Bloggbevakning om Bloggkommentatorerna

19:00 6 Dec 2017

Bloggkommentatorerna/Blondinbella:

Anna-Maria inne hos BK skriver ett intressant inlägg om Blondinbella som innehåller många bra poänger och där hon diskuterar kring att Bella på bloggen med största sannolikhet kommer från en 100 % genomtänkt marknadsföringsstrategi.

Jag tror också att det är så här och att hon har spökskrivare och inte tar många av sina egna bilder längre. Någon av hennes assistenter skriver bloggen och hon dikterar eller berättar vad hon ungefär vill att det skall stå. Isabella är en produkt i sig med sin stora läsarskara och hon gör det mesta av det. Smart på ett sätt men det blir oerhört opersonligt och trist i längden vilket hon möjligtvis kommer att tappa på. Jag vet inte? Vad tror ni?
Det har också varit mycket prat om mat den senaste tiden och att hon har plockat bort allt socker. Men idag kunde man se hur Gillis satt och åt ett helt rör med Marabou mjölkchoklad. Märkligt ändå att han valde den? Jaja, den mörka chokladen var väl slut. 😉
 Skämt åsido.
Det är ju så det blir när Isabella försöker att framstå som en person som lever ett liv som hon inte riktigt gör. Så fort hon ”råkar” visa något i bloggen som hon har hävdat att hon har slutat med eller undviker så skiner verkligheten igenom. //Anna-Maria
Jag tycker det här verkligen är att sätta huvudet på spiken.
En klockren analys som bara förstärks av det som allt-i-allon Emma berättade om i sin intervju, om att hon planerar bloggen varje dag.
Därför är det inte så konstigt att läsarna hoppar på och hugger så fort de anar en spricka i fasaden som kan vara allt i från att Gillis äter mjölkchoklad till att Bella coachar Margaux till att träna mer om hon jobbar med – samtidigt som hon själv knappt tränar alls.

 

97 kommentarer | “Bloggbevakning om Bloggkommentatorerna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Madde skriver:

  Är paow och Graafs son förlovade eller Wtf händer? 🙈😂💣

  1. Ella skriver:

   Hon byter pojkvänner som vi andra byter strumpor så varför tar du det ens på allvar 😂

 2. Silverräven skriver:

  Känns lite som att sparka in en öppen dörr, men visst är det korrekt det hon skriver. Det har ju skrivits 1000 gånger i detta kommentarsfält 😄

  1. A-K skriver:

   Ja, den analysen har väl både läsare gjort 10 000 gånger. Förstår inte riktigt detta inlägg – trodde jag skulle få läsa en knivskarp analys av BK men det föll ju platt.

 3. Sanna skriver:

  Apropå något helt annat, Kenza, Forni och systrarna Graaf har alla åkt till samma hotell i Marocko. Känns som om det är en sponsrad resa?

  1. Em.e skriver:

   Verkar vara pressresa

   1. Aa skriver:

    Måste man inte reklammarkera det då på nåt sätt?

    1. Anonym skriver:

     nej, man måste inte reklammarkera pressresor.

     1. Greta skriver:

      Men hur kan man ordna en pressresa för folk som varken har presskort eller är journalister?
      En influencer sysslar ju med att göra reklam mot betalning (i pengar eller varor/tjänster).
      En journalist sysslar med att skildra saker enligt pressetiska regler och för medier som tillämpar principer om opartiskhet och saklighet – annars märker de ut som reklam, annons, samarbete.
      Nej, pressresa och pressutskick är väldigt missbrukade ord nu för tiden 🙁

  2. Paula skriver:

   Det lär vara Connoisseur som ordnat utflykten.
   Oklart syfte.

 4. Anonym skriver:

  Instämmer helt enkelt

 5. LL skriver:

  Att ”verkligheten skiner igenom” är ju också en strategi. Gillis kan ju äta choklad för kommentarernas skull som de vet kommer, de är inte dumma liksom.
  Stackars små minitårtbitspjäser däremot.

  Även om Bella godkänner det som skrivs så är ändå allt fejk, eftersom hon inte är sanningselig och öppen om hur det ligger till med sina läsare.
  Därför är det lustigt att vissa blir så upprörda över kritik och kallar det mobbing. Hur går det ihop med Bella AB som skriver bloggen??

 6. Kicki skriver:

  Nä nu tycker jag vi ska diskutera Bookens nya tattoo!! Var så länge sen vi uppdaterade oss om henne =)

  1. Avbookad skriver:

   Jag är blockad av Booken!! Kommenterade en väns kommentar om att jag inte kunde gå på hennes music quiz i Linköping. Nu är både jag och min kompis blockade 😂🤪 Så lätt händer det alltså. Men uppdatera om tatuering!!

   1. Kicki skriver:

    Jag skriver ju inte så roligt som camcam så hoppas på ett inlägg i ämnet men Anna har skaffat änglavingar med hälsning till sin mamma. Skrivet på spanska o ganska så rejäl är den också.

    1. Hann skriver:

     Felstavad på spanska dessutom.

     1. Nilla skriver:

      Hur skulle de stavas då menar du?

    2. Anonym skriver:

     Är det änglavingarna i nacken du menar så är det ingen ny tatoo, längesen den gjordes.

   2. E skriver:

    Haha jag är blockad fast jag ens inte varit en följare av hennes insta förut.. hmm

 7. Den andra C skriver:

  En liten fråga, är det någon här som inte läser Bellas blogg eller om inte är en fan av henne men som köper produkter från LCC?

  1. En annan J skriver:

   Jag. Läser inte hennes blogg och gillar henne inte. Men tyvärr är LCCs deo den bästa jag testat.

  2. Linn skriver:

   Gillar inte Bella, läser bloggen ibland men deon är så bra. Tipsa mig om en annan så köper jag den. Haha. svettas lätt

   1. Lukta gott skriver:

    Vichys alla deos. Svettas du mycket ska du ha den röda 🙂

    1. Bibba skriver:

     Röda vichy alltså ♥️♥️ Ingen av mina vänner kan leva utan den. Även min amerikanska man har börjat älska den såpass mycket att jah nu har haft halva resväskan full med deo varje gång jag åker över. Det och weekdays herrtshirts 😅

    2. Bitte skriver:

     Måste hålla med! Frågade här för ett tag sen vilken deo som är bäst då jag inte vill köpa Bellas längre, fick då tips om vichy. Jag köpte den röda och för mig är den lika bra som bellas!

     1. Magda skriver:

      fast Vichy testar sina produkter på djur så jag ger hellre Bella lite extra klirr I kassan än att köpa en product som utför dessa fruktansvärda tester på helt oskylldiga djur. vidrigt att man väljer att stödja djurtester bara för att man inte gillar en person som man inte ens känner.

      1. TM skriver:

       Nu använder jag inte deo alls men jag tror inte att alla bet att vichy testar sina produkter på djur. Det är liksom bara att skriva här att vichy djurtestar och möjligen ge förslag på andra märken som inte djurtestar än att kalla folk vidriga. Jag lovar att du får fler att byta på det sättet. Cruelty-free makrup kommer nog vara den stora frågan inom skönhetsindustrin 2018 tror jag och det är superbra!

      2. Greta skriver:

       Skulle Vichy vara ett undantag menar du?
       Sedan 2004 råder förbud inom EU att sälja kosmetik- och hygienprodukter som testats på djur. 2013 tog man bort undantaget för enskilda ingredienser som alltså inte längre heller får vara testade på djur.
       Skulle alltså Vichy (som ingår i L’Oréal) inte respektera förbudet mot djurtester inom EU?
       L’Oréal är ledande när det gäller att utveckla alternativa testmetoder så jag förstår inte varför Vichy här nämns som testade på djur.
       (Utanför EU gäller förstås andra regler men där är Vichy i så fall i gott sällskap men jag vet inte om Vichy har särskilda produkter för marknader utanför EU).

       1. Imra skriver:

        Fast det är fortfarande ok att testa enskilda ingredienser om de har andra användningsområden än kosmetika (trots att anna användning bara uppgår till 0,1%).

        Dessutom omfattar direktivet bara nya produkter som kommit efter 2013, alltså djurtestad det fortfarande på produkter som lanserades innan dess.

       2. Sascha skriver:

        Alla märken som säljer sina produkter i Kina (som jag tror Vichy gör) kan inte räknas som cruelty-free då det är obligatoriskt med djurtester på den kinesiska marknaden. Detta gäller bara produkter som ska SÄLJAS i Kina, inte alla de som görs där. Ett märke är enbart cruelty-free om de väljer att inte sälja i Kina, såsom Urban Decay, Illamasqua och många andra har gjort.

    3. S skriver:

     LCCs deo var grym första gången jag köpte den, men sedan luktade den illa bara någon timme efter jag applicerat den. Testade ett tag senare med en ny från LCC och samma sak hände. Jag gick över till biotherme och kommer aldrig byta igen!! Den är dyr men SÅ dryg. Den doftar fantastiskt och håller ett dygn på mig.

     1. S skriver:

      Biotherme är grym! Köpte den förra sommaren & kommer nog aldrig byta ut den. Tänker nog inte stödja Bellas produkter, dels för att jag gillar de lite mer ”exklusivare” som funnits ett tag på marknaden och för att hon vänder kappan efter vinden.

 8. Anonym skriver:

  Att Bella skriver att hon brukar ha mobilen och lyssna på telefonmöten samtidigt som hon nattar barnen om dom vaknar under mötena?!!
  Kan man inte ens lägga ifrån sig telefonen när man nattar barnen… känns lite dumt att ens planera in sådana möten när hon har barnen med tanke på att hon inte har dom jämt..

  1. LL skriver:

   Men det där är ju bara en klasssik Bella-kommentarsfiske! Hennes läsare har redan debatterat det typ hundra gånger tidigare.

   Och läste du inte inlägget ovan, att hon inte ens skriver sin egen blogg..
   Jisses..

  2. Anonym skriver:

   Hon skrev även att hon jobbar från mobilen under den ”vanliga” nattningen med.

   1. Fanny skriver:

    Kan inte nån med barn berätta vad ”nattning” innebär? Har fått bilden av att man sitter med barnen i en timme (typ) och först går därifrån när de somnat? Den enda erfarenhet av barn jag har är några bekanta som har fyra barn och vars läggsdags rutiner fungerar så att de borstar tänder, läser en saga o sen somnar barnet själv i sin säng…?

    1. Chili skriver:

     Kort sagt: nattning är att se till att barnen kommer i säng och somnar. Hur det går till är jätteolika i olika familjer och kan skilja sig mellan olika barn. Många småbarn (under 4 år) nattas med att förälder ligger bredvid till barnet sover, men absolut inte alla.

     Nattning är alltså en process som ser olika ut men går ut på att barnen ska sova.

    2. Johanna skriver:

     Jag ligger bredvid mitt barn i hennes säng till hon somnat. Innan läser vi bok/sjunger vaggvisa/pratar om dagen och sen somnar hon uppe på min rygg (…) eller på min arm medan jag kliar henne på ryggen eller klappar över huvudet.

    3. HIfs skriver:

     Nattning hos oss är att jag läser tre böcker, jagar ifatt barnen som fått sista fnattet för att få ner dem på sina platser. Sen ligger jag tvärsöver sängen så att jag kan vagga yngstas spjälsäng med fötterna samtidigt som jag håller äldsta i handen. I andra handen har jag mobilen och så ligger jag där tills båda sover. Om barnet accepterar det så fattar jag inte varför en inte kan hålla på mobilen, barn behöver få va lite ifred när de somnar, mina skulle aldrig somna om jag gav dem fokus när de ska sova

     1. M skriver:

      Att ha mobilen med är ju en sak – men Isabella har påstått att hon aaaaaaaaldrig har mobilen framme när hon är med sina barn. Nu har hon aaaaaaalltid det när de ska nattas och låtsas som att hon inte alls tycker det är märkligt. Hennes konstanta användande av alltid och aldrig, det är det som är märkligt här inte mobilen i sig.

    4. Malin skriver:

     Nattning här hemma – borsta tänder, pyjamas, 4 åringen i sin säng på sitt rum – godnatt!
     1,5 åringen i säng på sitt rum – godnatt! Tar väll en ca 5-10 minuter hela proceduren. Snabbt, smidigt, enkelt!

    5. Hann skriver:

     Jag har precis nattat mina båda barn (ligga i mörkret i ungefär en timme) och ligger fortfarande kvar i sägen och läser bloggbevakning ifall de skulle vakna till, vilket de brukar göra nån gång snabbt innan de somnar för natten.

 9. Lisa skriver:

  Snart faller hennes fasad. Hur ska hon hinna allt? Vem åker ens till alperna bara ett par dar. Sen NY. Sydafrika dög inte över nyår. Det blev malldiverna. Ja jösses. Kvinnan gör ju inget själv. Jo hon lär sin 2 å 4 åring engelska de gamla pekböckerna duger inte längre. Inte en de sponsrade tripp trapp stolarna är rätt monterade……aaaaaaa

  1. Em.e skriver:

   Skönt ändå att kunna lägga så mycket energi på åsikter om någon annan, lite avundsjuk

   1. Anna skriver:

    Em.e. Så hela detta kommentarsfäll är pga avundsjuka? Skärp dig!

    1. Em.e skriver:

     Ööööh det var ingen dryg kommentar, jag har fått så mycket dåliga besked från läkare senaste veckan så avundsjuk på riktigt att någon har tid att lägga på hur någon satt ihop sina stolar. Nu är jag dryg mot dig dock – Jag har inget skärp

     1. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Vad har hänt? Vad har de sagt? 👀💚

      Apropå kokosolja, här har du länk som bekräftar det jag säger. Ursäkta för att jag inte orkade lets upp en bättre.

      1. Em.e skriver:

       Hej kompis, går inte så bra, fått fler men av förlamningen än de trodde så ser inte så ljust ut med varken hals eller syn. Jobbigt att få det på papper. Skumt det där, när det hände kunde jag bara tänka på hur jag såg ut – nu ser jag ut som en modell typ pga hur musklerna och dragen blivit, men skulle ge vad som helst för att ha hängande ansikte igen och frisk insida. Men magen och utmattningen är aningen bättre så ska försöka se det som en lång semester och försöka hitta på lite att göra och njuta och försöka sluta stressa haha 😛 Hmm, jag har använt oljan länge och har andra erfarenheter. Dock bara i håret 🙂

       1. Ƭĥe real Hmm skriver:

        Hur blir det med synen? Visst var det mest ett öga som var påverkat och så att du får behålla iaf ett med bra syn?

        Vad var det som är värre?

        Förväntar de sig att du kommer bli värre eller kommer det stanna vid detta nu?

        Får du i dig mat så det räcker? Du vet annars att du kan få näringsdrycker på recept?

        1. Em.e skriver:

         Stämmer, ett öga, men fått andra problem med det andra, de vet inte om det blir sämre. Har återbesök så de håller koll på det. Jag testar mig fortfarande fram med maten, men går mycket bättre. Kör på sånna där dietshakes av soya de dagar det är svårt, billigare och gör jag med mjölk i kommer jag upp i rätt kalorier 🙂 Fanns inte så mycket laktosfria näringsdrycker, de som fanns var äckliga haha

         1. Ƭĥe real Hmm skriver:

          Usch! Förstår om du tycker det är läskigt att även ditt andra öga är i risk. Vi får hålla alla tummar och tår att det stabiliseras och att de kommer på varför det här har hänt så att de bättre kan ge dig en framtidsprognos. 🙏🤗

          1. Ƭĥe real Hmm skriver:

           Förlåt på förhand för du vet nog allt detta redan men tar det säkra före det osäkra och ger dig den här länken…

           https://www.privatmedicin.se/medicinboken/nervsystemets-sjukdomar/ansiktsforlamning/

          2. Ƭĥe real Hmm skriver:

           Det här var också hoppfullt….

           ”Behandlingen vid handikappande förlamning (resttillstånd) är förutom sjukgymnastik, botox och eventuellt plastikkirurgi, då man i vissa fall transplanterar muskler, nerver och kärl från till exempel låret till ansiktet där de sys ihop igen.

           – De senaste åren har vi rekonstruerat nerver på flera patienter som haft tumörer i öronspottkörteln eller skallbasen, då man ofta måste offra ansiktsnerven för att operera bort tumören. Det händer att vi måste dra om nerver och patienten får då lära sig att bita för att le. Det kräver intensiv träning, och ju yngre man är desto lättare att lära om vilket beror på hjärnans omformbarhet, förklarar Andrés Rodriguez.”

           http://www.akademiska.se/press#/news/multiprofessionellt-team-ger-ansiktsfoerlamade-baettre-vaard-99818

          3. Ƭĥe real Hmm skriver:

           Min tredje sista länk till dig väntar i modd.

          4. Em.e skriver:

           Tack, mem har läst det mesta redan 🙂

          5. Ƭĥe real Hmm skriver:

           Trodde det också. 😘

       2. Ƭĥe real Hmm skriver:

        Det kanske funkar bra i håret i övrigt är kokosolja rent allmänt överhypat.

     2. Hanna skriver:

      Krya på dig ❤

      1. Em.e skriver:

       Tack snälla

       1. Anonym skriver:

        Får man fråga vad som har hänt..? Krya på dig oavsett. ♥️

        1. Em.e skriver:

         Det får du, men har inget bra svar. Blev förlamad från en dag till en annan i ansiktet och halsen men de har ingen bra förklaring på varför :S

         1. Maria skriver:

          Stackare!!
          Krya på dig.
          ❤️

         2. Anna skriver:

          Borrelia?

  2. E skriver:

   Oj sur mouch? Klart inte bebis pekböcker är bra längre för större barn? De förstår du väl!?
   Varför måste man gilla attå ka till Sydafrika? Jag skulle nog hällre också välja NY istället. lol

 10. Linda skriver:

  Läser jag ordet plantbaserad en gång till alltså… Hela veg-grejen måste iaf varit en jackpot.
  Men undra ändå om inte bloggen tappat, då ”Bella” plötsligt är så aktiv igen.

  Classic bella ikväll – jobb under nattning. Det kommer gå vilt till.. folk är så lättlurade.

  1. Selma skriver:

   Koka tunn bloggsoppa på magra ingredienser 😀
   Visst måste man ge Bella credit för att hon alltid håller bloggrytan puttrande även om det ibland är på sparlåga?

   1. Linda skriver:

    Ja verkligen. Att hon kan dra samma grejor om och om igen och folk läser det som att det är första gången..

    1. Chili skriver:

     Och jag störde mig så mycket på det där eviga tjatandet! (Har slutat läsa sedan en tid.) Hur kan folk inte märka? 🤦🏾‍♀️

     1. Linda skriver:

      Förutom egenskaper som ältas, så vet väl alla hur kvällarna ser ut: detaljerad vegmat inpå sista fröet, Gillis säger något jätteklokt, jobb som ska göras, nattning och en tidning/bok…
      Fascinerande att ett långt inlägg/bilder kommer redan innan kl 8… effektivt är bara förnamnet

     2. Johanna skriver:

      Jag slutade läsa efter skilsmässan. Har egentligen inget emot henne och gillar mycket content hon gör men att läsa en blogg med så mycket clikcbaits och cluffhangers blev för mycket så jag slutade tvärt. 😂 går in här istället en gång i veckan och håller mig uppdaterad, inte mycket som förändrats på 6 månader.

 11. Sacha skriver:

  Att folk ens orkar läsa Bellas blogg är för mig ett mysterium. Samma sak all over again. Hela tiden detta provocerande kommentarsfiske… Hur lättlurade är läsarna som hela tiden går på hennes smörja 🤦🏽‍♀️

 12. LL skriver:

  Bella/bolaget avslutar inlägget med;
  ”Barnen är vana sedan baby-tiden att jag passar på att jobba från telefonen under läggning”.

  Fråga till Bellas fan-club; Tror ni på riktigt att hon inte vet vilka arga reaktioner detta kommer ge?
  För det är JUST DÄRFÖR hon också får så mycket ”skit”.

  1. Li skriver:

   Elleer huur! Varken de som blir irriterade på vad hon skriver eller Bellas fanclub har fattat att hon bara provocerar för att få kommentarer. Vilket är märkligt eftersom det är så genomskinligt. Men det absolut värsta är ju att Bella själv väljer att framställa sig på ett visst sätt enbart för att få fler kommentarer. Det är ju oftast en rätt speciell bild av sig själv hon förmedlar… dessutom framstår hon som väldigt beräknande, men det är ju hennes val.

 13. Anonym skriver:

  Förstår inte varför Bellan tycker det är mäktigt med att sitta vid Kreugers skrivbord? Visst att han skapade ett stort företagsimperium men samtidigt så körde han affärerna i botten, var högt belånad och försatte imperiumet i konkurs. Vilket resulterade i finanskris 1932 både i Sverige och omvärlden. Han är lika känd som svindlare som tändstickskung.

  Missade Bellan historielektionerna?

  1. Anton skriver:

   Jag tror inte Bella vet särskilt mycket om Ivar Kreuger. Särskilt mycket om honom lär man sig förmodligen inte ens om man infinner sig till lektioner på gymnasiet.
   Mer intressant än skrivbordet är faktiskt konferensrummet där på Västra trädgårdsgatan 15.
   Konferensbordet är som en halvmåne och Ivar Kreuger satt i mitten vilket gjorde att han såg alla och hörde alla. Men övriga styrelsemedlemmar hörde sämre och det sägs att beslut fattades utan att en del egentligen förstod vad man beslutade.
   Jag har själv testat för ganska många år sedan 🙂
   Konferensrummet finns med i Lars Molins tv-serie med Johan Rabaeus som Ivar Kreuger och Regina Lund som den (fiktiva?) Tuula. Sevärd om man vill veta något om Ivar Kreuger men det finns mycket om honom som ännu är höljt i mystik.

 14. Hujkol skriver:

  OT. Jag mår så jävla dåligt inför julen. Helst vill jag bara sova bort hela slutet av december men det inser jag ju att jag inte kan. Om jag stannar hemma över julhelgen och skiter i allt firande så kommer min mamma att bli ledsen över att jag är ensam och då kommer jag ändå bara ligga hemma och ha dåligt samvete och gråta mig genom julafton. Den enda jag orkar vara med av familjen på jul är mamma men jag kan inte be henne att inte fira jul med sin familj för att jag inte vill det. Det kommer också bara att leda till dåligt samvete hos mig. När kollegor frågar var jag ska fira jul i år vill jag också bara gråta… om någon känner igen sig, hur brukar ni göra med skitjulen?

  1. Anonym skriver:

   Låter som att du är ganska bortskämd. Du verkar ha en mamma som älskar dig och en familj att fira jul med. Det är mer än vad många andra har. Ändå så är allting bara jämmer och elände.
   Säg till henne att du är med en stund och firar men inte hela dagen/helgen. Då lugnar du familjen samtidigt som du kommer ut och gör någonting i stället för att bara ligga hemma. Det kan överträffa dina förväntningar. Och om du vet på förhand att du går hem t.ex vid kl 7 så är det lättare att stå ut. Det funkar för mig.
   Och ja, jag vet att du kan ha en miljard diagnoser och en familj som består av knarklangande massmördare. Men enbart utifrån din kommentar är detta det jag tycker.

   1. Hujkol skriver:

    Tråkigt att jag framstår som bortskämd. Jag är lyckligt lottad som har min mamma, ja. Resten av familjen, nej. Men skit samma. Ha en god jul..

    1. M skriver:

     Svårt att ge dig mer konkreta råd än det du redan fått, nämligen att sätta en tidsgräns för hur länge du firar med din mamma, när du inte egentligen gett mer av en anledning till att du inte vill fira jul där än att du inte tycker om resten av familjen.

     Du får väl sätta dessa två saker mot varandra – vill du hellre fira en stund med din familj för din mammas skull, eller vill du hellre skita i julfirande och vara hemma? Har du bara bestämt dig så kan du ju säkert känna dig bekväm med det svaret också när någon frågar. Hade en kollega sagt till mig ”jag har en lite knepig familjesituation och är inte ett så stort fan av julen så jag kommer mysa till det hemma med en bra film och en pizza” så skulle jag aldrig döma den personen för det! Man får ju göra som man vill. Julen är vad man gör den till. Vilket alternativ skulle du må minst dåligt av helt enkelt? Skit i din mamma för en sekund. Om du kommunicerar klart och tydligt omkring varför du tänkt vara hemma så får hon ju finna sig i det om det är det du mår bäst av.

     (med tanke på kommentarens längd så är det helt jävla otroligt att jag ”postar för snabbt”)

    2. TM skriver:

     Bry dig inte om bortskämda människor som Anonym som inte verkar förstå att inte alla har lyxen av att ha bra familjeförhållanden. Jag hoppas att du får en fin jul trots allt. Prata med din mamma och se om ni kan hänga en stund tillsammans ifred innan hon åker iväg till det andra julfirandet.

     1. Anonym skriver:

      Ingenstans av hennes kommentar framgår att hon skulle ha dåliga familjeförhållanden. Att hon ”inte orkar” behöcer inte bero på det. Men visst kan man anta en massa om man vill.

      1. TM skriver:

       Du själv erkänner i din första kommentar att hennes frågeställning kan bero på dåliga familheförhållanden och ändå antar du att hon är bortskämd. Hon ställde en fråga som var jobbig för henne och du pikade mot henne onödigt. Nu försöker du försvara dig själv för att jag pikar mot dig (vilket jag gjorde medvetet så att du hajar till). Hope it makes you think before you attack people when they are asking for help regarding something that is causing them a lot of pain/anxiety.

       1. Anonym skriver:

        ”Attack”…? Winter is here and the snowflakes with it… 🙂

        1. TM skriver:

         Jobba på din empati – det hade varit bra för dig och andra. Hoppas att du har ett fint 2018 där du lär dig att lyssna, ge råd och inte pika mot folk som har det jobbigt.

         1. Anonym skriver:

          Ska ha dig i åtanke så snart jag behöver oombedda livsråd om hur jag skulle kunna bli en snöflinga 😙❄

   2. Jea skriver:

    Vilket ofint svar Anonym. Jag hoppas att du inte har den attityden irl också när någon berättar för dig att hen mår dåligt, att du svarar med ”finns folk som har det värre, vad du är bortskämd!”. Det finns miljoner anledningar till varför en familj kan få en att må dåligt och inget ska ställas i relation till det andra. Jag växte upp med en fysiskt närvarande far, han slog mig inte, hade inte alkoholproblem eller liknande. Han har däremot sårat mig så mycket på andra sätt. Men om jag har berättat om det så har jag ofta fått höra att det finns de som hr det värre och att jag ska vara glad att han i alla fall finns där. Det enda som hände när jag hörde det var att jag gav mig själv skulden för att jag var en dålig dotter som inte kunde uppskatta honom, och då mådde jag ännu lite sämre. Det finns ALLTID de som har det värre men om man mår dåligt så hjälper inte det att någon talar om det för en. Var lite empatisk.

    1. Anonym skriver:

     Du felciterar mig och ignorerar det empatiska och konkreta tips jag gav henne ❄❄❄😊

     1. Jea skriver:

      Det första du skrev innan ditt tips var att hon verkade bortskämd, hade mer än många andra men ändå gnäller, vilket du hade kunnat hoppa över om du enbart var ute efter att ge ett empatiskt och konkret tips. Jag vet inte, men jag vidhåller nog vid att du behöver bli lite mer empatisk när du kommer med råd.

      1. Anonym skriver:

       Folk behöver gnälla betydligt mindre än de gör idag.

       1. Mjau skriver:

        Folk behöver betydligt mer empati och förståelse för psykisk ohälsa idag.

  2. Blomma skriver:

   Tycker att det låter som att du är deprimerad. Vill bara sova, gråter, vill inte träffa människor, etc. Gå till närmsta vårdcentral och beskriv hur du mår och be att få en remiss. Du behöver inte må så dåligt.

   PS
   Bry dig inte om hon som sa att du var bortskämd. En del människor har brist på empati.

  3. Leonidas skriver:

   Jag ska fira jul ensam, min far är död. Min mor vill fira med min syster och hennes sambo. Hon tycker att jag ska komma till henne på mellandagarna då min syster med sambo har åkt hem och då skiter jag i det.

 15. Klara skriver:

  Är det något event på gång i Marocko eller? En av Graaf-systrarna åkte dit igår samtidigt som Kenza. Sponsrat??

  1. M skriver:

   Pressresa. Inte spons.

   1. Greta skriver:

    Är det inte journalister som åker på pressresor? Och det brukar vara stränga regler också vilka som åker iväg och på vad.
    Varken Kenza eller Forni är journalister så vitt jag vet.
    Influencers som mot betalning gör reklam är knappast journalister.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla