Jösses!

09:00 14 Jan 2018

Calle Schulman:

 

Jösses!
Calle Schulman måste ha spenderat flygresan till Thailand med att tråckla ihop en extra stor offerkofta, men visst är det extra synd om honom som inte får göra smygreklam och bryta mot marknadsföringslagen ifred på Instagram?

Jag tycker i alla fall väldigt synd om dig Calle och ska se om jag lyckas sticka en extra varm Offerall till dig innan du kommer hem som du kan ha och vältra dig i när livet känns så där extra orättvist och Konsumentverket ringer på dörren!

32 kommentarer | “Jösses!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Madde skriver:

  Han är verkligen speciell Calle.
  Det är intressant hur han liksom kände ett behov av att berätta på Twitter att han skulle logga ut och dra till solen för att sen bara flytta sina uppdateringar till instagram istället.
  Hans bekräftelsebehov känns out of this world.

  1. Allyson skriver:

   Herregud.

   ”Vad fan ska nästa steg BLI?!”

   Den frågeställningen kändes befogad att undra över när Donald Trump valdes till president. När Calle Schulman räknar ner sin instagram? Näääijj…

 2. Lpj skriver:

  Ser ut som om Sandhra åker skidor på bilden..
  Och sen måste ju Calles fylleinstastories kommenteras….har inte han haft x antal brandtal angående alkoholens fördärv?? Det var alkoholfritt i glasen på Sturehof i julas (bullshit), alkohol är överskattat, han ska lägga av helt med alkohol….etc…det verkar som han glömmer det ivsamna sekund han tar första pinnen… #världensstörstahycklare

  1. Blomma skriver:

   Det där är alkoholistbeteende.

  2. Maja S skriver:

   Åker skidor eller sitter o skiter 😝

  3. Anonym skriver:

   Hon måste ju böja sig ned så att ALLA ser att de har egen pool till rummet. Verkar vara bröderna Schulmans viktigaste just nu. Man funderar ju på om de ska fortsätta att bete sig som de gör när barnen blir äldre och kan läsa allt och ta del av andras åsikter.

  4. Desirée skriver:

   Och sen hade han ju värsta grejen om att sluta röka, och det var så jäkla härligt att inte röka, livet har aldrig varit bättre osv osv… Sen outar Alex honom som rökare i näst senaste podden, trots att Calle envist dolt rökandet för instagram sedan han ”slutade”

 3. Ajlin skriver:

  Tycker att det är så konstigt ändå att personer som Calle inte kan se sin egen del i sin skit. Nu har inte jag miljoner följare och är ingen kändis men jag får aldrig skit för eller behöver försvara något som jag skriver på sociala medier. För att jag bara skriver liksom vanliga, vänliga saker. Prova det Calle istället för att indirekt anklaga dina barns mor för alkoholism så ska du se att du nog kan ha din Instagram kvar.

  1. Lpj skriver:

   Ja men precis, där finns ju hur många som helst som har otroligt många följare på Instagram som aldrig behöver ta emot shitstorms…dags att se över vad man skickar ut?? Skickar man skit ut brukar det komma skit tillbaka, svårare än så är det inte..

 4. Anonym skriver:

  Han är för mycket. Ska bli skönt att han slutar med Instagram men ärligt så tror jag inte att han gör det.

 5. M skriver:

  Foki har varit på föräldrakurs och reagerat på att Bill inte var lika påläst som de andra papporna.

  ”Jag kan inte förvänta mig att Bill ska vara lika insatt och gräva ner sig i alla fakta som jag gör just. Jag vill såklart samla på mig så mycket fakta som möjligt för att jag är typ den som är mest orolig av oss. Men vi kommunicerar med varandra, hur vi ska lägga upp allt o.s.v. Det känns bra för mig. Man ska inte heller sätta för höga krav på sin partner tycker jag”

  Hon tycker inte att man kan förvänta sig att pappan till ens barn ska vara lika insatt som mamman och att man inte ska sätta för höga krav på pappan under graviditeten? Eller missförstår jag?

  1. Emma skriver:

   Tolkar det mer som att hon är mest orolig och lindrar det genom att läsa på och skaffa sig så mycket fakta som möjligt, medan Bill inte är lika orolig och hon därför inte kan kräva att han läser på lika mycket som hon gör. Men att de kommunicerar om allting och har en dialog om hur de tänker och känner. Alltså inte att hon inte kan ställa krav på honom utan att hon mest vill stilla sin egen oro

 6. Emmis skriver:

  Han kommer sluta. När nedräkningen är slut. Och Sandrah fått tillräckligt många följare. Och dyka upp i hennes flöde. Med sina texter. Efter en månad. Kommer han ”lyssna på sina fanz”. Och komma tillbaka. Sluta dricka. Vara full. Sluta hata. Och hata. Sanna mina ord.

 7. Anonym skriver:

  ”följ sandrah såklart – om ni vill”

  🤢

  såg en annan kommentar här om att vissa kändisar ser det som en stor och viktig uppgift att hjälpa partnern att också bli känd och det är verkligen sant.

 8. W skriver:

  C. Hedlund tillbaka igen med en sprillans ny blogg – samma gamla visa; ny, helt förändrad person. Kriminaliteten ett avslutat kapitel.

  1. Anonym skriver:

   Va? Var?

   1. W skriver:

    devote, länk finns på hennes insta om hon inte stängt ner den.

   2. W skriver:

    nerplockad, redan.

    1. Louise skriver:

     Hon har gjort den privat eller lösenordsskyddad :/

  2. Karin skriver:

   Har hon fått sin bebis?

 9. Chili skriver:

  Varför låser han inte bara sitt konto och rensar bland följarna?

  (Ja för att han såklart bara ska pausa sitt konto med alla följare så han kan komma tillbaka och inte behöva börja från noll.)

 10. LL skriver:

  Har så svårt att förstå att det här faktiskt är vuxna människor, med barn! Hur hittar de tiden till allt trams?? Själv är jag föräldraledig och hinner knappt skriva kommentarer här, jisses.
  Och vad är det med hennes outfits och hattar och poser, det kryper under huden brr

 11. Hanna skriver:

  Tyvärr CamCam så tror jag att Calle har växt ur sin Offerall nu. Jag tror han behöver en Offer-Onzie som liksom också täcker fötter, händer och huvudet. Har du tillräckligt med garn till detta?

  1. H skriver:

   Han är väl ca tre äpplen hög så två tre garnnystan räcker nog 😂

 12. Bongo skriver:

  Hahaha, ser ut som hon fiser på bilden! Calle har lite samma problem som LD, svårighet att se sin egen inblandning i att det alltid blir bråk runt hur de beter sig och uttrycker sig. (Vill egentligen inte jämföra LD och CS då jag anser att hon är 1000 gånger vettigare och trevligare än han, men kom inte på ngn annan.. )
  I övrigt, så ointressant med hans nedräkning, lika ointressant som Anithas algoritm-räkning på sin IG.. dessa två måste ju vara som gjorda för varandra.

 13. Fluff skriver:

  Det kommer ta Calle nästan ett halvår att gå igenom 110 inlägg i hans publiceringstakt (runt 20 inlägg i månaden). 😩

 14. VS skriver:

  Bara jag som har en teori om att hela detta jippot från calles sida är så ”smart” uträknat att han lagom till den 1 april pytsat ut sina återstående 100 inlägg, drygt ett per dag i snitt. Och då avfärdar det hela som ett aprilskämt, o kör på som vanligt då han ändå har många följare och en bra inkomst från samarbeten där (gissningsvis, aldrig kollat hans insta förrän denna tramsiga nedräkning började samt utspelet vid jul). Vad tror du om det camcam? 😂

 15. Anonym skriver:

  Men stopp, det räcker nu! Att han har betett sig som skit det får stå för honom. Ska ni alla andra vara lika dåliga och vuxenmobba? Sluta nu.

  1. Anonym skriver:

   Vad är det som är mobbing?
   Kritik är inte lika med mobbing.

  2. Bolle skriver:

   Sorry, men ingen vuxenmobbing, då skulle det bli tomt i kommentarsfälten😂. Du är säkert en sån som trackar LD 😉.

 16. Sofia skriver:

  Så han skall sluta med Instagram för att klimatet där blivit som det blivit… Men då vill han samtidigt att Sandra skall få allt till sin Insta istället?! Lite konstig logik enligt mig….

 17. Lpj skriver:

  Såg hela deras ”ormgate” på Sandhras instastories precis…🙈🙈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla