Agera inte ut varenda sekund på sociala medier till allmän beskådan

19:00 12 Jan 2018

Marcelo/Nicci Hernestig:

Jag förstår att det kan vara jobbigt att involvera sig med någon som är aningens offentlig så som Marcelo faktiskt är, och att ens eventuella relation blöts och stöts i offentligheten när han gör bort sig.
Jag förstår att man kanske själv då vill ha ett eget offentligt forum att få försvara sig på eller skriva sin åsikt på, men jag tror verkligen inte det gynnar Marcelos senaste fling Nicci på något vis att fläka ut hela sitt känsloliv till allmän beskådan på en blogg bara för att han gör det.
Känslan jag får är att mycket av det hon skriver, skriver hon för att ha ska läsa det. Kanske är det saker som hon inte vågar säga till honom själv eller så är det bara för att hon vill att han ska läsa vad andra tycker om hans beteende mot henne.
Det enda som händer är att det tydligt går att se hur han känslomässigt manipulerar henne, leker med hennes känslor och trasar sönder henne. Hon är knappt vuxen och har så klart inte samma erfarenhet av varken livet eller sociala medier som Marcelo har och jag önskar bara att någon kunde krama om henne och leda henne bort från datorn innan hon går helt sönder.
Marcelo skrev ett inlägg häromdagen om att han aldrig skulle kunna vara tillsammans med en tjej som inte tränar, ett inlägg som föranleddes av det här inlägget från Nicci där hon efterlyser någon som kan lära henne att träna.

Jag vill bli mer fast i kroppen och även bygga mer muskler! Är dock sämst på allt som har med gym och träning att göra, men vill gärna lära mig så om ni har tips eller råd hit me up!
Även om du känner att du vill va min PT så är det bara att höra av sig. //Nicci

Är jag ytlig om jag säger att jag inte skulle kunna vara tillsammans med en tjej som bara satt hemma och inte tränade? Det är faktiskt sant, för träning och hälsa är en nog det som jag tycker är mest attraktivt hos en partner, att liksom ta hand om sig själv och leva ett hälsosamt liv det är goals.//Marcelo

Givetvis är det bra med fysisk aktivitet, men frågan är om detta kommer från Nicci enbart för att försöka blir den som hon tror att Marcelo vill ha?
Av erfarenhet av att ha varit i ett par riktigt dysfunktionella förhållanden själv så känns det onekligen så. Man förvandlas till en relationskameleont där all ens energi går åt till att försöka bli den man torr att den andra vill ha.
Samma dag skrev Marcelo det HÄR uppriktigt sagt pinsamma inlägget om hur alla haters gör honom känd och rik – samtidigt som Nicci postar det HÄR inlägget där hon beskyller alkohol för en massa saker som Marcelos hångel på Mr French med Keela bland annat – allt medan Marcelo mest tycker det är kul att han är så bra på att röra runt i grytan.

Nästa grej som kommer upp direkt är ju det som tyvärr också mer eller mindre alltid är inblandat med alkohol, personlighetsförändringar, fylla, ofta fel val och beslut, lögner, svek, ”missförstånd”, impulshandlingar, otrohet, ”kyssar på MR.French”……. Slagsmål, bakfylla, ångest, att man gymmat i onödan, vill äta onyttigt, mindre energi osv osv Listan kan göras lång om man säger så. Det jag känner är att det är så mycket mer negativt som jag har upplevt runt alkoholen än att det är något positivt.//Nicci

En läsare har snappat upp att Marcelo inte längre följer Nicci på Instagram och hon verkar vara genuint ledsen över det.

Om Marcelo hade varit mån om henne och varit rätt för att förlora henne hade han istället agerat på ett av två sätt.
1. Antingen hade han hållit henne hemlig för alla och inte på det viset skyddat henne, istället för som nu – leka pojkvän när det passar honom och sen skämma ut henne genom att bete sig som ett praktsvin.
2. Eller så hade han visat upp för hela världen att hon är hans flickvän och att det inte finns någon han hellre skulle vilja spendera tid med.

Men att hålla henne på en armslängds avstånd och bara nämna henne eller visa upp bilder på dem båda när det passar honom och sen skriva långa inlägg om hur han är singel och minsann får göra vad han vill, är BARA elakt mot henne.

Sen btw idag blev jag stoppad av en tjej på morgonen när jag var på väg in till stan för att plugga. Hon gick fram till mig och sa ”Du är sämst och du borde låta A och M vara ifred”….. Jag blev lite ställd men fann mig och sa inget tillbaka utan bytte vagn istället.//Nicci

Folk har alltså till och med kommit fram till henne och anklagat henne för att förstöra mellan honom och Annica! Hur kan han acceptera att hon behandlas på det här viset?
Han skämmer ut både henne och sig själv och det bästa hon kan göra är att be honom flyga och fara! För så länge hon accepterar det här beteendet från hans sida så kommer han aldrig att förändras.
Varför skulle han?
Han både har ju kakan och äter den utan minsta samvetskval.

 

 

60 kommentarer | “Agera inte ut varenda sekund på sociala medier till allmän beskådan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. E2 skriver:

  Goals kanske borde vara att dejta nån med mer än 1 hjärncell…

  1. Alma skriver:

   Hahahahaha bästa jag läst på länge! Varför får den här 🤡 ens uppmärksamhet?

 2. Jessica skriver:

  Kan inte du snälla skriva om dessa två bloggar?

  byrosengrip.se
  finest.se/jessicaslife

  Båda är såkallade mamma bloggar med ganska många följare.

  Jessica gör reklam för en casinosida på sin instagram ( ej korrekt reklammärkt så klart)

  Byrosengrip gör reklam för snabblån på sin blogg…( Ej reklammärkt överhuvudtaget )

  🤯🤯🤯

  Snacka om att pengarna är det enda som styr för dessa damer…

  1. Anonym skriver:

   Känns som Jessica som skriver kommentaren är samma Jessica som bloggägaren 😅

   1. Jessica skriver:

    Haha nej faktiskt inte 😂. Såg först efteråt att just det jag har samma nick

  2. Sandra skriver:

   Mamma bloggar 🤢🤢🤢

   1. Emma skriver:

    Särskrivningar 🤢

    1. Sandra skriver:

     Det var meningen! Vet att allt typ i svenskan skrivs ihop! 😄

     1. Emma skriver:

      Jättebra! Av ren nyfikenhet måste jag bara fråga, varför?

 3. Blomma skriver:

  Är jag djup om jag säger att jag inte skulle kunna vara tillsammans med någon som låter så jäkla blåst som Marcelo?
  Stackars tjej.

 4. Anna skriver:

  Ja vad ska man säga. . Det är ju upp till henne om hon vill slösa sin tid och energi på nåt sånt här.

 5. Japp skriver:

  ”Vill bli mer fast i kroppen” brb går och grinar i ett hörn. Tänker tillbaka på när även Annica gjorde sig själv smalare på en galabild 🙁 Tjejer ni är redan hur fina som helst, oki? ❤️

  1. T skriver:

   Ja, nicci är väl till och med fortfarande tonåring? Hon är så fast hon någonsin kommer att vara i sitt liv, inte för att det spelar någon roll men ifall någon försöker inbilla henne någonting annat.

   1. Kajsa skriver:

    Kan inte alla snälla bara sluta kalla människor över 16 år för tonåringar. Inte konstigt att alla unga influensers har jättebebissyndrom när de blir daltade med som småbarn.

    1. J skriver:

     Såklart man kallar tonåringar för tonåringar, det är ju precis det de är.

     1. Kajsa skriver:

      Hur länge är man tonåring enligt dig?

      1. Anonym skriver:

       13 till 19 år. De åldrarna har ändelsen -ton och kallas därför tonåringar

       1. Kajsa skriver:

        Då ber jag om ursäkt, jag har missuppfattat helt. Ansåg att tonåringar inte är mogna nog att mönstra och skjuta med skarpladdade vapen, dricka alkohol, bruka nikotin, ta körkort, flytta hemifrån, söka jobb och rösta i riksdagsval men får ändra den uppfattningen helt enkelt.

       2. Anna skriver:

        Tänk att det var en av de saker jag aldrig trodde skulle behöva förklaras.

      2. M skriver:

       Tonåring är man ju mellan tretTON och nitTON 🙂

    2. Lina skriver:

     Facepalm på den.

  2. Hanna skriver:

   Ja och fettsugit låren med

   1. Lord voldemort skriver:

    Kommer ihåg i BB när Annica och Marcelo höll på, då hade dem vägt sig av någon anledning och Annica hade gått upp från typ 53 kg till kanske 55? så fick Marcelo (av någon jävla anledning) frågan vad han tyckte om det och så svarade han något i stil med: ja mer behöver hon ju inte gå upp iallafall
    Och man såg att Annica blev märkbart ledsen, sjukt att jag fortfarande tänker på de varje gång jag hör deras namn i samma mening och blir ledsen:(

 6. T skriver:

  Den enda Marcelo skämmer ut är sig själv, inte nicci.
  Sen vill jag bara säga att vara en kameleont är i grunden en fin egenskap, man är empatisk och kompromissande samt sårbar. Det är inget fel i det och ju äldre man blir desto tryggare blir man i att man duger som man är.
  Marcelo är ett as med för mycket luft.

 7. V skriver:

  OT

  Hej, ett förslag bara. Skulle det inte fungera att köra igång med ”öppet spår” redan kl 21 på helgerna istället? Tänkte att 22 är rätt sent ändå, ifall man ska upp och jobba eller är allmänt kvällstrött, trots helg. Bara ett förslag dock😇

 8. Carrosnarro skriver:

  Det jag tänker med det här inlägget. Mmmm, ge mig kakan!

 9. Språllar skriver:

  Camcam du måste kolla in Gizmolinas blogg Gizmolinas.com hon är sambo (gift?) med norske Jon-Inge som är typ manager för Kygo. Dom har en dotter, bott många år i Oslo (där hennes blogg är stor) men sen 2 år bor dom i Gizmolinas gamla hemstad Luleå. Hon äälskar shopping, skämma bort sitt barn, långa sovmorgnar och kitschigt pynt, typ. Och är lättkränkränkt, typ. Och hennes stora förebild verkar vara Mickan i Solsidan…
  Missa inte!

  1. Språllar skriver:

   gizmolina.com ska det vara

 10. Malin skriver:

  Asså…hur gamla är dom? På riktigt alltså. Tycker så synd om tjejen.

 11. Anonym skriver:

  Något för THK att spela i vinter 🙂

  https://www.walmart.com/ip/Cat-Opoly-Board-Game/11035094

 12. Ess skriver:

  OT

  Skulle någon kunna hjälpa mig här inne? Det är så att min bästa vän idag fick veta att hennes försäkringsbolag inte tänker täcka mer än 3000kr efter att försäkringen på hennes älskade hund började att gälla efter att den fyllt 4 månader. Då hennes hund har fått diagnosen artros. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har googlat runt som en galning och alla säger samma sak.. Jag vet hur mycket hunden betyder för henne. Någon som vet om man kan överklaga då hn tog över hunden efter att den fyllt fyra månader + var oförsäkrad hos fd ägarna?

  1. Anonym skriver:

   Förlåt, jag vet inte om jag förstod helt. Menar du att du vill överklaga att försäkringsbolaget inte betalar ut pengar för en oförsäkrad hund? Sorry, jag kanske missförstod något

  2. Matilda skriver:

   Förstår inte riktigt, artros är inte en akut diagnos, ska den opereras? Är det fråga om op kan det inte vara mer är typ Max 20′ iom ej akut, annars rör det väl sig om sjukgymnastikövningar och ev medicinering. Det är givetvis omöjligt att uttala sig utan att se villkoren för försäkringen men spontant tänker jag att det inte rör sig om hisnande siffror även om försäkringen ej täcker.

  3. Mona skriver:

   Dixi Wonderlands hund har haft artros i flera år och jag vet att dom fick rekommenderas ett veterinär foder från märket Hills J/D. Det innehåller medicin för hundar med ledverk.

   Hon ger MSM tabletter/pulver som är 100% naturligt och finns även att köpa ekologiskt. Hennes hund loveubonzo på instagram är något av de sötaste jag sett och för att vara 12 år är han otroligt pigg. Värt att kolla upp 🙂

   1. Ess skriver:

    Åh tack Mona!! 💕💕

 13. kati skriver:

  ännu en liten mansgris…😥

 14. Anonym skriver:

  Det enda viktiga i Marcelos liv är tydligen att vara famous , nu har han skrivit ett nytt inlägg där han skriver ” bevis” om hur känd han är .. allt annat som skrivs om honom är tydligen oviktigt !

 15. Ess skriver:

  Problemet är att försäkringsbolaget endast ersätter upp till 3000 efter att de sett att hunden inte var försäkrad före 4 månaders ålder. Men då hon tog över hunden från fd ägarna efter detta, vilka dessutom hade den oförsäkrad. Så undrar jag om någon vet om det är möjligt att överklaga? Och nej. Dyrt är det väl inte iofs. Men min vän tjänar inte bra och har man djur så vet man att veterinär kostar. Då jag vet hur viktig hunden är för henne så vill jag att hon ska få möjligheten att testa olika metoder utan att pengar står i vägen.

  1. Anonym skriver:

   Tror inte överklagan går igenom om det inte finns någon klausul om detta i villkoren, vilket är väldigt osannolikt. Försäkringsbolaget bryr sig bara om huruvida hunden omfattas av försäkringen eller inte. De följer villkoren och gör tyvärr inte undantag för att vara empatiska.

  2. Matilda skriver:

   Men hur gammal är hunden nu? Spontant har jag svårt att se kopplingen att ersättningen sänks pga inte varit försäkrad innan fyra månader. Artros är ju generellt något som drabbar främst äldre hundar men det är kanske en grej från försäkringsbolagen. Som sagt, artros är op om hunden är yngre, eller sjukgymnastik kombinerat med typ glucosamin och ev medecin. Det är ingen dödsdom.

   1. Ess skriver:

    Hunden fyllde 9 år iår. Problemet upptäcktes förra året. Den har varit försäkrad hoa agira i x antal år. Ingen sjukdomshistoria innan detta.

    1. Matilda skriver:

     Det är ju inget konstigt att en nioårig hund drabbas av artros. Förstår inte vad vet rekommenderar för behandling som ej täcks av försäkring? Artros är främst en ålderssjukdom som kan hållas i schack genom att hunden hålls vid rätt vikt, dvs ej överviktig, och ledsmörjande glucosamin tex samt ev medicinering från vet. Det kommer nog bli bra, finns massa info om artros och hur man minskar besvären.

     1. Ess skriver:

      Tack Matilda!!

 16. S skriver:

  Är det Annica på bilden på Marcelos inlägg?

  Han verkar vara en sjukt oskön kille hursomhelst och Nicci börjar gå in på farlig väg. Har sjörövare erfarenhet av att så desperat försöka hålla ihop ett förhållande som den ena parten inte är särskilt intresserad av. Jag anpassade mig och ansträngde mig och vad fick jag för det? Ett förhållande jag till slut inte ville ha och bil självkänsla (självkänslan var nog inte skyhög från början dock). Nej, jag blev påmind om det nu, usch!
  Hoppas verkligen att Nicci inte slår mer knut på sig för att få det att fungera och inser att hon förtjänar bättre!

  1. Ida skriver:

   Funderade orimligt länge på hur du visste något om sjörövares erfarenhet av att hålla ihop förhållanden haha

   1. S skriver:

    Haha, det hade varit något😂😂 autocorrect förgyller livet!

 17. Nettan skriver:

  https://youtu.be/IX1m1b0vn2g

  Camcam!!! Har du sett detta? Iofs gammalt men ändå!!

  1. Nettan skriver:

   Funkar inte länken sök på Alex Schulman gör bort sig på youtube

   1. Shark skriver:

    Detta är ju dock ett skämt? Han har b la pratat om detta i sin podd.

 18. RebecKa skriver:

  Detta kommer från hans blogg ”Jag får väldigt mycket bekräftelse av folk och det är alltid kul och skulle ni lära känna mig så skulle ni älska mig precis som alla jag träffar gör (tror aldrig jag träffat någon i hela mitt liv som efter det ogillat mig även fast de hade en skev bild av mig innan, yes jag kan förtrolla folk), jag har en jävligt härlig aura och energi som smittar av sig och jag vill helt ärligt aldrig någon annan människa illa utan de blir snarare ofta missförstånd som kan göra att saker och ting skiter sig”

  Vi kanske ska ta och samla ihop ett gäng och träffa honom så han kan förtrolla oss =)

 19. Ullis skriver:

  Vilken nörd.. Sagt mitt om han!

 20. Josefin skriver:

  När jag söker på niccis instagram så står det att Annica följer henne?! Känns lite konstigt

 21. Anna skriver:

  Usch usch usch vad vidrig han verkar vara, Hoppas hon tar sitt förnuft till fånga och skiter i honom. Man undrar ju vad Annica tänker och tycker om det hela.. Hade jag sett att mitt ex behandlade en tjej såhär hade jag nog fan ifrågasatt vad tusan han håller på med. Det märks ju tydligt att hon inte mår bra av den här så kallade relationen.

 22. c skriver:

  På samma sätt som Nicci verkade följde Marcelo bloggmässigt då det gällde träning verkar hon följa honom också då det gäller inlägget om alkohol.
  Självklart kan det vara precis så hon tänker kring alkohol givetvis, men hur kan man inte få uppfattningen att hon egentligen skriver mycket av det hon skriver just för att han ska läsa det.
  Det är så jävla sorgligt.
  Och ju mer de båda bloggar ju mer tydligt blir det att de vill helt olika saker med livet (varandra).
  Jag hoppas hon lyckas släppa honom fort som fan, det vore synd om han skulle få krossa henne gång på gång genom att vara så ruskigt nonchalant, egocentrisk och jävligt omogen.
  Att hon hänger kvar är ju definitivt inte konstigt. Hon är ju så ung än och har inte hunnit gå på så många nitar och förmodligen inte hunnit lära sig signalerna när en kille inte är speciellt intresserad mer än när det passar honom och när han känner sig lite ensam och är i behov av bekräftelse, där han då helt plötsligt blir den mest underbara och drömmen om förhållande förblir stark, trots att han dagen efter bete sig jävligt illa igen.
  Han är så pass mycket äldre och har en helt annan erfarenhet av förhållanden är hon har.
  Samt att han verkar uppfatta sig som guds gåva till i stort sett allt. Vilket är en dålig kombo.
  För ruskigt så ocharmigt det är med folk som har hybris alltså.

  Puh, det här blev en hel novell…

 23. Rosa skriver:

  Vilket praktsvin.

  För att vara ärlig har nu hela mitt intryck av Annica ändrats totalt, med. Vad är hon för människa som varit ihop med och så nära någon sån här så länge?

 24. Anna skriver:

  Är det bara jag som får känslan att det kanske var Annica som skrev han blogg förut? Tycker språket och hur sättet är annorlunda nu!?

 25. Emma skriver:

  Jag fattade aldrig hur alla under och efter BB tyckte att Annica och Marcelo var ett såå fint bra par osv. Marcelo visade klart och tydligt i BB att han är manipulerande, verkar gå in för att bryta ned sina tjejer, samtidigt som han har brist på empati för andra.

  Man kan bara ana vad Annica tvingats ta emot och svälja under deras tid tillsammans. Hon stod ut alldeles för länge.
  Nu påbörjar han projektet att bryta ned en tjej till.

 26. H skriver:

  Kom ut ur garderoben nu Marcelo 🤗

 27. Är de bara jag som tycker att Nicci och Annica är lite lika till utseendet?

 28. S skriver:

  Tror tyvärr att Nikki och han som hon säger är på Sparesa nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla