Hon ratade min favoritklänning!!!!

21:00 9 Jan 2018

My Martens:

Igår gick ”Tillsammans mot Cancer-galan” av stapeln och My visade upp vilken klänning hon valde av de två som hon velade mellan.
Min favorit var tyllklänningen som tyvärr valdes bort men de var båda puderrosa drömklänningar. Jag vet att My sällan har håret uppsatt men jag önskar att hon hade gjort det här för att visa upp mer av klänningen kring ansiktet och för att ärmarna skulle få komma till sin fulla rätt, men det är verkligen att klaga på detaljer. =)

Jag letar med ljus och lykta efter fler vimmelbilder från Röda Mattan men har i skrivande stund inte hittat några, så Myggis outfit är den enda jag har att bjuda på, men jag tycker hon ser strålande ut!

Alltså förlåt, men ibland kan jag bli så jävla trött på folk.
My ska gå på tv-sänd gala och frågar sina läsare om vilken klänning de tycker att hon ska ha på sig. Vad händer? Jo, hon får kommentarer om att det är ytligt, felaktigt och hon borde skämmas, och hur har hon mage att bära en rosa klänning? Hon borde ha valt svart som många andra gjort.

Och när hon tar en bild tillsammans med statminister Stefan Löfvén och lägger ut på Instagram – vad händer?
Hon får hot och kommentarer om att hon är en landsförrädare, svikare och en hycklare och att man minsann skulle avfölja henne med en gång.
Hon la upp enbild med vårt lands statsminister – inte med Adolf Hitler.

Var är det för svaghetsreserv som sitter och kommenterar hennes blogg egentligen?
Hon behöver skriva en halv avhandling för att förklara att hon inte får betalt för att sprida cancerfondens budskap, medan andra influencers gladeligen tar betalt för liknande inlägg utan att någon lyfter ett ögonbryn.

Det är som att My inte kan göra rätt, oavsett vad hon gör. Om hon hade rakat av sig håret för att donera till peruker för cancersjuka människor som tappat sitt så hade hon säkert fått höra att hon enbart gör det för att plocka pluspoäng och få uppmärksamhet, och om hon skulle ge bort alla sina sparpengar till cancerforskningen så skulle det kommer någon tråkig typ och påpeka att hon faktiskt borde säga upp lägenheten och allt sin bohag och bo i tält istället.

Jag undrar om det finns någonting som My kan göra rätt i ögonen på de här människorna som redan bestämt sig för att allt hon gör är fel?
Jag tror faktiskt inte det.

65 kommentarer | “Hon ratade min favoritklänning!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. C2 skriver:

  Lustigt par det där. En ser superlycklig ut, den andra ser ut ut att vilja vara någon annanstans. På de flesta bilder samma ansiktsuttryck.

  1. anonym skriver:

   Lustigt? Dom är jättefina ihop.

  2. Anonym skriver:

   Det är känt sen länge hos många att Jonas inte vill le på bild ! och vad är problemet ??

   1. C2 skriver:

    Och varför tar du för givet att Jonas är problemet?

    1. Anonym skriver:

     ????????????

     1. A-K skriver:

      Hahaha! Ibland undrar man.

  3. Anonym skriver:

   Ibland ser man bara ut som man gör, egentligen står han ju bara och kollar in i kameran. Alla är inte bekväma med att le på bilder.

  4. Sofia skriver:

   Alla gillar ju inte att bli fotade… Eller just le på kort… Jag är en av dem! Jag fastnar dessutom på kort med de mest underliga miner 😮

  5. S skriver:

   Ja, för det är ju hur man ser ut på bild som avgör hur lycklig man är…
   Min man gillar inte alls att vara med på arrangerade/uppställda bilder. Jag kan ta bilder på honom när han gör något, tex ihop med barnen, men ber man honom se i kameran och ‘leeee’ får han krupp. Det finns knappt några bilder på oss två tillsammans, i alla fall inga där vi ser ‘lyckliga’ ut – detta måste ju betyda att vi typ inte ens är ihop då, eller?

 2. The wind of my soul skriver:

  Booken lägger ut en osminkad bild på insta stories med massa #allnatural men hon har filter så hennes hy ser flawless ut. #fake

 3. kati skriver:

  jättefin outfit o håller med om att sätta upp håret. Hon är en vacker kvinna.

 4. Anonym skriver:

  Jag överlevde cancer när jag var 14! Bjud in mig till den där galan!! Jag förtjänar för fan att gå på den galan mer än random ”influencer”….. #bitter

  1. Anja skriver:

   Vilken kämpe. Heja du. ♥️ Om jag någonsin skulle hålla en gala för cancerdrabbade hade du varit den första jag velat bjuda. 🙂 det kanske är en tröst!

 5. anonym skriver:

  Vilken snygg man hon har. Dom blir nog lyckliga ihop. Leve kärleken. 😙❤

 6. Hanna skriver:

  Camcam, du måste skriva om H&M-kampanjen!! Samt Calle röv-schulmans tweet om den, Lady Dahmer skrev om den med plus att Anitha Schulman gillade bilden Dahmer la upp angående Calles tweet.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Redan gjort – jag är lite före mina kollegor. =)
   https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2018/01/33963

   1. Hanna skriver:

    Åh har missat det, tack! Hade varit kul att se hur folk (dina läsare) hade reagerat på Schulmans tweet!!

 7. Linn skriver:

  Tips:
  Schulmans flickvän Sandhra har ett samarbete på sin insta-story men hon har inte skrivit att det är ett samarbete…

 8. Anna skriver:

  Jag har aldrig läst Mys blogg, och vet inte varför hon är känd heller. Gick in och läste några inlägg nu, hon verkar ju väldigt vanlig och harmlös. Kommentarerna på hennes inlägg däremot?! Så sjukt elaka. Vad är det för fel på folk?

  1. Sofia skriver:

   Hon var med i ensam mammanna söker på tv för X antal år sedan… Sen efter det har hon väl hängt sig kvar i rampljuset genom att blogga och instagramma

  2. Anonym skriver:

   Tycker inte jag såg så mycket jätteelaka inlägg gentemot My. Elakheter ser man på allas instagram och bloggar för övrigt, tycker inte det är mer hos My, man ser mer på andra. Måste säga att detta inlägget var väldigt överdrivit skrivet av Camcam. Varför skulle någon kräva att My ska bo i tält och skänka alla sina pengar, löjligt.

 9. Fatima skriver:

  Lite så är det med Dessie har jag uppfattat det som också. Vad hon än gör så är det aldrig tillräckligt för hennes följare.

 10. Cee skriver:

  Tror folket på flashback hittat till hennes instagram.

 11. Kakburken skriver:

  OT, men ikväll skrev Blondinbella att hon är så trött för att hon inte fått en hel natts sömn, och att hon inte minns hur hon kunde överleva när Gillis var liten och hon inte fick sova mer än 4 timmar i sträck. Men i oktober 2017 skrev hon att hon klarar sig på så lite sömn så! 5-6 timmar är nog! Är det bara jag som inte får ihop det? http://www.isabellalowengrip.se/2017/10/oktobers-lasning/

  1. Helene skriver:

   Classic Bella, ändrar sig alltid. Blir väl lite sömn nu när hajen flyttat upp.

  2. Anja skriver:

   Jag glömmer fortfarande aldrig då när Bella konstant skrev hur bra det gick med Gillis. Att han var världens enklaste barn och nu skulle det skrivas böcker om hur enkelt det var att ha barn och ih och åh…. Sedan gick det några år och hon erkände att det hade varit sjukt tufft. Skenheligt.

  3. LL skriver:

   Haha reagerade också på det, nyss var hon ju sådan powerkvinna som inte behövde sömn. Hon måste ju driva med oss, alla dessa motsägelser.

  4. Emma skriver:

   Dock stor skillnad på 6 timmar och 3 som hon skrev att hon fick inatt

 12. Hullull skriver:

  Camcam, tycker ditt tillägg var väldigt bra! 👍
  Har inte superkoll på My men tycker att hon får lite väl mycket oförtjänat skit på nätet emellanåt.

 13. Koolio skriver:

  Fyfan vad jag hatar cancer. Vill ha min pappa tillbaka, jag är helt tom utom honom. Pappa var min största supporter, jag var hans ögonsten. Ingen kan få mig att känna så trygg som pappa gjorde, snälla kom tillbaka pappa jag dör utan dig, kom hit och håll om mig igen, vill höra din röst igen när du ringer för att bara kolla läget och kanske berättar du om din tur till affären, ja om hon där kassörskan som kallar dig för sin favorit. Pappa du är den största stjärnan i mitt universum. Jag saknar dig varenda jävla dag.

  1. Anja skriver:

   Kram. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Vill skriva så mycket. Men har inga ord!

  2. anonym skriver:

   Koolio jag har också förlorat min pappa. Första julen utan han var hemsk. Tänker och känner så
   kom tillbaks. Det är smärtsamt och mycket jobbigt. Kram 😇

  3. Anonym skriver:

   ❤️😭 förlorade min älskade mamma för en månad sen, dock inte cancer. Lider verkligen med dig, kämpar själv med att komma på hur man lever i en värld där ens största trygghet inte längre finns. All kärlek och styrka till dig, vill gärna tro det blir bättre ❤️❤️❤️

  4. Korven skriver:

   Kram ❤️❤️❤️

  5. Sanna skriver:

   ❤❤❤❤

 14. Sofia skriver:

  Där det dyker upp en bild på Löfven…. Där dyker det upp dessa kommentarer…. Som att han ensam skulle bara orsaken till alla problem som råkar finnas i Sverige, eller ja hans parti och även de andra partierna åker väl med under ångvälten…. När anhängarna till Åkesson drar fram…
  Är rätt trött på att de alltid vänder alla diskussioner åt samma håll….

  1. Anonym skriver:

   Brukar bli lite såna diskussioner när bild och text på stadsminister el andra politiker dyker upp, My förstod nog att det kunde bli lite kommentarer och diskussioner, men det var en knäpp kommentar någon skrev, som att man skänker pengar till My och Stefan hmm.. Kul att My är god vän med Stefan nu 😉

 15. Sofie skriver:

  My är en av mina favoriter i bloggeriet. Men det kändes inte så respektfullt att hon gjorde en klänning/ytlighets-grej av sin outfit på galan.

  1. Sofie skriver:

   Klargörande. Så hennes insta som jag kommenterade och nu här, har inte läst blogg

  2. Anonym skriver:

   Tydligen är du då en person som, enligt camcam, bestämt dig för att allt som My gör är fel – konstigt eftersom du skriver att du gillar henne annars. Tror inte de som började klaga på stadsministern och sjukssystemet bestämt sig för att allt som My gör är fel heller, de personerna kanske inte ens följer henne i vanliga fall. Detta inlägg tycker jag var ganska konstigt skrivet av C och väldigt överdrivet.

 16. H skriver:

  Jag är inget fan av vare sig Boken eller My, tycker de är lite lika genom att hela tiden skriva om att de är så missförstådda osv. Men jag är människa och jag tänkte direkt på det då hon stod med Löfven. Hade det varit Läckberg tex så är jag säker på att ingen kommenterat det. Nu skrev en massa små nassar om att hon borde stått med Jimmie osv. blev så förbannad… Men hon svarade jävligt vasst och bra på det My.

  1. Anonym skriver:

   Nja hade nog blvivit massa uppretade, arga kommentarer om det var Läckberg och på Läckbergs instagram, troligtvis flera, där går folk ofta bananas och tycker och tänker. En hel massa nassar verkade det inte vara, var väl en enda som skrev om Åkesson.

   1. Anonym skriver:

    Stod inte att hon borde stått med Jimmy utan att nästa år kanske du står bredvid Jimmy, verkade vara en underton om att personen tror och hoppas att han blir nästa stadsminister. Mer skit mot Löfvén är mot My.

 17. Hann skriver:

  OT kommer flytta till Stockholm från Spanien inom ett par månader. Är ensam med två barn (2 och 1/2 och 14 månader). Undrar om någon kan tipsa om tex Facebook sidor där de ger bort eller säljer saker som dubbelbarnvagn för vinterbruk, barnsängar och diverse saker. kommer kunna ta med mig kläder och leksaker men inga större möbler.

  Letar även efter lägenhet, allt är av intresse så länge det är barnvänligt och finns dagis. Är rökfri, inga husdjur och kommer ha jobb.

  Ber om ursäkt för att kapa tråden men har hängt här länge och vet att det finns många här ifrån Stockholm.

  Om någon vet om något så får de gärna kontakta mig, har lämnat min mailadress som info här så Camilla har den.

  1. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Minns jag rätt? Visst var du och jag i ”debatt” för ett tag sedan. Läst lite om dig nu och ditt ”humör” har fått en förklaring. 💚

   Any way. Finns en sidor med bortskänkes både på blocket och annorstädes . Bra att hålla koll på.

   Nät det kommer till lägenhet är mitt förslag blocket men inte som du tror. Förutom att du själv söker, sätt in en anons om dig själv att DU söker. Kolla runt lite hur andra skriver och vilka bilder de lägger upp och gör något bättre. Bra att ta upp, ljug inte, är att du har en ordnad inkomst och är trygg och lugn. Det är många som inte lägger ut sin lägenhet utan vill själva välja ut vem de ska höra av sig till. Skriv INTE ut hur mycket du är villig att betala i hyra utan låt dem säga pris så kan du sedan förhandla samt om de måste säga pris så tar det emot att säga ett överpris.

   Se gärna till att ha en refersperson att ange. Inte någon som är för nära dig och gärna en fd hyresvärd.

   Något mer du behöver?

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Det här set ut som ett ok ställe att börja etablera sig från..,,,

    https://www.bortskankes.se/index.php?searchtxt=Barnvagn&lan=10&kat=&showclosed=on

   2. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Ah just det. Pass dig för att hyra från någon som hyr ut sin hyresrätt. Kan bli mycket fler turer runt det. Bättre att hyra någons bostadsrätt eller stuga etc i deras befintliga bostad.

    Lycka till!

   3. Hann skriver:

    Mitt humör? Tror aldrig vi haft någon debatt. Vad skulle det ha varit om? Tack för alla tips ska fixa en blocket annons genast!

    1. Caroline skriver:

     Det finns massor av köp och sälj grupper för barn och annat på facebook, bara att söka på det så hittar du säkert för Stockholm =)

    2. Ƭĥe real Hmm skriver:

     Då minns jag fel. 😊👍

 18. Amanda skriver:

  Så ledsamt att människor håller på så där. Att ta bild med statsministern är ju coolt. Oavsett partitillhörighet så är ju själva posten grejen.

  Om alla slutar klaga så mycket och försöker jobba på sina egna liv istället så skulle det kunna vars mycket trevligare online.

 19. Saknar dig... skriver:

  Jag förlorade min älskade mormor i bukspottkörtelcancer, hon blev endast 70 år….
  30/12 -2016

  Hon vidret på vårdcentralen sa att hon fått diabetes för att hon ätit för mycket julmat! Fast hon förklarade att hon knappt ätit allt och att ingen i hennes släkt hade åldersdiabetes!

  Efter några långa månader senare hade hon rasat i vikt. Och fått gulsot, då först tog de tester… Som visade sig att det var bukspottkörtelcancer.
  Hon fick åka akut till Umeå, eftersom att man kan operera om det inte spridit sig, efter det satte de in cellgifter och därefter gick det bara snabbt utåt.
  Finns så mycket annat hon fick utstå…

  Och om vidret på vårdcentralen hade tagit henne på allvar, så hade vi nog kanske fått ha kvar henne i några fler år.

  Det hade varit vårat tioårsjubileum med att spendera jul tillsammans… Spenderade det med hennes make. Men i år plockade jag bort allt julpynt en vecka före, det gav mig bara panikångest.

  – Du och jag har alltid haft en speciell relation gumman min” sa hon, vilket vi verkligen hade.

  Vet egentligen inte varför jag skriver det här, vill inte ha sympati, men cancer är en öm punkt.

 20. Emily skriver:

  My tog den klänning jag gillade bäst. Passade perfekt ju 😍

 21. Anonym skriver:

  Att du ens vågar skriva om My hehe.. men nu skrev du försvarande (väldigt mycket fel dock) så nu kan hon väl inte bli arg…

  För det första – det var EN person som skrev om klänningen på insta. Det var en el två fåniga, sjuka kommentarer på insta på Löfvenbilden men My fick inga hot och ingen kallade My för landsförrädare utan Löfven – My har överdrivit och förvrängt! (ljugit el missförstått)

  Varför skriver du och tror att andra influencers tar betalt för liknande inlägg, men inte My då? My säger att hon jobbar ideellt för cancerfonden men helt ideellt är det ju inte – My får produkter, hon får gå på gala, får middag, mingla med kändisar och synas i tv, och fotas på röda mattan vilket My gillar och det är betydelsefullt för henne att synas i dessa sammanhang. Bra publicitet. Så helt ideelt arbete är det ju Inte. Och så skulle vi dela hennes inlägg också hehe.. Men jag tror säkert att My är rädd för cancer och vill sprida budskapet samtidigt som det gynnar henne på flera sätt. Klänningen var fin.

  1. Anonym skriver:

   Ja visst tjänar hon på det indirekt, får produkter, får gå på gala och får viktig pr.. men ideellt arbete låter fint och bra, det kom lägligt och passande nu också efter kritik om smygreklam och reklam för spelbolag. Har sett andra influencers, som verkligen drabbats av cancer på nära håll, lyfta fram cancerfondens budskap utan att de varit på galan eller verkar ha fått produkter el betalt på något sätt.

   1. C2 skriver:

    Precis som vanligt lyckades hon bli offer. Rabbla upp alla hon känt som dött i cancer som om det en tävling. Hur mycket fokus skulle hon lagt på ämnet om ingen typ av kamera fanns i närheten? Självklart ska inga grova hot framföras, men hon gör ju alltid en vinst eftersom hon får något att skriva om. Många kämpar i det tysta och lägger ner sin själ i att hjälpa andra. De skiter i att flasha sin egen person, de bryr sig om att se resultat utan personlig vinning

    1. Petra skriver:

     Alltså du är verkligen ingen trevlig person, förstår verkligen inte ditt agg mot My. Måste du kommentera lika äckligt varje gång det skrivs om henne? Och nej jag kommer inte läsa dina pinsamma försvarskommentarer, inte intresserad, tycker bara du måste ta tag i ditt eget liv, du kan säkert skapa något bra där och flytta fokus från dina mycket privata känslor mot My…prova…eller iallafall behålla dem för dig själv..men alla sätt att få uppmärksamhet är väl bra…eller nått…

 22. A skriver:

  Men alltså HUUUR sexig är inte han Då!!!!

 23. Zarkel skriver:

  Spela roll om han ler eller inte. Han påminner om Damien Echols, han ler inte heller på bild men förklarade det kort och gott med ”Jag ler inombords”
  Synd att inte alla Carpe diem och home sweet home – människorna kan förstå att lyckan INTE sitter i mungiporna.

 24. Anonym skriver:

  ”Det är som att My inte kan göra rätt, oavsett vad hon gör.”

  Du menar ungefär som du kommenterar Blondinbella?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Nä, Bella gör många saker rätt.. =)

  2. Anonym skriver:

   Tänkte detsamma, skulle Camcam skriva så om Bella för DÄR är det ju verkligen så att en klick personer bestämt sig för att allt som Bella gör är fel.
   Den enda som kommenterat att klänningen skulle varit svart verkar ju inte ha något emot My i vanliga fall, och de som dragit in politik pga bilden på Stefan L kanske inte ens följer My i vanliga fall, de verkade mera upprörda över sjuksystemet och politiken än om My. Mycket överdrivet, förvrängt och konstigt skrivet inlägg.

 25. Steffi skriver:

  Lika löjligt när bloggare frågar sina läsare om råd när de ska klippa sig och ändra hårfärg. De struntar väl i vad läsarna tycker egentligen! Det handlar bara om att få upp statistiken på bloggen. Och likaså när somliga frågar om tips på ”flyttfirmor” verkar som de vill få allting gratis om det blir ”I samarbete med”. Mycket vill ha mer hela tiden, gratis smakar bäst…

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla