Keeping up with the Blondinbella

19:00 12 Feb 2018

Blondinbella:

I flera år hade jag ju målet att bli sminkad varje morgon och så är det nu. Häftigt att kunna bocka av. Dock kan Emelie inte hänga med på alla resor (än) så då behövde jag lite nytt att ta med mig.//Bella

Bella menar alltså på fullaste allvar att hennes mål är att kunna ta med sig en person som ska sminka henne när hon reser?
Vad kan det ta att sminka någon på morgonen? 30 minuter?
Lägg sedan till att antingen bättra på eller börja om från början för en sminkning mer lämpad för kvällen – säg 60 minuter?
Bella ska då betala flyg, hotell och lön till den här personen, trots att hon förmodligen inte jobbar mer än någon timme på morgonen och kvällen. Eftersom hon inte kan göra någonting annat mellan Bellas båda sminkningar då hon befinner sig på ett hotell i utlandet så är det väl inte mer än rimligt att Bella betalar henne för heldagar och eventuellt även ett traktamente.

Jag skulle så gärna vilja vara en fluga på väggen när resten av personalen diskuterar det här och även för att få reda på vad Pingis tycker om sin affärspartners beteende.
Tror ni hon skäms å hennes vägnar och tycker att det Bella sysslar med är pinsamt eller låter hon bara Bella hållas så länge hon själv slipper bli involverad?
Jag undrar hur många par ögon som rullats bakom Bellas rygg över det här och hur många det är som faktiskt tycker synd om den stackars nya tjejen Sasha, vars arbetsuppgifter går ut på att fota och filma deras chef när hon gör..tja, ingenting egentligen? Vinkar mot kameran, svassar omkring och slänger med håret.

Bella upprepar gång på gång att hon är och vill bli sedd som Sveriges svar på Oprah Winfrey, men om sanningen ska fram så tror jag att hon egentligen mycket hellre skulle vilja vara en Kardashian än Oprah Winfrey – det är i alla fall så hon framställer sig själv.
Ingenting av det som fångas på film eller bild visar på någon större pondus, intelligens eller prestation utan det är mest bara Bella i olika outfits som vinkar och fnittrar mot kameran. Givetvis måste Bella göra ett bra jobb och åstadkomma massor av saker i sina företag eftersom de expanderar, så det är lite förvånande att hon absolut inte vill visa upp något av detta på sina plattformar utan hellre förminskar ner sig själv till en fnittrande bimbo som knappt kan klä på sig själv utan hjälp från sin assistent som sedan uteslutande publicerar filmer på detta och andra liknande pinsamheter.

Ja, hon kanske ser det som en strategisk framgång att få en massa reaktioner på sitt märkliga beteende, men hur det här ska vara till hennes fördel i det långa loppet har jag mycket svårt att se.
Några teorier?

123 kommentarer | “Keeping up with the Blondinbella”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. MK skriver:

  Det enda jag vet säkert i den här Blondbellska soppan är att det är extremt underhållande.

  Och pinsamt. Ha ha

  1. Håller (tyvärr) med… Känns som att privatflyg, resor, sminkningar och anställdas yrkestitlar är ett spel för gallerierna. Om man inte är där man önskar att man var, så ordnar man omvärlden att efterlikna den status man vill få folk tro att man har. (Och därmed inte sagt att BB inte lyckats, men blir fascinerad när man försöker efterleva en superkändis.)

 2. + skriver:

  Får mig osökt att tänka på Kelly Cutrone som är en business woman av den kalibern som Bella verkar aspirera på att bli. Hon klädde sig i samma svarta outfit och var så gott som osminkad på jobbet varje dag, vare sig hon satt på kontoret eller jobbade på NY fashion week. Inte för att det ena är att föredra framför det andra, men mest för att belysa hur verklighetsfrånvänd Bellas bild av vad en framgångsrik kvinna är när den jämförs med just en sådan.

  1. Micky Rartin skriver:

   Så sant! Att business woman är synonymt med alltid vara superfixad och gärna sexig för BB känns så långt ifrån modernt och rimligt. Hon om någon borde väl visa upp sina nakna *fantastiska* hy som hon fått av LCCs alla *fantastiska* produkter… Det blir extra tydligt när hon fotas med representanter från andra företag som typ har jeans och t-shirt på sig.

 3. Emelie skriver:

  Vilket jäkla hån mot Oprah att en som Isabella jämför sig med henne… herregud hon är totalt verklighetsfrånvänd.

  1. Mija skriver:

   Du tog orden ur mun på mig!

   1. Anonym skriver:

    Vilken bra liknelse! Blondinbella är som en fake Louis vuitton väska. Försöker packa in något falskt och billigt i en dyr förpackning och skyr inga medel för att sälja en fake fasad.

 4. AL skriver:

  Tänkte först skriva något om hur det är strategiskt från Bellas sida, men som du säger – vad tjänar hon på det? Nej, jag börjar tro att hon är sådan på riktigt. Dvs rätt flamsig, oseriös och fnittrande

  1. S skriver:

   Men asså nä, eller hur. Jag tror verkligen inte att hon lägger upp dessa klipp och texter för att provocera och vinna klick. Utan i hennes värld är detta liksom normalt, vilket såklart är ännu mer skrämmande.

   När ska någon säga åt henne att hela hennes tillvägagångssätt skrämmer iväg kunder och läsare på löpande band!?!

 5. Anna skriver:

  Snacka om att sätta sig själv väldigt högt på pedistal. Det känns som hon vill att alla ska stå där nere och beundra henne.

 6. D skriver:

  Vad hände med hennes make up kompis Fanny? Förra året skrev hon ju att målet var att hon skulle följa med på alla resor.

  1. Anonym skriver:

   Hon byter vänner som andra byter tandborste…

  2. Sara skriver:

   Nytt år, nya goalz 🤣

 7. Micky Rartin skriver:

  Håller med! Nu kommer det säkert komma massa kommentarer om att du skriver för mycket om Blondinbella, eller att man är för kritisk. Men jag tycker det behövs i och med att hon är självutnämnd största bloggaren i Sverige, när hon skriver om hur hon lever sitt liv skriver hon det som att det är den absoluta sanningen och hon vänder kappan efter vinden oftare än vad vinden ens vänder. Typ. Visst att det är hennes blogg och hon får väl skriva vad 1000an hon vill, men jag gillar inte tanken på att hon ska vara frontfigur för kvinnligt entreprenörskap. Det hon har gjort är att uppfinna hjulet (hudvårdsmärke) och har fått det relativt framgångsrikt för att hon har sina kanaler att marknadsföra allt i. Och visst, det går ju inte att sticka under stolen med att hon ju lyckades med att få många följare som nu köper produkterna, men att det är för att hon är en *entreprenör* enda in i själen, det köper jag inte. Hon fick många följare pga bra timing med hennes FFRI på playahead, sen provocerade hon sig fram under flera år. Att ens våga jämföra sig med Oprah tyder på så dålig självinsikt. Så fortsätt skriv om BB, tycker det känns nyttigt med kritiska glasögon mot henne.

 8. Elin skriver:

  Men hon skrev ju att hon hunnit längre än alla andra 27-åringar, eftersom hon inte scrollar instagram och tittar på Netflix på kvällarna, utan JOBBAR …

  1. Sandra skriver:

   Hahahaha människan har mist 3 mån semester om året.. noll självinsikt!

  2. S skriver:

   Blondinbellas definition av jobb: gå till frisören, sminkören, bli uppklädd, fotograferas, dofta på en kräm, äta lunch, gå på spa, äta middag, diktera ett blogginlägg, vidarebefordra businessmail till någon annan. Lätt att säga att man jobbar hela dagen när det man kallar arbete är sånt som andra människor får roa sig med på sin fritid.

  3. Anna-Lena skriver:

   Det låter mest som en helt vanlig egenföretagare…

   Jag tror att alla egenföretagare kan hålla med om att man faktiskt svarar på mail m.m på kvällar/helger ibland för att man vill att det går bra för ens företag!
   Inte påstår jag att jag ligger före alla andra 35-åringar för det?
   Gör man sådant som hindrar en från att svara på samtal och skriva mail (sminkning/fotografering/”nätverkning”/spa/lunchmöten m.m.) så är det ju normalt att man måste ta igen det någon gång under dagen, då passar ju kvällen bra till det.

 9. J skriver:

  Ja fast det kan ju diskuteras hur operativ hon är i företagen? Hon jobbar ju bara som bloggare och logotype för företagen medan det finns anställd personal och vdar som sköter dagliga driften. Bella sitter på olika möten och pratar och blir informerad om vad som är på gång. Verkar inte vara mer än så. Hon ska marknadsföra och tycka till om förpackningarnas utseende…
  Kan väl mest ses som delägare och styrelseledamot

  1. Sara skriver:

   Fast frågan är om hon fattat det själv?

 10. Annie skriver:

  Bella lägger så stor vikt vid sitt utseende (sminkad varje dag av makeup-artist, får håret stylat, stylist som väljer ut kläder år henne osv) att hennes karriär som businesswoman hamnar i bakgrunden. Ok att hon är stylad inför galor och större events, men att hon måste ha allt detta glam för en dag på kontoret med interna möten och ett besök på ett apotek som säljer lcc är ju löjligt. Ok att hon är ”ansiktet” utåt för företaget, men ändå. Sen synar jag att hon sparar så mycket tid på att någon annan sminkar och fönar henne som hon vill få det att låta.

  1. AL skriver:

   Eller hur! Emma Wiklund som driver det ganska framgångsrika hudvårdsmärket Emma s är också ansiktet utåt för sitt märke men man ser knappast henne gå runt och med en personlig stylist, MUA och frisör. Tror bara det är en ursäkt för Bella för att 1) alltid se bra ut 2) kunna dra av det på företaget.
   Lite trist att hon känner att hon alltid måste va proffssminkad, särskilt till möten osv. Företagsgolf skiter rätt hårt i hur snygg du är, bara din produkt säljer.

 11. Anonym skriver:

  Mitt mål är att anlita en kock som lagar matlådor. Det tar ca 30 min att laga en vanlig måltid men det är förbaskat tråkigt. Bella kanske tycker så om sminkning. Hon måste se representativ ut i sitt jobb liksom.

 12. Lio skriver:

  Det som är obegripligt för mig är hur hon frontar på en massa seriösa affärstidningar och liknade när hon verkligen framstår som flams och tramsdrottning. Själv arbetar jag inte alls i den branschen men är genuint intresserad av vad branschkollegor har för bild, hur hon tas emot i dessa kretsar.

  1. Micky Rartin skriver:

   Jag tror att de är medvetna och ”rädda” för den etablerade fanskaran hon har via digitala plattformar, som många utav apotekskedjorna och märken kämpar på med. Men sett till produkterna tror jag inte LCC är något verkligt hot, snarare att LCC sneglar väldigt mycket på andra varumärken och vad som är trendigt inom hudvård, vilket i sin tur kan bli ett hot såklart om LCC tar fram en liknande produkt som redan finns hos ett annat märke. Men utan BB som marknadsförare tror jag inte LCC skulle klara sig särskilt länge.

 13. MaijaB skriver:

  Fast om nu alla tycker det är/har varit skit att jobba för Bella konstigt att ingen uttalat sig? Eller jo en praktikant sa sig blivit illa behandlad, men det måste ju kommit och gått en del personal genom åren?

  1. HIfs skriver:

   Det var väldigt mkt ”talar inte ur skägget” när egoboost lades ner, anspelningar och omskrivningar från Yrsa, hannapee och Josefin knave. Tänkte på det då, att här ligger en hund begraven. De verkar ha gjort ett helvetes jobb med tidningen och verkligen slitit men kan ju förstå att ingen pratade öppet då alla tre väl var rätt nya i mediabranschen?

   1. Veritas skriver:

    Jag jobbade för Moderna Tidskrifter. Oseriösaste företaget EVER!!

 14. Em skriver:

  Ang förra inlägget där du undrade varför folk blir irriterande på varenda ord som kommer ur Isabellas mun är enkelt! Jag var en av dem som först aldrig kommenterade, sedan kommenterade emot folk Som blev irriterade på henne, fattade inte varför någon skulle bli provocerad.. handlade lcc, men efter att ha läst bloggen i 1 år och sett mönstret (provokation/dagen-efter-hatkommentarer-snyftinlägg) som antagligen alla andra sett så tål jag inte henne längre och har slutAt läsa bloggen. Hon känns så osympatisk och falsk. Först att skriva att hon aldrig kommer skriva om skilsmässan sen hela tiden hintar om den, spec när statistiken går ner, sedan att hon som är en människa som lever på att provocera jämföra sig med en person som vigt sitt liv åt att upplysa andra och dela glädje, Oprah, är pinsamt. Att hon predikar om allt i tid och otid och vet bäst men inte lever efter det. Att hon skriver att medan vi alla andra scrollar på telefonen så jobbar hon, hon menar alltså hennes ”jobba”- som innebär att bli sminkad o få håret fönat, sånt som andra människor gör på en lyxvilodag. Hade hon sminkat sig själv o fönat håret själv hade det inte ens räknats som jobb. Och jobbar gör hon såklart mer än alla andra som jobbar på riktigt. Och efter såna inlägg kommer ett snyftinlägg så läsarna ska tro att hon ändå har ett uns ödmjukhet och är normal. Hon provocerar alltid, subtilt, så man kan skylla på läsarens perspektiv, men det är alltid provokation , och det är pinsamt. Vill en person inte uppmana till diskussion uttrycker man sig annorlunda (se Kenza) Och när man ser att en människa är falsk tappar man respekt för den, eftersom denne i sin tur inte har någon respekt för sig själv. Hade hon haft det hade hon burit sin karriär med integritet, inte provokation . Så det är därför som folk helt enkelt inte tycker om henne och allt hon säger blir hatat. Jag tycker dock inte att det är ok att skriva elaka kommentarer till henne, men att folk inte tycker om henne är förståeligt.

 15. MaijaB skriver:

  ….Är det inte bättre att läsa en blogg man gillar än att försöka ändra på en blogg man inte gillar för att passa ens önskemål?…

 16. Karin skriver:

  Universum jobbar inte kvar på makens företag. Hur försörjer hon sig?

  1. Kics skriver:

   På bloggen..?!.😊

  2. Sivan skriver:

   De har ju fordringar/konkursbeslut på sina företag, så man kan ju undra hur de BÅDA försörjer sig….. Tillbaka till porrbranschen kanske?

 17. Lhk skriver:

  Jag tycker verkligen det är obegripligt hur vissa tycker så synd om henne, när hon bara skryter och brer på konstant.
  Allt är så lyxigt, stort, häftigt ”måste nypa mig i armen” och bla bla bla. All the time.
  Och så denna kommentar igår;
  ”….gör att jag såklart ligger före andra 27 åringar”

  Inte nog med alla superkrafter, varför måste hon jämföra/racka ner på andra?
  Men som sagt, de anställda måste ju garva läppen av sig i smyg, vare sig hon provocerar eller ej.

  1. LoL skriver:

   Du menar som du rackar ner på henne nu?

 18. D skriver:

  Sen fattar jag inte heller hur hon får råd med allt. Visst hon tjänar bra på bloggen men hur mycket !när man ser till vilk utgifter hon har. Miljonlån på hus, egen hushållerska som torkar henne efter toabesök, dur bol, nya dyra kläder varje dag. Alltid restaurangbesök, två barn, resor osv. Sminkösen emelie och stylisten och uppackaren Sasha, är de avlönade av hennes företag eller LCC? Känns som
  Om det är mycket pengar i förhållande till hur mycket hon drar in.

  1. K skriver:

   Ja precis vad jag också har funderat över.Dvs alla pengar som rinner ur bolagen resekostnader,hotellvistelser och lyxkonsumtion/blow dry/sminkös.Ja hela grejen m Queen Bella och hennes assistenter.Är det väl investerade pengar?Är det på det viset man gör affärer?Vad vet jag?

  2. Lina som gillar statistik skriver:

   Enligt denna (gamla) artikel så tjänade hon då ungefär 500-600 000 kr på bloggen per månad före skatt
   https://www.expressen.se/noje/sa-mycket-tjanar-isabella-blondinbella-lowengrip/

   1. Anonym skriver:

    Med 12 anställda för bara bloggen är det inte mycket lön kvar till henne.

    Jag tror hon drar av kostnader för MUA och liknade på Löwengrip Invest.

 19. SandraS skriver:

  Jag har alltid ÄLSKAT blondibella, följt henne superlänge och verkligen sett upp till henne… men.. jag orkar inte längre haha. Det blir FÖR mkt, all denna peppen är inspirerande men när hon aldrig kommer tillbaka ner på jorden emellanåt… Jag vet inte, jag kommer hänga här istället 😀

  1. Anonym skriver:

   Welcome to the dark side 🙏🏻

 20. Isa skriver:

  Min teori är helt enkelt att allt detta går hem i dom länder/kulturer där hon försöker göra sitt varumärke stort. Tänk Dubai, ju glammigare dess bättre, allt är yta. Tror inte hon ser Sverige som sin främsta marknad längre, därav helomvändning av image från jordnära/naturlig tjej till glamour som kan strössla pengar. Hon är verkligen affärskvinna ut i fingerspetsarna. 🙂

  1. Lhk skriver:

   Nog för att det finns kulturskillnader men har ändå svårt att tro att de ska bli totalt knockade av ett bimbobeteende.
   Kanske Bella som gjort en felaktig analys som vanligt.

   1. 🐈 skriver:

    konstigt då att tex Victorias secret och kardashians är så stora. Förmodligen du som har gjort felaktig analys som vanligt.

    1. Lhk skriver:

     Tycker dock Kardashians mm verkar ha betydligt fler strängar på sin lyra än Bella.

     1. 🐈 skriver:

      Ge ett exempel då?

      1. 🐈 skriver:

       Tänkte väl det.

      2. E skriver:

       Bimbobeteende o VS? Skämtar du? Så om man tycker om o representerar hår smink o skönhet har man bimbobeteende? Du kan inte jämföra Isabella med vs, de gör underkläder, hon lever på att provocera då hon inte har annat material! T.o.m kardashians har jag mer respekt . De lever sina liv men håller inte på med skitsnack förolämpar inte folk diskret utan lever sina liv. Varje gång något har kunnat misstolkas går de ut i media för att förklara så ingen tar illa upp, medan Isabella försöker få folk att ta illa upp för att komma ut i pressen. Trots allt är de stenrika, Isabella är en ren fattiglapp bredvid dem.

 21. Veritas skriver:

  Tror helt ärligt att Pingis och Bellas ”vänskap” handlar endast om att tjäna pengar. Pingis kom in som en slags mentor för henne och sköter företagen medans Bella är reklampelare.
  Jag minns själv när jag jobbade på Moderna Tidsskrifter hur alla på Egoboost trodde att de va bättre än alla andra, just för att de hade Bella som chef. Egentligen var de alla ett gäng fjortisar som nu kunde ta betalt för vad de skrev (eller inte få betalt då)

 22. Lhk skriver:

  Föresten har hon slutat med alla små beten om Hampus/sharkboy? Eller har han redan tröttnat på att tävla med hennes ego

  1. Pella skriver:

   Hajgrabben har skaffat en Instagram (lifeofsharkweek)
   Han följer typ 30 pers.. bl.a. Birgitte bardot fan club, kan det va därifrån Bella hakat upp sig på att ha henne som inspo 😅

 23. Anonym skriver:

  Bella har inga riktiga kompisar som funnits en längre tid, hon har misslyckats med sin kärleksrelation, hon verkar inte ha speciellt bra relation med mamman (noll med pappan). Jag uppfattar henne bara som speedad. Hon har blivit en robot och fungerar bara i jobb eller med sina barn där hon är dyrkad (som man blir som mamma). Om hon fylls av denna löjliga charad så är det ju så. Men det finns nog en hel del smärta inlindat i alltsammans. Hennes företag kan krascha som de gjort förut. Men hon har en sak att falla tillbaka på. Bloggen. Där kan hon bli både dyrkad och hatad. Oavsett vilket så kan hon leva gott på alltsammans. Det är väl det alla sminköser och påkläderskor är till för. Queen Isabella. Jag tycker hon beter sig mer som nån slags royal än Oprah. Och den rollen gör hon ju bra. Sen om hon mår som Prinsessan Diana på insidan är kanske sak samma i hennes värld.

  1. 🐈 skriver:

   Alltså, läs din kommentar igen och fundera på varför du tycker att det är ok att skriva så om en annan människa? Det var inte ok att spekulera om Paows herpes men detta är ok?
   Den här bloggens dubbelmoral alltså. Nicci får kritik för att hon är ihop med ett as och paow får kritik för att hon är ett as i en relation? Skulle inte denna bloggen ha en feministisk linje?
   Jessica almenäs hyllar och Bella sågas.

  2. MaijaB skriver:

   Varför skriver man så om en annan människa, någon som du troligen inte ens känner eller har träffat. Usch fy

 24. Kajsa skriver:

  Kan ALLA SOM GILLAR blondinbella lika den här kommentaren tack!

  Jag undrar hur många som gör det med tanke på att nästan alla kommentarer är negativa, vilket är helt självförvållat av BB.
  Själv gillar jag henne INTE men hon stör mig inte heller.

  1. 🐈 skriver:

   Människor är så negativa eftersom de har hittat en väg att för att få ut deras missnöje i sitt eget liv, genom Isabella. Så mycket analyser och saker tagna ur luften så det är uppenbart att folk bara projicerar skit på Bella.
   Jag är inget fan av Isabella men blir verkligen inte provocerad, som att hon skrev att hon är längre fram än andra 27 åringar, vem bryr sig? Det spelar liksom ingen roll vad hon har för mål eftersom jag är nöjd med mitt liv.

   1. LoL skriver:

    Håller med till 100 %

   2. Sandra skriver:

    Kan bara prata för mig själv och jag älskar mitt liv tycker bara synd om Bella.. är nog inte ensam om det skulle jag tro.

    1. Linda skriver:

     + 1. Älskar mitt liv, får spader av Bella.

     1. 🐈 skriver:

      Det du stör dig på hos andra säger något om dig själv.
      En som skryter om sin framgång påverka inte den som är nöjd med sin egen framgång.
      Om du nu är så nöjd med ditt liv hur kan du låta någon som tjänar pengar på att provocera få dig att bli så upprörd? Värderar du din nöjda tillvaro så lite att du låter en annan förpesta den med negativ energi? Hur nöjd kan man vara då om man får spader av en människa som man kan radera ut sitt liv genom att sluta gå in på hennes sociala medier?
      Svårt att tro att du är så nöjd.

      1. Linda skriver:

       Du verkar ju själv få spader av min kommentar..

       1. 🐈 skriver:

        Hur då? Tål inte Bella-kritiker sin egen medicin? 🤔 förvånande.

        1. E skriver:

         Snarare Bella-älskare som får spader så fort kritik mot deras gudinna yppas.

         1. 🐈 skriver:

          Ni är för roliga, istället för att svara på kommentaren försöker ni få det att låta som att jag är som ni. Projicering.

 25. LoL skriver:

  De är väl härligt med människor med stora visioner (särskilt kvinnor)? Skadar ju knappast dig eller någon annan.

  Låt en kvinna få leva (eller iaf visualisera)

  1. Linda skriver:

   Flera ggr skriver ju dock hennes gamla fans på bloggen att de nu stressas, får ont i magen av henne.
   Hon säljer ju in sig själv som en inspiratör, så det är lite sorgligt att hon nu bara är ännu en i raden som snarare spär på ohälsa (med ett glättigt låtsatsliv).

   1. LoL skriver:

    Men de är väll ingen som tvingas att läsa henne blogg? Jag har avföljt massa bloggar och konton jag inte längre känner ger mig nått/ får mig att må dåligt.

    Sedan har hon ju faktiskt ADHD, som hon inte verkar medicinera så inte så konstigt att hon har lite mer energi än alla andra.

    Förstår ärligt inte hur man blir provocerad av hur någon väljer att leva sitt liv. Som någon tidigare skrev här så verkar det vara folk som projicerar sitt allmänna missnöje i sina egna liv genom Isabella.

    Jag lever inte som Bella, har inte samma mål, långt ifrån samma livsstil & håller knappast med om allt hon skriver men provoceras inte av det. Känner mest att det är intressant att följa henne just på grund av olikheten 🙂

    1. Linda skriver:

     Men inte den standardfrasen ”läs inte bloggen då”. Nu skrev jag ju inte om MIG utan de som faktiskt sett upp till henne mm. Förstår de tycker den här förändringen är jobbig

     1. :) skriver:

      Finns i chatten <3

 26. Well well... skriver:

  För att påstå sig vara någon som är i framkant med content och sociala medier, så har hon ett OERHÖRT tomt content tycker jag. Det är ju bara tomma ord och yta, bilder på mat och platser. Skryt. Finner ingenting med hennes sätt att vara entreprenör på att vara inspirerande.
  Snark.

 27. rebecka 🐞 skriver:

  lyxfällan om några år?

 28. Lugna gatan skriver:

  Jag söker folk som bor på söder i city i stockholm. Som fotograferar sina vardagsliv osv där. Funderar på att flytta dit i framtiden så vill lära känna delen bättre då jag mest varit på östermalm.

  ♥️

 29. Elin skriver:

  Känns som blondinbella försöker bli en kardashian som säljer smink som fan pga deras kändisskap/ livvstil, snarare än otrolig kvalitet på produkterna. Det är ju det hon gör egentligen, lever som en världsstjärna. Roligt bara att bb börjar i andra änden eller vad man ska säga. Fattar hennes ambition men hennes strategi är rätt pinsam. Men nånstans ska hon väl börja.

  1. Tuva skriver:

   Helt annorlunda inlägg för bara några år sedan.

   Här började hon ogilla Oprah och hennes blaj om energier?! Hon är bra märklig som ändrar sig så kraftigt..

   http://www.isabellalowengrip.se/2015/10/en-skopa-tur/

 30. A skriver:

  Har en vän som jobbar 90% och pluggar heltid, hon måste alltså vara mer tideffektiv än bb..

 31. anonym skriver:

  Gynning är inte blyg nu är visar brösten bilden tillbaks.

  1. My skriver:

   Men lägg av! Sluta kommentera om att hon visar sina bröst! Mer bröst åt folket 👌🏻

 32. Kajsa skriver:

  MEN NU SKA KLONKIS-PETRA OCKSÅ TILL TULUM???

  1. JB skriver:

   Vadå ”klonkis” ?

 33. Sofia skriver:

  Men CAMCAM 😯 Jag håller verkligen 100% med om att Blondinbella är det löjligaste som gått i ett par tantskor men pls måste vi kalla henne ”fnittrande bimbo”? Alltså bara grejen av att kalla tjejer sånt öht är så jävla dumt och bakåtsträvande oavsett om vi ogillar tjejen i fråga. Skiter i Blondinbella helt, hon klarar sig, men blir så deppig av att alla unga tjejer som tycker du är rolig ser att du vinner skoj-poäng på att kalla Bella för fnittrig bimbo – den klassiskt kvinnohatande bilden av en dum tjej. Kan vi inte bara säga att hon verkar korkad i så fall? Det är könslöst och lite taskigt utan att vara ett kvinnligt skammande skitord. Tack o bock

 34. Engagerad skriver:

  Har följt Bella länge och länge känt att jag faktiskt fått ut något av hennes blogg, inspiration, pepp, bra tankar och sen var det extra kul att följa när hon fick barn, fick själv första barnet samtidigt som henne. Men nu vill jag faktiskt inte läsa länge, trots att jag brukar vara en extremt trogen bloggläsare!

  Det känns som att senaste veckorna har varit konstgjord andning på hennes blogg, alla provokationer som hon vet har rullat om igen (privatjet, att hon jämt jobbar etc), något snyftigt som andra mammor känner igen dig i, allmänt skryt om hur mycket bättre hon är och så inte minst allt om skilsmässan. Det gör mig extra ledsen, hon tar för alltid ifrån barnen en möjlighet att själva få välja när, om, och vad de vill veta om skilsmässan. Säljer ut för några extra klick och nån artikeln i kvällstidningarna eller skvallerpressen. Hon verkar desperat att få upp siffrorna (?) men måste ju förstå att det förstör hennes varumärke i längden?

  Nej, känslan när jag är inne på hennes blogg är som en ”vän” som ledsnat på en, som börjat pika en, där man fortfarande har got gemensamt och rätt trevligt men det lämnar en gnagande dålig känsla efteråt.

  Tror hon har riktigt bråttom till toppen nu, hon fyller 28 i år och även om det hon gjort är imponerande i mina och många andras ögon tror jag inte hon är nöjd själv. Hon har ändå hållit på i över 10 år och det finns många som hunnit betydligt längre, som jag tror hon jämför sig med. Därför den hetsiga resan att bli globala där de försöker sälja sig in till random länder där rika bor, samt detta famlande med bloggen som saknar både inriktning och poäng just nu. Hon säger att hon är så kreativ att hon inte ens har en box att tänka utanför, men jag tror hon skulle vinna stort på att ta ett steg tillbaka, fundera över hennes varumärke och välja väg, hon skulle nog inse att ett bra förhållande till läsarna är det som vinner i längden.

  1. Chili explosion skriver:

   Följde henne också i samband med att vi fick vårt första barn samtidigt. Jag är tio år äldre än hon, men jag inspirerades av henne och slogs av hur mogen hon tycktes för sin ålder. Jag tyckte hon var naturlig och ärlig. För visst var hon det på den tiden? Visade upp sig osminkad, visade upp sin acne, öppnade upp sig kring egna brister. Sedan hände något och nu uppfattar jag henne som extremt omogen i tanken och som någon som tappat bort det som var charmigt/inspirerande att följa i en blogg. Numera följer jag bara hennes eskapader via denna blogg.

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Det var en strategi som allt annat. Hon hade analyserat sina läsare och sett att det kommit en ny grupp läsare (hon hade en enkät ute för alla att fylla i) När hon insett det så slog hon helt om på tonen mot vad hon hade före barn och man. Tror inte många ord och tankar under den tiden alls var hennes egna genuina utan bara något hon rapade upp som läsarna ville höra (som allt hennes blogg är)

    Nu är det återigen dags att förändra sig för sin nya målgrupp. Saken är bara den att hon helt missat målet och grovt missbedömt sina läsare den här gången.

 35. Anonym skriver:

  Nyfiken: Hur lång tid tar det för er att sminka er?

  För mig är det 15 min en vanlig dag (kollar på nyhetsmorgon samtidigt så utan nyhetsmorgon 10 min).
  15-20 min för festsmink och 25 min för supermegajättepiffig.

  //Kört samma sminkstilar sedan 2005 så kan dem i sömnen.

  1. A skriver:

   7-10 min. Jag sätter på mig foundation, duttar det på med en beautyblender. Markerar mina kinder med en aprikos-färgad rouge och avslutar med mascara. Skitsnyggt och simpelt 🙂

   1. Sandra skriver:

    0 min känner mig fin utan smink! 🙄

    1. Anonym skriver:

     Så alla som sminkar sig gör det för de känner sig fula annars? 😂 Lite dömande här va…

  2. A skriver:

   Vanlig innan jobbet sminkning tar 10 min.
   Riktigt fin festsminkning tar kanske en timme. Älskar dock smink så älskar att sitta i lugn och ro och sminka mig, göra olika eye looks osv

  3. Anonym skriver:

   30-40 min.
   Tvättar ansiktet, primer, concealer, ögonbryn, foundation, en ljusare foundation under ögonen, puder och sen solpuder. Lite ljus skugga i globlinjen och under ögonen sen mascara.
   Vissa dagar kör jag bara bryn, concealer och solpuder, då tar det bara 5 min.

   //gigantiska blå ringar under ögonen aka ”nej, jag är inte sjuk”.

  4. Milly skriver:

   Typ 5-10 min för en enkel bas.

  5. Amelie skriver:

   Bara smink tar nog 10 minuter, men tillsammans med typ tvätta och smörja ansiktet och fixa håret så tar det nog 35 minuter för mig. Har ofta hört kvinnor störa sig på att jag ”slösar så mkt tid på smink och hår” men det är nog ren avundsjuka som talar där hehe. 🙂 Varför bryr sig någon vad jag spenderar tid på en vanlig morgon? Jag tycker det är avslappnande att ha de morgonrutiner jag har, smink/kläder/hår 35 minuter och sedan lägger jag hela 15 minuter på att dricka en kopp kaffe i lugn och ro med typ en tidning framför mig, eller nyhetsmorgon. Så mysigt att starta morgonen lugnt. 🙂

  6. Annan anonym skriver:

   0 min. Känner mig definitivt snyggare med smink men vill inte bidra till en norm där man som tjej förväntas vara sminkad (upplevs se konstig ut annars)… och har någon sorts rädsla för att börja sminka mig dagligen och sedan springa på någon osminkad och märka att de tycker jag är skitful som jag är. Bättre att de vet det från början I så fall.

  7. Erika skriver:

   Typ 3 min en vanlig skoldag, bara tvätt, bb-cream och böja fransarna. Har jag nån finne så 1 min extra för concealer.

   Vid fest typ 40 min, och då hela köret: foundation, concealer, puder, rouge, contour+highligt, ögonskugga, bryn och eyeliner. Tycker jag blir fin med smink men verkligen HATAR att tvätta av det så gör det endast vid speciella/festliga tillfällen

 36. Helena skriver:

  Är det någon som vad (bara antar att hon gör det m tanke på inkomst o att hon själv gärna påpekar hur rik hon är) hon gör för välgörenhet? Vilka frågor som ligger henne närmast, vad hon brukar skänka slantar till?

  1. Anonym skriver:

   Hon jobbar inte så.

  2. Anonym skriver:

   Alla skänker inte till välgörenhet. Det är inget måste.

 37. Mia skriver:

  Det är så oemotståndligt roligt att spekulera i hur BB är och varför hon gör saker som hon gör. Förmodligen för att hon är så otroligt olik mig själv. Så ni som tycker spekulationer är jättehemskt kan känna er varnade. 🙂

  Jag tror att sminkningen handlar om mer än att bara se bra ut. Jag tror det är ett sätt för henne att känna sig omhändertagen och ompysslad. Eftersom hon, enligt henne själv, har svårt att släppa in folk så kan smink, hårstyling, massage och liknande kanske fylla ett behov av närhet om omsorg för henne?

  Det kan ju såklart bara handla om ytlig fåfänga och/eller kalkylerad affärsstrategi också. Oavsett kan jag inte relatera till denna idé om att vara sminkad varje dag skulle vara något eftersträvansvärt. Det är bara rent strunt!

 38. Maja S skriver:

  Storhetsvansinne 😳

 39. A skriver:

  Inget hon kommer med kan förvåna mig längre.

  Snart har hon väl köpt hela Lidingö för det är sååå skönt att kunna sträcka på benen.. och barnen äääälskar ju spiderman och Pippi så nu har mamma anställt två betjänter till hemmet som skall passa upp på barnen hela deras vakna tid och de pratar bara engelska förstås Hihihihi!

  Bilen har mamma glömt vart den står parkerad någonstans så imorgon ska det shoppas en tesla för att kompensera att mamma flyger 3 gånger om dagen Hihihi tokiga mamma!

  1. Lhk skriver:

   Haha. Eller jag menar hihi 😛

 40. Linda skriver:

  Känns ju även som om det verkligen är envägskommunikation på hennes blogg.
  Hon visar inte att hon bryr sig skvatt om läsarna, svarar aldrig på frågor (om hon inte har chans göra ett långt inlägg av det) och återkopplar aldrig med någon förståelse efter trampat folk på tårna.

  Jämför med foki tex som vill ha en slags relation med de som läser. Svårt tro B är vuxen ens.

 41. Kallis skriver:

  Och sen ligger hon ich drönar i badkaret med en bok, ja jösses…

  1. Marja skriver:

   Men hallå! Det är ju självklart en bok som utvecklar henne, för vanlig hederlig avslappning ägnar hon sig ABSOLUT inte åt. Hon snabbläser den senaste forskningen om AI eller rymdfysik. Avslappning är inget man gör en vanlig vardag med en bok i badkaret. Minst en långhelg utanför Europa med flyg i business class krävs för att det ska hamna i avslappningstårtbiten. Helst i sällskap med en ”vän”.

 42. Cindy skriver:

  Kan vi prata om det faktum att hennes kille skaffat blogg.. Tror ni det är på initiativ av miss Oprah Winfrey herself eller tar han tillfället i akt och rider på sina 5 minutes av ”fame” innan hon tröttnar?

  1. The Real Meal skriver:

   Och instagram! Precis som hennes tidigare killar förväntar jag mig att han ska flytta sin blogg till BBs bloggportal!

 43. Anonym skriver:

  Känns mer som Keeping up with ”THE GUNILLA”

  … oj, menade Isabella.

 44. GH skriver:

  Här startade drömmen om att bli sminkad 😀

  https://www.youtube.com/watch?v=_BW-f4LBjHk

 45. Kikki skriver:

  BB är förlegad i sin framtoning – alltid översminkad, rätt tantiga kläder, och den där powerposen med armarna korsade över bröstet – jag får nån slags 80-tals vibb av henne. Känns så oerhört förlegad denna ständigt leende personlighet med tvekande kroppsspråk, och ett megastelt leende. För att inte tala om hennes serie – ingenting att säga! Jag undrar så vem det är hon vill efterlikna – Estee Lauder? Alltså en kvinna som grundade sin business på 50-talet. Hon har totalmissat vad hennes egen generation gillar idag och vad som gjort dundersuccé – Glossier, Coveteur etc. och att man eftersträvar en slags naturlighet och avslappnad inställning till skönhet – ett finger på vad som händer idag i unga kvinnors liv och vad som funkar för dom.

 46. A skriver:

  …är det bara jag som undrar vad ”William” från Skam gör på Bellas instastories? Han är med på middagen?😳🤔🤔

  1. 🙈 skriver:

   Tänkte också på det! Lite sent att rida på skam vågen. Och Thomas har inte lagt ut något alls om det ”eventet”!

   1. Anonym skriver:

    Middagen anordnades väl tillsammans med de norska overallkillarna så med största sannolikhet de som bjudit in honom och Bella passar på att ta en fanbild.

 47. Lena Pelz Persson skriver:

  Tycker lika som har gjort detta inlägg.
  Isabella en förebild?? Nja…

 48. Filo skriver:

  Den där hybrisen är så osexig.

 49. Anonym skriver:

  Jag vill ge samtliga här inne cred. Det är en fröjd att gå in och läsa kommentarer. Det förs vettiga resonemang och det är en hög mognadsgrad på majoriteten av kommentarerna. Det är inte vanligt förekommande i bloggforum där det mestadels står saker i stil med ”Fan vad du e ful din jävla kossa” KUL att se!

 50. Katarina skriver:

  När man ser äldre (typ mer än 1-2 år gamla) bilder på henne så blir det jättetydligt att hon opererat näsan. Den är betydligt rakare och mindre nu.

  Så nu har hon fixat både näsan och förstorat brösten. Jag lägger ingen värdering i plastikoperationer, men jag är så evinnerligt trött på hennes dubbelmoral kring att ”duga som man är”, samtidigt som hela hennes image kretsar kring utseendet.

  1. Amelie skriver:

   Håller med, jag skiter i om hon opererar sig eller inte men det rimmar väldigt dåligt med hela egoboost-eran då man minsann skulle duga som man var naturligt och det var okej med celluliter och hängbröst… Men nu ska hon sminkas av proffs varje dag, tränar mycket, äter bantingsmat o.s.v. och ja operationen av brösten är iaf helt tydlig! Igår la hon upp på insta stories hur hon joggade på löpband och det var en riktigt rejäl tränings-bh hon hade införskaffat, typiskt för de som nyligen gjort boobsen.

   Näsan har jag länge tänkt hon kan ha fixat, men frågan är när hon skulle ha gjort det? Hon har ju färska bilder varje dag på bloggen sedan många år och vad jag vet måste man ha bandage/plåster rätt länge efter en sådan operation? Vet någon mer?

   1. Katarina skriver:

    Hon opererade näsan någon gång under 2016 av gamla bilder att döma. Då var hon fortfarande gift med Odd och eftersom man får åka hem samma dag som operationen äger rum och gipset/bandaget inte sitter på mer än en vecka så har det knappast varit svårt att fejka några ”sjukdagar” eller en weekendtrip. Bilder som ser ut att vara dagsfärska är superenkelt att ta dagarna innan och sen lägga upp under veckans gång.

    Jag tror ärligt talat inte att hennes bilder är ”dagsfärska” ens i nuläget, sen hovfotografen kom in i bilden. Det är snarare så att de har en eller två fotosessioner i veckan där de tar bilder för flera dagar/blogginlägg åt gången. Innan dess så bestämmer hon och stylisten klädseln för veckans olika dagar.

    PS. En annan som mörkar sin operation är Amanda Schulman. Jag såg direkt när hon opererat brösten. Minns inte exakt när det var, men typ ett halvår innan hon blev gravid med sitt senaste barn. Det finns bilder från någon gala där hon bär en röd urringad klänning med axelband där man ser operationsärren och konturerna av implantaten jättetydligt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla