Vad tusan hände på Nyhetsmorgon?

11:00 11 Okt 2017

Anna Book:


Från Annas Instagram.

Vad tusan hände egentligen på Nyhetsmorgon?
(Här ser ni klippet med Anna Book)
Jag tycker det är bra att Tilde ifrågasätter smalhetsen och vill fokusera på hälsoaspekten istället vilket Anna håller med om – samtidigt som det inte går att sticka under stol med att tävlingen handlar om att bli smalast på kortast möjliga tid. Hur är det INTE smalhets?
Man ser ju det på klippen ifrån finalen, Anna står där uppe på scenen, torr som ett fnöske efter att ha torkat ut kroppen för att tappa ännu mer vikt.
Ja, man ska prata om hälsa men inte fan är det någonting man förknippar Biggest Loser med? Hur kommer det sig annars att en majoritet av gamla deltagare och tränare å det hårdaste kritiserat programmet?

Och om det nu är så hälsosamt – hur kommer det sig då att de flesta går upp all vikt igen samtidigt som de fått fler sjukdomar och kroppsliga problem än tidigare?
Jag köper inte Annas snack om att hon enbart gjorde det för att bli hälsosam eftersom jag hört henne beklaga sig ett flertal gånger kring sin vikt och sitt utseende.
Men det är klart att det är enklare att slänga fram ”hälsokortet” nu när hon redan hetstränat och svultit sig smal.
Så klart att det är skönare att luta sig emot än att säga att man faktiskt ville bli smal, smalast och gå ner mest vikt på kortast möjliga tid eftersom det är en tävling som hon verkligen ville vinna.
Stå för din skit helt enkelt! Jag har sett vad hon ätit under de här månaderna innan finalen – fett och kolhydratsfri mat – och det är allt annat än hälsosamt. Skulle någon av Annas unga och lättpåverkade följare anamma samma diet och livsstil som den Anna så hett prototat så skulle de drabbas av undernäring/ätstörningar och näringsbrist och se lika utmärglade ut som Boken själv gjorde under BL-finalen. Två tummar upp för hälsosamt levene! Bra där Boken!

Och om hon nu har jobbat så mycket med sitt ”mind set” och numera kan ta kritik – hur kommer det sig då att hon blir så här upprörd över att hennes intervju i Nyhetsmorgon inte enbart var idel jubel och hyllningar och återigen har stängt sitt Instagramkonto?
Jag tycker att Nyhetsmorgon ska ha respekt som vågade ställa de här frågorna till henne eftersom hela tävlingen bygger på osundhet, svält och hets!
Det tycker jag. Vad tycker du?

Tack för tips ni två inte vill bli blockade! =)

175 kommentarer | “Vad tusan hände på Nyhetsmorgon?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. M skriver:

  Hon kan överhuvudtaget inte ta kritik. Måste vara otroligt jobbigt för henne att kämpa så för att vara i offentligheten och samtidigt ha så svårt för att ta minsta lilla kritik. Hennes utspel ovan är ju helt hysteriskt.

  1. Issa skriver:

   Ja, hon klarar ju inte ens av att någon på instagram vänligt frågar om hon dricker light läsk från Lidl utan att flippa.

    1. AM skriver:

     Neeeeeej … det var ju precis det hon ville. Mer plats i media. Hur f-n kan Expressen tillåta det? Har de inte sett utdragen från hennes IG och insett att de har med en STÖRD person att göra. Fy Fabian!!!

     1. rebecka skriver:

      de gör det ju såklart för att få klick 😛

  2. Anonym skriver:

   Nu måste jag ha missat något stort här!? Tilde var väldigt proffsig och saklig där tycker jag. Hände något backstage som gör Tookis så förbannad tro?

 2. Nina G skriver:

  23 augusti är tydligen enligt henne 2,5 månader sen också haha. Nä, tycker hon pratar på och man märker att Tilde och Jihde försöker få in frågor ibland, men att hon tar över intervjun helt. ”Fick inte komma till tals”… what.

  1. 👶 skriver:

   Jag tror Anna har missförstått definitionen av att få komma till tals..

   1. Olivia B skriver:

    Anna pratade ju hela tiden?! 😳

  2. VaC skriver:

   + 1. Och hur hon fick Tildes fråga om kroppshets vs. hälsa till att handla om Annas spiral (som hon faktiskt tog ut så sent som igår!) var ju helt otroligt. Skrattade så att jag tjöt.

   1. D skriver:

    Hahahaha jaa tyckte också det var konstigt och hon gick verkligen runt frågan. Hon har ”minskat risk för diabetes och högt kolesterolvärde och…massa massa annat ”

  3. Susanne skriver:

   Förstår inte heller att hon tycker Tilde skulle vara otrevlig??? Anna höll ju själv i intervjun, hon pratade konstant och Tilde o Peter kunde inte ställa några frågor. Nä, Anna Book, kom tillbaka in i verkligheten.

  4. Jenny skriver:

   Eller hur, Tilde ställde ett par frågor bara sen skötte Anna snacket – Annas raseri mot Tilde är ju helt galet.

 3. Anna skriver:

  Men. Jag såg intervjun. Den såg ut att förflyta smoothly och allt kändes naturligt och bra i den. Jag tappar hakan av att bookens egna reaktion på den efteråt! Jag fattar verkligen ingenting.

  1. Annan skriver:

   Håller med, jag uppfattade inte alls Tilde som otrevlig.

   1. D skriver:

    Nej, men Tilde kändes ju ifrågasättande med all rätt. Hon var inte sådär entusiastisk så att ögonen lyste så som Anna önskar att alla ska bemöta henne.

    1. Anna skriver:

     Jag upplevde inte Tilde som ifrågasättande överhuvudtaget. Tilde tog upp en aspekt av hela det här med Biggest Loser och booken hejade på och höll med henne till fullo om att det var viktigt att lyfta fram, that’s it liksom.

  2. E skriver:

   Enda rimliga svaret är detta: (saxat från Psychology Today)
   Individuals with histrionic personality disorder exhibit excessive emotionality—a tendency to regard things in an emotional manner—and are attention seekers. People with this disorder are uncomfortable or feel unappreciated when they are not the center of attention. Behaviors may include constant seeking of approval or attention, self-dramatization, theatricality, and striking self-centeredness or sexual seductiveness in inappropriate situations, including social, occupational, and professional relationships, beyond what is appropriate for the social context. They may be lively and dramatic and initially charm new acquaintances with their enthusiasm, apparent openness, or flirtatiousness. They may also, however, embarrass friends and acquaintances with excessive public displays of emotion, such as embracing casual acquaintances with passion, sobbing uncontrollably over minor setbacks, or having temper tantrums.

 4. Jessica skriver:

  Helt ärligt så fattar jag ingenting?! Tycker Tilde var lika professionell som hon alltid är, anser inte alls att Anna på något sätt blev illa behandlad. Lite Drama Queen över det hela känner jag, skulle rekommendera Anna att chilla lite & lugna ner sig!

 5. E_Lotta skriver:

  Ajdå fru Toledano fått snetändning.

 6. Annie skriver:

  Måste kolla in klippet! Jag gillar Tilde jättemycket och tycker att det är jättebra att smalhetsen ifrågasätts, tycker att Tilde kämpar på bra med att (i motvind) ifrågasätta allt från utseendehets till kvinnoförtryck när hon intervjuar folk i nyhetsmorgon. Det är ju inte så att BL VIP gick ut på att den som förbättrat sin kondition bäst eller fått ner sitt dåliga kolestrol/höga blodtryck osv vann. Det handlade ju om kilon. Anna såg ju sjuk ut i finalen (och mådde säkert inte bra på den kosten hon ätit senare månaderna) men hon var ju smal och det är ju allt som räknas.

  Saknar att Boken har öppen insta… måste kanske se om jag blir insläppt?

  1. Maja skriver:

   Tycker det är så jäkla bra att Nyhetsmorgon inte hyllar en sån vinst på ett överdrivet sätt. Tävlingen är egentligen helt galen och handlar enbart om kilon.

 7. I skriver:

  Hon verkar ju överskatta vinsten otroligt mycket. Biggest loser VIP är liksom glömt nu och ingen bryr sig om hon var den allra första vinnaren EVER 😝 Jorden snurrar vidare.

  1. I skriver:

   Väldigt egocentriskt att tycka att alla måste bry sig och glädjas jättemycket för hennes skull.

 8. Tina skriver:

  De hyllade inte Queen of Solna tillräckligt mycket, det sved nog. Hennes bedrift är ju större än allt annat på jorden! Hennes naturliga skönhet ( botox fillers tänder fettsugningar bröstlyft +inplantat opererat gäddhäng hårförlängning och spraytan. Hur kan dom inte se att hon är så naturligt vacker.

  1. Anonym skriver:

   Vad då Queen of Solna. Det smutsar ju ner Viktoria som också bor i Solna. Viktoria är visserligen ingen drottning än. Jag skulle kunna sträcka mig till att kalla henne Queen of Frösund , för det är hon.

 9. Sofie skriver:

  Detta tar drama queen till en högre nivå.

 10. rebecka skriver:

  haha what… ville hon att tilde skulle ställa sig upp och krama henne och halvhysteriskt gratta henne och ba ”guuuud vad kul att du vann asså!!”… och allt annat uppfattas som otrevligt. eller? xD

 11. AA skriver:

  Den kvinnan är ju komplett galen. Har hon kortat av tänderna?

  1. Anonym skriver:

   Tror allvarligt talat att vi har vant oss vid längden.

   JAG POSTAR/SKRIVER INTE ALLS FÖR SNABBT

 12. Anonym skriver:

  Ska också börja slänga in ”jag fattar att det smärtar dig att jag är naturligt vacker” när jag får kritik! Jag skriver ner den inför löneförhandlingen, om allt inte går som planerat.

  1. Anonym skriver:

   Hahahaha! :-‘D

   1. Kränkligheten skriver:

    O la la – tänkte inte på det men stort tack för tipset. Jag har min i november. Får se hur det funkar:-)

  2. Hello there darling skriver:

   Och glöm inte bort att nämna valfri tävlingsbedrift. HALLÅÅÅ du vann ju familjens första monopoly omgång EVER som barn!! 😉 Minst dubbla lönen är du värd.

 13. Gabriella skriver:

  Reagerar också på att hon anser att inslaget var ”såå kort”. Sex minuter är väl ganska rimligt för detta ämne? Tråkig inställning.

  Dessutom handlar det ju inte om att hon har fått tid i soffan för att överösas med beröm, utan alla som hamnar där kommer ju också med en historia eller ett ämne som måste få bemötas från flera vinklar för flera publiker. Inslaget handlar ju om Anna, Biggest Loser och viktminskning. Det är ju inte ”The Anna Book show” liksom.

 14. Melli skriver:

  Inte för att Paula gjorde/sa nåt fel så har hon kanske (precis som många) tröttnat på henne, whats the big deal?
  Orka göra detta till en stor grej. Onödigt egentligen.

 15. AM skriver:

  Hennes kommentarer på IG är överdrivna på gränsen till sjuka. Hon har med otroligt mycket hjälp minskat 24 kg och därför ska hon nu skriva kokböcker, bli programledare, spela in en skiva, vara med i Så mycket bättre. Jeeeezus 🙄

  Hon har en uppfattning om sig själv som nästan är farlig.
  En person som försvarar en våldtäkt genom att lägga skulden på offret, berättar att man har samlag på en kundtoalett, påstår sig vara nymfoman, pratar om gruppsex (stackars hennes yngsta dotter), stjäl från sina vänner, ljuger om det mesta (bl a 20 hcp i golf 🤣), grinar och snyftar som en bortskämd 5-åring och som tror att alla ska anpassa sig efter henne… en sådan person är inte värd respekt öht. 👎🏼

  1. rebecka skriver:

   vad har hon stulit? :O från vem?

   1. 📖 skriver:

    Smycken från en annan riktig kändis

   2. Lina skriver:

    Och mat på ICA Maxi

  2. K skriver:

   för att det inte pratas om att anna gått runt och skrutit till kreti och pleti om att hon var garanterad att inte åka ut tidigt i programmet. hur fasiken förväntar hon sig att folk ska vara glada för hennes skull då?

 16. marlene skriver:

  hon har raderat säger hon nu

  annatoledanobook@cffitnesssabrinaandersen DU HAR SÅÅÅÅÅ JÄVLA RÄTT👊🏽👊🏽👊🏽 Så jag raderade skiten😂😂😂 Vart bara så jävla överrumplad & att det kom därifrån det kom….. ja det chockade mig en aning🙈🙈🙈 & jag fick ett SVAGT MOMENT😕 My misstake! SKA TÄNKA POSITIVT & inte haka upp mig. Ska tänka #pp hela jäkla dagen nu 😂😂😂 PUSS!!!!!!!!💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
  annatoledanobook@anneviared_ JAG VANN INGA PENGAR – Hade dock gärna sett att @tv4 / @sjuan hade gett vinnaren en summa att skänka till välgörenhet 🙏🏼💖 & då hade jag valt någon organisation som satsar på barn & ungdomar som behöver stöd & kärlek & omtanke på olika vis. Som tex. #minstoradag #bris #maskrosbarn eller någon #hbtq organisation 🙏🏼💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 men tyvärr gavs inte den chansen denna gång. Men titta gärna på andra program där jag faktiskt har skänkt vinst pengarna många gånger!

  1. Hajflickan skriver:

   Vilka är alla dessa program hon medverkat i och skänkt vinstpengarna till välgörande ändamål? 🤔

   1. Anna skriver:

    Hon varit med i Fångarna på fortet 6 gånger. Om hon är med i det vinnande laget får de välja en organisation att skänka pengarna till 🙂

    1. Anonym skriver:

     Men det är ju HON Anna Book som då skänkt pengarna till välgörenhet eeh.. som om HON själv skänkt pengar alltså orkar inte..

  2. HD skriver:

   Skänka pengarna till någon som stöttar ”barn & ungdomar som behöver stöd & kärlek & omtanke på olika vis”…
   Typ som unga tjejer som blivit våldtagna, där förövarens mamma gör ner dem offentligt? Är det sådana barn och ungdomar hon tänker på? Eller?

   1. Annan skriver:

    Ja, och först försett dem med alkohol så de blir redlöst berusade? Typ tretton år gamla flickor?
    Eller vänta… det måste ju vara flickans eget fel.
    ”Ett offer är inte alltid ett offer…”

 17. Annika skriver:

  skänka till barn/ungdomar??? jojo till sin son då.?

 18. Becka skriver:

  Alltså va? Hon snackade heeeeela tiden. Va ju snarare jide och Tilde som inte fick prata. Och tycker inte alls hon va nedlåtande och kort?!

 19. Ulla skriver:

  Tilde hade ju inte chans att försöka säga ngt. Anna pratade pratade…..
  Vi får väl se om Booken håller vikten om ett par månader.
  Hon är ju så skitjobbig…..
  Jag jag och jag igen.

 20. Anna skriver:

  Det finns inte garn i världen att sticka en offerkofta till Booken.

 21. Helene skriver:

  Finns ju inget hälsosamt med den viktnedgång hon gjort, det är väl ungefär det dubbla mot 1/2 kg i veckan som räknas som en långsam, hälsosam och HÅLLBAR viktnedgång. Jag ser inte på detta vikthetsprogram av flera skäl men en av dem är bakgrund med ätstörningar och jag är bara glad att det inte är några föredömen för ungdomar som ställer upp i det programmet.

 22. Susanne skriver:

  Hon pratar ju hela tiden i intervjun 😅 Tilde gör ett kanonjobb som vanligt!
  Booken måste vara den första gäst som någonsin kritiserat två av våra bästa programledare i Sveriges största morgonsoffa för utfrysning o ointresse mm. Vem tror hon att hon är?

 23. Anonym skriver:

  Hon fortsätter att kommentera under inlägget 🙂 Älskart

 24. D skriver:

  Asså fyyy vad hemskt att vara offentlig och få typ halva Sverige att ogilla och skratta åt en! Jag kan inte hejda mig från att skratta när jag läser mångas kommentarer här.

 25. C skriver:

  Så roligt att hon skriver ”VERKLIGEN BEHÖVA SOVA inför mitt ideella arbete imorgon”. Viktigt att det kommer med att det är IDEELLT. Hon är så ädel.

  1. Annan skriver:

   Ha ha JA!! Har verkligen saknat att Anna går bananas!

 26. Kränkligheten skriver:

  Alltså ibland (eller oftast) hoppas man ju att hon är full när hon skriver sina IG-inlägg. Ja antingen det eller också att allt är en medveten strategi med hjälp av en PR-konsult eller Bert Karlsson.

  Utrymme får hon ju i alla fall. För vad? Ja inte för att hon var med i mellon för typ 40 år sedan eller för att hon som många andra tanter lyckats banta bort lite fett – hon får utrymme för att hon är komplett galen. Det är ju jättekul för oss men det lär snart bli väldigt tråkigt för henne själv den dag hon inser att det är som pajas hon är känd.

  Tilde och Peter var utmärkt bra som vanligt. Anna var utmärkt underlig som vanligt.

 27. Marja skriver:

  Naturligt vacker?!?!? Inte bara saknar hon all självinsikt hon glömmer också vad hon har gjort för ingrepp. De bländande vita tänderna bara växte ut en natt eller? Ögonbrynen ändrade form över en natt osv osv. Naturligt vacker, my ass.

  1. Kränkligheten skriver:

   Ha ha…ja hon är ju inte klok. Någon mer verklighetsfrånvänd människa är svårt att leta upp.

 28. WtfVivi the one and only skriver:

  Tror hon på allvar att någon bryr sig om att hon vann? Hon vann liksom inte en oscar

  1. Malin skriver:

   Glöm inte, hon är världens!!!!! Första vinnare av biggest looser VIP

 29. Silverräven skriver:

  Jag förstår Anna. Tycker att en kortege likt den kronprinsessan hade efter vigseln borde varit en självklarhet, hon har ju ändå vunnit första BL VIP någonsin!!!

  Min man jobbar med människor med borderline, när han såg några minuter av BL så sa han direkt ”hon påminner om dom på jobbet, hon har drag av borderline”. Vet att man inte ska sätta diagnoser på folk så men kan inte sluta tänka på att han sa så.

  1. Kränkligheten skriver:

   En kortege hade varit på sin plats ja. Så klart i direktsändning i SVT med Ebba, Mark och Sofia som kommentatorer. En guldsmyckad studio full med rosor och annat lulllull. Tacktal av kungen och lite sånt.

   Detta är större än vi alla (utom Anna med familj då) kan förstå.

  2. Anonym skriver:

   Jag håller med din man där 110%
   Det MÅSTE vara något sådant.

  3. Anonym skriver:

   Det sjukaste med Booken är ju att hon hade varit överlycklig om det anordnats en kortege genom hela Stockholm för hennes skull. Enligt henne är det ju RIMLIGT. Hennes syn på sig själv och verkligheten är helt bananas. Nästan så man tycker synd om henne.

 30. Maja skriver:

  Det finns nog inte ett enda sammanhang där Anna medverkat, där hon inte känt sig ”sårad”, ”kränkt” eller att någon på övrigt sätt gjort fel gentemot henne. Det börjar bli så sjukt tröttsamt. Hur kan hon inte se att den enda gemensamma nämnaren i all denna dramatik som hela tiden sker omkring henne ÄR hon själv? Wow alltså, finner inga ord.

 31. Sofia skriver:

  Men va? Hon pratar ju oavbrutet i hela klippet, Peter och Tilde hinner ju precis smyga in några frågor mellan hennes långa monologer! Det beter sig precis som de brukar, verkar inte på något sätt kalla eller otrevliga. Vad hade hon väntat sig? Att de skulle hylla henne i 20 minuter? Hon är ju galen! Och ja, hon har utan tvekan lagt på sig efter finalen, vilket så klart inte på något sätt är fel, men som visar att hennes sätt att svälta sig inför finalen inte på något sätt var hälsosamt eller hållbart… Suck, denna drama queen!

 32. Tova. skriver:

  Har inget mer att tillägga än det ni alla skrivit i era kommentarer ang. Token, såg också programmet och tänkte att ja men där hade hon ju kunnat haft en egen liten pratshow utan vare sig Tilde eller Peter. MEN varför annonserar hon inte sina samarbeten i sin IG? Bobby, Michaela – you name it. är #minaval detsamma som I samarbete med anser hon? btw. trodde de skulle vara trevligare på ”MIN” kanal. Bara för hon vann en hetsbantartävling i tv4 gruppen. Istället för Monas inte mycke studieskulder där så får man mynta ett Anna uttryck inte många kunskaps tvkanaler räkningar betalda där. MVH/ Naturligt vacker och love me tänder (som morfar sa så skämtsamt)

 33. Tintin skriver:

  Sedan när är det narurlig skönhet att fixa tänderna, brösten, magen, armarna, botox, hårförlängning m.m?

  Jag har gått ner 23 kg på egen hand och har hållit det i fem år, hennes bedrift blir inte större när hon fått så mycket hjälp. Vad vill hon att svenska befolkningen ska göra, knäböja framför henne?

  1. Tintin skriver:

   Glömde GBP, som hjälpte henne att inte kunna frossa i mat.
   Vi kanske skulle börja sticka på varsin bit av en offerkofta till Anna B, den kan hon få som uppskattning för sin bedrift 🙂

 34. Kränkligheten skriver:

  Nu går vi alla ganska hårt åt Anna här. Hon är ju trots allt bara en ”liten” människa numera. Jag försöker för jämviktens skull hitta något positivt att säga om henne…hmn…nej snälla hjälp mig…ekar tomt här…

  Hypoteser:
  – Hon kan i alla fall sjunga
  – Hon är i alla fall inte blek
  – Hon har ett vackert yttre
  – Hon har ett vackert inre
  – Hon kan det där med barnuppfostran
  – Hon når ut till ”folk” (ja den tar jag)
  – Hon har förmodligen inte mördat någon (ja den tar jag också)

  1. Marja skriver:

   Fint försök. Jag röstar för ”hon är i alla fall inte blek”. Det där med fint inre vet jag inte hur det hamnade med på listan, tycker hon är skrämmande…

  2. Hello there darling skriver:

   Jag är faktiskt på riktigt imponerad av hur hon har lyckats hålla sig kvar någorlunda i rampljuset under alla dessa år.

 35. Madde skriver:

  ”Jag har jobbar jättemycket med det psykiska det är därför jag nu kan ta lite kritik”. OMG tack för dagens gapflabb Anna.
  Det är faktiskt läskigt hur verklighetsfrånvarande hon är.

  Och vad har hennes uttagande av spiralen med BL VIP och hälsa att göra? 🙄

  1. Kränkligheten skriver:

   Usch nästan hela min lunch har gått åt till detta ämne men kan inte släppa. Det med spiralen ja – det är ju snutt på episkt.

   1. Anonym skriver:

    Näst bäst var det där med att det är som en LAVIN, som en DAMM som öppnats nu (av vad?? nya erbjudanden, jobb, lekprogram?). Har nog aldrig hört så mycket tomma ord tidigare som i denna intervjun!

    1. Anonym skriver:

     Hon har ju blivit smal och snygg och fått nya coola innevänner som Puma, Bobby och Ph-killarna 😉 Sedan så tänker hon nu att hon ska bli någon sorts träningsprofil som ska ha föreläsningar och annat ööh, och hon tänker att hon ska bli författare också, skriva böcker ööh.. vad många inte förstår är att släppa böcker ger inte mycket klirr i kassan om man inte säljer megamultum.. men visst det ger väl lite publicitet kanske och lite status typ, anses väl lite fint och inne att skriva böcker väl hehe.

     1. Eline skriver:

      Men om människan ändå tog tag i sina drömmar! Börja knåpa på de där jävla kokböckerna, kontakta div förlag. Ta hand om stämbanden, skriv låtar ge ut musik.mm GÖR NÅGOT SJÄLV!! Hon bara förväntar att alla andra ska göra det åt henne. Baahhh…

  2. Annan skriver:

   Så häpnadsväckande gränslös! Men roligt för oss andra i alla fall! 😂

 36. Mia skriver:

  Hon fick inte komma till tals o prata känner hon? Vafan ja kollade på klippet nu och hon gör ju inget annat än o pratar. Varken tilde eller jihde hinner ju fråga nånting. Så hemskt ledsen är jag oxå Anna book du borde fått ha en röd matta utrullad o sitta i en kungatron och fått prata hela nyhetsmorgon. Det du gjort är ju helt Amazing och förtjänar all nyhetstid du kan få! 🙁

 37. Linnea skriver:

  Den kokboken blir kort! Massor av chili explosion och pulversås. Klarrrt! Kanske ett fat med uppkräkt jordnötssås också.

  1. Kränkligheten skriver:

   Ja alltså min man lagar bättre mat än AB och då är hans nivå typ att dra ihop en risotto med sparris där riset är knaprigt och sparrisen mjuk som gummi. Här pratar vi ändå inte halvfabrikat och bara värma på. Anna Books kokbok hade jag bara köpt för att ha något att förundras över. Inget annat. Jo kanske att reta mig på också.

   Back to work now! Kul lunch idag. Tack alla!

 38. Andy skriver:

  Till min förvånan har Booken avblockat mig på instagram. Känns som att grisarna kommer börja flyga snart med.

 39. Sofia skriver:

  Nu har jag ju inte att denna intervju… Men om hon tyckte det gick fort etc. Så är det väl så det brukar vara… De har gäster och inslag på löpande band… Tycker att de bokar in lite för många olika saker, istället för att gå lite mer in i inslag och intervjuer…
  Och det brukar ju vara snabba avslut för att gå vidare till nästa grej… Så tror ju inte att det korthuggna adjöet hade ngt med Boken att göra…

  1. Anonym skriver:

   Alltså att få 6 minuter i nyhetsmorgon är ganska mycket. Och det sista Tilde sa var ju ”tack och grattis” så att hon knappt avslutade är ju bara något Anna har hittat på…

   1. Sofia skriver:

    Ja faktiskt… Inte så långt ändå.. kan ju förstå att det känns rätt jobbigt om man tagit sig ända dit och upp tidigt och så får man ett par minuter där ingen direkt lyssnar på vad man säger (eftersom deras frågor redan är förberedda och de har svårt att improvisera).

    Har fortfarande inte sett denna intervju med Anna…

 40. Fåret skriver:

  Anna har en diagnos ja men det är inte ADHD. Det kan vara borderline, eller emotionell personlighetsstörning som det heter. Att hennes man inte reagerar. Han tänker väl att det är sån ”hon är”. Hennes beteende är sjukligt och ja vi kan sitta och garva åt henne i tv-soffan men faktum är att hon behöver HJÄLP.

  1. Anonym skriver:

   Efter de senaste månaderna kan vi även lägga till ätstörning. Har själv erfarenhet och vad jag har sett av hennes beteende på insta, i BL och efter så är det jättetydligt att hon utvecklat en ätstörning. (Hon kommer också att få tillbaka många eller alla av sina kilon inom en snar framtid, men det är inte svårt att lista ut).

   1. Anderssonskan skriver:

    Jag håller med! Jag tror också (tyvärr) att Anna drabbats av en ätstörning. Det syns att hon redan gått upp i vikt sen finalen och konstigt vore väl annars. Ingen människa kan orka med det kost och träningsschemat i längden.
    Jag är rädd för att hon kommer att må sämre än någonsin när kilona börjar smyga sig tillbaka.

  2. Förstling skriver:

   Histrionisk personlighetsstörning! Även om jag är allergisk mot diagnossättande utan att träffa personen så efter 1 års följande på instagram så känns den diagnosen klockren möjligen kombinerat med något annat också.

  3. Malin skriver:

   Hennes man blev ju emotionellt sjuk dagen efter och fick hämtas.

 41. Tomaten skriver:

  Jag har för mig att Anna i en synk och till de andra deltagarna under BL säger att hon jobbat med sitt ”mindset” och jobbat så mycket med insidan och nu är redo för utsidan. Men här säger hon att hon tre dagar in kom på att hon som är såå ärlig mot andra inte vari ärlig LOT sig själv och att hon där började jobbar med sitt mindset. Aja, hur som helst, jag tycker hon är obehaglig, lismande och falsk överlag. Att få sådana utbrott över en sådan här sak, hur hon trycker ner Tilde (kallar henne kall!) som ställde en (relevant) fråga och hur hon brer på med humble brags och alltid i all sammanhang ska lyfta sig själv samtidigt som hon trycker ner andra. Men grejen är väl att sådana som Anna aldrig kommer inse hur andra ser på dem. Suck.

 42. KamKam skriver:

  Anna Book: Lättare att kritik nu
  Också Anna Book (någon timme senare): *skriver en uppsats på Instagram om hur illa hon blev behandlad och hur det sårade henne att bli så ifrågasatt*

 43. Heeeej skriver:

  Bigest loser är ju bara påhitt! Visst, dom tränar stenhårt och äter rätt… MEN, all den vikt dom gått ner i finalen är inte bara pga matintaget & träningen! En vän till mig var med i bigest loser för 6-7 år sedan, och han erkände på fyllan stt dom fått bypass operation betalda…..

 44. Annah skriver:

  Vänta… Är det jag som har missuppfattat eller läst fel någonstans, men gick inte hon igenom en GP-operation innan? Då är det väl inte så konstigt att man rasar i vikt.. (?)

  1. Anonym skriver:

   Det stämmer att hon gjort en gbp- op, men det var för typ nio år sedan.

  2. Anonym skriver:

   Nej det är längesen hon gjorde det, ca 10 år sen och då gick hon ner 13 kilo. Loulou har också gjort en gp långt tidigare.

 45. Tova. skriver:

  OT OT OT:
  Jag bara måste få skriva en sak ang. Token,flera här inne är lite sura på CamCam för att hon inte skriver om Tokans son och det som hänt, för camcam är bakbunden av sin chef. Men tillåt mig att låta ER hata MIG för en stund och hoppas att ni kan tänka över Annas ego, jag vet att det är nästan övermäktigt men… Jag tar alla tillfällen jag kan att skriva och tänka illa om den kvinnan, för mig är hon ingen förebild som vuxen, som kvinna, som mamma, ja hon är ingen förebild ALLS för NÅGON. Mitt riktiga ogillande började iom denna händelse i våras, före kunde jag inte brytt mig mindre om gråterskan. Men så här: han har gjort och är dömd över en sak som är så sjuk så det finns inte. Skulle hans mamma och stora syster vara normala så skulle ingen av dem ens uttalat sig och inte överklagat utan istället skickat i väg pojken på ofrivillig spansk uppfostringsanstalt eller något. På sin höjd uttalat Ja, jag älskar honom men INTE det han har gjort. Nej då, mamma Book såg en stund i rampljuset och FÖRSVARADE honom. Inte för att HAN ville det utan för att HON ville det. Detta vet jag då jag känner skolkompisar till honom, han har gjort något av det vidrigaste man kan göra och skulle i lugn och ro få komma på ett hem eller liknande men mamma håller honom i rampljuset, HELA familjen ska synas och stötta henne. Tycker NI han ser glad ut i tv? Det hans mor även gjort är att binda ris åt sin egen rygg. Han har en lillasyster. OM något skulle hända henne så kan mamman aldrig försvara henne, hur tror ni det känns eg. för lillasystern? Vare sig mamman eller storasystern kommer någonsin kunna stå för unga tjejers säkerhet eller bli en förebild för utsatta kvinnor/tjejer. Vare sig med den inställning de visade sonens handlande eller hur dessa två ställer sig till utseende förändringar. Jag är rätt så säker på att mycket pågår bakom stängda dörrar där. Hon säljer sina barns välmående för att få sin stund i rampljuset. Detta är en klassisk dysfunktionell familj där mamman är ”flodhästen i vardagsrummet” som ALLA ska smyga på tå för. NU har hon vunnit, vore hon en normal människa skulle hon direkt gå ut i media samma dag det blev känt att hon vann och säga: NU måste jag ta hand om min familj, vi har kommit i rejäl gungning. Sedan åkt på en familjebehandling och lära sig hur en familj fungerar. Nej Anna ångar på.. Egot ska ha sitt. Familjen får vänta. Jag kan redan nu ta gift på att denna familj kommer sluta i en katastrof större än den som redan är gjord. Döm pojken- stena ”förebilderna”.

 46. Maja S skriver:

  Men va fan!!
  Var de inte tillräckligt rövslickande för att Drottning Anna skulle bli nöjd??

  Näää ANNA BOOK kliv ner från dina höga hästar o skärp dig för fan!

 47. Brasda skriver:

  Men arma människa. Hade hon kunnat blocka Tilde hade hon väl gjort det där och då och gett henne onda ögat. Att Anna vann är bra men hon har ju hintat lite här och där om att hon faktiskt skulle vinna så det kom inte som en blixt från klar himmel. Och som lök på laxen har hon gjort sitt insta privat!!!!????? Att skicka en förfrågan är uteslutet. Jag skulle inte palla med spänningen innan Anna bestämmer sig. Ska jag få komma in i chiliexplosionens förtrollade gemenskap av ja-sägare eller ska jag lämnas utanför??? Tanken är hissnade och därför låter jag bli. Sen undrar jag om inte Anna slarvat lite med dieten. Såg ut som hon satt mjukt i soffan.

 48. Maja S skriver:

  Naturligt vacker???
  Saaaaay What??? Jo tjena liksom.

 49. Maja S skriver:

  Fattar dessutom inte varför TV4 ens tar upp det…..

  1. Em.e skriver:

   Klart de gör? Det är ju deras program? Det är faktiskt inte konstigt. Ingenting är konstigt mer än att Anna tror att världen kretsar kring henne

 50. J skriver:

  Bästa är: ”Sen att JAG ÄR NATURLIGT VACKER STICKER VISST JÄVLIGT HÅRT!!!!!” 😂
  Fejkhår, fejkfransar, fejkbryn, fejkbränna, opererade bröst, fejknaglar, fejktänder… jo men tjena vad naturlig man kan vara… 😂

 51. Anonym skriver:

  Åza Brenander , My Martens , Bobby Oduncu , Dr Albans fru och de andra goda vännerna , ser de helt andra sidor av Token / Stolledano än den stora allmänheten gör ? det måste vara så för annars skulle de väl inte höja henne till skyarna som de gör !

  1. AJ skriver:

   Eller så är de lika tookiga.

  2. Anonym skriver:

   De får ju själva synas genom Anna, de får publicitet själva genom Anna ju och det är viktigt för några av de namngivna. Sedan så tycker o tänker säkert även vännerna en del precis som jag tror vännerna tycker o tänker även om myggan. Sedan så är väl inte Boken arg och otrevlig hela tiden, hon kan ju vara rolig också och hon är ju ofta väldigt trevlig, snäll och gullig också, ofta övertrevlig, lismande och gulligulligull så det känns falskt.

  3. Anonym skriver:

   Lite roligt att den ena nära vännen inte visste sin gode väns efternamn hahahaha…

 52. Karin skriver:

  Anna är som karaktären Sara Goldfarb i Requiem för a dream, hon är på väg mot total kollaps och min gissning är att det slutar på hispan.
  Hon är inte frisk.

 53. Emma skriver:

  Tilde är nedlåtande, passivt aggressiv och ifrågasättande. Titta på hennes ansiktsuttryck och hur negativa hennes frågor är. Dessutom är det höjden av hyckleri när man tänker på hur smal tilde är och hur smal hon har varit förut. Hon fick inte ens vara i rutan när hon var som smalast. Dessutom har hon väl opererat brösten. Förstår Anna till 100%.

  Dessutom är det inte ovanligt att personer runt en fd tjock person reagera med bla avundsjuka. Det blir ett skifte o hierarkin och den fd tjocka anses nu kanske inte vara ngn man ser ner på. Inga egna ursäkter utan detta är ett faktum.

  1. Sara skriver:

   Hahaha bra försök!

  2. Maria skriver:

   Men om man själv haft eller varit på gränsen till en ätstörning är man väl inte diskvalificerad för att ifrågasätta smalhets, snarare tvärtom?

  3. AJ skriver:

   Haha, är du också en Took? Oj, förlåt, jag menar en Book…

  4. Susanne skriver:

   Ja, jisses, så du tror att Tilde är avis på Book?…för att? Tilde är sjukt proffesionell och valde att tala om den kroppshets som pågår inte minst i sociala medier o det var en väntad fråga hon ställde. O Book höll ju med 🤔
   Sen blir man inte utnämnd till årets kvinnliga programledare om man besitter något av det du o din kompis Book anklagar henne för. Helt absurt påhopp.

  5. Emma skriver:

   Vi har sett samma klipp och jag förstår Anna, så är det bara. Tycker som jag tycker. Anna fick försvara sig och det är konstigt att Anna ska stå som ambassadör för smalhets. Den som borde göra det är väl Tilde. Om Tilde är så engagerad i ätstörningar kan hon väl ta upp sig själv och prata om sina matproblem. Nej där har det varit knäpptyst.

   Mitt sista stycke ang omgivningens reaktion på att en tjock person som blir smal är inte egna åsikter. I USA prata man på ett annat sätt ang det här och öppnare. Missundsamhet, avundsjuka, skadeglädje är inga ovanliga känslor och som sagt så blir relationer ofta annorlunda mellan den som har gått ner i vikt och andra. Det är ex inte ovanligt om att dynamiken mellan systrar ändras när den tjocka blir smal. Men ni kan förneka detta, tror personer som är utbildade inom psykologi kan detta bättre än ni.

   Har ingen åsikt om Anna book för övrigt men tycker man kan lugna sig lite här inne. Visa lite empati.

 54. Anonym skriver:

  Jag förstår inte alls upprördheten. Klippet är ca 5 minuter, hon får prata om sig själv och sitt nya liv i 4,5 minuter typ -övriga halvminuten ställer Tilde och Jihde frågor. Ìngen av dem i närheten av att vara otrevlig, utan ställer sakliga och viktiga frågor.

  Jättekul för Anna att hon lyckats gå ner, men som vanligt så är det sällan där skon klämmer (enbart). Man hittar på en gång nya saker att förändra – i hennes fall tänderna som exempel. Aldrig nöjd.

  Näe, det hon behöver jobba med är förmodligen både självkänsla ,självförtroende och självbild – en hel del mer psykologiskt alltså.
  Tycker inte på nåt sätt illa om henne, har svårt för sånt. Tycker mer att allt kring henne är sorgligt på nåt sätt.

 55. Anonym skriver:

  Anna Book
  Det är ju hon själv som skapar alla konflikter
  med andra.

 56. Anonym skriver:

  Herregud Token is back… Stackars Anna som blev besviken och snopen att det inte var fanfarer, konfetti och champagne i Nymo efter att hon vunnit BL VIP, hon som fixat sig så fin med smink upp till tänderna och glitter i uringningen och så fick hon bara prata i sex minuter..ändå ganska lång tid tycker jag och nog fick hon komma till tals, hon hann ju säga mycket men hon hoppades väl på att få smutskasta Camilla H lite också kanske. Det är ju det vanliga med Anna – trycka ner andra för att höja sig själv. Men jag reagerade också på att det kändes som att Tilde inte gillar Anna något vidare, inte särskilt konstigt för övrigt.
  Ja allt handlar bara om hälsan inte om yta/utseende hrm hrm.. Tänderna gjordes vitast så att hon skulle kunna leva, för det kunde hon ju inte innan hon bytte tänder hrm hrm.. Magen ska opereras plattare/slätare men det är för att kunna träna bättre då/kunna ta träningen till en annan nivå jomenvisst hrm.. Håret är förlängt för att..värma kanske, hon är så frusen över huvud och rygg? Naglarna har säkert något funktion också.. Ögonbrynen har hon väl iaf erkänt är pga av att de inte var så snygga innan, så pga utseende. Lite synd om henne att hon får dessa infall och gör utspel då hon bara förstör för sig själv och sätter krokben för sig.

 57. Anonym skriver:

  Hon är sjuk på riktigt.
  Chockad lämnade Took studion det var något med bemötande från den kvinnliga programledaren hon var känslokall enligt Anna Took.

 58. Anonym skriver:

  Kan ta kritk?? Ööh jovisst… Hon snackar skit om och smutskastar Camilla Henemark för att hon la sin röst på Anna i en utröstning. Hon snackar nu illa om Tilde de Paula för att hon inte var övertrevlig och gulligullande mot Anna. Jag reagerar över att Anna skriver och trycker på att hon kämpade Ärligt – kämpade ärligt o rättvist, kämpade hårt o ärligt – hmm vadå ärligt, får mig nästan att misstänka ännu mer att hon använt sig av preparat för att snabbare gå ner mer.

 59. E skriver:

  Jag såg programmet och jag tycker Tilde inte var det minsta glad för Annas skull och såg mest missnöjd ut hela tiden. Sen tycker jag å andra sidan att Anna överdriver lite grann och jag tror absolut att hon pressade ner vikten maximalt till finalen och att hon idag gått upp lite i vikt då hon inte alls ser ut som på finalen. Jag tror inte heller att hon kommer hålla vikten hela livet då jag inte anser att tänker man har i Biggest Loser är något som håller i längden.

  1. Annan E skriver:

   Det är fakta att majoriteten av de som varit med i bl går upp i vikt igen då de fuckat upp sin ämnesomsättning totalt. Samma med jojobantning.

 60. M skriver:

  Såg klippet nu och tycker också att Tilde beter sig som om hon inte vill ha Anna där.

  1. Pernilla skriver:

   Jag håller med för det var inte den Tilde vi är vana att se. Proffsig, varm och innerlig, eller jo förresten stryk de två sistnämnda. Tilde betedde sig som vanligt helt korrekt, men det var väl gullegullet som Boken saknade.

 61. AJ skriver:

  Men hon måste väl ha en grandios personlighetsstörning? Det skriker ju narcissist om allt hon säger och skriver.

 62. Kråkpung skriver:

  Hon var ju med på Aftonbladet morgon på 3an också nån minut innan Nyhetsmorgon

 63. Anonym skriver:

  Jag förstår Anna till viss del. Om man har levt större delen av sitt liv som kraftigt överviktigt med allt tråkigt som det har inneburit för henne, och sedan lyckats göra den här resan som nog inte många eller ens hon själv trodde var möjlig. Så förstår jag utifrån hennes resa att hon tog lite illa upp av deras frågor, likn – du har ju inte lyckats hålla vikten tidigare så varför denna gång? Och att de inte ställdes med värme utan mer ifrågasättande. Jag tror bara hon är så glad just nu och inte vill annat än lyckas. Hon ska inte behöva förklara sig. Anna däremot måste lära sig att ibland är det bättre att inte säga något alls och komma ner lite på jorden för just nu syns inte hennes naturliga skönhet under allt fake. Sen borde både Anna själv och Tilde och Peter veta att det är ju omöjligt att svara på om hon kommer lyckas behålla sin viktnedgång. Att hon går upp lite är ju inget konstigt alls och sen vet man vad oddsen säger över tid. Jag tycker de skulle varmt gratulerat och ställt frågor kring hur hon mår idag och vad viktnedgången betytt för henne i praktiken osv, det skulle varit intressant. Tilde och Peter som alltid varit smala förstår inte vilken stor personlig resa Anna gjort. Varför känns det som att de tog tillfället att trycka ner henne? Missunnsamhet?

 64. Hanna skriver:

  Och eftersom Book genomgått en gastric bypass har hon slutet? Kunde lika gärna gått på ladd… ungefär samma handikapp va? Det kommer inte gå att kurera uppenbar diagnos med ladd, för hon har inte adhd utan BORDERLINE.

  1. Emma skriver:

   Och hur vet du att hon har borderline?

 65. Lotten skriver:

  Hon kan knappt prata med de tänderna.

 66. Gråtingatårar skriver:

  Men på riktigt Boken hur störd får du bli. Jag hoppas du verkligen läser detta.
  Din hjärna är inte bra och du har inte fattat något vad svält gör med kroppen. Hälsoskäl? joho jag tackar jag. Du är förtappad.Bokens hjärna har blivit mer förstörd nu än innan denna hetsbantning.
  Jag såg hela tv4 morgonprogram och Tilde var varken kall eller hård. Boken fick väl inte mer plats och då blir kränkt 😀 Boken du är personlighetsstörd och galen. Kunde nästan ställa diagnos på dig . Om jag vore mamma till en våldtäktman så hade jag nog varit väldigt försiktig att vara med i media och visa att allt är ok i den Toledanska familjen. SJUKT! Dessutom verkar inte denna Roberto helt fullt ut heller. Hoppas nu media slutar upp med att följa denna tragiska människa. Usch sicken sopa hon är Bam Bam Bam

 67. :) skriver:

  Jag tyckte nog att både Tilde och Peter visade tydligt hur de inte alls tyckte att varken vinsten eller Anna var/är anmärkningsvärda.
  Kanal 7 är en kanal där program som Det okända, Dr Phil och Judge Judy sänds. Program med dåliga tittarsiffror i jämförelse med TV4s program och innehållet känns passande för en målgrupp som har Häntextra som främsta nyhetskanal.
  Jag har aldrig sett ett BLavsnitt innan, det var dramadrottningen som lockade nu, likt trafikolyckor, ett tragiskt nöje.
  I övrigt har den kanalen inget att ge mig inform av nöje, nyheter eller kunskap. Hon måste förstå att BL inte är ett superpopulärt program väl?

  Personer som Tilde och Peter rör sig i samma medievärld som Anna och har säkert sett och hört nog för att ledsna totalt på henne, så dom gjorde ett bra jobb med att iallafall vara neutrala.
  Men Anna förväntade sig nog ett mottagande i likhet med melodifestivalvinnare och lite mer pompa och ståt.
  Istället fick hon ett torrt grattis.
  Inga ballonger, ingen skumpa, inga glada leenden och Goa kramar.

  Tycker synd om hennes sårade ego, likt ett barn som vill visa upp sin fula dagisteckning och föräldrarna inte orkar fejka ett ”men guuuuud vad fint! Vad duktigt du är! Är det en katt?”
  ”Men mamma, det är ett flygplan ser du väl!”

  1. Madelon skriver:

   Där satte du huvudet på spiken!

  2. Anonym skriver:

   Snacka inte skit om Judge Judy.

 68. Katarina skriver:

  Det verkar ha brunnit i alla ändar här, ilskan bara eskalerar för boken, jisses! Hon framstår bara som en ”looser” så med det i åtanke så vann hon ju rätt program!

  1. Bella skriver:

   Intressant det hon skriver men inte helt sant. Cellernas membran är inte uppbyggda av kolesterol- däremot finns kolesterol i membranet som ett typ av stöd.

   Det finns också ett flertal studier som visar på att man går lika lätt ned i vikt av en hög kolhydrats/låg fett- diet som tvärt om. Samt flertalet studier som visar att LCHF (som hon förespråkar) leder till ökad risk för hjärt och kärlsjukdomar, tarmcancer osv.

   Mvh läkarstudenten

   1. Annan E skriver:

    …och att sådan extrem diet inte håller i längden. De sabbar ju sin ämnesomsättning totalt.

 69. #ANNABOOKÄRSOMENPÅGÅENDETÅGKRASCH skriver:

  Har nu sett klippet.. Och förstår INTE Annas reaktion..
  Det var ju Anna Took enmansshow ju..

  VEM tror Anna att hon är egentligen. Och vad är det hon tror att hon har åstakommit egentligen?
  Upptäckt nåt botemedel mot nån svår sjukdom?
  Eller bara varit med i ett hälsovidrigt program?
  Och var det någon som borde ta illa upp så är det Peter. Pga Annas plumpa kommentar om diabetes..
  Jaja. Anna är Anna.. En människa med ett allt annat än ödmjukt sätt.

  Tror absolut INTE att hon är helt psykiskt frisk. Och att det självklart har format de stackars barnen att ha behövt vuxit upp i det hemmet.

  Finns det ingen som kan sätta ner foten och se till att Anna får den hjälp hon behöver? All förändring och fokus på det yttre hjälper ju inte alls,när det är det inre som är sjukt och mörkt.

  1. Mimmi skriver:

   Jag tycker faktiskt det är ganska sorgligt av TV4, ganska uppenbart att hon lider av en allvarlig psykisk sjukdom [borderline] Tror både hennes barn och man mår väldigt dåligt.. TV4 låter henne bara köra på för att det är bra tv… Här är faktiskt läkare inblandade och bara blundar för detta.. så sorgligt för barnen…Usch för TV4 stackars barn och läsa allt detta på löpsedlar!! Åh denna läkare ger jag inte mycket för, han borde mista sin legitimation!!

   1. Emma skriver:

    Förstår inte hur du kan skriva så om en person du inte har en relation till. Vad rör det sig och sitt liv? Skrämmande vilken människosyn du har och vilket hat du spyr ur dig.

    1. Mimmi skriver:

     Emma nä jag har ingen personlig relation till Anna men jag bryr mig, tycker att det är sorgligt att detta spektakel får fortgå iform av att barn ska må dåligt.. Anna behöver psykoterapeutisk hjälp är ju ganska uppenbart, och att alla blundar för detta är ju tragiskt…

     1. Emma skriver:

      Vad fint av dig. Otroligt att du vänder din mobbing till att du är en god och omhändertagande person. Du skrämmer mig. Du öser ur dig det ena elaka efter det andra och så tror du – eller vill iaf tro att du är god.

      1. Mimmi skriver:

       Emma är du Anna??

       1. Susanne skriver:

        Haha ja är det inte landets first Lady i egen hög person så är det med all säkerhet nån i hennes närhet. Annars blir man ju mörkrädd på riktigt om det finns fler av den sorten. Klart hon är härinne o läser, jag menar hon är ju Nr 1 i världen nu liksom. Det vet ju alla. To m Tilde 😅

        1. Emma skriver:

         Nej jag är inte Anna, har ingen relation till henne överhuvudtaget. Dock tycker jag att det har gått för långt här. Folk häver ur sig diagnoser, går på hennes utseende och allt med henne. Hemskt att läsa. Folk pratar om psykisk ohälsa och om att samhället har blivit kallat. Tydligt att se att det stämmer när man läser här. Det är en total pöbelmentalitet. Bara för att majoriteten här tycker ngt så är det plötsligt ok att vara hur djävligt som helst. Om man sedan skriver saklig kritik om Tilde är det såååå hemskt. Dubbelmoral.

         Tydligt att se att folk är flockdjur. Skulle vilja se en enda person stå upp för uttalande om diagnoser och utseende irl. Är ni perfekta själva?

         Sedan undrar jag om nu tänker på hur folk som faktiskt har borderline känner sig när ni skriver att de är psyksjuka? Vet ni vilket lidande de går igenom och så använder ni den diagnosen är att kränka folk?

         Tycker om bloggen och skärpan som camcam har men man behöver inte gå all in i kommentarerna för att vara så elak man kan. Vem som helst skulle bli knäckt av en bråkdel av det som skrivs. Känns som att folk sparkar på ngn som redan ligger. Man kan tycka vad man vill om Anna men håll det inom vissa ramar.

         1. Annan E skriver:

          Ingen är perfekt. De flesta påstår ej heller detta. Att hävda att man är naturligt vacker efter att ha gjort x antal ingrepp och sen förvänta sig applåder och bli grinig när folk inte håller med kan du väl inte kalla mobbning?

         2. Elin skriver:

          ”Sedan undrar jag om nu tänker på hur folk som faktiskt har borderline känner sig när ni skriver att de är psyksjuka?”

          Förstår inte riktigt vad du menar? Borderline är en psykisk sjukdom, så har man det så är man ju psyksjuk. Däremot håller jag till fullo med om att det är för jävligt att kritisera/förolämpa andra genom att diagnostisera dem med diverse psykiska sjukdomar.

 70. Anonym skriver:

  Anna jobbar stenhårt på att förstöra sitt varumärke! Vad tycker Tilde? ”Anna var så vänlig mot oss, och sen kom den här Instagram-spyan! ”

 71. Mimmi skriver:

  Läser på Alexander Erwiks instagram, tydligen har han samma tandläkare som Booken och han har väldigt fina tänder….inlägg den 27 september… Ja läs själva… misstänker att Booken står i skuld till tandläkare också…

 72. .... skriver:

  Vad i helvete? Vad blir hon upprörd över? Varje hel och halvtimme visas nyheterna i nyhetsmorgon, sen är det reklam stup i kvarten så det blir inte så mycket programtid egentligen. Ville hon bli intervjuad i en hel timme? Tildes blick tyder mer på att hon måste kisa med ögonen för att Annas tänder bländar så mycket…

 73. Brasda skriver:

  Som bekant skyr Anna frågor som man inte kan svara bra eller tack på. Madonna avskyr hortensia och Anna avskyr vuxna kvinnor som inte pratar bebisspråk med henne och säger hur snäll och fin Anna är.
  Även om Tilde skulle tagit fram blomsprutan och hjälpt till med Annas torra framtänder så har Anna inget att vara upprörd över.
  ”Jag klarar av att ta kritik”. Up my ass att hon gör.
  Hon gör ju om allt till kritik och kränkningar. Någon kommenterade Annas bakkonster med något i stil med. ” oj vad fint du bakat, jag skulle aldrig orka äta det där. Och då tände Anna till på alla cylindrar och bad henne fara och flyga och att hon minsann inte skulle proppa i sig alla kakor själv. Klart att Anna inte skulle äta kakor, bara för att man ser ut som en tunna så betyder inte det att man äter hembakat. Hennes kurvor beror på en hormonstörning för det hulkade hon fram hos Malou. Men den hormonstörningen fixades med kost och motion, som genom ett mirakel.
  Sen kan jag tycka att tänderna ställer till det ordentligt. Det blir såååå mycket tänder. Men det fixar sig snart. Hon dyker nog upp snart och gråter ut med en historia om hur hon blev försökskanin hos en tandläkaröststatskvinna som tvingade Anna att sätta in nya köksluckor….tänder. Mot Annas vilja såklart.

 74. Camilla skriver:

  Alltså jag trodde det var nån annan som hade skrivit skämt-kommentarer och använt Annas namn. Jag blir mållös över hur osympatisk och världsfrånvänd man kan vara.

 75. A skriver:

  Om man jämför hur Anna såg ut i ansiktet i finalen och i tv-inslaget är det stor skillnad så har hon redan gått upp flera kilo i vikt eller är det ngt annat som gör att hon inte ser så avmagrad ut? Kanske slutat med barbiedrogen??

  1. Annan E skriver:

   Följer man inte samma tränings- och matschema efter bl går man upp i vikt. Bye bye normal ämnesomsättning.

 76. SannA skriver:

  Alltså. Jag ser inget kränkande eller nedlåtande i Tildes frågor och bemötande? Hon ställer frågor som programledare enligt modus. Förvisso är jag motsatsen till ett fan av Anna, men jag kan inte se HUR Tilde skulle varit elak? Det är helt legit och adekvat att ta upp området hälsa också; vilket dessutom är asbra gjort av TV4 eftersom hälsa är så mycket mer än bara vikt och kilogram.

  Och alltså… Anna tyckte att Tilde pratade på och knappt gav Anna en syl i vädret?! 😂😂😂😂

  Nu borde jag gå och lägga mig, men jag är chockad, ledsen och sårad över Annas plötsliga utfall mot och påhopp på Tilde!! 💔 #jättemångaemojis

 77. jesus maria skriver:

  Detta är ju fröken Toledano Book i ett nötskal. På internationella flickdagen så använder hon sitt sociala medier-kraft till att gnälla om kyligt bemötande i tv, istället för att ägna sina forum åt att prata om sina två fantastiska flickor Felicia och Vanessa. Snacka om att vara helt uppe i sig själv.

 78. Eam skriver:

  Hej

  Jag är utbildad i de olika personlighetssyndrom som för närvarande erkänns av skolmedicinen. Jag är INTE läkare men efter att ha upplevt många inom personlighetssyndrom-spektrat i många år stämmer jag in med ett inlägg ovan, som hävdar att Anna har HISTRIONISKT PERSONLIGHETSSYNDROM. Det kan beskrivas så här:

  ”Histrioniska personer använder alla knep de kan använda för att dra uppmärksamheten till sig. De tycker inte om när de inte får uppmärksamhet och när de känner att de inte är omtyckta. Känslorna är växlande och dramatiska. Deras sätt att tala är emotionell. De saknar precision och sinne för detaljer. De tenderar även att idealisera eller nedvärdera personerna i deras omgivning.”

  (från socialpsykykologi.twice.se)

 79. Jonas skriver:

  Vore intressant om nån gjorde ett reportage om varför anna book inte har några kändiskompisar…
  efter 33 år i rampljuset. på hennes instagram är det återkommande samma kändisar som gillat hennes bilder efter vinsten. Bobby kändisfrisör, annika dukmarck fröken sverige en gång, tanja fylking, anitha schulman (en gång) och jonas hallberg.
  hur kan man vara känd i 33 år och bara samla ihop 7 kända vänner som peppar ens vinst? kanske ska inte boken använda förstoringsglas, utan spegel.

 80. Madeleine skriver:

  Anna väx upp. Livet kretsar inte runt dig. O hur skulle Tilde kunna säga något när du babblade på hela tiden. Var stolt o glad för det du gjort o lev ditt liv så blir nog allt bra ska du se.
  👍👍

 81. Viola skriver:

  Jag är INTE förtjust i Anna Book eller någon annan kändis. Dessa avarter av människor lever på sitt ego och vad andra människor kan ge dom i form av smicker eller i någon annan form av vinst.
  Men var tvungen att se tv 4-inslaget för att få en egen bild av det hela.
  Tycker att Tilde var avmätt och lite distanserad mot Anna. Hennes aversion mot henne var tydlig. Det visar bara på hur vi människor är och att ibland inte går att spela den roll vi har tagit på oss.
  Men vad som gör mig förbannad är att det är media-/kändisvärlden som skapat dessa små egomonster utan att verka förstå det.
  Kära lilla Tilde och Jidhe är ju inte alls främmande för att själva hjälpa till att bygga den här ”låtsasvärlden” där deras tyckande är av vikt. Tilde har ju ställt upp på många omslag/artiklar till diverse tidningar där hon proklamerar sina bästa råd för en smal(och sund naturligtvis) kropp.
  Hela mediavärlden trycker på att bara vi är smala så är vi snygga glatt påhejade av de flesta även sk kändisar.
  Anna Book måste vara en av dem som blivit mest hånad för sin vikt och utseende så många gånger att om hon skulle visa sig vara psykiskt sjuk idag så blir jag inte förvånad.
  Hur mycket öppet förakt tål en människa?
  På bästa sändningstid i tv så gör man sig lustig över överviktiga människor utan motstånd eller ifrågasättande och likaså på de flesta andra medier.
  Skulle man ha en motsatt åsikt så dras alltid ”hälsokortet” fram som ett legitimt alibi.
  Vilket aldrig ursäktar mobbning och hat.
  Jag tycker var och en ska sopa rent framför sin egen dörr innan en öppnar sin stora mun.

 82. A skriver:

  Har precis sett inslaget på Expressen TV, vad pinsamt det var, en tuggande Anna med svepande hår och hånglandes med sin make som knappt kan svara på reporterns frågor…

  1. Susanne skriver:

   Håller med! Snacka om pinsamt o stackars reporter som behövde stå o se på detta senarium.

 83. Mia skriver:

  Vad gjorde sonen egentligen? Förstår inte en del kommentarer här…

 84. Tina skriver:

  Alla ska behandlas med respekt. Det va ingen proffetionell programledarinsats. Jag reagerade direkt! Trist att det drabbar en artist som ännu inte har det självförtroendet att låta det rinna av eller (kanske mindra bra) men att sätta ner foten så det ryker! Men på detta viset så fallar all skugga på programledaren…..Anna-håll huvudet högt!

  1. Susanne skriver:

   Ojojoj den där gamla sletna kommentaren:
   ”Alla ska behandlas med respekt” – ja, det är iof sant fast du har missat en liten detalj här…man får det man sänder ut, det är sen gammalt. Karma funkar så. Alltid. Överallt.

  2. Annan E skriver:

   För att få respekt måste man visa respekt.
   Annars är man som cartman i South Park.

 85. Eline skriver:

  Jag tror att Anna hade förväntat sig få göra en snygg entré och få en jättebukett blommor och långa grattiskramar samt ett guuuud vad SNYGG du är, du strålar verkligen! Ja, nåt sånt och så blev det intervjun så.. platt.
  Tyckte intervjun var helt korrekt, jihde fick dock snappa luft en gång då han inte lyckades avbryta.

 86. Pling skriver:

  Hon blockar ALLA som skriver något negativt. Mig blockade hon, för att jag gillade en annan persons kritisk kommentar om hennes uttalanden kring sin våldtäktsdömda son.. Så att…😂 Det måste vara ”fab” för henne att leva i sin ”alla-älskar-mig-instabubbla” Alla dumma och negativa tar vi bort. BAM!😂

 87. Mi skriver:

  Jag tycker att Tilde ställde sakliga frågor. Anna svarade sakligt. Vad är problemet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer