Allt för barnen

15:00 6 Dec 2017

Sindy & KnivMicke:

Paret med fler svängningar i sin relation än jag har humörsvängningar vid Cola Zeroabstinens – Micke och Sindy – verkar göra sitt bästa för att ha en så bra relation till varandra som möjligt efter att de gjort slut igen.
Micke gick ju ut med för ett tag sedan att han är(har?) bipolär och att han gått igenom en extremt tuff period medan Sindy höll en betydligt lägre profil och inte bemötte alla hans märkliga inlägg på Instagram.

Att någon spekulerar kring att de förmodligen kommer vara tillsammans igen inom två veckor är kanske inte så konstigt med tanke på deras tidigare relationshistoria, men att göra det PÅ vederbörandes sida? Det kan jag hålla med om är ganska respektlöst, trots att de valt att frikostigt dela med av sin relation.

59 kommentarer | “Allt för barnen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kk? skriver:

  Alltså de där två är ju kända för att ha ett stormigt förhållande, knepiga tatueringar, knark, drama och typ.. ja det var väl det? Tror inte de hade haft så mycket going for them om folk INTE spekulerade om deras privatliv, deras privatliv ÄR ju deras varumärke i princip?

 2. Anonym skriver:

  Läste nånstans kanske här att Sindy sagt att Micke hade ny tjej? Och han hade lagt upp två bilder på någon ny tjej som han nu tagit bort. Så chansar oxå på att dom snart är ihop igen. Tycker Sindy verkar mognat så mycket mer än Micke å tycker kanske hon förtjänar en man inte en pojke som bara vill provocera med nya brudar på insta så fort det är något tjafs mellan de två

  1. Anonym skriver:

   Sindy är minst – om inte värre – lika barnslig, uppmärksamhetskåt och omogen.

  2. LL skriver:

   Man ”mognar” inte på tre röda. De har uppenbarligen båda en del de behöver ta itu med.

   1. anonym skriver:

    Tyvärr tror inte det kommer hålla. För omogna och ja det kommer nog spela stor roll.

 3. Maria skriver:

  Det här de har på tänderna, är det lagningar eller någon ny grej typ tatuering/piercing?

  1. Em.e skriver:

   Grills

  2. Anonym skriver:

   Det är inget nytt

 4. Jahopp skriver:

  Dom gifte sig men skilde sig aldrig, är dock inte tillsammans men köpte ett hus ihop och nu ska de gifta om sig. ooookej.

  https://www.expressen.se/noje/efter-uppbrottet-jocke-och-jonna-gifter-om-sig/

  1. Anonym skriver:

   Ganska uppenbart att de är tillsammans igen även om de ej gått ut med det. Fast gifta om sig skulle de inte göra nu.

  2. Anonym skriver:

   Hehe, vilken clickbait. Jonna säger att hon gärna vill vara ett bra ställe när de efter tio år ska förnya sina löften. Det är tydligen ”gifta om sig” enligt dem. 🙂

 5. Em.e skriver:

  Det är väl bara bra om de är vänner eftersom det är barn inblandade. Tycker inte att man ska spekulera så mycket

 6. Lina skriver:

  Vad är det nyaste ang Catrin på BB ?

  Har hon fött?
  Ligger kvar på sjukhus?
  Fått åka hem?

  1. :) skriver:

   Hon hade värkar igen för 20 timmar sen. Sen dess är det ingen uppdatering, så vi får se. Hoppas på att det lugnat sig.

   1. Louise skriver:

    Hon har fött enligt källor

    1. Anonym skriver:

     Hon har kompot hem men inte fött enligt den senaste Insta jag sett iaf.

     1. Louise skriver:

      Hon kom hem till helgen enligt insta, fick värkar igår enligt insta, inte uppdaterat på sociala medier sen igår men enligt källor har hon fött nu under natten/dagen..

 7. Emily skriver:

  Det är respektlöst att jag svarade på en fråga? Men allt du lagt upp om dom är inte respektlöst? För att det är på din sida… Herregud.. Reality check? Tack för att du lägger ut mitt namn för hela världen. Det sista jag ville. Nu förlorade di en följare. Följt dig alla år. Var inte ens meningen som respektlöst. Fick aldrig en chans att ta bort kommentaren heller. Maila mig gärna din chefs mail för jag har inte tid med hot mail från sindy följare, till o med min familj blir hotad nu för det där. Helt stört.!!!!!

  1. Maria1 skriver:

   Men vad i hela friden?

   1. Josse skriver:

    Antagligen är detta tjejen som ska ha spekulerat om när Sindy och Micke kommer bli tillsammans igen. Camilla har inte haft den goda smaken att censurera hennes instagramnamn. Folk ser detta på Camillas blogg –> skickar massor med hat till Emily.

    1. Emily skriver:

     Stämmer bra josse, jag skrev bara de är nog tillsammans igen om två veckor när en fjortis var ledsen för att de inte var tillsammans. Var knyte ens menat som respektlöst och jag fick aldrig chansen att ta bort det! Ja visst efteråt förstod jag hur sindy tolkade det, var inte menat så alls. Men min 10 åriga dotter ska inte bli hotad till döden!!!

     1. Anja skriver:

      Oroa dig inte. Det är ingen elak kommentar och vi är nog många som tänker samma sak som du skrev. Ha en fin kväll och bry dig inte om det här, snart kommer nya inlägg. Dessutom märkte jag inte ens användarens namn tills du skrev här. 🌹

  2. Anonym skriver:

   Det är absolut inte CamCams fel?! Stå för vad du skriver istället.

   1. Emily skriver:

    Vad jag ser så är det Camilla som lagt ut mitt användarnamn här, ingen annan!!!

   2. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Ho ho, Madelon! 👆👆👆

    1. Madelon skriver:

     Jag ser, jag ser! Värsta dramat, blir så nervös att jag knappt får upp pepparkaksburken.

     1. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Ja jag tänkte annars mer att det vore trevligt om du vore konsekvent men men, drömma kan man ju allt få. 🧚‍♀️

      1. Ƭĥe real Hmm skriver:

       Jag tar dessutom din avsaknad av svar i den andra tråden som att du inte hade något bra att tillägga, så nu kan vi kanske släppa att du hängt upp dig på mig? 👍😊

       1. Madelon skriver:

        Förlåt, men ditt svar kändes för tramsigt och inte som något värt att svara på.

        1. Anonym skriver:

         Du fick en exat likadan fråga tillbaka som du själv ställde så mao så var din fåga också tramsig.😂😂😂

  3. Annan Emily skriver:

   Skriv inte alls eller stå för det är ju ett tips.

   1. Emily skriver:

    Läs vad jag skrev tidigare istället för att komma med fler kommentarer. Fick inte ens en chans att ta bort det. Stå själva för vad ni skriver och göm er inte bakom. Anonyma namn. Dubbelmoralen talar. Kommer polisanmäla detta.

    1. Em.e skriver:

     Haha förlåt.. Men vad ska du säga? ”Jag har ett konto på instagram, jag skrev en kommentar på en öppen sida, nu har det spridit sig och folk gillar inte det”? Suck. Inget brott har begåtts och du har ingenting att polisanmäla. Du kan dock testa att maila Camcam och be henne ta ner det här eller täcka för ditt användarnamn, men väldigt naivt att tro att polisen kommer hjälpa dig mer än att lyssna på dig en liten stund. Vad är det för brott du tänkte anmäla liksom?

     1. Emily skriver:

      Tror du inte jag gjort det?! Och jodå det går att polisanmäla saker som gör att vi får dödshot. Jag har aldrig gett min tillåtelse att bli omskriven om på en blogg. Tänker inte diskutera detta med dig.

      1. Em.e skriver:

       Men snälla du, ingen har väl tvingat dig att döpa ditt instagram konto till ditt namn? Du valde att skriva under ditt för och efternamn, jag väljer ett alias. Ingen dubbelmoral i det. Hur gammal är du? Får känslan av att du är lite yngre. Nej, det kan du faktiskt inte. Du kan polisanmäla personerna som hotar dig, men att du är i det här inlägget är inget brott i sig. Hade Camcam uppmuntrat andra att hota dig hade du kunnat anmäla det, nu är det inte det som har skett. Ring 11414 så kommer de att informera dig om samma sak. Du är tyvärr naiv, även om du anmäler hot så är det 95% säkert typ att det läggs ner – tycker dock ändå att du ska anmäla de som skrivit hot till dig, om det är viktigt för dig

       1. Emily skriver:

        Du verkar missförstått allt jag skrivit. Givetvis kommer vi polisanmäla hoten. Jag är över 30 vad det nu spelar för roll?! Ha en trevlig kväll. Sista gången jag går in här

        1. Em.e skriver:

         Det var ju du som skrev att du skulle polisanmäla och ville ha hennes chefs mail och snackade dubbelmoral med oss andra…??? Camcam tar ju bort det, vilket är bra. Tror du skrev dina kommentarer lite snabbt när du var arg, för jag tolkar de likadant när jag läser om dem. Har inte instagram själv, går det att radera kommentarer? Gör det också isåfl inne hos Sindy

        2. anonym skriver:

         Emily lyssna bara på dej själv och gör vad du själv vill.

  4. Em.e skriver:

   Poängen med internet, speciellt öppna sidor på internet, är att hela världen kan se vad du skriver och lägger upp. Stå för vad du skriver

   1. Emily skriver:

    Läs vad jag tidigare skrivit och sluta med dubbelmoralen och skriv ditt namn 🙂

    1. Bloggbevakning skriver:

     Lugna och fina nu alla! Jag kan givetvis ta bort hennes namn. Fattar bara inte hur en sådan kommentar kan leda till mordhot – det är ju galet om det stämmer. Jeeez! Jag sitter på tunnelbanan nu men gör det när jag kommer hem.

     1. Emily skriver:

      Det stämmer. Min dotter och även jag har fått flertal från sindys minderåriga följare. Inte chockad alls……

   2. Emily skriver:

    Som tidigare sagt läs vad jag tidigare skrivit och sluta med dubbelmoralen och skriv ditt namn 🙂

  5. Eek skriver:

   Självdistans?

  6. AA skriver:

   Chilla. Allt som skrivs på sociala medier är öppet för alla att se, så du får nog sluta med det om du ska regera såhär. Att du får dödshot har knappast med camcam att göra utan förmodligen snarare pga sindys crew och de som följer henne.

 8. Anja skriver:

  Emily strunta i det, det är säkert glömt så snart ett nytt inlägg kommit upp! 🙂 Kommenterar du här blir det säkert bara större än vad det är med folk som ska komma och tycka och tänka till.

  Eventuellt kan du byta IG-namn. Håller med om att det är dumt att inte censurera ditt namn först, men du skrev ingenting elakt – Förstår inte vad det är som Sindy hetsar upp sig för? För att hon vet att det stämmer det du skriver kanske? Hur som, strunta i det! 🙂

  1. Emily skriver:

   Jo jag struntade i det tills min dotter blev mordhotad. Kan tyvärr inte strunta i det längre. Både min bild och ig namn ligger uppe. Jag menade absolut inget illa. Helt stört detta. Fick aldrig ens chans att ta bort kommentaren.

   1. Bisarr skriver:

    Men vad menar du ”fick inte ens en chans att ta bort kommentaren? Du har haft cirka 24 timmar på dig innan detta inlägg publicerades.

    1. Emily skriver:

     Jag är inte inne 24/7!!! Jag har ett liv. Det är borttaget nu, jag såg allt när detta LAS upp och min telefon började plinga

     1. Em.e skriver:

      Det är tråkigt att folk beter sig så och hot är aldrig okej. Men det du säger är att du är fri att kommentera vad du vill hos andra, men när de reagerar på det så vill du ha en chans att ta bort det så ingen ser vad du skrivit…?

      1. Ƭĥe real Hmm skriver:

       Fast det är väl ändå en stor skillnad på att säga vad man tycker i en allmän tråd till att gå in på den personens insta? Sen har väl vi alla skrivit saker som folk har tagit ur sin kontext och helt löpt bananas på falska grunder? Då kan man väl tycka att det ska då vara ok att radera det som sagts, eller? Man pallar faktiskt inte alltid förklara sig till tegelväggar. 😉

     2. Anonym skriver:

      Men varför vill man ens som privatperson kommentera eller spekulera i främlingars privatliv? Det går inte riktigt ihop med ”jag har ett liv”. Lol.

  2. Emily skriver:

   Tack för klokt svar! Blir helt mörkrädd hur folk beter sig på internet. Har bytt både Instagram namn och allt. Till och med min dotter har fått göra det. Får ju panik när sånt här händer. Usch. Camilla har iaf svarat att hon kommer fixa det så fort hon kommer hem. Men jag slutar följa nu. Trodde verkligen aldrig hon skulle lägga upp mitt namn sådär, visst jag förstår hur andra tolkade det men ge mig en chans att ta bort det då. Jag är inte inne på internet 24/7 så fick se allt detta på en gång. Hann inte ens reagera…. Fick inte chans att ta bort det ingenting. Riktigt tråkigt…

   1. Lala skriver:

    Och vad gör din 10-åriga dotter på instagram undrar jag.

   2. Aa skriver:

    Mest troligt att dom hittat ditt namn på sindys insta, och inte här. Man ska nog tänka till en gång extra innan man skickar. Gäller nog oss alla..

 9. Nadia skriver:

  Ser ju lite roligt ut när de båda gör samma min för att visa grillsen. Lite som när yngre människor piercat tungan och räcker ut den på alla bilder.

  1. AA skriver:

   Fattar inte ens vad grejen är med dem, varför de blev ”kända” eller varför det skrivs om dem

   1. Vvv skriver:

    När Isabelle Strömberg fortfarande pundade var hon kompis med dom och redan då hade Micke en ganska stor instagram. Sen blev dom ”kändisar” när sindy och Isabelle bråkade. Massa hot osv, bloggbråk fast lite mer getto.

 10. K skriver:

  Jag brukar säga att jag har bipolär sjukdom. Hatar uttrycket har bipolär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla