Bianca har lyft Talang ett snäpp!

15:00 12 Feb 2018

Bianca Ingrosso:

Jag gillar varken att kolla på Idol eller Talang länge – och definitivt inte Melodifestivalen efter två veckors konstanta magplask – men eftersom jag inte är enväldig härskare över fjärrkontrollerna här hemma så händer det att jag får se mig slagen och acceptera att barnen vill kolla på Talang.
Jag brukar ta tillfället i akt att kanske skriva några blogginlägg, modda kommentarer eller helt enkelt bara kolla runt på sociala medier efter uppslag till inlägg där i mitt soffhörn medan Talang går på tvn och jag måste erkänna..

Bianca har verkligen lyft det programmet sedan hon gick med i juryn.
Hur jag vet detta om jag inte tittar på programmet?
Jag tvingades ju givetvis genomlida det även förra säsongen då Kakan satt i juryn,  och även fast jag gillar henne som tusan så är Bianca snäppet vassare.
Mer uttrycksfull och energisk, någonting som verkligen behövs där bredvid shortsnissen med det stora skägget.
Jag vet att många var skeptiska till att Bianca skulle sitta i juryn eftersom hon ansågs veta för lite om talanger men hittills så har hon inte gjort något annat än bevisat för dessa kritiker hur fel de haft.

I fredags var det med en kille på Talang som jag stött på ett par gånger tidigare och som nog många av er känner igen från Idol.
Gabriel Fontana fick ingen guldbiljett i Idol men fick ändå uppträda i Globen tack vare humorgruppen Devetdu men har sedan dess valt att lägga fokuset mer på show än sång, något som resulterade i fyra stycken ”ja” från Talangjuryn.
Herregud, han dansade så golvet och klackarna glödde och hur han inte bröt både armar och ben på det där snorhala golvet är för mig en gåta!
Han bjöd på 100%-ig show från första till sista takt och jag håller mina tummar för honom!

Heja Gabriel!!!!!

63 kommentarer | “Bianca har lyft Talang ett snäpp!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Jag vill egentligen inte vara SÅN men nu tänker jag vara det ändå. Alla dessa inlägg där huvudfokuset står på vad du gör, känner, tror, tycker…. De är verkligen inte intressanta. De är också ofta väldigt långa och upprepande texter. En kommentar kring vad du anser om fenomenet du tar upp är fine, men varför kretsar så oerhört många inlägg runt dig? Du är inte huvudpersonen.

  1. J skriver:

   Likt alla andra som påpekat samma sak som du kommer du att få ett halvtrevligt svar som säger 1) att bloggen alltid varit på detta sätt 2) att detta är en av de största bloggarna i Sverige 3) att det därför är ett koncept som funkar 4) och att du ska läsa någon annan blogg om det inte passar dig.

   1. Emma skriver:

    Också sett sådana svar. Tror dock inte personer läser bloggen pga personliga anekdoter utan TROTS dem. Har en känsla av att det inte direkt historierna från Camillas liv som drar läsare till bloggen..

    1. Bloggbevakning skriver:

     Men i så fall är det ju lite märkligt ändå att inte alla som önskar en sådan typ av blogg flyttat över till Bloggkommentatorerna eller Stoppa Pressarna? Jag ville inte starta upp en blogg som redan fanns och därför valde jag att skriva den på det här sättet men om man inte gillar det så finns det ju faktiskt alternativ, eller hur?
     Jag kommer fortsätta skriva den här bloggen på samma sätt som jag alltid har gjort oavsett om det sticker i ögonen på eller provocerar en del men som sagt – då finns det alternativ. Är det inte bättre att läsa en blogg man gillar än att försöka ändra på en blogg man inte gillar för att passa ens önskemål?

     1. Emma skriver:

      Uppdateras ju mer frekvent här, plus att ditt språk är bättre och det som skrivs om bloggarna innehåller ju mer variation än dessa bloggar, kanske därför?

     2. Anonym skriver:

      Därför att din uppdatering och ditt kommentarsfält är hela poängen med att folk kommer hit. Folk vill läsa om influencerna och kommentera det de läser och annat som de tänker på i kommentsrsfälten, inte bli experter på hur Camilla Gervide tror, tänker, är, vet, hoppas, känner eller gissar

      1. Bloggbevakning skriver:

       Då får man helt enkelt se den biten information som en ren bonus. =)

      2. Eme skriver:

       Fast du vet väl inte varför folk läser? Jag tror bloggen hade varit rätt tråkig om hon bara rapat upp vad andra redan skrivit. Och det är ju hennes blogg, såklart den får handla om henne också, det bestämmer ju hon. När hon skriver på det sättet hon gör öppnar hon upp för diskussion, därav det intressanta kommentatorsfältet.

      3. Majs krok skriver:

       @anonym, det Camilla gissar, tror, tycker, känner är exakt det som vi andra delar med oss av i kommentarerna, som du är här och läser.

     3. Sara skriver:

      Det finns ju ingen annan blogg som uppdaterar så ofta, det är antagligen anledningen till att bloggen är så populär, och inte Camillas textmassor om sina åsikter.

      1. Ƭĥe real Hmm skriver:

       Fast var ligger logiken där? Det borde ju isf vara tvärtom för om hon nu uppdaterar ofta med de t innehållet som ni kritiserar och folk inte ville ha det så borde ju folk sluta läsa när de får mycket av det? Eller är det något jag missar?

       1. Sara skriver:

        Därför att ett inlägg är starten för en intressant diskussion i kommentarsfältet.

        1. 🐈 skriver:

         Där läsare tycker och tror.

      2. S skriver:

       Jag tycker personligen att inläggen bör bli mer korta och koncisa, absolut. För långa texter avskräcker, ingen orkar med det och det är allmänt känt. MEN Camillas egna åsikter tycker jag i allra högsta grad är intressanta och relevanta. Ja, kommentarsfältet är en stor anledning till att den drar trafik, men jag tycker ändå kommentarerna brukar ta avstamp i något Camilla själv analyserat/konstaterat och det är ju så man får igång en diskussion.

       1. 🍉🍉🍉 skriver:

        Precis, tror bara det är LÄNGDEN på inlägg som är problemet, inte personliga åsikter eller så.

       2. Evelina skriver:

        ..håller inte med. Tycker inte alls det är för långa texter?! Tycker dom har bra längd! Kan du inte se det som lästräning nu då om det är så jobbigt med text?! 😉

     4. MaijaB skriver:

      Lite som Isabellas läsare som älskar att hata henne

     5. 🍉🍉🍉 skriver:

      Jag läser första stycket och scrollar sedan ner till kommentarerna. Tänker inte klaga utan läser det jag finner är intressant, dock tror jag korta men innehållsrika analyser uppskattas av de flesta. Personligen gillar jag mer när Cam cam gräver upp bloggarnas gamla bilder eller inlägg och jämför. Lägg hellre tid på det! 😀

   2. Bloggbevakning skriver:

    Åh tack! Då slapp jag säga det själv. 🙂

    1. Mira skriver:

     Personligen älskar jag formatet! Läser svenskabloggare och svenska youtubers ibland men det är ju bara tomt. Upprepning av vad bloggaren redan skrivit. Här känns det mer som en diskussion med en kompis. Och då är det naturligt att man tar in egna åsikter och erfarenheter, det gör ju saken intressant och eventuellt med igenkänning. Ingen blir ju irriterad när folk skriver om sig själva och sina åsikter i kommentarerna? Lyxen är att jag kan scrolla förbi det jag finner ointressant 😉

   3. Anonym skriver:

    Yeeeep, jag väntar mig inget annat. Drog mig i det längsta för att ens kommentera saken för jag vet att det inte är en speciellt trevlig sak att säga, men också för att jag vet att alla som påpekar det får ännu drygare svar tillbaka. Så himmla gulligt verkligen 🙃

    1. The Momster 👹 skriver:

     Fin demonstration av begreppet ”Projektion”. 👍

  2. Daniela skriver:

   Och jag tycker det är roligt och intressant att koppla ihop texterna med den som äger bloggen 🙂

  3. e skriver:

   Håller med, och tror precis som ”J” skriver att hon inte kommer ta åt sig något och fortsätta påstå att hon alltid skrivit om sig själv….

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Fast det har hon ju gjort. Jag vet för jag har följt bloggen från början. 😊

    1. e skriver:

     nä hon hade från början en privat blogg hon försökte marknadsföra, men när den inte tog fart la hon ned den och skrev istället mer och mer i denna som alltid hade läsare.

     1. Bloggbevakning skriver:

      Stämmer, jag har nämligen bloggat sedan 1999 när det inte ens kallades blogg och drivit en musik/personlig blogg med massor av läsare som nominerats till bloggpris mm men som jag la på is när jag skadade mig.. Jag har inget intresse av att ha en egen, privat blogg längre av flera anledningar utan den här räcker fint och jag trivs utomordentligt bra med att driva den på det här sättet och kommer fortsätta med det, även fast jag kommer jobba med lite andra saker vid sidan av efter att jag flyttat den.
      Men den här bloggen kommer inte förändras pga det – det var jag noga med att påpeka vid förhandlingen.

     2. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Va? Vilken tänker du på? Och hon hade en stor musikblogg tidigare som gick väldigt bra.

  4. Ƭĥe real Hmm skriver:

   När CamCam startade upp bloggen och flera märkte att det började gå bra för henne så startade ett par alternativa blogga upp som var mer som de ni efterfrågar, tex ”Bloggfokus”.

   De fick inte så många läsare då. Idag finns ingen av dem längre.

   Just saying 😉

  5. Anonym skriver:

   Man kan oftast inte framföra kritik här utan att få ett otrevligt svar där man får veta att det minsann är en själv det är fel på 😝

   1. Bloggbevakning skriver:

    Man får framföra vilken kritik man vill här inne, men det betyder inte att den kommer hörsammas. Det är två vitt skilda saker. =)

    1. Mickan skriver:

     Fortsätt precis som du alltid! Fast det vet jag att du kommer att göra. 👊👍👌 Du kanske ska strunta i att svara på dessa poster dock då du numera får kritik för att du alltid ger liknande svar 😊

   2. 🍉🍉🍉 skriver:

    Cam cam kanske gått i försvarsskola hos Underbara Clara? 😉😉

    1. Bloggbevakning skriver:

     Inte då! Då hade jag letat fram alla fula ord jag kan och dunkat in. =)
     Jag tycker själv att jag bemöter kritiken både sansat och moget. Typ.. =)
     Jag kanske inte tar den så pass seriöst som avsändaren kanske hade hoppats på men det kan inte hjälpas…

  6. Ajlin skriver:

   Jag förstår inte riktigt hur de som vill att bloggen ska vara mindre personlig vill att inläggen ska se ut. Ska det bara vara som ett nyhetsprogram? ”Idag skrev Blondinbella det här!” och sen printscreena ett inlägg? Kul. Kul blogg.

   1. Bloggbevakning skriver:

    Herregud, vad tid jag kommer kunna spara in i så fall! Ett inlägg tar max 30 sekunder. Gött! 🙂

   2. Hollaback Girl skriver:

    Men spelar du dum? Anonym 15:06 skrev ju att en kommentar om vad Camilla ansåg om fenomenet var fine. Bara inte dessa långa utlägg om hennes vardag, historier och privatliv.

    Det finns ett mellanting du vet.

  7. Frida skriver:

   Nu har denna åsikt lyfts ett antal gånger. Camilla har svarat så uppenbarligen har hon läst. Mer än så kan ni inte göra, förutom att då sluta läsa bloggen om det är för störande enligt er. Menar inte att vara dryg, det är bra att ni ger er feedback men nu är den mottagen. Dags att gå vidare!

 2. Emma skriver:

  Råkade angelica Lagergren avslöja Jessicas graviditet på bloggen eller har det varit ute innan?

  1. Anonym skriver:

   Missade du att hon skrev om vad de pratar om i veckans poddavsnitt? 🙂 så nog har hon gått ut med det själv.

   1. Anonym skriver:

    Fast hon har ju inte gått ut med det ännu, och podden har väl inte släppts än?

  2. Jossan skriver:

   Men är Jessica gravid då eller menar Angelica deras kommande, framtida bebis? Har ej lyssnat på poddavsnittet.

   1. Jossan skriver:

    Tillägg, såg nu på Jessicas blogg att hon ska avslöja något roligt i eftermiddag så Angelica hann nog före. 🙂

 3. MaijaB skriver:

  Man kommer ju hit för kommentarerna, inläggen är bara början, det är det som kommer efter som är intressant

 4. Mona skriver:

  Gabriel Fontana har även synts i ”Love at first kiss” då han fullständigt dissade killen som kom in!!

  1. Mona skriver:

   Håller för övrigt med om att Bianca har lyft Talang. Jag gillade verkligen inte Kakan. Hon var ofta väldigt sur och negativ och lite PK över många nummer.

  2. Anonym skriver:

   På vilket sätt dissade han honom? 😮 (inte sett det programmet)

   1. Mona skriver:

    Han ville inte ens kyssa honom för det var absolut inte hans typ av kille!!

 5. S skriver:

  Ja, Bianca är GRYM på det hon gör. Hon är bättre än alla personer jag sett i en jury i Sverige, vare sig det är Idol eller Talang. Grejen med Bianca är hennes naturliga och spontana sätt att vara. Hon behöver liksom inte göra sig till. Tror det här öppnar upp ännu fler dörrar för henne.

  Det skrevs en krönika om Biancas insats i Expressen för ett tag sen: https://www.expressen.se/noje/kronikorer/anders-nunstedt/talang-suger-men-bianca-ingrosso-ar-sensationellt-bra/

 6. Ddkkf skriver:

  Vad har det här med bloggbevakning att göra? Det blir mindre och mindre bloggbevakning och mer och mer camilla med katter..

  Förövrigt, om det hade varit en kvinna som uppträtt precis likadant så hade hon aldrig gått vidare.

 7. Hmmm skriver:

  Jag läser enbart denna blogg för kommentarerna och skiter fullständigt i inläggen som sådana. Ofta är de ointressanta och barnsliga och jag tycker Camilla som person verkar väldigt dubbelmoraliskt och fjantig fast hon tror att hon är rolig och att alla går in pga henne när det är kommentarsfältet man vill åt. Bortsett från att jag tycker det är asdrygt att behöva scrolls och leta bland kommentarerna pga att de läggs i konstig ordning och folk kapar trådarna lite för mkt. Någon som håller med mig?

  1. TINA skriver:

   Det var här det skulle stå Nej!!!!

 8. Danni skriver:

  Kan vi prata om att Forni, Petra, Margaux, Kissie har ALLA publicerat om sina ”weekly plans.” Jag förstår att det kan vara kul att se hur en bloggares vardag ser ut under veckan (men herregud, att de sitter och snackar om att de bränner ut sig är ju ett fet skämt. De jobbar ju knappt!!!!!). I vilket fall ville jag flagga för bristen på kreativitet – fyra storbloggare med samma titel/koncept på samma dag. Really?!

 9. Em.e skriver:

  ”Vi vill inte läsa om Camcam! Vi vill diskutera inlägget!” Sen gör ni att hela kommentarsfältet handlar om henne 🙄

 10. Anonym skriver:

  Jag håller fullständigt med, Bianca är strålande bra i Talangjuryn, hon passar bra in där, bäst, hon gör hela programmet faktiskt tycker jag. Förrut har jag tyckt programmet är sådär men numera jättebra och jag tycker att det är fler bra talanger iår också. Skulle inte bli förvånad om vi ser Bianca leda mellon nästa år, är säker på att hon har en karriär som programledare framför sig. Jag tycker och hoppas på att hon ska våga ge sig på att sjunga offentligt igen, hon skulle bli en grym artist tror jag, hon har ju hela paketet med både sång, dans och utstrålning.

 11. Anonym skriver:

  OT men hur går det med Jonnas graviditet, uppdatera gärna kring det!

 12. Valentina skriver:

  Jag tycker både Bianca och den andra kvinnan är så ohyggligt, outhärdligt jobbiga!! Jag kan inte se programmet längre pga dem. Jag menar, HUR överdrivet behöver man bete sig?!? Dessa miner, gapande, flämtande, utrop, översvallande kommentarer, GAAAHHH!!! Jag står inte ut!

  1. Ellengran skriver:

   Å jag håller så med dig! Såå pinigt. Bebisnivå!!

 13. Lord voldemort skriver:

  Tillåt mig skratta

 14. ILostItInTheEarlyNineties skriver:

  Jag läser bloggen eftersom jag gillar Camillas sätt att skriva. Hade det vart en rent informativ blogg hade det inte vart intressant. För mig.
  För dem som gillar den typen av blogg finns det andra som nog passar dem bättre.

 15. Ellengran skriver:

  Har int kunnat se ett enda avsnitt nu när hon är med, kollar absolut inte. Kan inte med människan! Sorry men så tycker jag, får spunk på att dessa Whalgrens ska va med i varje kanal snart, o va tusan har pernilla attt göra i ett sportprogram? Nää där går de för långt, resa halva jorden runt för att spela in för sin serie. usch

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla