Bloggbevakningsbössan till förmån för Musikhjälpen!

18:20 6 Dec 2017

65 kommentarer | “Bloggbevakningsbössan till förmån för Musikhjälpen!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Skönt att den iaf kortades ned 🙂

 2. Mannagryn skriver:

  Kan du inte skriva om bloggare som helt lägger källkritiken åt sidan och använder sina stora plattformar till att samla in pengar till tveksamma medicinkliniker utomlands? Både Lady Dahmer och Julia Mjörnstedt gör det just nu, det gäller jättedyra cancerbehandlingar i Mexiko, behandlingar som saknar evidens. Den lilla mängd kritiska kommenterar som dyker upp skjuter bloggarna helt ifrån sig, de vägrar inse att familjerna som samlar in pengar till sina barn helt enkelt blir lurade av charlataner som utnyttjar att föräldrarna är desperata.

  OBS jag tycker inte att någon skugga ska falla över familjerna i fråga, jag förstår att de griper efter halmstrån. Det är vi andra runt omkring som ska hjälpa familjerna att ta rätt beslut, och skydda dem från att bli lurade. Det LD och Julia Mjörnstedt gör är inte till hjälp.

  https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/cancerresor-till-mexiko-ifragasatts

  1. Imra skriver:

   Vet du, jag bryr mig inte om huruvida det finns tillräckligt med stöd för behandlingen. Mitt fokus ligger på barnet och familjen och om jag kan hjälpa till att få deras liv att bli ens lite bättre genom att donera pengar till deras försök att rädda barnet så är det en självklarhet för mig att göra det.

   På vilket sätt hjälper du familjen genom att spela orolig för att Lady Dahmer och Julia Mjörnatedt sprider detta? Gå ut och skada dig lite empati.

  2. Q skriver:

   Vem är du att avgöra om detta är rätt beslut eller inte?! Är någon dödligt sjuk så är man nog beredd att försöka rädda personen än att bara ta rådet att ge upp!

   1. Anonym skriver:

    Lugna dig lite. Finns tyvärr massa oseriösa kliniker och läkare som profiterar på människors hopp och rädsla. Så det är inte så konstigt att Mannagryn med flera är misstänksamma och vill avråda.

 3. Anonym skriver:

  Men nej, bara nej

 4. emma skriver:

  http://www.isabellalowengrip.se/2013/05/att-bli-ihop/

  http://www.isabellalowengrip.se/2016/04/fredagskvallen-23/

  http://www.isabellalowengrip.se/2016/02/att-bli-lamnad/

  http://www.isabellalowengrip.se/2013/10/gift-i-en-manad/

  http://www.isabellalowengrip.se/2015/05/relationen-da-2/

  http://www.isabellalowengrip.se/2016/11/ljuvlig-middag/ (”ODD HAR ALDRIG SUCKAT ÅT MINA ÅTAGANDEN”)

  Alltså, är DETTA den äkta Isabella? Eller är det den hon är just nu?

  I vilket fall gillar jag den gamla Isabella så mycket mer!! Saknar henne.
  Där kunde jag relatera. Få hjälp. Tips. Men det känns ju som att hon gav alla andra tips och råd men inte levde efter det själv! Så tråkigt!

  Någon som vet vart jag hittar inlägget där hon också skrev ”bli tillsammans med någon du aldrig tröttnar på att att ha en hemmakväll med” eller nåt liknande, googlar men hittar inte!

  1. E skriver:

   Haha asså… För personer kan inte ändra sig? Hon har haft ett sådant förhållande nu, uppenbarligen var de knte för henne då dom skilde sig 😉

 5. Mjau skriver:

  Har Bloggbevakning blivit ”Tiggeribevakning”?

 6. Huh skriver:

  Jag har läst igenom kommentarerna som gäller insamlingen till K. Tycker inte att någon ska vara arg eller besviken på K. Insamlingen var inte startad i samrådan med henne även om C gav sken att det var så.

  Se Cs kommentar nedan:
  https://minfil.org/4bM8i2d6bf/Screenshot_20171204-174634.png

  Eftersom K inte känner att hon behöver dessa pengar själv så tror jag att hon högst troligt hade tackat nej om hon från början tillfrågats.
  Jag tycker det är en fin handling av K att skänka pengarna till välgörenhet. Men jag förstår också att ni som trodde att ni gav pengar till någon som behövde/ville ta emot dem nu känner att ni hellre hade skänkt de pengarna till någon annan som behövde dem eller välgörenhet och som ni själva fått välja.
  Att skänka pengar till någon så att den personen sen ska kunna skänka dem vidare till valfri välgörenhet blir ju lite märkligt. Men, igen, ansvaret för det ligger inte på K.

  I vanlig ordning skyller C ifrån sig och spelar dum och låtsas inte fatta varför ni som skänkt känner er lurade.

 7. Anonym skriver:

  Kommer aldrig att bidra till någon insamling som hålls här någonsin igen. Jag har förövrigt anmält insamlingen och hoppas fler gör så.

  Det är bedrägeri det som har skett här, det spelar ingen roll om hon skänker bort insamlingen till något annat gott istället. Rätt ska va rätt.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Hon ska inte skänka bort den utan resa upp varenda öre! Det ska jag se till! =) Fjorton gånger fram och tillbaka till Tallin!

   1. Anonym skriver:

    Lycka till 😉

   2. Anonym skriver:

    Hon gör vad hon vill med pengarna, Camilla.

   3. Jea skriver:

    😂

   4. Em.e skriver:

    Hur….? Ska du kidnappa henne? 😂

  2. Lolllo skriver:

   Anonym: Gud vad löjlig du är. Finns det inget viktigare du kan anmäla än att någon skänker redan skänkta pengar till välgörenhet?

   1. Elin skriver:

    Eller hur, hur är det möjligt att bli så kränkt över detta? Dagens i-landsproblem. Eller icke-problem skulle jag nog vilja säga.

 8. Emma skriver:

  Angelica Lagergrens exman Stefan visar upp sin nya tjej på ig.

 9. Kirsten skriver:

  Du som tar upp det mesta. Vad är det som händer på jockes lundell snapchat? Är ju jättemånga som är upprörda och som är förbannad över hans senaste video ang rasim osv

  1. Anonym skriver:

   Varför ska hon skriva om upprörda rasister?

 10. Du är dom långa milen mot Berlin skriver:

  Länken går ju till ett annat inlägg, inte bössan?

  1. Kattis skriver:

   Ja till inlägget som handlar om bössan..?

   1. Du är dom långa milen mot Berlin skriver:

    Ja, men det står ju att länken går till bössan. Lättare att skänka pengar om man enkelt tar sig till insamlingen!

 11. Ina skriver:

  Kommer inte ge nåt till nån insamling härifrån. Blev sjukt irriterad på förra insamlingen, så dåligt hanterat…

 12. Anonym skriver:

  Jag kommer inte ge någonting heller i Camillas insamlingsgalor.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Bra, för jag kommer inte hålla i fler insamlingar här som inte är organiserade utifrån.

   1. Anonym skriver:

    Okej, det är ju bra det.

 13. Viola skriver:

  Hej!

  Mitt namn är Viola, jag har en så kallad kris. Har biljetter bokade till nästa vecka för att resa utomlands i nått år för att jag behöver omväxling av miljö. Nu till problemet. Jag har en son på 3 år där pappan är ute ur bilden. Jag trodde jag ordnat boende till honom men nu hoppade personen ur i sista stunden. 😕

  Finns det någon som kan tänka sig ha hand om min son Jacob under en period? Ni blir självklart kompenserade! Han är inte så stor i maten och är inte så bråkig och stökig av sig. Han är van vid djur.

  1. S skriver:

   Och priset för värsta morsan går till….

   1. Viola skriver:

    Innan du dömmer mig så gå en meter i mina skor!

   2. Viola skriver:

    Så himla lätt att döma! Du har säkert inte ens barn

  2. Anba skriver:

   Det jag undrar mest är hur du kan resa utan din son. Sedan sitta på bloggbevakningen och fråga efter en barnvakt som du inte känner.

   1. Viola skriver:

    Jag behöver ett break från allt. Behöver fokusera mer på migsjälv. Och jag tänkte inte låta vemsomhelst ta hand om honom, kommer solla bort de som inte är seriösa. Jag vill t ex att man ska ha erfarenhet av barn. Eller i alla fall typ djur.

    Behöver inte oroa dig, jag är den bästa mamman han kan ha. Men just nu behöver jag lägga fokus på migsjälv:( Drömt om att åka och arbeta som volontär för hundar i Spanien så länge.

    1. Anonym skriver:

     NEJ du är inte den bästa mamman man kan ha, ingen bra alls!! Och vadå kommer sortera bort oseriösa, och hur tror du det känns för sonen att lämnas till okända och inte träffa mamma på ett år eller mer? Du fattar att det kommer vara pedofiler som hör av sig och erbjuder sg att ta had om din son och kan verka vara seriösa!? Men det kanske inte spelar dig någon roll bara du blir av med sonen så du kan resa och förvekliga dig själv? Och ta hand o hundar? Är hundarna viktigare än att sonen har det bra? Sjuka idiot! Kan du snälla berätta i vilken kommun du bor?

   2. E skriver:

    Don’t feed the trolls

    1. Viola skriver:

     Ursäkta? Är verkligen inget troll däremot desperat.

  3. Jonas skriver:

   Hej Viola!

   Jag är 36 år gammal och barnskötare som sen ett par år tillbaka är arbetslös.

   Kort info:

   Kön: människa
   Bosatt: Västerås
   Röker: ja
   Status: Singel
   Läggning: allätare

   Låter det intressant, skriv din epost så hör jag av mig

   1. Viola skriver:

    Jag går kanske mycket på magkänsla nu men fick bra känsla av det som du skrev, jag behöver givetvis möta dig innan så jag kan prata med dig face to face? Skulle det kunna gå att ordna? Ganska beottom, biljetten är inte ombokningsbar och ör bokad till tisdag nästa vecka! Med vänlig hälsning, Viola

    1. Anonym skriver:

     Men vänta, nästa tisdag? Ska du fira jul utan din son då? Hur kan du lämna honom till någon du inte känner?

     1. Anonym skriver:

      Ska du vara borta i något år??? Ska du lämna din son i ett år? Och lämna till en främmande människa??? Anmäl dig själv till soc istället

      1. Magdalena skriver:

       Jag hoppas verkligen att allt detta är ett skämt, i avsikt att provocera. Åka bort ”något år”, inte ens bestämt hur länge. Och ska man vara borta så länge så kan det väl vara värt att köpa en ny biljett lite längre fram när det har ordnat sig med barnvakt (en flygbiljett till Spanien handlar inte om många tusenlappar, att rycka upp grabben och kasta in honom hos en vilt främmande familj kan kosta riktigt mycket för honom). Att säkerställa att grabben har det bra måste vara viktigare att spara in kostnaderna för en extra biljett. Hundarna kommer vara hemlösa även om några veckor.

       Får så ont i magen för detta, är det tänkt att pojken ska byta stad, förskola osv? Har han kompisar och far-morföräldrar som han kommer att tappa kontakten med? Eller ska den som tar hand om honom fira jul tex med grabbens mormor?

       Nej detta måste vara hittepå. 🙁

       1. Viola skriver:

        Du har rätt😞

        Nä blir ingen resa utan honom. Kan jag ta med mig illrarna kan Jacob oxå få plats.

        Fick en toppenide… kanske camcam kan göra en insamling så både jag och min son kan fira jul i Spanien? Räcker med 20,000!

        1. Magdalena skriver:

         Jag har en bättre idé. Kompensationen du nämnde att du skulle ge till den som tar hand om din pojk, bjud istället med mig till Spanien, så tar jag hand om grabben medan du räddar hundar, så kan du göra det du brinner för på dagarna och hänga med lillpöjken på kvällarna.

         Jag är inte heller så stor i maten eller speciellt bråkig så jag tror att detta blir en win-win.

         1. Viola skriver:

          50-50?

      2. Viola skriver:

       Det har jag redan, är så jag fått pengar till biljetten. Menar du att de kan ta hand om honom oxå?

       1. Anonym skriver:

        Inte ta hand om honom, ta honom ifrån dig och ge honom ett vettigt hem

     2. Viola skriver:

      Du vet väl om att barn inte minns de första åren… ja ska ta hand om hemlösa hundar, vad ska du göra? Aldrig är man bra nog

      1. Anonym skriver:

       Men är du helt jävla dum i huvudet!?? Skäms på dig människa! Ska du lämna bort din treåriga son till en okänd mönnniska, som Joans som kasnke är pedofil, tror du det är normalt att en okänd kille på 36 år plötsligt vill ta hand m ett onkänt barn i ett år, tänk för fan! Och försöker röttfärdiga det för att du ska ta hand o,, hndar??? Är hudarna vikitagre än din son, du är ju sjuk människa, Jo barn som är tre år minns mycket väl och blir märkta för livet! Undrar hur du själv är uppväxt och om du är narkoman eller psyksjuk, normal är du inte och jag blir fruktansvärt ledsen och arg och orolig av att läsa detta, var det mest fruktansvärda ååh hoppas det går att att ta reda på vem du är och omhänderta och rädda ditt stackars barn! Camcam snälla AGERA!!!

      2. Anonym skriver:

       Du behöver inte ta hand om några hemlösa hundar, jävla idiot som om det skulle rättfärdiga att lämna bort ditt lilla barn till någon okänd i ett år. Sök hjälp för fan och lämna in pojken till socialen ist för att ragga okända här som ska ta had om barnet, och glöm din rätt till föräldraskap för alltid, ta hand o dig själv ist och res du bort men läämna inte ditt abrn varken till Jonas eller andra okända. Ta ist kontakt me socialen så tar de hand om det och fixar fosterfamilj till sonen.

  4. Ina skriver:

   Men hon fånar sig ju bara… Hur kan ni inte fatta det???

 14. Anonym skriver:

  Jag hoppas också detta är ett skämt.

  1. Viola skriver:

   Då hade jag haft extremt dålig humor

   1. Anba skriver:

    Varför skaffa barn om du ändå inte kommer ta hand om honom?

 15. Anonym skriver:

  Varför firar du inte jul med din son här i Sverige då?

  1. Anonym skriver:

   Men ni fattar väl att Viola bara driver, om inte kan man anmäla detta. Camcam har ju ip-adress osv.

   1. LindaEd skriver:

    Man skulle kunna tycka att folk borde förstå att Viola trollar drottninglikt men helt tydligt så är inte människor alltid så nogräknade med vad de tror på… 🙂

    /Linda

    1. Anonym skriver:

     Jag tror varken på Gud eller på jultomten 🙂

    2. Viola skriver:

     🤣

   2. Anonym skriver:

    Fruktansvärt osmakligt att driva om om det är så, tvivlar på det tyvärr och jag fick ont i hjärtat och blir arg,ledsen och jävligt rädd och orolig. Tyvärr inte säkert det går att ta reda på vem det är, men hoppas att Camcam gör ett försök! Det finns tyvärr sjuka egoistiska korkade människor. Usch och fy, finns så många stackars barn..

 16. Anonym skriver:

  Det verkar vara ett klassiskt internet troll detta, denna blyga Viol.

 17. Sacha skriver:

  Vet inte vad som är konstigast av detta. Att Viola lägger ut en annons på ”sin son” eller att ni svarar henne 🤔😅

  1. Anonym skriver:

   Det är nog denna Viola som är konstigast ändå.

   1. Anonym skriver:

    Ja fast det är nog inte på riktigt ändå, vi får hoppas det, verkar för konstigt för att vara på riktigt, men det finns många konstiga, psyksjuka och missbrukare som har barn, och för många barn som inte har det bra så orolig blev man. Jävligt osmakligt ”skämt” usch dåligt om det nu är ”skämt”, och fruktansvärt om det är på riktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla