Det här är lite intressant…

21:00 14 Nov 2017

Blondinbella:

Många sa att de skulle bojkotta Blondinbellas avsnitt med Alexander Bard efter alla hans uttalanden om #metoo och folk verkar sannerligen stå för sitt ord.
Efter 22 timmar har klippet endast 16 000 visningar vilket är väldigt lite med tanke på hur många följare hon har och hur mycket hon gjort reklam för serien.

Aj, aj, aj Bella – du skulle ha lyssnat på läsarna och strykt hans avsnitt. Det här kan komma och bita dig i rumpan framöver tror jag…

Tack för tips, Magymu!

151 kommentarer | “Det här är lite intressant…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Linda skriver:

  Ja varför ska hon in och leka journalist? Har hon noll koll på vad hon har för följare? De är väl inte ett skvatt intresserade av Bard!

 2. Anonym skriver:

  Uppe 190000 nu, så det går uppåt iallafall

  1. Anonym skriver:

   Menar 19000😂😂

   1. Amanda skriver:

    Det hade varit 190 000 om Umeå-borna tittat 😉

    1. Hanna skriver:

     Nej, då hade det väl varit minst 19 000 000 visningar 😉

    2. Em.e skriver:

     Var kommer den här umeå referensen ifrån? Tell me, vill vara med i det roliga

     1. Anonym skriver:

      Bella överdrev vid ett tillfälle hur många av hennes bloggläsare som är Umeå-bor, minns inte exakta siffran, tror hon hävdade att hon har närmare en miljon läsare bara i Umeå.

     2. Julia skriver:

      Hon hade någon gång låtit göra en undersökning varav det framgick att hon hade 900 000 läsare i Umeå om jag ej missminner mig 😁 Vilket är lite roligt, då Umeå har ett invånarantal på lite över 100 000.

      1. Em.e skriver:

       😂 Tack för att ni svarade

     3. Greta skriver:

      Det var siffror från Google Analytics som Bella slängde upp utan närmare analys och förklaring:
      http://www.isabellalowengrip.se/2015/12/vem-laser-bloggen/
      Utöver det märkliga antalet läsare i Umeå (940 000 alltså) så skrev Bella:
      ”Att under 2015 så klickade 6,2 miljoner unika personer in på bloggen (herregud!).”
      Alltså hade i princip hela Sveriges vuxna befolkning besökt hennes blogg under 2015. Imponerande men knappast särskilt troligt att det inte rör sig om samma personer som återkommer men hur många gånger kan man som läsare vara unik under ett år?

      1. F skriver:

       GA trackar alla unika ”users”. Detta baserad bland annat på device och webbläsare. Alltså blir väl säkerligen varje läsare minst 2 ”users” eftersom man kollar via mobil och desktop. Sen kanske man blir lite crazy nån dag och kör Google chrome istället för internet Explorer = 2 users på en person.

       1. Selma skriver:

        Fast tre miljoner personer alltså individer av kött och blod som läst bloggen under 2015 är inte heller särskilt troligt. Om det är säg en halv miljon individer som läst bloggen minst en gång under ett år så är redan det en bra siffra.

 3. M skriver:

  Skulle aldrig använda tid för att se på ett enda avsnitt oavsett vem som gästar. Programmet känns som bara en till stor gäspning. Tycker inte illa om Isabella alls men hon är faktiskt inte Sveriges Oprah.

 4. Jag reagerade också på det. Jag kollade på avsnittet igår och det var helt okej. Lite jobbigt klippt med massa citat och upplevde samtalet som stresset. Jag hade väntat mig en mer lugn dialog mellan de två. Nja lite besviken är jag allt…

  1. Anonym skriver:

   Fast det tror jag beror på att Bard pratar i 180 och har alltid gjort.

  2. Mickan skriver:

   När andra behöver minst en timme för en djuplodande intervju, behöver Bb pga hennes välkända effektivitet och tighta schema bara exakt 13,5 minut (Simon klockar)

   1. Chili skriver:

    Skojar du?! Är avsnitten så korta? Jisses…

    Är nyfiken på vad hon hittat på men har hittills inte hört om en enda gäst som jag är intresserad av att lyssna på så… nä. Lyssnar hellre på Värvet.

    1. Anonym skriver:

     Om du ska locka tittare till att se ett liknande format på webben så bör avsnitten inte vara längre än så. Det är fakta, inget konstigt med det.

    2. Mickan skriver:

     Haha har ingen aning om hur långa avsnitten är. Skämtade lite 😊

 5. hk skriver:

  Var lite nyfiken men stod vid mitt ord och kollade inte. Man kan ju inte klaga och sen bidra till pengakassan.
  Förstår inte ens syftet med serien, vem har bestämt vad som är framgång och inte?

  1. Em.e skriver:

   Jag har inte heller kollat men är lite nyfiken på om hon är bättre nu än i Bella & Tyra show, om hon har utvecklats och hur

 6. M skriver:

  Bojkottar hela denna löjliga serie. Bättre att göra ett mindre antal saker i taget och göra ett bra och genomtänkt jobb än att peppra ut produkter och produktioner och göra ett halvtaskigt jobb för att synas, synas, synas. De flesta jag följer på youtube (i hennes kategori, alltså bloggare/beauty) har 150,000 views efter 20 minuter och landar omkring 2 miljoner views per video. Hon tror att hon är unik som har en blogg och ett par krämer med sitt namn på… det är hon inte alls. Tanya Burr och Zoella sitter på den tronen och Isabella är inte ens i närheten.

 7. Sofie skriver:

  Skulle aldrig ge det där klick. Lite oväntat och deppigt från Isabella att hon publicerade detta trots allt, hur fan tänkte hon med Bard? Pengar såklart, men har hon inte råd att låta Bard vila under en sten istället? Nu låter hon honom höras till alla sina miljoner följare.

  Surt sa räven

  1. Linda skriver:

   Fast miljoner följare? Det är väl bara Bella som överdriver och räknar med 940 000 i Umeå… :p

   1. Sofie skriver:

    Har hon inte det?
    Jag har inte räknat ihop alla som följer henne på Insta, Instastories, FB. Kollade bara en siffra för bloggen.

    1. Linda skriver:

     Fast det går ju inte plussa ihop följare på olika kanaler då det är mycket av samma personer förmodligen

    2. Em.e skriver:

     Men det kan ju vara samma personer. https://www.va.se/nyheter/2017/03/31/blondinbellas-lon-sa-mycket-tjanar-sveriges-storsta-bloggare/ i mars ska den ha haft 1 miljon unika besökare per vecka. Stämmer det kanske hon har 1,5 miljoner besökare per månad på bloggen. Men känns märkligt, varför skulle hon ha nästan 600 000 över Kenza i veckan?

    3. Sia skriver:

     Hon ljuger! Har hon några hundra tusen följare är det bra!

    4. Emelie skriver:

     Jag skulle tro att det är 300000-350000 läsare som följer Bella regelbundet. Sen blir det toppar om hon lyckas väcka intresse kring någon fråga och andra media som t ex Aftonbladet och Expressen hänger på.
     Jag tror Bella hade fler följare under skilsmässoperioden då många var nyfikna hur det skulle bli men nu har det säkert lugnat ned sig med intresset.
     Det är mycket annat som kan ta fokus från vanliga bloggare – den senaste tiden har #metoo och där har Bella missat att kliva på tåget åt rätt håll. Att ha med Alexander Bard i första avsnittet var okänsligt och ovanligt oklokt. Men Bella tyckte tydligen det var viktigare att provocera än att fånga upp stämningar.

  2. Anonym skriver:

   Ja, alla hennes 940 000 läsare i Umeå kommer nu bli Bard-ifierade :/

 8. M skriver:

  Så himla skönt att svenska folket vaknat! Så vidrigt av henne att ha honom som gäst efter all dynga man fått höra från honom.

 9. S skriver:

  Bard gav faktiskt ett rätt så bra intryck men Bella… njae. Jag ser nån som rollspelar programledare och det känns fel. Skrattet och talet känns tillgjort.

  Som nån skrev så ser jag inte heller hur detta hänger ihop med hennes primära sysselsättning som ju är skönhetsprodukter. Det är oseriöst att ge sig på allt som verkar kul. Eller vad det nu är som driver henne.

  1. Sofie skriver:

   Det är ju exakt det som är problemet, att han får uttrycka sig på sitt eget sätt i hennes kanaler. Och det låter hon honom göra, vad fan är det?!

 10. EOH skriver:

  På tal om bloggare som ska göra egna webb-serier, hur gick det för Anitha Schulmans tv-serie på Aftonbladet? Någon som sett det?

  1. Lejonhjärta skriver:

   Såg något avsnitt innan jag bojkottade Aftonbladet, men tyckte den var oerhört pinsam 🙈

 11. sk skriver:

  Hej hörni, nu tänker jag vara fräck och gå lite OT men jag har ett problem jag vill ta upp anonymt och ni brukar vara bra på att hjälpa här i kommentarsfältet:
  Det är så att jag har en bästa kompis (som jag älskar!) som är sjukt jävla vacker. Alltså sådär pangsnygg så alla vänder huvudet efter henne när hon går förbi. Detta gör att jag hatar att gå ut och festa med henne. Vi är båda singlar, och hon får verkligen allas uppmärksamhet, jag blir som en skugga bredvid henne. Om jag ser en söt kille så händer det alltid att han till slute upptäcker henne och jag har ingen chans (hon är ju liksom jättetrevlig också, haha). Alltså jag inser hur ytligt detta problem är, men det börjar tära på min självkänsla. Hon får tusen superlikes på tinder, hon får nummer kastade efter sig typ, drinkar i baren, och jag står där som ett bihang. Jag är liksom inte ful men jag märker att jag har börjat känna mig ful och tråkig och värdelös när vi hänger bland folk. Så sjukt frustrerande! Vad ska jag göra? Hjälp 🙁

  1. Melli skriver:

   Jobba på dig själv?

  2. hk skriver:

   OT gällande tinderlikes… okej kan vi få ett slut på detta snart

  3. Anna skriver:

   Gå inte på krogen med henne?

  4. Anonym skriver:

   Skaffa en ny (ful) kompis? Jobba med ditt självförtroende?

  5. Den goda gröna ringen skriver:

   Vad vill du då? Hon verkar få uppmärksamhet, är det problemet eller att du inte får lika mycket uppmärksamhet? Vad vill du ha för uppmärksamhet? Bli beundrad eller känna att du blir sedd också? Vad tycker din kompis om all uppmärksamet? Leder det någon vart? Vad är det speciella med dig och hur kan du få fram det mer?

   1. Anonym skriver:

    Maken på missunnsam kompis, du låter verkligen inte som en äkta vän… Om man är riktiga vänner unnar man de ALLT. De bästa i livet och sen är de upp till var och en att jobba på sitt utseende och självförtroende. Träna, besök farbror doktorn eller gå till skönhetssalong fixa ny frisör, ja du förstår. Är du inte nöjd så gör något åt det!

  6. Sofie skriver:

   Ställ frågan till Bullen vetja
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Bullen

  7. Sofie skriver:

   Ingen som ser att det är en man som har skrivit detta?

   1. Clara skriver:

    Va?

   2. Anonym skriver:

    Spelar det nån roll??

    1. hk skriver:

     Eh ja då är det väl hittepå? Om en man tävlar med en kvinna om andra män?
     Jisses.

     1. Clara skriver:

      Men här är det i min värld inget som tyder på det ens skulle vara en man. Det är inget häpnadsväckande eller ovanligt fenomen. Har själv en vän som känt precis såhär, och det märkets tydligt på henne.

      1. hk skriver:

       Men förmodligen tyckte den som påstod att det är en man att det var något i texten som avslöjade det, inte själva fenomenet förstås…

     2. Em.e skriver:

      Hur tänkte du nu? Träffar jag bisexuella kvinnor tävlar jag mot män också. Inte för att jag skulle använda ordet tävla. Men det är inte så orimligt som du vill framställa det.

      1. hk skriver:

       Men om man läser själva inlägget så känns det väl ganska glasklart att detta handlar om två tjejkompisar?
       (oavsett om det är ett skämt från en man eller ej)

       1. Em.e skriver:

        Hmm.. Hänger inte med, svarade på din kommentar. Ja, jag fick bilden av att det handlar om två tjejer

     3. Anonym skriver:

      Eh varför skulle det vara hittepå?

      1. Linda skriver:

       Om en man skrivit inlägget vilket påstods, och låtsats att det är två tjejkompisar. För att reta folk med OT. Var ju ett ganska löjligt ”problem”

       1. Anonym skriver:

        Nej, ”hk” skrev att det var hittepå ”om en man tävlar med en kvinna om andra män?” I min värld är detta ett fullt rimligt scenario.
        Sen om detta är ett sant problem eller inte låter jag vara osagt. Efter att ha läst detta kommentarsfältet ganska länge så finns det alla sorters människor (och problem!) här, så skulle inte vara förvånad över något av alternativen…

  8. Lina som älskar statistik skriver:

   – Utbilda dig. Inom något du är intresserad av så klart. Kunskap är mäktigt och sexigt (tycker jag och säkert någon annan också).
   – Arbeta aktivt med din självkänsla och ditt självförtroende. Läs tex bra böcker som stärker dig.
   – Lyft fram din homor. Väldigt många människor attraheras av någon som kan få dem att skratta

  9. Clara skriver:

   Du måste jobba på ditt självförtroende. Samtalsterapi för att ventilera allt och samtidigt få bra råd är mitt största tips. Det finns liksom inget annat att göra i en sådan situation. Allt handlar inte om yta; riktiga män ser inte bara fasaden på en kvinna utan det som finns på insidan. Har du ett bra självförtroende kommer du att stråla, mark my words!

   1. Clara skriver:

    Jag menar inte att det inte finns något annat att göra än terapi, utan att det inte finns något annat att göra än att jobba upp sitt självförtroende och sin självkänsla 🙂

  10. Anonym skriver:

   Jobbig känsla, jag förstår hur du känner. MEN jag tror även problemet kan bero på att du förväntar dig att situationen ska eskalera åt det hållet så du kanske ger upp för tidigt så fort någon ens tilltalar din vän? Typ ”Ja nu ler killen jag var intresserad av mot henne, lika bra att ge upp”. Och då kanske du sluter dig och ser ointresserad ut, alltså kanske det är dina signaler du sänder ut som sätter käppar i hjulet. Du kanske misstolkar för mycket, somliga kanske bara försöker vara trevliga och du tar det som att de föredrar henne? Fortsätt att le, va trevlig och plocka fram det som gör dig unik, kan ju hända att någon där finner just din unika grej intressantare än den perfekta vän. Perfektion är ju trots allt ganska tråkigt in the end 😀

 12. Sia skriver:

  Hur många läsare har inte Bella tappat sista månaderna? Ärligt… Hon skriver ju knappt några inlägg på sin blogg längre. Hon är ute i kylan!

  1. Em.e skriver:

   Jag gillade henne innan men eftersom jag inte alls är intresserad av varken företag eller pengar på det sättet, så har jag tappat intresset

 13. ☃️ skriver:

  Jag såg avsnittet med Bard. Tycker han är så tröttsam som sitter och maler på om sina teorier om att vita män är den nya underklassen och vi kvinnor måste se upp med dem, yada yada. Har hört honom snacka om detta innan. Vilken är
  Bellas målgrupp? Unga tjejer. Varför bjuda in Bard? Ta Gudrun Schyman istället eller någon som kan stärka och inspirera på riktigt. Bards snack gav mig ingenting. Vissa verkar tycka han är smart och intressant, mig ger han bara kalla kårar.

 14. Elin skriver:

  Skulle aldrig falla mig in att titta på hennes serie eller lyssna på hennes economistapodd heller. Kan inte med hennes tillgjorda sätt alls.

 15. Malin skriver:

  Hjälp!!!

  Kan jag hämta ut paket med min mans pass?

  Jag har beställt varit i hand namn som jag vill hämta i Morgon.

  Han behöver ju sitt körkort under dagen. Kan jag ta med passet till Ica/postnord och lösa ut det?

  Paketnr har kommit med mail.

  1. Anna skriver:

   Ja det går bra om du har bådas leg.

  2. Clara skriver:

   Om han ger dig en fullmakt )som finns på Postnords hemsida) kan du hämta ut det, annars icke.

   1. Tina skriver:

    Behövs ingen fullmakt.
    Bud visar bådas leg – och pass funkar som leg.

    1. Clara skriver:

     Det stämmer, jag som skrev fel. Min sambo behövde fullmakt för att ta ut mitt paket men då hade han ju inte med mitt leg.

  3. Anonym skriver:

   Kan folk inte googla längre ?

  4. Anna skriver:

   Ja, hans pass går bra och du måste visa ditt leg också.

  5. Nettan skriver:

   Ta med ditt eget legg också bara.

   Detta står väl på avin?

 16. M skriver:

  Hon skulle kunna programledare ”Myror i brallan”

 17. Mia skriver:

  Isabella gör ett fruktansvärt dåligt jobb som moderator, Någon har skrivit manus till henne för de enda gånger hon säger något spontan så är det ett litet kort ”ja” eller ”mm”.så osmart att välja en man som pratar ner henne så enkelt. Nej detta är knappast en väg till framgång för henne.
  Tycker definitivt inte att hon borde ha en hotbild och att det är illa att det finns människor som försöker komma åt henne, men att hon skriver om det nu känns som om hon vill dölja Bard-kommentarer.

 18. Anonym skriver:

  Kan inte alla som har medicinska/psykologiska problem eller problem med familjelivet etc ringa sjukvårdsrådgivningen eller kolla vårdguiden på det här world wide-nätet som alla har tillgång till, fråga i ett familjeforum etc istället för att skriva i Bloggbevaknings kommentarsfält?

  Varje dag finns det folk som frågar om hjälp här. Det är bättre om ni kontaktar en psykolog, läkare, barnmorska eller mäklare direkt istället för att fråga om råd i kommentarsfältet och sen ändå ringa dit ni borde ringt från första början.

  1. Den goda gröna ringen skriver:

   Men vad spelar det för roll? Det är som sagt inget forum så OT finns inte ens egentligen. Låt bli att svara bara då eller läsa

  2. Em.e skriver:

   Scrolla förbi bara, vad är problemet?

   1. Anonym skriver:

    Det är så kul och lätt att scrolla förbi när halva kommentarsfältet handlar om nåns lägenhet eller tuttar.

    Det är precis som när Biggest Loser VIP sändes. Istället för att skriva om programmet så togs hela kommentarsfältet upp av folk som berättade vad dom åt, drack och snusade för märke medans dom tittade på programmet.
    Den här sidan heter Bloggbevakning, inte Familjeliv.

    1. Em.e skriver:

     Men du, Alexandras kommentarer brukar handla enbart om inlägget, häng där istället?

     1. Anonym skriver:

      Vem är Alexandra?

      1. Em.e skriver:

       Kissie. Eller ja, Alexandra, eftersom hon vill gå under det

     2. Anonym skriver:

      Det här inlägget handlar om Blondinbella och Alexander Bard. Därför vill jag läsa om vad andra tycker om det som hänt med Blondinbella och Alexander Bard.

      Jag vill inte läsa om folks tuttar, lägenheter, nageltrång eller vad folk lider av annars. Det finns andra sidor där man kan fråga om sånt.

      1. Clara skriver:

       Samtidigt finns det ju också andra sidor inriktade på bloggbevakningar vars kommentarsfält inte har några off topic-ämnen, blink blink.

       #längeleveOT

    2. Den goda gröna ringen skriver:

     Vilken tråkig människa du verkar vara, om ni har mellokväll hemma säger du till ifall någon råkar kommentera hur goda chipsen är eller undrar om Turkiet ligger i Europa? Har inläggen inga andra kommentarer än ot så hade dom stått tomma annars. Chilla lite

     1. Anonym skriver:

      Ja, jag är väl tråkig för jag tittar aldrig på Mellon eller Eurovision. Jag skäms över mellon för man märker att alla sk låtar är skrivna i ett hafs. Pernillas låt om Lidingö är en typisk mello-låt.

      https://www.youtube.com/watch?v=h0T5yN3kRDg

      1. Den goda gröna ringen skriver:

       För att vara någon som ogillar ot så verkar du själv ha svårt att se kärnan i ett inlägg 😘 Pernillas låt är inte poängen eller eurovision för den delen heller.

       1. Anonym skriver:

        För att vara någon som gillar ot så verkar du själv ha svårt att se kärnan i ett inlägg Försvara mig och min rätt att skriva OT.

  3. Anonym skriver:

   Tror du inte folk attraheras av att andra, främlingar, visar lite omtanke i form av att svara på frågor och bry sig lite? Om man istället vill prata med en sur opersonlig kärring ska man absolut ringa till sjukvårdsupplysningen.

   1. Anonym skriver:

    Den här bloggen heter Bloggbevakning, inte Familjeliv.

    Personen som mår dåligt eller har viktiga frågor borde ställa sin fråga i rätt forum. Inte i kommentarsfältet på en sida som handlar om bloggar och ”influencers”.

    1. Anja skriver:

     Prova att ställa en fråga i familjeliv. Du kommer ganska snabbt att inse varför folk inte skriver där. Intelligensnivån är oftast lika med noll, och svaren är ibland på Flashbacknivå.

     Vilka alternativ finns då kvar?
     Flashback? Nej. Aldrig. Skrev engång på Flashback, och fick som svar att jag borde ta mitt liv. Dessutom tar det tre dagar innan ditt konto aktiveras.

     Facebook? Nej. Många av oss vill gärna förbli anonyma när vi exempelvis skriver om privata problem som våra hemorrojder. 😅

   2. Den goda gröna ringen skriver:

    Fattar inte att så många stöter på otrevliga tanter på 1177, jag har bara varit med om trevliga, omtänksamma och tillmötesgående personer. Jag har till och med fått recept över telefonen och fått prata med läkare. Jag tycker att dom är jättebra!

    1. Clara skriver:

     Samma här, har bara positiva erfarenheter. Väldigt tillmötesgående och kompetenta i alla mina fall.

  4. Clara skriver:

   Medicinska problem håller jag med om. Det kan vara farligt att förlita sig på okända människor och jag hade personligen inte vågat ge någon råd såvida det inte gällde tips på huskurer. Däremot är det bara fint att folk kan ventilera andra off topic ämnen här, inkl. psykologiska.

   1. Anonym skriver:

    Jag håller med dig. Mår någon dåligt (psykiskt) så tycker jag att det är fint att vi bland kommentarerna kan stötta och peppa. Men den senaste veckan så har det totalt ballat ur gällande OT, därför förstår jag att folk börjar ledsna och ryter ifrån. Tyvärr kanske dessa avsnäsningar råkar hamna under ”fel” OT-kommentar, men det är ett resultat av massor med irrelevanta frågor på sistone.

   2. Anonym skriver:

    Hej Clara! Tack för att du är trevlig mot mig fast du inte håller med mig om allt. Blev glad av din kommentar. Du visar att man kan ha olika åsikter men ändå vara hövliga mot varandra. Vi kanske stöter på varandra i framtida inlägg. Ta hand om dig!

  5. Sofia skriver:

   Nää, jag gillar folks OT-kommentarer. Tycker det lyfter kommentarsfältet!

   1. Anonym skriver:

    Hjälp mig. Jag har väldigt torra fötter och ingenting hjälper. Jag skrubbar och smörjer in hela tiden. Vad ska jag göra?

  6. Caroline skriver:

   Tycker det är roligt att det verkar ha uppstått ett community i kommentarsfältet. Det är väl sådant man får räkna med när det är många ”regulars” här.

 19. Julia skriver:

  Idé: Inspirera framtida kvinnliga entreprenörer. Check!
  Tillvägagångssätt: Intervjua människor om deras framgång med tillhörande motgångar. Inget nytt under solen, men okej. Check!
  Premiärresultat: Alexander Bard sitter vid ett bord i sina kortbyxor och killgissar, några veckor efter att han kallat Cissi Wallin för galen toka, #metoo för en skandal och att kvinnor som anmäler sexuella övergrepp i regel ljuger. Huh?

  Att sända Bards program var enbart för PR, för att hans namn är i hetluften och många skulle bli sååååååååå provocerade att de inte skulle kunna låta bli att kolla. Var nog tanken. Trolololololol.

 20. Madde skriver:

  Söker man på a quest for success så är andra alternativet som jag får upp en trailer Gjord av islamicmedia(?), kändes inte helt ok att klicka på den.. bör man inte kolla upp andra klipp som har liknande namn på youtube innan man hör en miniserie!? Bara en tanke..

  1. Anonym skriver:

   Ska vi förbjuda muslimska videos från youtube?

   1. Clara skriver:

    Oj, halmgubbe galore.

    1. Anonym skriver:

     Galore? Säger folk det fortfarande alltså?

     1. Clara skriver:

      Ska vi förbjuda användningen av uttrycket i hela vida världen?

      1. Madde skriver:

       Självklart inte, förstår nu att Min första kommentar kan missuppfattas lite, minst sagt..varken muslimska videos (kanske jag som tolkade den videons innehåll lite fel?) eller uttryck ska ”förbjudas” men, men, skadan redan skedd så ingen idé att försöka förklara/förtydliga..

 21. Amanda skriver:

  Kollade lite grann för var mest nyfiken på Bellas roll (skiter fullständigt i Bard). Har nämligen kollat på någon livestream med Kry och tyckte inte intervjuar tekniken var något lysande. Ville se om det var annorlunda när det var inspelat men nej. Bella som jag tycker är väldigt bra retoriskt när hon pratar som sina företag och produkter, visar intresse och glöd, visar här ingenting. Ser inte ut som hon lyssnar utan mer som att hon fokuserar på att se ut att lyssna och tycka det är intressant. Och hennes, ja ja ja ja instängda lite här och där blir helt fel. Nej ska hon göra en intervju serie behöver hon nog gå retorikkurs hos Elaine innan. Eller hålla sig till det hon är bra på vilket är hennes företag.

 22. Anonym skriver:

  Det är precis som när Biggest Loser VIP sändes. Istället för att skriva om programmet så togs hela kommentarsfältet upp av folk som berättade vad dom åt, drack och snusade för märke medans dom tittade på programmet.
  Den här sidan heter Bloggbevakning, inte Familjeliv.

  Men då vet jag att jag kan skriva här varje dag och fråga om råd om mina psykologiska och medicinska problem samt om mina barn och lägenhet.

  1. M skriver:

   Haha vem jiddrar om orelaterade saker nu? Du har själv postat 2 kommentarer under detta inlägg som gnäller på OT… men dina egna kommentarer har inget med blogginlägget att göra.

   1. Anonym skriver:

    Ja, jag jiddrar och gnäller om folk som skriver OT. Du borde ju försvara mig nu istället. Jag skriver ju OT som du tycker att alla ska få göra.

    1. LindaEd skriver:

     Hur man målar in sig själv i ett hörn… 😉

     OT är helt okej, tycker jag. Är hur enkelt som helst att scrolla vidare om det inte är intressant.

     /Linda

  2. Anja skriver:

   Cam du får jättegärna ta ställning till vad du tycker om ”OT”. Jag tycker att det gör hela kommentarsfältet mer levande. Jag älskar att lära känna de personer som dagligen ”vistas” här och i många tillfällen har det hjälpt mig, exempelvis vid ett tillfälle då jag mådde SKIT och skrev en personlig. Fick två mejladresser (så stöttande, fina och snälla människor!) och massor med tips på hur jag skulle kunna hitta duktiga psykologer i mitt område.

   Dessutom bidrar OT ju till att du kan få tips via kommentarsfält om allt som händer i sociala medier. Hade det här inlägget endast fått handla om Bella hade man inte kunnat dela tips om andra händelser som inte rör Bella. Och sedan bidrar det såklart också till klick! 😁 Uppdaterar kommentarsfälten flera gångar dagligen.

   1. Clara skriver:

    Jag håller verkligen med dig, Anja. Kommentarsfälten här blir mysiga och spännande att uppdatera. Kan få infall och klicka mig in enbart för kommentarsfältet, och bara för att se vad folk har på hjärtat där och då.

    Kan väl även förstå folks frustration när det gäller frågor som finns ett klick bort, som hur lång leveranstid Zalando har. Men det är ändå inte vanligt att den typen av frågor förekommer, eller så går de bara förbi mig.

    Flashback och familjeliv är verkligen inga forum i närheten av nivån här. Och de är inga forum jag hade satt min virtuella fot på heller. Tycker det är så många kloka människor samlade härinne som kommer med kloka råd och svar, så heja bloggbevakning!

  3. Em.e skriver:

   Men alltså… Vem har hindrat dig? Skriv om du har något problem, du kommer få bra svar. Något du vill lätta från ditt hjärta?

   1. Anonym skriver:

    Men alltså…

    Jag tycker inte mina eller andras eventuella problem hör hemma i ett kommentarsfält om bloggare. Hur svårt ska det vara att förstå?

    Det finns läkare och psykologer att ringa.

    1. Linda skriver:

     Håller med. När ca 50% av inläggen handlar om annat än ämnet så blir det dessutom svårläst och rörigt för alla som inte vill läsa om golvvård, blödande tandkött eller likes på tinder….

    2. Em.e skriver:

     Jag förstår, och jag har läst dina upprepningar, men tycker du låter lite som en lärare som vill ha tyst i klassen. Byt blogg om du inte trivs eller skippa kommentarerna, är ju många som uppskattar ot verkar det som, fast även jag kan tycka att vissa ämnen är skumma att ta upp eftersom de är en googling bort. Men de scrollar jag förbi och ignorerar, så jag ser inte problemet som verkar så stort för dig

     1. Anonym skriver:

      Byt blogg om du vill läsa och skriva om sjukdomar och lägenheter.

      Den här sidan heter Bloggbevakning och handlar inte om folks tuttar. Bloggares/influencers tuttar möjligtvis.

      1. Em.e skriver:

       Vilket bra argument till någon som nyss markerat att hon trivs här eftersom det diskuteras olika ämnen både i inlägg och bland kommentarer och inte ser några problem att ignorera de ämnen hon inte gillar…. Tjena. Sov gott

       1. Anonym skriver:

        Tjena

    3. Blomma skriver:

     Hej kära Anonym! Tack för att du skriver till Bloggbevaknings kommentarsfält. Här är mina råd till dig:
     * Försök skaffa dig ett mer dynamiskt liv. Har du många bollar i luften kommer du att ha så många ‘riktiga’ problem att du inte har tid att störa dig på OT-trådarna.
     * Se dig själv i spegeln varje dag och upprepa ‘Jag är en vacker, intelligent kvinna som sköter mig själv och skiter i andra’.
     * Läs 15 minuter i en bok varje dag innan du går och lägger dig. Snart kommer ditt läsflyt att öka och det kommer bara ta dig 0,3 sekunder att att scrolla förbi inlägg du inte är intresserad av.

     Hoppas mina råd kunde hjälpa dig med ditt problem! Kom ihåg att tjejen i filmen inte har skrivit brevet!

 23. en annan F skriver:

  Jag bojkottar inte bara programmet efter hennes senaste klavertramp, utan även bloggen. Har läst hennes blogg mer eller mindre sen start, men efter hennes uttalanden kring Saudiarabien och hela den grejen började jag få nog av hennes verklighetsfrånvända sätt. Sen valde hon att köra på med Bard, som TOTALT underminerat kvinnor i allmänhet och #metoo i synnerhet. Han har uttalat sig så vidrigt om kvinnor som har utsatts för liknande brott som Isabella själv varit med om, så för mig är det heeelt jävla obegripligt hur hon kan vilja förknippas med honom öht. Hon bortförklarar det med att han är intressant på andra sätt, men världen funkar inte så. En människa är ALLA sina åsikter och värderingar och det går inte att frikoppla vissa bra sidor från de dåliga bara sådär. Jag har verkligen noll förtroende kvar för Isabella och jag tänker inte bidra till att hon kan fortsätta sprida dynga. Vi har tillräckligt med det som det är. Slut på rant.

 24. Anonym skriver:

  OT

  Katrin är inte så tuff som hon verkar. Hon vågar bara gå på tjockisar och andra som är lättsamma byten men när det verkligen gäller så vågar hon inte stå för sina åsikter.

  Hon erkänner det själv i den här intervjun. Hon har ju barn nu så hon vågar inte säga nåt om muslimer i burkinis. https://www.youtube.com/watch?v=lKhDz4qs0Zw

  Minns när hon skrev på sin blogg om invandrargängen som förstörde på biografer och hon fick så mycket skit och hot så hon raderade blogginlägget och bad om ursäkt. Katrin är bara tuff mot svaga individer.

 25. Anonym skriver:

  OT

  En kollega till mig tvättar inte håret varje dag för det sliter på håret enligt henne. Det gör det säkert men jag väljer ändå att tvätta håret varje dag för jag känner att jag måste. Vi jobbar i stall och det är dammigt. Speciellt när vi mockar boxarna. Efter en arbetsdag så måste man dessutom snyta sig ordentligt pga all smuts och djurskit som man andas in. Jag och min kollega kommer inte bra överens. Vi har aldrig bråkat men jag känner att hon tycker jag är jobbig. Det gör inget för jag tycker hon är jobbig också. Hon har långa lösnaglar och vill inte tvätta håret varje dag utan sköljer det bara för det sliter på håret enligt henne. Jag har korta naglar och schamponerar varje dag efter att jag kommer hem från jobbet.
  Vem tycker ni har rätt?

  1. Anonym skriver:

   Vi började prata om det när vi hade fikapaus förut. Jag sa att jag inte kan gå och lägga mig i sängen med smutsigt hår. Hon förstod hur äckligt det var att inte tvåla in sig efter jobbet men hon ville inte erkänna det. Hon bryr sig bara om sina naglar som också blir skitiga.

  2. Anonym skriver:

   Jag kommer träffa Emma om några timmar. Hur säger jag bäst att hon borde schamponera och skölja håret efter arbetsdagens slut?

  3. Emilie skriver:

   Sköt ditt istället.

 26. Anonym skriver:

  OT

  Är det nån här som har fixat sina ögon med laser? Min kompis vill göra det men han är rädd att han kommer bli blind.

 27. Anonym skriver:

  OT

  Jag behöver hjälp med allting. Snälla, hjälp mig!

 28. Anonym skriver:

  Varför hjälper ingen mig!?

 29. Anonym skriver:

  OT

  Känner hur jag börjar få en panikattack just nu. På riktigt. Jag trollar inte.

  1. Anonym skriver:

   Min bästa kompis pratade med mig och lugnade ner mig.

   OT

 30. Anonym skriver:

  OT

  Ingen bryr sig om mig.

  1. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Du, på riktigt så var det en som skrev här i bloggen att hen för första gången kände sig delaktig i något.

   En hen som inte hade några vänner irl och hen kände sig mindre ensam här och som att hen nu var del i ett större kompisgäng här.

   Är inte det något som du vill innan hen?

   Eller bara alla vi som gillar att kunna fika lite då och då?

   Varför tror du att det alltid finns dem som när de ser något fint att de vill trampa sönder det och riva ned det för alla andra? Varför inte bara gå med istället? Lovar att alla är välkomna så länge man inte skriver taskiga saker till varandra.

   Du också💚

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    *Är inte det något som du vill ”unna” hen…

   2. LindaEd skriver:

    Klok kommentar, TRH – tror dock inte att du ska lägga krut på personen eller personerna som trollar i slutet av tråden här. Vederbörande vill nog bara ”göra en poäng”….

    /Linda

  2. Nämen "hej" skriver:

   Vaknade till just. Vet inte ens vad jag ska göra nu när du har en panikattack. Är inte personal inom sjukvård. Jag har fått mycket hjälp o stöd genom psykiatrin. Hundgörat gör man ändå själv. Ät någonting energirikt efteråt. Har bara erfarenhet av ångest men det tar energi. O svaaag är jag efteråt. Är det första gången du upplever detta? Du behöver inte spänna dig o vara rädd. Du kommer alltid ha en liten låga energi inom dig. Älska dig själv förutsättningslöst. Känn ingen skam i detta. Inte heller skuld. Tiden får allt att falla på plats. Tiden är läkande. Håll ut, en minut. (Åt gången) skriv här imorgon om det du upplevde nu inatt! Om du orkar förståss. Släpp kontrollen, det är ingen fara!

 31. Anonym skriver:

  OT

  Sluta säga farsi. Det går så bra att säga persiska. Iranier blir inte arga, jag lovar. Farsi betyder persiska på det persiska språket. Vi säger ju inte ”Jag pratar English” eller ”She is speaking svenska.”

  OT

 32. Anonym skriver:

  OT

  Jag har så fula tuttar. Finns det nån här som vill prata med mig om det?

 33. Anonym skriver:

  OT

  Jag är ledsen. Kan någon trösta mig?

  1. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Vad är du ledsen för? Berätta.

   1. Anonym skriver:

    Jag är så OT.

    1. Ƭĥe real Hmm skriver:

     För vem är du ot och i vilket sammanhang? Är det ens möjligt att som en person att vara ot?

     Eller är du ledsen att du liksom jag inte sover just nu? Jag har sovit i fem timmar men skulle behöva få till fyra till. Ska vi testa med en mugg varm choklad? Eller har du kanske dåligt med pengar så att det ekar tomt i skafferiet?

     Ja jag inser att du tror att du trollar just nu, men jag tror faktiskt att när det verkligen kommer till kritan att du inte gör det. Annars så skriver man inte mitt i natten så som du gör nu.

     Så på riktigt. Vad är du ledsen för? Jag bryr mig på riktigt vare sig du tror du blåser mig eller inte just nu.

     1. Bara en undran TRH, är du av manligt eller kvinnligt kön?
      Ja du behöver så klart inte svara om du inte vill men skulle vilja ”placera” dig bättre i mitt huvud 😅

      1. Ƭĥe real Hmm skriver:

       Kvinna 🙂

     2. Wendela skriver:

      Hej The Real Hmm! Varför är du vaken mitt i natten? Är jätte nyfiken på vem du är. Kan du inte avslöja något? 🙂

 34. Anonym skriver:

  OT

  1. Bah! skriver:

   Sov lite kära du. Det verkar som om du behöver det.

 35. Anonym skriver:

  Vilket tråkigt kommentarsfält 😏

 36. Madde skriver:

  Hamnade jag på moderering nu?

 37. Carolina skriver:

  Jag har typ fått kliande utslag av ilska för allt skit Bard hävt ur sig under metoo, men kollade för att jag ville se hur Bella fixar det och stötta henne (ser ingen poäng i att klanka ner vara för att hon gör helt andra livsval än t.ex jag själv).
  Döm min förvåning över hur mycket Bard höjde kvinnor och hur många intressanta poänger och synvinklar han hade. Jag förstår inte alls vad som är vad, om han har suktat efter publicitet under metoo eller om han tycker vad han säger. Han lät ju genuin i Bellas program nämligen.
  Nåja, jag gillar honom ändå inte efter alla uttalanden och Bella var inte direkt inbjudande och engagerad som programledare, men jag lär nog ändå titta på kommande avsnitt…

 38. Jen skriver:

  Jag är nyfiken men väljer att inte titta. Jag kommer kolla på yogagirl-avsnittet för att se hur Bella är som programledare, men tror inte jag kommer fastna och vilja kolla på fler…

 39. Anonym skriver:

  Irriterande.. man hör Bella i bakgrunden hela tiden ba”M” ”M” ”M” ”M”… haha. Låt stollen tala till punkt efter att du frågat något…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla