Svar nej

19:40 14 Nov 2017

Kissie:

Senast jag var i LA var ju när jag besökte min fd kompis Camilla. Jag mådde fruktansvärt dåligt under hela resan för jag blev behandlad som skit under mina 2 veckor där, men jag har lärt mig en del efter den händelsen. Jag tar inte vad som helst och jag vågar stå på mig själv mer nu.//Kissie

Det hade varit något va? 😉
Att Kissie och jag var gamla polare sedan min tid i LA men icke…
Jag är ledsen att göra er besvikna men det är inte mig det här handlar om utan den här tjejen. – min namne Camilla.

19 kommentarer | “Svar nej”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. kati skriver:

  nu hänger jag inte med??

 2. kati skriver:

  ok nu hänger jag med…

  1. Lina skriver:

   😂😂🙌🏻👏🏻

 3. Em.e skriver:

  Varför svarar hon under namnet Kissie om hon vill bli av med det? Varför svarar hon med ett frågetecken som att hon inte visste vem du var när hon själv fejkat kommentarer i ditt namn? Har trh skrivit kommentaren eller är denna också fejkad? Många frågor av en print haha

  1. Silla skriver:

   Hon har väl inte ändrat, inte svårt att begripa det eller?

  2. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Nej då det var verkligen jag. 😊

   Tycker också frågetecknet var lite udda dock. 😉 🤔

   Tack för svar CamCam. 😘

   1. Em.e skriver:

    Najs då kan man lita på att det är du bakom namnet iallafall 😛😛😛 Eftersom jag själv fick ändrat till tre olika namn sist jag la kommentarer där inne så vet man ju inte

    1. Ƭĥe real Hmm skriver:

     He he. 😉

     Men nu till frågan, vad menade hon egentligen med ett ?. Hon vet ju onekligen om att CamCam heter Camilla och har jag drömt eller har inte du CamCam publicerat en bild på en bloggare som besökte dig i LA?

     Och vilken Camilla är det då som bodde i LA? 🤯

     1. Em.e skriver:

      Behöver du kaffe vännen? Hon länkade till rätt Camilla längst ner i inlägget 😛

      1. Ƭĥe real Hmm skriver:

       Japp. Min tur att ha varit sömnlös. 😳😴

       Sätter på flera kannor men väntar till imorgon. Ska sova först. 😉

       1. Em.e skriver:

        Avundsjuk, är såååå jäkla sugen på kaffe. Fick Lanzo för magen, fick feber och ont i halsen av skiten, så får vara utan kaffe ett tag till 🙁 🙁

        1. Ƭĥe real Hmm skriver:

         Men du har iaf fått en behandling för din mage. 😊👍

         Fick du en diagnos också?

         Decaff??

         1. Em.e skriver:

          Jag slutade ta de efter tre dagar, halsont och febern gick ner efter en dag. Men magen känns bättre ändå. Nope, ingen diagnos mer än att det stämmer in på magkatarr, eventuellt magsår och att jag har diagnos på halsbränna. Blir det inte bättre får jag göra gastroskopi (heter så va?) Men de tror att det är för att magen inte fått ordentligt med mat på ett tag osv som det är såhär. Ska dock få remiss in för att kolla hjärnan pga förlamningen, tydligen stämmer inte allt in med diagnosen jag fick. Livet är spännande ibland 😛

          1. Ƭĥe real Hmm skriver:

           Verkligen. Du får låta oss veta hur det går. 💚

          2. Kroppinenen skriver:

           Silicea har hjälpt mig oerhört när magen har varit som mest krånglig. Vet inte dina exakta symtom och om det faktiskt är magkatarr du har men kan inte skada och tipsa!

 4. Emme skriver:

  Vaddå? Har du bott i USA? 😜😆

 5. Maggan skriver:

  Så vem är denna camilla och vad har hon gjort för orätt mot kissie. Jag vill veta allt från början till slut och orkar inte leta i kissie blogg. Rimligt vore om någon här kan berätta, jag menar att läsarna här brukar ju ha koll 🤗

  1. Anja skriver:

   Alla som inte avgudar Kissie (aka ingen) brukar ha gjort något dumt mot henne.

 6. Jennie skriver:

  Vet inte vad Camilla gjorde mot Kissie men känner ett av hennes ex och hon utnyttjade honom totalt, de åkte tex ner till Göteborg en helg och där betalade hon inte en krona för vare sig hotell, mat eller krogbesök eftersom hon ”tappat kortet” men hade inga problem att beställa det dyraste på menyn och dricka så det stod härliga till. Hon har dessutom lånat pengar ett antal gånger utan att betala tillbaka och hon flirtade hämningslöst med alla hans vänner bakom hans rygg… alla var lättade när de gjorde slut om vi säger så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla