Marcelo har sannerligen förmågan att trolla med ord.

16:00 12 Jan 2018

Marcelo:


Wow! Jag trodde verkligen att Marcelo slagit i botten av pubertalt skitsnack på sin blogg när han yttrade epitet som ”Don’t hate the player, hate the game” men det visade sig att han bara hade börjat.

hahaha asså vad är det med all hat? Shit jag har verkligen en grym förmåga att röra upp känslor hos folk och få folk att ta ut sin ilska över småsaker, men vet ni vad… jag bryr mig väldigt lite om tråkiga kommentarer det är snarare så att jag och mina grabbar sitter och garvar just nu😀
Man har ju hört ett och annat under mina år som offentlig och Influencer men ord har inge större påverkan faktiskt, så länge mina vänner och familj älskar mig så är detta bara en fis i rymden för mig! Vill iallfall tacka alla som går in, kommenterat och sprider dålig energi…tacka undrar ni? varför??

jo för ni bidrar med pengar till mig, ni gör mig framgångsrik, ni gör bloggen roligare och jag får ofta folk som kommer fram till mig och säger att de älskar min blogg just för alla skeva kommentarer haha så fortsätt snälla 😀 Jag är ful, jag är idiot, omogen, trög, sabbar mitt liv, elak, vidrig människa….

När jag läser sånt vet ni vad jag tänker då? Att jag är glad att det är just jag får dessa kommentarer och ingen annan då jag har ett psyke som ett lejon och skakar av mig detta, känner mig även lycklig för att jag är ju precis tvärtom mot vad ni säger och de ger mig bara mer självförtroende och bekräftelse.

Jag får väldigt mycket bekräftelse av folk och det är alltid kul och skulle ni lära känna mig så skulle ni älska mig precis som alla jag träffar gör (tror aldrig jag träffat någon i hela mitt liv som efter det ogillat mig även fast de hade en skev bild av mig innan, yes jag kan förtrolla folk), jag har en jävligt härlig aura och energi som smittar av sig .

Så till några haters, Fuck off i’m famous oavsett om ni vill det eller ej!//Marcelo

Det är sällan jag skäms å andra människor vägnar men efter att ha läst det här inlägget av Marcelo så vill jag bara gömma mig bakom världens största skämskudde.
Jag förstår att han valt att ha ett gäng småtjejer i sitt lilla harem vars enda uppgift verkar vara att mata hans ego. Gång på gång visar han prov på extrem omognad som får vilken högstadieklass som helst att framstå som ett gäng potentiella nobelpristagare.

”Så till några haters, Fuck off i’m famous”?
Herregud, skriver han verkligen dessa ord?
Till och med hans hund måste ju mest vilja krypa ihop bakom soffan och försvinna av ett sådant uttalanden?
Kan ingen av hans ”grabbar” stoppa honom nästa gång han känner för att skriva ett liknande inlägg?
”Friends don’t let friends skip leg day” och då borde de heller inte låta honom göra bort sig offentligt på det här viset.

 

54 kommentarer | “Marcelo har sannerligen förmågan att trolla med ord.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. GrönavAvund skriver:

  Marcelo är kung yeah! Så supercool kille.
  NOT

 2. anonym skriver:

  Sånt här skapar bara ännu mer haters gillar det inte absolut inte.

 3. Ulf skriver:

  Hahaha lillpojken då☺️

 4. Maja S skriver:

  Såja lilla gubben!!
  Få inte storhetsvansinne nu
  *klapp på huvudet*

 5. Issa skriver:

  Så jävla pinsamt, han skriver som en 15åring 😂

 6. X skriver:

  Som vår kära Mona skulle säga. Han har nog inte så många högskolepoäng.

 7. Anonym skriver:

  Haha jag tycker ändå det var ganska coolt skrivet av honom.

  1. X skriver:

   Är du 12 år eller?

   1. Anonym skriver:

    Eller; Är du Nini? 😝

   2. Anonym skriver:

    Nope är varken 12 år eller någon Nini, är över 40. Inget fan av Marcelo men så som han tänker nog fler bloggare och flera skulle kanske vilja uttrycka något liknande 😉

    1. MA skriver:

     Poängen är att de INTE uttrycker sig så…

 8. Josefine skriver:

  Men HERRE gud! Jag kunde inte läsa utan att det började krypa i kroppen. Skämskudde räcker inte, prova skäms-luftslottslekpark?!

  1. Anonym skriver:

   Håller med dig Josefin, skämskudde räcker inte! Men hahaha gud vilket ord du kom med som förslag! 😂 Gick inte ens att uttala i huvudet! Hahah!
   But still, han är pinsam och aningens omogen för sin ålder, tur att Annica är av med honom nu, och får vi hoppas att den nya tjejen (och alla andra tjejer!) håller sig på avstånd ifrån honom!!

   1. Anonym skriver:

    Usch vad många kommatecken det blev där mot slutet… Förlåt!! *Skäms*!!

 9. Silverräven skriver:

  Han kan skriva vad han vill och leka cool, hans flackande blick avslöjar alltid hans osäkerhet.

 10. Umebo skriver:

  Någon mer än jag som läste det där med Marcelos röst i huvudet? 😆

 11. Blomma skriver:

  Låter som Trump. Ni vet, I’m extremely stable and a genius.

  1. :) skriver:

   🤢😂

 12. :) skriver:

  Han är som en liten hund. Skäller högt men backar fort vid fara. Han är lika transparent som en fryspåse och innehållet i hans texter lika trovärdiga som en tonårings version vid ertappning av dumheter.

  Fy fan vad jag skäms å hans vägnar.

  Så, nu ska jag till jobbet och tjäna pengar. Till skillnad från Pena behöver jag inte sälja min röv i skittv för att överleva.

 13. Anonym skriver:

  Paow har kräkts och slarvat med p-piller! Blir Graaf snart farmor ändå kanske hmmm… Carola W ska ju bli mormor, men hon verkar glad över det och är väl några år äldre än Graaf så..

 14. E skriver:

  OT! Kan inte hålla mig till kvällens ”öppet spår”.
  Är det bara jag som reagerat på att Therese är väldigt konstig i sina senaste videor? Speciellt i den där hon testar läppumpen. Introt är överhypat och jag tycker hon känns konstig i största delen i videon. Är det bara jag eller reagerade några fler på det?

  1. Ida skriver:

   Jag undrar hur de gick med all hennes videor till d-play. Är de färdigt redan eller är samarbetet avbrutet?

  2. Daniela skriver:

   Hon har ju mått dåligt och känt tecken av utbrändhet det senaste, så jag tror det kan bero på det.

 15. Alexandra skriver:

  Famous?? Jobbar inte han med att köra ut matkassar åt mat.se?

  1. Blomma skriver:

   Bästa kommentaren idag!

  2. Wutdahels skriver:

   Såg honom köra skåpbil i Vasastan häromdagen, enligt firmanamnet jobbar han som hissreparatör eller dyl.. Fett creddigt.. 😉

 16. 🎈 skriver:

  Känd betyder väl att merparten av alla vet vem man är? Jag har ingen aning om vem denna snubbe är. Psyke som ett lejon lät f ö riktigt patetiskt att säga om sig själv.

  1. Aa skriver:

   Verkligen… alltså snacka om att ha en otroligt skev bild av antingen sig själv eller världen? Förmodligen av världen vilket så lättare bidrar till en skev bild av sig själv. Pinsamt är vad det är.

   Kollade på något klipp av honom på youtube nu inför Temptation Island. Självsäer? Pillar med kläderna och skorna hela tiden. Ångrar sig när han säger något typ… ”sa jag rätt heh??”. Extremt töntig, tycker nästan synd om honom om det inte vore för att det är en vuxen man med mindervärdighetskomplex.
   Otrogen, noll personlighet, noll substans, noll intelligens och dessutom icke-attraktiv. Jag brukar dra mig för att kommentera folks utseenden men eftersom han är så nöjd med sig själv ändå skadar det väl inte, han är ju endast glad för kritiska kommentarer och h8ersss 🙂

 17. Sandra skriver:

  Vad då görs en höna av en fjäder han är ju känd! Lika fjantigt är det i så fall att en osund bloggare hävdar att veganer är en ursäkt för att banta! 😂

 18. Anonym skriver:

  Men han har ju en liten poäng i det, säkert fler bloggare/influencers/offentliga som känner och tänker ungefär detsamma men som inte vågar yttra de orden he he.

  1. Matilda skriver:

   Haha ja, kan tycka det här är pinsamt, men att de som kommenterar, och majoriteten av typ blondinbellas kommentarer här inne är mer pinsamma och gränslösa. Kommer aldrig förstå grejen att folk känner behovet av att ”kritisera”/dela med sig av åsikterna vederbörande har ang bloggare etc. Det är liksom ett steg under gemene Flashback-hatare, världen behöver inte den tanken publicerad.

 19. anonym skriver:

  Hur kan ni gnälla på någon ni inte känner det är patetiskt. Tycker ni själva ni är bättre sura och bara gnäller blä 😛

  1. E skriver:

   Är du 12?

   1. :) skriver:

    Med tanke på svenskan så ja, max 12år om jag får gissa.

    1. Saga skriver:

     Eller Marcelo.

   2. Anonym skriver:

    Det är ju Kurt-Maria 🙂

 20. LB skriver:

  Jag skulle kunna gå undercover och ta ner honom på jorden 😏😏😏😂😂😂😂😂

 21. Nanna skriver:

  Vem ÄR denna snubbe egentligen? Är han ”känd” från något program?

  1. Blomma skriver:

   Han var ihop med någon tjej som var med i Big Brother för några år sedan och har en blogg nu. Tror jag.

   Ungefär lika känd som Madonna eller Beyonce med andra ord!

   1. Off toppic skriver:

    Han var också med i bb. Samtidigt som Annica

 22. veronica skriver:

  OT: Men de går inte. Hur gör man för att bli gravid? Vi har varit utan skydd i 7 månader å tro mig.. Han är så jävla snygg så.. Minst 3 gånger per dag. Älskar han mer än livet. Han är 50 (därav stress)å jag är 30.

  1. Astrid skriver:

   Skaffa natural cycles så kommer du garanterat att bli på smällen!

   1. Anonym skriver:

    Hahhahahahahhah😂

  2. Blomma skriver:

   Slappna av och ge det tid. Det kommer när det kommer. Om du stressar upp dig vill inte kroppen.

  3. Mikaela skriver:

   Fattar jag rätt om du vill bli gravid?
   Ligg varannan dag runt ägglossning så det inte ligger massa döda spermier o annat ivägen, har jag hört.. eller dra ned till en gång per dag? Funkade för oss (det sista)

 23. RMY skriver:

  Men jag förstår inte…
  Jag googlade och såg att han har varit med i BigBrother. Men vad har han gjort efter det ??

  Han skriver att han är framgångsrik… Inom vad ?

  Detta är en uppriktig fråga för jag har ingen verkligen ingen aning…

  1. Tussilago skriver:

   +1 på den

  2. Anonym skriver:

   Tänker på bianca del rios replik till Trinity

   ”Let me ask you a fair question: What do you do successfully? Quickly”

 24. Jenny skriver:

  Jag erkänner att det är ett guilty pleasure jag har: att tex läsa sånt som Marcelo skrev ovan. Jag tycker det är så himla hemsk-roligt.
  Dels blir jag på ngt vis paff över att människor kan överleva så länge som han tex utan att vare sig utvecklas längre och i leva i en sån verklighetsfrånvänd bubbla. Att de liksom inte fattar vad övriga ser när man ser dem.
  Det är fascinerande.
  Men jag tycker så synd om alla osäkra, stackars småtjejer som de här snubbarna manipulerar. Det är inte det minsta kul.
  Men att glo på en som Marcelo är lite kejsarens nya kläder. Det är roligt att glo på en naken pajas som inte fattar att han är naken liksom..

 25. Shitstorm skriver:

  Enormt framgångsrik kille. Tjänade 1-49tusen förra året och svassar runt i hela 34 kvm på Atlasmuren, toppläge med sjöglimt om man tittar över bilarna på Klarastrandsleden och tågspåren. Skitbra läge.

  1. Jenny skriver:

   Det var liksom inte ens ok eller charmigt när Kanye höll på så.
   Att Marcelo gör det är dock än mer löjeväckande.

 26. OompaLoompa skriver:

  Han tycker det är coolt att framställa sig själv som psykopat? Oh well…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla