Stort grattis!

23:59 12 Jan 2018

Bloggkommentatorerna:

Med drygt 1 minut kvar innan den 12:e blir den 13:e så vill jag bara passa på att önska mina kollegor och föregångarna Bloggkommentatorerna ett stort grattis på födelsedagen!
De har alltså drivit sin blogg i 10 hela år! Mycket imponerande!

Hoppas ni fick tårta! =)

20 kommentarer | “Stort grattis!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. IThomas skriver:

  Bloggkommentatorerna: Slätstrukna? Rätt eller fel?

  1. Bloggbevakning skriver:

   De driver sin blogg på ett lite annorlunda vis än jag valt, men de har haft en stor blogg i hela 10 år så det funkar uppenbarligen för dem. Sen skriver de om vissa bloggare som jag inte bevakar men jag vill ju ändå hänga med i svängarna… Så jag läser deras blogg så gott som dagligen och gjorde så även innan jag startade min blogg.

 2. Oui skriver:

  Åh, har följt dem sedan starten och kikar fortfarande in nästan dagligen även om jag mest skummar numera (vilket jag iofs gör även här för det mesta, beroende på ämne 😄). I början, när de var mer skämtsamma (räven Armani t.ex.) var de lite mer som den här bloggen. 😊

 3. Lord voldemort skriver:

  Cam! Kan du inte uppmärksamma att YT profilen ”kammi” filmar strippor/gogo dansare i sin senaste Thailand vlogg? Tycker det är jävligt respektlöst. innan hon filmar stripporna i ett tidigare klipp beklagar hon sig över att hon inte kunde filma på flyget pga att personen jämte kanske inte vill vara med på youtube???
  Viftar även med en sedel framför ansiktet på en tiggande kille och kommenderar honom att dansa? Så mycket problematiskt i den videon..

 4. L1 skriver:

  Grattis Bloggkommentatorerna! 🎉

 5. Rebecca skriver:

  Läste alltid deras blogg förut, men sen du började har jag typ glömt av att den finns. Klickar mig in ibland men din blogg (med tillhörande kommentarsfält) är så mycket härligare! Dock jobbar väl de båda heltid med annat så jag förstår att det blir annorlunda.

  1. Anja skriver:

   Lite random kommentar:

   Jag förstår inte hur folk kan säga att det här kommentarsfältet är infekterad, hemskt, kränkande och gud vet vad. Jag har då aldrig sett så himla kloka, vettiga och trevliga människor samlade på ett och samma ställe. Kolla bara i ”öppet spår”, en total succé med så himla stöttande, hjälpsamma, trevliga och underbara (the list could go on forever) människor! 🙂

   1. Anonym skriver:

    Tills Bella kommer på tal…

   2. Anonym skriver:

    Ingen människa är genomelak.
    Man kan va hur trevlig och stöttande som helst i en situation, för att sen vara tvärtom i en annan.

   3. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Anja:Fast det har verkligen inte alltid varit så.

   4. Rebecca skriver:

    Jag tycker det är delat, egentligen borde jag nog inte använt ordet ”härligt”, utan ”underhållande” kanske. Jag tycker stämningen sätts väldigt mycket baserat på dels inläggets ämne men också hur inlägget är formulerat. Med det sagt finns det många bra människor som kommenterar och de som förstör är en minoritet.

 6. Hanna skriver:

  OT:

  Jag råkade komma in på en youtube konto idag som heter Jewel n Issy. Det är en ung tjej som bor med sin mamma i norra Sverige. Jag vet som gott som ingenting som dem, så jag hoppas jag inte trampar i klaveret här, men det verkar som att mamman har en del diagnoser och inte jobbar. Hon verkar deprimerad och deras kanal handlar om att de behöver pengar och försöker få en större youtube kanal så de kan tjäna pengar på de.

  Jag tycker det känns jättejobbigt att se en ung tonåring (15 kanske? Kanske yngre) sitta och prata om räkningar och att inte ha nog med pengar att värma upp huset. Jag vill verkligen inte verka kall eller känslokall men att hennes mamma står och gråter och säger att livet är värdelöst och att man ska dölja sina känslor och att ingen bryr sig inför dottern känns så fel. Hon ska inte behöva bära på detta. Jag vet inte, jag förstår förstås inte alls hur det är eller vad deras story är, men jag blev bara så illa berörd av detta och det kändes väldigt dubbelt att titta på det, att lilltjejen är så medveten om den ekonomiska situationen och verkar bära mkt av ansvaret.

  Vad är era tankar kring detta? Har bara kollat två videor så jag vet inte mkt om kanalen alls. Nån som vet nåt mer?

  Kolla t.ex 3:18 in i denna videon.

  https://youtu.be/3NbY9Cw30eo

  1. Den där J skriver:

   Men gud, ingen bra känsla alls. Har väldigt svårt för föräldrar som lägger över allt ansvar på sina barn. Min mamma gjorde så när hon var utbränd, kanske denna mamma också är det? Svårt att tänka klart då antar jag 😐

  2. Anonym skriver:

   Du är absolut inte känslokall, du bara känner med barnet istället för den vuxne och det är helt rätt. Det är helt fel att dra in en 15-åring i sina vuxna problem, och också helt fel att exploatera sitt barn och involvera det i sin egen strävan att tjäna pengar. Det ingår i föräldraansvaret att härbärgera sina känslor och problem ock skydda barnet från dem.

  3. CHarlotte skriver:

   Var tvungen att kolla – om allt det där är sant så är det ju en fruktansvärd miljö för tjejen!
   Nu pratade de ju som att socialen har ögonen på dem så antagligen har ngn redan anmält mamman – för ärligt – hon är (verkar inte) kapabel till att ta hand om sitt barn.

   Det är ju en sak att inte ha pengar men en helt annan sak att lägga ansvaret på barnet och att bete sig så inför henne tycker jag känns som ”ansvarssvikt” vilket ju ör ngt är en sak som man ska anmäla till socialen för….

   Nu känns även jag otroligt kall men fokus måste väl ändå ligga på barnets mående?
   Och mamman som klagar på att hon inte ”får plugga” för att hon inte gått klart grundskolan – läs upp grundskolebetygen då så kan hon ju plugga sen!

   Jag hoppas verkligen det kommer gå bra för tjejen!

 7. Alexa skriver:

  Hatar att vara språkpolis men: ”10 års dagen”? 😩😩😩😩😩😩

 8. Anna skriver:

  Min nuvarande blogg fyller tio i sommar, mitt bloggande blir nitton. Borde verkligen göra något firande av detta, det är ju faktiskt en hel livstid – om än inte min 😉

 9. Rakel skriver:

  Heja! Följer enbart tre bloggar nu för tiden. Det är din, Bloggkommentatorerna samt Henrietta Fromholtz.

  Tycker det är en härlig kontrast mellan din blogg
  och ”födelsedagsbarnet”. Den är för mig en ”samlingsblogg” med de senaste hopplocken typ, ganska objektiv men jag uppskattar det med just deras blogg. På samma sätt som jag uppskattar din humor och att du faktiskt lägger personlig prägel på inläggen.

  Jag får det ena och jag får lite av det andra. Perfekt 🙂

 10. Öhhh skriver:

  Hängde du med i konflikten mellan Camilla Läckberg och Antonio Axu igårkväll/natt. Båda har tagit bort sina uppdateringar från insta. De kanske inte borde ha kommit upp från början. 🙄

  1. Ira skriver:

   Aha, läste en kommentar på Camillas insta under ett Thailand-inlägg om något frisörbråk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla