Farmor Maggan liksom…

14:00 2 Jan 2018

Magdalena Graaf:

All Superhot grandfathers. Take your pick!

Nu är min största ORO att Paulina och Lance inte skydda sig. Min nr1 skräck skulle vara samtalet: ooops vi ska ha en bäbis (säkert jag som säkert får passa en massa)

Min andra skräck är att bli farmor. Jag är alldeles för ungdomlig och fräsig!
Den VÄRSTA SKRÄCKEN???
Det skulle vara Filip. Jag skulle inte kunna titta på honom, jag skulle få skrubba mig och duscha i fosterställning.
ATT LIGGA MED EN FARFAR?? Fy tusan vad avtändande.//Maggan

Man Maggan! Det finns ju mänger med far och morfäder som är superheta ju! 
Ni har ingenting att oroa er för och förhoppningsvis så är både Paow och Lance tillräckligt medvetna så att de använder skydd eftersom jag tvivlar på att Lance vill bli pappa vid 17-års ålder.

Och om man ska se det riktigt, riktigt tekniskt så är det ju inte inte Filip som bli farfar utan Magnus Hedman.
Visst kan du tänka dig att ligga med en styv-farfar, Magdalena? Det är ju en heeeeeeelt annan sak! 🙂

Tack för tips, Marina!

65 kommentarer | “Farmor Maggan liksom…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Förlåt men vilken bimbo…
  Nej förresten.
  Vilken bimbo.

  1. I skriver:

   Varför?

   1. Anonym skriver:

    Därför.

 2. Omnomnom skriver:

  Jag är mer rädd för att mina barn ska få barn för unga än att jag ska bli mormor. Ut och lev och fundera sen på OM ni vill ha barn, det är inget måste i livet.

  1. Ajlin skriver:

   Äsch då. För vissa är det väl kanske livet. 🙂 Alla vill inte backpacka i Asien eller gå bartenderkurs på Magaluf eller vad det nu är ungdomarna gör för att leva these days. 🙂

   1. Omnomnom skriver:

    Nja nu är just det kanske inte något jag ser som att leva livet, utan att man har möjligheten att leva 100% för sin egen skull och tid att hitta sig själv innan man behöver fostra en annan 🙂 Skulle jag inte få barnbarn så hade jag absolut inte blivit besviken, det kan finnas massa anledningar till att det blir så.

   2. Anonym skriver:

    Eller utbilda sig kanske? Vissa har även dem ambitionerna. Bara för att man inte vill avla av sig i ung ålder betyder det väll inte att man hänger på bargatorna i magaluf:)

  2. E skriver:

   Nej det är inget måste. Men om inte mina barn gör mig till mormor och farmor då blir jag sjukt besviken. Kommer såklart inte nämna min besvikenhet för dem men jag kommer känna så

   1. Mikaela skriver:

    Oj, så känner absolut inte jag. Den tanken har aldrig slagit mig.. Jag blir sjukt besviken (ledsen kanske) om de inte gör vad de blir lyckliga av gällande barn-delen

   2. Ajlin skriver:

    Är det inte bättre att du inte tar barnbarn för givet och istället blir glad om du får några? Dina barn kanske inte KAN få barn av olika anledningar. 🙂

    1. Marie skriver:

     Helt rätt, jag vill inte ha barn och mina föräldrar har accepterat det nu, men ändå känns det som jag gjort dem besvikna ibland.

   3. 🦊 skriver:

    Men va? Besviken hur? Är de på något sätt skyldiga dig barnbarn eller hur tänker du nu?

    1. I skriver:

     Hon skrev inte att hon blir besviken på sina barn. Men klart man kan känna sig besviken/ledsen om man längtar efter barnbarn och aldrig får några. Det är inte fel att känna som man känner.

    2. Rebecca' skriver:

     Äsch sluta tramsa. Klart hon får känna besvikelse. Tror jag de flesta skullw göra.

     1. Anonym skriver:

      Tråkigt att folk ska vara så jäkla pk och sitta och bestämma vilka känslor som är rätta att känna.

      1. E skriver:

       Helt ok att känna dessa känslor, men mindre ok att dela med sig av känslorna till sina barn….

       1. Anonym skriver:

        Klart man inte nämner det för sina barn, och det skrev personen som tog upp detta att hon såklart inte skulle göra heller.

    3. T skriver:

     Besviken på samma sätt som man pga slumpen inte kan få några egna barn tänker jag. Eller om det regnar en dag när man planerat en picknick. Alltså inte besviken på någon person utan bara ledsen att man inte får något man hade hoppats på & föreställt sig.

     Går säkert lättare att hantera om man erskänner känslan för sig själv och jobbar med acceptans än om man skäms för att känna så.

   4. anna skriver:

    Alltså jag vet föräldrar som resonerat så när de funderade på om deras barn var gay (befogad frågeställning,men det hör absolut inte hit.) Att det JOBBIGASTE som kan uppstå om ngn/ens barn Kommer Ut,är att man själv därmed (kanske) inte får barnbarn. (Detta var ett antal år sen,ska tilläggas. men syftar på 40-talistföräldrarna)

   5. T skriver:

    Jag har noll barn och är 26 år men kände ändå en sån längtan efter att ta med barnbarnen på bio i mellandagarna. Tänk vad mysigt det hade varit!

 3. Sia skriver:

  Trodde jag precis läste ett blogginägg från en 15-åring, somliga växer aldrig upp. Att hon har följare är obegripligt!

  1. Steffi skriver:

   Instämmer helt kan inte heller förstå att det finns människor som följer bloggen! Blotta hela sitt och sina barns liv för allmänheten, bara för att tjäna pengar. Men, så länge det finns lättroade läsare…

 4. Anonym skriver:

  Intressanta kommentarer hos Bella om att hon tar en ledig dag innan hon hämtar kidsen. Fangirlsen blir galna när någon påpekar att hon borde prioritera tid med barnen framför pedikyr (eller huruvida det är ok att vara lefig med barnen på dagis) så någon diskussion är det knappast frågan om…

  1. Ann skriver:

   Men suck. Ungarna är ju inte ens på dagis och bytet sker vid fyra.

 5. Maria skriver:

  Börjar garva när jag tänker på sjukheten i att min mamma skulle skrivit något liknande om mig när jag var i den åldern. Det är så olika hur folk är verkligen.

 6. G skriver:

  Blivit mormor till en pojke och en flicka under året som gått. En av mina döttrar strax över 20 den andra snart 30. Vi umgås varje dag och har jättekul. Gud så mycket vi får skratta åt alla härligheter barnbarnen gör. Dessutom finns det en ” hot morfar som jag är galen i ..

 7. X skriver:

  Måste fråga. Jobbar ni på att få bort strecken som alltid finns i kommentarsfälten och ibland i inläggen? Tycker att det är tråkigt att man inte kan läsa allt. 🙁
  Sedan undrar jag om Nellies mamma inte borde reklammärka alla liveposter hon gör på Instagram om Tessie? Eller är det så att man inte behöver det om man inte får betalt för själva inlägget, trots att man jobbar där? Nellie själv verkar ju trots allt ganska duktig på att märka ut sponsrade poster.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag kommer inom en snar framtid lämna Nöjesguiden och då kommer förhoppningsvis alla buggar försvinna 😘

   1. Anonym skriver:

    Äntligen!! Hoppas att nästa ställe tar hand om dig och dina läsare bättre!

    1. Bloggbevakning skriver:

     Tack! Det hoppas jag också! ❤️

 8. Anna B skriver:

  Usch jag vill inte veta att Paow och Lance har sex :/

 9. M skriver:

  Om man går i skolan lär man sig, exempelvis, hur barn blir till. Kan inte fatta att man låter sina barn hoppa av gymnasiet. Men alla är såklart olika inställningar och har även olika förutsättningar att klara av det.

  1. Anonym skriver:

   Man kan inte tvinga sina barn att gå kvar.

  2. Sia skriver:

   Det är ju fivilligt att gå gymnasiet

  3. T skriver:

   Skulle tycks det var helt OK, till och med positivt, om mit barn sket i gymnasiet för att jobba. Komvux finns, och många gör ett bättre jobb där efter att få tagit del av arbetslivet än när de tonårsslappar sig genom gymnasiet som 18-åringar och går ut med massa E:n.

   Däremot skräcken att ha en ung vuxen som sitter på kammaren och gör ingenting och vill bli försörjd! Näe fy fan. Vet ej vilken kategori L hamnar i? 🤔

 10. anonym skriver:

  Har hon inte fått barn med alla hundratals hon slaskat omkring med innan så är det nog ingen risk.

  1. Joppe skriver:

   Ouch! Lite väl hårt ändå va?

  2. Sanna skriver:

   ”På uppkörda vägar växer inget gräs”? Fräscht sätt att se på andra, anonym…

   1. Anonym skriver:

    Fast det kan mycket väl vara sant. Jag hade en massa oskyddat sex när jag var ung och blev aldrig gravid, trodde att jag hade tur. Men så visade det sig att jag skulle ha otroligt svårt att få barn på naturlig väg. Inget konstigt att påpeka en sannolikhet liksom.

    1. T skriver:

     Men har ni någon aning om huruvida hon haft skyddat eller oskyddat sex? Annars säger det ju noll och ingenting om sannolikheten? Eller för den delen om hon gjort aborter eller käkar friskt med dagen-efter-piller. Låter mer som någon som vill vara elak,

     Sen brukar ju lösaktighet mätas i hur många olika man har sex med snarare än hur ofta man har sex, vilket dock knappast inverkar på barnproducerandet, så tycker det verkar vara ett rätt kasst mått generellt. Även om en singel på 23 år skulle haft 200 olika engångsligg i sitt liv så har ju säker de flesta 23 åringar som haft pojkvän sen 16 haft mångdubbelt så många samlag, och borde således fått fler barn om vi nu bara ska anta att folk skiter i skydd, eller hur?

     1. Anonym skriver:

      Hej Sheldon!

      1. T skriver:

       Haha det gjorde mig glad 🙂

  3. Anonym skriver:

   ”Slaskat omkring med”? Modernt synsätt…

   1. A skriver:

    Kan vara välbehövligt med ett gammaldags synsätt hos många nu för tiden nä det kommer till den biten.

    1. M skriver:

     Mja kanske. Om man anser att även människor med penisar ska vara återhållsama också. Annars bör man bara vara tyst.

    2. Sia skriver:

     verkligen inte! Du har inget med att göra hur många någon har knullat.med, jobba på dina.försommar ist!

 11. Anonym skriver:

  BONUSfarfar låter såå mycket bättre än STYVfarfar !!

  1. 🧐 skriver:

   ”En farfar som är styv är en bonus man inte vill ha”

   -stofiloteles

   1. Luna skriver:

    så sant… började benämna min pappas fru som styvmamma när jag var liten för jag inte gillade henne och tyckte det lät hårdare, nu har vi en bra relation men ordet har hängt kvar!

  2. E skriver:

   Det kanske det gör, men det betyder ju inte att det är så det känns. Jag är uppväxt med någon som jag inte ens vill kalla styvfar. Någon bonus var han definitivt inte!

 12. Karin skriver:

  Värre är väl att två arbets- och bostadslösa ungdomar i ett nytt förhållande bli föräldrar än att en åldersnojjig kvinna bli mormor/farmor.

  1. Anna skriver:

   Exakt, min största oro skulle vara att min son blir tonårsfar. En 17 åring är inte redo att ta på sig ett sådant ansvar! Och med stor sannolikhet kommer inte relationen hålla.

 13. Mia skriver:

  Jag tror absolut att dom blir gravida 2018. O det tror jag Maggan oxå tror.

  1. Anna skriver:

   Ja och inom loppet av två år så kommer Paulina vara singelmorsa . .

 14. AM skriver:

  Jag har följt Maggan väldigt länge och gillar henne väldigt mycket, men sedan en tid tillbaka finns det något i hennes inlägg som ”oroar”. Hon försöker vara lika roligt provokativ som vanligt men når inte riktigt fram.
  Någon annan som reagerat?

  1. Ann skriver:

   Japp, hon är bara pinsam med sina grimaser och barnsliga inlägg.

  2. Anna skriver:

   Vad är det du gillar?

  3. AB skriver:

   Håller med! Ngt går igenom som oroar…

 15. J skriver:

  Haha, här sitter jag o sambon och önskar att vi kunde skippa tills ens blir mormor/morfar. Vi har inte ens barn än haha. Men aaaw verkar ju så jävla gulligt att vara mormor/farmor! Jag tror det är väldigt fint och speciellt att bli just mor-eller farförälder. Typ som att kretsloppet blir slutet ❤️

 16. M@rie skriver:

  När man är så utseendefixerad och vikthetsande som hon är förstår jag att hon inte vill bli farmor.
  Själv är jag superglad över att vara mormor, men vi är ju alla olika.

 17. Ann skriver:

  Hon är så omogen! Tröttsam.

 18. Xx skriver:

  Så omogen, dessutom är det väl Magnus H som är pappa och i så fall blir farfar.. Hon utnyttjar verkligen sonens relation med Paow, dels,för att göra sonen mer känd och dels tills till sin egen fördel.
  Väx upp människa, du har fyra pojkar, var en förebild för dem… Dags att bli vuxen..helt otroligt att hon har så många följare.. skrämmande låg nivå..

 19. Anonym skriver:

  Två reflektioner. Det ena är att hon vet hur hon ska dra klick till sin bligg. Den andra att hennes önskan om att inte bli farmor och uttryck för det kan få helt motsatt effekt än den hon uttrycker.

 20. Gröna ärtor skriver:

  När har denna kvinna någonsin varit mogen? Svar: aldrig! Hon har varit likadan sedan 90-talet. Förväntar mig inte mer av en föredetta utvikningsbrud som har ansiktet fullt av fillers…

 21. Linnéa skriver:

  Jag kan säga såhär. Min pappa är narcissist ut i fingertopparna och senaste åren har inte något gott kommit ur den människans mun. Även dödshot har slinkit ut.. Ändå svarar jag 9/10 gånger när han ringer. För jag kan inte släppa hoppet om att han KANSKE ändrat sig. Eller som Lady dahmer skrev, han börjar bli gammal, kanske dör, dålig vana, den lilla självrespekten man byggt upp flyger ut genom fönstret på 2 min, vafan gör man liksom. Det är en hopplös situation. Man förtjänar bättre och det vet man, ändå tar man det. Why?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla