Actions speak louder than words

13:00 11 Okt 2017

Blondinbella:

Nu är klockan åtta och jag kom precis hem. Dags att göra en sen middag och sätta mig och jobba vid köksbordet. Jag ser fram emot en helkväll vid skärmen och min todo-lista. Om det är något som jag har insett är det att det jag investerar i tidsmässigt  – Är också det som växer. Det ger mig i sin tur kraft att alltid prioritera rätt på kvällarna, varje timma jag (och kollegorna) lägger ner extra tar oss längre fram. Två timmar vid skärmen varje kväll gör ovärderligt stor skillnad än om jag hade lagt det på en tv-serie. Lägg på 10 år på det så har man ett rejält försprång mot dom som inte håller igång tempot.//Bella

Hur kan det komma sig att en person som varit sjukskriven för utbrändhet och utmattningsdepression lärt sig otroligt lite på vägen?
Ja, heja dig Bella! Du kommer bli utbränd igen först av alla eftersom du jobbar på så bra! 
Vad ska du göra med all den tid du sparar in på att hetsjobba från morgon till kväll utan återhämtning? Ska du lägga den i en liten burk som du kan plocka av sedan när kropp och knopp lägger av?
Jag tror de flesta barn skulle vara jättestolta över en mamma som prioriterat jobb och pengar framför återhämtning och vila för att kunna vara en bra mamma och en mamma som håller, när hon kraschar och inte kan ta hand om dem eller sig själv längre.
Heja mamma! Kan vi köpa en ny mamma med alla dina pengar som du tjänat på att ligga 10 år före alla andra?

Hennes synsätt är så själviskt att det gör mig riktigt förbannad.
Vad skulle hända om något av Bellas barn blev sjukt eller på annat sätt behövde omsorg som krävde sina föräldrars tid och närvaro? Nej, det kan du inte få via kry-appen oavsett om du är sponsrad eller ej.
Man undrar ju om det finns någonting i världen som är viktigare än Bella, hennes jobb, hennes pengar, hennes jakt på ett imperium? Av hennes inlägg att döma så skulle jag säga nej.
Hon jobbar hellre sönder sig på sikt för att ligga steget före karriärmässigt än att vara en ansvarsfull förälder som behöver ”hålla” för sina barns skull.
Av hennes inlägg att döma som börjar jag mer och mer tro att om Bella skulle behöva välja mellan sina barn och sig själv/sitt jobb så skulle hon välja det sistnämnda och det gör mig så ledsen.
För let’s face it.
Actions speak louder than words och Bellas handlingar säger allt annat än ”barnen är viktigast”.
Åh, vad jag för deras skull hoppas att jag har fel.

126 kommentarer | “Actions speak louder than words”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lisa skriver:

  Håller helt med dig! Följer henne inte längre för jag får magknip av hennes prioriteringar.

 2. Sara skriver:

  OT men jag vet att ni är hjälpsamma, därför ställer jag frågan.
  Jag ska starta ert företag som ska sälja solpaneler och behöver ställa frågor till personer som har eller planerar på att köpa solpaneler (eller känner någon som redan äger).
  Det är få frågor och det lär ta er 6-10 min beroende på hur långa era svar är. Ni anar inte hur mycket ni kommer att hjälpa mig!! Om någon är sugen på att hjälpa mig så delar jag gärna länken.

  Tack!

  1. Sara skriver:

   Här är länken till frågeformulären: https://goo.gl/oLvEQA

   Tackar ALLA som hjälper till, får jag bara 2-4 svar så kommer det att underlätta en hel del 😀

  2. J skriver:

   Ingen bra enkät tyvärr. Du söker den som planerar att köpa eller känner nån som har (!). Frågorna är dock riktade till den som köpt..

   1. Sara skriver:

    Tack för feedback! Ska fixa det

    1. Sara skriver:

     Jag vet att det inte finns radbrytningar, kan inte lösa det.

   2. 👶 skriver:

    Ja det var verkligen ingen bra enkät. Faller på första frågan. Jag som är 30 har två möjliga val att klicka i. Jag kan inte välja 20-30 och 30-40 samtidigt..

  3. Salta katten skriver:

   En enkät bör inte innehålla så där långa frågor – måste bli svårt för dig att granska den sen.

  4. Hacki Hälinen skriver:

   Överlappande svarsalternativ i ålder. Vad svarar man om man är tex 40?

   Ställ inte flera olika frågeställningar i en i och samma fråga.

   Lägg fasta svarsalternativ istället för att rada upp en massa exempel i frågan och ha fritext-svar.

   Börja med en filtreringsfråga gällande huruvida man köpt eller tänker köpa, och ställ sedan endast relevanta frågor till respektive grupp.

 3. Mia skriver:

  Men så skrever hon bara för att få många kommentarer, hon vet precis att den kommentaren kommer att få alla att gå igång.
  I ärlighetens namn så tycker jag inte henens jobb är så utmanande, Hon skriver bara om att hon måste styla sig, vara på möten, ta beslut, skriva på handlingar. Hon är ”reklampelaren” men vad gör hon egentligen på dessa möten och vilka beslut fattar hon.
  Den livsstilen hon har betyder att hon plockar sina kunder på en hel el pengar som hon intre alltid investerar i nya företag utan även spenderar på nöjen. De flesta duktiga entrepenörer lever inte så vidlyftigt i början av sin karriär.

  1. VaC skriver:

   Jag är mer orolig för Blondinbellas anställda. Föreställ er att ha en sådan chef som alltid pratar om att maxa prestationer, toppa dig själv varje dag, gasen i botten, öka öka öka och så vidare. Skillnaden mellan Blondinbella och hennes anställda är att hon räknar jobb som att ta två timmars fika med Gunhild Stordalen, få håret fixat eller åka på weekends var och varannan helg. Jag känner inte någon av hennes anställda, men kan tänka mig att det är ett väldigt krävande arbete eftersom jag har haft en liknande chef tidigare.

  2. Lena skriver:

   Jag har helt slutat kommentera på hennes blogg. Ska sluta läsa den snart också.Jag tror att Isabella Löwengrips kändisskap är över. Hoppas folk ser genom hennes yta nu.

 4. Sandra skriver:

  Det kan vara det bästa inlägget du någonsin skrivit!!

 5. Maria skriver:

  Riktigt bra text!

 6. Engagerad skriver:

  Tror nog hon kommer klara sig. Jag menar, hon skrev att hon fikat i två timmar den dagen. Klart det måste tas igen? Förra året blev det väl runt 8 veckors semester. Hon kan resa bort en långhelg och bli serverad till 100%, för de flesta andra fortsätter ju arbete med tvätt som ska tvättas, lunch som ska stå på bordet etc. 2 timmar om dagen lär ju också, utspritt under veckan, vara ungefär vad de flesta lägger på hushållsarbete oh liknande per dag. Inget fel alls att göra som Bella gör, hennes val, vill verkligen påpeka det! Men hon har ju verkligen gjort ett val, av och på vad gäller arbete, mycket jobb men också mycket mer vila emellan. En del jobb verkar vara att vara ute och festa? Att då säga att dessa timmar är vad som gör henne bättre än andra spär ju bara på pressen för andra, tyvärr, och det ÄR u svårt att värja sig, därav många som går in i väggen. En vanlig Svensson med 5 v semester, hårt jobb utan fikapauser hela dagen, utan möjlighet att resa iväg på helgerna, utan hemhjälp, då funkar det som regel inte att under någon längre tid arbeta två timmar extra varje kväll, då behövs vila, så är det ju bara. Man lägger upp sitt liv olika! Men människor behöver verkligen inte mer press, vi behöver inte få dåligt samvete över att vi vilar eller tro att vi är misslyckade för att vi kollat på serier ett par timmar.

  1. 👶 skriver:

   Jag undrar hur hennes anställda utan samma privilegier mår :/

 7. BAAM 👟 BAAM 👟 BAAM 👟 skriver:

  Försprång till vad? Döden?

  1. Anonym skriver:

   Eller till trasiga relationer.

 8. Anonym skriver:

  Instämmer till fullo. Sorligt.

 9. Louise skriver:

  Usch så sorgligt.

 10. AJ skriver:

  Det där försprånget hon pratar om, vad fan är det?
  Är hon så banal så att hon tror att den som har mest pengar när hen dör vinner?

 11. Sarah skriver:

  Bojkottar numera Blondinbellas blogg, blir så stressad av denna hysteriska människa!

 12. Anonym skriver:

  ÄNTLIGEN CAM CAM VÄRLDENS VERTIGASTE INLÄGG! Eloge! ❤️

 13. Henrietta skriver:

  2Om det är något som jag har insett är det att det jag investerar i tidsmässigt – Är också det som växer. Det ger mig i sin tur kraft att alltid prioritera rätt på kvällarna, varje timma jag (och kollegorna) lägger ner extra tar oss längre fram. Två timmar vid skärmen varje kväll gör ovärderligt stor skillnad än om jag hade lagt det på en tv-serie.”
  Tänk vilken konflikt (uttalad eller outtalad) det måste varit mellan Bella och Odd när de levde under samma tak!
  Och vilken tur att Bella nu har (minst) halva antalet dagar och kvällar till eget förfogande då hon inte behöver anpassa sig till Odd och barnen.
  Något säger mig att Bella är inkompatibel med alla som vill ha ett normalt familjeliv och det är synd att hon själv skulle upptäcka det så sent.

  1. A-K skriver:

   Odd gjorde antagligen misstaget och trodde att hon skulle bli annorlunda när barnen kom. I hans värld var det väl omöjligt att inte bli mjukare i kanterna och prioritera ner jobbet, men där bet han sig i svansen.

 14. Helene skriver:

  Bra skrivet. Har undrat förut, hur ser de faktiska siffrorna ut i hennes bolag? Jag tror – utifrån kommentarer här – att många tänker som jag att de helt enkelt inte vill sponsra Isabella med pengar genom att köpa hennes produkter. Tror verkligen att hon skjuter sig själv i foten med sin ytliga flamsiga image. Att LCC dessutom spottar ur sig nya produkter typ 2 ggr i veckan gör företaget, åtminstone för mig, ännu mer oseriöst.
  Hennes senaste inlägg att hon ligger ‘steget före’ genom att hon väljer att jobba istället för att, t.ex ligga i soffan och titta på en bra serie är så urbota verklighetsfrånvändande att man blir mörkrädd.

  1. MissJ skriver:

   Skrev en kommentar om just det här med produkterna om det inte vore bättre att ha lite färre produkter med riktigt bra kvalité istället för jättemånga halvbra… Blev inte godkänt.

   Min pappa var en riktigt framgångsrik företagare under sina år vid livet men hade det desto sämre i sitt familjeliv. Han var gift 4 gånger och har barn med tre olika kvinnor. När han dog kom 4 av barnen inte ens på begravningen (vi är 8 totalt). Vet inte om det är så GOALS. Dessutom var mycket av pengarna borta eftersom han fick cancer och en del felinvesteringar. Så vad han lyckats med i slutänden var ju inte så framgångsrikt ändå.

   http://nouw.com/missj

   1. D skriver:

    Sorgligt…

   2. Malena skriver:

    Jag har skrivit ett par ifrågasättande (inte elaka eller negativa) kommentarer men de blir inte godkända!

 15. M skriver:

  Ställer mig också frågande till vad det är hon tycker hon har försprång till. Jag har alltid varit en ambitiös person och har alltid ”sprungit” efter mycket. Jag gick igång på att tenta av kurser fortare än andra och när jag började jobba så var det som att jag ansåg mitt värde vara lika med antal jobbade timmar per dygn. Jag jobbade 17-20 timmar per dag och när jag egentligen blev utbränd så hanterade jag det genom att byta jobb. Jag trodde att det skulle vara break nog. Det var det inte. 2 år senare kunde jag inte sova ens de 2-3 timmar per natt jag tidigare dedikerat till sömn. Jag tappade känseln i fingrarna och om jag tappade något eller jag trodde att det fanns pasta hemma men den var slut så låg jag på golvet och grät i en halvtimme. Jag blev så stressad att jag inte kunde hantera vanliga vardagliga saker. Jag tappade alla mina egna intressen och fick panik av att behöva prata om mig själv med nya kollegor eller bekantskaper för jag hade ingen personlighet eller något liv kvar. Jag jobbade och löste problem – alla andra i min avdelning var långtidssjukskrivna och jag var ensam kvar med 5 personers jobb. Jag ville bevisa att jag kunde jobba för 5 personer… det kunde jag också, i 2 och ett halvt år. Alla sa att jag var duktig och att det var häftigt att jag hade sådan energi. Egentligen var jag en zombie. När jag tillslut inte kunde göra 5 personers arbete så kunde jag inte göra någonting. Jag kunde knappt sätta ena foten framför den andra längre. Jag kunde inte äta ordentligt, kunde inte se på film eller TV. Jag fick hjärtklappning av tystnad och var tvungen att ha pod eller radio på i bakgrunden ALLTID.

  Jag är ett par år äldre än Bella, men VET hur det är att bli motiverad av att bli befordrad, få högre lön, mer ansvar och blir mer och mer oumbärlig på jobbet. Jag VET hur det är att ta 4 dagars semester på 2 år. Jag vet hur det är att vara den som har alla svaren… och det går inte i längden. Det är ingenting man ska glamorisera eller påstå är coolt eller ett tecken på framgång. Jag har hunnit med mycket under min fortfarande korta karriär, men önskar ofta att jag hade kunnat göra det ogjort. Inga pengar i världen kan köpa tillbaka min mentala hälsa och all den tid med mina nära och kära jag förlorade. Jag tycker synd om henne när jag känner igen det där med att tro att man bara är värd det man har på sitt CV och på banken. Det är ingen rolig självbild och den blir aldrig vacker (nog). Hon måste förstå att livet består av mer.

  1. Lina skriver:

   Åh. Jag känner igen mig så hårt i din historia. Hoppas du mår bättre nu!

  2. S skriver:

   Gråter pga stark igenkänning och att jag är mitt uppe i det. Hoppas du mår bra nu, snart är jag där.

   1. M skriver:

    Prata med någon – gärna din chef eller någon på HR om du jobbar. Vänta inte tills du kraschar så totalt att du inte kan ta dig upp igen. Det kommer kännas som världens lättnad! Tala om att du behöver hjälp. Arbetsmiljölagen är tydlig i Sverige – du har rätt till hjälp och tro mig, du är VÄRD din egen återhämtning och din egen hälsa.

  3. Hm skriver:

   Det där var jag, för 25 år sedan.
   … Jag lyckades aldrig ta mig tillbaka till arbetslivet.

  4. A-K skriver:

   Till skillnad från Bella så jobbade du när du jobbade. Jag tror inte det går att jämföra med att ha möten som inspirerande, få skönhetsvård och spåna idéer om hur en flaska ska se ut dagarna i ända. Jag hade också orkat hålla på så om jag var ung och inte hade några andra intressen än mig själv. Dessutom så kan pressen som arbetstagare alltid vara tillgänglig, pigg och alert skapa en otrolig stress. Vad händer om jag blir sjuk nu eller barnen, eller att jag måste gå tidigare för fika på dagis? Den stressen slipper hon också. Nä, hon kommer inte gå in i en vägg pga arbetsbelastning. Däremot så kanske hon gör det för att hon springer från sig själv. Det är rätt utmattande det med.

   1. A-K skriver:

    Som nu, hon har investerat i en Champagnetillverkare och mött grundaren som är inspirerande vid ett antal gånger. Detta räknas som jobb men är antagligen rätt trevligt och inte särskilt stressat. Sätta sig in i siffror, Champagnetillverkning, lite marknadsföring, höra om tillverkarens resa i livet, provsmaka drycken och jämföra. Efter ett lunchmöte med honom så är det frisören och sedan ett planeringsmöte om resan till Frankrike – har stylisten koll på packningen? Dags och åka hem. Går liksom inte att jämföra med ditt slit.

    Inlägg om Champagnen med länk utan reklammarkering eller varning om alkohol. Ja, ja.

   2. M skriver:

    Håller med om att det är skillnad på vissa sätt, men mellan raderna så känner jag igen den där osäkerheten. Man kan ju jobba med vad som helst men om man går omkring och tror att desto mer pengar man tjänar och desto mer ”upptagen” man är, desto mer är man värd som person eller desto mer får man tro på sig själv så blir det en inre stress vad man än faktiskt presterar eller har för arbetsuppgifter. Isabella verkar ha ett otrolig bekräftelsebehov till den milda grad att hon talat om för sig själv att andra människors avsmak och kritik också är smickrande. Hon har talat om för sig själv att det ligger ett mervärde i det extrema. Hon får inte vara som ”alla andra” – möjligtvis pga av mobbningen i skolan där hon ju inte ”fick” vara som alla andra… hon anammade uppenbarligen det extrema och det faktum att hon inte förstod de sociala koderna i skolan och det blev en överlevnadsgrej. Nu som vuxen utnyttjar hon samma verktyg till att manipulera inte bara andra men också henne själv. Det tror jag är stressande i längden.

    1. A-K skriver:

     Sant.

  5. Ebba skriver:

   Får jag bara fråga hur om du kommit ut ur det? Jag är själv sjukskriven för utmattning och gjorde 3 personers jobb innan jag krachade. Måste alltid ha TV eller Ipad på i bakgrunder, även när jag ska sova.

   Ta hand om dig

   1. M skriver:

    Hej Ebba, trist att höra att du och så många andra känner igen sig i min historia. Jag fick verkligen en reality check när psykologen som min dåvarande arbetsgivare använde sig av på 10 minuter konstaterade att jag borde sjukskrivas på heltid med omedelbar verkan i minst 12 månader. Jag var 27 år gammal och hade ju tänkt mig att min ”duktiga” attityd skulle leda till något bra om jag bara kämpade hårt nog. Att det skulle leda till fysisk skada och sjukskrivning blev som ett hårt slag i magen.

    Jag sa upp mig istället för att sjukskriva mig. Sen gjorde jag en klassiker… jag flyttade hem till mamma i några veckor. Man ska inte underskatta att bara omge sig med människor som inte har några krav och som man VET med hela sitt hjärta att man inte behöver imponera på. Jag visste att hon inte förväntade sig någon prestation. Jag behövde inte bevisa mitt värde. Väl hemma så började jag motionera igen. Jag gick till gymmet, lagade riktiga måltider och skrev en lista på saker som JAG ville ha av min arbetsgivare. Jag satte en standard för mig själv. Jag visste att jag var överambitiös och att om ingen sa stopp så skulle jag jobba ihjäl mig. Därför skrev jag upp att jag ville ha en arbetsplats som arbetade med psykosocial arbetsmiljö och som hade en klar strategi när det kommer till inte bara lönsamhet men också hälsa hos sina medarbetare. Jag visste att jag ville ha en chef som såg mer till kvalitet än kvantitet och som skulle hjälpa mig att hjälpa mig själv genom att uppmuntra att semesterdagar plockas ut i just semester och inte pengar. Jag visste att jag ville ha ett jobb med en klar definition av vad som är mitt ansvar och vad jag kan delegera vidare. När jag sedan sökte jobb så satte jag fokus på vad arbetsgivaren kunde ge mig i form av personlig utveckling som de ju i sin tur får tillbaka i form av prestation av mig. Jag ville ha en arbetsgivare som såg mig som en investering. Det fick jag också. I början var det svårt att hålla mig till mina timmar och jag kommer fortfarande på mig själv med att erbjuda min fritid och mina helger när det uppstår problem men jag har insett att man kan vara en problemlösare på arbetstid istället för dygnet runt. Det är t.o.m en större utmaning för man måste då våga säga ifrån och utmana när någon ställer till det och skapar stress för andra. Jag tror att min upplevelse har gjort mig till en bättre anställd och en bättre kollega.

    Så mitt råd är att utgå ifrån dig själv för en gångs skull. Försök att släppa att du ska imponera på andra och prestera för att vara ”duktig”. Sätt krav på din kommande arbetsgivare. Bestäm vad som är viktigt för dig, för att du ska må bra och kunna jobba igen. Jag har fortfarande svårt att se på TV och hålla fokus och kan absolut inte gå på bio t.ex men jag jobbar på det. Jag mediterar 20 min varje morgon och 20 min varje eftermiddag – stressen över att inte vara ”igång” kryper in ofta men allt handlar om övning. Jag kommer bära ärren av vad jag utsatte mig själv för resten av livet men jag jobbar heltid nu och det går superbra (med rätt arbetsgivare) så det finns hopp! Kram!

    1. Ebba skriver:

     Hej M

     Tusen tack för att du tog dig tid och ork att svara. Känner så igen mig i det du skriver. Kommer att ta med mig det du skrivit. Du tänker så rätt och du är klok! Tusen tack igen!

 16. Memento mori skriver:

  Bra där, det viktigaste är ju att ge avkastning till aktieägarna!

 17. Jen skriver:

  Jag läste ett bra citat för ett tag sen som var något i stil med:

  ”People first sacrifice their health to chase wealth, then they have to spend their wealth to get back their health”.

  Låter som det kommer stämma in på Isabella. Har också slutat gå in på hennes blogg nu, så tråkig!

 18. Anonym skriver:

  What? Spekulerar du inte nu?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Det gör jag i praktiskt taget varenda inlägg – spekulerar kring vad de skrivit. Känner du dig tagen på sängen? Är detta din första gång här? Eller vill du kalla det här för skvaller? 🙂

 19. Linda skriver:

  Tror det är sånt här som gör att hon får ”kritik” för precis allt, dessa knäppa provokationsinlägg är inte ens roliga…

  1. Sia skriver:

   Läser nån hennes blogg längre? Bella är så sorglig!

   1. Maggie skriver:

    Jag har precis börjat läsa hennes blogg och blir mycket insperrerad och taggad av hennes energier och positiva inställning till allt. Till skillnad från alla gnällspikar och ”vi vet bäst” människor här inne.

 20. Jenny skriver:

  Undrar hur det känns att vara anställd av en chef som ser det som en självklarhet att jobba på kvällar. Även om man tycker det är roligt så ligger det ett dåligt samvete och gror någonstans för att man inte hinner med familj vänner och sig själv.

  Jag var på föreläsning och fick lyssna till en chef som alltid går hem vid 17, och sedan jobbar ”i smyg” hemma för att inte stressa sin personal. Lägger mejl på delay delivery för att inte mejla kvällstid etc. Väldigt vettig person och han förstod att han som chef kanske måste lägga i en extra växel ibland men inte kan kräva samma från sina anställda.

  1. Hacki Hälinen skriver:

   Åh så vettigt! Vår VD är raka motsatsen. Finner ständigt ett tillfälle att nämna hur långa dagar han jobbar, kan kl 19 en fredag skicka ut ett massmail ”Nu börjar det bli dags att gå hem, trevlig helg!”, eller att han ”flexar ut” en eftermiddag kl 17. Ofta mail skickas på helger eller nätter, osv osv.

   @Camcam/Nöjesguiden: SNÄLLA justera tidsgränsen för ”du postar för snabbt”. Detta är fanimig helt orimligt. Tack på förhand.

   1. Bloggbevakning skriver:

    Det är en inställning i WordPress virusprogram som söker efter robotar som postar spam så det kan vi nog dessvärre inte göra någonting åt. Se det som en komplimang att du skriver snabbare än blixten. 🙂

    1. Anja skriver:

     Det stämmer inte Cam. Det rör sig om ett fel på systemet som mäter hastigheten.

     Ibland kan jag skriva otroligt långt och långsamt, ändå postar jag för snabbt oavsett hur jag gör. Andra gångar kan jag skriva ett ”ja”, på två sekunder och få igenom det.

 21. Marja skriver:

  Håller med. Man kan skriva mycket om mammaskammande och Bella får ju höra kommentarer oavsett hur hon gör med barnen, men det som skaver i mig är just att hon väljer bort dem så mycket just nu när de är små och behöver sina föräldrar mest. Vänta fem år med imperiebyggandet liksom. Hoppas innerligt att Odd är den stabila klippa i deras liv som han framstår som. Det andra som Bella håller på med när hon ska framhäva sig och sina tuffa arbetsdagar och enorma tidspress, det kan man skratta åt och skämta med men detta med barnen känns lite ont i hjärtat.

 22. Linda skriver:

  Hon har själv skrivit att karriären är lika viktig som barnen, men om man påpekar det blir vissa skogstokiga.. som att man klankar ner på hennes mammaroll fast det är hennes egna ord.
  Suck.

  1. TM skriver:

   Hon har till och med gått längre än så och sagt att hon är nöjd om hon är en helt ok mamma och superbra på jobbet.

 23. Annie skriver:

  Så bra skrivet! Min känsla är också att karriären för Bella är det absolut viktigaste i livet. Det där hon skrev om att hon får ett försprång när hon jobbar två timmar på kvällen… Så sjukt på så många sätt. Vem resonerar ens så? Ja förutom Bella då.

 24. Jen skriver:

  Fiskaren och affärsmannen(Blondinbella):

  En fiskare hade avslutat sitt arbete för dagen och satt intill sin båt på stranden. En rik Blondinbella passerade och upprördes över att se fiskaren lata sig på stranden och titta på solnedgången.

  – Varför är du inte ute och fiskar? frågade Blondinbella.

  – Därför att jag fångat tillräckligt med fisk för idag. Nu sitter jag här och tar det lugnt och njuter av eftermiddagssolen, svarade fiskaren.

  – Varför fångar du inte mer fisk när du har tid över? sa Blondinbella.

  – Vad skulle jag göra med den fisken? undrade fiskaren.

  – Du kan sälja den och tjäna mer pengar, blev svaret. Med pengar kan du köpa en motor till din båt. Sen kan du åka längre ut på havet och fiska på djupare vatten, fånga mer fisk och köpa nylonnät. Det kan ge dig ännu mer fisk och ännu mer pengar. Snart kommer du att ha tillräckligt med pengar för att köpa en båt till. Sen kan du bygga upp en hel fiskeflotta, sälja den och tjäna massor med pengar.

  – Vad ska jag göra sen? frågade fiskaren.

  – Sen kan du varva ner, ta det lugnt och njuta av livet, sa Blondinbella.

  – Det är ju precis vad jag gör nu, sa fiskaren.

  1. Bloggbevakning skriver:

   FAN VAD BRA!!!!

  2. Henrietta skriver:

   Historien ”Den nöjda fiskaren”. finns här:
   ”Varför växer gräset?”
   av Klas Hallberg & Magnus Kull
   Om det är originalkällan vet jag inte.
   Borde ha framgått – men historien är tänkvärd 🙂

   1. Jen skriver:

    Japp den är därifrån. Menade inte att jag kommit på den själv, tänkte inte att man behövde källhänvisa bloggkommentarer…

  3. Kränkligheten skriver:

   Håller med till 100%.

   Vissa människor är inte skapta till att skaffa familj och en viss andel av dessa inser detta och låter bli – medans personer som BB bara vill ha precis allt och tror att det är möjligt. Ack vad besviken hon kommer att bli.

   Böckerna från Felicia och Gyllenhammar kommer att blekna som en ledsam intetsägande kommentar hos Annica Englund när väl Bellas barn börjar reflektera över sin barndom.

  4. Jen skriver:

   WOW har jag fått 352 likes?? 🙂 ojoj måste nog sluta kommentera, jag får ju för mycket bekräftelse (har inte postat nåt på sociala medier på över ett år pga vill jobba bort suget efter likes)… Dilemma, jag älskar ju att kommentera. What to do?

 25. Den där J skriver:

  Kan vi bara ta en sekund att titta på parkeringen blondinbella gjort med sin porche i hennes instastory, helt snett och ut i gatan. Så sjukt att hon tycker att det är roligt att den står så fel.

  MVH,
  parkerar om 17 gånger för att det ska bli rakt och rätt.

  1. Anonym skriver:

   Ja, helt galet, Och det är inte första gången hon visar en underlig parkering på instastory.

  2. Linda skriver:

   Hur kan hon ens tycka det är kul?! Skulle det vara lika kul om just hennes bil stoppar ett utryckningsfordon och något riktigt allvarligt har hänt?

  3. Anonym skriver:

   Haha! Har skrattat många gånger åt när hon lägger upp bilbilder å skriver att hon har ett sånt bilintresse(vilket jag inte tror på, hon e nog bara lite statuskåt) när hon inte verkar kunna köra bil. Kommer aldrig glömma när hon berättade att hennes bil hade repor på båda sidorna från varje gång hon kör in i ett p hus i stan, hon tyckte inte det var nå konstigt alls då det är så trångt och det är omöjligt att komma in utan att repa. Odd var inte helt nöjd men hon tyckte det var en värdslig sak. Ännu roligare att jag vid den tiden hade en större bil en hon, parkerade i massa olika garage i stan å utan en endaste repa.

   1. Anja skriver:

    Hon har noll bilintresse och kör som en kråka (dåligt).

   2. Malena skriver:

    Det är Pingis som har ett bilintresse och har kört på bana. Bella härmar henne

 26. Anonym skriver:

  Bella påminner mig så mycket om min pappa. Han har också eget och har drivits av att bygga ett imperie och bli rik. Han var helt frånvarande när jag och mina syskon var små och är lika frånvarande nu med barnbarnen. Han har väldigt liten relation till de, men älskar de så klart och är snäll när han väl träffar de. Han säger att vi ska få ärva pengarna, men förstår inte att vi mycket hellre skulle ha honom närvarande. Desutom vore det kanske mer givande att hjälpa oss nu. Har ett syskonbarn som varit mycket sjukt, där extra pengar kunde göra mycket. Eller om han bara hade stöttat syskonen på fotbollsmatcher och med läxor, när föräldrarna varit upptagna med det sjuka syskonet. Jag älskar honom, men önskar så att han kunde se att hans värde inte ligger i antal kronor på banken.

 27. Jessica skriver:

  ”varje timma som jag och kollegorna lägger extra…”, snacka om att sätta extra press på personalen! Pratar hon inte varmt om hur bra det går att kombinera familj- och arbetsliv när man arbetar i hennes bolag? Den där extra timmen på kvällen när barnen har somnat behöver andra kanske lägga på hushållsarbete, träning, relationer.

 28. Linda skriver:

  Jag skulle faktiskt vilja gå dubbelt med henne under två veckors tid, för att se exakt hur hennes jobb är. Med tanke på allt flams hon målar upp.
  Skulle vara kul att jämföra med min egen heltidstjänst. Är så nyfiken på vad hon egentligen gör.

 29. svatantrya.se skriver:

  Hennes syn på pengar är allt som är fel med den här världen….

 30. The unreal Madde skriver:

  Tror nog att Isabella klarar sig från utbrändhet eftersom mycket av det hon kallar jobb är ren avkoppling. Hårvård, manikyr, pedikyr, smink, fika, lunch, middag (sk nätverkande). Resor för att koppla av. När markservicen lämnat huset pallar hon nog för att svara på några mail. Däremot är det skrämmande vilka signaler hon sänder till sina medarbetare och till de unga oerfarna bloggläsare som ser I:s uttalande som gudsord. För att inte tala om vilka signaler hon ger sina barn.

 31. Hajflickan skriver:

  Bella borde ta och läsa igenom sitt inlägg från 2014:

  http://www.isabellalowengrip.se/2014/12/19-och-utbrand/

 32. Henrietta skriver:

  Men det här var väl lite märkligt. Blondinbella ha ju en diagnos i alla fall, minst en, och här hackar ni på hennes föräldraskap och hur oansvarig hon är då hon inte tänker på sin egen hälsa nu när hon har barn.
  Men det är alltså totalt förbjudet att säga så till en tjock kvinna. Den där som äter igen, fel mat och inte rör på sig och därmed inte tänker på sina barn. För hon väljer inte att vara tjock, för att hon inte kan hjälpa det.
  Men vafan, gör inte Isabella också så gott hon kan? Hon kanske är en sån person? Är inte det ni håller på med lite dubbelmoral nu?

  Och som jag ser så hänger det nu en till ”Henrietta” här. Inte då jag i alla fall.

  1. Anonym skriver:

   -.-

  2. ira skriver:

   Fast jag tror inte den tjocka kvinnan skulle skryta om hur fantastiskt mycket hon kan äta och hur mycket hon gått upp i vikt.

   1. Henrietta skriver:

    Men det är väl irrelevant, om man skryter om det eller inte. Det gör ju varken till eller från. För hälsans skull så ska hon ju jobba mindre, oavsett om hon kan göra det eller inte. Hon kanske har typ mani eller nånting som gör att hon inte kan varva ner och bara gasar på. Vad vet du om det, om hennes hälsa eller diagnoser eller nånting faktiskt.
    Med tanke på det så är det väl lamt att blanda i hennes föräldraskap in i det hela.

  3. Milla skriver:

   Men vid ADHD är det extremt viktigt att planera in mycket vilotid eftersom hyperaktiviteten annars gör att man kör på I 200% procent i några år och sedan definitiv kraschar och inte kan göra något alls. Bellas beteende tyder på att hon inte riktigt har koll på sin ADHD. Och dessutom inte är ärlig med sina svagheter, jag har själv en liknande veckoplanering som Bella med t.ex. ”partid” inskrivet,osv. Men jag tar inte det som ett bevis på att jag är ovanligt upptagen utan jag ser det som en anpassning till att jag har ADHD.

   1. Elin skriver:

    Känner igen mig så i din kommentar. Jag har adhd (och bipolär sjukdom) och att detaljplanera majoriteten av min tid är nödvändigt för att jag ska orka plugga heltid, jobba och framförallt må bra psykiskt och fysiskt. Men bara för att jag skriver upp när jag ska träna, laga mat, städa, träffa kompisar/familj m.m i min kalender så gör det mig ju inte mera upptagen än andra.

  4. Anonym skriver:

   Alltså mitt svar har inget med BB att göra utan ville bara kommentera ang. tjocka människor. Jag är tjock men det påverkar ju knappast min personlighet eller hur jag jobbar per automatik. Om jag är tjock säger heller ingenting om huruvida jag orkar leka med mina barn eller inte. Min man är också överviktig men orkar ändå springa i timmar med vår dotter när vi är på lekland.

 33. J skriver:

  Ändå roligt hur hon ska trycka till och förminska en vanlig Svensson. Inget tv-tittande. Nehe okej. Men att hon läser 1-2 böcker i veckan, enligt egen utsagt, det tar ingen tid? Eller när hon ”unnar” sig diverse behandlingar, även om hon enligt egen utsago ibland gör det i affärssyfte. Eller fikar med vänner. Eller hänger med sin grannvänner om kvällarna. Eller åker på resor stup i kvarten för att hon måste vila och komma bort en sväng. För att maximera varje vaken sekund, igen enligt egen utsago, är hon väldigt bra på att inte maximera tiden. Ja, faktiskt kopplar hon av och återhämtar sig som de allra flesta av oss vanliga döda gör. Men det är klart, om hon skulle skriva det skulle hon ju inte vara så extrasuperdubermegafantastisktunderbart extraordinär. Det vore ju katastrof.

  1. Sara skriver:

   Men på vilket sätt trycker hon ner och förminskar en vanlig svensson?
   Hon beskriver hur HON gör, hur HON känner och hur HON fungerar. Jag har aldrig någonsinn sett henne skriva att andra är sämre än hon för att de gör på ett annat sätt.
   Den tolkningen är det DU som gör! Och det säger faktiskt mer om dig än om Bella

   1. Elin skriver:

    Eller hur. Stackars alla kränkta Svenssons där ute.

   2. J skriver:

    Nej, det är inte någon tolkning av mig som på något sätt säger något om mig. Hon skriver att väljer bort en serie i förmån att maximera sin tid. Hon syftar på att hon gjort det under lång tid och kommer att göra det. För det första är det inte sant – om hon inte ljugit om just serier och tv-tittande under flera år. Tex såg hon en film någon dag efter hennes första inlägg om att tv-tittande är onödigt och ineffektivt. För det andra skriver hon om just tv-tittande/serier enkom för att de allra flesta tittar på tv och/eller serier varje dag. Kanske t.o.m. varenda dag. Men de flesta har inte tid till att t.ex. fika i flera timmar, unna sig behandlingar och resor. De flesta har inte heller råd. Därför skriver hon om tv-tittandet. Bella är en väldigt smart strateg. Hon är också bra på det hon gör – uppenbarligen! Missunnar henne inte någon framgång. Det som är synd är hennes brist att förmedla ödmjukhet. Hon kanske är ödmjuk privat men det är inte hon visar i sina kanaler. Hennes kanaler funkar också som reklam för hennes produkter. När hon då använder strategier som uppenbarligen inte tilltalar hennes marknad och tilltänkta kunder vore det bra om hon återgick till 1. den hon framstod som för ett år sedan eller 2. ändrar sina strategier till något som tilltalar dem som är tänkta att bekosta hennes arbete – och extraallt som gör henne extrabra i hennes extravärld.

 34. Sosh skriver:

  Jag tror inte att Bella försöker provocera med inlägget. Hela hennes identitet ligger ju i att leva upp till sin egen bild av en super wonder business woman… Den här typen av inlägg är väl mest ett tecken på osäkerhet. Villl minnas att hennes största idol var (är?) Ivanka Trump. Flawless utseende, statusprylar och en fulltecknad kalender=lycka, tihi. Att börja dilla om att medarbetarna förväntas arbeta efter arbetstid låter sjukt omodernt. Tror detta kommer ligga LCC i fatet…

 35. hk skriver:

  Tror hon saknar någon slags grundtrygghet och det är en förklaring. Hon träffar aldrig familj/syskon, vilket känns väldigt mysko med tanke på att allt hon behärskar bäst i livet.

  Kan inte förstå hur man kan uttrycka sig så galet gång på gång, och aldrig bry sig hur man uppfattas. Speciellt när det kommer till ens egna barn. Det känns iskallt

 36. Helene skriver:

  Ngt som är riktigt beklämmande är att Bella är utsedd som en av de ‘mäktigaste mamas 2017’ av tidningen Mama.
  Som de beskriver utnämningen: ”De bossar över stora bolag, bollar med miljoner, sätter agendan, påverkar vår vardag – och har små barn. Vi har listat Sveriges 33 mäktigaste mamas 2017!” – jag hyser stor beundran för många kvinnor som kombinerar barn och karriär på ett sunt sätt, Blondinbella är inte en av dem…..

 37. Henrietta skriver:

  Happ…och min kommentar kom inte fram. Kul.

  1. Henrietta skriver:

   Nu när dom verkar gå fram:

   Är inte det här kritiken lite av hyckleri? Hon kanske gör så gott hon kan. Hon har väl minst en diagnos också. Det är totalt förbjuder att kritisera en väldigt tjock mamma som äter där igen, onyttigt, andra foten medicinskt i graven, och inte tänker på sina stackars barn. Varför är det okej att kritisera en ”arbetsnarkoman”? Kan hon göra nånting åt sig själv, va?

 38. Mickan skriver:

  Människan offrar hälsan för att tjäna pengar, sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Hon är så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig ska dö och så dör hon utan att någonsin ha levt.
  – Dalai Lama

 39. Carolina skriver:

  Jag håller med, även om jag tror och hoppas att ”två timmar jobb på kvällen” betyder att svara på några spons-mail som inte är så himla jobbigt.

  Ett annat problem är att vi inte skriver sådana här inlägg om män. Hur mycket jobbar småbarnspappan Gustav Fridolin? Borde inte han dra ner på tempot och vara mer med barnen?

  Generellt upplever jag att felet i vårt samhälle är fokuset på det historiskt manliga. ALLA ska göra karriär, annars är man dum i huvudet och tänker inte på pensionen.
  Men på bekostnad av vad? Barnen, förhållanden, vänner, ÅTERHÄMTNING jämte alla vardagsmåsten.
  Det vore vettigare att ha som mål att vara hemma med barnen så mycket som möjligt, ge sig själv tid att bara sitta och lyssna och titta efter djur i skogen medan barnen röjer runt efter lite simpel korvgrillning.

  Inte konstigt att var och varannan människa går in i väggen när det är en sådan extrem karriärhets.

  1. TM skriver:

   Fast flera personer har berättat i kommentarsfältet samt i tidigare inlägg här hur deras pappor har gjort precis som Bella: försummat familjen för att tjäna en extra peng. För övrigt skulle Fridolin fått mycket skit om han skrev grejer om att han gör allt bäst och skriver nedlåtande om människor som inte har den typ av kontorsjobb som Bella har.

 40. Salta katten skriver:

  Jag stör mig på att du så ofta tar kommentarer och väver in i din text, utan citationstecken eller anvisningar till att någon av oss läsare har skrivit det, utan skriver det löpande som att det kom från dig.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Va?

   1. Salta katten skriver:

    Ja, men exempelvis ”Ja, heja dig Bella! Du kommer bli utbränd igen först av alla eftersom du jobbar på så bra!” – det var en kommentar från en läsare nåt inlägg ned. Men det kan ju förstås ha stått nån annanstans också… Men det var sådant jag syftade till. Citat bör stå inom citationstecken för tydlighet och inte bara kursiveras.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Har jag tagit den kommentaren? Var i från? Sist jag kollade var det min egna högst personliga åsikt som jag mer än gärna sprider på bloggen. =)

     1. Salta katten skriver:

      Ja, någon kommenterade precis så om Bella i ett tidigare inlägg. Om det även är din åsikt är väl egentligen irrelevant.

      1. Bloggbevakning skriver:

       Det är möjligt men eftersom jag tidsinställde mitt inlägg i morse från Bloglovin’ så hade jag inte läst en enda kommentar, men jag antar att jag inte är själv med att tänka just dessa tankar.

    2. J skriver:

     Men menar du på riktigt att du tänker att en sådan simpel kommentar som cirka – taget från luften – 85% av oss läsare har tänkt, är ett citat? Om vi skulle behöva citera tankar och åsikter inom vissa ämnen där något en gång har sagts skulle det mesta vi skriver vara citat.

     Antar också att det kursiverade du syftar på ska påvisa en tankegång och/eller som om (!) någon skulle säga och/eller tänka det.

     Var det din kommentar hon snodde? 😅

     1. Salta katten skriver:

      Det var ETT exempel som jag skrev ut… Men en ovana bloggägaren har dagligen.

 41. Annie skriver:

  Jag blir stressad av att läsa hennes blogg om sitt liv. Nya grejer hela tiden. Ett axplock ur de senaste två dagarna: Lcc släpper nya produkter varje vecka, flattered ska nu göra boots och sen heels. Bella ska engagera sig i att ge tillbaks till kvinnor som har det tufft. Hon har gjort en privat investering i nån champagne. Hon har fått en vision (!) som hon måste skynda sig till de andra på kontoret och berätta om. Nu vill jag verkligen inte spekulera men nog märks hennes ADHD tydligt i hennes sätt att sköta sin karriär.

 42. Em skriver:

  Camcam; kan inte du skriva till Unionen kring deras samarbete?

  Är det någon som har koll på Bellas kommande spa? Hon har ju hintat om att hon ska ha det i sitt imperium, men det är väl någon skylt som skymtat förbi på deras kontor med något spa? Någon som vet mer?

 43. Johanna skriver:

  Jag hoppas hennes anställda får bra betalt, det är nog inget vanligt 8 timmars arbete. De får säkert knappt betalt för 8 timmar men BB räknar kallt med att alla ska ställa upp och jobba dygnet runt och vara tillgängliga. BB tänker nog i sin bubbla att ”alla vill arbete på hennes företag”…

 44. Annelie skriver:

  Tack for att du publicerade detta. Jag laste Bellas blogg och fick fruktansvart ont i magen. Speciellt i slutet av inlagget.

  Jag har ocksa varit ung och dum och trodde att utbildning och karriar var viktigare an nagot annat. Var ensamstaende med 2 barn som jag forsummade. Pluggade pa univesitetet, jobbade heltid och hade mina fina barn pa dagis. Jag lamnade dom forst av alla och hamtade dom sist av alla.

  Trodde att pengar kunde ge dom allt. Pa en affars middag brakade jag fullstandigt ihop och blev kord till sjukhuset med ambulans. Lakarna forbjod mig att jobba i manader. Efter 2 veckor var jag tillbaka i samma tempo vilket slutade med 6 manaders sjukskrivning. Under dessa 6 manader hade jag en fantastisk lakare som hjalpte mig tillbaka och fick mig att inse att mina barn ar viktigare an nagot annat pa jorden.

  Visst har jag jobbat mycket efter det men har alltid lyssnat pa min kropp. Umgas med familjen, trana och resa har fatt min prioritering pa en annan niva. Jag hoppas Bella vaknar innan det ar for sent.

 45. hk skriver:

  I nyaste inlägget brer hon på ännu mer hur mycket hon jobbar, att hon mulittaskar; kör bil och har möte samtidigt och gör fulparkering. Ska jobba över mm.

  Säger allt om henne.

 46. Anonym skriver:

  Nån mer än jag som har slutat läsa Bellas blogg? Läste den flitigt i flera år innan. Kan helt ärligt säga att det brukade vara min favoritblogg. Tråkigt att hon har blivit helt personlighetsförändrad. Inser hon inte att hon inte kommer komma nånstans utan hennes läsare, som nu alla överger henne?

  1. L2 skriver:

   Jag är med dig Anonym! Det är faktiskt riktigt sorgligt men jag kan inte förmå mig att gå in på hennes blogg. Den är totalt intetsägande nu för tiden. Jag uppskattade Bellas politiska reflektioner/provokationer, reflektioner över vardagen som mamma och hennes arbete. Nu är det bara…. yta. Dötrist.

  2. Jen skriver:

   Jag(försöker). Förrut gick jag in dagligen och nu går jag in en gång i veckan. Ska sluta för jag blir bara irriterad men kan ändå inte helt låta bli. Kanske väntar jag på kraschen som jag tror kommer komma…

  3. Sia skriver:

   Nix hon lär ha tappat massa läsare! Hon är bara sorglig människa som inte fattar vad livet handlar om!!

  4. Sbb skriver:

   Jag läste bloggen flera ggr varje dag i flera år, men nu får jag min tillräckliga dos av BB genom camcam och kommentarerna här. Jag får alltså godbitarna samtidigt som jag slipper gynna den riktning BB tagit. Win!

 47. S skriver:

  Men alltså hur ofta läser man inte om detta numera? Hon nämner det ju titt som tätt. Min uppfattning är att ju oftare någon måste övertyga (eller berätta för) andra om något visst, desto mindre trovärdigt blir det. Om hon nu var så säker på att det hon gör är rätt, varför måste hon upprepa det så ofta? Visst att många ifrågasätter, men det är ju bara att ignorera.

  Till viss del försöker hon nog övertyga sig själv ”jag…gör…rätt…” Samma med pengar, den som har pengar behöver inte berätta det för allt o alla hela tiden.

 48. C skriver:

  Har sagt det förut och säger det igen. Tror inte dett allt för länge kvar tills Bella blir en varannan helg mamma, men träffar dem sporadiskt under veckorna.
  Tror hon kommer motivera det med att hon är mer närvarande som förälder då, samt att det inte blir så hattigt för barnen om de bor mest hos Odd. Samt att hon ALLTID sagt att Odd är det bättre föräldern. Hon kommer säga att det är en win/win

  1. Anna-Lena skriver:

   Nu är jag inte så säker på om det är något hon vill…Jag tror hon vill vara med sina barn.
   Men hade jag varit Odd så hade jag faktiskt försökt få utökad vårdnad. Det verkar så hattigt med Bella, ibland är hon borta en vecka från dom, ibland har hon dom ett dygn ”när det egentligen vad Odds dagar” o.s.v.
   Nu är jag ju medveten om att vi inte ser hela bilden genom bloggen, men för någon som är så bra som Bella på att hävda sig själv så har hon misslyckats att ge den fina bilden av en mamma som sätter sina barn främst.

 49. Johanna skriver:

  Så många pappor som väljer karriären framför sina barn. Hon älskar sina barn, men jobbet går först. Det viktiga är ju att de har en förälder som alltid finns där! Tycker att hon får mer kritik än hon förtjänar bara för att hon borde ha en viss mammaroll.

  1. hk skriver:

   Om man sätter sitt jobb före sina barn ska man f-n inte ha barn! Barn har känslor, det har inte en karriär.

  2. M skriver:

   Har ingenting med mammaroll att göra – det handlar om en föräldraroll. Min pappa var inte närvarande alls när jag växte upp, tro mig, jag tycker inte bättre om honom än om henne. Hans, eller hennes kön är NOLL ursäkt. Har man barn så ska man ta sitt ansvar.

 50. Joanna skriver:

  Kan hålla med till viss del, dock skulle en man aldrig bli ifrågasatt på detta sätt.

  Ett jäkligt hårt inlägg, vi har ärligt talat ingen aning.

  1. Anna skriver:

   Jag blir lite irriterad av att detta så ofta används för att försvara frånvarande mammor. Att män inte får samma kritik. Nä det får dom inte, men det borde dom! Även om jag tycker att mammor överlag blir alltför hårt kritiserade och granskade, tycker jag att det är ett större problem att vi inte kritiserar frånvarande karriärpappor mer. Det bör inte vara okej att prioritera bort sina barn oavsett vilket kön man har.

   1. Joanna skriver:

    Jag försvarade henne ingenstans. Skrev enbart det som är fakta; att en man aldrig skulle bli ifrågasatt på samma sätt.

    Jag försvarar henne dock i det att vi har ingen aning hur hennes tid med barnen ser ut. Vi ser bara det vi ser på bloggen.

 51. M skriver:

  Det är ju lätt att arbeta många timmar när man räknar spa-dag, Paris-resor, lunchar, att flamsa runt på instagram, frisörbesök och att bli sminkad som att ”arbeta”. Hennes svåraste arbetsuppgift är att sniffa på sina kemikaliestinna shampoo-prover. Tror knappast att hon arbetar ihjäl sig, hon har bara en grandios självbild och försöker låtsas som att hon arbetar jättehårt.

 52. Sandra skriver:

  jag tror att hon kommer flytta till asien för att växa där och att barnen stannar med exmaken här i sverige 🙁

 53. Eet skriver:

  Känns rätt knystat och även om självförtroendet är på topp kan självkänslan vara obefintlig vilket man kan anta är fallet med lilla Bella. Att torgföra hur enormt effektiv man är tycker jag bevisar detta.
  Har man varit utbränd så klarar man inte av att leva ett sånt liv igen… inte en chans.

 54. Bittersnippa skriver:

  Kan inte kännas kul för hennes barn sen, särsklilt me tanke på att hon har all möjlighet att kunna prioritera som hon vill. Vet att många pappor är frånvarande långt mer än Bella men dom förtjänar fan inte att bli kallade pappor heller. Tycker det är problematiskt att hon ses som en förebild för starka kvinnor, mammor, karriärsmammor osv fine om hon jobbar hemifrån mycket men hon är överallt. Tycker det är barns jäkla rättighet att känna att man är viktigast av allt I mammas o pappas liv o att dom finns där, kan man inte ens offra lite under småbarnsåren så vetifan.

 55. disrupted skriver:

  Är man bipolär och manisk så är man!

 56. Cissi skriver:

  Det man investerar sin tid i-växer! Min första tanke var BARNEN. Investerar du tid i dina barn så kan dom växa och blomma som människor… men blev besviken när jag läste vidare..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla