Katrin är sur!

19:00 14 Nov 2017

Katrin Zyto:

Igår gick Mamagalan av stapeln där Margaux Dietz vann pris för Årets Nykläckta Mama och som besöktes av alla mamas från Cissi Wallin och Elaine Eksvärd till Paula Uribe och Katrin Zytomierska.
Nä, skojar bara…
Katten Zyto var av någon outgrundlig anledning inte bjuden – trots att hon prytt deras omslag – och hon är allt annat än nöjd med tilltaget.
På sin Instagram tar hon ton och berättar att ”Tidningen Mama – ni kan fara år pipfanders (mitt nya mjuka jag) jag vill aldrig mer ha med er ett göra. Kommer aldrig mer ställa upp för er för jag behöver inte er mer! Skönt för mig, va?”

Varför har inbjudningarna slutat trilla ner i hennes postlåda?
Har hon kört barnen utan bilbälte för många gånger, kallat någon på redaktionen tjock eller har hon månne klivit någon på tårna så till den milda grad att hon numera är svartlistad?

Tack för tips!

79 kommentarer | “Katrin är sur!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Cathrine skriver:

  En.fråga från nån som verkligen inte kan nåt om det där med omslag. Får de inte betalt? Har Katrin gjort det gratis eller vad menar hon är så schysst? Hon har väl ändå gjort det för exponeringen om inte annat?

  1. Annika skriver:

   Nej, man får inte betalt för att vara på omslaget, eller för att intervjuas. Varken för mama eller andra magasin. Även fotomodeller gör ofta redaktionella jobb (omslag och/eller modereportage) utan betalning, för att få bra bilder och för att synas = chans till kommersiella uppdrag. För bloggare och andra offentliga personer är ”ersättningen” alltså att de får exponering.

   1. Thomas skriver:

    Jobba utan betalning. Vart är vi påväg?!

    1. AL skriver:

     Var vi är på väg? Att synas på omslag har aldrig inneburit pengar (möjligtvis för Playboy?) så vi står nog rätt stilla Thomas 😁

   2. Cathrine skriver:

    Ok tack!

 2. Harmagedon skriver:

  Tror att det är PostNord som slarvat bort hennes inbjudan. Alla vet ju hur dåliga de är.

  1. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Ha ha, tror på allvar att det skulle kunna hänt. Om ni bara visste hur mycket post som försvunnit för mig. 😡

 3. Chili Explosion skriver:

  Oj, så pinsam och bitter.

  1. W skriver:

   Vad exakt är såååå pinsamt? för det enda bittra här verkar ju va du 😄

   1. Chili Explosion skriver:

    Oj, vem? Jag? Hoppsan. Nä, inte alls bitter. Vad i mitt inlägg andades bitterhet?

    ”Tidningen Mama – ni kan fara år pipfanders (mitt nya mjuka jag) jag vill aldrig mer ha med er ett göra. Kommer aldrig mer ställa upp för er för jag behöver inte er mer! Skönt för mig, va?”

    Vad i detta är inte pinsamt och bittert för en 40-årig kvinna att skriva på sociala medier?

    1. Silla skriver:

     Vad har henne sa ålder med saken att göra? Klart det är märkligt att hon inte blev bjuden då hon prytt flera omslag. Kan lova att kZ är snyggare än 95 procent av alla som kommentera här!

     1. Chili Explosion skriver:

      Vad har vårt utseende med saken att göra?😘

     2. Ceccano skriver:

      Vad har snygghet med diskussionen att göra?

     3. F skriver:

      Hej Katrin!

  2. B skriver:

   Tycker det är helrätt att man sjunger ut om man känner sig orättvist behandlad, hellre en gång för mycket än en för lite, enligt moi.

 4. W skriver:

  Team Katrin! Och sen, vem fan läser den där tidningen ändå?!

  För övrigt kan du lägga ner hela dramatiken med bilbältet. Vem här har aldrig gjort något sånt? Orka va så pretentiös. Sldrig varit i grekland? Holland? Spanien? Där åker barn o bebisar både mopeder, båt, cykel o bil utan vare sig bälte eller hjälm. Applåderar det absolut inte men herregud alla har vi varit där nån gång. Man kanske bara åker 3 kvarter. Man kanske glömmer. Bältet är kanske sönder. Man kanske har tre barn o kan inte alltid göra allt flawless.

  /var försiktig med att kasta sten i glashus

  1. rebecca skriver:

   Du måste ju skämta? Oavsett hur långt man ska åka så tar man på bbältetarnet. Är det trasigt så ska barnet inte sitta där alls. Och kanske glömmer? Det är inget man bara glömmer, i så fall är det dags att söka tid för minnesutredningen.

  2. T skriver:

   Haha jo juste bältet var nog trasigt! Ett vanligt fel på nya dyra bilar att bältena ramlar av.

  3. S skriver:

   Tisdagen den 10 januari 1995 var jag 8 år, min storebror var 10. Vi gick tillsammans till skolan, sa hejdå och så gick han till skolbussen.
   Tre timmar senare kom en bekant till familjen och hämtade mig i skolan. På akuten mötte jag mamma som säger ”Andreas är död”. En stund senare fick jag gå in i ett rum. Där låg min storebror på en brits.
   Hade han haft bälte på sig så hade han inte legat där. Då hade jag haft en storebror hos mig istället för i en grav. Då hade jag haft en betydligt mer normal uppväxt.
   Jag kan än idag beskriva exakt hur han såg när han låg där på britsen. Jag kan säkert rota fram en bild från obduktionen också om ni vill se hur era barn antagligen kommer se ut efter en olycka där de inte haft bälte pga idioter till föräldrar?

   Kom inte och säg ”att vi alla har varit där” för mina tre barn har aldrig någonsin åkt en millimeter utan bälte på sig.

   1. Ssandy skriver:

    ❤️ din berättelse gör så ont i mig. Även om jag aldrig aldrig någonsin låtit eller kommer låta mina barn åka utan bälte, så är det just det här med bussar eller andra människors nonchalans som skrämmer mig. Kram till dig

   2. hk skriver:

    Men usch va hemskt 🙁
    Du har helt rätt. Förstås.

   3. Silla skriver:

    Hur många dör inte i bilolyckor som har bälte, det kanske även den bror gjort. Beklagar din sorg såklart.

    1. Linda skriver:

     Men herregud hur kan man ens skriva en sån sak?? 🙁 Bälten räddar tusentals liv oavsett

    2. S skriver:

     Nu var det ju inte den statistiken kommentaren handlade om. Men ca 250 personer dör årligen i trafikolyckor och 40% av dom använde inte bälte.

     Och nej han hade överlevt om han hade bälte. Han satt åt fel åt, en annan buss körde in i sidan där han satt och hans huvud krossades mellan två nackstöd. Hade han haft bälte hade hans huvud inte varit i den höjden som nackstödet satt och eftersom sätena inte var ihoptryckta hade inte han heller varit det.

    3. hk skriver:

     Vad bedrövad man blir av kommentarer som din. Om hon nu skriver att hennes bror hade klarat sig med bälte, varför måste du ifrågasätta det?

     Bältet har som enda syfte att rädda liv, men du nöjer dig alltså inte med det..

    4. kers skriver:

     Men va i helvete var det där för jävla kommentar?

   4. B skriver:

    Fy fan. ❤️❤️❤️

   5. Anonym skriver:

    Så fruktansvärt sorligt 💔💔😔

  4. Hanna skriver:

   Hej Katrin!!

  5. Therese skriver:

   Jag tror inte alla varit där nån gång. Det flesta fattar nog hur jävla viktigt det är att använda bilbälte, alltid. Herregud.

  6. Kødderdu skriver:

   Spelar ingen roll om du ska åka 200 meter eller om du ska åka 200 mil. En olycka kan hända och händer den och barnet dör för du inte har bältat hen korrekt så är det ditt fel. Man ska inte tumma alls någongång på säkerheten.

   Åker jag utomlands så löser jag det alla gånger med säkra bilstolar till mina barn, om jag så ska släpa med mig egna. En billig jävla livsföräkring att bälta sina barn korrekt i bilen med eventuell bilstolsanordning. Hur de gör i andra länder spelar ingen roll. Sverige är ett av de ledande länderna när de gäller bilsäkerhet för barn.

  7. Josse skriver:

   Jag var med om en bilolycka för snart 2 år sedan. Körde av vägen pga blixthalka och var oerfaren som förare, voltade ett helt varv med bilen. Hade jag inte haft bälte på mig då hade jag inte kunnat sitta här idag och skriva den här kommentaren. Det där man får prova på halkan och liknande är ingenting i jämförelse med hur det är att volta och krocka på riktigt.

  8. Linda skriver:

   Är du seriöst galen angående hjälm och bilbälte? Det var den mest barnsliga kommentar jag läst på länge. Du får gärna vara team Katrin och tycka vad som helst om hennes varande eller icke-varande på nån gala men säg fan inte att det är pretantiöst att använda bilbälte för att det tex finns andra länder som INTE är så noga. Det är inte ens ett argument. Jag tänker inte ens dra igång alla exempel på saker som sker på andra platser men som inte borde det, det är ju bara så dumt. När jag var ung och gjort något dumt och försvarade mig med att ”men dom andra gjorde ju det” så sa min pappa; ”Jaha men om de skulle bajsa på sig skulle du också göra det då?! Använd hjärnan!”

  9. Em.e skriver:

   Vilken extremt korkad kommentar. Vad försöker du få fram? Att det är okej att göra fel bara för att någon annan gör fel? Är man så dum så man visar upp det för sina följare får man skylla sig själv att man blir ifrågasatt för det

 5. Amanda skriver:

  Men vad *är* det med mamas layoutare? Har de någon slags intern tävling i vem som får igenom den rörigaste framsidan?

  1. Anonym skriver:

   Haha, jag håller med. Man vet ju för tusan inte vart man ska titta. Går knappt å läsa rubrikerna ens ju. 🙂

 6. Aa skriver:

  Var på ett omslag för sju år sedan och vill ha en inbjudan. Som hon säkert fick betalt för. Otrevligare människa, får man leta efter, så jag förstår tidningen

  1. M skriver:

   Hon skriver ju att hon ställt upp ett flertal gånger…

   1. M skriver:

    Då kan dom ju strunta i att bjuda henne ett flertal gånger också.

   2. Anonym skriver:

    Jo, fast senast hon var med var ett bra tag sedan. Jag antar att de bjuder in de som bloggar för Mama samt de som varit med i tidningen under det senast gångna året, dit hör inte KZ.

    Pinsamt av henne att ens uttala sig om sin ogrundade besvikelse. Tror hennes utspel grundar sig i att hon allt mer börjar bli en bortglömd ö-kändis och det svider nog för denna kändiskåta dramaqueen.

    1. Ida skriver:

     Såvitt jag vet är Emilia de Poret varken bloggare på Mama eller ens mamma. Eller jag kanske har missat när hon kläckt ut en unge hon aldrig nämnt?😁

     1. Lpj skriver:

      Emilia de Poret har 2 barn…

     2. Anonym skriver:

      Men hon kanske har varit med i tidningen under året som gått, alt jobbat med något av reportagen i tidningen 😉 Varför krångla till det med en hemligt kläckt unge?

 7. Sandra M skriver:

  Helt off topic!
  Men den här sinnessjuka bostadssituationen i Stockholm gör att jag måste efterlysa även här!
  Är det någon här som hyr ut en 2-3a i Stockholmsområdet till mig och min pojkvän???
  Jag är 20, och han 28. Men med tanke på att jag inte stått så länge i bostadskön 2 år (och han 1 år nu) får vi ingen lägenhet….. Trots ihärdiga försök. Vi sparar massa pengar för att kunna köpa då det känns som det enda alternativet, men jag känner inte för att köpa en lägenhet redan vid 20 års ålder. Men det är mitt alternativ nu, om ingen snäll själ här av någon möjlighet sitter o ruvar på en fin lägenhet, helst omöblerad eller delvis i eller omkring Stockholm! Både jag och sambon har jobb m fast inkomst!

  1. Elin skriver:

   Min sambo har stått i kön i 27 år nu och fortfarande 9 år kvar tills han är först i kön. Vi fick tillslut punga ut några miljoner för 47 kvm… orimligt

   1. Anonym skriver:

    Fast det där är ju en sanning med modifikation. Visst, vill man bo på Drottninggatan så får man nog vänta tills det växer mossa på en, men knappast om man kan tänka sig att bo i närförorterna. Jag hade stått i 6 år när jag fick en 1:a i en närförort (2 stationer utanför tullarna). Jag stod som nummer 25 i kön för min lägenhet men det var tillslut jag som fick den. Ja, jag hade lite tur också, men 27 år är att överdriva.

  2. M skriver:

   Är det ett andrahandskontrakt du letar efter? Du får nog kika på Blocket först och främst tyvärr. Det brukar vara sällan någon har en lägenhet över i Stockholm. Ett tips är att även titta på kommuner och orter lite längre utanför Stockholm för lite mer humana hyror.

  3. Anna skriver:

   Mitt råd är att flytta någon annanstans. Om ni inte har pengar att köpa en lägenhet för förstås. En hyres kan ni glömma!

  4. Tusse skriver:

   Jag säger också kolla på blocket! Själv har jag o sambon bott inneboende och inte bort större än 28 kvm delat på två personer i 10 år! Vi är nu 30 och har äntligen (efter typ 15 års kö) fått ett förstahandskontrakt i närförort. Vi är så lyckliga, äntligen ska vi ha ett separat sovrum liksom! Tyvärr så det ser ut i denna stad.

  5. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Jag säger blocket men inte som du tror.

   Gör det omvända. Kolla på annonser som ligger där på dem som liksom er önskar att hyra för inspiration. Ta sedan ett bra foto på er bägge gör en bra beskrivning på er två, lägg ut en anons att ni söker, lägg till tio kronor och få ett tillfälligt nummer knutet till er annons.

   Mitt bästa tips. Skriv inte ut hur stor hyra ni vill betala. Ni tjänar på flera sätt att förhandla när de hör av sig till er. Och hör av sig kommer de att göra till ett skötsamt par med fast inkomst utan barn.

   Lycka till!

   1. Sandra M skriver:

    Tack så himla mycket allihopa! Många bra tips som jag tar åt mig av! ❤️

    1. C skriver:

     Obs obs! Välj verkligen ett tillfälligt nummer. Min tjejkompis (pangsnygg) la ut bild/beskrivning och snuskgubbar ringde henne i flera år (!) efter det och beskrev hur de runkar till hennes bild, kom med sjuka erbjudanden, etc.

  6. Anna skriver:

   Hej! Hyr ut vår lägenhet drygt två månader från och med 10 dec, om det kan vara till ngn hjälp. Ligger i ett bra område.

  7. E skriver:

   Oj stått i kö i 1-2 år, vad jobbigt ni måste ha det!

  8. Anna skriver:

   Stockholm är överskattat. För samma pris som en tvåa på söder får man det här på Österlen:

   https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-komstad-simrishamns-kommun-komstad-1610-12788137

   Dessutom kommer våren tidigare här 😊

  9. Nina skriver:

   Kommer hyra ut min trea från årsskiftet😘 nina.sthlm@hotmail.com

 8. Joe skriver:

  Men alltså hela grejen med en gala för att utse/tävla i ”Årets Mamma” i olika varianter…..tycker hela konceptet är så konstigt!

 9. Hanna skriver:

  hahaha sorry men ändå mer än rätt. Tycker inte en tidning som mama borde/kan stå bakom Katrins sjuka värderingar och åsikter och dåååå får en inte gå på gala!!! Mkt bra Mama.

  1. Anonym skriver:

   Men Mama har väl ändå lite att begrunda när de valde att använda Katrin på omslaget?

   1. Hanna skriver:

    Ja och det var sju år sedan? Visst att hon alltid haft sjuka åsikter men de har ju framgått mer tydligt under de senaste åren, och då kanske Mama har insett att hon inte är någon de faktiskt kan eller vill representera.

 10. Sofie skriver:

  Ställde upp på att pryda deras omslag och få front-space i tidningen, brukar vara 5-8 sidor fokuserat på omslags-maman. Se Sanna Bråding senast.

  Ska hon inte bara vara jävligt tacksam att hon fick den ytan?

  Inte så värst konstigt att inte så många vill ha med henne att göra längre. Nu försöker hon framstå som snälla trebarnsmamman som reser själv med sina barn, det ska hon ha cred för yadayada …….

  I nästa tagning så är det bantningen. The Great Viktnedgång! Viktigare än att bälta barnen i bilen typ

  Lågvattenmärke att hon lägger ut detta och visar hur bitter hon är för att hon inte blev bjuden. Går kanske inte så bra nu för KZ

  1. S skriver:

   Jag antar att de får betalt för att vara med också… Eller?

   1. Annika skriver:

    Nej, man får inte betalt för att vara på omslaget, eller för att intervjuas. Varken för mama eller andra magasin. Även fotomodeller gör ofta redaktionella jobb (omslag och/eller modereportage) utan betalning, för att få bra bilder och för att synas = chans till kommersiella uppdrag. För bloggare och andra offentliga personer är ”ersättningen” alltså att de får exponering.

 11. BSilla skriver:

  Vem läser dessa skit-tidningar?

 12. Anonym skriver:

  Katrin måste ha varit väldigt arg, skamsen och besviken över att hennes bebisar var tjocka när dom var små. Som tur är har ju deras bebishull försvunnit nu.

 13. Krista skriver:

  Jag gissar pga barn utan bilbälte under körning. Finns inga ord för hur urbota korkat det är.

 14. S skriver:

  Jag har ju aldrig läst Mama, eftersom jag inte hör till målgruppen… Handlar den bara om.könda mammor? Eller har den ngt ”riktigt” innehåll?

  1. C3 skriver:

   Nej det är ”riktigt innehåll” också, typ om föräldraskapet!

 15. Anonym skriver:

  Nu vet inte jag hur många som bjuds in på galan och hur längesen Katrin var med på omslaget senast men det verkar som att det var flera år sen.
  Under den tiden har det väl kommit nya bloggare som fött barn och varit på omslaget efter henne så Mama prioriterar säkert förståeligt dom.

  Dessutom verkar inte Katrin vara så aktiv på bloggen och instagram längre utan håller på med sitt företag.

  Att hon har valt att ställa upp i tidningen och citat ”vända ut och in på sig själv” är hennes eget val. Tidningen tvingade ju inte henne. Hon måste acceptera att det kommer nya ”influencers” och att hennes största tid nog är förbi nu.

  Fan vad jag hatar ordet influencers förresten.

 16. tomats skriver:

  Jag minns när hon var med i den där tidningen och det var i samband med hennes första pojk. Jag minns att jag var så förvånad över att hon var nominerad i vad-det-nu-var-för-kategori, samtidigt som hon hade en bild i sin blogg där grabben låg helt nerbajsad i en balja. Rätt sjukt och ganska kränkande kan jag tycka.

  Årets mamma? Tror inte det.. *urk*

 17. Anonym skriver:

  Katrin är inte så tuff som hon verkar. Hon vågar bara gå på tjockisar och andra som är lättsamma byten men när det verkligen gäller så vågar hon inte stå för sina åsikter.

  Hon erkänner det själv i den här intervjun. Hon har ju barn nu så hon vågar inte säga nåt om muslimer i burkinis. https://www.youtube.com/watch?v=lKhDz4qs0Zw

  Minns när hon skrev på sin blogg om invandrargängen som förstörde på biografer och hon fick så mycket skit och hot så hon raderade blogginlägget och bad om ursäkt. Katrin är bara tuff mot svaga individer.

 18. ☃️ skriver:

  Att ställa upp på ett ”hemma hos” reportage är verkligen en uppoffring, det kan nog alla som gjort det intyga. Det skall städas och plockas i flera dagar. Sedan kommer tidningen/fotografen dit och helt gratis får sina snygga miljöer, stylade och klara. Tidningarna betalar numera uselt om ens alls och vill ha allt material gratis. Där har de hittat en guldgruva i influencers och bloggare som tar snygga bilder de sedan vill använda gratis med motiveringen ”det är ju så fin exponering för dig” osv. Där har du något att gräva i å bloggarnas vägar cam cam.

 19. Anonym skriver:

  Hoppas någon kam svara men hat Katrin och pappan till sista barnet gjort slut?? Ser honom ingenstans… dom fick ju nyss barn 😮

  1. Anonym skriver:

   Inte skrivna tillsammans på Ratsit heller

 20. Anonym skriver:

  OT

  Katrin är elak.

 21. Denice skriver:

  Kan det vara så att hennes helt osunda bild på andra personer och deras kroppar inte passar in i Tidningen Mamas ”ledord”. Kan det vara så att en kvinna som kallar andra unga tjejer/kvinnor för tjocka inte blir bjuden. Kanske det helt enkelt är ens egna agerande som skapar att man inte får vara med i alla sammanhang. Exakt så som det är när man går i skolan, var man inte snäll mot sina kamrater så fick man heller inte vara med och leka.

 22. Carolina skriver:

  Hade inte heller bjudit Katrin efter vad hon visat upp av sina mamma-skills (=ytliga, med obefintligt skydd av barnens integritet, noll respekt för barnens säkerhet osv).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla