Smaken är som baken

11:00 14 Jan 2018

Blondinbella:

Bellas nya special someone, hennes kex, hennes gullnos verkar förstå henne och hennes klackisbehov – i alla fall av hennes Instagram att döma.
Är det bara jag som tycker att det är ganska fantasilöst att köpa två (eller tre) par likadana skor i olika färger till sin käresta?

Jag har fattat att Bella gillar foträta skor som hon kan sladda omkring i på jobbet, men de här skorna påminner mest om en gammal dam i städrock, knähöga nylonstrumpor och bekväma klackis-sandaler – typ som den här bilden.

Ja, skorna kommer från Chanel men jag skulle inte ha på mig dem om jag så fick betalt, så det var ju en väldans tur att det inte var M som kom hem med dem till mig. Men som tur väl är så känner han mig lika bra som Bellas presentdonator verkar känna henne och skulle komma hem till mig med gympadojjor och Onepieces alla dagar i veckan före ett par tantskor från Chanel.

Särskilt som skorna kostar runt 7000 kr/paret enligt den här sidan och jag har spenderat några minuter på att googla dem för att se hur de ser ut på, och oavsett om du har med till ett par snygga jeans, en kjol eller klänning så är och förblir de tantskor.

122 kommentarer | “Smaken är som baken”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A skriver:

  Skriv om hybris-Ellinor som jämför sig själv och sin pojkvän med Mickan och Fredde i Solsidan..

  1. Anonym skriver:

   Ellinor?

   1. Anonym skriver:

    Ellinor Löfgren/pdotter

   2. A skriver:

    Ellinor Löfgren/Pdotter

    1. Anonym skriver:

     Så underhållande hon är ändå. Så fejkat alltihopa. Även att hon stavar sitt namn ”Löfgren” när hon egentligen heter Lövgren.

     1. Anna skriver:

      Hahaha trodde bara det var jag som störde mig på att hon försöker verka så rik och världsvan hela tiden.

 2. Camimami skriver:

  Japp… tantskor!
  Jag har ett par… och jag om någon, är TANT. Dock står det inte Chanel i mina pjuck.
  Lade just upp en bild på dem, på Insta.

 3. Missj skriver:

  Åh jag hade faktiskt blivit jätteglad för dom! Som mamma uppskattar jag numera skor som inte har skyhögklack när man vill vara lite uppklädd. Jättefina 🙂

  1. anonym skriver:

   Missj håller med. Så snygga och klassiska. Och vilken kvalitet.

  2. Anonym skriver:

   Gillar också skorna men vad har låga klackar att göra med att vara mamma?

   1. Jossan skriver:

    Typ att kunna leka med barnen och springa efter dem? Tror inte det är lika optimalt i höga klackar.

    1. Anonym skriver:

     Men det är att vara uppklädd då eller? Det finns stunder man är uppklädd utan att man behöver jaga barn trots att man har blivit mamma

     1. Missj skriver:

      Det är sällan jag är uppklädd utan barn. 🙂 så då kan man jaga 2 åringen utan att vricka fötterna.

      1. Skvallertant skriver:

       Det är ganska vanligt att kroppen förändras efter att man fått barn. t ex får många ont i ryggen pga försvagade bukmuskler och då undviker man gärna alltför höga klackar eftersom det gör ont.

       1. Anonym skriver:

        Det förstår jag, har dock själv inte fått de problemen så jag blev mest nyfiken på varför att vara just mamma är något man förknippar med låga klackar

 4. Jag hade lätt använt dem om jag fått betalt. Sedan hade jag tagit pengarna och sålt skorna och fått ännu mer pengar… #hejekonom

 5. Anonym skriver:

  Jasså, det är alltså så här man inser att pojkvännen förstår en.

  1. Linda skriver:

   Hon har blivit så konstig.

  2. Macilla skriver:

   Gillar framför allt att det även lät såhär när Odd gav henne presenter. Det var så fantastiskt och precis rätt och han förstod verkligen henne 🙄

 6. Nina G skriver:

  Jag är mer förvånad hur hon ständigt går från ”jag kommer inte dejta på flera år, ensam är bäst” etc till ”When he really…” nu kanske jag bara fått känslan av att det är så men haha.

  1. M skriver:

   Fast inte dejta har hon väl ledig sagt?! Däremot har hon sagt att hon kan tänka sig att dejta men vill absolut inte bli sambo på väldigt väldigt länge.

   1. Nina G skriver:

    Kanske fel ordval, har väl mer varit att hon kan tänka sig träffa olika människor, men inte ingå i ett förhållande? Som sagt, kanske bara jag som upplevt det så! 🙂

 7. LL skriver:

  Förstår mig inte alls på hennes skosmak.
  Ja ett par svarta tantskor, som också ser ut som vilken sko som helst. Märket är väl ändå hela grejen, bra att hon har alla sina kanaler att basunera ut det i.
  CHANEL. Då vet vi.

 8. S skriver:

  Hade hellre gått ut i ett par Foppa på stan faktiskt 😵

 9. Vendela skriver:

  Alltså Camcam, varför gör du inlägg som dessa? Detta är inte ”bloggbevakning” utan rätt elaka inlägg. Jag är inget megafan av Bella heller men tycker att du rätt ofta går på henne hårt här inne, du ska ju vara tvärtemot alla bloggare?!
  Snälla tänk på hur du skriver, inlägg där det förekommer kräkningar/personangrepp på PERSONEN är inte riktigt okej.

  1. Linda skriver:

   Men ge er nu. Bella producerar ju själv skor för 17, och försöker konstant sälja dem på oss. Klart vi vill veta vad hennes skoskryt handlar om

  2. Joanna skriver:

   Vad har det tagit åt folk?! Allting verkar vara kränkande för er.. Detta var ju inte personangrepp alls. Nu får ni ge er!

  3. Bloggbevakning skriver:

   Du är alltså sekundärkränkt å skornas vägnar om jag förstår det hela rätt?

   1. Maggie skriver:

    Cam cam är bitter som vanligt.

  4. Anonym skriver:

   Håller med.

   1. Bloggbevakning skriver:

    Så varje gång något modeorakel recenserar kändisars kläder på röda mattan och kritiserar dem så är det också mobbing? Jag hoppas verkligen att ni är inne och gläfser på Frida Fahrman, Magda Omerspahic, Sara Fridh och resten av alla de som tycker till om kändisars kläder!

    1. Emma skriver:

     Älskar Kristin Zetterlunds röda mattan-inlägg just för att hon bara lyfter kvinnor som hon tycker klätt sig fint och inte klankar ner på någons outfit ❤️

     1. Lina skriver:

      Håller med! Älskar de inläggen, och hennes blogg i övrigt.

     2. Aa skriver:

      Zetterlund är helt jävla amazing. Den bruden är som en fräsch, underbar, rolig, cool, egen och smart vind. Fyfan. Hon är fantastisk. Fler som henne som folk ser upp till tack!

  5. anonym skriver:

   Vendela håller med. Några av dina senaste inlägg har varit otrevliga. Tonen är negativ. Gillar det inte och en del tar efter. Vill inte ha sånt samhälle. Ok ha olika åsikter men du tar i för mycket.

   1. Daniela skriver:

    Ja för du är ju så positiv anonym ❤❤❤❤❤❤❤⭐⭐⭐⭐⭐

    1. anonym skriver:

     Daniela tack och kram 😊😊

     1. M skriver:

      😂☝🏻

    2. 🤮 skriver:

     Vilka dryga jäkla människor ni är alltså, ni tycker att det är er rätt att sitta och kritisera bellas minsta rörelse men biter tillbaka direkt när ni själva får en pik. Ja, kör era ”djupa analyser” av Bella men ni kanske skulle själva kunna hantera ens en bråkdel av vad ni ger ut. Tragiskt och pinsamt.

 10. Joanna skriver:

  Hahaha! Jag kan faktiskt göra så. Jag kan köpa 2-4 par skor, tröjor, byxor osv om det är olika färg på någonting som jag gillar jätte mycket.

  Men dessa skorna var bland det fulaste jag har skådat, det är inget jag ens skulle ta på mig om jag får betalt, som du skriver, CamCam 😖

  1. 🦊 skriver:

   Ja jag med! Köper kanske inte samma sko i olika färger, men vissa klädesplagg. Tex Ralph Laurens skjortor och sånt som jag trivs i😍👌🏼

 11. Anonym skriver:

  De svarta hade väl kunnat gå an, men de beiga… Fy fasiken alltså. Loggan på klacken får dem dessutom att se ut som den lokala ”Adidos”-varianten (adidaskopia) man kunde köpa på byns marknad i hemlandet när man som barn besökte släkten.

 12. S skriver:

  Odd brukade väl ge henne jättefina presenter om jag inte minns fel? Inte för att hon påstår motsatsen, men ändå.

  1. 🎈 skriver:

   Fast kanske var hon som betalade dem och hintade avd hon ville visa upp gör alla att han gett henne på bloggen. Bara en tanke.

 13. E2 skriver:

  Oj, ser verkligen ut som tantklackar. Inte värda 7 lax…

 14. 🦊 skriver:

  Gillar de i beige med svart tå😍

 15. Anna skriver:

  Tillsammans med scarfen i håret så är städlooken komplett!

  1. Anonym skriver:

   och ett förkläde

 16. Henrietta skriver:

  Lyxmänniskorna, dessa lirare som bygger sina liv och image kring riktigt dyra märkesgrejer, är så tråkiga. Dom känns så intetsägande och hjälplösa på något sätt. Vad är dom utan grejerna? Kan dom någonting, kommer dom klara sig?
  Det känns bara som att deras skallar är fyllda med massa fnitter och glitter.

  1. e skriver:

   Jodå, vi kan saker. Vi har bara lyxen att välja vad man vill göra med sin tillvaro. Sug på den du!

   1. Henrietta skriver:

    Praktisk kunskap är en färskvara. Underhåller man den inte så glöms den bort efter ett tag.
    Jag har seriöst aldrig träffat en lyxlirare som ensam kan göra en brasa. Det krävs minst två, och då blir det också en mindre konferens om hur dom ska göra.

   2. 🎈 skriver:

    Du är säkert en sån som bunkrar på Ullared och gör hashtagen detgårbranu

    1. e skriver:

     hahaha, ja precis! Det är jag det!!

     PS brasa kan jag också göra. Du glömmer att vi har sommarstugor och vinterstugor (och kakelugnar såklart).

     hihi

     1. C skriver:

      Exakt. Jag är hyffsat praktiskt lagd, kan göra upp brasa, sätta upp ett tält (även om jag aldrig skulle få för mig att tälta), kan husmorsknep för att få bort fläckar, etc. Jag är även högutbildad med bra jobb och konsumerar därefter. Henrietta, du skulle säkerligen föraktfullt kalla mig lyxlirare om du träffade mig (om du avfärdar mig baserat på accessoarer utan att ha pratat med mig). V

      arför avfärda folk på det viset (baserat på deras konsumtionsvanor)?

 17. Anonym skriver:

  Dom svarta är exakt såna skor som min gammelmormor alltid har på sig. Smaken är väl som baken men det där är verkligen tantskor. (Enligt mig)

 18. Anonym skriver:

  Skorna är jättefina, klassiska!

 19. Anonym skriver:

  Fast jag upplever att Bellas stil alltid varit lite åt tant-hållet (och ibland ganska mycket). Men hon kallade det väl skandinaviskt modernt? Smaken är som baken 🙂

  1. 🦊 skriver:

   Skandinaviskt? Klär mig likadant som vad hon gör men jag hade valt att kalla det klassiskt🤔

 20. LL skriver:

  Vad har killen förstått, fattar inte uttrycket. Hon har länge velat ha dem, han köpte dem? Okej grattis, vilket smartass.

 21. E skriver:

  OT- Ser att läsare rasar mot Friends på Netflix. Jag gillar ju Friends och skulle väl inte rasa, men jag har faktiskt också reagerat på det när man ser serien. Att fatshamea Monica var unket redan när det begav sig.

  1. totes skriver:

   Håller med, har aldrig uppskattat dom delarna :/ Plus hur hysteriskt rädda killarna är för att verka gay hela tiden – lugna ner er man ”blir” inte homosexuell av att krama sina kompisar my god

   1. Sunes Jul skriver:

    Jätte rädda,speciellt i det avsnittet när Joey och Ross myser i soffan tillsammans och det händer ju mer än en gång.

    Man kanske bara ska inse att det är en serie och inte deras riktiga åsikter.

 22. Mia skriver:

  Ja jävlar, det var ett par (två par) fula skor. Dessutom undra jag om inte hälen kommer glappa en massa. Jag är skeptisk till slingbacks överlag. Jag vet inte om dessa vinner över hennes loafers utan strumpor i fulhet dock? Jag är mycket skeptisk till loafers.

  Men de är ju helt i Bellas linje! Hon har ju alltid haft en fäbless för damigt mode. Hon trivs sådär och det räcker fint.

  Jag ska inte säga nåt om stil för den delen. Jag bor på landet och ”dagens outfit” består av underställ med morgonrocken över och ett par gummistövlar. 😀

 23. Anonym skriver:

  Jag tyckte de var jättesnygga faktiskt. Och om jag hittar ett klädesplagg jag gillar, eller ett par skor, så köper jag ofta flera av samma…det är väl inte så konstigt?

  1. Rickard skriver:

   Jag har två dussin svarta par jeans men att köpa flera av kläder och skor som kostar 6000-7000 kr är inte uppenbart för alla 🙂

 24. Ebba skriver:

  På tal om BB och skor… Vad hände med Emilia de Porets samarbete med Flattered? Fornis samarbete förra året tyckte jag man såg överallt, hon fick ju till och med göra om sin sandal i nytt material nyss. Men Emilias? Jag har inte hört något på ett bra tag – någon annan som har det?

  1. Sofia skriver:

   Kommer tydligen till våren! Ska vara ett par sling backs och jag förstått det rätt…

   1. Ebba skriver:

    Ja, jag hade för mig att Emilia pratat om att de ska göra slingbacks i hennes podd. Ska bli kul att se resultatet!

 25. Anna skriver:

  Bekväma klackar absolut, men skulle aldrig sätta på mig detta. Inte ens mot betalning. Ha ha

 26. Annie skriver:

  Mycket fula skor. Men vissa förblindas väl av att det är ett lyxigt märke. Sen tycker jag att det är konstigt att få flera par likadana. Lite sådär ”köp två få andra paret för halva priset”. Jag köper också flera av samma sort, men det är om jag tex köpt ett par byxor eller skor som efter ett tags användning visar sig vara perfekta och som jag därför använder hela tiden (de ska vara sköna, sitta bra, ha bra kvalitet) så kan jag köpa fler för att jag då vet att de kommer att användas. Bunkrar upp ifall de slutar tillverkas.

 27. Mamatilda skriver:

  Halvt ot. Jag fyller år idag och har sedan ett par år tillbaka slutat tycka det är kul pga mannen jag är gift med suger på uppvaktning på födelsedagar. Har blivit allt för besviken alldeles för många gånger.
  Tycker inte jag har höga krav heller, vill mest att han frågar vad jag vill göra idag och att vi kunde ätit mysig frukost tillsammans.
  Vaknade idag med noll förväntningar för att slippa bli ledsen. Visade sig att han trots allt hade köpt en present till mig (som jag fick oinslagen när han vaknade 3 timmar efter mig). Jag har önskat mig en specifik parfym, fick en från samma märke men en annan doft som inte passar mig lika bra (han visste vilken jag ville ha men han hade inte sett den i hyllan när han var där igår).
  Ville nog mest bara gnälla lite. Hade nog svimmat om han kommit hem med ett (eller två!) par skor till mig bara för att.

  1. Helena skriver:

   Hej och grattis på födelsedagen! 🙂

   Jag vet inget om er och ditt liv, men baserat på det du skriver: LÄMNA LÄMNA LÄMNA. Livet är för kort och värdefullt för att du ska tvinga dig själv till något som inte är rätt för dig.

   Kram

   1. The other one skriver:

    LÄMNA LÄMNA LÄMNA pga att en person är dålig på födelsedagsuppvaktning? Really?

    1. Nina G skriver:

     Haha tänkte samma sak, hon är ju faktiskt gift med killen… klart man får vara ledsen för det, men en födelsedag är en av 365 dagar.

    2. S skriver:

     Så kunde jag också känna förr. Blev typ aldrig uppvaktad förrän jag (kanske barnsligt nog, jag vet inte?) verkligen sa att jag blev besviken – jag själv uppvaktade ju honom. Då har han vissa år köpt presenter men knappast mer firande än så. Sen har jag med åren eller på senare tid insett att han inte är ensam om att inte bry sig om födelsedagar och att det inte behöver betyda att han inte uppskattar mig, han tycker väl bara inte att födelsedagar är så viktiga.

     Sen kan jag personligen tycka att ens partner ska uppvakta en på något sätt iaf. Behöver inte vara massvis med presenter, men nån typ av omtanke.

   2. Anonym skriver:

    Ska hon lämna honom för att han inte gav henne rätt parfym och råkar vara dålig på att uppvakta vid födelsedagar? Som du själv skriver så vet vi ju inget om dom som par eller han som make, så lite dumt att påvisa att hon borde ”LÄMNA LÄMNA LÄMNA!” honom… Min sambo är heller inte så bra på att uppvakta vid speciella tillfällen, men inte vill jag lämna honom för det. Han är nämligen duglig på mycket annat.

  2. J skriver:

   Grattis på födelsedagen härliga, vettiga och fina du! Du är värd mer uppskattning och omtanke. Att få lite falsksång, frukost och en present med lite tanke bakom är inte för mycket begärt. Det kan du hälsa din man från mig!

  3. jenny skriver:

   Förra gången jag fyllde år fick min sambo problem eftersom det var många bra fotbollsmatcher den dagen. Jag gillar inte att kolla på fotboll men vi kollade på fotboll heeeela jäkla dagen. Satt o drack cava och kollade på folk för mig själv.

  4. s skriver:

   Men herregud det är fan inte okej. Jag ÄLSKAR att fylla år så mycket att jag infört födelsedagsvecka istället för födelsedag. Men tillbaka till dig, alltså inte för materiella saker är viktigt men för om du vill bli firade borde detta även vara viktigt för din man? Jag gör saker för min man som jag inte tycker är super roliga då jag ändå tycker om att göra honom glad och vice versa såklart. Lite det en relation delvis bygger på tycker jag? Att göra saker man inte tycker är roliga för att det är viktigt för andra då blir det ju indirekt viktigt för en själv och därmed helt ok att göra? Läs på om de olika kärleksspråken, så kanske du förstår din man bättre och han dig 🙂 http://www.battrerelationer.se/karlekens-fem-sprak

   1. s skriver:

    Och ett stort jäkla grattis på DIN dag!!! Om jag hade varit du hade jag ringt en kompis/familjemedlem gått ut på stan och unnat mig en god fika och kanske en present 🙂

  5. Ip2å skriver:

   Känner väl igen det där. Har blivit bättre sedan jag börjat anpassa mitt firande av honom till samma nivå som han lagt på mig. Varför lägga en massa energi på att fira någon som uppenbarligen inte tycker sånt är viktigt? Om han inte kommer med frukost på sängen, och lägger så lite energi på det att han inte ens orkar slå in din present eller titta i mer än en butik, då finns det ingen anledning för dig att göra det heller.
   Och om han blir lite snopen och ifrågasätter det kan du ju bara säga som det är ”jag trodde det inte var viktigt för dig”. Jag lägger hellre krut på att fira tex min mamma eller systrar, som verkligen uppskattar det och anstränger sig tillbaka.

  6. Ip2å skriver:

   Den här dök precis upp i mitt flöde, och då kom jag att tänka på din man… 😉
   https://instagram.com/p/BdzZCW2n_l4/

  7. Ulrika skriver:

   Jag tycker du ska göra så här. Säg till din man några veckor i förväg vad du önskar dig, var noga med att säga om det är en väldigt specifik grej (tex en parfym man har valt då SKA det liksom vara den. Eller om det kanske är ett väldigt specifikt klädesplagg. Evt ge honom en länk till ett ställe han kan beställa den online). Någon vecka eller så innan din födelsedag så säger du att du gärna vill ut och äta på restaurang eller något på din födelsedag, så vet han det. Antingen kan du bara be honom boka ditt favvoställe, eller säga helt sonika ”Kan inte du försöka lista ut en ny restaurang som du tror jag tycker om? Det hade verkligen gjort min dag om du la lite krut på det!”. Sen dagen innan handlar du frukost som du tycker om. På morgonen går du upp och väcker din man, säger att ni kan fixa frukost och äta den ihop och mysa lite.

   Min poäng är att man måste själv ibland vara vääääldigt specifik i sin kommunikation, för host* män tänker inte på sånt -.- . Och ibland måste man planera och fixa lite själv, tex välja/boka restaurang osv. Jag brukar tex be min kille välja en ny restaurang vi kan äta på, skicka en önskelista, och boka mina tjejkompisar till fredagen/lördagen runt min födelsedag flera månader i förväg för att vara säker på att de kan komma. Så bjuder jag hem dem till mig, där jag lagar mat och står för dessert, då gör jag ju det jag tycker bäst om 😉 Oftast brukar de fråga efter önskelista några veckor i förväg och antingen skickar jag en med några billiga och enkla grejer (typ en body butter från the body shop i en viss doft eller något som är enkelt att fixa och svårt att göra fel och utan att vara för dyrt), eller så säger jag att de inte ska köpa något (och då brukar de dyka upp med typ en chokladask) 🙂

   Du kan också ta ett snack med din man om vad din födelsedag betyder för dig. Det är VÄLDIGT olika. För mig vill jag typ bara äta gott och umgås med dem jag har lust, behöver inga särskilda presenter eller något, jag kan definitivt stå för allt, bara folk dyker upp och håller mig sällskap liksom. Vissa vill ha en hel vecka planerad för dem med överraskningar och omtänksamma presenter och events.

   Man säger ju att en relation handlar om att ge och ta, och ibland tänker jag att ge handlar om att ge instruktioner ;D

   1. Ella skriver:

    Håller med dig Ulrika! Ibland måste man, särskilt med killar/män, var övertydlig för vissa (inte alla, blahblah) förstår helt enkelt inte hintar eller så. Jag tror killar ofta (iiinteee allllaaa, jag veeet) tolkar oss tjeje väldigt ordagrant och inte riktigt tänker steget längre. Tex om man säger ”du behöver inte fixa något speciellt” så hör de ”jag vill inte ha något firande alls” medan du kanske menar att du inte behöver ett party med 200 pers men kanske vill ha uppvaktning från honom, varesig det är en present eller en dag där ni gör bara det du vill liksom. Jag skulle försöka förklara för honom vad du önskar dig av din födelsedag, och varför. Att du förklarar varför det är viktigt för dig och att du skulle vilja att ha la mer tid på det.
    (Och bara utifall det inte gick fram – jag inser att alla killar och tjejer är olika men ibland får man generalisera utan att bli halshuggen för det.)

  8. Majs Krok skriver:

   @Mamatilda. Åh, gör som jag gjorde som singel. Spara en liten slant för att skämma bort dig själv på födelsedagen. Bjud på den restaurangen DU vill gå på. Eller gå till frisören / nagelsalongen. Eller köp den där parfymen du vill ha. Kram

  9. Jenny skriver:

   Stort grattis på din dag!

   Min sambo är inte mkt för födelsedagar. Eller.. Han var inte det.
   Jag älskar dem och ställer gärna till stora spektakel till firande.
   När han blev utsatt för det på sin dag så blev han faktiskt rätt förtjust och förstod varför jag både gillar att få och ge på såna dagar.
   Han har också börjat tycka det är kul för att jag blir så glad.
   Jag har varit jävligt tydlig med att jag ÄLSKAR födelsedagar på alla vis.
   Vi har pratat om hur vi vill fira/inte fira etc.
   har ni pratat om det? I andra lägen än på/inför/efter födelsedag.
   Hoppas andra firar dig!
   Hurra för dig!

  10. Madde skriver:

   Jag brukar få ett presentkort från min pojkvän på min födelsedag, men typ några dagar före eftersom älgjakten börjar samma dag som jag fyller år.

   De senaste 3åren har jag firat min födelsedag ensam pga jakten 😢

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Det är baske mig inte ok. Han får väl antingen överkompensera för att han inte är där just på dagen med att fira innan etc, eller så kaaaaaaan han faktiskt missa lite av första dagen av flera veckors jakt. Ibland får man fasiken prioritera. 👎

   2. Another Madde skriver:

    Antar att du bor i Norrland. Här är älgjakten helig det är liksom ingenting att jiddra med.

    1. Madde skriver:

     Japp bor i Sundsvall 😃
     Det första min svärfar frågade min pappa om när de sågs första ggn var hur han hade tänkt med tanke på att jag är född under jakten 🙈😳

  11. Emelie skriver:

   Gud vilken låg standard ni som säger att hon ska ta det har på män! Hon blir inte ledsen just för presenten utan att det inte existerar någon tanke bakom att ge henne lite uppskattning! Det är ju sorgligt att INTE bli uppvaktad, det betyder helt enkelt att han inte bryr sig tillräckligt. Min pojkvän har uppvaktat mig sedan dag 1, varje gång jag sagt att något är fint får jag det för eller senare , eller när jag till exempel bara nämnde att det är coolt med en viss färg i sovrummet kom jag efter några dagar hem till det, och det är bara 1 av 1000 exempel. Det är verkligen underbart att någon alltid tänker på något man nämnt och sedan överraskar en med det, vare sig det är mat, eller presenter, utflykter whatever. På det är han även världens underbaraste man.
   Den Killen kunde ju inte ens köpa rätt parfym åt henne och ni undrar varför hon är ledsen? Jag vill säga dig att det finns alldeles för många underbara män som kommer uppvakta dig och därtill vara underbara, så om det inte är direkt länkat till just presenterna att du är ledsen utan själva grejen att han inte har någon tanke till dig den dagen så säger jag också se över hur du vill leva. Som sagt det handlar inte om presenterna utan att någon är lyhörd för en och vill göra en glad och visa Sin uppskattning. Kram till dig.

 28. Linn skriver:

  Men hallå?! Står ju faktiskt Chanel på 💁🏼‍♀️

  Min man kom hem med hennes deo häromdagen till mig. Sa att jag slutat köpa hennes produkter pga hon helt tappat det. Då sa han ”du får ha henne i armhålan iaf, det är ju passande”. 😂

  1. Linda skriver:

   Haha 😀

 29. Sanningsströssel skriver:

  När hon i ena inlägget säger att hon ska leva som singel ganska länge för att sedan hinta om ”honom” visar hon att hon gör allt för ett par klick.

  Hur blir man en etablerad, pålitlig och framförallt genuin Estee Lauder då? Hon måste ju förstå att hennes falska jakt på klick kommer att slå över och man undrar hur pålitliga hennes produkter egentligen är?

  Isabella vill vara både bloggdrottning och affärskvinna men hon kan ju inte på riktigt tro att hon lyckas just nu?

 30. Sara skriver:

  Jag provoceras dagligen av Bella, men just skorna tycker jag är snygga.

 31. Li skriver:

  Om Bella tycker skorna är fina så är det jättebra. Det är ändå hon som ska bära dem. Men den här jäkla konsumtionshetsen alltså, jag blir så otroligt trött på hennes konsumtion!! Det är sorgligt att hon (och vissa andra bloggare som shoppar som om det inte fanns någon morgondag) kallas influencers, för världen behöver inte influeras av deras totala brist på konsekvenstänkande när det gäller miljö och konsumtion. Är helt övertygad att det är ”influencers” som till stor del fördummar samhället. Obs: det finns självklart vettiga influencers och det är synd att de inte framhävs mer och blir större. Men Bella och liknande konsumtionsfanatiker förstör mer än vad de tror.

 32. S skriver:

  OT. Säga vad man vill om Facebook och att man inte kan se vem som besöker ens profil, eller att ”personer du kanske känner”-funktionen bara är random – MEN träffade en person för ett tag sedan (väldigt attraktiv och trevlig osv) och nu finns han med bland föreslagna vänner. Hjärtat hoppade ju till när hans namn dök upp för hur kan det göra det strax efter vi träffats? Nåt mysko är det.

  1. LindaP skriver:

   Han har besökt din profil/du har besökt hans, förmodligen mer än en gång. Då dyker de upp där tillslut

  2. Bullshit Bob skriver:

   Har ni bytt telefonnummer eller mailat varandra? Facebook algorithm works in mysterious ways

 33. Anonym skriver:

  Håller med om att skorna är ”tantiga” men ändå snyggare än Flattered som i mina ögon är skitfula…

 34. Bananshake skriver:

  Haha alltså jag dööör, fy sjutton vilket kul inlägg!
  Håller med till punkt och pricka, min farmor hade exakt (ok inte channel) såna där dosor och då var hon ändå 95 år!

 35. Lina skriver:

  Jag kanske är blind men var står det att hennes eventuella kille köpt dessa skor till henne? Hon säger ju bara att det är en present som går rakt in i hjärtat, alltså en present hon gillar!!

  1. Mandy skriver:

   På Instagram Story skrev hon ”This is how you realize that he really understands you” eller något I den stilen, till bilden på skorna.

 36. Sara skriver:

  Nä fattar inte. Och Fornis Flattered-skor är också så hiskeliga. Tycker jag.

 37. Anonym skriver:

  Så nyfiken på vilka ni är som väljer att lägga så mycket engagemang på ett par skor! Det här kommentarsfältet är ett sånt starkt exempel på varför feminism behövs. Tror aldrig killar skulle sitta och kritisera varandras klädval på detta sätt. Vi tjejer är så dömande mot varandra. Om du bakom datorn känner dig tillfredsställd av att skriva hur fula ett par skor är så kanske du behöver mer tid för att fokusera på att må bra i dig själv.. En observation bara <3

  1. E2 skriver:

   Lugn i stormen. Att kritisera ett par SKOR är inte o-feministiskt. Man får alltså inte vara feminist och ha vissa modepreferenser?

  2. Anonym skriver:

   Det är bara att kolla när som under all of human history för att hitta exempel på män som snackar skit om folks klädval och till och med går så långt att de försöker styra kvinnors klädval med normer och lagar. Det borde du veta som feminist.

   /Mvh en feminist som helt ärligt inte tyckte skorna var så snygga

 38. 🎈 skriver:

  Hon är ju inte direkt lång så varför köra med så låga klackar?

 39. Anonym skriver:

  Usch vilka sanslöst fula skor, han har fashion sense som en haj (och BB har ingen alls, det vet vi ju redan mtp hennes 80-tals bilförsäljarskor). Hade en man gett mig dom skorna hade jag dumpat honom och lämnat tillbaka skorna. Bara för att det är en logga på dem är de inte snygga! Tacka vet jag min man som har utsökt smak och enbart köper vackra sko till mig, Louboutins FTW.

 40. M skriver:

  Min mormor har de svarta.

 41. kati skriver:

  Urfula

 42. Anonym skriver:

  Gode gud, vilket trams. Hur skulle denne Hampus ha råd med tre par Chanelskor? Research, Camilla, research.

  1. Nadia skriver:

   Han är en av sveriges kändaste daytraders, så han har nog råd 🙂

   1. Hajveckan skriver:

    Nej, Nadia, det är han inte alls. Finns inga data om honom före Blondinbella öht. Och var är hans pengar? Och varför bor han på 36 kvm i Lund istället för en jättebarre? Hans bolag? Ärligt, ni unga måste börja tänka mer kritiskt. Det börjar bli kusligt hur korkade ni är.

    1. Bullshit Bob skriver:

     Spot on. Sveriges kända daytrader hahahah källkritik någon!

    2. Anonym skriver:

     Varför är du så obehaglig så du kollar upp hur han bor? Get a life please👀

    3. Anonym skriver:

     Fast Bella dejtar ju TheSharkweek/Hampus som är en daytrader så vitt jag vet? Chanel och Bottega Veneta påsar skymtades på hans senaste upplagda bilder på Twitter och väldigt mycket inblandning i annat kring henne, knappast en slump..

     1. 🎈 skriver:

      Hon kanske gjort så han fått rea på dem, och sen betalat honom. Så det ser bra ut på bild.

 43. Maja S skriver:

  Är hon nöjd så 😝
  Jag tycker de är Skitfula.
  Likaså Flattered 🤢
  Moskva skitkallt men Bella hade tunna skor.
  Allt för konsten eller hur är det de säger 🙄

 44. Brifan skriver:

  Hon är minst 30 år för ung för att traska runt i dessa.

 45. Krista skriver:

  Ser ju ut som dansskor.

 46. sara skriver:

  Håller med helt, det där är verkligen tantskor! Bara för att det är dyr toch exklusivt måste det inte vara snyggt-uppenbarligen. Säkert bekväma att gå i men de ser ut som mormors skor från 90-talet ha ha.
  Men tur att smaken är olika annars hade vi alla sett likadana ut och det hade ju varit tråkigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla