Ett kyskhetsarmband i kärlekens tecken

15:00 14 Jan 2018

Michaela Forni:

Jag och D besökte Cartier-butiken en dag…
… där det blev ett väldigt romantiskt köp. Visar sen. Kände mig så pirrig och nykär efter detta.//Forni

Vissa av er trodde att Forniskan och hennes kärlek hade passat på att köpa förlovningsringar i Miami när de besökte Cartier.
Det hade ju inte varit SÅ himla otippat med tanke på att de varit tillsammans ett bra tag och verkar jättelyckliga tillsammans, men en av er kom att tänka på att Forni länge velat ha ett kärleksarmband från just Cartier.
För den som inte har koll på vad ett kärleksarmband så kan de liknas vid ett kyskhetsbälte fast för din handled.
Det skruvas helt enkelt fast vid din handled och sitter där till du skruvar upp det igen med den lilla skruvmejseln som medföljer.

Och vad skymtar vi på Fornis handled på Instastories?
Jag tror minsann att det är ett kärleksarmband! 🙂

Så här ser de ut och som ni ser är de allt annat än billiga så det kanske är mer av säkerhet som de skruvas fast så man inte tappar det?

Tack för tips!

77 kommentarer | “Ett kyskhetsarmband i kärlekens tecken”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  ”Tanken är att armband och skruvmejsel ska delas upp mellan den som ger bort armbandet och den som tar emot det, som en kärleksgåva. (En modern variant av ett kyskhetsbälte)” Så bara han kan låsa upp det. Stört ju, omodernt.

  1. 🎈 skriver:

   Men usch. Har alltid velat ha ett sådant. Visste inte att det är därför man har en skruv på dem

  2. Helena skriver:

   Herregud vad obehagligt

  3. A skriver:

   Otroligt löjlig kommentar. Armbandet är romantiskt!

   1. Anonym skriver:

    Romantiskt! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    1. Anonym skriver:

     Så obehagligt förminskande och hånfull kommentar. 🙁

     1. Anonym skriver:

      Är du kränkt nu? Naw

  4. Anonym skriver:

   Men herregud, man behöver ju inte se på det med så tråkiga ögon 😝

   1. Anonym skriver:

    Så sa man väl på medeltiden med.

  5. Happy skriver:

   Omodernt eller tidlöst, beroende på hur man väljer att se på det. Det designades 1969 och är fortsatt Cartiers storsäljare. Skruvmejseln är guld(pläterad) och förr kunde man få den som ett halsband så den också var ett smycke. Sanningen är den att armbandet kan öppnas med vilken skruvmejsel som helst, det är bara lite knepigt om man har den på höger arm och är högerhänt. Dessutom är man rädd att repa guldet. De är lite jobbiga att sova i ja, jag gissar att der blir som en pansar ju fler man har (Oksana nämndes nedan). Min man envisades med att köpa ett till mig, jag hade kanske valt något annat. Vi drack champagne och han skruvade på det, det var väldigt gulligt allting och sen dess går jag till Cartierbutiken om jag vill ta av det en längre period eller polera eller rengöra diamanterna på den (har roséguld med fyra diamanter). Så det blir så kyskt som man gör det till. Och min claim to fame var att jag var först med att gissa rätt, redan när frågan kom upp på Marcelo-inlägget! Jag tror de har köpt var sitt faktiskt, det var två askar på hennes story. Vi får se!

   1. Anonym skriver:

    Jag älskar armband, men hade tyckt att det var jobbigt att ha på mig ett och samma hela tiden, speciellt en sån där ”hård” modell. Annars tycker jag de ser fina ut. Visste inget om symboliken.

  6. Mal skriver:

   Som en handklov, fast modern och skitdyr så att lyxmärken också ska kunna tjäna en hacka på att kvinnor låses fast. Vid en man. Och vid ett ideal om vad kärlek och romantik är. Bokstavligen. Detta var det mest oromantiska och skeva jag sett i influäncervärlden i år 😧😧😧

 2. K-Town skriver:

  40 000 kr, herrejävlar. Hade hellre köpt förlovningsring då…som jag dessutom kan ta av mig när jag vill 😛

 3. Krösamaja skriver:

  Vilken klaustrofobisk känsla!
  Annars kan man åka till valfritt nöjesfält och skaffa åkband, omöjligt att få av.. Eller varför inte ett sånt där armband man får på sjukhuset. Samma feeling.
  Romantiskt. Jag vill låsa fast dig till detta armband. YOU ARE MINE NOW!! *ondsefullt skratt*

 4. FFSaraFP skriver:

  Ständigt detta shamande på folk som väljer att göra dyra inköp. Vi kan väl börja med att konstatera att smaken är som baken och att Forni och hennes snubbe har råd med detta lika mycket som Blondinbellas fling har råd att köpa Chanelskor utan att det berör plånboken nämnvärt.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Shameande? Vem har shameat?

   1. Krösamaja skriver:

    Ty du skola känna skam för den skamsna reaktionen som påkallades av detta skammande inlägg. Vi skall alla stå lika inför gud med eller utan guldlänk, dock skall dessa varelser ICKE känna skammen att de är bättre än oss dödliga varelser på jorden som icke har penningar och kameler över till så dyra materiella tingest.
    ÄNDOCK kan dessa materiella tingest ge upphov till stick i ögat hos dödliga så kallade ”icke-influerande folk”.
    Men vi skall alla en dag samma väg vandra, så vi skall icke haka upp oss på all skam i livet utan leva det liv gud gav oss och älska hejdlöst!
    Lev länge och väl! <3

  2. W skriver:

   Knappt shameande snarare brist på analys här. Det handlar om att ens kärlek/relation ej får va sämre än de andras. Hennes bästis Amanda fick ju en av sin man, sen fick margaux en av jacob och såklart kan forni ej va sämre. Vem är näst, dasha?
   Jag kan säga såhär; hade dem här killarna verkligen haft råd till dessa presenter samtidigt som dem umgås med sina barn – okej. Men titta på Amanda – lever lyxliv men maken jobbar ihjäl sig. Hållbart 👌🏾 Klart man då måste kompensera med dessa dyrgripar.

   1. W skriver:

    GLömde dock säga att dem är jävligt snygga o hade oxo blivit lyrisk över att få en. Tror dock jag hade tröttnat, dem är ju inte direkt speciella eller kräver någon kreativitet från partnern. Varenda kardashian bär tre-fyra stycken…

   2. e skriver:

    1. Vem är amanda?
    2. Margaux har väl inte fått ett av jacob? eller har jag missat något?

   3. m. skriver:

    Dasha önskade sig ett love bracelet i julklapp! Det kommer nog ett snart 🙂

    1. xox skriver:

     Dasha har gnolat om ett love bracelet sen typ 4 pojkvänner tillbaka. Skulle bli genuint förvånad om hon fick ett.

     1. Anonym skriver:

      😂😂😂😂😂😂😂😂gnolat

   4. Ka skriver:

    De* här killarna.

   5. Hedwig skriver:

    ”…hade dem här killarna verkligen haft råd till dessa…”

    Kontroll:
    ”…hade jag verkligen haft råd till dessa…”
    eller:
    ”…hade mig verkligen haft råd till dessa…”

    och återigen, är du osäker på om det ska vara de/dem skriv bara DOM!

    1. Anonym skriver:

     Rätt usel minnesregel eftersom det kräver att man ska komma ihåg om de hörde ihop med jag eller mig. Lättare att översätta meningen till engelska. They=de och them=dem. Man behöver inte vara särskilt bra på engelska för att höra vilket som är rätt. Ex ”They went to the store” inte ”them went to the store” och därför är det på svenska de åkte till affären. Easy peasy

     1. A skriver:

      Det är inte alls alltid så lätt. Exempelvis: ”kan du räcka mig de/dem där pennorna”. Går inte att ersätta med they/them.

     2. Anonym skriver:

      Men den minnesregeln är ju likvärdigt ”usel” då enligt dig själv det är ju lika ”mycket” att komma ihåg…

  3. Anonym skriver:

   Hon shamar inte, det är snarare vi i kommentarerna som gör det men inte på grund av det dyra köper utan på grund av armbandets betydelse – kyskhetsbälte, att behöva be im lov för att mannen ska låsa upp det om man vill ta av det.

 5. A skriver:

  Hade hellre valt en förlovningsring 🙈

  Så roligt för övrigt att Forni ville ha sitt första barn när hon var 25 men det verkar hon skjuta upp. (Obs helt rätt tycker jag, önskar jag väntat några år med barn så vi också hunnit göra några fler ”vuxenresor”, men vår tid kommer väl igen :))

  1. Ka skriver:

   25 var väl det perfekta för henne just då men livet blir inte alltid som man vill, tycker din kommentar inte var snäll.

  2. Anonym skriver:

   Men så är det ju för de flesta. Så lätt att sitta och säga en ålder där man tror att man skulle vara redo, och sen när den åldern kommer så inser man att det inte är rätt ännu. Jag trodde också jag skulle ha barn vid 25 men nu är jag 26 och tycker 30 känns bättre 🙂

   1. Kim skriver:

    Tack ! Behövde höra det där

   2. Lejonhjärta skriver:

    Ja det var samma här. När jag var 20 tyckte jag att perfekta åldern att få barn var 26, det tyckte jag inte när jag fyllde 26…och nu är jag 30 🙂 nu känns det mer aktuellt än någonsin och för min del är jag glad att det inte var aktuellt vid 26 för då hade det blivit med fel kille 🙂

  3. K skriver:

   Du har ingen aning om hur situationen ser ut för dem med barn. De kanske har försökt i ett år, fått missfall, gjort 3 IVF-försök och ännu inte lyckats. Eller så kanske Michaela sörjer varje dag att Damon inte vill ha barn ännu. Alla har inte privilegiet att välja när man får barn. Jag tänker att man ska undvika denna typ av kommentarer, de kan göra så himla himla ont att läsa/höra.

 6. CHarlotte skriver:

  Fast vadå kyskhetsbälte? Armbandet fyller ju inte direkt ngn funktion men själv älskar jag mitt och tycker det är fint (har dock skruvmejseln själv, haha)!

  1. e skriver:

   ”hitta liknande” – du menar köpa fake.

 7. Toto skriver:

  Oksana Willhelmsson visade här om dagen upp ett diamantstrött nytt armband hon fått sv Chippen på Instastory. Säkert GALET dyrt! Men vad som redan satt på armen var 3 (TRE!!!!) Cartier love braclets med diamanter. Tre stycken! Lycklig sate!

  1. Nina G skriver:

   Kommer ihåg den tiden då Kylie Jenner hade typ 6 st på en armled. Snacka om att vara extra haha

  2. ♥️ skriver:

   Jag tänker mest att det ser vulgärt ut. Att skryta om pengar är nåt som jag inte attraheras av.

  3. Sandra skriver:

   Prylar gör en inte lycklig… Otroligt tråkigt armband! Smaken är som baken!

 8. Sarah skriver:

  Men om man nu skulle göra slut, är det då man vill stå och ödsla tid på att låsa upp ett kärleksarmband? ”Öh dumskalle, innan du packar ihop dina saker och flyttar ut så får du leta fram skruvmejseln och låsa upp mitt armband”

  1. Mickan skriver:

   😂 Nån har varit otrogen och man hatar varann och ba’ måste knacka på sen och be om nyckeln

   1. Anonym skriver:

    Blir blixtbesök till garaget och knipsa med avbitartången.

  2. Anonym skriver:

   En vanlig skruvmejsel borde väl också funka eller?

  3. Lotta skriver:

   Jag undrar om prinsessan Madeleine var tvungen att be om nyckeln från Jonas…

   Fint armband och romantiskt, för stunden, men skruvmejseln borde båda ha tillgång till…

   1. ♥️ skriver:

    Lite samma panik som när man inte hittar den där lilla grejen för att öppna till sim-kortet för de me iPhones

    1. Anton skriver:

     Det går lika bra med en säkerhetsnål el dyl. Tryck lätt tills det lilla facket öppnar sig. Mojängen som kommer med en ny iPhone har inget magiskt över sig i jämförelse med andra liknande prylar som kan öppna SIM-facket.

     1. Vic skriver:

      Typ samma som med den här skruvmejseln då. Är nog inget speciellt eller magiskt med den(förutom att den är guldplederad)

    2. Hedwig skriver:

     ”…för att öppna till sim-kortet för de me iPhones…”

     ”…för att öppna sim-kortet för vi med iPhones…”
     eller:
     ”…för att öppna sim-kortet för oss med iPhones…”

     1. Jenny skriver:

      Men va är du för en människa?!

      1. Hedwig skriver:

       Homo sapiens, vad är du Homo floresiensis?

      2. 🎈 skriver:

       Fattar nada 😂

 9. Nina skriver:

  Jag är jätteglad över mitt lovebrace, tack maken 😍. Första gången jag såg ett var för evigheter sen i en tidning på drottning Silvia.

  Det verkar vara en bloggtrend just nu då många har ett, allt främst Monasuniversum till Graafskan.

 10. Nina skriver:

  *från

 11. R skriver:

  Vad jobbar hennes snubbe med?

  1. Louise skriver:

   Damon jobbar på Cure Media som sysslar med influencer marketing. Praktiskt, eller hur?

   1. Anonym skriver:

    Omg!!!! Det är därför hon får all reklam !!!!!

 12. AggP skriver:

  Kan vi bara konstatera att bajsnödiga Forni som är så otroligt icke inspirerade bara vill ha saker som alla andra likasinnade? Som Chanel väskan. Älskade den förr, nu orkar jag inte se den pga alla bloggerskor dödat varumärket. Hemmen ser fan likadana ut. Dom klär sig likadant. Har samma väskor/smycken. Snacka om osäkerhet och rädslan att inte göra rätt…… snark! Hur går d förresten för Forni? Hinner hon vila upp sig på denna resa för att klara av att ”jobba” en eller två veckor innan hon börjar tjura igen……TÖNT!

  1. Anonym skriver:

   SPOT ON!!

   Jag ville alltid ha en Chanel väska men nu skulle jag faktiskt aldrig köpa en så trist och samma med Birkin bag. Inte för att jag har råd med Birkin men ändå ni fattar poängen 😂😂😂

 13. Anton skriver:

  De där armbanden verkar vara istället för hänglås på ett broräcke då. Hänglås för nyrika 🙂

 14. Anonym skriver:

  Som jag önskade att folk gick till en riktig guldsmed eller silversmed och beställde. Cartier är gjort i fabrik

  1. Jen skriver:

   Håller med! Varför betala mer för ett märke för ett smycke som är o-originellt?

   Min man frågade innan vi gifte oss vad för slags ring jag ville ha, då tog han upp tex tiffanys eller cartier men jag sa att jag hellre ville ha en one of a kind-ring så han gick till en juvelerare, köpte en diamant och bokade en tid, så gav han mig diamanten så fick jag designa min egna ring hos juveleraren. Älskar min ring så otroligt mycket, nästan lika mycket som min man! ❤️

 15. Anonym skriver:

  Hellre ett smycke som går att ta av, som örhängen eller ett hslsband. Mina ringar jag fick i samband med förlovning och vigsel älskar jag, men använder inte ens. Smycken är inte så praktiska om man tränar mycket (som jag gör). Särskilt ringar tycker jag ger sämre grepp. Går ju förvisso att ta på och av men är för lat för det. Är dessutom en riktig slarver. Min man köpte ett halsband till mig för 4000 kr som jag tappade bort. Tog av det innan träning och har glömt var jag lagt det. Hade avskytt ett armband som varit krångligt att ta av, dessutom hade jag säkert tappat bort det när jag väl hade tagit av det, men hey, tur vi alla är olika.

 16. Malinne skriver:

  Sover och duschar man med det på?

  1. Nina skriver:

   Svar ja.

  2. Laura skriver:

   Verkar ju opraktiskt att stå och fumla med skruvmejseln när man har schampo i ögonen 🙂

   1. Jen skriver:

    Schamponerar du håret innan du går in i duschen? 😜

 17. Aa skriver:

  ”Hmm… vad ska vi nu lägga pengar på? Vi köpte ju en ny soffa för 55 000 för några veckor sedan. Vi kan ju boka en till resa medan vi är på resan! Sen kanske lite fler kläder? Men nåt maffigare? Åh jag vet! Ett kyskhetsarmband har vi inte!”. Nej förlåt, men vissa saker känns bara så… ursäkter för de rige att lägga pengar på haha. Låter ju dock som den påminner om en förlovning. Men är man inte redo får man väl köpa kyskhetsbälten för att slå undan alla frågor på ”När det är deras tur”. Vilket för övrigt är lite tråkigt att spekulera om. Precis som det är när folk ska fråga när ett par ska skaffa barn, som Kenza skrev om 😛

 18. Anonym skriver:

  Att hennes kille ger henne detta svindyra armband först efter 5 år tyder på att han inte vill fria till henne och försöker köpa sig tid

  Många killar köper dyra presenter istället för att fria för att slippa.
  Om man kan köpa ett Love Bracelet har man råd med en förlovningsring också….

  Varför vänta 5 år med att ge denna present när tjejen (forni i detta fall) sagt hon vill gifta sig med honom och spendera resten av livet med honom om och om igen!?! 🤔🤔🤔

  Så många gånger hon hintat i sin blogg så blir tom jag stressad av att läsa det 😂😂😂😂

  1. Laura skriver:

   Forni vågar väl inte fria själv.
   Om inget hänt kan hon faktiskt fria på skottdagen 29 februari 2020 – det är bara två år dit och tiden går fort när man har roligt. Eller?
   Det blir mycket riktigt fem år tillsammans i sommar:
   http://forni.se/2017/06/15/fyra-ar/

  2. Siri skriver:

   F fyller 29 år och D 34 år i augusti.
   Vet inte om det har någon relevans i sammanhanget.

  3. Paulina skriver:

   Men det kan vi ju inte veta. Kan finnas en massa andra anledningar till att inte fria. Jag och min kille har varit tillsammans i snart sju men är båda överens om att vi vill gifta oss inom ett år från att vi förlovar oss. Dock vill vi ha en stooor fest då och känner inte att vi har råd med det just nu, finns så mycket annat vi vill göra först.
   Forni och D har förhoppningsvis också en öppen dialog om hur de vill leva sitt liv ihop och kanske är ett frieri inte aktuellt för tillfället.

   1. Anonym skriver:

    i ert fall kanske de stämmer men i forni och hennes killes fall så är det inte så, de har ju råd att åka på hur många dyra resor som helst per år och shoppa dyra saker. Så pengar är nog inte problemet.
    Hon har ju hintat om de så mycket också att de blir skumt, av vad jag hört om Damon så verkar han inte direkt vara giftas-typen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla