Telefonrädsla

06:00 6 Dec 2017

Magdalena Graaf:

Kommer stänga av mobilen i en timma.
Mobilen är verkligen mitt dilemma. Den slutar aldrig att ringa. Den lever som sitt egna liv? Livrädd för varenda samtal som kommer. Är det inte allvarlig, så är det stackars barn som tror att de fått cancer.//Magdalena Graaf

Jag förstår henne till punkt och pricka!
Jag börjar mer och mer konstatera att jag faktiskt är rädd för min telefon, rädd för att den ska ringa. Jag får omedelbart ett ångestpåslag – även om det är typ min bästa kompis som jag VILL prata med för ångesten kommer från att jag inte fått bestämma när vi ska prata. Även om jag inte egentligen gör någonting särskilt så blir jag stressad,
Jag har satt i system att klicka bort alla samtal, skicka ett sms om att jag ringer strax bara för att få lite andrum.
Ett mycket märkligt beteende inser jag nu när jag satt det på pränt. Någon som känner igen sig?
Är det mitt inbyggda kontrollbehov som spökar eller kommer det från att man – precis som Maggan skriver – alltid kan bli nådd, när som helst på dygnet och var som helst man än befinner sig? Man kommer liksom aldrig undan den där jäkla ringande mobiltelefonen.

Jag kanske borde följa Elaines exempel med mobilparkering fast å andra sidan är det bara samtal jag blir stressad över – inte varken mail eller sms rör mig i ryggen.
Jeeez, jag tror jag behöver komma ut mer, alternativt bosätta mig i en bunker under jord dit Helebops signaler inte når.(EJ SMYGREKLAAAAAAAAM FÖR HALEBOP!!)

72 kommentarer | “Telefonrädsla”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Em.e skriver:

  Jag är som du, gillar inte samtal. Har inga som helst problem att prata i telefon om det är på mina villkor. Dolt nummer är värst

  1. Mjau skriver:

   +1. Svarar öht inte på okända nummer.

  2. Anonym skriver:

   Samma här. Vägrar svara på okända nummer om jag inte väntar på samtal från ex vården.
   Vet inte varför jag har så svårt för det.

  3. Spinne skriver:

   Jag är likadan! Jag får till och med sms ”svara, jag vet att du ser mitt samtal” för att mina vänner vet att jag stänger av vibrationen så fort det ringer haha. Men de respekterar att jag inte gillar att prata i telefon och ringer tillbaka istället 🙂 lätt hänt att någon tar det personligen. Är det ett okänt samtal men viktigt så förutsätter jag att de lämnar ett meddelande. Gör de inte det så var det 1. Oviktigt 2. Ointressant pga okänt

   1. Anonym skriver:

    Nej fy. Att lyssna av meddelande är tusen gånger värre än att svara tycker jag. Då sitter man och tar emot besked utan att kunna bemöta det. Jag har tagit bort röstbrevlåda på min mobil. Är det extremt viktigt så kommer det ändå brevledes sen.

    1. Aa skriver:

     Ha röstbrevlåda!!! Mvh en som jobbat inom service och ibland måste ringa kunder för att avboka/omboka om någon på jobb är sjuk. Extremt jobbigt när personen inte svarar eller ens ha så man kan lämna meddelande 😐😄

     1. Anonym skriver:

      Finns SMS 🙂

      1. Gumman skriver:

       Man ringer oftast från en dator och dom brukar inte alltid ha möjligheten att skicka sms. /en som också jobbat inom service.

       1. Til skriver:

        Förespråka för din arbetsgivare att skaffa ett system som hanterar sms! Vi lyckades efter mycket tjat få till det på min gamla arbetsplats med motiveringen att folk helt enkelt inte svarar i telefon längre. /En som har jobbat inom service men slutade på grund av telefonskräck.

       2. Anonym skriver:

        Nu är det så att servicesektorn, privat som offentlig, finns till för mig och inte tvärtom – detta är ingen attack mot dig men det är påfallande ofta man tvingas påminna både beslutsfattare och anställlda om detta grundläggande faktum. I hetsen att banta och likrikta verksamheter får man inte glömma klienten.

        1. Ƭĥe real Hmm skriver:

         Jag älskar dig! 😘

         Alltså tycker många antar att man ska vara tillgänglig för att de jobbar men glömmer att jag också har ett liv och inte har möjlighet att vara tillgänglig pga de vill nå mig. Privata företag. En full röstbrevlåda är inte heller en garanti för att meddelande når fram utan enbart för att kunna skjuta ifrån sig ansvaret att man gjort det man ska.

         Så därför för att ansvaret inte ska hamna i mitt knä att meddelandet nått fram i tid så har jag ingen röstbrevlåda som ställer krav på att jag lyssnar av den med jämna mellanrum. Den är inaktiverad. 👍😊

         1. Ƭĥe real Hmm skriver:

          Föll bort.

          Dina exakta ord är en av mina favoritkäpphästar. 👍👍👍

  4. Linda skriver:

   Jag svarar bara om mannen ringer och kanske någon gång när en kompis ringer, annars vill jag ringa upp. Jag har även börjat blocka nummer som ringer. Söker jag och ser att det är telesäljare eller troligtvis säljare blir numret blockat.
   Tyvärr ringer det med jämna mellanrum med dolt nummer och då får jag panik.
   Hade för några år sen en som ringde från dolt och skickade blommor och höll på efter att han sett mig i min bil och fick mitt nummer via regskylten, efter det har jag panik om det ringer.. bläää!

   1. Anonym skriver:

    Du kan lägga in ditt mobilnummer i NIX så slutar säljarna ringa. Har inte fått ett säljsamtal på flera år.

    1. Jenny skriver:

     Funkar tyvärr dåligt. Jag är med där och får en massa samtal.

     1. Anonym skriver:

      Ja, det där med Nix är en sanning med modifikation eftersom företaget ägs av andra företagare som på så vis får in en fot genom den, påstådda, stängda dörren. Inte helt tillförlitligt.

      /Linda

      1. Anonym skriver:

       Om man får säljsamtal trots nix är det lagbrott och kan anmälas till Datainspektionen. Detta gäller dock inte om man – medvetet eller omedvetet genom t.ex kundklubbar, tävlingar – gett samtycke till att ta emot samtal.

    2. E skriver:

     Många har jobbmobil eller mobilen reg på företaget och då gäller inte nix. Även om du har enskild firma så ”får” säljarna ringa ändå.

     1. Helena skriver:

      Men använd inte jobbmobilen privat då, det är ju inte ens tillåtet! Eller skattar du för den förmånen?

 2. Helena skriver:

  Efter perioder med allvarlig sjukdom i familjen fick jag telefonångest. Det har gått över men jag klarar inte av den ringsignal jag hade under den tiden.

 3. Mija skriver:

  Jag gillar Maggan. Men något jag absolut i n t e förstår är hennes frågetecken i tid och otid…

 4. Sacha skriver:

  Jag brukar sätta telefonen på ljudlöst (och utan vibrator) varje kväll när jag känner att jag verkligen vill vara ensam och inte nåbar. Sen är den i det läget till morgonen nästa dag. Jag får också ångest av att telefonen kan ringa när som helst och alla förväntar sig att man ska svara.

  Jag svarar när jag vill svara. Bara för att man har en mobiltelefon så behöver man inte vara kontaktbar jämt och ständigt.
  Är det något suuuperviktigt så får dom väl försöka ta kontakt the old fashion way liksom när mobiler inte fanns

  1. Helena skriver:

   Har den alltid på ljudlös/vibrationsfri. Ringer någon viktig (mot förmodan) så ringer jag upp när jag kan/vill/orkar.

  2. Kicki skriver:

   Exakt vad jag försökt förklara för min mamma. Hon blir fullständigt hysterisk när jag inte svarar i mobilen o tror att det hänt nåt med mig.
   Jag har flera gånger sagt till henne att hon ska tänka att jag lever, ingen fara, kanske jag bara inte hade tillfälle att svara pga av att jag: tränar, står i duschen, lagar mat i köket o telefonen ligger i sovrummet…..osv. Säger dock inte att jag faktiskt inte orkar svara hmm…Hur gjorde man innan mobilen fanns undrar man ju.

 5. Anonym skriver:

  Har ett jobb som innebär mycket telefonprat, folk ringer och då måste jag svara. Horribelt. Fullkomligt hatar att prata i telefon privat också. Alltid varit så, även på de fasta telefonernas tid, gillade inte telefonprat som tonåring heller. Dolda nummer går bort, konstiga nummer går bort, kända kontakter går igenom noggrann överläggning innan jag bestämmer mig för att svara/inte svara. Varför kan folk inte bara skicka sms? Det finns inget som inte går att lösa via sms, kommunikationsmässigt.

 6. Annica skriver:

  Jag vill få akut information (tex: X ligger på akuten, osv) annars svarar jag nog i princip på alla samtal som rings till mig, även dolt nummer. Men jag kan även ta långa diskussioner på sms. Jag har ingen ångest över detta. Snarare glad när någon ringer för då har de tänkt på mig.

 7. Z skriver:

  ”Inte varken” 😒😤

 8. Kriti skriver:

  Flygplansläge + Wi-Fi + ljudlöst
  När jag vill jobba administrativt och inte vill bli störd.
  Det ringer dessutom ca 2-3 säljare på en dag (både privat och för företaget), och jag orkar inteeeee
  👍😊

 9. Line skriver:

  Total igenkänning. Här har det gått så långt att jag inte ens svarar i jobbtelefonen (varken fasta eller mobilen).

 10. M skriver:

  Känner igen mig i det du skriver. De flesta av mina vänner är med på noterna och vi planerar helt enkelt i förväg via sms eller messenger vilken tid och dag vi ska höras på telefon. Då väntar man samtalet och kan styra så att det blir en bra tid.

  Ringer det ett nummer jag inte känner igen så svarar jag definitivt inte, utan trycker bort och sen googlar jag numret. Hittar jag inte vem det är online så ringer jag inte tillbaka.

 11. Wv skriver:

  Samtal går bra för mig, då får jag snabba besked och kan ställa följdfrågor och vice versa. Jag får däremot ångest av sms. Jag är aktiv i en förening som växt ganska nycket de senaaste åren och har redan från början givit ut mitt telefonnummer där all information går ut via sms och således även frågor, anmälningar till olika arrangemang med mera. Ofta frågor om informationen jag precis skickat ut fast den redan står där. När det kommer 30 anmälningar en kväll är det svårt att bekräfta alla och då kommer följdsmsen sen. ”Gar du sett vår anmälan?? Fick inget svar!!!”
  Detta ger mig extremt mycket ångest

  1. Anonym skriver:

   Byt system! Finns en sida jag använder som heter bokat.se där man gratis skapar en privat grupp och så lägger man till alla som ska vara med med mail eller sms. Sen skapar man enkelt alla sorters event där med all information och så får folk anmäla, avanmäla osv via länken i inbjudan. Finns många fler funktioner också. Att hålla på med gigantiska mail eller sms kedjor är ohållbart.

 12. Johanna skriver:

  Har egen firma med ”jour dygnet runt” självförvållat förvisso men har i fyra års tid telefonen på ljudlöst och i bh’n. Svarar aldrig på privata samtal. Enbart jobb för att jag måste men klarar inte ringsignalen. Efter nyår utökar jag med en till tjänst. En person som skall ta telefonen på dagtid! 🙏 så sen blir det bara kvällar och helger. Halleluja!!!

 13. E skriver:

  Förstår verkligen inte paniken folk får över dolt eller okänt nummer. Vad tror ni kommer hända om man svarar? Är la bara lägga på om de är tele sälj eller fel nummer.

  Förstår om någon blivit stalkad etc, den rädslan är logisk.

  1. Kattis skriver:

   Rädslor är ju inte alltid logiska. När jag har det som värst (går i vågor) så vågar jag knappt öppna mail fast jag naturligtvis vet att absolut ingenting kan och kommer hända. Det är bara en ångest jag har.

  2. M skriver:

   Är inte så mycket en rädsla för mig, men mer ett artighets-relaterat obehag haha. Är det en säljare så tackar jag bara för samtalet men säger nej tack och lägger på. För mig är det mer det där med att man inte vet vad man ska vänta sig. Har fått hot i och med mitt jobb och känner därför att jag inte riktigt vill vara så nåbar 24-7 som man ju är idag.

  3. Caroline skriver:

   Känner samma och då har jag ändå svår social ångest. För att citera George från Seinfeld: ”We live in a society” Känns som då är det en del att kunna svara i telefon. Förstår såklart varför om man är stalkad men annars så förväntas det ju mycket mer av den som ringer än den som svarar. Det är ju upp till den att starta upp samtalet och berätta vad dom vill osv.

 14. Isabelle skriver:

  Då jag är ledare för barn och ungdomar i kultur (dans, musikal, teater…) måste jag svara när ett okänt mobilnr ringer: det kan vara en förälder eller ungdomen själv som ringer med frågor/att den är sjuk etc. Har som vana att lägga in alla elevers föräldrars mobilnr vid start av varje termin (obs ett nr per elev alltså en förälders nr), så det kan likaväl vara föräldern jag inte skrivit in som ringer … I övrigt älskar jag att tala i telefon, pratar i telefon med min mormor varje dag, min gammelmoster minst två dagar i veckan. Samtalen blir gärna över en timme långa.

 15. Anonym skriver:

  Jag är likadan.. hatar prata i telefon. Doltnunmer svarar jag aldrig på. Livrädd för telefonen

 16. JenPen skriver:

  För mig var det försäkringskassan som gav mig min telefonfobi. När jag var långtidssjukskriven kunde de ringa i princip närsomhelst. Och klaga, ifrågasätta och till och med skälla på mig för att jag inte hade alla uppgifter i huvudet och för att jag inte kunde förklara min sjukdomsbild bättre. Var jag för vag ifrågasattes det, var jag för rakt på sak så ifrågasatte de det.

 17. Pink Champange skriver:

  Känner ju bara att jag är för opoulär för detta problem då jag max får nått samtal om dagen från mamma.
  Dock hatar jag att prata i telefon med typ myndigher,ringa o beställa bord,prata med skolor osv

  1. Anonym skriver:

   Jag får fler samtal från folk som söker numrets förra ägare än vad som söker mig. Det låter tragiskt men är mest skönt. Har nästan uteslutande skriftlig kontakt med de allra flesta inklusive maken. (När vi inte är med varandra alltså 😁)

 18. Letti skriver:

  Jag vet inte om du är denna typ av ”skvaller” blogg, men tänkte bara nämna det att Janni går runt i ovanligt mycket pösiga hoodies och tröjor, ofta kramar om sig med armarna. Sedan på något sätt tycker jag hon verkar ha ett sådant glowing som många gravida kan ha.

  Jag tror vi snart kommer få ett besked. Är så glad för deras skull men är sååå säker på att hon är med barn. De har precis förlovat sig, nytt hus och fick en barnsäng ”random” som present till huset.

  1. Carro skriver:

   Nu kanske Janni inte ens kommer läsa din kommentar, men jag fattar faktiskt inte grejen med att spekulera kring andras eventuella graviditeter? Barn och graviditet är ett väldigt känsligt ämne för många och just därför är det så onödigt att lägga sig i, fråga, hinta eller spekulera.

 19. Den andra C skriver:

  Cam Cam, borde du inte låta musikhjälpen-inlägget ligga högst upp ett tag?

  Iaf tills tv-sändningen är över?

 20. Naj skriver:

  Shit va sjukt, trodde jag var ensam om att känna så. Samma panikkänsla när det ringer på dörren. Även om det är ett planerat besök.. konstigt det där.

  1. Den där J skriver:

   Haha usch för när det ringer på dörren. Får panik, svårt att andas och är skakig i en timme efteråt. Även om det är planerat, som du säger!

   Underligt det där 😂

   1. Anonym skriver:

    Jag öppnar aldrig någonsin dörren när det ringer. Mitt hem min borg är något jag håller stenhårt på, är det inte ett planerat besök får de vända på klacken.

 21. onthalow skriver:

  Är likadan! Har i princip alltid mobilen i ”stör ej”-läge (iphone), då kommer samtalen inte ens fram och jag kan välja själv om jag vill ringa upp. Oförberedda samtal ger mig ångest!

  1. H skriver:

   Om samtalen inte ens kommer fram pga ”stör ej läge” hur kan du då välja att ringa upp? Får du sms om någon ringt? 🙂

   1. onthalow skriver:

    Ja, det kommer alltid ett sms 🙂

    1. H skriver:

     Tack för tipset 😃 Har sökt en sån funktion för visa blir ju galna för att man inte svarar i telefonen när det går signaler fram. Men om då inte samtalen kommer fram kan dem ju fö tro att man är upptagen i luren eller att det är något knas med den. Så länge jag kan se på sms om dem ringt så kan jag ringa upp sen när det passar mig 🙂

 22. H skriver:

  Har alltid mobilen på ljudlös och vibrationsfri. Endast ljud på om jag väntar ett överenskommet samtal eller samtal från vården. Har ett nummer som terrat mig i 3 dagar nu men finns ej registrerat o dem lämnar ej något meddelande. Finns inget värre än folk som inte fattar att är det VIKTIGT så lämnar man ett röstmeddelanden eller skickar ett sms. Jag förstår ju att detta är en säljare så funderar på att blocka numret.

 23. Tova. skriver:

  Jag är precis likadan och ÄNDÅ har jag ett behov av att ha mobilen med mig överallt. Helt sjukt, på jobbet ljudlöst men vibrator. Svarar sällan utan smsar och skriver lite upptagen, ringer snart. Å så ringer jag och vi pratar och har jättekul? Svarar endast då det är någon nära som ringer, eller om jag väntar samtal.Eftersom jag har svårt att sova fick jag rådet att inte ha mobil eller dator eller tv i sovrummet.. kan säga att det skulle ge mig ännu svårare att sova om jag inte hade mobilen OM något skulle hända någon mitt i natten och de ringde. Jävla I-landsproblem det där.

 24. 🦄 skriver:

  Vad märkligt, i min krets känns det som jag är den enda som undviker att prata i telefon men här är nästan alla så 😂

  den enda jag garanterat svarar är mamma. Det jag ogillar mest är kallprat. Min pojkvän är hemsk med sånt. Ringer man är det viktigt och måste sägas nu, men den när man sagt det så lägger man på. Min pojkvän kan dock sitta med en i luren och vara tyst, säga ”mm”, ”så var det” osv. Helt sjukt vad stressad jag blir av det 🙈 speciellt när han ringer när han vet att jag jobbar.

  Har flera vänner som jag nästan aldrig svarar. Har funderat på att säga att jag har telefonfobi eller nått för ingen verkar ta mig seriöst när jag försöker förklara varför jag aldrig svarar. Känns mer ”accepterat” men en liten vit lögn på det viset 🤔

  1. E skriver:

   Hahaha gud min syster är exakt likadant!

   Man bara ”vad viiiill duuuu?!” Och hon säger liksom ingenting, ringer av tristess bara. Blir tokig xD

 25. M* skriver:

  Håller med dig Camcam, precis sån är jag med! En introvert egenskap haha ☺️.

  1. Krista skriver:

   Det var lite aha när jag läste i boken Introvert att det är en introvert grej. Man kan ju vara social introvert dvs vilja prata i tel, men det är typiskt introvert att vilja bestämma när tydligen.

 26. Carro skriver:

  Har slutat ringa, smsar en del men mest använder jag kameran👍🏼 Alltid kamera med sig i fickformat är klockrent!

 27. Den andra C skriver:

  Skulle aldrig få för mig att inte svara när det ringer, och har jag ett missat samtal så ringer jag upp oavsett om jag känner igen numret eller inte. Sen har jag iofs inga som helst problem med att prata i telefon, skulle kunna ringa vem som helst i vilket ärende som helst. Det rör mig inte i ryggen.

  Dock svarar jag inte/ ringer inte upp på de nr som jag misstänker kan vara bedrägeri nr.

  Ni som inte svarar, hur gör ni på jobbet?

  1. Anonym skriver:

   Jobbet för mig är en helt annan sak. Där är det inte mig som privatperson man söker utan en representant för företaget.
   Svarar aldrig i telefon privat men jobbade många år i en kundtjänst och älskade det 🙂

  2. Line skriver:

   Jag är sån som inte svarar i telefon på jobbet. När jag inte svarar så skickar folk mail istället och så svarar jag där. Om de skriver uttryckligen ”kan du ringa upp mig?” så gör jag det. Måste bara stålsätta mig och ta ett djupt andetag först.

 28. Caroline skriver:

  Jag tycker det är mycket värre att ringa samtal än att ta emot. Känner sån press hur jag ska presentera mig och vad jag ska säga om jag ringer till någon jag inte känner alls eller särskilt väl. Om någon ringer mig så ligger ju det ansvaret på deras sida och jag behöver ju bara svara. Så det känns inte alls farligt i jämförelse.

  Jag har hört så många säga att dom inte svarar på okända nummer men jag förstår inte vad folk är så rädda för? Försäljare är jobbiga men dom går ju att göra sig av med. Risken finns ju att man missar något viktigt också. Annars kan man ju alltid skaffa truecaller som jag gjort så ser man ju direkt vem som ringer. (Obs, inte smygreklam. :P)

  1. CC skriver:

   Jag är precis likadan! Hatar att ringa samtal (förutom vänner/familj). Men alla andra samtal hatar jag att ringa. Har mycket lättare att svara på samtal som ringer mig.

 29. V skriver:

  Svarar bara om jag vet att jag väntar samtal från t ex vården, men att då ta sig igenom själva samtalet är skitjobbigt. Finns typ fyra personer jag över huvud taget klarar av att prata i telefon med utan att få ångest (dvs mina föräldrar, min pojkvän och en utav mina närmsta vänner) – om det är de som ringer mig. Att ringa folk själv är det värsta jag vet, kan till och med tycka det är jobbigt att ringa till mina föräldrar. Om jag så skulle ligga ensam hemma och vara döende vet jag knappt om jag skulle klara av att ringa efter ambulans.

  Det här med social fobi är jättekul osv

 30. Mangoness skriver:

  Hatar hatar hatar att svara/ prata i telefon. Har även svårt att ringa andra, tur att man inte känner så många. De som vill nå mig får smsa.
  Har gått så långt så jag inte ens kan ringa upp myndigheter och liknande, får bara panik av att tänka på det.

 31. Matilda skriver:

  EXAKT samma här! Spelar ingen roll vilken kompis eller familjemedlem som ringer, jag blir oftast irriterad eller klickar och smsar tillbaks istället. XD detta gäller dock inte min käraste pojkvän som gärna får ringa när han vill;)
  Vill också gärna ha en anledning till varför man känner så..

 32. Maj skriver:

  Jag hatar att prata i telefon. Det är bara mamma och mina två systrar som jag svarar direkt.
  Senast igår skrev jag och bad om ursäkt till en kompis var på hon svarade Maj ❤ telefoner.
  Ångesten jag får när jag måste ringa upp någon är brutal. Fyfan för telefoner och att kunna bli nådd hela tiden.

 33. Y skriver:

  Jag tycker det är lite konstigt att inte vilja svara när ens vänner ringer. Jag har bara såna vänner som inte svarar eller hör av sig tillbaka förrän det passar dem själva perfekt. Jag hatar att få samtal från säljare, vården, frisören när hon är sjuk och ställer in, JOBBET (jag svarar alltid väldigt motvilligt och låter extremt skeptiskt så min röst verkligen avslöjar frågan ”varför fan ringer ni” för jag tror alltid de ska säga att jag gjort något fel typ missat ett arbetspass eller nåt.) men när vännerna ringer svarar jag alltid. Även när det inte passar mig, det är väl bara att säga att man ringer upp om en stund och sen oclså GÖRA det istället för att bara gömma sig i dagar/veckor. Jag kan absolut känna att jag inte har lust att prata, eller inte har tid, men en vän ringer ju för att den vill något och jag är tacksam att de åtänker på mig. Man måste vara rädd om de vänner man har och vårda relationen.

  Själv tycker jag dessutom allt smsande är det som är jobbigast trots att jag kan använda sms även för långs konversationer men helt ärligt – det är ju sjukt tidsineffektivt! Ring, prata igenom, move on! Har tagit mig och en vän ett dygn att avsluta en konversation på sms som säger ”hej hur mår du, jag är kvar på samma jobb, välkommen på utförsäljning i min butik på lördag”. Kunde gått på 3,5 minuters telefonsamtal.

 34. en annan F skriver:

  I riktigt stressade perioder så klarar jag knappt av att ha ljud på telefonen. Får ett litet ångestpåslag av minsta lilla ljud då jag tror att det är nya krav och nya måsten som ramlar in. Det är verkligen hemskt när det är som värst.

 35. Anonym skriver:

  Jag har alltid på ”stör ej”-läge. De enda som kommer igenom är min familj som jag har lagt in som favoriter, alla andra hör bara att det tutar upptaget. Har även alltid ljudlöst och vibrationsfritt på min mobil.

  1. Anonym skriver:

   Då jobbar jag ändå inom kundtjänst och svarar i telefon hela dagarna, men det är inte samma sak hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla