Nu är det slut mellan Sindy & Micke en gång för alla!

09:00 9 Nov 2017

Sindy & Knivmicke:

Det har sannerligen varit fram och tillbaka med de här två och jag trodde precis som många andra att de skulle kunna få sin relation att fungera – speciellt efter att deras andra son Luna föddes.
Men så är alltså inte fallet. Sindy har brutit förlovningen till Micke och han har minsann inte hunnit sänka många gravöl innan han är tillbaka ute på marknaden.
Sindy har däremot hållit en låg profil och inte alls använt sociala medier som en skådeplats för detta drama – någonting Micke inte kunnat hålla sig ifrån.

Ska vi kika lite på hur det sett ut?

Det har alltså gått undan för Micke och innan man vet ordet av så har han bönat och bett, föreslagit parterapi, gått vidare till att leta nya tjejer på Instagram, hitta dem, filma dem och läggaut dem på Instagram.
Och så undrar han varför hon inte vill försöka igen? Hmm…I wonder why!
Enligt henne så är det slut en gång för alla och hon kommer aldrig vilja försöka igen med honom. Aldrig!(Detta enligt ett meddelande från henne.

Keep it classy Ya’ll! (Även bland kommentarerna!!)

97 kommentarer | “Nu är det slut mellan Sindy & Micke en gång för alla!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Bitte skriver:

  Tycker det är rätt underhållande när Micke och de som försvarar honom svarar de som ifrågasätter hans beteende ”skit i hans liv ni vet ingenting” ”sluta döma andra och ni vet ingenting, har du inget liv eller”
  Nä men lägg inte ut det på sociala medier om du inte kan ta ett ifrågasättande. Man lägger väl ut det på sociala medier för att folk ska se och därmed ha en åsikt?!

  1. Hanna skriver:

   Dessutom ganska genomskinligt att de killar som kommenterar på det viset vill vara som honom och de tjejer som gör det vill ha honom.
   Äpplet fäller inte långt ifrån trädet.

   1. Frida skriver:

    Du borde nog slå upp uttrycket ”äpplet faller inte långt från trädet”. 🙂 Eller menar du att hans följare är hans barn?

    1. Anonym skriver:

     ”When in Rome..” 🙂

   2. Äpplet faller inte långt från trädet skriver:

    Chansar på att Hanna + killarna och tjejerna som vill vara som/ha micke är typ 13.

    Får sjukhus-vibbar av micke i vita kalsonger

 2. Sofia skriver:

  Vet inte vilka de är, men mår de bra?

 3. Hanna skriver:

  All cred till Sindy som verkar vuxit upp och lärt sig något utav hur de betedde sig förra gången. Denna gången vinner hon all min respekt som håller det snyggt och tänker på barnen!

  1. El skriver:

   Verkligen. Heja Sindy!

  2. Anonym skriver:

   Fast ne, utanför sociala medier så agerar Sindy inte alls speciellt moget. Vet då vi har gemensamma vänner. Dom är båda av samma skrot och korn tyvär.. Stackars barn.

  3. Anonym skriver:

   Fast Sindy lägger ju upp videor på insta där hon filmar sig naken och åmandes (hahaha) för att försöka göra Micke svarsjuk.. Lika pinsamma båda två, och Synd om barnen.

   1. Sofia skriver:

    Sindy har väl alltid lagt upp sånna videos? Även när dom var tillsammans?

 4. Atreyu skriver:

  Tänker på sindy och barnen, micke tycker jag sänder ut obehagliga vibbar. Man kan inte manipulera någon tillbaka till ett förhållande, hållbart i alla fall.

 5. CC skriver:

  Är det inte precis det här som händer när barn skaffar egna barn och ska leka familj för tidigt i livet??

  1. Kødderdu skriver:

   Menar du åldersmässigt nu eller mognadsmässigt?

  2. Cee skriver:

   Det finns absolut unga människor som klarar av det väldigt bra. Tror bara att de inte hade en tillräckligt stabil grund i detta fall..

  3. Tove skriver:

   Han är ju snart 27! När tycker ni man är mogen för barn, 37? Och så himla ung var han ju inte när han blev pappa, typ 24?

   Han verkar kanske inte varit önskvärt trygg med sig själv för att skaffa barn, men det blir ju inte alla någonsin…

 6. Helene skriver:

  Alltså den där killen får mig att känna riktiga äckelkänslor. Kul för hans barn att se hur hans papp betedde sig när de var små.

 7. Lotta skriver:

  ”Snygg” tatuering i handflatan. Ja, där ser man vad droger gör med hjärnan…Väldigt trist att det finns små barn inblandade.

  1. Anonym skriver:

   Hade ju varit nåt om halva usa tappade förståndet för att de röker gräs hahahaha. Inte så det funkar exakt

   1. Lotta skriver:

    Många verkar ju ha tappat förståndet. Och att referera till USA… Med Trump som president… De med nåt i huvudet valde annorlunda. Det blir det sista jag säger i denna fråga. Att diskutera med drogliberaler är som att diskutera med treåringar…

    1. Lisa skriver:

     ”Bara drogliberala röstar på Trump” eller?
     Trump som ska steppa up The War on Drugs

    2. Vvv skriver:

     Fast tack vare cannabis så var min svär-mosters sista 2år i livet uthärdliga. Vissa sjukdommar kan nämligen behandlas med det, hon kunde även dra ner på de andra medicinerna då och ändå inte ha lika ont. Jag är absolut drogliberal i medicinskt syfte.

     1. Sabina skriver:

      Jämför inte medicinsk marijuana med vad detta low lite sysslar med. För din mosters skull 😊

      1. vvv skriver:

       jag svarade på delen om att diskutera med drogliberaler.

    3. SH skriver:

     Okej, som någon som bott i USA i 5+ år och då både en sväng i konservativa södern och på ”drogliberala” västkusten, nej. Det var inte den senare gruppen som röstade på Trump.

    4. Kunskap är makt och sanningen försvarar sig själv skriver:

     Det är klart att du känner så, när du är lika okunnig som en treåring i frågan. Ett tips i all välmening är att läsa lite om det endocannabinoida systemet; cannabinoiden anandamin är t.ex. essentiella för människans utveckling i den neonatal fasen. Att det endocannabinoida systemet har till funktion att reglera homeostasis förklarat också klart och tydligt varför cannabinoider skulle kunna fylla en så viktig och lindrande funktion för många, framförallt de med autoimmunavbesvär. Men det är ju bara drogliberalt flum, obviously. Säger den okunnige. Den som är intresserade och insatt vet effekt och verkan av cannabinoiders bindningar till cannabinoidreceptorerna som vi alla har I både CSN och det limbiska systemet.
     Men drugs is drugs, som Sofia Modigh så insiktsfullt probklamerade. Hampa är dock inte varken dödsknark eller anmärkningsvärt skadligt för oss som individer. Sen att du till synes har haft fler möten än önskvärd nwd missbrukare, för visst kan också i grunden naturliga och ofta rent essentielt hälsofeämjande grejer tippa över i missbruk, vilket så klart alltid är en tragedi både för den drabbade och de närstående.
     Den som är en vägg här är dock du, som uppenbarligen låter ditt omdöme styras helr av personlig, anekdotisk bevisföring , utan ens tillstymmelse till intresse att förstå eller överhuvudtaget begripa vad substansen du kritiserar faktiskt är.
     Tråkigt med dina dåliga erfarenheter, men sluta prata med väggar och läs en studie eller en bok, eller två, så ska du se att väggen inte är mer rigid än vad du väljer att trotsigt vara.

   2. Huh skriver:

    Cannabis är en fruktansvärt lurig drog. Många låter sig luras av att den är naturlig och därför inte kan vara så farlig. Men det är den. Vid ett dagligt bruk får den en definitivt att tappa förståndet.

    Det som är så farligt med cannabis är att de som börjar missbruka det inte själva ser vad drogen gör med dem. Det är också därför det är så lätt att det går från bruk till missbruk. För att drogen inte anses vara farlig. Med andra droger är effekten betydligt mer påtaglig och synlig, även för den som brukar drogen. Effekten av cannabis är inte alls så påtaglig. Man blir ju bara ”lite skön”. Effekterna är mycket mer subtila och, precis som med alla droger, blir de värre ju längre ett missbruk fortsätter.

    Jag blir så jävla ledsen av alla de som tar så lätt på cannabis och promotar det som något ofarligt och no big deal. Och så tror unga människor att det är så.
    Jag har så många gånger suttit på första parkett och sett hur drogen har förändrat vänner. Hur den får personen att må dåligt, medan personen själv är helt ovetande och istället tycker att drogen gör att den mår bättre. Det går inte att vinna där, eftersom en av de effekter som cannabis har är att det upplevs som att den löser ångest när den i själva verket skapar ångest. Men de som brukar drogen kan oftast inte själva se det.
    Det är bara en av många negativa saker med den drogen.

    Cannabis är så fruktansvärt lurigt och därför är det så farligt. Kanske inte fysiskt, men psykiskt. Önskar verkligen att så många kunde lyfta den till skyarna och påstå att den är helt ofarlig, för det är den verkligen inte.

    1. Huh skriver:

     * Önskar verkligen att så många kunde SLUTA lyfta den till skyarna

     ;O

    2. Kunskap är makt och sanningen försvarar sig själv skriver:

     Missbruk stammar ur psykologisk distress. Substansen är helt egal.

   3. C skriver:

    Min son höll på m droger i flera år ! Idag har han genomgår röntgen och olika tester , prov som visar att hjärnan tagit stryk . Han har minnesluckor , långtids minnet till stor del borta. Sömnsvårigheter, humör svängningar och på en test / utredning visade det säg att hans hjärna i vissa situationer visar tecken på en lätttare utvecklingsstörning. Han har idag otroligt svårt styves konsekvenser av sitt handlande och … hör saker oftast först och tänker sen. Han har varit drogfri idag 4 år och föddes frisk men är idag en heltvannan människa. Droger skadar hjärnan !!!!

  2. Ganja babe skriver:

   Håller med dig Anonym. Eller om halva Europa hade tappat förståndet och upp till 10% av svenskarna. Det är ju lagligt alternativt avkriminaliserat i många europeiska länder. Dessutom godkänt som ”läkemedel” i stort sett överallt, bla. i Sverige. Dödsknarket cannabis, haha…

   1. 👶 skriver:

    Som läkemedel är det väl fantastiskt men behöver vi verkligen fler rekreationella droger och inte färre?

    1. SH skriver:

     Ptja, behövs och behövs. Behövs det verkligen fler av det mesta vi konsumerar för skojs skull? Förnodligen inte. Cannabis en relativt riskfri drog att bruka (alltså i jämförelse med andra droger som ska ge något slags rus), skulle gärna se att den blev avkriminaliserad eller legaliserad och använda den istället för alkohol.

     1. Clara skriver:

      Du kanske skulle ta och besöka PIVA och se vad cannabis kan leda till? Det är ingen vacker syn vill jag lova.

      1. SH skriver:

       Och du menar att du vet med 100% säkerhet att dessa patienter är där för att de konsumerat cannabis? Du kan med säkerhet säga att de inte använt något annat också? Du kan vetandes säga att det är pga av cannabis, och bara cannabis, som de blivit som de är? För då sitter du på guld nämligen, det är en fråga som man inte kunnat svara på riktigt. För man kan se att fler personer drabbas av psykos bland de som använder cannabis än de som inte gör det, problemet är att man inte kan avgöra om det beror på cannabisen eller att de som riskerar psykos använder droger i en större utsträckning.

       Sen skrev jag inte att den var ofarlig; utan relativt ofarlig jämför med andra rekretionella droger. En helt annan sak. För det är den, den orsakar minst skada för både den som använder och för omgivningen. Men det finns såklart riskfaktorer också, såsom att tonåringar inte bör använda eller om man har en släkthistorik av psykotisk störning.

       1. Clara skriver:

        Jag är fullt medveten om att man inte kan säga om det är cannabis i sig eller en latent psykos som ligger bakom en drogutlöst psykos. Men titta gärna på denna om du har en stund över och fundera sen på om det är något som bör finnas legaliserat och tillgängligt på marknaden för allmänheten:

        https://urskola.se/Produkter/175086-UR-Samtiden-Fakta-om-cannabis-Risk-for-schizofreni-och-andra-psykoser

        1. J skriver:

         Men ja! Min farbror som tidigare varit en hederlig man i sitt liv blev diagnostiserad med schizofreni efter 40 års ålder. Kom oerhört plötligt. Läkarna var nöstintill säkra på att någon drog utlöst detta. Min farbror var utomlands och testade för första gången. Kom hem och det gick utför. Fick för sig massa saker. Tog livet av sig efter något år med diagnosen. Usch. Det tog väldigt hårt på min pappa.

      2. Ganja babe skriver:

       Sluta demonisera och stigmatisera cannabis Clara.

       1. Clara skriver:

        Nope, tänker jag inte göra. Har hört och sett för mycket drogrelaterat skit både inom psykiatrin och missbruksvården för att jag någonsin ska kunna hylla det. Jag är helt för det i medicinskt syfte, i andra fall är det dock inte mer än rätt att det finns ett förbud mot det. Men har även av erfarenhet insett att det inte är lönt att argumentera med cannabisliberaler så jag lämnar det här.

        1. Linnea skriver:

         Första gången jag fick panikångest var när jag brukade cannabis (bodde med en person då som självmedicinerade sin ångest med cannabis, jag rökte då och då) detta var ca tio år sedan. Cannabis har jag inte rökt sedan dess, men panikångesten finns kvar, den är liksom något jag får leva med resten av livet.

         Ang läkemedel: hur bra är det att käka medicin när man inte är sjuk?

        2. Kunskap är makt och sanningen försvarar sig själv skriver:

         Du tror inte att den yrkesroll du är verksam i har fläckar ditt omdöme? Klart du bara ser människor i nöd när ditt jobba är att hjälpa just dem som är I behov hjälp. Eller möter du många välanpassade, självförsörjande, sociala, drivna och ambitiösa personer inom missbruksvården? De utan problem syns inte, varför någon vars yrke är att se och avhjälpa dylika problem rimligtvis får en skev bild av problemet.

   2. C skriver:

    ang droger är erkänt som mediciner? Ja i vissa extremt svåra fall där alternativen är att gå på tunga tabletter höga doser av morfin och tex Tradolan ! Är ju då som att välja mellan pest och Kolera ..? Drogmissbrukare hur du än ser på det . Ang inte farligt ? Jag hoppas inte någon av dina barn börjar med tex cannabis , menar du i rus syfte inte pga extrem smärta och värk! Om ditt barn blir påkommen med att använda det i syfte att bli hög? Förmodar jag då att du säger till denna att det är ok du får röka det hur mycket du vill eftersom det är lagligt? Ditt barn kommer absolut att klara skolan galant och få ett jobb , alla arbetsgivare ser ju detta som helt ok speciellt om jobbet innebär att köra bil. Har en son som missbrukat bla cannabis och idag 24 år är han i så dåligt skick ( fast han är drogfri nu) att han utreds för förtidspension !!! 24 år!!!!!!

 8. Maria skriver:

  Är det alltså två små barn inblandade i det här? Finns det någon gräns för när det sociala rycker ut pga hur föräldrar hanterar konflikter offentligt?

  1. LindaE skriver:

   Nu är det ju dock bara den ena parten som ”hanterar” konflikten offentligt.

   Tycker det är lite intressant att titta på hans formulering ”Jag har verkligen försökt”… det får mig att anta att han har försökt men misslyckats. Tror att det finns mer i denna historia än han vill ge sken av….

   /Linda

  2. Anonym skriver:

   Människor som är snabba med att dra soc-kortet gör mig galen. Menar du på fullaste allvar att socialen ska använda resurser (och traumatisera en familj) på grund av att pappan leker tonåring och åmar sig med en tjej på Instagram? Jag avundas din uppväxt i så fall!

   1. Maria skriver:

    Ja jag har haft en avundsvärd uppväxt. Ställer en fråga många kommer uppfatta korkad nu, men alltså: Är det inte fog för orosanmälan att föräldrars separation sker inför öppen ridå, med detaljer om otrohet, där pappan ber om en sexpartner öppet och sen visar när han fått napp? Är det en uppväxt och barndom folk tycker är värdig? Måste föräldrar kröka eller slå sina barn för att man ska ropa på hjälp?

    Och att ena föräldern eventuellt beter sig bättre än de andra hindrar väl inte att soc kan rycka ut?

    1. Soctant skriver:

     Har tidigare jobbat å soc i flera år. Nej, det du lägger fram är definitivt inte skäl för en orosanmälan.

    2. Johanna skriver:

     Jobbar på socialtjänsten med barn och unga och ja, visst kan du göra en anmälan. Alla kan alltid göra anmälan, men med den informationen du radar upp här kommer det inte leda ens till utredning, än mindre någon åtgärd. Rent krasst så ja – barnen måste bli slagna, fruktansvärt behandlade eller vara en fara för sig själv för att socialtjänsten ska kunna ingripa utan att föräldrarna godkänner det.

     1. Kunskap är makt och sanningen försvarar sig själv skriver:

      Så rent krasst far barn illa hos idioter till föräldrar, men what to do? Idag ses det ju nästa som en rättighet att skaffa barn, oavsett bristande omsorgsförmåga och psykisk instabilitet. Men barn ska man ha! Allra helst innan man växt upp själv. Arma, stackars framtida generation! Den kommer vaea så trasig..

    3. Tove skriver:

     Det är stor skillnad på vad folk överlag tycker är en ”värdig uppväxt” och när det är daga för staten att rycka ut och ta hand om barnen. Tur det!

     Barn blir knappast glada av att bli tvångsomhändertagna heller, de vill vara med sina föräldrar även om de åmar sig på instagram. herredud vilket samhälle om soc skulle börja lägga sig i att föräldrar inte fick vara sexuellt utlevande.

 9. HH skriver:

  Han finns även på tinder

 10. Jennifer skriver:

  Hon har dock inte helt hållt sig undan sociala medier i denna soppa. Hon har sänt live några gånger på instagram och pratat bland annat om detta.

  1. Clara skriver:

   Vad har hon sagt?

   1. :) skriver:

    Har inte sett varje live men i ena sa Sindy att Micke är bipolär & att hon inte kan ge honom 100% stöd i det. 99 av 100 men inte den sista siffran… så det verkar gnagt i bakgrunden ett bra tag. Visste inte att Micke är bipolär.

 11. Eek skriver:

  Fast forward 3 månader – ”vi har hittat tillbaka till varandra och har en ny bebis på väg <333"

 12. Sara skriver:

  Vet inte vem dessa är, men av det lilla jag har sett här så är det riktigt tragiskt att de har barn ihop.

 13. Sara skriver:

  En orosanmälan till Soc är på sin plats. Stackars barn.

  1. Msria skriver:

   Varför en orosanmälan till soc?
   Vad gör barnens mamma för fel?
   Alla reagerar inte logiskt vid ett uppbrott, han är helt knäckt som du kanske märker? Därav hans beteende.
   Har du aldrig vart hjärtkrossad?

   Personligen tänker jag mer att han kommer skada sig själv…

  2. Becka skriver:

   Men är du seriös!? Bara för att Micke lägger ut sitt liv när han är med andra kvinnor betyder inte det att barnen far illa!! Skärp dej! Man ska inte blanda in Soc för en sån sak. De är ju inte så att han lämnar barnen de är med sin mamma.

  3. Andy skriver:

   Snacka om att missbruka soc. Väx upp.

  4. Madelon skriver:

   En anmälan till socialtjänsten gör man vid misstanke om att barn far illa, inte för att de vuxna inte kan bete sig på sociala medier.

   Man behöver däremot inte vara spåtant för att sia om hur barnens uppväxtmiljö kommer att påverka dem längre fram i livet. Tyvärr hamnar de nog inte särskilt högt upp på listan över välfungerande och lyckade individer.

   1. spåntant skriver:

    spåntant

  5. Em.e skriver:

   För att han har sex…..? Why

  6. Soctant skriver:

   Nej, att man som förälder öppet letar efter en sexpartner på nätet alternativt lägger ut avklädda bilder på sig själv är definitivt inte något socialtjänsten kommer att öppna en utredning för.

 14. Andy skriver:

  För mycket drama runt dessa 2.

 15. Viktor Den Store skriver:

  Vad är dessa människor ökända för från början?

  1. Vivi the one and only skriver:

   De xxxx ihop med Isabelle strömberg och Steffi. Sen varit med i unga föräldrar och deras underhållande gräl.

  2. Hanna skriver:

   Som jag kommer ihåg det så flyttade Isabelle Strömberg (då känd bloggerska) till Sthlm där hon började umgås med Steffie, och dom umgicks även med Sindy. Kissies kompis var ihop med Micke (där jag såg honom först) men sen tog det slut och han blev ihop med Sindy. Så då hängde väl alla, men sen tog vänskapen slut mellan Sindy och Isabelle och Steffie, pga att dom var falska (?) Men folk var väl nyfikna och intresserade av Sindy så folk börjad väl följa henne. Och extra intressant var dom väl som par.
   Såhär minns jag det iallafall, hur Micke och Sindy blev ”kända”.

   1. Truth skriver:

    Haha vänskapen mellan Isabelle, Steffi & Sindy tog ju slut pga Sindy trodde att Micke och Steffi gillade varandra som mer än vänner och då bröt helvetet lös, svartsjuka Sindy förbjöd Micke från att träffa I & S, och Sindy passade på att hänga ut tjejerna med diverse historier. Hon verkar ju inte vara frisk någonstans.

   2. Viktor Den Store skriver:

    Det låter… Eh… Ja… Det låter inte så vettigt.

 16. Kattfan skriver:

  Moget… suck! Micke – manliga Anna Book.

  1. Anonym skriver:

   Moget och jämföra Micke och Book 😏

   1. Kattfan skriver:

    Båda delar för mycket privat på socialamedier = jämförbara

 17. Emily skriver:

  Jag vet inte om jag tycker sindy är så mycket bättre. Det var jag som sände dig screenshoten på Mickes nu borttagna inlägg, bara några timmar innan hade sindy lagt upp en naken video, ska vi gissa varför? Innan Micke la ut bilder o videos på sig själv och tjejer la sindy ut video på henne och en kille och äldsta barnet. Nej sandlåde nivå om ni frågar mig och jag hoppas de håller sig ifrån varandra för barnens skull och mognar på eget håll för det behöver de bägge.

  1. Anonym skriver:

   Haha ja och videon där hon ligger och åmar sig naken i ett solarium. Jag kommenterade ”lol” på videon men min kommentar blev borttagen och jag blockad? Ftw 😂 Båda två är ju precis lika pinsamma.

 18. Anonym skriver:

  Sveriges sorgligaste människor?

 19. Sara skriver:

  Dock kanske Micke faktiskt inte varit otrogen utan utsatt för ett troll och då blir det ju extra tragiskt… Fast visst, ett fungerande förhållande kräver ju tillit

  1. hk skriver:

   Om ett förhållande går sönder så lätt så var det nog något stort fel från början.
   Stabila relationer ser inte ut som deras.

 20. M. skriver:

  Fy fan vad fegt, lagt och grymt att skicka anonymt tips om att hennes kille varit otrogen. Vilken människa som helst mar ju daligt av sadant och det vet ju den anonyma tipsaren om. Ger inga bevis utan bara insisterar anynymt. Varför inte berätta det för henne personligen istället?? Karma till den personen, what goes around comes around!

 21. Jaså 🤔 skriver:

  Själv undrar jag hur någon som VET att han har en familj ändå väljer att ligga med honom eller vad de nu har gjort. Väldigt fel av denna anonyma person, som sedan även hotar med att läcka bilder. Och att hon själv är förlovad gör det hela inte bättre. Patetiska människa (sen är det lika fel av honom om detta nu stämmer) 🤨

 22. hk skriver:

  Jag hoppas verkligen de håller sina omogna beteenden minimalt inför barnen!
  Måste annars vara så förvirrande, speciellt den äldsta, med en mamma och pappa som hattar fram och tillbaka hela tiden.

  Så unga är de inte heller, så deras tramsande på sociala medier är verkligen under all kritik. Tycker så synd om ungarna om de känner av stressen och bråken 🙁 Bara väx upp, bete er!

 23. Anonym skriver:

  När har man ens tid att vara otrogen om man har heltidsjobb, två småbarn och dessutom är väldigt aktiv på sociala medier?

  Jag hinner fan knappt ligga med min partner?

 24. Linda skriver:

  Denna Micke låter på sociala medier som ett stort barn, helt oförmögen att se sin egen inblandning i situationer han sitter i. ”Alla e dumma mot mig” typ.
  Har så svårt se att man kan vara en bra förälder när man är så otroligt barnslig…. och speciellt efter deras minsta barns långa sjukhusvistelse.. Lär man sig inget? Mognar? Ser vad som är viktigt..

  1. :) skriver:

   Dom har ju diagnoser båda två och det påverkar säkert hur dom beter sig ang saker som detta…

 25. Hanna2 skriver:

  KNIVmicke borde vässa sig för att bli den vassaste kniven i lådan

 26. Umami skriver:

  Tack för att du skriver om detta!
  Det är Micke som gör bort sig. Sindy visar mognad genom att sköta det diskret hittills. Önskar henne och barnen allt gott och jag hoppas hon hittar en stabilare man i framtiden!

 27. vivi the one and only skriver:

  Vilka är värst Sindy och Knivmicke eller Jocke och Jonna?

  1. Femma skriver:

   Jocke och Jonna.

 28. Sara skriver:

  Känner inte dessa men tycker Sindy förtjänar bättre. Tycker. Utifrån det lilla jag ser/hör.

 29. Sara skriver:

  Jag och sambon, som har barn tillsammans och dessutom är yngre än dessa två, framstår som två tråkiga pensionärer i jämförelse med Sindy och Micke.

  Det känns ganska bra.

  1. Jennifer skriver:

   Same same 😂

 30. Jannike skriver:

  ja vet att man absolut inte skall anmärka på någons utseende men herregud va vacker Sindy är på den bilden där hon ligger ner i sängen/soffan. Riktigt fin bild

 31. Jag skriver:

  Snacka om att jag ändrade min uppfattning om Sindy. Hon liksom säger inte ett ord medan Micke beter sig som en trettonåring och fläker ut sig över hela insta, usch. Sindy behöver inte honom, och har det bättre utan honom. Hoppas bara han kan skärpa sig och bete sig som en vuxen, han har ett ansvar att vara en bra förebild för sina barn. Så go Sindy, skit i honom.

 32. Anonym skriver:

  Var du tvungen att vänta på tillstånd innan du kunde skriva detta inlägget eller varför tog det sån tid?

 33. Singo skriver:

  Återigen kan Knivmicke inte hålla sig till att sköta sitt, och kommenterade ”Undrar vad Leif säger om det här” på Sindys senaste instagrampost med texten ”Best friend came to see my show”. Förmodar att han syftar på Sindys pappa.
  Kommentaren raderades snabbt, men visar ju bara ännu mer på hur missunnsam och verklighetsfrånvänd han är, med tanke på hur han själv beter sig och ser ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla