Vilka är ni egentligen?

06:00 18 Okt 2017

Bloggbevakning:

Igår frågade jag om ni var intresserade av statistik och ni var ett gäng som ville veta vilka ni själva är – ni som hänger här inne. Ska vi kalla er för ”Bloggbevakare”? Tydligen ska man ha ett ”crew” med sig som ska vara namngivet efter en själv – ”Beliebers”, ”Directioners”, ”Dietzar” och nu då också ni –  ”Bloggbevakarna”.
Så vilka är ni? Se själva!


Så! Vem är ni i all den här informationen?

150 kommentarer | “Vilka är ni egentligen?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A-M skriver:

  Jag är en smygsurfande kärring utan instagram.
  Därav besöker jag din sida där allt är ”all-in-clusive”, så man slipper surfa runt överallt. Tror jag är lika gammal som din mamma. Kanske. God morgon.

 2. A skriver:

  25 årig kvinna som bor i Australien, tror att jag måste stå för 99% av alla besök från Aus 👋

  1. AA skriver:

   Jag läser också härifrån Australien! 😉

   1. Mi skriver:

    Jag med 🙋

  2. Linnéa skriver:

   Haha vi verkar vara ett gäng som läser här från Australien! Någon som bor nära Central Coast eller Sydney?

   1. A skriver:

    Melbourne här 😊

    1. Linnéa skriver:

     Har faktiskt inte varit i Melbourne än, men det är högt upp på listan. Vi har tillochmed funderat på att flytta dit! Oavsett vill jag köra road trip dit 🙂

 3. Vix. skriver:

  Jag är en 24årig tjej från hjärtat av gnällbältet. It-konsult by dat och crossfitare/flöjtist/gitarrist och musikquizzare by night. Hänger här för att få alla bloggar på ett ställe och spara tid genom att slippa surfa runt bland alla. Och så älskar jag kommentarsfältet!

  1. Vix. skriver:

   IT-konsult by DAY, såklart!

 4. Anonym skriver:

  Över 30 och under 40. Djurvän, vegetarian sen mååånga år och röstar SD. (Mina gay-vänner röstar också SD.)
  Älskar djur, film och dans.

  Älskar att läsa böcker också men är nog en av få som tycker Sagan om Ringen-filmerna är bättre än böckerna.

  1. Anonym skriver:

   Jobbar med djur.

  2. Anonym skriver:

   Måste även berätta att jag inte kände till din sida förrän ca 6 mån sen. Jag följer inte bloggar och läser inte skvallertidningar men efter att Anna Book var med i Arga Snickaren VIP blev jag så arg och googlade henne och hittade din blogg. Har kikat in varje dag sen dess. Hahahahaha!

 5. E skriver:

  Maltes här, trodde nästan jag skulle få Malta på kartan med tanke på mina besök här 😃

  1. O skriver:

   + en maltes här, trodde också att jag skulle synas i statistiken med alla mina besök på bloggbevakning 🙈

  2. Anna skriver:

   Jag kommer och hälsar på i ditt fina land till våren igen. Jag älskar Malta!!!!! 😀

  3. Kramer skriver:

   +1 till här. Trodde också Malta skulle finnas med i statistiken med alla mina klick in här 😅

  4. Mmm skriver:

   Jag bor också på Malta och läser bloggbevakning dagligen! 25+ år, jobbar på kontor, gift, feminist OCH röstar SD :O

   1. Annan anonym skriver:

    Vill inte öppna Pandoras ask osv… men varför röstar ni SD? (Genuint nyfiken, inte arg)

    1. Mmm skriver:

     Finns massa bra anledningar till att rösta SD i valet 2018 🙂 Men precis som Aftonbladet/NY times/LA times/The Guardian vinklar nyheter till sin fördel (och låtsas sedan som de regnar när detta som mediamannen kommer fram), så vinklar de också SD, Trump osv till sin nackdel. Källkritik är viktigt, oavsett vart på nätet man läser.

     Kan för övrigt nämna att jag ändå läser AB/NT/LT osv dagligen för att balansera det jag läser från högermedia. Men världen är inte svart eller vit, det finns mer korruption i media, regeringen, FN osv än vad folk ens kan ana. Älskar dock att vi idag lever i ett informationssamhälle som ständigt utvecklas och jag tycker det är underbart att fula fiskar som Weinstein, Virtanen osv äntligen kommer upp till ytan med hjälp av internet. Hade tyckt samma om det var någon från högern/SD som ”kom upp till ytan”, men poängen är att jag upplever mer censur och dubbelmoral från vänstern. Hur kan man hålla en våldtäktsman om ryggen? Varför är det OK att göra världens ståhej om sextrakasserierna i SD men knappt nämna FV, trots att ingen av dem är dömda? Vad är skillnaden, vet någon? Finns så många liknande exempel om man bara sätter sig in i fallen, politik är tråkigt men ack så viktigt för våra barns framtid.

     Kort och gott, jag tror på en bättre framtid där vi öppet och ärligt hanterar våra problem. Pratar man inte om problemen så kan man inte lösa dem, se på Sveriges sjukvård, skola, poliser och äldreomsorg. Media har vi redan pratat om 🙂 Sverige är en utav de länder med högst skatter i världen och ändå så är invånarna så otroligt otrygga i sin vardag. Tror inte riktigt man förstår skillnaden förrän man har några år i nacken i ett eller flera fungerande länder, Sverige är så otroligt korrupt och om inte SD/moderaterna får mer makt 2018 så är det land jag vuxit upp i helt förlorat.

     Hoppas jag inte trampar någon på tårna nu, vill verkligen ingen människa illa och jag lovar att jag är en superhärlig tjej om ni träffade mig i verkligheten 🙂

     1. S skriver:

      Hur tror du att SD/extremhögern kommer jobba mot korruption? Jag har intrycket att det snarare är tvärt om, speciellt i hela Trump-grejen. PS. Dömmer ej är bara nyfiken!

  5. Malta ftw! skriver:

   En till från Malta här 🙂

  6. E skriver:

   Jag älskar att så många ifrån Malta kommenterat ändå, mycket troligt så känner vi kanske varandra 😆

   1. Kramer skriver:

    Haha mest troligt gör vi nog det. Vanligare att jag hör svenska i mataffärerna här än engelska/maltesiska 😂

    1. E skriver:

     hahaha ja 😀 Och på gatan

 6. S skriver:

  50+ som det första jag gör när jag vaknar kollar in här! iPhone-användare, bor i Sverige, dock finns inte min hemstad med i statistiken. Kvinna. Hur som helst, en trogen läsare!!

 7. JenPen skriver:

  Kvinna i mina bästa år i kategorin 35-44😉 från 08-område. Tvåbarnsmamma, hårdrockare och sjukligt intresserad av morbida brott. Arbetar på bibliotek och älskar det.
  (Telenor och iPhone om man ska gå efter statistiken ovan).

 8. Line skriver:

  Jag är din typiska besökare 😉 Kvinna, 30, Stockholm, iPhone.

 9. Simba skriver:

  Jag är en kvinna som hittade hit en gång av en slump och sedan fastnade. Jag är trettio, jobbar halvt ihjäl mig och är väldigt ensam pågrund av min ångest. Bloggar och fotograferar mycket. Bor i Örebros län men är egentligen från Värmland. Jag tycker om att titta in här, mest för att läsa kommentarerna men även för att jag gillar humorn i inläggen.

 10. Silverräven skriver:

  Dag är jag hon som stör mig på att Tyra, aka Största djurvännen som finns, tycker att det är underhållning att se pappor försöka lära sig rida och hoppa. Bara det jag sett på reklamen fick mig att undra om det där verkligen är bra för hästarna.

 11. Linda skriver:

  Kvinna 25-34, Sverige iPhone användare bor i Gävle.
  Längtar dock efter flytt till annat land. Förhoppningsvis allt klart nästa år! Då kommer du ha ett land som seglar upp på topplistan med alla mina besök.
  Alla besök är för att hålla mig någorlunda ogalen i småbarnsåren🤓

 12. N skriver:

  Stolt finländare 😄!

 13. Anja skriver:

  25, iPhone, Danmark/Köpenhamn 🙂 Tror jag står för alla besök därifrån 😉 Hahaha.

  1. 🔎 skriver:

   Nej du försök inte – 27årig kvinna i Köpenhamn som läser konstant och ifrån iPhone så tror vi delar på den där statistiken 😂👌🏼

  2. 🐥 skriver:

   Då är vi tre 🙋🏼🇩🇰

  3. Anonym skriver:

   Hehe fyra! Bor också i Köpenhamn! Bästa stan ❤️

  4. Dino skriver:

   Eller 5?
   27, kvinna, København

 14. Linn skriver:

  24, kvinna, iPhone, bor i Uppsala.

 15. Kneja skriver:

  Är den gröna Magnus? Väldigt jämn linje på karlarna/karlen. 😂😂😂

 16. Hilda skriver:

  CamCam,
  Jag utgår från att statistiken avser bloggen och inte Instagram. Eller hur?
  Jag begriper att man kan få fram information om nät, typ av mobiltelefon och geografisk lokalisering men varifrån kommer informationen om kön och ålder?
  Det går väl inte att veta vem som håller i en mobiltelefon, surfar på en platta eller sitter framför en dator? IP-adressen säger inget om användaren.
  Är det abonnemangets innehavare som ger kön och ålder för statistiken? Den informationen är väl för övrigt inte tillgänglig utanför nätoperatören?
  Vore intressant att få reda på detta för att jag ska förstå vad statistiken betyder.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Hej,
   Allting handlar om den information man angivit till Google eller sidor som ägs av dem – typ Youtube mm – och så ackumuleras den därigenom.

   1. Hilda skriver:

    Tack för info. Det innebär att den som registrerat ett YouTube-konto eller Google-konto också antas vara den som i detta fall går in på bloggbevakning.se.
    Det kan i många fall vara ett riktigt antagande men blir naturligtvis fel om användaren inte överensstämmer med personuppgifterna i kontots användarprofil. Och anger man medvetet fel kön/ålder så blir det naturligtvis fel också.
    Särskilt YouTube lär väl ha en del yngre användare (likt Instagram) där åldern medvetet satts högre.

   2. Hopp skriver:

    Kalla mig dum men förstår inte hur Nöjesguiden kopplas ihop med Google – köper ni deras data?

    1. Bloggbevakning skriver:

     Nej, men mitt konto är kopplat till Google Analytics.

   3. Pung skriver:

    Aha. Då måste jag räknas som en kille haha. Är inne på Google och Youtube med min killes konto.

    1. Alva skriver:

     Ja, detta är definitivt en felkälla i Google Analytics när en användare inte stämmer med kontots profil. Men när det gäller mobiler och surfplattor stämmer det förmodligen bättre än när det gäller datorer/notebooks där flera kan använda samma dator.
     Skulle vara intressant att veta hur stort detta fel är. Skulle tro att många yngre inte kommer med med sin rätta ålder då de säkert skapar konton där de är äldre.

 17. Anonym skriver:

  Testar bara. Mina kommentarer kommer inte fram. Kanske för att jag försökte länka till Camilla Läckberg och andra länkar.

  1. Tora skriver:

   Det brukar gå med en länk i en kommentar men är det flera så blir det vidare till moderering. Har du två länkar kan du lägga den andra i ett svar till dig själv men det är inte kul med massor med länkar i kommentarerna för det bjuder in till spam och missbruk och det vill vi inte ha i denna intressanta blogg, eller hur?

  2. Bloggbevakning skriver:

   Alla inlägg med mer än två länkar fastnar i spamfiltret.

 18. Livet leker. Lr? skriver:

  21 år kvinna Örebro 🤗 Besatt av bloggen…

  1. E2 skriver:

   Samma här. 21 från Örebro!

   1. Drottningen av Saba skriver:

    Örebro här med! 😁
    24 år.

 19. Anonym skriver:

  Ger upp. Är tydligen blockad från den här sidan.

  1. Anonym skriver:

   Det var jag visst inte men några av mina tidigare kommentarer kom aldrig fram. Nu ska jag jobba.

 20. Babymama skriver:

  29-åring utanför Göteborg, Samsung s8 användare.

 21. Modig skriver:

  Kvinna, 30 år från Västernorrland! Just nu mammaledig, annars jobbar jag som undersköterska på ett laboratorium, på en vårdcentral här i min stad.

  Älskar denna blogg 👍

 22. Milissa skriver:

  25-åring produktchef inom Sveriges största fordonsföretag. Älskar skvaller, tidningar och trender (beauty, mode, inredning). Därav är den här bloggen perfekt för mig.

  Och för att jag verkligen, verkligen, inte förstår mig på den ”nya” Blondinbella. Måsa. Läsa. Måste. Veta. Mer.

  Ps. Såg igår att du har mkt att stå i Camilla, vet inte vad det är men skickar cyber-kärlek <3 <3 <3

 23. Josse 🤰🏻 skriver:

  Kvinna, 27, iphone-surfare, Helsingborgare (typ)
  och tycker att den här bloggen är väldigt underhållande. Särskilt kommentarsfältet ibland 😂

  1. Josse 🤰🏻 skriver:

   Jobbar förövrigt inom LSS när jag inte är mammaledig (bebis om 5 veckor idag. Tagga!) och blir husägare på fredag 👏🏻

 24. O skriver:

  25-35 år, snart mamma till 2 barn (tillskott i december!), iPhone användare, bor utomlands och läser bloggbevakning på muggen varje morgon och med en kopp té på kontoret under eftermiddagen. Gift med en gammal ”mediaprofil”, var aldrig intresserad av denna bloggvärld innan jag fick reda på av maken hur mycket sjukt som pågår under bloggytan 😂🙈

 25. Hopp skriver:

  Hur är den här informationen insamlad? 🙂

 26. V skriver:

  Kvinna 31 år, hus, sambo, barn, sthlm, iPhoneanvändare. Haha

 27. Lejonhjärta skriver:

  Haha känner mig högst stereotyp! Mellan 24-34, kvinna, bor i Stockholm och läser via iPhone 😊 OCH har Telia haha. Alldeles för mainstream.

 28. Dagens Eko skriver:

  Jag är:
  Kvinna
  45-54 år
  Sweden
  Lägenhet
  Ownit-bredband
  Samsung S7
  Telia-abonemang

  Statligt anställd
  Skostorlek: 36

 29. - skriver:

  50 år,Frankrike,iphone/ipad.Sinnessjukt beroende av Bloggbevakning.

 30. anonym skriver:

  man
  30 ar
  skit telefon… asus, bla bla bla.

  Tokyo men jobbar i Saitama… skitstad forovrigt…. saitama alltsa

  1. Anonym skriver:

   Åh Kurt-Maria 🙂

 31. Vicky skriver:

  Göteborg-com hem 🙂

 32. HD skriver:

  HUR vet din statistik hur gammal jag är??? Och vad jag har för telefon???
  *börjar spana över axeln efter Men In Black-liknande figurer*

  Bara för att man är paranoid, betyder inte det att de inte är ute efter en…

  Men okej då:
  Kvinna
  46 i folkbokföringen, 27 i huvudet
  Skåneland
  Sambo med mina katter
  Samsung någonting (Den är vit)
  Telia-abonnemang (Svenskans mest svårstavade ord?)
  Läser här flera gånger om dagen men skriver ganska sällan
  Tillfälligt sjukskriven efter olycka = har inget liv
  ÄLSKAR Tjocka Hetsätarkatten och Lilla Snöboll

 33. Emelie skriver:

  Denna blogg är mitt guilty pleasure! Kvinna, familj, runt 30, från vackra Örebro, jobbar i psykiatri och brinner för npf. Älskar de spontana diskussioner som kan uppstå i kommentarsfältet och borde verkligen inte surfa nu utan göra mig iordning…

 34. Maja S skriver:

  Sverigebo, i södra Sverige.
  IPhoneanvändare i 49årsåldern.
  Läser fler ggr om dagen 😝

 35. MissJ skriver:

  Sitter i London så bidrar till Englandstrafiken. Annars är jag en kvinna, 28 år som surfar från en iPhone. Not so special med andra ord 😉 Haha

  http://nouw.com/missj

 36. Anonym skriver:

  Kvinna, 28 år, bosatt i Storbritannien och givetvis iPhone användare. Älskar dig blogg, detta är min guilty pleasure från och till jobbet 🙂

 37. effaeneny skriver:

  25 åring, från Finlands sydligaste punkt, Huawei honor 7 , och kollar in här mer än 1 gång per timme 🙈

  1. J skriver:

   Haha hej almost neighbour! Har samma telefon, två år yngre och bor i en viss Knäs nära dig!

   1. effaeneny skriver:

    Omg hej hej 🙋🙋 världen är liten 😂😂

    1. effaeneny skriver:

     Jag är också från Knäs ursprungligen så vi har säkert gått tillika i högis 🙈🙈

     1. J skriver:

      Är själv inte hemma härifrån dock 🙈

 38. Maria skriver:

  Kvinna 54 år ung, kommer från Lidköping och surfar med iPhone när jag inte sitter vid datorn.
  http://gairamsbilder.blogg.se

 39. Nämen "hej" skriver:

  30. Psykiskt sjuk ”ospecificerad” okoncentrerad, oro, noll uthållighet. 0 partner 0 barn. Ibland perfektionist o konservativ. Ska försöka röja upp här hemma idag. Skog o vatten o väder o vind är en stark drivkraft. Lite glam- nya kläder, sitta på café, måla naglar, sätta ner lite energi på mat o fika, ha städat hemma. Gillar Ock barn. Syskonbarn + nästan klar fsk-lärare. Vikarierat runt. Arbetstränat på fsk 1,5 år. Känner ofta på vintern en trötthet ett tryck kring ögonen. Kan ha svårt att sova på vintern, bor i norr o skillnaden mellan dag o natt i ljus kan ibland vara nästintill obetydlig o ibland sån kyla att man inte vill ut-tror det är orsakerna. Gillar komiska inlägg där tendenser?/trender ii samhället ifrågasätts. Gillar inte ”personangrepp” är en känslig själ o kan tycka det blir väl hårt ibland. Gillar inte onödiga obetydliga ointressanta pajkastningar som infantila folk sysslar med (ja, sysslar ibland med sånt sj o ☹️) Har länge varit en energitjuv även fast jag inte vill det! Gillar att läsa o lära men *uthållighet* … 😏vill lära mig disciplin inte äta 2 kg godis i veckan” promenerar jämt men socker är inte bra, i de mängder jag förtär det. Cola zero kind of type. Tuggar nikotintuggummi även om jag aldrig rökt, blev bjuden o fast! Ääääälskar kaffe. Hoppas på att Anna Book ska lyckas, vad det än innebär för henne. Tror hennes liv varit svajigt, osäkert o tufft. Har varit i Island, på Svalbard, Österrike, (skidat på berg o haft varmt samtidigt) +Wien o cyklat längs Donau) Kroatien, Bulgarien, Bolivia. Vill till Nya Zeeland, Uwesa (där du varit 😜) se savannen o vandra o röra mycket på mig på resemålen. Har åkt Vasaloppet. Vill göra det igen. Skulle vilja arbeta med att ge gamla människor taktil massage gratis. Tror det är ytterst bra för daglig ro o välbefinnande. Har även jobbat med gamla människor o tycker det var givande. Låter pretto, tror jag är pretto, vill nog vara pretto. Ibland pratar jag fint men handlar fult.

  1. Ƭĥe real Hmm skriver:

   hej

   Ändå fascinerande hur mycket som skiner i vissas kommentarer. Jag har upplevt dig som flera delar av det som du beskriver om dig själv, i dina kommentarer här på BB. 💚

   1. Nämen "hej" skriver:

    Det var ju lite häftigt ändå! Du kanske ska arbeta med att sätta ihop arbetstränat el liknande. På tal om att veta utan att veta. Har haft en övernaturlig upplevelse, en okänd människa sa mitt ovanliga namn även om han inte visste det, han var alkoholist o i en utsatt situation. Han sa ”jag behöver inte vara rädd för dig o du behöver inte vara rädd för mig” (jag sa till honom att jag blev rädd av att han sa mitt för o ovanliga efternamn) Jag vet inte hur jag ska tolka det men då kände jag en kontakt med honom på ett annat plan än det vanliga. På samma sätt tror jag att vissa kan läsa av folks mer ”ytliga” eller ”vardagliga” personlighet också. Det finns flera nivåer att ”mötas” på! En klump i magen släpptes för mig av den mannen. Bor i en stad o han var borta o såg mig knappt, låg mot en vägg o ändå sa han mitt namn. Det kan vara slump men det är inte 100 % säkert att det var en slump! 💚

    1. Nämen "hej" skriver:

     Har bott här 5 år, han har inte sett mig växa upp. Eller så..

    2. Anonym skriver:

     Fint att du tog det så. 🙂

     /TRH

 40. Annelie skriver:

  Kvinna i mina basta ar. Bor i Manchester och flyttar snart till Spanien. BB beroende 🙂 Samsung och nu HTC 10 desire

 41. S skriver:

  Tjej på 22 år från Göteborg. Är utbränd och deprimerad och går hemma hela dagarna, vilket gör att mycket av min tid spenderas här inne!
  Faktum är att många här inne känns som mina vänner och får mig känna mig mindre ensam, tack till er!

  1. Lejonhjärta skriver:

   Jag hittade hit under min sjukskrivning och blev kvar nu när jag är ”friskförklarad”, och håller helt med ❤️

   1. Birrgit skriver:

    Samma här! Skål för psykisk ohälsa.
    Och jag är också en av bloggbevaknings 900.000 följare i Umeå.

 42. Annie skriver:

  Kvinna i åldersspannet 35-44. Bor i Sverige (i en stad där 960 000 av oss som bor här läser Bellas blogg). Har Samsungtelefon. Läser bloggen flera ggr/dag pga älskar den!

 43. M skriver:

  28, kvinna, iPhone, Stockholm… alltså ganska mitt i prick i den största gruppen läsare.

 44. M skriver:

  Kvinna, 25-34 år, Stockholm, IPhone, Telia. Väldigt genomsnittlig alltså.

 45. Sassa skriver:

  Kvinna 29 år boendes i ett land som inte kom med på listan… och detta är enda svenska sida jag kollar nu. Spolade Aftonbladet häromdagen med all rätt…

 46. Vivi the one and only skriver:

  24 år om några dagar, Halland, sambo och sjukskriven.
  Veteran på bloggbevakning. Varit med sen första inlägget

 47. Ceccano skriver:

  Kvinna
  18-24
  Samsung o Telia
  Finland eller Frankrike (mest Finland hursomhelst)

 48. Ay skriver:

  Haha jag besöker ofta sidan från en dator där jag använder ip från olika länder så kanske plussar på läsardelen som bor utomlands.

 49. MiaD skriver:

  Hahahaha
  Huaweianvändare, svensk och helt besatt tydligen. 😂😁

 50. Viktor Den Store skriver:

  Följer normen… Förutom att jag är pojkspoling och min telefon inte finns representerad över huvud taget.

 51. Anna skriver:

  26 år, smålänning på vift i Karlstad 🙂 Är inne här och läser minst fem ggr om dagen!

  1. Ajlin skriver:

   Jag är 32 och smålänning på vift i Karlstad. Vad sjukt. 😛

 52. Jean skriver:

  Kvinna 30+ i Uppsala.
  Mammaledig och läser bloggen så mycket jag kan under dagarna (och nätterna när det är vaket)! Helt beroende av din blogg och älskar kommentarerna!

 53. Salta katten skriver:

  Jag är en kvinna i sena 20-års åldern. Med en Samsungmobil som frekvent visar din blogg. Kollar helst in den dagligen men när jag inte hinner det gillar jag att gotta ner mig en lååång stund med allt missat. Gillar att kommentarsfälten alltid är så aktiva! <3

  Jag är vegan, politiskt aktiv i V, sambo utan barn, universitetsstudent inne på programmets tredje år av fem.

  Läste många bloggar (och bloggade själv) förr men nu för tiden är det i stort sett bara din jag besöker. Känns så ytligt och tomt med de flesta bloggar idag, tror bloggandet kommer dö ut snart. Jag kollar dock in Huggson ibland. Han är rätt skön…

  Lev väl!

 54. Mona skriver:

  Jag är 52 år, kvinna, sambo, två vuxna barn, tre barnbarn, undersköterska, bor i södra Värmland men har småländska rötter. Älskar att läsa den här bloggen, hittade den för några veckor sedan. Har läst mycket bloggar i ca 10 år men inte hittat hit förrän nu vilket är synd, men bättre sent än aldrig. Älskar att läsa lite ”skvaller”.

 55. Lisen skriver:

  Kvinna, 28 år, från norra Sverige, läser via iPhone 😎

  Övrig kuriosa: småbarnsmamma, läser din blogg x-antal gånger om dagen, älskar fluffiga hundar och rött vin

 56. Matilda skriver:

  Kvinna 29
  Malmö
  Lärare/Föräldraledig
  Samsung /tele 2

 57. 🤖 skriver:

  Kvinna, 30, iPhone. Bor i storstad. Mitt guilty pleasure är bloggskvaller och Booken.

 58. Elisabet skriver:

  Ung tant 50+ iPad Telia landsbygden Östergötland. Hittade hit av en slump, var säkert nåt om Anna Book jag läste, hon är svår att inte läsa om, så hiskeligt underhållande! Är helt fascinerad av dessa sk influencers, som tycker att t ex en produkt som gör att håret torkar snabbare är jätteviktig! Sånt är lite kul att läsa om mellan vedklyvning och jakt.
  Du skriver väldigt bra och underhållande, med härlig distans och humor. Besöker sidan varje dag!

 59. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Har läst bloggen i stort sett sedan dag 1 (missade med kanske 5 dagar) 😊

  Kvinna
  Bor lite här och där
  iPhone 👍😘

  Feminist,liberal (apropå vissa kommentarer här.) 😉

  1. Bloggbevakning skriver:

   Fan, det är mer info än vi någonsin fått om dig!!!!! WIIIIE!!

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Ha ha ha, fast nä, detta har ni fått tidigare bara inte samlat på ett och samma ställe. 😂😍

  2. 🐭 skriver:

   Scrollade igenom kommentarerna för att se om du skrivit ngt. Det hade du. Kan inte riktigt sätta fingret på varför men det gjorde mig överdrivet glad 😂 Tänk vilken underlig känsla av gemenskap ett anonymt kommentarsfält kan skapa

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Tack!
    Och visst är det så. Älskar att fika här på BB. 💕🌸

   2. Anonym skriver:

    🐭 Jag har svarat dig. Tar nog ett tag innan CamCam har tid att släppa igenom det. <3

    /TrH

  3. Anonym skriver:

   Ge oss meeeer 🙂

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Går inte. Är satt i modd. 😉😂👌😍

    1. Bloggbevakning skriver:

     Det är för att fånga upp fejken som härjar. 😇

     1. Anonym skriver:

      Förstod det och det är bra . 🙂

  4. Em.e skriver:

   Hej Kompis 👏
   Kvinna, 27
   Bodde i Stockholm i flera år, numera tillbaka i Småland
   Har inga sociala medier och läser knappt några andra bloggar men har hängt med enda sen Bella själv spammade våra Lunarstorm konton med sin bloggadress
   Också läst sen dag ett i princip, letade febrilt efter din gamla blogg och hittade hit
   Är gay och bor med tre bondkatter (Såååå typiskt, visst?)
   Och älskar nyponsoppa och kaffe. Lägg det på minnet. Nyponsoppa ❤❤❤
   Erbjöd Camcam att komma hit och sniffa på mina katter, insåg efteråt att jag kommenterar i mitt riktiga namn 😂 Hade iofs varit en upplevelse. En trött Camcam 04:00 vid ytterdörren en tisdagmorgon redo för sniff

 60. Sanne skriver:

  29 årig kvinna, iPhone, Malmö. 2barnsmamma. Jobbar inom HR.
  Började läsa bloggen för att skratta lite mer om pinsamma Booken. Sen har jag bara fortsatt läsa.

 61. Mankind skriver:

  Kvinna född på 70-talet som vägrar inse hur ofantligt gammal hon egentligen börjar att bli.
  Stockholmare i hjärtat men född i karga Norrbotten.

  iPhone missbrukare som använder din blogg som en rensa-hjärnan grej, vilket jag måste göra minst 10gg/dag.

 62. M, skriver:

  26, kvinna, London (wooo uk nr 4) var ”mammaledig” i 2 år och uppdaterade 5000 gånger per dag, jobbar nu men sitter på rasten och läser istället för att prata med kollegor 😁

  1. M, skriver:

   Inge druckit kaffe än…. uppdaterade bloggen för att se nya inlägg 5000 gånger per dag**

 63. Anonym skriver:

  Kvinna, 24 år, från Helsingfors. Kikar in här flera gånger dagligen och får utlopp för min debattlust. Gillar denna blogg starkt och tycker att den bara blir bättre och bättre. För övrigt är Fredrik Virtanen ett as och Afronbladet fega jävlar som inte sparkar honom. Jag kan inte begripa hur de kan ha honom kvar då en annan offentlig person (visserligen politiker men ändå) avgår till följd av endast ett anonymt tips. Virtanen är en känd, offentlig person som efter detta absolut inte borde kunna ha kvar den position han har. Begriper inte hur Afronbladet tänker, eller kommer det fram hur länge de mörkat detta i fall de agerar nu? Kanske V t.om. har någon hållhake på dem så att det inte ska komma ut. Sjukt är det i alla fall.

 64. 8 skriver:

  43 årig daytrader med IPhone 8.

 65. Anonym skriver:

  Älskar förresten att du uppdaterar HELA TIDEN. 🙂

 66. Peachy skriver:

  Tjej, 15, Stockholm, Macbook Air.

  Älskar hästar, ogillar extremfeminism/SJW, läst bloggen otroligt länge. Kommenterar ofta under olika namn 🙂

  Vill flytta utomlands (blir lite lagom avundsjuk när jag läser att vissa här kommenterar från Malta/London/Frankrike. Dröm!)

  Utomlands, eller alternativt flytta norrut i Sverige – Härjedalen, Lappland, Ångermanland eller Hälsingland.

 67. Johanna den äldre skriver:

  Kvinna, 36 år, iPhone, 30 min Söder om huvudstaden

 68. E skriver:

  Kvinna, 24, iphoneanvändare. bott i Indien och nu i Belgien, så bidrar väl med en del trafik därifrån. Battlar mot mitt utmattningssyndrom, så spenderar en hel del tid härinne när jag är för trött för att lämna soffan.

 69. Evvo skriver:

  24 årig tjej från Östergötland, läser bloggen via iPhone så fort jag får en ledig lucka. Är lika beroende av den här bloggen som jag var av classe-kinzakenza för ett par år sedan 🤓

 70. Hanna skriver:

  Kvinna 30 + . Tvåbarnsmamma från Norrköping . Samsung användare med Telia som operatör.

 71. S skriver:

  27 år. Från Ludvika i Dalarna! 😊 Din blogg är snart sen enda jag läser!

 72. Kvinna skriver:

  Kvinna
  23 år
  Leg. Sjuksköterska

  Feminist, humanist, ateist och socialist.
  Velar mellan Moderaterna och Sverigedemokraterna inför valet 2018.

  iPhone 8 plus användare, med Telenor.

 73. Milsh skriver:

  29-årig göteborgare som för tillfället är mammaledig (och gravid med nr 2), älskar att du tidsinställer inlägg 06 på morgonen, och att kommentarsfältet ofta lever sent in på natten! Sömnbrist är mitt mellannamn.
  Har en hög med katter också, och älskar inslagen med THK och Snöbollen! 😊

 74. Sandra skriver:

  Kvinna, 32-år och från Helsingfors, Finland. Läser VARJE dag och undrar varför har vi ingen blogg som den här om finska bloggare…

 75. Mangoness skriver:

  Kvinna 24 Stockholm.

  Sitter hemma och möglar större delar av dagarna.

  Sjukpensionär och väldigt ensam.

  Har en diagnos.

  Träffar en kontaktperson så man kommer ut iallafall en gång i veckan.

  Följt bloggen nästan sen start. 🙂

 76. Johanna skriver:

  Kvinna, 26 år, iphoneanvändare från Göteborg. Föräldraledig med nummer 2 nu, men jobbar annars som socialsekreterare på barn och unga. Saknar jobbet lite nu, men gosar gärna vidare med bebis.

 77. Andy skriver:

  Kvinna, 26, utvecklare, bor i sydliga Sverige & Storbritannien, android-användare (avskyr Appleprodukter).

 78. Winchester skriver:

  23 år, bor norr om göteborg, iphone, telenor, är inne här typ 78 gånger om dagen kanske? Jobbar på förskola och passa på att tjuvläsa medan man har vilan, har några gånger råkat väcka barn pga skrattat åt roliga kommentarer 🙈

 79. Ida skriver:

  Kvinna, 21 år, kollar mest genom min dator men annars Samsungtelefon, bosatt i Amsterdam.

  Har också följt bloggen varenda jäkla dag sedan ~1 vecka efter att den startades upp! Haha herregud, vad har man för liv egentligen, är inne här oftare än jag pratar med vänner eller går på toa. Det här är dock även mitt sätt att hålla lite koll på Sverige fortfarande 😉

 80. S skriver:

  14 år, helsingforsare, samsung j5. Älskar deckare. Feminist, och tydligen väldigt otypisk tonåring. Läser din blogg flera gånger om dagen, speciellt när jag borde plugga. Fick höstlov för tjugo minuter sedan!!

  Är det några fler yngre som läser här?

  1. Peachy skriver:

   🙋🏽🙋🏽🙋🏽 15 åring från Stockholm här. Är också ohälsosamt beroende av den här bloggen och prioriterar den liiiiite för ofta framför skolarbetet, haha!

 81. Lw skriver:

  Bor i Usa, gift, har en dotter, 4 katter, 2 ankor och en massa höns! Jobbar som lab shift lead, Samsung s 7 användare

 82. Moa skriver:

  Bor i Värmland, 14 år (kanske den yngsta här) 😊Använder Iphone:)

 83. Loo skriver:

  30-årsåldern som jobbar inom finans i Zürich. Älskar humorn blandat med ”vettigheten” i bloggen!

 84. AH skriver:

  26-årig soctant som läser allt men är dålig på att kommentera💁🏼 Alltid Iphone och har en katt som skulle kunna vara THKs tvilling om det inte vore för att min knubbis är långhårig😬

 85. Anonym skriver:

  32 år, Samsung galaxy 6 edge, från Stockholm bor i Norrtälje! Hamnade på bloggbevakning pga Anna Book stannade pga alla roliga och smarta bloggbevakare i kommentarsfältet 👋🏻👋🏻👋🏻

 86. Mo skriver:

  54 årig Stockholmska,bästa stunden på dagen lägga sig i soffan med en kopp te och gå in på bloggbevakning efter jobbet.

 87. Am skriver:

  25årig svensk boende i München, Tyskland, sedan sex år tillbaka. Har läst bloggen mer eller mindre från dag ett, men nästan aldrig kommenterat. Går mesta dels in här för att läsa kommentarerna, då det finns så många vettiga människor här.

  Är feminist och saknar ofta de feministiska analyserna här i Tyskland, därför är det så härligt att gå in här och läsa kommentarer mellan folk som står upp för varandra, speciellt nu under hela #metoo-kaoset (för övrigt enda stället jag har vågat använda den hashtaggen. Har inte vågat på min instagram, eftersom mina föräldrar följer mig).

 88. Nicolina skriver:

  25 bast från Sverige! Com hem & Telenor.

  Bloggbevakarna….ger mig samma feeling som Ghost Busters. LIKE!

 89. EnsamvargISkogen skriver:

  24 år, bosatt i Hälsingland. Surfar från dator och någon enstaka gång iPhone (7?)

 90. S skriver:

  jag är en 27åring i Norge, kvinna 🙂 Kul o se att det är fler landsmän här inne (har nog inte var här 35.000 ggr än haha) men tänk att vi blev klådda av finnarna ! (<3 😉 )

 91. En annan S... skriver:

  Kvinna, 29 år, Göteborg, Samsung S8, Telia

  Är egenföretagare och träningsnörd, lever ihop med sambo. Läst Bloggbevakning sedan start 👌😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla