Vilken verklighet lever hon i?

09:00 13 Jan 2018

Blondinbella:

Det första jag slogs av var hur vacker och pampig staden är. I vanliga fall sitter jag mest och jobbar i alla taxibilar men igår la jag ner telefonen och bara tittade på alla enorma byggnader.
[…]
Väldigt spännande, jag har ingen fotograf med mig (svårt att få visum) med ska försöka fota så mycket som det går på egne hand. Vi hörs sen!//Bella

Herregud, jag vill bara skaka om henne! Vilken verklighet lever människan i, egentligen?
Hon är i Ryssland i två dagar och känner behovet av att skriva ut att hon inte har med sig någon fotograf men att hon ska försöka fota på egen hand så gott det går.
Nej, du kanske inte har en fotograf med dig, men du har med dig en kollega med två armar, två händer och med största sannolikhet tillräckligt många fingrar för att både kunna hålla i en kamera och pressa ner avtryckaren.
Lär dig några enkla inställningar på din förbannade kamera så slipper du låta som en hjälplös hundvalp om du inte kan ha med dig en egen fotograf.
För vad är det som ska fotas?
Jag gissar på följande motiv:
1. Bella lutad mot en vägg med ena handen nertryckt i en alldeles för liten ficka.
2. Bella som promenerar och lite casual slänger med håret och tittar över axeln med sitt ljuvaste leende.
3. Valfritt asgarv.
4. Bella bredvid valfri person med armarna i kors och fingrarna lite spretande.
5. Bella med handen i nacken och ett asflabb på väg att explodera.

Ja, det var väl typ det…
Behövs det verkligen en fotograf till det? Som professionell fotograf skulle jag nästan känna mig förolämpad av ett sådant uppdrag. Det är som att anställa Johan Backeus – årets kock 2017 – och sen be honom laga snabbmakaroner med falukorv varje dag.

Eller är det status att släpa runt på en egen fotograf?
Är det vad detta handlar om? Lite som när Bella inte längre kan sminka sig själv utan måste ha någon som gör det åt henne varje morgon? Fick sminkösen visum till Ryssland då?
Herre jösses, hur ska Bella överleva två dagar utan någon som sminkar henne? Hon kommer ju förlora minst 30 minuter av effektiv tårbitstid på att måla sina egna ögonfransar och borsta håret själv.
Fast om jag känner denna Bella 2.0 som jag tror att jag gör så har hennes assistent ”sång och dansmannen” redan googlat fram Moskvas absolut bästa salong för föning av hår och bokat upp varenda tid så att Bella aldrig behöver vänta ens en minut av sin dyrbara tid.
Hon har ju redan slösat bort minst åtta och en halv minut av effektiv mailtid på att titta ut genom fönstret på taxin och tid är – som vi alla vet – pengar!

97 kommentarer | “Vilken verklighet lever hon i?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Harmagedon skriver:

  Hade hon fotograf med sig på den romantiska nyårsresan?

  1. Louise skriver:

   Hon hade sin BF H. med sig och han är numera väl inövad på att foto Bella i de vinklar och poser hon föredrar.

 2. Ted skriver:

  Nu är dock Bella hemma och har informerat oss på engelska så klart att det är skönt att vara hemma i SITT EGNA hus. Så vi inte får för oss att hon råkat gå in i någon annans hus.

  Btw- nr4 och dessa spretiga fingrar på var och vartannat inlägg. Är det en pose som ska utstråla makt eller något?

  1. Anonym skriver:

   Sitt eget 🙂

   1. Sacha skriver:

    🙄

   2. Greta skriver:

    ”Jag vet att det heter min egen bil men jag tycker det låter bättre med min egna bil.”
    Vi som har tillägnat oss den gamla böjningen behåller naturligtvis den livet ut, men de yngre kommer sannolikt inte att följa oss i böjningsspåren.

    Läs och begrunda:
    http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/spr%C3%A5kfr%C3%A5gan-en-s%C3%A4regen-b%C3%B6jning-av-egen-1.89613

    1. Anonym skriver:

     Intressant. Jag menade inget illa med min rättelse 🙂

     1. Jannike skriver:

      Det är aldrig någon som menar något elakt/illa med sina rättelser, däremot talat för mig själv blir ja illamående av alla som känner behovet av att rätta då ja själv känner mig kass då jag borde veta bättre men ändå inte kan stava. OBS det är min åsikt

      1. Ƭĥe real Hmm skriver:

       Jannike: Skaka bara av det. Jag kan men orkar inte alltid kolla att jag stavat rätt för jag vet att folk förstår mig ändå.

       Folk trodde ett tag att de kunde trycka till mig genom att korrigera min stavning, så din tanke att de inte vill något illa är tyvärr inte alltid sant.
       Nu när de vet att jag egentligen kan stava men inte orkar bry mig har korrigeringarna slutat komma.

       Så 1 du gör rätt i att ta illa upp för det är inte av vänlighet som det görs utan för att de ska få känna sig duktiga på din bekostnad.
       2 Känn inte dig som att det är du som är sämre. Folk förstår det du vill få sagt och det är det enda viktiga i ett kommentarsfält på en blogg. Det är alla de som i denna kontext som kommer med ombedda rättelser till något som inte har någon betydelse som är sämre än du är. 💚

       Alla ni som har klådor över att se språkliga fel på en blogg, EN BLOGG, fundera en gång till vem som äger problemet.

       1. Anonym skriver:

        Det skrivs mängder i detta och andra kommentarsfält med syfte att trycka till andra. Ibland öppet och ibland med spelad omtanke. En språklig korrigering utan annan värdering torde höra till bagatellerna i sammanhanget.

        1. Ƭĥe real Hmm skriver:

         Bagatell för dig, stor orsak till ledsamhet för någon annan. Vem är du att döma?

         Och det finns alltid barnen i tredje världen som har värre problem än alla som finns här bland kommentarerna sammanlagt …..

         1. Ƭĥe real Hmm skriver:

          PS Det här med att stava mm är ett stort komplex för många och de tror att det beror på att de är obildbara samt mindre intelligenta. Det borde vara något för alla att ta på allvar och känna empati inför. Tycker jag då.

         2. Anonym skriver:

          Jag dömer absolut inte, det är din fria tolkning. Jag var noga med att formulera min kommentar så att det tydligt ska framgå att det är min enskilda uppfattning, och att den sker i ett begränsat sammanhang.

      2. Sofie skriver:

       Jag är tvärt om – alltid haft lätt för stavning och än idag 29 år gammal kan jag tycka att det är jobbigt att säga till när någon stavar fel i typ jobbmejl (om vi skriver det tillsammans). Kanske ska vi bara ta det som ett lärotillfälle?

    2. Sandra skriver:

     Min egen bil låter mycket bättre! Språket utvecklas tack och lov!

     1. Anna skriver:

      Hur då utvecklas tack och lov? Det är ju ”egen” som är korrekt i ditt exempel. Tyvärr skriver och säger många nuförtiden ”min egna bil”.

 3. Annie skriver:

  Jag är mest orolig över hur det går med hennes kläder. Vem packar upp dem nu när Emma är borta. Veeem???

 4. Anonym skriver:

  OT men har du sett Angelica Lagergrens senaste bild på instagram? Jättebra att hon är stolt över sin kropp och jag gillar henne. Faktiskt, tycker hon känns mysig och himla stark.
  Men vad hände med hennes lår på bilden på insta?

  1. 🍄 skriver:

   Vad pratar du om…? Hennes senaste bild är en selfie? Och hon ser för övrigt fantastisk ut på alla bilder. Slut särskåda kvinnors kroppar, snälla!

  2. C skriver:

   Ingenting hände med hennes lår. Vi ser alla olika ut.

  3. A skriver:

   Ja hon har ju opererat tuttarna, klart man blir nöjd med sin kropp om man får fixa till den såsom man vill :))

  4. d skriver:

   Men sluta! Människor ser ut sådär

  5. Anonym skriver:

   Okej, jag tar tillbaka. Så är det absolut. Gör en pudel <3

  6. Hanna skriver:

   Men visst har hon väl gjort en bukplastik? Ser ut som ärr vid troskanten och då kan låren/höften (om du syftar på det högra som sticker ut) bli sådär oproportionerliga.. Gjorde själv en sådan för några år sen.

 5. Anton skriver:

  ”…jag har ingen fotograf med mig (svårt att få visum) ”
  ???
  Det är väl normalt inte ”svårt” att fp visum till Ryssland?
  Jag har varit där tre gånger de senaste åren och visum har tagit ett par dagar.
  Men Bella hade kanske tänkt att ta med sig en fotograf som Ryssland inte vill ge visum till – fast mitt tips är att man inte hade någon framförhållning och det var därför som det inte blev visum.
  Det går inte att försöka stressa sig fram på ryska ambassaden för då lägger de ansökan längst ned i högen 🙂

  1. Annie skriver:

   Ja precis så var det nog. Framförhållning och proffsighet är kanske inte Bellas starka sida.

 6. Jossan skriver:

  Och det är ju såna där megalomaniska människor som ”lyckas”. Så lär väl alltid se och höra henne i tid och otid 😧

 7. Annapanna skriver:

  Jag tror inte att det är oss vanliga och tänkande människor hon försöker imponera på. För mig, som vanlig Svensson, framstår hon som en som försöker lite för mycket att nå in i jetset-eliten. Desperat fjantigt.
  Men som sagt, pengar gör hon säkert och det verkar vara det absolut viktigaste i hennes liv. Långt före barnen.

 8. Linnea skriver:

  Vem tror hon att hon är? The first lady? Oprah? Drottningen? Vd för världens största bolag?
  Hon får din märkliga vardag att framstå som att det hon gör är den viktigaste gärningen i världen och hennes tid icke får slösas en enda minut. Så hon har kockar, sminköser, frisörer, fotografer och outfitväljare så att hon ska hinna maximera sin dag för tid är pengar!!! (Men går det verkligen plus i kassan efter alla dessa personers löner)…?

  1. Anonym skriver:

   Hon tror ju att hon är Sveriges Oprah hehehe

 9. Anonym skriver:

  Ja det verkar vara status att ha egen fotograf som man går runt med, och det får väl vissa att få känna sig som fotomodeller. Finns ju vissa andra bloggare som tar med fotograf till gymmet, på promenader, på stan.. och så tas ett gäng bilder emellanåt som kan portioneras ut över året, vissa där man är med sitt barn, vissa där man är glad och en del där man ser ledsen, arg, el upprörd ut som då används när bloggaren skriver något den är upprörd över eller vid snyft. Asså… så beräknande. Menar inte Bella el att alla bloggare gör så men det finns vissa.

 10. Mae skriver:

  Jag blir så oproportionerligt irriterad på hennes oförmåga att klä sig efter årstiderna!!! Vem i hela h…. åker till Moskva i januari och går runt på stan i en tunn kappa som är öppen i halsen, ingen halsduk, inga handskar och utan strumpor i tunna vår/sommarskor?! Tycker hon gör så här hela tiden. På något vis tycker jag att det är som att hon har dyra plagg som hon vill visa upp, oavsett om de passar årstiden eller inte. Det är inte god smak eller god stilkänsla. Och jo, jag vet att jag är superonödig som hakar upp mig på detta, men sån är jag.

  1. Annie skriver:

   Ja reagerar ofta på det. I Paris i augusti hade hon stora stickade tröjor och boots och nu i Moskva i januari typ mindre kläder och tunna skor. Helt klart konstiga val av kläder.

   1. Sandra skriver:

    Inte så konstigt hon får ju kläderna gratis, så hon ligger en säsong före hela tiden…

    1. Aa skriver:

     Ah, är det gratis kläder! Vill minnas hon skrev ett inlägg om att hon skulle shoppa mindre kläder men tyske hon har nya plagg nästan konstant nuförtiden. Eller det kanske var ”ett plagg in – ett plagg ut” – men med den takten hon införskaffar nya kläder bör väl omsättningen på klädernas existens i Bellas garderob vara cirkus 1-2 månader.

     1. Louise skriver:

      Bella har ett förråd på kontoret där hon har alla kläder mm som visas upp i bloggen. Jag skulle tro att hon tar hem och behåller det som hon tänker sig använda ytterligare någon gång.
      Bella har knappast själv köpt några kläder de senaste åren – åtminstone inte till fullt pris som vi vanliga dödliga.

  2. Linda skriver:

   Så blir det kanske när man outsourcar allt och slutar tänka själv

  3. Anonym skriver:

   Men det är ju för att kläderna företag ger henne är de för kommande säsong, alltså våren, som de vill att folk ska köpa nu. Det vore ju dumt att klä henne i de vinterkläder som finns i butik nu och som troligtvis är slutsålda eller reas ut. Nu är det mer vårkläder som börjar komma in i butikerna och det är de kläderna företagen vill visa upp, inte svårare än så.

   1. Greta skriver:

    Du menar att Bella är som de där bikinimodellerna som brukar stå och huttra i iskallt vatten och snålblåst för att bilderna är avsedda för sommarsäsongen om ett halvår?

  4. Linn skriver:

   Hon ser nog till att alla kläder som ska visas upp även blir sända till hennes hotell. På så vis behöver hon inte heller packa så mycket. Smart!

 11. A skriver:

  Var det nån som såg Läckbergs bajsnödiga insta-post igår? Frisören hon bokat sig hos för inför Elle hade avbokat henne. Läckberg var chocka och rabblade upp i inlägget hur lyckad,rik, lycklig och framgångsrik hon minsann är men att hon såras så av detta. Frisören hade avbokat henne pga av att hon också går hos annan frisör…..inlägget var så jädra märkligt. Idag är det borttaget…😳

  1. Lisa skriver:

   Ja det var verkligen konstigt inlägg. Tycka synd om sig själv o indirekt hänga ut frisören.

  2. Emme skriver:

   Jag har inte sett inlägget, men förstår jag dig rätt när jag läser det som att frisören avbokat Camilla pga att Camilla går hos en annan frisör? Om ja, så tycker jag frisören beter sig märkligt.

   1. A skriver:

    Klart märkligt och oproffsigt av frisören men att posta ett inlägg där man beskriver hur fantastisk man är och hur framgångsrik man är…? Jaha? Än sen? Hade ju varit lika dåligt av frisören att avboka vem som helst,..?! 🤔 jag ogillar verkligen skrytsamma människor och tyckte hennes rantande om sin framgång var så pinsam. Kändes verkligen som ”jag som är såååå rik och berömd!!! Men ändå avbokar min frisör tiden?! Va? Hur kan man göra så mot mig som är så känd?”

    1. Anonym skriver:

     Vem var frisören då, en kändisfrisör?

     1. Bloggbevakning skriver:

      Det kommer ett inlägg om en liten stund – jag ska bara organisera mina skärmdumpar lite… =)

  3. Silverräven skriver:

   Förstår att Läckberg blev sur och arg på frisören, men det blev lite för mycket i min smak när hon drar upp hur framgångsrik hon är men nu fick känna sig som en osäker 15-åring igen.
   En frisör borde väl inte avboka någon av det skälet, oavsett om du är framgångsrik och kändis eller bara en vanlis.

 12. Anonym skriver:

  Så tråkigt att ett så fint kommentarsfält igår ska följas upp av ett sånt här inlägg så bara går ut på att raljera över en annan människa.

  1. Matilda skriver:

   Håller med. Det kan vara mkt fint i kommentarerna här inne men så fort Bella tas upp ser folk rött. Detta inlägget är ju verkligen att koka soppa på en spik, uppenbart att Camilla vill dra nytta av hur lättprovocerade folk är ang Bella. Jag tycker personligen det är trist.

  2. Anonym skriver:

   Jag vet att inlägg om Bella drar läsare och kommentarer. Men detta var i mina ögon otrevligt och bittert.

   1. Anonym skriver:

    Det tycker inte jag. Tycker det var spot on!

    1. Anonym skriver:

     Tacksam för att vi tycker olika.

 13. Åsa skriver:

  ”Vilken verklighet lever hon i?”
  Sin egen.

 14. Lisa skriver:

  Herregud. Kan nån säga mig nån annan svensk vd som håller på som hon?

 15. Laila skriver:

  OT. My har kuggat från mäklarutbildningen. Men hon tycker att ’ det går bra nu ’ då hon är med i en ny podd.

  1. Elisabeth skriver:

   Just ja det var ju mäklare hon skulle bli nu. Läser sporadiskt men det har ju knappast varit det hon fokuserat att lägga tid på senaste tiden. Jag trodde hon flyttade till Öland för att sonen skulle få det lugnare när han började skolan men det verkar som hon fortfarande bor i Stockholm och han får fortsätta att flyga. Vad har jag missat? Jobbar hon med träning nu då – ser henne bara i träningskläder på alla bilder jag har sett.

  2. Anonym skriver:

   Och så hjälper du henne Laila med pr för henne och podden. suck. Hennes podd med åsa blev inte den succé som hon hoppades på men Sabina är ju kändare och har mer följare än åsa så då går det kanske bättre.

 16. Linda skriver:

  Kul att hon skrev att alla hade päls oxå, vart ville hon komma med det? Heja äkta päls?!
  Sanslös.

 17. Ess skriver:

  Så jävla roligt skrivet!!!

 18. Anonym skriver:

  Men alltså. På hennes vanliga resor med fotograf, hur ofta är det massa bilder på hur dwt ser ut ens. Brukar väl bar vara bilder på henne. O tror garanterat hon ser likadan ut i Ryssland som i sverige…

 19. M skriver:

  Som vanligt ääääälskar hon länder som har enorma sociala klyftor och saknar basic human rights på många områden. Tydligt att hon inte klev en cm utanför det Moskva som tillhör de rika. Men det passar ju henne, hon älskar ju att framhäva hur viktigt det är att alla ska veta att man har mer pengar än alla andra, så Ryssland passar ju henne som handen i äkta-pälshandsken.

  1. LL skriver:

   Preics, samma nonchalanta attityd som i Saudiarabien. Det ska bara vräkas på över hur underbart allt är, som att hon verkligen vill visa oss att det som inte rör henne kvittar.

 20. LL skriver:

  Roligast är väl ändå att vart hon än är, vad hon än äter eller vem hon än träffar, så är det alltid världsbäst. Antingen så är hon otroligt lättimponerad eller så är det som vanligt… skrytshow.

  1. Anonym skriver:

   Extrem osäkerhet är vad jag ser. Hon har haft en så taskig uppväxt så för allt hon åtar sig måste hon bevisa för sig själv hur extremt duktig hon är och ge sig själv en klapp på axeln. Hon inser inte själv hur löjligt det der sig många ggr. Som tex när hon påstod att hon är lyckligare än genomsnittet. Hur f-n vet hon det? Nej, så säger bara en extremt vilsen och osäker människa.

   1. Anonym skriver:

    Rent objektivt så var hennes uppväxt inte så kass. Däremot kan hon ha varit en mer känslig individ som påverkades djupt av sådant som många andra kan hantera och gå vidare ifrån. Många i Sverige växer upp under betydligt sämre förhållanden än vad hon gjorde.

    1. Anonym skriver:

     Absolut, det håller jag med om. T om uppväxten ska ju framstå som ”värre än andras”, likt allt annat

   2. Anonym skriver:

    *ter sig ska det ju såklart stå

 21. Helena skriver:

  Calle har instat två (!) ggr till nu, bara 106 inlägg kvar. Måtte det gå undan!

 22. Anonym skriver:

  Haha, alltså hela den här karusellen. Tramsfrans skrev förresten fasligt roligt om Bella och Natural Cycles häromdagen. It never ends…;)

 23. Anonym skriver:

  Otrevligt inlägg 😡

 24. 🎈 skriver:

  Är väl ett annat sätt att skriva att hon reser ensam.

  Kan man inte göra tjänster till henne är man inte hennes vän.

  Sen låter det ju väldigt faaaaaanccccy att skriva att det känns konstigt att resa utan fotograf.

  1. Karin skriver:

   Fast Bella hade ju Lina Thunberg med sig. Hon är visserligen Export Manager på LCC men ingen får banga ur när det gäller att ta bilder på Bella!

 25. anonym skriver:

  Vilket mobbningsdrev detta forum blivit. Och nej man är inte anonym här. Så det är rent skitsnack hetsa andra till att mobba usch äckligt! Och fult😛

 26. Knut skriver:

  OT:
  Dom mot Alexandra/Kissie & Tourn Media förväntas komma 31 januari. Troligen blir domen överklagad hur utslaget än blir.
  Enl artikel i DN idag:
  https://www.dn.se/arkiv/ekonomi/dom-om-smygreklam-vantas-bli-vagledande/

 27. Anonym skriver:

  Jag blir lite fundersam. Varför är det ok att skriva tämligen elaka saker om BB? Kommentarerna är verkligen varken trevliga eller sakliga. Om samma saker skrivits om LD så hade det blivit ramaskri.
  Varför behandlas dessa så olika?

  1. LL skriver:

   Aldrig sett LD skryta och bre på om allt?
   Dock verkar ju inte hon så poppis heller i kommentarsfältet.

   Bella spinner ju vidare på det negativa och uppgraderar alltid spelet minst en nivå till. Hon känner nog att denna blogg jobbar FÖR henne, ska du se 🙂

   1. Anonym skriver:

    Nja, jag ser LD och BB som två ytterligheter men samtidigt lika.
    LD är alltid offer, kan inget, orkar inget och vill inget som kräver ansträngning.
    BB är aldrig offer, superkvinna som kan allt, orkar allt och vill göra allt även om det tar tid från barnen.
    Bägge använder sin ytterlighet och sin vinkel på tillvaron för att skuldbelägga läsaren.

    1. LL skriver:

     Haha mm

   2. Anton skriver:

    Bella arbetar efter konceptet
    ”I don’t care what the newspapers say about me as long as they spell my name right.”
    (Detta uttalande har tillskrivits flera men populärast är att anta att det var P.T. Barnum som först myntade uttrycket – han är f ö aktuell nu genom filmen The Greatest Showman).

    1. Louise skriver:

     Ja, Bella är livrädd att det en dag inte ska skrivas om henne eller att hon inte ska få kommentarer alls – inte ens några kritiska.
     Den dag hon inte lyckas leverera något uttalande som Expressens praktikanter kan göra en notis om har hon förlorat greppet.
     Men om detta provocerande och linslusande verkligen är bra för affärerna kan diskuteras. Hur som helst, Bellas person enbart lär inte sälja några handelsvaror i Moskva i första taget.

     1. Anonym skriver:

      Det stämmer säkert men är hennes oro och rädslor mindre värda än LDs?
      Varför är det ok att håna hennes liv men inte LDs?
      Givetvis, ska ingen hånas men ni fattar vad jag menar.

      1. Sara skriver:

       Det är ju det att BB själv vill ge sken av att typ inte ha oro och rädslor…

       1. Anonym skriver:

        Jo, och alla genomskådar det. Är det ok att håna hennes osäkerhet men inte LDs?

     2. LL skriver:

      Hon kanske tänker att hon ska få så mycket sympatiförsäljning efter all kritik att LCC gör ett rekordår 2018?!
      Heja!

     3. Chili skriver:

      Har hon själv inte sagt flera gånger att det är Pingis som säljer in, eller ja inte hon själv iaf… Jag undrar vad hon ens gör i Moskva. Men pingis kanske är med? Läser bara här nuförtiden (och ja, ja, jag erkänner, kollar instastory ibland).

 28. Ajlin skriver:

  Bara jag som blir sugen på att åka till Moskva? Shit vad fint det ser ut! Synd bara att det finns så mycket i landets politik som gör att man inte vill stödja Ryssland. :/
  Hur ska man tänka förresten, när man vill semestra i länder som har tveksamma lagar, statsskick och så vidare. Om vi nu bortser ifrån miljöaspekten i och med flygandet, är det bättre att låta bli att åka till ett land som tillexempel Thailand där prostitution är utbrett eller bör man åka dit för att tillexempel bidra till turismen och lokalbefolkning?

  1. Anonym skriver:

   Jag tänker som så: har tillräckligt med ”ska” i mitt arbetsliv samt hus och barn. När jag ska resa någonstans för mina egna skattade pengar jag jobbat hårt och länge för att spara ihop så finns det endast ett ”ska” för mig och det är att familjen och jag ska ha det trevligt och roligt utifrån våra intressen och behov. Jag har inget behov av att stämma av mina moraliska beslut mot något facit.

  2. Anton skriver:

   Jag anser att man ska kunna besöka alla länder som finns.
   Jag har varit flera gånger i Ryssland och även besökt Nordkorea (när Kim Jong-il fortfarande levde), Burma och Kuba (på Fidel-tiden) och har inget dåligt samvete för det.
   Betyder inte att jag stöder diktaturer eller odemokratiska länder men jag tycker det är bättre att kunna besöka länder och se med egna ögon.

   1. MissJ skriver:

    Ryssland är ju också ett land som är helt oberoende av turism så åka dit eller ej gör ingen skillnad för landet i sig.

    Tycker gott man kan åka dit och se och uppleva landet med egna ögon- ifall man inte kan åka till Ryssland kan man nog inte heller åka till USA och ingen ifrågasätter det… 😉

 29. Anna skriver:

  Jag har sagt det förr. .och jag säger det igen. Människan lider av storhetsvansinne.

 30. Aa skriver:

  Hahahaha, detta inlägget var så spot on. Skrattade högt åt punkterna om hennes go-to-poser. ”stoppa händerna i för små fickor” hahahahhahahha. Thanks!
  Sen kan jag förstå hon har egen fotograf – bilderna blir ju proffsigare till en ”proffsig” blogg. Men det är ju lite att omyndigförklara sig själv om man menar på att det skulle vara svårt att ta normala bilder själv. Sikta linsen mot den du vill fota – tryck på knappen – klart. Och som sagt är det inga storslagna National Geographic-bilder hon tar. Utan selfies.

 31. Louise skriver:

  Jag måste erkänna att jag inte är helt uppdaterad på den senaste svenskan men är verkligen ”konvo” etablerat uttryck för konversation?

  1. Chili skriver:

   Nej. Möjligt att yngre börjat använda det men etablerat, dvs känt hos den stora massan, är det knappast.

 32. Butto skriver:

  Är du mycket bitter Cam-cam? Kommer du ingenstans i livet, utan du känner att den enda möjligheten du har är att vara hånfull och insinuant mot andra, speciellt om de är framgångsrika. Känner du dig stolt när du får igång andra elaka småaktiga tanter här i kommentarsfältet? Känns det bra inom dig då? Tänker du att du gör skillnad i världen, på ett positivt sätt? Tycker du att det här ett tillfredsställande sätt att tjäna pengar på? Du kommer på sikt inte att må bra av dina elaksheter.

  1. Jenka skriver:

   Men vad sött av dig att försöka trycka ner CamCam, men jag tvivlar på att det går. Hennes karriär går strålande, hon har Sveriges största blogg just nu, flyttar snart från Nöjesguiden till en förhoppningsvis bättre plattform och har uppmärksammats i flera olika tidningar.
   Om det är någon som verkar missunnsam och bitter är faktiskt du, Butto. Pinsam är du!

   1. Butto skriver:

    Hellre pinsam än elak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer