Two out of four

21:00 6 Dec 2017

Sandra Beijer/Thomas Sekelius:

Bland de nominerade till Årets Look på Ellegalan 2018 hittar vi inte mindre än två stycken influencers bland de nya namnen.
Både Sandra Beijer och Thomas Sekelius har chansen att vinna priset men då måste de inte bara slå ut varandra utan även Kosovare Asllani och Loreen Talhaoui.

Här kan du rösta om du känner att du har en favorit.
Jag tror jag lägger min röst på Sandy Bell – det är trots allt henne jag sett mest ifrån.

24 kommentarer | “Two out of four”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lord voldemort skriver:

  Tycker Thomas uttrycker sig jätte starkt och vackert genom sin makeup!! Men hans klädstil är inte riktigt i samma liga i mitt tycke tyvärr.

 2. D skriver:

  För mig är det självklart att rösta på vackra coola Kosovare som är det stora överraskningen i gänget. Urcool både i matchställ och i festkläder när hon vinner diamantbollen.

  Tyvärr fick man visst inte rösta om man inte klickade i att man ville ha nyhetsbrev, det står bara att alla fält måste fyllas i. Så jag hoppar.

 3. Maria skriver:

  Jag vet att detta inte är en skvallerblogg och jag vill egentligen inte vara den som är den men denna blogg är trots allt den renaste och finaste i sin kategori så därför vänder jag mig hit ändå. Kenzas pappa. Har han gått bort? Hon har beskrivit sig själv som extra nere de senaste dagarna, varit extra tacksam för sina nära och nu beskrivit sin visserligen sponsrade resa som ”välbehövlig just nu” samt att det är ”extra fint att den går till just Marocko”. Och hennes pappa, som hon sagt varit svårt sjuk, är ju som bekant från just Marocko. Jag får ont i magen. På något sätt känner jag så mycket för allas vår Kenza trots att jag ju inte känner henne och jag önskar henne inget annat än lycka i livet. Det vore så tragiskt detta, deras turbulenta och avbrytna relation till trots.

  1. Anja skriver:

   Jag tänkte på samma sak. Det vred sig i magen på mig av sorg för hennes skull. Oavsett om en pappa har varit närvarande på ett bra sätt eller inte i ens liv, så är det trots allt ens pappa (jag pratar av erfarenhet eftersom jag inte har/hade kontakt med min pappa heller). Hon beskriver dessutom de första åren i livet med sin pappa som bra. Hoppas dock inte att någon skriver inlägg om det tills hon själv går ut med det. ❤️

  2. Anonym skriver:

   Han har nog inte gått bort eftersom han fortfarande är med på ratsit. Sånt brukar plockas bort fort.

   1. Anonym skriver:

    Det är inte alltid sånt försvinner speciellt fort

 4. Josse 🤰🏻 skriver:

  Ot; Blondinbella sitter i telefonmöten under tiden som hon nattar sina barn.
  Saxat från hennes blogg:

  ”Nu väntar två timmars telefonmöten! Dom brukar bli avbrutna när jag får natta om, men då kör jag telefonkonferensen på mute och så kan jag lyssna in de andra deltagarna. Barnen är vana sedan baby-tiden att jag passar på att jobba från telefonen under läggning.”

  Det ger mig lite ont i magen att hon inte ens kan ge barnen 100% uppmärksamhet när barnen ska nattas. Hade varit intressant att få se andras åsikter angående detta. Är det rätt eller fel?

  1. 🤷🏽‍♀️ skriver:

   Tycker det är sorgligt att hon tom under nattning av sina barn måste leka Mrs CEO of Estée Lauder.

   1. 🥔 skriver:

    För en gångs skull så skrev någon en intressant och mogen frågeställning om Bella och ändå kommer det ett sånt här svar 🙄

  2. 🥔 skriver:

   Jag tycker inte att det känns rätt, även om man tror att barnen inte märker att koncentrationen är någon annanstans så gör de det. Att barn vänjer sig, som hon själv skriver, stämmer men det betyder inte att det är bra eller att de inte påverkas. Sen så kan jag inte veta exakt hur mycket det formar dem som människor men jag kan tala utifrån att ha haft en frånvarande mamma, man begär inte så mycket av andra och blir ganska självständig. Det ses ofta som typiskt bra drag om man säger så och det är sorgligt bara det. (Sen kan man filosofera vidare kring det om man vill)

  3. Anonym skriver:

   Tycker folk är onödigt hårda mot henne. Hon förklarade att hon först har en lång nattning där de läser böcker tillsammans osv. Sen stannar hon i rummet och jobbar därifrån istället för att bara gå.

  4. ira skriver:

   Tänker lite på de andra deltagarna också…har ofta telefonmöten och det är rätt störigt när folk plötsligt försvinner/massa störande ljud.
   En sak om det är ett rent informationsmöte, då är man ju mute:ad hela tiden

 5. Jenny skriver:

  Forni, Kenza och systrarna Graaf är i Marocko, inte tillsammans som det verkar men sicket sammanträffande!

  1. Maria skriver:

   Följer inte systrarna Graaf men däremot både Forni och Kenza slaviskt. Forni har talat om att hon är iväg på pressresa eller något samarbete av något slag och jag vill minnas att även Kenza nämnt detta. Så, spons eller slump? Absolut spons, men det har de också talat om och därmed är det iallafall i mina ögon inget konstigt med det.

   1. Lotta skriver:

    Jag har inte läst någonstans att Forni skrivit att det är spons. Och inte systrarna Graaf heller. Forni har med sin mamma. Konstigt om det är en pressresa. Men vem betalar? Hotellet är svindyrt. MInst 7 000 kr per natt… Var man kan anmäla sig till nästa resa..?

    1. Marika skriver:

     Tror hon skrev i något inlägg att de ”åker med blablabla” och då nämnde något företag eller något. Även att hon är ”glad/tacksam att få testa på” detta.

     1. Ebba skriver:

      Forni skrev i början av veckan att de åker med tidningen Connoisseur, en tidning jag personligen aldrig hört talas om men så är läget iallafall!

      1. Helena skriver:

       Är det inte en tidning för rika människor eller något i den stilen haha?

 6. Kristina H skriver:

  Har Isabella L sålt huset? Läste en notis om det på en skvallersajt nu under dagen men minns tyvärr inte var nu i efterhand.

  1. Emelie skriver:

   https://www.hant.se/efter-skillsmassan-blondinbella-byter-namn/
   Kan det va denna artikel du menar? Var har dom fått det ifrån att hon sålt huset? Det kan väl inte stämma?

 7. A skriver:

  Vem är Thomas?

  1. Daniela skriver:

   Youtuber 🙂

   1. E2 skriver:

    Älskade Thomas 😍 Synd att han fått ta ett break. Han var min favvo bredvid Therese & Helen

 8. lol skriver:

  Heja Loreen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla