Blondinbella behöver öva lite på att säga sanningen till sina barn

13:00 14 Feb 2018

Blondinbella:

Jag fick en tuff fråga av Gillis ikväll som jag svamlade bort svaret på. Han frågade mig om jag är kär i hans pappa. Det är jag ju inte. Men jag fick undvika min Saga-fälla (svara ett kort nej) och istället ta upp att jag älskar honom på något sätt eftersom han är deras pappa. Men jag blev obekväm och otydlig och Gillis märkte det. Jag tänker klura på något klokt och svara igen imorgon. Jag avskyr när något skaver i kommunikationen, vill att allt ska vara tydligt för Gillis och Sally.//Blondinbella

Förra gången ljög Bella ihop en historia om att man köper hästens hö i mataffären eftersom det finns på samma ställe som pasta när barnen frågade henne vad Pippis häst äter.
Hur detta var en så pass svår fråga att besvara att Bella kände sig nödgad att ljuga förstår jag inte, men nu är hon igång igen.
Den här gången frågade Gillis henne om hon är kär i deras pappa. Bella kunde inte komma på något bra svar utan behöver klura på den under dagen så att hon kan leverera ett tillräckligt bra svar i eftermiddag för att ingenting ska ”skava i deras kommunikation”.
”Skava i kommunikationen?”
Låter inte det som någonting man säger vid styrelsemöten eller i medarbetarsamtal snarare än hur en mamma pratar med sina två små barn?

Vad kommer härnäst?
Ska hon boka in utvecklingssamtal med sina två barn för att gå igenom medarbetarens barnets arbetsuppgifter, ansvarsområden och resultat, vilka utmaningar de står ni inför i verksamheten (potträning, att sluta med napp etc), vilka utvecklingsbehov medarbetaren barnet har för att kunna nå framtida mål och hur de ser på medarbetarens barnets roll och möjligheter på längre sikt?
Kanske börja fila på ett excel-ark där Bella kan föra in veckopeng, pengar från tandfen och eventuella julklappspengar som givetvis inte ska hamna i någon färgglad sparbössa till ingen nytta. Där riskerar de att användas till lördagsgodis som inte ens är rutor av mörk, mörk choklad som är det enda mamma egentligen godkänner.
Nej, nej, de ska investeras in små, små aktieportföljer, framtagna av mammas nya kompis Hajen som är en riktig fena(!) på sådant. Med lite väl investerade veckopengar så kommer kanske Gillis och Salsan kunna byta in sin elbil mot en ny av en mycket dyrare modell innan de ens börjat lågstadiet. Om inte det är GOALZ så vet jag inte…

Helt plötsligt förstår jag behovet av en skavfri kommunikation mellan mamma och barn och ska genast boka in ett liknande medarbetarsamtal för Tjocka Hetsätarkatten.
Han har tagit sig alldeles för stora friheter på sistone och det känns som att vi talar förbi varandra snarare än till varandra.
En skavande kommunikation helt enkelt.

98 kommentarer | “Blondinbella behöver öva lite på att säga sanningen till sina barn”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. I skriver:

  Fast nu tycker jag att du var lite orättvis. Det där är faktiskt en svår fråga att svara på när så små barn frågar. Och klart man kan känna ibland att man svarat ”fel” och vill ha lite betänketid till att komma på något bättre. Oavsett vem det gäller.

  1. Helene skriver:

   Viktigast är väl att ens barn inte får känslan att man talar osanning. Ett normalt svar i detta fall borde väl vara ngt i stil med ‘Nej, vi älskar inte varandra på det sättet längre (vilket barnen förstår då föräldrarna bor på vart sitt håll) men vi kommer alltid att ha en speciell kärlek till varandra då vi har er som vi älskar över allt annat’.

   1. I skriver:

    Och det var ju den typen av svar hon gav. Men barn märker ju av beteende och hur man säger det så. Så det är nog klokt att ta upp det en gång till för att se hur gillis tog det 🙂

  2. NJ skriver:

   Men så svår fråga var det väl inte? Jag fick den frågan av min son och jag svarade att jag och hans pappa har varit kära men nu är vi inte det längre. Sen kom det följdfrågor på det. Svarade så gott jag kunde, okomplicerat.

  3. Anonym skriver:

   Håller med I.
   Man vill inte såra. Svår fråga att svara på. Man älskar säkert personen på ett visst plan, till exempel för att han är bra pappa till deras barn.

  4. S skriver:

   Det är inget fel med själva frågan, men att skriva sådär på sin blogg är helt fel. Har hon verkligen så mycket brist på saker att skriva om, eller skulle hon bara put it out i O’s ansikte den här dagen (alla hjärtans dag)?

  5. Anna skriver:

   Hon gör ju en för stor grej av frågan. Det är väl bara att säga . . Ja jag har varit kär i pappa men inte nu. Men han är världens bästa pappa till er.

 2. Ina skriver:

  Jag fattar inte varför hon ska göra det så krångligt?! Jag tror hon söker lite gilla-kommentarer nu faktiskt…

 3. Helene skriver:

  Ja vad skall man säga… ‘skava i kommunikationen’. Det vore riktigt kul om det inte var så sorgligt. Att vara så osäker i sin mammaroll och detta behov att göra och säga ‘rätt’ hela tiden när det istället blir så fel.Jag får lust att bara hojta ‘men för i helv…e slappna av tjejen, analysera inte allting, bara chilla (som min dotter skulle sagt), sänk prestationskraven, var naturlig och bara häng och njut med dina barn istället för denna eviga ‘korrekthet’ och stelhet.
  Som så många andra läser jag inte längre hennes blogg – räcker så bra att få uppdateringar härinne. Beklämd är bara förnamnet på hur hon har förändrats.

  1. Sofia skriver:

   Ja, detta att ”kommunicera” med sina så små barn är ju bara löjligt.
   Kommunicerar gör man med kolleger, andra vuxna människor osv. när det behövs annars snicksnackar man, pratar, skojar och helt enkelt svarar kvickt och lätt på en enkel fråga.

 4. Baa skriver:

  Undrar lite hur hennes relation med barnen ser ut eftersom hon har så svårt att vara ärlig? Eller är det så att hon är så van vid att ljuga så mycket i bloggen att hon liksom glömt bort att man kan svara ärligt och utan hittepå? (Obs: inget hat utan genuina funderingar!)

 5. Madelon skriver:

  CamCam, vet inte om det här är något att tipsa dig om men anmärkningsvärt är det i vilket fall…

  I personalens vilorum, wtf?! Jag är inte heller pryd men det här var för mycket för mig också. Glad att jag INTE hörde programmet.

  https://www.expressen.se/noje/laila-bagges-ilska-over-karleksbarnet/

  1. Mikaela skriver:

   Wow vad urtöntigt av MTG/Rix…

  2. Ewah skriver:

   Jag trodde min sambo skämtade när han berättade om att han hört det på radion imorse men då var det tyvärr sant.. Jag är inte heller direkt pryd men vissa saker håller man för sig själv och det där tilltaget känns bara fel på så många olika sätt.. Urk så unket, blir beklämd och tänker mest på dom som ska använda vilorummet efteråt.. :S

 6. A skriver:

  Jag träffa en grabb i somras som jag umgicks med å lekte typ familj med han å hans barn under en kort period. Hans äldsta (typ 5 år) fråga sin pappa ”älskar du mamma” å pappan svarar ” jaa det gör jag”. Det tyckte jag var så himla fint trots att mamman betett sig värre än värst.

 7. Mikaela skriver:

  Kan inte sluta undra över hennes enorma bröst på Instastory 😳

  1. En annan du skriver:

   Ja! I sport-bh dessutom, vilket ju knappast gör dem större än vad dem är… Hon har ju såklart opererat dem, vilket är helt ok. Hon behöver egentligen inte heller prata om det, det är ju hennes sak. Men, när hon för bara typ ett år sedan har hyllat sina hängiga post-amningsbröst så blir det så falskt!?

   1. Mikaela skriver:

    Ja exakt! herrgud jag har också fake-bröst så jag bryr mig inte så. Mest störd över hur hon skiftar så fantastiskt brutalt.. eller är jag kanske mest störd över att hon alltid uttalar sig så definitivt?

    1. Katarina skriver:

     Hon har även opererat näsan. Det syns skittydligt om man jämför med äldre bilder.

     ”Nya” (hon fixade den för cirka ett och ett halvt år sedan):

     https://www.sudameapteek.ee/kosmeetika/lowengrip-care-color-kosmeetikasari/

     https://veronicavirta.com/2016/12/15/isabella-lowengrip-in-our-alexandra-skirt/

     Gamla näsan (att hon står bredvid en superretuscherad bild av sig själv där näsan är helt oigenkännlig vore komiskt om det inte vore så tragiskt hur hon har gått från att peppa unfa tjejer till att vara den värsta utseendehetsaren av alla ”influencers”):

     https://www.vf.se/uncategorized/vem-behover-pengar-mest-isabella-lowengrip/

     http://www.isabellalowengrip.se/2016/08/jattegravid-och-nybliven-mamma/

     1. Mikaela skriver:

      Oj jäklar… Man kan visserligen bli svullen överallt som gravid o trolla med smink, men det där är en extrem skillnad?!

     2. Aa skriver:

      Ja jävlar!! Men svårt att veta om det är smink + retuschering som gjort skillnaden? Men alltså det är en stooor skillnad iofs. Galet att jag inte lagt märke till det mer tydligt??

     3. Sara skriver:

      Oj, ja det måste hon nästan ha gjort. Det är ju en enorm skillnad.

     4. Sara skriver:

      Undras om hon släpper igenom kommentarer/frågor om näsan på sin blogg? En blir ju nästan sugen på att prova 😈

 8. Matilda skriver:

  Haha men alltså? Det går verkligen att långdraget raljera över minsta lilla sak Bella gör och få läsarna med på tåget. Great business!

  1. El skriver:

   Håller med. Gillar inte Bella, men det här var ju helt normalt och rimligt skrivet.

   1. Sara skriver:

    Eh, nej det var det inte. Känner du NÅGON som skulle använda sig av uttrycket ”skavande kommunikation” i samband med sina barn på 2 & 4 bast?

    1. Kumiko skriver:

     Det är väl skillnad på att säga så till sitt barn och på att skriva det i sin blogg som läses av vuxna? Det är väl ingen som pratar om barn med andra vuxna på ett barnanpassat sätt? Känns som rätt så normalt att prata om sina barn så.

     1. Sara skriver:

      Tycker du? Har aldrig hört någon prata om sina barn på det sätter och då umgås jag mest med vuxna.

 9. A-L skriver:

  Jag tror att barn bara vill ha sanningen. Sen kan man ju använda andra ord, men man behöver inte komplicera allting.

  Min bonusson på 3.5 år frågade hur bebisen kommer ut ur magen (jag är gravid), jag svarade bara att bebisen kommer att komma ut mellan benen och att det kan göra ont men att man då kan få medicin som gör att det inte gör så ont. Han nöjde sig med det! Man behöver inte gå in på detaljer men det finns ingen anledning att ljuga heller.

  1. Anonym skriver:

   Vårt barn (4 år) ställde samma fråga till mig, också gravid. Han föddes vaginalt och detta barn kommer födas genom planerat snitt pga medicinska skäl. Vi har sagt att jag kommer åka till sjukhuset och så ska doktorn öppna en bebislucka i min mage så bebisen kommer ut. Och efter det kommer jag ha ett stort plåster på magen, men att det inte är något farligt även fast det kommer göra ont ett tag efteråt.

   Sanningen är alltid bäst, det är bara att hålla sig på barnets nivå. Barn förstår och kan läsa in saker mer än vad man kan tro.

   1. A-L skriver:

    Men precis! Allting behöver inte vara så komplicerat!

    Och skulle det vara så att de inte förstår så kommer det komma följfrågor och då är det bara att svara på dom.

   2. Härmapan skriver:

    Bebislucka! 🙂 Så gulligt! Jag tar mig friheten att låna uttrycket av dig (ska också få mitt andra barn med kejsarsnitt av medicinskt skäl)

    1. Anonym skriver:

     Haha! Varsågod, härma på du! 🙂

     Lycka till med snittet och nykomligen framöver!

     1. Härmapan skriver:

      Tack 🙂
      Och tack detsamma, allt gott!

   3. No more Bulle i ugnen skriver:

    Skulle ha haft det ordet att beskriva det med när 2-åringen såg förbandet efter mitt kejsarsnitt nu för två veckor sedan.

    Först var mamma jättetjock om magen och sen kom hon hem mycket smalare och med ett stort plåster och en bebis, helkonstigt liksom (eller som det heter på småbarnsspråk ”Va dä?” och ett pekande finger). Hur som helst godtog han min förklaring att doktorn plockade ut lillebror där. Så mycket svårare behöver det ju inte vara, de mer tekniska detaljerna kring allt kan vi ta senare om de vill veta.

 10. Anonym skriver:

  Fast vatusan, vem som helst kan väl bli ställd av en oväntad fråga? Det är inte alltid så himla lätt att veta hur man ska svara små barn. Ja, oftast är det enklast med sanningen, men om man inte är beredd, särskilt om det gäller en laddad fråga, så är det ju inte ovanligt att man hasplar ur sig nåt ogenomtänkt.

  Är det inte bra då att hon vill bli bättre på att prata med barnen, även om hon råkar använda sig av ett högtravande språk?

  Du måste vara perfekt, CamCam och alltid ha det perfekta svaret på tungan och aldrig snubbla på ord eftersom du poängterar det här. Måste vara skönt.

  Sluta LETA fel!

 11. Sanne skriver:

  Det där var bara tramsigt Camilla.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Vad bra! Jag vill nämligen inte att den här bloggen enbart är allvarlig och nertyngd av seriösa ämnen och diskussioner. Glad alla hjärtans dag! 🙂

   1. nina skriver:

    Kommer du någonsin ta kritik på ett vuxet och moget sätt?
    Tycker att varje gång någon kritiserar eller klagar så svarar du skämtsamt och nedvärderande?
    Härskarteknik deluxe.

    Skärpning, du är en vixen kvinna.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Varken härskarteknik eller nedvärderande… Jag vill inte att min blogg ska vara superallvarlig, seriös eller mörk så om jag uppfattas som lite tramsig så är det helt okej för mig, trots att jag är en vuxen kvinna.
     Sen att du kanske stör dig på att jag inte tar åt mig av kritiken och ber som hemskt mycket om ursäkt för det eventuella tramset är faktiskt inte mitt problem.

    2. Helena skriver:

     Calle Schulman-svar, alltid 🧐

    3. Annan anonym skriver:

     Jag misstänker att du menar vuxen kvinna… I så fall rolig felskrivning (se https://sv.wiktionary.org/wiki/vixen). Annars: lite taskigt va?

   2. Sanne skriver:

    Det där var ett tramsigt svar. Jag uppskattar många av dina inlägg och uppskattar även humor. Men detta inlägg kokar soppa på en liten liten mkt liten spik.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Då får du exakt samma svar som Sofia fick här ovan:
     Du vill ha mer humor, samtidigt som jag kritiseras för att vara för tramsig i samma inlägg.
     Detta är anledningen till att jag väldigt sällan kommer bemöta kritik bland kommentarerna eller ge er de svar ni vill ha, eftersom jag då aldrig skulle göra annat än att försöka slå knut på mig själv för att göra alla nöjda.
     Ni får gärna lämna hur mycket kritik ni vill, och anser jag att den är relevant så kommer jag ta den med mig till framtida inlägg men om ni förväntar er mer än så – en omedelbar reaktion, förändring eller liknande – så kommer ni bli besvikna.
     Det finns lika många åsikter här på bloggen som det finns läsare och bara för att du tycker att din åsikt är den mest korrekta och den jag bara SKA lyssna på och ändra mig efter så tycker alla andra precis samma sak…

     Förmodligen inte det svar du ville ha men det är det enda du kommer få i nuläget.

     1. Sanne skriver:

      Jag har aldrig påstått att jag vill ha mer humor, jag har aldrig heller påstått att min åsikt är den mest korrekta. Inte heller inbillar jag mig eller kräver att du SKA lyssna på vad just jag har att säga. Nu var du tramsig igen.
      Men glad alla <3 dag på dig med.

   3. Huh skriver:

    Du driver om att någon är en dålig mamma.
    Det är väl något väldigt seriöst och allvarligt?
    Dessutom genom att ta saker helt ur luften och överdriva. Och du VET vilka kommentarer det kommer generera. Men det skiter ju du i för du är ju ”bara lite rolig” …

    1. Bloggbevakning skriver:

     Absolut inte.
     Jag driver med hennes sätt att effektivisera och konkretisera sitt umgänge med barnen på samma sätt som sköter sina företag. Har du sett mig någonstans skriva att hon är en dålig mamma? Eller är det dina egna antaganden?

     1. Huh skriver:

      De saker man säger behöver inte föras fram bokstavligt. Mycket av ett budskap förs fram mellan raderna. Kommunikationen skulle bli väldigt knasig om man behövde säga allt man menar bokstavligt.

      Men du är en mästare på att skylla ifrån dig, det måste jag ändå ge dig! 🙂
      ”Så skrev jag inte alls”-kortet är ju något du dragit flertalet gånger när du skrivit ett dumt inlägg som ”landade fel” och ”misstolkades” av läsarna. Ne du skriver sällan något elakt bokstavligt, men mellan raderna.

      Men kanske är det faktiskt så att du på riktigt missar känslan som du förmedlar och vad du skriver mellan dina egna rader, vad vet jag.

 12. Åsa skriver:

  Ärlighet varar längst. Barn vill bara veta sen brukar det vara bra med.
  Sen vet man ju inte ens om pojken ställt frågan.

 13. Mellus skriver:

  Fast hur svårt är det att säga, nej, jag är inte kär i pappa men jag älskar honom som er pappa?

  1. ira skriver:

   Fast något så slugt kanske man inte kommer på precis när man får frågan?

 14. :) skriver:

  Det är förvisso en knepig fråga, men kan det inte bli knepigt att ge ett luddigt svar på en rak fråga?

  Föreställer mig att Gillis tagit mod till sig för att ställa en rak fråga just för att han vill ha ett svar. Det är ju en svår fråga, både att ställa och att få

 15. sara skriver:

  Kan du inte ta upp hur kissie än en gång synligt photoshoppat sig själv (inlägget där hon har träningskläder)

  1. Mira skriver:

   Tror hon gör det för att det ska pratas om. Inte en risk att hon fortfarande är så dålig på photoshop, hon har ju gjort det varje dag i de senaste 10 åren.

 16. Flodhästar i Colombia skriver:

  Fast camcam, tar du inte i lite nu? Fattar att Bella blev ställd och obekväm. Kärlek och förhållanden är svårt nog som vuxen, att förklara på ett begripligt sätt för en tre-fyraåring är fan inte enkelt. Och det är ju en fråga som säkert väcker en del trista känslor från skilsmässan också, skuld och sorg över hur det blev och hur det påverkar barnen. Etc etc etc.

  Är 0% fan av Bella men här tycker jag faktiskt att du är orättvis.

 17. Mia skriver:

  Enklast hade väl varit att ta fram ett av sina falska skratt och skratta bort en enkel fråga. Trodde faktiskt hon var smart nog att kunna ge ett enkelt svar på en så enkel fråga.

 18. K skriver:

  Jag upplevde inlägget som en smula osmakligt,som om att hon ville skriva hela världen på näsan att hon minsann inte är kär i O längre.Har tröttnat på att hon ständigt lyckas knåpa ihop inlägg som direkt el indirekt handlar om hennes före detta förhållande.Varför hela tiden fiska efter sympatier och rubriker istället för att hantera sånt här lite snyggare.Stackars barn säger jag som måste vara m på Bellakarusellen i offentlighetens ljus.

  1. Ƭĥe real Hmm skriver:

   För att i nästa inlägg berätta om att hon ska på allahjärtansdag-dejt med någon hon tycker om. 🤔

 19. Julia skriver:

  Hampus Haj visar upp en jättebukett röda rosor på sin Instastories.
  Rubrik:
  ”Moment of Truth”…
  Bella la upp att hon väntar på sin ”valentines date”.
  Undrar om det är Bella som ska få blommorna…

  1. En annan du skriver:

   Hon la ju upp en bild i sina stories på en stooor bukett rosor, så ja… Och vad är grejen med typ 50 rosor? Blir inte det lite… Mycket?

   1. Greta skriver:

    More is more 🙂

 20. M skriver:

  Klart man kan tycka att det är tramsigt av Camilla att skriva om detta, men det är ju långt tramsigare att Isabella ens skrev ett inlägg om det. Vaddå skaver? Ungen ställde en helt normal barn-fråga och hon kunde svara hur sjutton hon ville. Känns otroligt krystat från hennes sida och som att hon hade på scehmat att det var dags att skriva om barnen men så hade hon ingenting riktigt att skriva om…

 21. Marja skriver:

  Små barn kan ställa de klurigaste frågor. Är det någon fakta som jag inte vet brukar jag säga ”Jag vet inte, vi får ta läsa på om hur långa krokodiltänder är (eller vad nu frågan gäller)”, är det något som är svårt att förklara så säger jag som det är, fast på barnets nivå. Ibland kan det ju vara saker som är svåra att förstå, och då säger jag det ” Det här är en vuxensak, så den kan vara lite klurig för barn att förstå” och det accepteras rätt ofta av en 4-åring. Funderar han fortfarande så ställer han följdfrågor och då är det bara att svara så gott det går. Det där med att följa upp frågan pga skavande kommunikation är ju vällovligt, men ett så litet barn har antagligen redan släpp frågan om det inte dyker upp nya frågor i ämnet. BB försöker ju hantera situationen men man förstår att hon inte känner sig helt bekväm i föräldrarollen utan gärna hanterar barnen lite som medarbetare.

  1. Kumiko skriver:

   Fick frågan en g

   1. Kumiko skriver:

    Det var inget.

 22. Sofia skriver:

  Jag börjar tycka att du är orimligt hård mot Blondinbella. Jag läser inte hennes blogg, men tycker ändå att dina inlägg oftast är onödigt elaka mot just henne. Varför provoceras du så? Självklart kan du skriva kritiskt om henne, men lite mer humor och lite mindre elakheter skulle inte skada.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Du vill ha mer humor, samtidigt som jag kritiseras för att vara för tramsig i samma inlägg.
   Detta är anledningen till att jag väldigt sällan kommer bemöta kritik bland kommentarerna eller ge er de svar ni vill ha, eftersom jag då aldrig skulle göra annat än att försöka slå knut på mig själv för att göra alla nöjda.
   Ni får gärna lämna hur mycket kritik ni vill, och anser jag att den är relevant så kommer jag ta den med mig till framtida inlägg men om ni förväntar er mer än så – en omedelbar reaktion, förändring eller liknande – så kommer ni bli besvikna.
   Det finns lika många åsikter här på bloggen som det finns läsare och bara för att du tycker att din åsikt är den mest korrekta och den jag bara SKA lyssna på och ändra mig efter så tycker alla andra precis samma sak…

   Förmodligen inte det svar du ville ha men det är det enda du kommer få i nuläget.

   1. Sofia skriver:

    Nu tror jag iofs att de som skrev ”tramsigt” inte menade ”för skojjigt/för mycket humor”, utan mer att det var onödigt hårt av dig. Jag förväntar mig ingen förändring eller något speciellt sorts svar från dig, jag ville bara lufta min åsikt om att jag tycker att du är lite väl hård mot just BB.

 23. H skriver:

  Kanske frågorna från barnen bör passera pressekreteraren?

  1. blurb skriver:

   ‘Gillis, nu har vi ju schemalagd klippa-med-sax-tid. Det där får du ta med Senior Head of Communication på kontorstid i morgon.’

  2. Greta skriver:

   Simon får planera in en frågestund med Bella där barnen kan ställa frågor. Självklart ska frågorna lämnas i förväg så Bella kan fila på svaren alternativt säga åt Simon att avstyra frågor som kan vara för personliga eller rentav oförskämda 🙂

   1. AL skriver:

    Ny titel – Head of Children’s Questions!
    Barnen vänder sig till denne när de har en fråga, varpå Head of Children’s Answer knåpar ihop ett politiskt korrekt svar, som inte riktigt är ett svar, Bella godkänner det och Head of Communicating with the Children kan läsa upp svaren gör barnen. På så vis slipper Bella använda sina dyrbara hjärnceller och tid på frågor som inte tar henne framåt. Effektivt! Hur ska hon annars hinna bli den nya Estee Lauder innan 30?

    1. Sara skriver:

     Perfekt, då slipper hon skavet i kommunikationen!

 24. Anonym skriver:

  Herrgud varför ska det vara så komplicerat? Hon kunde väl bara svarat. – Jag är inte kär i pappa nej, men jag älskar honom för att han givit mig två små underbara barn. Dig och sally. Punkt.

 25. Vicky skriver:

  Har hon glömt att anställa någon som skriver svaren till barnen för henne? För inte ska väl hon bli svettig av att svara på sådant.

 26. Anonym skriver:

  Jisses vad du vrider till och förvränger hehe.. ”ljög ihop en historia om att man köper hästens hö i mataffären eftersom det finns på samma ställe som pasta”?? Eeh eftersom?? Haha inte ett rätt där, och ljög ihop en historia? – Jisses hon svarade kort på några frågor, den första var; vad äter hästen, svar:hö. Var köper man hö? svar: I mataffären. Var i affären finns det? svar: Vid pastan typ. Lite kul tycker jag men snacka om att du C förvrider och överdriver..

  1. Nico skriver:

   Vad är det då om inte en lögn? Eller jag kanske ska börja med att fråga: var tror du att man köper hö?

   1. Sara skriver:

    Hehe, Anonym kanske också tror att man köper hönor mataffären, eventuellt bredvid pastan 🤣

    1. Sara skriver:

     *hö, inte hönor. Å andra sidan verkar det kanske logiskt att en kan köpa höns där också, lite bondgårdstillbehör sådär.

 27. A skriver:

  ”Be pressekreteraren” hahahaha, underbart 😂😂 Bella krånglar till saker helt i onödan, svara bara att hon inte är kär men givetvis tycker om honom. Ger mig fan på att Bella skriver sånt här trams bara för att få kommentarer. Som i allt annat. Hon lever för att bli omtalad,få klick och skapa reaktioner. Tänk om folk bara kunde sluta läsa hennes blogg.

 28. X skriver:

  Jag förstår inte hur Bella resonerar kring integritet. Hon visar inte barnens ansikte på bild, vilket jag tycker är bra, men är annars rätt generös med att berätta om barnens aktiviteter och samtal. Kan tyckas oskyldigt att återberätta en sådan fråga som att sonen frågade om mamma fortfarande är kär i pappa, men för ett litet barn som fortfarande lär sig att finna sig i sin nya situation med skilda föräldrar är det rätt intimt och privat. Han frågar sin mamma en fråga i sin privata sfär, jag tycker att den för hans skull kan stanna där och inte publiceras för hela världen att se.

 29. vivi the one and only skriver:

  Klart Bella älskar Odd, men det är inte den formen av kärlek som ett par har. Men förklara sånt för ett barn är svårt.
  Jag hade nog svarat ”Jag älskar eran pappa men det är bättre för oss att vi inte bor ihop” Svårade är det väl inte.
  men sen är ju Gillis och Sally inte så gamla. Men de kommer förstå Odd och Bellas kärlek såsmåninomg.

  1. S skriver:

   Fast det där är ju ett vuxensvar på en barnfråga, och svarar ju på något helt annat än det G frågade om. Med barn, och andra, är det bästa oftast att svara konkret på det det frågas om och inte brodera ut en slags tolkning och överanalys av den.

  2. Sara skriver:

   För övrigt är det väl inte alls ”klart” att hon älskar honom.

   Däremot HAR hon väl högst troligt älskat/varit kär i honom tidigare så det enklaste vore väl att svara att hon var det förut men inte är det längre.

 30. Lhk skriver:

  Nog för att barn ställer kluriga frågor, men Gillis smarta funderingar kommer alltid med jämna mellanrum upp i bloggen.
  Undra om det är inte är ”head personliga inlägg” som är i farten..
  Köper som sagt inte något därifrån längre, vare sig produkter eller familjelivsanekdoter.

 31. M skriver:

  Varför göra det så svårt?

  Nej jag är inte kär i pappa men jag älskar honom för att han är en så bra pappa till er.

  Barnen är ju små, hon behöver ju inte förklara mer än de förstår.

 32. The Real Meal skriver:

  Jag tycker att detta var ett roligt inlägg! Dock hoppas jag att det i framtiden kommer bli färre inlägg om Bella. Det finns så många andra influensers att skriva om! Särskilt youtuber! Inläggen om Bella får många kommentarer men i slutändan tror jag att bloggen kommer bli mer intressant när färre inlägg handlar om BB och mångfalden influensers blir större!

 33. Anonym skriver:

  Hur svårt kan det vara? Små barn små bekymmer;)

 34. Anonym skriver:

  Tycker verkligen synd om henne. Söker bekräftelse hela tiden som nu när hon vill visa vilken stor och maffig bukett hon fick på Alla hjärtans dag. För att hela tiden försöka få framställa sitt ex i dålig dager. Hintar om att Gillis frågade henne om hon var kär i hans pappa där hon blev lite stum för att i nästa stund skriva om sin date och blommor. För mig verkar hon osäker och söker lycka i materiella saker. Undrar hur länge denna lycka varar. 🤔😅

 35. Nötter skriver:

  Hade hon spenderat mer tid med barn överhuvudtaget så hade hon förstått hur härligt okomplicerade barn är.

 36. A.n skriver:

  Kalla mig cynisk men jag tror inte gillis ens ha frågat frågan. Jag tror att Bella enbart skrev detta inlägg för att skriva att hon inte är kär i Odd mera, antagligen för att hon fortfarande är det och skickar sms till honom hela tiden.

 37. C skriver:

  HAHAHA! Älskar dina inlägg om BB’s vardagsproblem 😂😂😂

 38. S skriver:

  Men alltså, det är Blondinbella vi snackar om. Hon vill bara ha kommentarer och pengar

 39. Nico skriver:

  Antingen har jag missat nått eller så fattar jag bara inte, men vad är det hon refererar till med ”min Saga-fälla”?

  1. Maja skriver:

   Tv-seriekaraktären Saga Norén från serien Bron. Saga har typ Asberger el liknande.

 40. Lena skriver:

  Somliga kan inte lyckas hur de än gör…… om hon inte skriver personliga inlägg får hon pisk för att det bara handlar om jobb. Skriver hon personliga inlägg så är hon för utlämnande. Svarar hon fel på barnens fråga får hon pisk, svarar hon inte direkt utan skjuter upp svaret så får hon pisk. Innan hon skilde sig fick hon pisk för att hon lät exmaken styra, ryktena sa och så om honom så varför stod hon ut. Så skilde hon sig och nu får hon pisk för det. Tjejen är inte ens fyllda 30, har uppnått en hel del och unnar sig. Visst, somliga saker kanske hon ska hålla tyst om, men hade hon gjort det hade hon nog fått pisk för det med.

  1. Astrid skriver:

   +1 för det

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla