Här vare kroppshets!

11:10 23 Jan 2018

Angelica & Jessica Lagergren:

Som ni säkert redan vet samarbetar jag och Jessica med Akademikliniken. Nästa vecka ska vi ut på en turné, vi kommer till Helsingborg och Norrköping. När vi åkte runt på våra event sist läste jag på massor om CoolSculpting och nu har jag fått testa det. Det är en metod där man fryser bort fett.

Evelina Lindberg arbetar som hudterapeut på Akademikliniken och det var hon som utförde behandlingen på mig. För mig känns det viktigt att gå till en kunnig och utbildad person när jag gör skönhetsbehandlingar. //Angelica

Inlägg som detta av Jessica Lagergren framstår som ordentligt skenheligt med tanke på att systrarna nu har ett samarbete med Akademikliniken och till och med ska åka på turné med företaget.
Tidigare hette det att ”I år har jag bestämt mig för att inte störa mig på groparna i låren och istället vara stolt över min rumpa. (Som jag för övrigt har haft komplex för i en herrans massa år)”Angelica och följande kom från systern Jessica:

Jag la upp en bild på mig i min baddräkt också och det var inte för att skapa en likesfest utan för att jag är oerhört stolt över mig själv. Jag har tagit ett beslut att hitta ett sunt förhållande till mat och att må så bra i mig själv som jag bara kan. Och det är inte det lättaste.
[…]
Tänk vilken rolig sommar vi hade kunnat ha om vi bara hade insett att vi duger precis som vi är. Ett bra kroppsideal som Hanna Östebo står bakom är Sizelycklig. Det är exakt det jag är, sizelycklig!”//Jessica

Tydligen så kastades ”Size Lycklig” och att vara stolt över sin kropp ut genom fönstret i samma stund som Jessica och Angelica erbjöds gratisbehandlingar av Akademikliniken.
Värderingar verkar bara vara roliga att ha tills dess att man erbjuds att gratis modifiera sin kropp och fokusera på alla ställen på kroppen som man är missnöjd över.
Angelica ville testa att frysa bort sina ”kärlekshandtag” som inte vill försvinna efter två täta graviditeter oavsett hur mycket hon tränar och tydligen är det viktigare att få bort dem än att skicka signaler till sina egna barn och sina läsare att man faktiskt duger som man är.
För om Angelica känner sig missnöjd över sin kropp – vad säger det då om mig och alla andra som kanske har större kärlekshandtag än vad hon har?
Att vi omedelbart borde boka in cool sculpting, fettsugning, korsettprovning och allt där emellan för att få en kropp som duger?

Tack för tips!

83 kommentarer | “Här vare kroppshets!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Riktigt dåligt, vänder kappan efter vinden. Ytterligare ett exempel på köpta människor.

  1. Anonym skriver:

   Jag har aldrig följt systrarna på sociala medier, kommer bara ihåg när de medverkade i Du är vad du äter för många herrans år sen…

 2. ira skriver:

  Alltså hon får ju göra hur många behandlingar som hon vill men jag tycker det blir skevt när man samtidigt försöker vinna poäng i grenen acceptera sig själv som man är. Snacka om att pissa i förtroendeskåpet.

  Jag är faktist imponerad av det tvära kastet.

 3. Harmagedon skriver:

  Hon måste väl betala räkningarna. I guess…

 4. Angie skriver:

  Angelica sa ju dessutom för några veckor sen i podden att hon fixade brösten i höstas. Men att hon inte tänker skriva något om det på bloggen/Instagram pga ej relevant eller något sånt.

  1. Anonym skriver:

   Men att frysa kärlekshandtagen var relevant? Kan det va så att hon inte fick bröstoperationen gratis och därför inte ”behövde” skriva om den i bloggen…

  2. Emma skriver:

   Verkligen? Helt galet att de pratar då om ”att duga som man är”. Kommer ihåg när hon åkte och färgade håret 5 dagar efter förlossningen av andra barnet medan jag inte tänkte på sånt 5 månader efter förlossningen.

   1. Harmagedon skriver:

    Ha! Orutinerat att inte se till att ha håret nyfiffat inför förlossningen.

    1. Ha, jag hade som plan att sminka mig inför förlossningen. Fråga mig inte varför! Det blev dock inte av, åkte in till förlossningen vid 6 på morgonen, hade inte sovit något, hade ingen tanke på att sminka mig, ännu mindre hur håret såg ut 🙂

     1. Anonym skriver:

      Sminka sig 😅 när man endå ska ligga där o skrika o gråta i 8 timmar 😜 jag hade som plan att iaf raka mig där nere då jag inte hade gjort det på månader 😅 men ungen valde att komma 2 veckor förtidigt o inte fan kunde eller hann jag raka mig. Men men när jag väl låg där o krystade kunde jag inte bry mig mindre om hur jag såg ut. Det enda viktiga var bebisen. ☺

      1. Josse 🤱🏻 skriver:

       Med första sonen så tog tog värkarna i duschen samtidigt som jag ansade kroppen på hår 😅

       Innan båda mina förlossningar har jag målat i mina ögonbryn. Visar mig inte utan ögonbryn, då jag ser ut som Marilyn Mansons okända syster.
       Och ja, jag ska tatuera in dom. Står högst upp på önskelistan!

     2. Bulle i ugnen skriver:

      Jag fick någon sorts kroppsbehårings-panik och stod i duschen med de första värkarna och kletade in benen med Veet. Missade med största sannolikhet tussar lite här och där, men just då var det heeeelt rimlig sysselsättning.

  3. Johanna skriver:

   Vet du vilket avsnitt det var som hon pratade om brösten?

   1. S skriver:

    Avsnitt 161 skulle jag gissa på.

    Tror även hon gjort någon mer operation som hon inte gärna pratar om.

    1. Elin skriver:

     Hon har väl gjort en gastric bypass?

     1. Sara skriver:

      Japp det stämmer. Samtidigt ljuger hon i podden och säger att tuttarna är den enda plastikoperationen hon gjort.. muppigt.

    2. J skriver:

     Ja hon har gjort en GP och brösten flera gånger. Jessica har gjort brösten 1 gång.

     1. Elin skriver:

      What? Brösten flera gånger? Och Jessica också? I´m intrigued! Berätta mer! Please! 😜

     2. Anonym skriver:

      Angelica berättade i någon podd att hon gjorde brösten när hon var yngre men att hon fick ta ut implantaten då de var av den sorten som var farliga. Hon valde då att inte sätta in nya inplantat men har uppenbarligen gjort det nu. Huruvida Jessica gjort brösten vet jag ingenting om.

 5. Anonym skriver:

  Jag tror att få kvinnor är såpass nöjda med sin kropp att om någon kom med ett erbjudande som sa ”du kan bli helt nöjd om du gör detta” att de skulle tacka nej. Det är så djupt rotat i oss och idealen är ouppnåeliga av en anledning, ingen tjänar pengar på en nöjd kvinna. Kampanjer som sizelycklig od känner jag är energi kastat åt fel håll, missnöjet kommer i grunden inte från oss och därför borde vi lägga krutet på att 1) sluta kommentera andras kroppar 2) sluta se smal=hälsosam 3) fundera på varför man vill göra ett ingrepp, väga ett visst tal eller träna en viss kroppsdel och inte nöja sig med ”för att jag vill”.
  Angelica och Jessica gjorde ett gott försök att inte föra vidare press men vilka är vi att döma dem för att ge vika? Känns rätt så mänskligt.
  Sen, nej, jag hade aldrig gjort reklam för skönhetsingrepp men är det bättre att göra sånt i smyg eller vara öppen med det?

  1. Japp skriver:

   Väldigt bra skrivet. Precis så ser jag på detta.

   1. Anonym skriver:

    Förklara hur du tycker då så blir det lite mer givande

 6. S skriver:

  Bianca säger i sin senaste podd att hon äter p-piller. Så bra var NC, tydligen.

  1. Mikaela skriver:

   Hon sa även att hon nog ska börja med NC igen..?

   1. S skriver:

    Lät mer som att hon kanske ska börja med det igen, som att det var för att hon kom på att det lät konstigt annars.

    1. I skriver:

     Podden är inte live så hon hade bara kunnat klippa bort det där eller tagit om ifall hon kommit på att något låter konstigt

 7. Iak skriver:

  Åh jag slås ofta över hur sorgligt det är att vi har ett liv och att DETTA är vad man fokuserar på och ens ägnar tid åt!..

 8. A skriver:

  Min kroppsform ändras hela tiden. Vissa perioder så är jag ”vältränad” och andra så väger jag 10-15kg mer än vad jag normalt brukar väga. Vilket innebär att saker hänger både här och var samt dallrar lite gulligt när jag rör mig.

  Men dom perioderna jag väger mer vilket jag gör nu så har jag aldrig reagerat på en bloggare har den här typen av samarbete. jag vet redan att träning existerar, att folk gör operationer etc. Det är ingenting nytt eller något som aldrig hade nått bloggläsarnas ögon om bloggaren inte valt att skriva/haft samarbete om det. Inte mycket till hets med andra ord

  Den värd vi lever ändras och ingrepp som görs på kropparna blir både enklare att utföra och billigare. Man kan älska sig själv ändå trots att vissa saker justeras.

  Tycker dock vi har ett ansvar att förklara för generationen som kommer och är yngre än oss att detta ÄR ingrepp som är gjorda. Att folk föds inte med 3cm långa svarta ögonfransar eller smink tatuerat i ansiktet. Tycker väl att det är de ansvar en bloggare med denna typ av samarbete har.

  Jag har gjort en del grejer utan att lägga mig under kniven, något som är ”vanligt” idag, fillers i läpparna, hårförlägning, fransförlägning tex.

  Jag har snackat skit mycket om detta med mina syskonsöner som är 3-16 om vad jag gjort för att dom ska förstå att folk faktiskt gjort något för att justera sitt utseende. Dom har fått se, känna och till de äldre visat klipp på hur tex fillers (vilket inte ser så jäkla nice ut ändå när de görs) Och deras frågor och attityd är as nice att dom vet och också ifrågasätter. Det är de ansvaret jag anser att jag har när jag valt att ändra något med mitt utseende.

  Sorry för långt och luddigt inlägg 🙂

 9. Johanna skriver:

  Varför kan man inte bara få göra som man vill? Vill man frysa fett, får man det. Vill man operera brösten, rumpan, ta bort revben eller en arm, varför ska man behöva förklara sig? Vill man så har man väl rätten att bestämma över sin kropp?

  1. d skriver:

   Man får göra som man vill! Men när man förespråkar en sak och gör en helt annan sak så får man räkna med reaktioner.

   1. Johanna skriver:

    Jag har ingen koll alls på de här systrarna. Mer än att en skilde sig och det var kaos.
    Men ok, då vet jag var problemet ligger.
    Dock får ju t.ex Alexandra Nilsson massa skit för hon opererat sig och hon har väl aldrig förespråkat något annat?

    1. M skriver:

     Har du inte läst CamCams inlägg? Hon har ju skrivit exakt vad ”problemet” är, alltså skenheligheten hos systrarna.

     1. Johanna skriver:

      Systrarna intresserar mig inte. Jag har läst det. Men vad spelar det egentligen för roll?

 10. Inspiration? skriver:

  Jag såg att flera läsare kommenterat om detta ämne under tidigare inlägg.

   1. Inspiration? skriver:

    Och… En uppföljning på ämnet igår under inlägget om Amandas smaklösa reklam. Där diskuterades just detta.

 11. Elin skriver:

  Bra inlägg!!

  Tänkte faktiskt också på det när jag såg hennes blogginlägg.

  Förstår inte ens behovet av att visa upp vad/om man gör något sådant, lika lite som man visar upp om man vaxar muffen eller går till tandläkaren. Men som någon skrev så behöver hon väl betala räkningarna.

  Men mest tragiskt är just att båda två ena stunden skriver att de ska älska sig själva som de är och sedan bli sponsrade av en skönhetsklinik.

  Då gillar jag fan Katein Zytiomerskas inställning i stället att hon sprutar in lite här och lite där för hon blir mer nöjd då.
  Inget jäkla hyckleri där inte med sig själv.

  1. Harmagedon skriver:

   Bloggkommentatorerna skrev något om att alla influencers ville träna o äta nyttigt för hälsan utom 70 talisterna som ville bli smala. Katrin är väl 70 talist?

   Vi må vara skadade av patriarkatet men vi har inte hunnitbli skadade av det dömande systerskapet på samma sätt som de yngre. Vi har helt enkelt inte vett att dölja vårt kropshat.

 12. Sanne skriver:

  Är det bara jag som tycker det som är allra mest stört är att ett företag som Akedemikliniken åker på turné? Tycker att man inte ska gå på enskilda individer här utan ifrågasätta företagets marknadsföringsmetoder istället.

 13. Anonym skriver:

  Förstår inte varför vissa kvinnor drar den slutsatsen som inläggets sista mening. Jämfört med Angelica är jag en elefant men det skulle aldrig falla mig in att hon kanske tycker att jag borde bli smal som hon, eller att hon tycker att sådana som jag är fula. Och om hon tyckte det skulle det inte röra mig i ryggen. Alla vars åsikt betyder något tycker att jag är söt och fin som jag är, resten spelar 0 roll.

  1. A skriver:

   Håller med. Känns som att meningen ”om du tycker att du är tjock, vad är då jag?” var något man brukade säga på typ mellanstadiet. Bara för att jag tycker att mina lår är lite stora för tillfället betyder inte det att jag tycker att någon med större lår än mig är för stor. Jag struntar väl i hur andra ser ut, man kan nämna saker som man vill ändra med sig själv utan att någon annan ska känna sig påhoppad.

 14. Lisa skriver:

  Sizelycklig…fyfan vilket klyschigt begrepp. Visa mig den personen som verkligen är helnöjd med sin kropp och som aldrig någonsin fundrat på något ingrepp. Och som dessutom skulle tackat nej till att få en skönhetsoperation gratis. Det är väl det som hänt i Lagergrens fall.

  Jag är iofs inte emot skönhetsingrepp, vill man göra det så är det upp till var och en.

  1. Lisa skriver:

   En annan sak som jag stör mig så oerhört på är folk som ska visa upp sina kroppar i sociala medier och påstå att de minsann är så sizelyckliga fast det lyser stort bekräftelsebehov och likesfiske över hela personen.

 15. Anonym skriver:

  Haha Magdalena Graaf är ju skön ibland alltså kolla hennes varningstext hahaha KLOCKRENT!

 16. jml skriver:

  Egoina köpte lägenheten har hon gått ut med nu. Ska bli kul att läsa allt som hör till sen.

  1. jml skriver:

   Precis när jag skrivit klart min kommentar och uppdaterar din blogg så ser jag att du preciiiis la upp inlägg om det 😂 ups

 17. Ida skriver:

  Angelica har svarat på en kommentar till det inlägget på sin blogg. Tydligen ska hon publicera ett inlägg om svar på detta då många tycker det är dubbelmoral.

  1. Elin skriver:

   Hon kommer väl skriva det gamla vanliga ”man får göra som man vill så länge man mår bra och inte skadar någon annan. *gäsp*

   Gillar Jessika och ibbe mer och mer men podden känns överspelad. Flams och trams som var roligt i början men nu orkar jag inte ens lyssna mer.

   Hade hellre sett en youtubeserie om Jessika o Ibbe.

 18. Kajsa skriver:

  Systrarna Lagergren hör även de hemma på WT-listan.

  1. Sanne skriver:

   Folk som skriver att folk är WT är WT.

   1. Anonym skriver:

    Folk som skriver att folk som skriver att folk är WT är WT, är WT!

   2. Kajsa skriver:

    Mmm you wish Sanne!

 19. Piffe skriver:

  Kan någon berätta om brytet som Redgert och Malin gjort från Perfect day?!!? Vad ska Malin göra nu? Varför är hon inte kvar som chef? Och Redgert följs ej av SCHULMAN/Widell

  1. Felicia skriver:

   Han pratade lite om det i ett avsnitt av sin nya podd. Typ att han aldrig har hymlat om att han vill starta eget men att det tydligen stack i Schulmans ögon (mina ord inte hans). Han tyckte om dem och ville vara vänner men det låg utanför hans makt. Typ. Jag uppfattade det som att han hade sagt upp sig för att starta eget och att Schulmans inte gillade det och därför slutade vara vän.

 20. Anonym skriver:

  ”För om Angelica känner sig missnöjd över sin kropp – vad säger det då om mig och alla andra som kanske har större kärlekshandtag än vad hon har?”

  Vad är det för resonemang? Om man på riktigt tänker så måste ju alla människor sluta prata för det finns ju alltid någon som mår sämre, varit med om värre, är tjockare, sjukare, fulare, dummare, smartare osv osv

  Tycker alla får göra som de vill MEN håller helt med om skenheligheten. Det var ju precis samma sak när systrarna(eller om det bara var Angelica) satt och sa i podden att hon skulle sluta äta kött bli bli miljön blabla och sen efter ettag gjorde hon ett samarbete med köttpålägg och ”vegetarian”snacket var som bortblåst.

  Tror de är väldigt vilsna och inte riktigt vet vilka de är. Lyssnar på podden och tycker den är SÅ rolig men ingen av dem verkar stå för sina åsikter, ha några som helst principer utan de fladdrar mest efter vad andra gör. Synd för de är superhärliga tycker jag <3

  1. Sofia skriver:

   Hon vill bara härma alla andra. Gärna Bella som vanligt 😉 Men det blir ju väldigt genomskinligt att de inte är ett dugg nöjda med sig själva. Osäkra och paranoida. Det är ju synd om dem. Tänk om de faktiskt kunde sluts låtsas vara någon annan och låtsas vara lyckliga över sina kroppar….. kanske istället landa på marken igen från sina moln och luftslott…. Så tillgjorda stt de tappat sig själva. De bara gnäller nuförtiden 😜 men för all del. Gör så många operationer ni vill! Men säg inget alt stå för det isf! Låtsas inte att ni är så jävla nöjda med era kroppar. Manisk träning pch ytteportioner. Njae mig lurar ni icke!

   1. Anonym skriver:

    Därför gillar jag Katrin. Visst hoppar det grodor ur hennes mun ibland men hon står för vad hon tycker, ändrar sig inte beroende på sammanhang/person. Hon är brutalt ärlig och vissa verkar inte klara av det men så som det ser ut idag tycker jag att det är befriande och underbart!

 21. X skriver:

  Jag brukar aldrig kommentera här, men fröken Lagergren irriterar mig till max då hon tenderar att reagera på allt med tårar som en liten unge, so here it goes. Det här är en otroligt utseendefixerad person, det är sedan gammalt. Exempel:
  Fick exet (Stefan) att betala för sin gastric bypass operation då hon inte klarade av att gå ned i vikt på egen hand. Egna pengar är inte lika kul att spendera tydligen.
  Spendera tusentals kronor (Stefan igen med plånboken) på ett bröllop man egentligen inte har råd med för att det ska se ut som på pinterest och så man kan blogga om det.
  Lägga till två mellannamn(!) för att det ska låta ”finare” när prästen talar i kyrkan, (obs sinnessjukt).
  Varför hon inte ville byta efternamn till Stefans? ”Lagergren” var adliga en gång i tiden och det är ju också vääääldigt fint. Yta yta yta.

  Har mer skvaller som inte kan yttras här utan att exponera mina källor, så får lägga band på mig..

  1. Elin skriver:

   Men va? En GP? Hur vet du det?:)

   Om man ändå får klaga stör mig mer på att hon och Jessika tycker det är gulligt att som 30-åringar vara plåster på varandra och klä sig likadant just bara för att de är tvillingar. Okej på halloween, men annars?

   Är man vuxen kanske ens nya familj skall gå före. Tror Stefan tröttnade på det.

   1. X skriver:

    Vill inte avslöja källan men dettod även på bloggen när det begav sig, typ 2009. Men inte att Stefan betalade, såklart.

    1. Så nyfiken på X skriver:

     Kan bekräfta vad X skriver, allt ovan stämmer och nu är jag så nyfiken på vem X är..! Men vågar inte skriva något mer för vill inte outa någon..

     1. Tuf skriver:

      Ok skäms nästan för denna spaning, men om man zoomar in på bilden där hon fläker ut magen ”såhär ser min mage ut när jag inte har den instoppad..” så ser man hennes titthålsärr. Tror även det syns här….. (VAD HAR JAG BLIVIT FÖR BLOGGNÖRD SOM GRÄVER SÅHÄR?!)

      1. Jupp! skriver:

       Japp, de syns! Jag är själv Gbp-opererad och mina ser likadana ut med samma placering.
       Det har varit väldigt uppenbart från de foton en av ”dem” i det ”gänget” publicerat på Facebook där man har följt hela viktresan.
       Bilderna ligger fortfarande kvar offentligt såg jag nu, märkligt iom att de gå isär.
       Hur vida man måste vara offentlig med sin operation eller inte kan ju diskuteras, det rör ju egentligen ingen annan än en själv å andra sidan är det väl inget att hymla om heller.

  2. Sofia skriver:

   Hela denna uppmärksamhetssökargrejen kan inte vara bra för. Skrev hon inte någon gång att hon hade typ 30000 selfies i sin tfn? O de extrema svårigheter med att ta kritik hon och syrran har. Hon verkar nästan narcissistisk lagd. Men det är hon väl inte ensam om i bloggvärlden skulle jag tro.

   1. Bell skriver:

    Gråtselfie…..orka…

 22. U skriver:

  Man blir så trött på hur alla först säger att de älskar sin kropp, hur de vill stoppa overkliga idealer och sen när de får första möjliga chans – plötsligt gör de ingrepp. Jag tycker att man får göra vad man vill med sin kropp, men samtidigt tycker jag att man borde stå för det man säger. Om man tycker att operationer är bra – fine, men stå för det och inte låtsas hur du älskar din naturliga kropp för att sedan springa till närmaste kirurgen.

  Och förresten – om det finns någon här som är gravid för första gången och är i en samborelation – snälla läs vidare. Det är nämligen så att jag skriver mitt examensarbete som kommer att handla om sexualitet och intimitet bland par som väntar sitt första barn och fortfarande samlar in svar. Så om du är gravid och väntar sitt första barn – snälla fyll i. Dina svar kommer att utöka kunskapen om ämnet och göra mig väldigt glad. Allt är helt anonymt. Här är länken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8MibFTu-Fwb_GXY0rhsTefU90y3zrYIJmsTCfBqlYJrG3KQ/viewform

  1. Anonym skriver:

   Exakt! Klokt skrivet, ungefär som jag skrev och precis det jag menade. Stå för det ni gör, säger och tycker ist för dumma bortförklaringar!

 23. Anonym skriver:

  Ja det finns ju fler bloggare som är hycklare och skenheliga när det gäller deras kroppar och vikt. Ena dagen så nöjd med sina kurvor och tränar endast för att må bra – nästa dag så vill hen gå ner i vikt för trivs ej med sina kilon, ska gå på matschema och överträna – och så duger man som man är påpekas det i tid och otid men ändå lite skönhetsoperationer tex suga midjan smalare plus lite annat fix. Ja jo det kan verka skenheligt och hyckel absolut men var och en gör som man vill, men man kan vara ärlig och stå för det man gör och det man vill och tycker tänker jag. Ärlighet är bäst och varar längst.

 24. Sofia skriver:

  Finns det inget ord för när man lägger upp bilder på tex att man gör en ful grimas fast man egentligen ser ganska snygg ut i den? Alltså som med flera filter att man faktiskt ser ganska bra ut med hundöron men låtsas att man är lite ful och tokig? Typ som alla kändisar som lägger upp bilder på sig själva utan smink. Som om de ser fula eller ens ut som de flesta andra utan smink? Eller sitter så det korvar sig på magen som AL gjorde nångång och skrev typ ”nu släpper jag ut fläsket ur trosorna” som att vi ska gå på att det där är fläsk? Det är resultatet av en smutsig skilsmässa, minimalt med kost, hård träning och en GP. Grattis att ni är så naturliga 😉 som Alexandra som la upp bilder när hon inte gjorde sig till. Eller gjorde sig till så det skulle se ut som hon inte gjorde sig till om ni fattar. Har fö inte kommit över att hon såg EXAKT ut som Ellen Bergström på de bilderna 🙃

 25. Julia skriver:

  Man kan jiddra hur mycket man vill om att ”alla får göra som de vill”, hyckleri är fortfarande hyckleri. Och det är VÄLDIGT få som uppskattar den lättköpta skenheligheten. Bara svälj det.

 26. Panda skriver:

  Och Loppi ligger bakom detta samarbete. De som driver Loppi gör allt för pengar, drar med sina influencers och tar den största kakan själv.

  1. Hola skriver:

   De som bloggar på Loppi platform måste de betala en viss andel av sin intjänade lön till de som ligger bakom detta platform? Idamarie som bytte till Loppi har också nyligen gjort reklam för denna skönhetsklinik som systrarna Lagergren. Även fixat läpparna lite men det vill hon inte erkänna. Pluttet är inte naturlig av sig själv så att säga tihi..

 27. kati skriver:

  kan alla bara ta sitt ansvar att aldrig mer läsa något mer om ytliga influncers, så fort du ser de är i samarbete koppla bort dem. De tar inte ansvar för miljön, hälsan eller hjärnan. Läs inte bloggar som säljer åt stora snikiga företag. Eller snikiga plastikkirurger som utnyttjar en ung tjej att ta bort livehandels…det här är ju helt sjukt…om vi tänker till ett extra varv.

 28. Polisen skriver:

  Hittar inte längre magplufsbilden på instagram. Borttagen pga ärren från operationen syntes?

  1. Tuf skriver:

   Jo den finns kvar!

 29. S skriver:

  Angelica på instagram 11 januari 2018: ”mina barn kommer aldrig få höra mig klaga över tjocka lår eller degig mage. Aldrig” samtidigt som hon lägger ut bild på sin kropp som är i väldigt bra form, tydligen efter en operation då? Dessutom verkar hon ha gjort brösten också och nu fryser hon bort kärlekshandtagen som i min mening är obefintliga… vilken dubbelmoral!!!

  Självklart får folk göra GP, operera brösten eller frysa bort fett. Men då tycker jag man kan vara öppen med det också eller åtminstone inte få det att verka som att man tränat sig i form osv.

 30. Nico skriver:

  Just det här ”vad säger det då om mig?”-tänket gav mig fan ätstörningar i högstadiet. Jag hamnar gärna där att jag vill förringa detta för att jag höll ju inte på att dö och jag spydde inte efter varje måltid. Men under flera år så hoppade jag över frukost, sa att maten i skolan var äcklig för att istället ta en knäckemacka med ytterst lite smör, och sen var det ju jackpot om man även lyckades dra en vals kring varför man inte behövde äta middag.

  Det började just med hur mina vänner pratade om sig själva och började med diverse bantningskurer när vi var fjorton. ”Dom som är så snygga! Om DOM behöver banta så måste ju det betyda att jag….” och så rullade det igång…

  Jag är inte så lång (163cm), men min lägsta vikt var ca 43 kg när jag var 20 år gammal.

 31. Kajsa skriver:

  Men vänta nu. Hon har alltså gjort en GP men är fortfarande så pass missnöjd och överviktig att hon måste frysa fett. Herregud, dags att sluta äta snacks istället.

  Och gråtselfien? Sjukaste jag sett på länge. Skickar en offerall<3

 32. Helena skriver:

  https://goo.gl/images/srh2PA

  Här ser man en lite rundare Angelica

  1. M skriver:

   Där tyckte hon tydligen också om hur hon såg ut, trots det har hon efter det gjort mycket för att ändra sitt utseende

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla