutigare” nuförtiden.

  1. Hajflickan skriver:

   Nej. Det hade man lagt märke till. Hon har alltid haft lite plutigare läppar, väldigt fina faktiskt!

 9. Anonym skriver:

  Har de tagit bort bilderna nu??

 10. Johanna skriver:

  Nicole Falciani slänger en känga mot Chloe schuterman (sin gamla kollega) och Lovisa Barkman för att dom väljer att samarbeta med Calzedonia.

  kolla hennes twitter https://twitter.com/nicolefalcianii

 11. Aa skriver:

  Vet inte ens vad jag ska säga. Detta är bortom mitt förstånd och så, så tragiskt. Stackars alla involverade.

 12. Anonym skriver:

  Im lost for words denna gång. Retuschera gärna dig själv men att göra de på sin kille oj oj oj det kan bara vara första fröet för att få ett dåligt förhållande. Män hatar när man gör narr av dem eller förminskat dem. Samma sak gör bloggaren
  Caroline Roxy. Både med sig själv hpn ser inte ens ut som på sina Alien bilder och sen Retucherar hon bort Hennes kille Antoines ringar under ögonen och ändrar hans ansiktsform. Sjukt taskigt finns bildbevis över Google + hennes blogg

 13. Ellen skriver:

  Vet killen om detta? Nån borde skicka han en link..

  Den damen slutar aldrig att förvåna.. När hennes man tröttnar så kommer hon väl sitta där utan någon vidare arbetslivserfarenhet (glamourmodellandet räknas inte haha!) eller pension. Man kan inte leva på andras framgång hela livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla