Bella har fått ta emot nya hot

09:00 15 Nov 2017

Blondinbella:

Ni vet att jag ibland nämner att jag får hot mot mig, det är något som kommer och går och har gjort dom senaste åren. Nu är det en period igen som är jobbig. I fredagskväll när jag var på hockeymatchen fick jag ett samtal från de säkerhetsbolag jag jobbar med som berättade att en situation hade uppstått så i lördags innan jag hämtade barnen gick vi igenom mina säkerhetsrutiner. Jag har ett säkert hem, ett personlarm och ibland en vakt som är med mig. För mig att det lika bra att det är öppet att det är så, för när det inte är en vanlig knäppis utan mer avancerat är det bättre att visa att jag är fel person att slå mot.//Bella

Ibland kan jag undra om andra influencers utsätts för hot och liknande, men att de inte delar med sig av det på sina plattformar?
Bella är stor men så är även exempelvis Kenza och jag minns när Bella och några andra bloggare gick ut med att de fått brev från den där stollhatten som ville steka deras bröst i smör och allt vad det var… Kenza skrev ingenting om ifall hon blivit drabbad, men det borde hon ju blivit eftersom alla stora bloggare fick likadana brev.
Här kan ni läsa ett inlägg där jag sammanfattade allt som Bella utsatts för under sin tid som bloggare.

Ska man tiga ihjäl sådant eller gör Bella rätt som är helt öppen med det? Om det behövs kan hon få låna min vaktkatt. Sätt honom på svält i några dagar och han kommer attackera och försöka äta upp varenda inkräktare som försöker ta sig in utan mat.
Han kan även fungera som larm, mistlur och Hesa Fredrik om Sverige skulle vara i kris. Bra för Löfvén att veta tänker jag…
Han är inte billig att hyra per timme men väl värd pengarna.

Vad tror ni? Skulle han klä i en sån här?

95 kommentarer | “Bella har fått ta emot nya hot”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Bella bor inte på Lidingö i sitt hus. Ganska uppenbart att huset fungerar som en slags kuliss. Hon har sin garderob med sponsrade kläder där, garage, showroom, konferenslokal etc men bor i själva verket i en lägenhet i stan.

  1. rebecka 🐞 skriver:

   eh…. nej.

  2. wleaf skriver:

   Vilken spännande konspirationsteori! Är hon egentligen fortfarande tillsammans med Odd?

   1. rebecka 🐞 skriver:

    står fortf som gifta på ratsit.se 😂🙈

    1. Emelie skriver:

     Det beror på att det är sex månaders betänketid i samband med ansökan om äktenskapsskillnad för föräldrar till barn som är 16 år eller yngre.
     Bella skrev på bloggen att skilsmässan skulle bli klar nu i november.

  3. Anonym skriver:

   Man ser ju även att alla bilder från huset är stage:ade, de är tagna under en helg för flera månader sedan. Tro inte på allt ni ser. Ingenting är på riktigt.

   1. rebecka 🐞 skriver:

    tvivlar på att hon låter barnen byta kläder 30 ggr för att få massa olika bilder att lägga upp vid olika tillfällen.

    1. Anonym skriver:

     Varför tvivlar du på det? Hon går all in för sitt jobb. Hon lever för sitt jobb och sin karaktär. Dessutom gör hon ju det för barnens egen säkerhet.

    2. Sacha skriver:

     Jag skulle faktiskt inte bli ett dugg förvånad om hon faktiskt gjorde så… Allt för pengar, måste vara hennes motto

   2. Tussilago skriver:

    Var tvungen att gå in och kolla lite bilder på bloggen efter att ha läst din kommentar, får ju säga att i det senaste inlägget med barnen (där de är i köket) så ser bilden ut att ha varit tagen för ett tag sen, med tanke på hur grönt det är utanför fönstret. 😮

  4. Ll skriver:

   Haha intressant

 2. Anonym skriver:

  Din bor väl bra där han bor Camilla.
  Det är ju valår nästa år så då kanske hetsätarkatten behövs för Stefan Löfvens skull.

 3. Ll skriver:

  Nja ja vet inte, i ljuset av Saudi, äkta päls, Bard och mängder av glättighet så kom plötsligt dessa personliga inlägg..
  Hemskt om hon blir hotad verkligen, men hon känns inte trovärdig för mig längre.

  1. Jossan skriver:

   En ursäkt för att kunna flytta till stan utan alltför mycket kritik? 🤔

   1. M skriver:

    Min första tanke också tyvärr. Man vill ju inte misstro någon men det är ju en superfin ursäkt till att flytta från huset om hon har tröttnat på att fara fram och tillbaka dit från stan… plus att Odd ju flyttar nu så det finns ju ingenting där som hindrar henne från att bo någon annanstans med barnen.

    Med det sagt så fick vi också hot när jag var yngre, pga min mammas yrke så vi hade larmknappar i huset och hon hade ibland livvakt med sig. Det är inte roligt och man blir frustrerad och ledsen över det men det blir också en del av ens vardag. Så tycker absolut inte att hon ska behöva ha det så, men första känslan jag fick var ”nu flyttar hon snart”.

    1. D skriver:

     Ja såg att Odd sålde sitt hus men var ska han flytta?

     1. M skriver:

      Ingen aning (och är inte intresserad av svaret heller). Hans eget liv och han är ju inte ens en offentlig person.

     2. S skriver:

      Lägenhet hade han. 🙂

     3. Klara skriver:

      Odd sålde en lägenhet med bostadsrätt och inte ett hus.

   2. Anonym skriver:

    Vart en vuxen person väljer att bo är ju en icke-fråga för omgivningen så länge det inte innebär en olägenhet för andra.

    1. D skriver:

     ”olägenhet” 😂 Såg du ordvitsen själv de?

     1. El skriver:

      HAHAHA

    2. Anonym skriver:

     Olägenhet för vem då? 🙂

   3. rebecka 🐞 skriver:

    varför skulle hon ens behöva ha en ursäkt för att flytta var hon vill? 😂😂😂

    1. M skriver:

     Det behöver hon ju inte, men hennes problem är att hon ofta spär på och öser ur sig hur fantastiskt bra allt är och att hon aaaaaaldrig kommer ändra på det och 3 dagar senare så är hon deprimerad/skild/feminist/vegan trots att hon ”alltid är gladare än genomsnittet”, har ”världens bästa äktenskap”, aldrig kommer omtala sig själv som feminist och älskar Odds köttgrytor. Det är svårt att ta henne på allvar helt enkelt.

   4. Em.e skriver:

    Sorgligt om hon skulle få kritik om hon flyttar. Jag flyttar också när jag inte längre trivs där jag bor

  2. Veritas skriver:

   Tänkte precis skriva samma sak. Det är ett mönster med Blondinbella. Kontroversiella inlägg där hon får massvis med kritik och folk hotar med bojkott av hennes blogg, produkter etc och sen som ett brev på posten kommer det såna här inlägg så att folk ska tycka synd om henne.

  3. Marja skriver:

   Precis vad jag också tänkte. Nu har hon fått en massa skit, då kommer ett snyftinlägg. Trodde det skulle komma lite tidigare. Sen är det säkert sant med hoten, och det ska ingen behöva utsättas för. Intressant bara att hon skriver om det nu och inte tidigare (eller senare om det vore mer strategiskt ur skyddsperspektiv)

   1. Alva skriver:

    Hot får nog Bella då och då utan att skriva om det i bloggen. Men som påpekats plockar hon fram hoten nu och hur dåligt hon mår av att få dessa hot därför att hon har fått en hel del negativt den senaste tiden. Till stor del självförvållad kritik eftersom Bella gärna provocerar och är en kontroversiell figur i det mesta hon företar sig.
    Andra sympatiinlägg brukar gälla hur mycket hon saknar sina barn när hon är på resa, hur dåligt hon mått av skilsmässan och hur hon gått in i väggen, fått magsår osv.

  4. Lucile skriver:

   Eller hur! Och den kom lägligt nog till premiären av serien… trots att hon vetat i dagar och väljer nu att meddela hotaren att hon är fel person att gå efter…. nja så borde hon gå ut med det på en gång och visa att hon känner till hoten, men hon valde alltså vänta tills premiären… min bedömning – ett vanligt sympatiinlägg

 4. X skriver:

  Jag är så glad för min väktare hunden. Den som försöker göra inbrott i mitt hus får skylla sig själv.

  1. wleaf skriver:

   Hon skulle haft kvar Christian Gillis hehe.

  2. Anonym skriver:

   Det är bra med hundar.

  3. Clara skriver:

   Hundar är bäst! Vår hund skrämde bort 4 män från trapphuset som lurat sig in via porttelefonen och sen gick runt och inspekterade dörrar en natt i förra veckan. Blev hus i helvete när de kom i närheten av vår dörr och han lugnade inte ner sig förrän han hörde att de lämnat trapphuset helt och hållet. Skulle precis innan ta och ringa polisen men han skötte jobbet galant 🙂

  4. Anonym skriver:

   Min syster har en 60-kilos Berner sennen. Problemet är bara att han är världens snällaste och lite korkad.

   1. Anonym skriver:

    Samma med min pitbull, världens sämsta vakthund :/ hoppas bara att alla ska klappa honom. Som tur är så vet ju inte främlingar om detta 😛

 5. Ilse skriver:

  Kan ha helt fel men jag tror att en liten del av hennes öppenhet är att det ska bli lättare att säga ”jag flyttar in till en lägenhet på Östermalm” det känns säkrare än ett hus…kan såklart ha helt fel..men…

  1. rebecka 🐞 skriver:

   varför skulle hon inte kunna säga det oavsett? vem ska hindra henne att flytta? 😂

   1. Susanne skriver:

    Haha ja lr hur. Som om hon inte flyttar om hon vill flytta 😅 Folket har tappat det helt 🤪

    1. Marja skriver:

     Det gör hon säkert, vad folk menar är att hoon måste få det att låta ”bra” eftersom hon nu ju hyllat hur härligt det är att låta barnen få växa upp i ett hus m.m.

     1. Susanne skriver:

      Ja, fast man kan ju ändra sig på vägen. Lite det livet handlar om.

   2. Ll skriver:

    Inget som hindrar förstås. Men många har ju trott hon inte skulle klara ett hus själv, hon vill väl inte ge dem rätt i onödan

    1. Susanne skriver:

     ”Klara ett hus själv”…hur tänker man där? Med all säkerhet utnyttjas RUT till 100% vilket hon gör absolut rätt i, vem vill inte underlätta för sig om man kan?

    2. Fuccboi skriver:

     Hon klarar ju dock inte huset själv, hon har hjälp med allt bokstavligen.

     1. Susanne skriver:

      Ja, precis då klarar hon väl det själv 😅Hon ser alltså till att lösa det o köper in tjänster. Inget fel i det. Inte nånstans faktiskt.

  2. Anonym skriver:

   Hon behöver väl inte ha en ursäkt för att hon vill flytta? en del läsare tror verkligen att de har mer makt än vad dem har 😂 Hade hon velat flytta hade hon gjort det och struntat i vad några läsare ska tycka om det

   1. Elin skriver:

    Eller hur! Varför skulle Bella helt plötsligt börja oroa sig för vad hennes läsare tycker? Det har hon ju inte gjort tidigare.

    Folket i detta kommentarsfält alltså.

 6. Fuccboi skriver:

  Hon får säkert hot och måste ha larm men timingen på inlägget var extremt väl planerat.

 7. Anna skriver:

  Kan vi prata lite om Ebba von Sydow? Hennes blogg uppdateras väldigt sällan och de få inlägg som läggs upp handlar mest om hur utsjasad hon är. Och sen på Instagram/stores är det ändå massa bilder på hur hon åker hit och dit med bebisen på armen, är med i TV, galor etc.

  1. Ida skriver:

   Och din poäng är…?

   1. Anna skriver:

    Vilken är din poäng? Att vara dryg?

    Varför ha en blogg om man inte tycks vara vidare intresserad av att ha den kvar?

    1. Ida skriver:

     Nej min poäng var inte att vara dryg, förstod bara inte vad du ville komma fram till (vilket jag gör nu när jag fick svar 😀)

     1. Anna skriver:

      Okej 🤓

      Grejen är att jag läst Ebbas blogg länge, och har alltid gillat den. Men nu handlar den i princip om ingenting längre 😳

 8. E skriver:

  Bellas läsare är ju som sagt en sort för sig. Absolut inte chockad att hennes läsare är stalkers etc. Blir mörkrädd av att läsa hennes kommentarer hur folk är engagerade i hennes liv.

  Otäckt as fuck och jävligt sorgligt

  1. Anonym skriver:

   Håller med. Och helt sjukt att en del får för sig att hon berättar om detta för deras skull, för att de ska vada mindre kritiska mot henne om hon väljer att flytta till lägenhet. Tror liksom Isabella skiter totalt i läsarnas åsikter när hon väljer vart hon vill bo.

   1. E skriver:

    Jaa eller hur.

    Haha asså va fan, sinnesundersökning krävs på majoriteten där inne..

   2. Anonym skriver:

    Tror inte jag. Isabella är en otroligt osäker person med avsaknad av både familj och vänner. Hon saknar social trygghet, och även trygghet i sig själv. Hon bryr sig definitivt om läsarnas åsikter.

    1. E skriver:

     Och detta är de som är sorgligt, folk som tror dom känner henna bara för dom läst bloggen. Du vet inte något om hennes relationer då hon inte skriver ut allt?

     Vad baserar du avsaknad av vänner och familj? Pga hon inte nämner i bloggen ”Åh idag pratade jag med mamma i telefonen igen”

     haha come on

     1. M skriver:

      Håller i mångt och mycket med, men hon har skrivit om hur svårt hon har med relationer och vänner. Det var inte ens länge sedan hon gjorde det sist.

     2. Anonym skriver:

      För det första så har hon själv sagt att hon inte har en enda vän sen mer än 1 år tillbaka… Och att hennes närmsta nuvarande vänner är hennes nya grannar. . För det andra så har hon en trasig familj. Tro mig jag vet. För det tredje håller jag med att läsare går för långt i deras spekulationer och det blir patetiskt. Sen så kan väl alla som stör sig på henne bara sluta läsa hennes blogg? Vad är problemet egentligen?

    2. hk skriver:

     Tror jag med. Hon har byggt upp en fasad gällande sin oerhörda styrka.

     En trygg person hade för länge sen dragit sig själv och sin familj undan detta rampljus och konflikter/tjafs om ens liv på en blogg.
     Hon har råd, men behöver uppmärksamheten.

     1. E skriver:

      Det är väl PRECIS det hon har gjort?

      Hon nämner inte familjen eller visar dom i bloggen, därmed undviker att ha dom i ”rampljuset”

      Men då saknar hon vänner och familj enligt läsarna haha

      1. hk skriver:

       Jag tänkte mer på att hon skriver massvis om skilsmässan och hur Odd och hon har barnen t.ex, det ger ju läsarna mängder att spekulera i.

    3. Anonym skriver:

     Vad vet du om det? Isabella har väl både familj och vänner.

  2. hk skriver:

   Nu är det ju inte ens ”Bellas dagbok” som det handlar om längre utan det är ett helt bolag som driver bloggen som en reklamkanal.

   Så ”hennes liv” är det ju inte riktigt heller.

 9. S skriver:

  Oavsett vilket syfte hon har med att skriva detta öppet på sin blogg så får man ju ändå lov att säga att det är rätt tragiskt att hon ska behöva utstå sånt här. Lätt att tänka att hon bara fnissar runt och egentligen inte gör något (erkänn, lite så tänker man ju?) men det här är alltså priset hon får betala. Jag hade aldrig klarat att leva så. Den paranoian man måste ha, stressen, ångesten…

 10. AL skriver:

  Lite ot men någon som läser Tess M:s blogg(som blivit en stor snoozefest sedan barnet kom, men vi låter det ligga). Nu skriver hon om hur man lyckas få ihop karriär och barn med tips som att jobba medan barnet sover och jag kan inte låta bli att skratta. En karriär är väl för de flesta av oss inte något vi kan göra hemifrån medan bebis sover liksom! Det är ju en sak att skriva om hur hon kombinerar SIN karriär med barn men när hon börjar skriva generellt för alla kvinnor med karriär och en 2-månaders åker mina ögon flera varv av roll-eyes. Bara jag som reagerade över det?

  1. Anna skriver:

   Läser inte bloggen men att utgå från att man kan fortsätta göra karriär samtidigt som man har en liten bebis låter väldigt naivt. När mina barn varit två månader har jag varit så trött på grund av sömnlösa nätter att jag knappt ens ville köra bil. Så fort bebisen sov, då sov jag också.

   1. AL skriver:

    Förstår det. Ska också tilläggas att hennes karriär är bloggande … dvs något lättare jobb än traditionella karriärsvägar. Tycker hon generellt verkar lite naiv när hon utgår från att det är lika lätt för folk vars arbete inte består av att förs dagbok över ens outfits.

   2. Matilda skriver:

    Det är ju såklart olika vilken sorts bäbis man har och vilken hjälp ens partner är men generellt så ser jag inga hinder med att fortsätta ett såpass fritt jobb med bäbis. Finns såklart undantag. Jag har själv valt att fortsätta mina studier, vilket går galant då en kan disponera sin tid väldigt fritt. Pappan pluggar han också, helt klart smartaste tiden att skaffa barn tycker vi, direkt redo för arbetsmarknaden sen när vi är klara.

 11. ah skriver:

  Jag förstår faktiskt inte ens hur man kan tro på BB längre. Efter all tydlig provokation i bloggen och sin konstanta ”se-på-mig-jag-står-i-centrum”-attityd.
  Hon vill bara få sig själv att låta lite exklusiv som har en vakt osv (det är ju inte särskilt smart att skriva ut det om det nu är sant).

  1. S skriver:

   Jag tror iofs inte hon gör detta för uppmärksamheten. Att behöva vakt kan inte vara något som någon någonsin kan vara avundssjuk på eller ens tycka är något häftigt. Bara väldigt tragiskt.

   1. Stina skriver:

    Ja, fy för detta. Jag tycker att det är rätt osmakligt att folk här konspirerar kring BB:s ev dolda avsikter med att skriva om detta.
    Det är en galen man efter henne och hon måste gå med personlarm. Alltså det är ju på riktigt det här! Be kind.

  2. Elin skriver:

   Herregud vad bitter du framstår.
   Och ”probokation”? Människor är alldeles för lättprovocerade nuförtiden. På plats nr. två efter de lättkränkta.

   1. ah skriver:

    Vad ville du få fram med din bittra kommentar själv då? :))

 12. Helena skriver:

  Det är självklart hemskt med tanke på barnen.
  Men kanske B borde tagga ner lite och inte skryta
  som hon gör med allt…. Pengar, bilar, huset, företagen mm
  Det finns ju dom som tycker det är intressant, och
  har lite planer.
  Bli en vanlig människa igen, innan det blir en katastrof.
  Det behöver ju inte berättas om att hon har vakter mm,
  Sånt gör ju att hon känner sig himla viktig och speciell.

  1. Matilda skriver:

   Ja, så jävla viktigt och speciellt att känna sig hotad

  2. K skriver:

   Just det inlägget som kom nu att hon har vakt boendes hos sig ibland kan väl vara ett sätt att tala om för stöldligor/hotfulla stakers att de inte har nån chans att komma åt henne. Har hon kontakt med ett vaktbolag så kan hon ju ha fått rådet att skriva just det. Hon får säkert råd om vad/hur/när hon ska skriva för att inte avslöja i detalj var hon befinner sig eller om hon är ensam.

   Alla som haft stakers tänker ju på hur man kan minimera riskerna.

   Stöldligor kollar väl sociala medier om när folk är bortresta, då slår de till. Hennes företag omsätter mycket pengar, det drar säkert till sig personer som kan tänkas attakera/hota/stjäla.

 13. Jessica skriver:

  Eller så bygger hon upp inför ett kommande inlägg ”i samarbete med Larmbolaget AB”?

  1. Elsa skriver:

   Jag blev faktiskt förvånad över att Sallys feber för några dagar sedan inte var ett samarbete med den där sjukvårdsappen KRY 🙂
   (Fast på något sätt tror jag ändå att KRY fick reklam eftersom mest oroliga föräldrar utnyttjar dessa sjukvårdsappar. Barn betalar ingen patientavgift så det blir gratis – utom för landstinget).

   1. Anna skriver:

    Inte för landstinget- för skattebetalarna.

 14. AlltåT skriver:

  Jag håller med, det stinker manipulation på långt håll. Självklart blir hon hotad men jag tror också tyvärr att det är mycket överdrivet och att hon använder inlägget för att vända opinionen i sin blogg. Hon är en lögnerska in i benmärgen att jag inte ens tror att hon är medveten om det. Hon lever egentligen ett ganska skevt liv och det märks mer och mer hur verkligehetsfrånvarande hon är. Inget av det hon säger främjar kvinnors entreprenörskap, feminist är hon endast när det gynnar henne (typ när hon kan tjäna pengar på det) och hon använder riktigt jobbiga saker endast i vinningssyfte (exempelvis ett hot som gör att hon plötsligt inte mår bra). Tyvärr, Blondis, folk har börjat se igenom det och en till sak: hon har definitivt psykopatiska drag (bör inte förväxlas med psykopati och antisocial personlighetsstörning).

  1. Elin skriver:

   Tack för analysen! Vilken skola tog du din psykologexamen på?

   1. AlltåT skriver:

    School of life. Hoppas du mår lite bättre kompis. Kanske får du träffa en psykolog någon dag 🙂

    1. () skriver:

     Är det en vidareutbildning på livets hårda skola?

 15. Erika skriver:

  Någon som verkligen tror att de renoveringar Bella gjort i huset senaste månaderna är för att hon ska bo där längre än nödvändigt?
  För mig verkar det ganska klart att hon tänker sälja huset och flytta in till stan. Hon har inget som håller hennes kvar på Lidingö (utöver barnens förskola) och Odd ska ju flytta själv – troligen från ön för varför skulle han annars sälja lägenheten? Något hus på Lidingö kommer Odd ändå inte ha råd med på egen hand.
  Om sen de nu aktuella hoten har något med flytten att göra vet jag inte men jag tror att Bella planerat att sälja huset ända sedan hon köpte ut Odd.

  1. Em.e skriver:

   Men vad spelar det för roll? Jag förstår inte varför någon ens bryr sig var hon bor. Är väl upp till henne

 16. M skriver:

  Hur vet ni vad odd pysslar med? Är han offentlig någonstanns?

  1. Paula skriver:

   Kolla på Linkedin.

 17. Sia skriver:

  Sjukaste av allt är att det tagit så många år för folk att inse att denna människa inte är frisk! Vidrigare människa får man leta länge efter! Mytoman narsscesit ja gudars vet mer för störingar hon har! Bara det att hon inte kan bellålla en vän säger en hel del!! Leka viktig att hon har en som städar ect efter då det är hennes syster, pinsam är ordet!

  1. K skriver:

   Pinsamt är att du bryr dig så mycket.

  2. Chris skriver:

   Finns det någon form av bekräftelse på att det är Bellas syster Julia som är den hemliga ”personen” som sköter Bellas hus och hushåll?

   1. Em.e skriver:

    Nej

  3. Anonym skriver:

   Har hon skadat dig personligen på något sätt? Att uttrycka sig så om en annan människa är verkligen inte okej!

 18. Anonym skriver:

  Med tanke på hur mycket skit och kritik Bella får, så är det säkert någon/några som tycker de skall trycka till henne, sorgligt 😏

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla