WIIIIHOOO!

21:36 11 Jan 2018

41 kommentarer | “WIIIIHOOO!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. 🤔 skriver:

  Jag

 2. Hannah skriver:

  Vilka är alla dessa konton som påstås köpt följare? Ser att Bisse o någon mer inredningstjej är i farten ( Vilket är toppen, fyy skäms på folk som köper följare).

  Jag är ju bara sååå nyfiken vilka som köpt sig följare?

  1. M skriver:

   My Martens har köpt. Och en hel del fler som önskar att de var mer kända än vad de egentligen är.

  2. Sandra skriver:

   Finns gratis appar där du både kan köpa följare och likes.

 3. A skriver:

  Jaaaaag! 😀 SÅ taggad! Ps. Var det inte lördag till söndag som vi hade det sist? Hur som helst. Jag klagar inte! Hoppas att det är fredagar framöver 🙂

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jo, jag fick förslaget förra lördagen men jag tänker att jag kör helgkvällarna kl 22.

 4. Anonym skriver:

  Åh Camilla ! du bara måste läsa och analysera Marcelos försvarstal angående alla ”skeva” ( Marres egna ord ) kommentarer på hans blogg …. Vet inte om jag ska skratta eller gråta ??

  1. a-c skriver:

   Ja han är ju inte den som sätter sig och gråter över ”elaka” kommentarer.

   1. Sandra skriver:

    Vad vet vi om det?!

  2. Anonym skriver:

   Stor skämskudde när jag läste hans inlägg… Han är inte den skarpaste kniven i lådan direkt.

 5. veronica skriver:

  Vi ska flytta till Spanien. Krävs tydligen utökad id-handling som tar flera dagar. Ca hände med Schengen-avtalet när inte ens körkort räknas som leg?

  1. Lala skriver:

   Tror det är för att körkort utfärdas av trafikverket och id av polisen.

  2. Anonym skriver:

   Spanien är fantastiskt byråkratiskt på krångligast möjliga sätt så ni har mycket sånt att se fram emot

  3. E2 skriver:

   Som jag förstått det måste du ha nationellt ID-kort för resor som inte är inom Norden. Detta pga att ett körkort inte berättar vad du har för medborgarskap. Så det är nog du som gjort lite fel/missat något.

   1. E2 skriver:

    Googla ”resa till Spanien utan pass”, där står det att det inte går att resa på körkort

  4. Bulle i ugnen skriver:

   Det är för att man måste kunna styrka sitt medborgarskap, vilket inte körkort, men nationellt ID och pass gör. Så här års brukar det dock gå rätt fort att få sådant och det är inte fullbokat på passexpeditionerna. Det finns en del info på polisens hemsida (eller ring 11414, välj växeln och be dem koppla dig till rätt passexpedition).
   M vh, jobbar inom myndigheten 😊

  5. Lina skriver:

   Ett körkort är precis vad det låter som. Ett bevis på att du har KÖRKORT i Sverige. Alltså kan fler än svenskar ha det. Det står inte på körkortet vilket land du är medborgare i. Så tröttsamt att inte fler förstår detta. Hälsningar från en flygplats-tjej.

   1. Lala skriver:

    Vet du om det räcker om man flyger inom Sverige?

  6. eva S skriver:

   Om du ska bo/jobba i Spanien behöver du även en NIE-handling, men det ansöker du om på plats.Ska du jobba behöver du också skriva in dig på Seguridad Social och få ett socialförsäkringsnummer.

 6. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Tycker det är superkul. En återupplivning av Fredrik Backmans måndags,eller var det tisdags, chattar då alla tog med fika och snicksnackade om högt och lågt. Ett bestäm klockslag varje vecka som alla stammisar samlades. Så kul och mysigt.

  På den tiden hade han ett modererat kommentarsfält och begränsad serverkapacitet så det var lite teknisk meck bakom där också.

  Any how känner en trevlig återupplivning av gamla goda tider. 😊👍

  1. Femma skriver:

   Åh, Backmans gamla blogg <3

 7. 🧞‍♂️ skriver:

  Jag!!

  En fråga bara…

  Är löjligt desperat efter sällskap och har Tinder och lite andra dejtingappar. Provade Match.com och blev chockad när det kostar ~400kr i månaden?? Var det inte jättemånga här som hade det? Hur sjutton har ni råd med det? Är det ens värt det? Tusentals frågor.

  1. 🤔 skriver:

   Då hade jag hellre lagt de pengarna på choklad, chips och cola!

  2. CC skriver:

   Finns massor av gratis appar och sidor. Tinder Badoo och Happn är ju appar sen finns happypancake som websida. Have fun!

   1. JB skriver:

    åh happypancake… Jag träffade min kille där för 4,5 år sedan 🙂

  3. Viktor Den Store skriver:

   Min favorit är annars elitsinglar. Inte för att jag använt den och tycker den fungerat bäst, utan för att det känns som om alla människor som använder en sådan site måste vara sjukt osofta.

   1. Elsa skriver:

    Tack för att du, ännu en gång, får alla andra killar att framstå som hemorrojder.

    Mvh,
    Har haft en nätcrush på dig i flera år tack vare Dessans kommentarsfält.

    1. Viktor Den Store skriver:

     Förlåt. Jag kan försäkra dig om att jag är minst lika mycket blodig ändtarmsöppning som övriga. Kanske till och med mer.

   2. 🎈 skriver:

    Usch, ja måste vara jobbiga typer som är medlemmar där…

   3. Elin-pelin skriver:

    Min kusin, som i övrigt är en trevlig och vettig person, träffade sin tjej på elitsinglar. Jag fick typ sätta mig på tungan för att inte bryta ihop i tidernas asgarv när han berättade det. HUR kan NÅGON vilja använda den sidan efter att ha sett reklamfilmerna? Get that stick out of your ass PLEASE liksom. Herregud.

  4. Leonidas skriver:

   Nej, undvik match.com . De drar pengar fastän mitt abonnemang var avslutad. Jag fick avsluta kontot för att få stopp på deras dragningar fån mitt konto

  5. The Momster 👹 skriver:

   Jag skulle inte rekommendera match (eller någon annan betalsida). Jag upplevde att det var mindre profiler på dessa sidorna och många av de som fanns hade inte betaltjänst. Ville man ha kontakt med dessa måste man först gå en baskurs i kodknäckning för att lyckas lösa ut deras e-post som de lyckats smyga in i sina profiler på allehanda fyndiga vis för att undkomma ”förbudet”. Jag hittade min sambo på happypancake 👍 Det finns de som påstår att det är mer seriösa profiler osv på betalaidorna, men jag märkte ingen skillnad ärligt talat. Man måste lära sig att sålla oavsett, jag fick inte mer snusk eller otrevliga kontaktförsök på happypancake jämfört med andra sidor. På den punkten upplevde jag badoo som värst, där raderade jag min profil efter bara någon dag.

 8. Sandra skriver:

  Sjukt peppad! Önskas lära känna nya människor, bor du i Sundsvall eller runtomkring, titta in på min blogg och lämna ett spår. Ha det gött! 😊

 9. Cheywey skriver:

  Jag! Har förlorat alla mina tjejkompisar nu de senare åren… Jag vill bara ha en tjejkompis att skriva med 🙂 jag är 25 år,studerande till akutundersköherska.
  Om någon skulle kidnappa mig så skulle dom lämna tillbaka mig till min familj efter en kvart 😉🤣 P.S älskar sällskap D.S Kommer inte såra någon, låt oss dricka vittvin+Sprite, eller eller vad du känner för 😉 (Ja,jag växte ifrån den sortens drink,men enkelt ☺️) En sång på detta kanske?

  – pink Floyd
  … shine on your crazy diamond

  1. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Eftersom att du inte skrev vilken stad det gäller så gissar jag på Stockholm?? 😉😎

   1. K. skriver:

    Har du samma fördom som mig? Varje gång jag ser en annons på fb där man inte skrivit VART i landet man är ifrån så kan man ge sig fan på att det är Stockholm.

  2. A skriver:

   Var bor du? 🙂 Jag vill gärna bli din vän.

  3. Anonym skriver:

   Jag har sett PiNK Floyds basist Roger Waters live två gånger.
   Det var låtar från dark side of the moon och andra gången the Wall konserten.

  4. Hanna skriver:

   Var bor du? 😃

 10. Anonym skriver:

  Kan man bli illamående för att man hostar? Har slemhosta men slemmet vill inte upp. Har mått illa till och från i några dagar i samband med hostan. Framförallt om jag dricker kallt vatten eller varmt te så kommer illamåendet. Fy fan för att vara sjuk.

  1. Anonym skriver:

   Drick Kan Jang som är bra mot förkylning.
   Lakritsroten i kan jang är bra mot hosta och slemlösande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla