Stay in school, kids!

18:00 12 Jan 2018

Paow:

Paow har tidigare uttryckt åsikten att tjejer bara borde få göra en enda abort, om ens någon – inlägget finns att läsa här – men nu verkar hon ha gjort en Blondinbellsk åsiktspiruett:

Jag trodde ju att jag kanske var gravid för att jag började kräkas ofta(det är bara min mage som krånglar till och från). Och Lance bemötte det väldigt bra, höll sig lugn och typ bara ”ska vi bli föräldrar, jag vet inte om jag är redo”. Jag måste erkänna att jag själv fick lite panik då jag egentligen inte är för abort vilket han vet. Men jag vet att han är yngre än mig och jag älskar honom så jag hade aldrig velat förstöra något för honom, så jag hade gjort abort ifall jag blev gravid nu. Lance bemötte det som att han finns där oavsett vad. Och att han skulle hålla min hand genom hela aborten isåfall. Vilket är väldigt fint av honom och det är därför jag älskar honom så mycket.//Paow

Så om Paow skulle bli gravid nu så skulle hon göra en abort för killens skull, och hon älskar honom så mycket för att han skulle ha hållit hennes hand i så fall?
Eh, va? Ursäkta?
Sist jag kollade så krävdes det TVÅ personer till att göra ett barn så att han håller din hand genom aborten är väl det MINSTA man kan begära, eller? Han är ingen hjälte eller kandidat till ”Årets man” bara för att han inte dumpar dig på sjukhustrappan. Det är sådant som normalt funtade killar ser som självklart.
Och med tanke på att Paow avslutar sitt inlägg med följande rad så kommer det kanske inte dröja så länge innan det blir upp till bevis för Lancelot Hedman Graaf att hålla sin kära flickvän i handen:

Jag har ju aldrig vart gravid tidigare så tänkte att det nog inte skulle spela någon roll ifall man hade oskyddat sex ett par gånger. //Paow

Nä, men så är det ju!
Du har ju ett par, kanske tre gånger på dig att ha oskyddat sex innan risken för en graviditet kickar in.
Och ju fler gånger du har oskyddat sex, desto mindre blir risken för att det överhuvudtaget ska hända. Herregud, det vet väl alla!?

Helt plötsligt förstår jag Magdalena Graafs rädsla för att bli farmor i unga år. Hade min blivande svärdotter uttryckt så här bristande kunskaper i biologi så hade jag åkt och hämtat min son och givit honom permanent utegångsförbud.
Och skickat svärdottern den här boken.
Och ja, det kommer bli ett läxförhör!

52 kommentarer | “Stay in school, kids!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. vivi the one and only skriver:

  ”Göra abort för någon annan skull”… patriarkatet knacka på!

 2. Silverräven skriver:

  Kanske säger en del om Paows tidigare killar… alltså att hon tycker det är stort att han skulle finnas där vid en abort.

  1. Johanna skriver:

   Många killar är tyvärr så att de inte finns där. Min exman var inte med när jag gjprde abort. Mina föräldrar fick komma och hämta mig istället. Träffade inte min exman på en vecka efter aborten.. mina föräldrar däremot tog med mig hem till dem och tog hand om mig.

 3. Anonym skriver:

  Fast det är långt ifrån alla killar som är med och håller handen vid en abort! Men samtidigt känns det ju självklart om de älskar varandra. Sen så skriver hon ju att Lance sagt att han finns där oavsett vad! Tror för övrigt att hon menar att hon älskar honom för att hon tycker att han är en fin, omtänksam människa inte just enbart för att han skulle hålla handen vid en abort.

 4. Linda skriver:

  Jisses hoppas verkligen barnrumporna skyddar sig i många år till 🙁

 5. W skriver:

  Är du på riktigt så dum eller passerar det här som passivt agressiv? Att hänvisa till en bok skriven av en rent ut sagt dåre/stolle/skam för mänskligheten – Herregud. Ingen vettig person gör reklam för det där äcklet som katarina faktiskt är eller hur fan man nu stavar till idiotens namn…

  1. Bloggbevakning skriver:

   Aha, den var lite för avancerad för dig? Swoosh bara, rakt över huvudet! 🙂

  2. Sara skriver:

   Onödigt att kalla Katerina för äckel, idiot och skam för mänskligheten, även om man inte håller med henne.

   1. Anonym skriver:

    Nazister och främlingsfientliga tål gott att kallas idioter. Uttalar man sig så vidrigt om människor som Janouch gjort, förtjänar man att skammas, precis som Bard. Det ska aldrig vara okej att kränka människor pga ursprung. Punkt.

    1. Sara skriver:

     Katerina har judisk bakgrund och du kallar henne för nazist, kanske du ska ta several seats och fundera på vem som egentligen uttrycker sig vidrigt.

     1. Saris skriver:

      Det finns judar som är nazister ironiskt nog. Jag såg en dokumentär som handlade om en Ashkenazi-judisk
      ung kille i Israel med rysk bakgrund, som började hata på Mizrahi och etiopiska judar eftersom han ansåg sig vara överlägsen p.g.a. sin hudfärg.

      Sen så är det inte en hemlighet att invandrare kan vara nazister och rasister, vi är inte en homogen grupp. Invandrare i Sverige består av finskar, jugoslaver, engelsmän, polacker, ryssar, turkar, syrianer, kurder araber, eritreaner, somalier etc. Jag vet att det finns polacker som är nazister exempelvis, och att en jugoslav kan vara rasist gentemot en eritrean osv.

      Jag lyckades hitta dokumentären, den heter ”Israel’s Neo Nazi” och går att se på Youtube.

      1. Sara skriver:

       Ja tack jag är också invandrare 🙂 Såklart en polack kan vara nazist, det är väl självklart och uppenbart för alla. Eller att en jugoslav kan vara rasist mot en eritrean – det är en vit person som är rasist mot en svart, inget nytt under solen där.

       Och att en ljushyad jude tror sig vara överlägsen en mörkhyad jude är inte lika med nazism heller. Ljusa araber tex ser ner på somalier, för att de är rasister, inte för att de är islamofober liksom.

       Sen handlade detta inte om ifall det finns någon person med judisk bakgrund någonstans som är nazist, det finns det möjligtvis för det verkar finnas folk till allt. Det handlade om Katerina. Hon driver ju frågor om judars rättigheter hela tiden. Det är fullkomligt galet att kalla henne för nazism.

      2. Anonym skriver:

       I sådana fall vill jag bara meddela dig fröken pk att jugoslavien inte finns längre. Vi tar oerhört illavid oss när svenskar kallar oss juggar. Kroater, bosnier, slovener etc krigade för våran självständighet för att komma bort från kommunismen och jugoslavien. Så nästa gång du ska hoppa på någon för att vara en ignorant rasist läs på först så du inte framstår som värre själv. Ps ”araber” gillar inte att kallas det som samlingsnamn heller.

       1. Saris skriver:

        Lol, fröken pk? Tack detsamma.
        Okej, jag ber väl om ursäkt att jag klumpade ihop serber, bosnier och kroater i en och samma grupp, ska tänka på det nästa gång eftersom man inte kan veta allting.

        ”Så nästa gång du ska hoppa på någon för att vara en ignorant rasist läs på först så du inte framstår som värre själv.”
        Men snälla, när anklagade jag någon för att vara rasist? Jag nämnde bara att invandrare kan också vara rasister gentemot varandra, end of story.

        Varför är det fel att skriva araber som ett samlingsnamn?

       2. jugge skriver:

        hahaha jesus christ, en kränkt kroat! Låt dem kalla oss juggar – precis som andra kallar en för skandinav eller skåningar för svenskar. Zivot ide dalje kompis!!

        //JUGGE som semestrar i prick alla länder trots att jag är serb

        1. Anonym skriver:

         Det är väl klart att du som serb vill bli kallad jugge. Det var ju ni som ville behålla Jugoslavien. Vi ansra som inte är serber har rätt att säga att vi inte vill bli kallafe juggar / za dom

  3. Helén skriver:

   W, du verkar ju vara en fin och kärleksfull människa… Är du en representant från den goda sidan?

  4. A skriver:

   Varför förtjänar Katerina att kallas för dessa glåpord? Jag tycker att hon gör ett bra jobb med att belysa tabu-belagda frågor här i Sverige.

 6. A skriver:

  Har Forni förlovat sig? Hon lade upp en champagneskål i Cartier-butiken 🤔

  1. Happy skriver:

   Jag tror på ett (eller två!) armband, Love bracelet kanske, eventuellt till och med var sitt. Man brukar bli bjuden på ett glad skumpa på Cartierbutiker (inte nödvändigtvis varuhus), boxarna är alldeles för stora för ringar dessutom 😀

   1. Happy skriver:

    Varför sattes min kommentar på mod? Märkligt…

   2. A skriver:

    Jaa sant! Hade för mig att hon redan hade ett love bracelet 🤔 men blandar säkert ihop det med någon annan

 7. Silverräven skriver:

  Camcam, kan inte du skriva ett inlägg om influencers som har vanliga jobb också? Skulle vara kul att veta vad alla ”modeller” gör för brödfödan egentligen? Tänker kanske i första hand på de som är halvstora. Tack på förhand 🙏~🙏

 8. T skriver:

  Hahahahha, ofta man är strikt emot alla typer av aborter och ändå upprepat har oskyddat sex med en sjuttonåring man absolut inte vill ha barn med!

  Så mycket skitsnack. Hon är emot aborter, tills hon själv behöver en… känns ju måttligt moget att inte kunna föreställa sig något förrän det drabbar en själv. Och då finns det ändå folk som skyddar sig och ändå blir gravdia.

 9. Blomma skriver:

  Snillet spekulerar.

 10. Aa-Ka skriver:

  Skevs det här av en vuxen kvinna???? :Jag har ju aldrig vart gravid tidigare så tänkte att det nog inte skulle spela någon roll ifall man hade oskyddat sex ett par gånger. Riktigt skrämmande

  1. S skriver:

   Mycket skrämmande…. Jag antar att hon haft oskyddat sex många gånger förut.. och eftersom hon då inte blivit gravid, så skulle det va ett tecken på ngt…

 11. Jossan skriver:

  Alltså what, Paow är emot abort men har oskyddat sex?!?

 12. Sparris skriver:

  Men hur gammal är han, 17 år? Då tycker jag ändå att det är ganska stort av honom att säga så och att hylla honom. Inte många äldre skulle kanske heller göra så. Och som silverräven skriver så säger det kanske något om hennes tidigare killar och då är jag bra glad för henne nu. Heja dom! Ålder är bara en siffra!

 13. Anonym skriver:

  En gammal klasskompis till mig träffade som 30-åring en 9 år yngre kille. Båda utan jobb och utan några ljusare framtidsutsikter pga lathet/arbetsskygghet.

  Två månader senare var hon gravid. Det var ett hoppsan och inget planerat. Frågade om hon inte använt skydd, men eftersom hon aldrig blivit gravid innan så trodde hon inte att det gick. Kondom för att skydda sig mot sjukdomar var ju också onödigt trots att dom precis träffats. Hon hade ju aldrig blivit smittad innan 🙄

  Graviditeten var stormig och det tog slut med polisanmälningar hit och dit från bådas håll.

  Sen gjordes en Blondinbella-vändning och dom blev ihop igen för barnets skull.

  Ungen hann inte mer än födas förrän hon var gravid igen. Hon trodde inte hon kunde bli gravid 😳, så dom skippade skydd. Ingen tanke på alls att även om mensen inte kommit tillbaka då får man ju faktiskt ägglossning innan.

  Det tog slut och pappan missade sin andra sina födelse 11 månader efter första barnet föddes. Återigen massa bråk men dom har iaf inte hjort några fler oplanerade barn.

  Barnen är nu 2 och 3 år och har nyligen omhändertagits enligt lvu 😔

  1. I skriver:

   Stackars barn 🙁

  2. T skriver:

   Usch vilken historia…

   Men just att bli gravid igen direkt efter första av misstag är väldigt vanligt har jag förstått, folk har väl huvudet fullt av hormoner och livsomställningen och kan liksom inte ens förställa sig att de skulle bli gravida igen. Tror till och med barnmorskorna brukar prata om preventivmedel med nyblivna föräldrar av den anledningen…

   Inte för att det hade så mycket med din story att göra, en accosiation bara hehe.

   1. Anahmara skriver:

    Ja, eller som min barnmorska som sa att Jag inte behövde preventivmedel för jag tänkte ju amma. Det räckte enligt henne. 🙄🙄🙄

    1. Anja skriver:

     Det sa min mammas barnmorska också till henne. 2 månader efter att hon hade ploppat ut min syster plussade hon igen. And here I am. 😁

  3. A skriver:

   Riktigt hemskt! Är hon lite förståndshandikappad?!

 14. Anna skriver:

  Jag tror Maggan har all anledning till oro. Det är bara en tidsfråga innan hon blir Farmor.

 15. Toto skriver:

  Men eftersom han skaffade hund och sen dumpade den hos morsan så tror jag nog inte han är redo att ha LIVSLÅNGT ansvar för en människa.

  1. Maja S skriver:

   Inte P heller 😳
   Bara det att man tror att man inte blir gravid av att ha oskyddad sex några ggr 🙄

   Ang hunden så kan det ju vara så att Magdalena skaffat hunden men visste att läsarna skulle ifrågasätta .. och skyller på att sonen skaffat hunden

  2. Amalia skriver:

   Förstår din poäng och håller med! Men barn är ändå inte ett livslångt ansvar! Haha, då skulle jag aldrig gått med på det 😀 När dottern är 18 får hon gärna ta ansvar för sig själv!

 16. hej skriver:

  Hon skrev ju att hennes ex sagt att de skulle sparka henne i magen om hon blev gravid och tänkte behålla barnet, så kanske inte så konstigt att hon tycker att det är värsta grejen att han sa att han skulle hålla hennes hand

  1. Emme skriver:

   Det var något av det sorgligaste jag läst 😢

   1. Anonym skriver:

    Det sa mitt ex också. Var 16 år gammal då (30 år nu). Tro mig, någonstans kommer man över det.

    1. hej skriver:

     Det är mycket man kommer över, men det gör det inte mindre sorgligt för det, kan jag tycka.

 17. Sara skriver:

  Hur tänkte du nu? Vad är det som gör att det är just P och inte öven L son bör få en barnbok om hur barn blir till av M? Sist jag kollade är man två om att ha oskyddat sex? Känns rätt förlegat att anse att ansvaret enbart ska ligga på kvinnan, eller?

 18. Xx skriver:

  Patetiskt att ens skriva om de här, ” farmor Maggan” måste jubla över all publicitet de får, och indirekt hon .. Lance blir influencer och Maggan glöms inte bort.. Win win.. men riktigt tragiskt om de skulle få ett barn..

  1. M skriver:

   ”Maggan glöms inte bort”

   Du har tydligen missat att Maggan har en av de största bloggarna i Sverige? Större blogg än typ 95% av alla bloggare som omnämns här på Bloggbevakning.

 19. Humlan skriver:

  Om problematiken med Friends:
  http://qklnk.co/1wLS12

 20. Kajsa skriver:

  Någon annan som har reagerat på deras sviniga beteende på olika hotell. Först la de ut en video när de kastade använda snusar på väggen och nu senast en video på alla snusar paow kastat ner på golvet bakom sängen.
  En bloggerska som verkar halvt galen och en pojke som knappt kan stava, stay in school kids.

  1. Blomma skriver:

   Strålande föräldramaterial.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla