JÄÄÄÄ FÖR HÅNGEL!!

19:00 7 Dec 2017

Angelica Lagergren:

Tillbaka till dejtanden efter skilsmässan. Hela den här bildserien tog jag i ett lyckorus. Jag hade en dejt planerad med en galet vacker man. Mitt i allt det tunga jobbiga passade jag på att njuta av livet som nybliven singel. Jag hånglade ute på krogen vilket var så himla härligt och märkligt. En konstig känsla att kyssa någon annan efter så många år med samma man.//Angelica Lagergren

Sandra Beijer är den i bloggvärlden som skriver absolut mest om hångel så det var lite befriande att se att det finns fler och att även Angelica Lagergren vågat hångla loss på krogen efter skilsmässan.
Åh, hångel….minns ni? När man gick på högstadiet/gymnasiet och man hånglade så man blev blöt i hela ansiktet och alldeles andfådd? Det var tider, det!

Men visst slutar man aldrig hångla? Väl? Har ni gjort det? Slutat hångla alltså? Det hoppas jag verkligen inte… Jag älskar att hångla…
Jag funderar på att hångla upp M här ikväll när han kommer hem bara för att….
Tjocka Hetsätarkatten försöker visserligen hångla upp mig varje gång jag äter någonting men det räknas inte..

Mitt nyårslöfte till mig själv ska vara att aldrig sluta hångla. Jag hade ett ex som tyckte att det var barnsligt och omoget att hångla.
Nämnde jag att han är mitt EX!? 🙂

39 kommentarer | “JÄÄÄÄ FÖR HÅNGEL!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anja skriver:

  Åh saknar min bättre halva! Vill hångla upp honom med. Kommer först att se honom i helgen (efter en vecka ifrån varann). 😩 Hångla åt mig kära bloggbevakisar!

 2. Anja skriver:

  Påtal om att hångla, vad är det märkligaste ni har gjort i hångel väg?

  När jag var nybliven singel för några år sedan var jag ute med några vänner. Plötsligt kommer en kille fram och prickar till mig på axlarna och säger: Du är skitsnygg. Mina vänner tror aldrig jag kommer att få hångla med dig, om ens prata med dig. Så.. vill du hångla med mig? Jag bara: Men ja, say no more, låt oss! Kör hårt! Och där stod vi och hånglade loss. 😂

  1. 🥔 skriver:

   När jag var kring 20 år så hånglade jag med en kille på krogen och helt plötsligt rapar han världens ölrap rätt ner i lugnorna på mig följt av en ”oj”. 🤢

  2. Maja skriver:

   Min polare utmanade min sambo att hångla upp mig på krogen för flera år sen, vi kände inte varandra alls då. Idag lever vi ihop <3
   Mitt märkligaste och bästa hångel!

   1. Ellinor skriver:

    Var ute och dansade på en nattklubb och en kille höll sig nära mig under typ hela kvällen så till slut tänker jag att ”va fan uthållighet ska väl belönas liiite iaf” så vi börjar hångla. Efter ett tag märker jag hur det är ljust runt omkring oss så jag kollar upp och då dansar ett 6-7 av hans polare runt oss med isfacklor och tjoar.

    kände mig som ett offerlamm

 3. Annie skriver:

  Hångla är det bästa som finns <3 Så mysigt. I will never get too old of for it!

  Synd bara att man precis blivit dumpad av the best hångel-guy ever. Men men… #intebitter

  *går in på Tinder för att leta upp en ny potentiell hångel-partner*

  1. Anonym skriver:

   Kram ❤️och lovar att det många fantastiska hångelpartnes däurtue!

 4. Anna skriver:

  Kan bara instämma. . Är själv singel och det bästa som finns är att hångla loss med en snygg sexig och väldigt singel man. 🙂

 5. Lolllo skriver:

  Tycker faktiskt det är äckligt med hångel. Pussar är mer min melodi.

  1. Sofia skriver:

   Håller med. Aldrig gillat hångel riktigt 😁

  2. 🦄 skriver:

   Håller helt med. Slemmigt och blött och äckligt 😂 då pussasjag hellre jag med

  3. Linn skriver:

   Samma! Har svårt för en massa tunga 😂 men att pussas är så mysigt

 6. Maj skriver:

  Har inte hånglat på 6 år………… Det är en jävla skam. Älskar det. Innerligt.

 7. anonym skriver:

  Älskar att hångla min f d var super på det men tyvärr tog andra dåliga ovanor över suck men oj vad jag saknar hånglandet. 😉😚

  1. Anonym skriver:

   Är du singel nu? För visst var du särbo innan?

 8. E skriver:

  Jag kan tycka att hångel kan bli så slemmigt, gillar inte att öppna munnen så mycket som det krävs för hångel 😂 Mer pussas eller kyssas med lite nafs och pyttelite tunga ibland. Min man och jag pussas otroligt mycket dagligen, även tillsammans med vår 18 månaders, men oftast på halsen, nacken, kinderna, pannan, händerna osv och inte just munnen. Munnen är bara för speciella tillfällen ❤️

 9. Harmagedon skriver:

  Finns det en definition på hångel?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jävligt mkt tunga!!!! =)

   1. Harmagedon skriver:

    Aha! Nä, det gillar inte jag. Uuu äckligt faktiskt. Nu ryser jag lite.

 10. Viktor Den Store skriver:

  Visste inte att man skulle börja hångla…

 11. gapet skriver:

  Mitt ex sög på att hångla, så undvek det. Han liksom öppnade hela käften och bara höll den öppen och så fick jag försöka fundera ut hur jag skulle kyssa ett gap typ, fy fan. Vi var ihop i många år, jag blev singel i början av året men har ännu inte fått hångla (hänger väldigt sällan på krogen, ska bli bättre på det…). Har inte känt mig redo men fan, börjar bli lite sugen nu, och minns att jag älskade att hångla innan honom!

  1. Aa skriver:

   Åh ja, finns knappt något så avtändande som någon som inte kan hångla eller som man inte delar hångelrytm med. Min exdejt var så jävla hård och tryckte in hela sitt gap i mitt och skulle ständigt tungbrottas eller tungtumla. Så sitter man där med öppen mun och öppna ögon och undrar vad fan som händer. Haft killar som slickar mig i hela ansiktet och en som, på riktigt, gick till attack på mig. Tänk dig en orm som gör utfall mot någon, sådär gjorde han hela tiden. Going IN aaand out…aaaand watch out cuzz im going IN again! Sen ville han ha sex och jag sa nej så svara han med att han kunde slicka mig och bara tanken gjorde ont. Han hade stubb med så såg liksom framför mig hur han attackerade min punani på samma sätt som han attackerat min mun och hur hans skägg drog med sig min punani som ett kardborreband. Scrrrtch!

   1. P. skriver:

    HAHAHAHAHA Tack för kvällens skratt med era historier. Så jävla många minnen från tonårstiden. <3

  2. Helena skriver:

   Detta påminner mig så om ett misslyckandet studenthångel, jag var 24 år och han kanske 20 år vilket är en stor åldersskillnad då. Men jag tänkte skitsamma, nybliven singel och det var den mest vuxna av killarna som var där. ELVISP! Upplyste honom lite irriterat om att det där inte var hångel, det var vispande och rätt trist. Jag gav honom en till chans men det var samma sak så gav upp och gick hem.

 12. Martina skriver:

  Åh älskar o hångla! Riktigt sådär passionerat och hett! Synd bara mitt x / särbo vad tusan han är inte är så förtjust i de. När jag får en ledig helg ifrån barn ska ja leta hångel! 👍🏻

 13. Malinne skriver:

  Gillar inte slem och bacillutbytet och veva tunga.

  Måste vara full för detta, det hör till kroglivet.

  Pussar däremot är mkt bättre!

 14. Anonym skriver:

  Vill man inte hångla ska man inte diskret bli shamead för det. Alla vill inte vara sexuella i sitt föehållande, alla vill inte hångla, alla ser inte det som nåt kul, om båda parterna är okej med det finns inget fel i det. Sluta tro att allt ska va på ditt sätt. Du skuldbelägger bl.a. asexuella i ditt inlägg. Usch :/

  1. Lollo skriver:

   Hur menar du att hon skuldbelägger asexuella? Uppriktigt nyfiken.

 15. FE skriver:

  Jag kan faktiskt själv säga att jag är dålig på hångel. Nu har det ju blivit så att jag nu är gift med den enda jag hånglat med så vi håller oss till kyssar. Jag hittar inget sätt som är skönt eller bekvämt utan det känns mest bara obekvämt och påtvingat, trots 8 års övande och mycket kommunikation. Har heller aldrig gillat att få oralsex… Men men. Kyssarna är outstanding istället!

 16. My skriver:

  Jag och mitt ex var tillsammans i två år, och jag älskar verkligen att hångla men han hånglade så konstigt och äckligt, att det sluta med att jag inte längre hånglade med honom på ett år (gav upp försöket att lära om honom efter ett år) och efter ett år i förhållande utan att få sitt hångel så var jag tvungen att dumpa honom. Herregud det funkar inte att vara tsm med någon som inte kan hångla ordentligt!! Nej bort med det – sen några månader senare hittade jag en riktig hångelgud och vi har nu varit tsm i fyra år! Hångel är grymt bara den andre också vet sin grej och inte bara käka upp en och slemma ner en. 👌🏻😄

 17. Anonym skriver:

  Är det bara jag som äcklas av att tänka på vad en främmande kan bär på bakterier, virus, sjukdomar som smittar och matreser i sin mun?

  Jag vill lära känna killen jag kysser väl innan så jag vet vad för typ jag ska byta kroppsvätskor med.

  Snälla säg att det inte bara jag som ser kyssar som något väldigt intimt och privat :O

  1. Lisa skriver:

   Jag är likadan! Samma gäller för sex när det kommer till mig. Jag särar inte för vem som helst.

 18. Lisa skriver:

  Jag har hånglat med två personer. Första gången när jag var 16 och andra gången när jag var 25. Eller var jag 24? Den personen förtränger jag för han var värdelös. Nu är jag 30 och vill hångla ibland med inte med någon slemmig okänd person på krogen.

 19. ellie skriver:

  Saknar att hångla! Hade så sjukt bra hångel i tonåren men sen jag blev tillsammans med min sambo har jag fått sakna den tiden i tio år nu. Det går helt enkelt bara inte att hångla med honom, han verkar inte alls fatta hur man gör. Han vinklar inte ens huvudet och kör någon form av självständig vispboxning med sin tunga och använder min mun som sin scen. Jag har försökt ta upp detta med honom men han tar bara illa vid sig och börjar skylla på att det är jag som inte kan hångla (ursäkta du pratar med hångeldrottningen nr 1 som hånglat typ 3h i sträck med killar innan dig 💁‍♀️). Så jag får nog helt enkelt bara inse att jag har ett hångelfritt liv framför mig om inte ni kan komma med någon riktig superide till hur man kan lära någon att hångla? Sorgligt.

 20. Emma skriver:

  Haha vårt sexliv blev miljoner gånger bättre när vi slutade hångla!

 21. Nettan skriver:

  Hånglar inte -blä!

  Kysser intensivt istället.

  Slipper kladd och bakterier och fokus på tungrörelser.

  1. Anonym skriver:

   Men haha, bakterier kommer det ju oavsett! Men håller med att kyssar är bättre 🙂

   1. 🤔 skriver:

    Men va, vad är en kyss då? Menar ni puss? Kyss är väl med tunga = kyssas länge = hångel. Eller har ni andra definitioner?

 22. T. skriver:

  Alltså jag älskar både pussar och hångel, men min kille gillar inget av det.. *gråter lite*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla