100 år?

15:00 19 Nov 2017

Kissie:

Kissie tycker att de här jackorna som ser ut att vara gjorda av valfri mupparnakaraktär är rena drömmen och det får mig att känna mig SÅ gammal.
Jag skulle nog hellre gå naken i en snöstorm än att bära det här plagget bland folk – lite så känner jag….
Men jag tror nog att det är en generationsfråga – återigen så har ju jag redan genomlevt den här trenden en gång och precis som med chokern så känner jag att det räckte väl för mig och inte är någonting jag behöver göra igen.

Men Kissie – Kenza säljer en rosa så det är bara att slå till. Förhoppningsvis finns den kvar och förhoppningsvis gör slumpen att ni båda två har på er jackorna på samma event och fångas på bild tillsammans. Det hade varit episkt!

56 kommentarer | “100 år?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Är den rosa från H&M? Min kompis (32 år, så ingen tonåring) har dreglat efter den väldigt länge. Jag tycker den ser fruktansvärt tacky ut! Jag är glad över att den varit slutsåld!

  1. rebecka 🐞 skriver:

   den blå är från h&m, den rosa är från ivyrevel

   1. Anonym skriver:

    Den rosa på bilden ocan är också från H&M.

 2. Anja skriver:

  Jag tycker den är helt extremt ful. Hade aldrig kunnat bära ett sånt plagg, inte ens om jag hade fått pengar för att bära det.

 3. Anonym skriver:

  Jag är 22 år och skulle aldrig, ALDRIG, använda den där jackan. Förstår mig inte på de flesta bloggarnas mode öht 😅

 4. Li skriver:

  Kenza har sålt jackan redan 😘

 5. Michaela skriver:

  Där har vi ett exempel på ett plagg som inte kommer vara så fräsch efter 1-2 år!

  1. Sofia skriver:

   Precis…. Men de lär väl inte använda dem så länge. .. snart är dom väl ute igen (hoppas jag på 😉 )

 6. M skriver:

  Folk får klä sig som de vill. Jag är bara glad att de flesta slutat med päls!♥️

  1. J skriver:

   Men istället har bär de något gjort av olja. Hmm.

   1. Maja St skriver:

    Det är inte heller bra, men bättre av päls. Behandlingen som ligger bakom en päls gör 15 gånger mer skada mot miljön än behandlingen som krävs på kläder av olja/plastmaterial. 🙂

 7. Sofia skriver:

  Jag skulle inte heller sätta på mig en sån fluffpälsig jacka…

 8. Helena skriver:

  Fruktansvärda.

 9. 💩 skriver:

  Betalar Kissie dig för att du ska skriva om henne här? 🙂 Förstår verkligen inte varför du skulle envisas om att tillägna henne vartannat inlägg annars. Hon är otroligt tråkig, ointressant, avdankad och inte relevant någonstans tyvärr.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Hahaha…va? Om Kissie betalar mig? Ja, massor av pengar och hundvalpar!!! =)

  2. Anonym skriver:

   Jag tycker inte att kissie på något sätt äe avdankad eller tråkig 🙂 Bara för att du personligen stör dig på henne så betyder det inte att alla tänker likadant. Hennes blogg har bra mycket mer läsare än många andra som camcam brukar skriva om.

   1. P skriver:

    Känns nog lite som att hon behöver hitta en side business för att överleva framåt. Kanske får hon till slut något programledarjobb, typ Temptation Island eller nåt, så att hon klarar sig utan bloggen.

 10. Salta katten skriver:

  70-talet genomsyrar det mesta trenderna nu. På gott och ont! Jag tycker det är rätt läckra jackor men skulle aldrig bära en.

 11. 🕹 skriver:

  styla den med ett par tights och få denna klassiska och odödliga look med en touch av en 90’s pimp.
  https://images.ttcdn.co/media/products/121909-69b6598e9e7541399a08063fb26ca986/rojalistse/gustav-vasa-av-david-frumerie-0.jpeg

  1. Tussilago skriver:

   HAHAHA

  2. Sacha skriver:

   Hahaha så jäkla kul 😂😂

 12. Annie skriver:

  Skulle inte ta på mig nåt sånt pga att jag nästan aldrig har annat än svart på mig. Men andra får ha precis vad de vill och jag gillar kläder som sticker ut (på andra).

  1. M skriver:

   Vad trist att det är så:(

 13. Caroline skriver:

  Nää, det där plagget har aldrig varit min stil oavsett hur trendigt det må ha varit.

 14. Anna skriver:

  Det ser läckert ut på bild visst.. men om Jag skulle komma i en sådan till jobbet så skulle folk skratta ihjäl sig . .

  1. Sia skriver:

   Har dina kollehor inget hyfs? Vem bryr sig vad andra tycker! Heja alla som vågar sticka ut från svarta massan…. zzznark!

 15. Perry skriver:

  Åh jag fick ärva en likadan i rosa fast mörkare neonaktigt och några buffaloskor av min storasyster när jag gick i lågstadiet på 90talet. Fick många komplimanger av nästan alla tjejerna i mellanstadiet varje rast att jag som en liten knatte kände mig coolast på hela skolgården.

 16. Harmagedon skriver:

  Vissa modegrejer är liksom coola/snygga/fräscha i två ögonblick. (Dessa ögonblick går att upprepa vart tionde år ungefär) De fluffiga pastellpälsjackorna har redan haft sina ögonblick för den här gången och känns redan som gårdagens nyheter. De kommer gå att spana in på valfri mellanstadieskola redan efter jul.

 17. Em.e skriver:

  Skulle aldrig ha på mig det där. Tycker det ser ut som tyget på en fluffig kudde eller något

 18. Rebecca' skriver:

  Jag tyckte verkligen att de var skitsnygga!

 19. Anonym skriver:

  När var den trenden tidigare Camilla med dessa jackor var det på 80 talet heller?

 20. Lisa skriver:

  Jag är 30 och gråter åt de här hemska jackorna. Påminner mig om tuggummit hubba bubba!

  1. Anonym skriver:

   Hubba bubba minns jag, de var väldigt stora tuggummin 🙂

 21. Helena skriver:

  Fniss, jag hade svårt för det här modet sist det begav sig, tidigt 80-tal. Då skulle man matcha med lika fluffiga öronmuffar. Lite blötsnö på outfiten och man är jättekäck! 😂

 22. Lala skriver:

  Den blå är ju sjukt snygg!

 23. Bibliofilen skriver:

  Själv blir jag så glad över att se dessa färgglada fluffjackor ute på stan, särskilt nu i de gråa nyansernas novembervärld.
  Däremot skulle jag nog aldrig ens vilja försöka bära upp fluffet, ej min grej.

 24. Hjälp skriver:

  Romy & Michelle 🙈

 25. Jo skriver:

  VILL HA!!!!! #36snart37

  1. S skriver:

   Samma här, är 38 😉

 26. hej skriver:

  Älskar den blå!

 27. Sara den rara skriver:

  Jag är nog ganska blygsam och ”tråkig” när det kommer till kläder. Ytterkläder ska alltid vara svarta, eventuellt mörkgrå för att passa till allt. Ibland blir jag lite wild and crazy och köper någon färgglad topp men alla andra plagg går typ i svart och blå jeans. Med det sagt säger jag inte att dessa fluffjackor är fula… tvärt om, jag gillar att se färgklickar men inte på mig själv bara. ☺

  1. Anonym skriver:

   Förlåt, alla har egen stil och alla är fina oavsett – men det lät så himla tråkigt det där. 😳

   1. Elin skriver:

    Eller hur. Brukar tänka på det på vintern när jag och alla andra på bussen kliver av. Jag ser bara en enda svartgrå massa gå mot tunnelbanan.
    Den här tanken att ”svart passar till allt” som en del verkar ha o därför har svarta jackor, jag tror inte att dessa människor någonsin skulle sätta på sig färgglada byxor, så varför behöver man en jacka ”som passar till allt”? Till vadå, dina precis lika svarta byxor?

  2. Cornet skriver:

   Är också en sån som enbart går i mörka kläder. Mitt färggladaste plagg är en lila bh, som jag sällan har på mig. Men jag försöker att sticka ut genom mitt hår, har haft alla möjliga färger och frisyrer och nu rockar jag en lila page med sidecut. Jag gillar färger men inte på mina kläder av någon konstig anledning

 28. Ella skriver:

  Om kissie hade en av massa mjukdjurskaniner e väl denna gjord av 150 rattmuffar

 29. Sacha skriver:

  Funderar fortfarande på när man ska bära den. Sverige är inte direkt torrt på höst/vinter 🙄🤔 Kommer den se ut som en blöt katt efter en dag? Nej det är inget för mig

  /Hon som bär softshell 😜

  1. Johanna skriver:

   satt och tänkte det samma. Bor i Amsterdam och vi har regn, regn, regn och regn 😀

   /cyklar överallt trots regn

   1. Sacha skriver:

    Precis är man mycket utomhus så känns den grymt wierd… Antar att man ska ha den utomhus?
    Bara så lustigt plagg 😁

 30. Therese skriver:

  Jag har den rosa från hm och är 33 och trivs som fisken i vattnet i den😊, men alla gillar ju olika och tur är väl det😘

 31. vvv skriver:

  älskar färg men inte min typ av modell på jacka.

 32. ul skriver:

  Kissie är väl inte precis känd för sin fantastiska klädstil… Köper dyra väskor men kläder på Gina.

  1. Anonym skriver:

   Jag handlar ofta kläder från Gina Tricot, H&M, Zara etc. Min garderob består dock till 90% baskläder – och den typen av kläder ser ju likadana ut oavsett märke/butik.

   1. PT skriver:

    Baskläder för mig är kläder som är lite dyrare och av bättre kvalitet – för att de ska hålla längre. Resten kan jag köpa på Zara, en del på HM, etc. Men inte Gina – deras kläder ser billiga ut och har sämst kvalitet.

    Tycker också att Kissie ofta ser ut att ha kläder som ser ”billiga” ut, typ att sömmarna syns i nederkanten, mm.

    Men vi gillar alla olika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla