Vill Margaux bli nya Bella?

18:00 29 Nov 2017

Margaux Dietz:

Så sjukt bra initiativ. Isabella och jag har bara träffats två gånger men det är något med henne som gör att det känns som att vi förstår varandra.
Jag älskar hennes driv och hon har verkligen banat vägen för oss bloggare genom att göra den här branschen till ett respekterat yrke. – 18 November

Isabella och Pingis sa under sin inspirationslunch en sak som verkligen fastnade i mitt huvud.
Att de aldrig drar ner på träningen för att de kör hårade på jobbet. Snarare tvärtom, mer jobb = mer tid för träning. – 28 November

Jag har börjat jobba ännu tajtare med min stylist Louise nu och det känns fantastiskt. Jag kommer börja lägga en outfit eller ett inlägg med fler outfits i veckan för att bjuda på riktigt härlig Inspo till bra priser. – 29 November

Bella vill nya Estée Lauder och Margux vill bli nya Bella – så verkar det i alla fall om man läser hennes blogg.
Hon syns överallt och är med överallt helt utan urskillning och rider verkligen på den lilla våg som kom av hennes förlossningsvideo och vinsten av diverse priser och nu har hon till och med anställt en stylist! Suck! Vad är nästa steg? En hår och makeup-artist som kommer hem och piffar Maggis när Arnold sover?
Frågan är om det är det bästa att göra? Smida medan järnet är varmt och synas överallt och ingenstans eller borde hon vara lite mer selektiv för att inte trötta ut folk helt?

Tror ni Margaux kommer börja skriva om superkrafter snart? Eftersom hon – enligt intervjun med Mama – tycker att varenda millimeter av tillvaron med sonen är fulländad och det tror jag aldrig jag hört någon säga tidigare så det måste väl vara lite av en superkraft? Eller en Blondinbellsk styrrrrrrka?
Sen att Bellas uttalande om träning inte stämmer för fem öre är en annan sak, men det lät kanske bra?

56 kommentarer | “Vill Margaux bli nya Bella?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. s skriver:

  Maggan har alltid varit en superhärlig, energifylld tjej så hon kör nog bara på som vanligt med sitt liv. Sen att hon får andra möten och möjligheter än innan är ju självklart. Tycker hon skall köra på som vanligt och se vad livet tar henne och familjen 🙂

  1. Anja skriver:

   Jag vet jag kommenterar ”fel” ställe, men någon fin människa som kan svara på vart jag kan köpa Bellas gudomligt vackra byxor? 🙂 Läser inte hennes kanaler.

   1. Hanna skriver:

    😑

 2. Anonym skriver:

  Ska Angelica Blick och hennes kille vara med i nästa sässong av Temptation island? Hon har uppdaterat sjukt konstigt under en månad

  1. Caroline skriver:

   Skulle vara ett väldigt otippat drag av henne isf. Det lirar inte riktigt med hennes image/brand. Paow, ja, Angelica, nope. Time will tell.

   1. Anonym skriver:

    Tror inte hon skulle tacka nej till en gratis semester där hon dessutom får fett med stålar

 3. Ilse skriver:

  Trist att det blir så tydligt när du inte gillar en bloggare

  1. E skriver:

   Tycker att det är fullt rimligt att skandinaviens största blogg får mer plats än övriga bloggare. Inte sant?

   1. Anonym skriver:

    Men det handlar ju inte om mer plats. Det handlar om vinklingen/tonen.

    1. E skriver:

     Tycker att det är fullt rimligt med vald vinkling/ton, BB är en extremnarcissist och gillar säkert publiceringen. Hon är en underhållande person att följa eftersom hon ständigt vänder kappan efter vind och det finns mycket man skulle vilja veta om henne. Exempelvis om hur det egentligen ligger till med relationer som alltid tar slut med både vänner och man. Läs inte bloggen om du inte gillar innehållet.

     1. Ilse skriver:

      Syftade på Margaux

   2. Lucile skriver:

    Exakt! Och hennes kommentarsfält är ju under strikt moderering. Jag är glad att man kan ifrågasätta BB här.

  2. LL skriver:

   Bella kan ju dock inte skriva ett inlägg utan att höja sig själv/bolagen till skyarna, så det är nog ingen fara!

 4. Anonym skriver:

  Margaux var med på tv i fredags också 😉

  Hon är inte den enda bloggaren som vill vara/leker Blondinbella och som anser sig vara superentreprenör, finns en som är värre (sämre) haha.

  1. Anna skriver:

   Vem? 🙂

   1. B skriver:

    Blondinbella själv?

 5. Alexa skriver:

  Alltså de känner inte varandra men ändå var margaux bjuden på bellas halloweenfest? Bjöd hon bara typ topplistan med influencers? Har hon inga andra/egna vänner?

  1. Hacki Hälinen skriver:

   Bara den inställsamma Sheila.

 6. Li skriver:

  Intressant att bella sa att hon ”aldrig drar ner på träning för att de jobbar hårt” när hon i dagens inlägg och föregående inlägg skriver att hon inte har tid att träna och att hon nu ska börja sakta ska börja prioritera träning efter att ha pratat med yoga girl. Finns liksom ingen hejd på hur mycket Bella ljuger/förskönar sanningen/vänder kappan efter vinden/ändrar sig.

  Ja man kan ändra sig men Bella gör det hela tiden, jämt och ständigt och om allt. Det är inte är samma sak som att ändra sig om något ibland som de flesta människor gör.

 7. 🦔 skriver:

  Oj vad annorlunda margaux såg ut på bilden, kan inte sätta fingret på varför dock.

  1. Anna skriver:

   Håller med. Tror hon har injicerat lite för mycket botox i pannan.

 8. Gåsen skriver:

  ”… genom att göra den här branschen till ett respekterat yrke” *hosthosthost*. Jag tror verkligen inte att gemene svensk (eller utländsk för den delen) har speciellt stor respekt för bloggyrket per se. När det handlar om snygga och klonade unga influääncers som bara ”är” och drar in multum på att konsumera utan att producera något (… annat än snygga selfies och omarkerade reklamsamarbeten) så tror jag att det bara leder till förakt och förvirring snarare än respekt eller avund. I alla fall i det långa loppet. Undantaget är ju såna som Bella som trots sin larviga låtsastillvaro onekligen ju faktiskt skapat och drivit flera företag, men hennes oseriösa inställning till allt från sitt chefskap till marknadsföring och imagebygge bidrar ju bara till att smutsa ner bloggbranschen. Jag personligen tycker att bloggbranschen blir allt mer och mer bisarr i takt med att bloggarnas konsumtion och tillrättalagda tillvaro blir allt mer uppenbar och upptrissad :/

  1. Anonym skriver:

   Hon menar nog bara Stockholms innerstads brudar. Är väl de som ser bloggande som ett mycket respekterat yrke. Sen tjänar de helt sjuka summor så på det viset blir det väl lite mer respekterat.

 9. Anonym skriver:

  Lite ”Tunis” över Bellas leende där

 10. LL skriver:

  Bella 20 oktober;
  ”Jag och mina vänner satt och pratade fram mot midnatt om livet, blandat tårar med skratt”

  Bella 27 november;
  ”Jag har fram till nu sagt att jag inte hinner träna, ha mer egentid eller prata om mina känslor med mina vänner. Att i efterhand säga att jag inte prioriterat det känns helt galet och det blir så mycket tydligare vad jag går miste om”.

  Antingen håller hon inte reda på nåt hon skriver längre, andra skriver bloggen, eller så är allt hittepå.

  1. Anonym skriver:

   Hittepå skulle jag tro.

   Bella och allt omkring henne känns som ett enda stort konstprojekt. Jag antar att verklighetsuppfattningen blir lite skev när man florerat i rampljuset redan från tidig tonår.

   Oavsett hur mycket pengar Bella har på banken så skulle jag aldrig önska mig hennes liv.

  2. Victoria skriver:

   Fast till Bellas försvar så träffade hon väl Yoga Girl innan 20 oktober, så hon kan ju ha börjat förändra sitt mindset redan då.

  3. Tove skriver:

   Det har väl alltid varit så med Bella att tränar hon varje dag i en vecka så är det dags att berätta att hon ALLTID tränar dagligen, aldrig skulle hoppa en dag så som andra latmaskar, samt börja svara på nybörjares träningsfrågor och skriva en träningsbok :p svårt för oss dödliga att hänga med i svängarna.

 11. () skriver:

  Hur fjorde du själv bär du började få uppmärksamhet för din blogg?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Denna eller min förra?

   1. H skriver:

    Båda? 🙂

 12. Madelon skriver:

  Det är en liten klick som alla umgås och leker samma lek – superentreprenörer. Det är samma gästlista som valsar runt till alla pressträffar, luncher, events och produktlanseringar. Sedan ser man alla posta samma sak överallt.

  Inte konstigt att de får för sig att de kan bli megastjärnor när de bara simmar runt i samma lilla plaskdamm och bekräftar varandra om och om igen.

  Jag hoppas att det krävs lite mer av dem framöver eftersom det börjar bli löjligt uttjatat med dessa marknadsföringskanaler.

 13. Jen skriver:

  Tyckerdet är kul attBella på sin insta kallar yogagirl för ‘My dear friend’ när de träffars två ggr, en gång för hennes program och en gång för yogagirls podd. Förlåt det var en tredje gång på aw på tak också. Tre ggr = bästisar i Bellas värld.

  1. Anonym skriver:

   yogagirl har inte promotat bellas program på sin instagram ännu. Vill hon inte eller har hon glömt?

  2. Anonym skriver:

   Dock kommenterar ju yogagirl massa hjärtan och grejer på Isabellas bilder så det är ju ömsesidigt

  3. Mimmi skriver:

   Bella får nära vänner snabbt för att erfarenheten visar att vänskapen kan bli kort.
   Bella brukar inte vara vän med någon särskilt länge – om hon inte har väldigt stor nytta av någon förstås.
   Hon ”nätverkar” dock med massor med folk som hon samlar på sig för att de kan bli användbara.
   Antar att det är ömsesidigt för det är många nu för tiden som samlar kontakter likt man förr samlade bilder på filmstjärnor eller spelkulor i olika färger.

 14. Anonym skriver:

  Jag är lite anti Margaux, jag har inte sett hennes förlossningsvideo eller följt henne i någon kanal – men ser hennes ansikte eller namn överallt! Bara det gör mig matt och gör mig ovillig att följa henne. Någon annan som känner så?

  1. LL skriver:

   Tyckte att hon från början kändes som en genuin frisk fläkt, men känns nu som att hon bara plaskar i den där plaskdammen med resten av influcencers (med huvudsyfte att synas så mycket som möjligt).

 15. Anonym skriver:

  Herregud vad botoxade de båda ser ut! Som vaxdockor… Eller så är det något konstigt filter.

  1. Anonym skriver:

   Ja! Jag håller med!

   Dessutom stör jag mig på Bellas skjorta. Ser ut som att hon varit på toaletten och inte tänkt sig för när hon tagit på sig byxorna, därför sitter ena skjortkanten fast på ett så märkligt sätt..

   1. Anna skriver:

    Säkert är det medvetet, ett stylingknep 😉

  2. Anna skriver:

   Ser ut som de polerat sina pannor.

 16. Lord voldemort skriver:

  Vad är denne margaux egentligen känd för? Eller rättare sagt hue blev hon känd? Tycker inte hon sticker ut feån mängden på något sätt……

  1. Lord voldemort skriver:

   Blev* lol

  2. Madelon skriver:

   Tror att det är hennes bebis Arnold som är det stora dragplåstret faktiskt. Kommentarsfältet till hennes Youtube är späckat med småtjejer som ”älskar pratbubblorna” hon gör åt Arnold i sina filmer.

 17. RT skriver:

  Bara jag som märkt att Bella typ alltid måste ha sin arm före den hon står jämte? Som att hon måste synas mer än den andra..

 18. Jema skriver:

  Eller…. konspirationsteori. Kan det vara så att Margauex gör ”reklam” för Bella? Bella kanske har tappat en hel del läsare, ffa yngre läsare. Margauex har blivit stor bland mammor och yngre. Jag tror det är ett drag från Bella. (Kanske står i någon kommentar redan men jag blev så exalterad över vad jag kom på att jag inte hann läsa igenom)

  1. Greta skriver:

   Andra ”A Quest for Success” featuring Yoga girl har just nu ca 18 000 visningar. Första avsnittet dvs det med Alexander Bard ligger på 54 000. Men det vet vi ju varför.
   Helt klart är det något lurt när Bella påstår sig nå 1,5 milj läsare med bloggen.
   Hon har 415 000 följare på Instagram och endast 18 000 tittar på Yoga girl intervjuad Sveriges Oprah.
   Något stämmer inte. Bella har tappat greppet om läsarna. Hjälper inte hur lite socker och hur mycket plantor hon än käkar 🙂

 19. Ella skriver:

  Bellas senste inlägg: ”Jag känner inget sockersug och har hellre aldrig riktigt gjort det. Därför är det kanske lättare för mig att ändra om. Men jag har respekt för att många är sockerberoende och tycker att det är svårt.”

  Har heller aldrig riktigt gjort det? Vem försöker hon lura? Alla hennes chokladkakor äts av.., vilken anledning? Så trött på hennes ”jag är bättre än 99% av Sverige”… 😠

  1. Anna skriver:

   Hm. Var det inte hon som gjorde studiebesök på Marabous fabrik och glufsade i sig mjölkchokladkakor direkt från bandet? 🤔🍫

  2. Sockertrollet skriver:

   En snabb googling och vi kan säkert få upp flera gamla inlägg från förr där hon säger helt tvärtom detta… Och var det inte så att karamell kungen var sponsor på en fest nyligen ex? Lindt stationen på kontoret?

   1. Anna skriver:

    Ja, just det. Hon gick och plockade på sig chokladkulor.

 20. A-M skriver:

  Ingen aning vem hon är ens.
  Men tänkte, vilken panna.

 21. Kollo skriver:

  Vill inte låta för utseendefixerad men såg Bellas klipp med yogagirl och tänkte vad orange Bella ser ut kontra hennes blekbeiga ton annars. För mycket solpuder eller är det orangea hennes vanliga ton?

 22. Denice skriver:

  https://margaux.elle.se/stad-paniken/

  Kan Bella så kan hon, och varför inte. Jag skulle mer än gärna ha städhjälp 2dagar/veckan. Men jag tycker också att man kan lära sig att plocka undan efter sig. Anledningen att det blir så mycket stök är nog pga av alla materiella ting som kommer med bud. Be buden komma till kontoret och ha hemmet som ett hem istället. Lägg tvätten i tvättkorgen, lägg in disken i diskmaskinen och låt det vara ett hem och inte en arbetsplats.

 23. Ellen skriver:

  Margaux har tagit mer och mer plats i bloggsfären pga sin vänskap med Petra aka ”den levande reklamposter” T. Petra har själv skrivit på sin reklampelare om hur de träffades när Margaux jobbade i Appleaffären som Tunis ofta besökte (damen har ju lite problem med hjärnkontoret) och vänskap uppstod mellan säljare och kund.

  Vet någon om Margaux har någon högre utbildning (dvs. genomfört och avslutat en Bachelor/ Master på universitet/ högskola, inte några veckors studier på Bergs..).

  Tjejen har ju inte direkt utseendet med sig men har till skillnad från Tunis iallafall inte opererat sig till oigenkännerlighet. Eftersom T. uppenbarligen måste ha hjälpt henne mkt med sin ”karriär” tvivlar jag ganska starkt på att M. gör annat än att stryka T. medhårs, likt de andra hon umgås med. Undrar hur länge man orkar leva ett så ytligt liv, det måste kännas tomt i längden..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla