Kenza x Puma

15:37 13 Feb 2018

Kenza:

Kenza har tidigare varit Pumas ansikte utåt för deras Luxury Pack-kollektion men avslöjar nu att hon fått designa en helt egen kollektion för dem.
Kl 15 idag släpptes nyheten trots att Angelica Blick råkade skriva i sin blogg att hon skulle på ett lanseringsevent med Kenza och Puma redan klockan 12.
Men ingen större skada skedd då Kenza redan tidigare visat upp bilder från samarbetet där man klart och tydligt ser Pumas logga, och faktumet att Kenza fått ta fram en egen kollektion verkar hon varit först med att avslöja.

Stort grattis till Kenza som nu går i fotspåren av både Rihanna och Selena Gomez som tidigare samarbetat med Puma!

48 kommentarer | “Kenza x Puma”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jullan skriver:

  Kenza är superfin med lite olycklig placering av mönstret kanske? Tycker blommornas ”grenar” precis ramar in grenen mellan benen så att säga. Eller så är det bara jag som är snuskig

  1. I skriver:

   Absolut ingenting jag tänkte på eller tänker på nu efter att du sagt det. Nog bara du som är lite snuskig 🙈

  2. Hannah skriver:

   Jag tänkte precis samma sak så isåfall är vi två snuskisar här! 🙂

  3. Alexa skriver:

   Håller med, det var inte supersnyggt utformat framtill.. Ser lite ut som en suspensoar! Dock var de inte lika illa som ”aim’n”s tights där det bakifrån ser ut som att man har en string på utsidan av tightsen i alla fall. 😀

  4. Muslima skriver:

   Blommor har stjälkar. Möjligen kvistar, som här, rosenkvistar.

   Träd har grenar.

   1. Jullan skriver:

    Tack Muslima kvist var ordet jag letade efter, bra att slipa sitt växtordförråd <3

   2. Lina skriver:

    …fast om en nu ska vara petig, så har ju faktiskt rosenbuskar grenar och jag tycker det ser ut som hon har en hel rosenbuske mellan benen. 🙂

  5. Louise skriver:

   Borde inte frampartiet varit mönsterpassat?
   Eller är det kanske tanken bakom designen att det ska vara som det är? Blir förstås lättare i fabrikationen om man struntar i att mönstret framtill ska vara anpassat.

 2. Amanda skriver:

  Jag brukar inte vara så imponerad av gästkollektioner av människor som inte har som yrke att designa saker, men dessa var ju riktigt söta. Är det någon som vet om det brukar vara ”riktiga” träningskläder eller bara street wear?

  1. Nudel skriver:

   Fast Kenza har väl designat mycket för Ivyrevel eller? I början i alla fall? Eller kanske bara jag som har fått för mig det…

   1. Bloggbevakning skriver:

    Nä, jag har också för mig att hon designade de första kollektionerna…När det var mycket blommigt och puttenuttiga kläder. Typ dessa – https://www.google.se/search?q=kenza+ivyrevel&rlz=1C5CHFA_enSE757SE757&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjZlrCspaPZAhUE3CwKHSiGAAAQ_AUICigB&biw=1920&bih=1006#imgdii=7yvaJqIUKFu-QM:&imgrc=Z9-vQ-XrNYkZ_M:

   2. Julia skriver:

    Kenza är ingen designer. Frånsett lite i början som Kenza skissade har Ivyrevels kläder tillverkats i Asien och designen gjorts av designers i samarbete med fabrikerna.
    Nu för tiden är det H&M som har hand om kollektionerna dvs design och produktion.

 3. Greta skriver:

  Intressant att Kenza nu jobbar för en konkurrent till Adidas som så generöst bjöd både Kenza och Aleks till OS i Rio 2016.
  Men lojaliteterna är inte så starka och långlivade hos influencers. Och att bli bjuden på något brukar Kenza aldrig tycka innebär något annat än en present för att hon är trevlig. Man behöver inte ens tacka genom att visa bilder om man inte har lust 🙂
  Hur som helst, Adidas eller Puma. Tja, de två har ett gemensamt förflutet förstås men redan 1948 delade bröderna Dassler på företaget. Puma ingår idag i Kering fd Pinault-Printemps-Redoutor PPR.

  1. Anonym skriver:

   Fast man behöver ju faktiskt inte ens tacka om man är lust. Så är det ju med pressutskick/resor.. tycker inte man behöver något lojalitet mot det företaget bara för att man fått följa med på en pressresa. Vem hade tackat nej till ett sånt här samarbete för det liksom? ☺️

   1. Greta skriver:

    Nej, det brukar inte stå i inbjudan till en middag att man förväntas tacka för maten efteråt 🙂

    1. Anonym skriver:

     Fast lite skillnad på att tacka för maten eller tacka på en blogg som flera 100 000 läser? Men det är bara vad jag tycker ☺️

     1. Mickan skriver:

      Det är ju det Greta menar.

  2. x skriver:

   Men då borde någon på Adidas tänkt snäppet längre och erbjudit Kenza ett liknande samarbete? Kenza är eftertraktad, kul för henne.

  3. The E skriver:

   Om Adidas skulle vilja vara exklusiva i flera år (oavsett om det gäller Kenza eller någon annan kändis), så får de betala bra mycket mer än en pressresa. Exklusivitet är dyrt, oavsett vad det är som säljs/erbjuds. Och om nu Kenza skulle förväntas vara lojal mot Adidas, så borde isf Adidas vara lojala mot Kenza också och inte samarbeta med en massa andra Influencers – men nej, det funkar ju inte riktigt så.

 4. Emma skriver:

  Snygg hon är! Hoppas det går bra med samarbetet. 🙂

 5. Melli skriver:

  Stort grattis till henne men är det bara jag som trodde att det skulle vara nåt ”större” än detta?

  1. d skriver:

   Men hur stort är tillräckligt? Eller vad förväntade du dig? En pressresa till Jupiter eller kanske en ”collab” med NASA?

   1. Melli skriver:

    Ta det lugnt, kissa inte på dig nu. 😊

    1. Anonym skriver:

     Jag vill också veta vad du förväntade dig, om inte detta var stort nog! P. S. Är inte kissnödig.

 6. P skriver:

  Synd att bilden blev så ful och tråkig bara

  1. Anonym skriver:

   Vaa jag tycker bilden är jättebra! Komposition ljus allt 🙂

   1. Peps skriver:

    Tycker det ser weird ut att hon står och halvsover. Annars snyyygggg

    1. Jag brukar också låtsas sova när någon nämner gymmet. 😴

 7. Anonym skriver:

  ”Lanserar min egna kollektion”… 😩😩😩

 8. Jenny skriver:

  Fan va snygg hon är!!

 9. MaijaB skriver:

  Ot det är ju slut m Paulina o Lance! Har det stått på BB eller har jag missat?

 10. Même moi skriver:

  OT men,
  för några veckor sedan skrev jag om att min ätstörning och annars sjukt jobbiga tillvaro. Jag ville bara säga att jag dels tack vare alla här sökt hjälp!

  Jag har minskat jobbandet drastiskt, försökt sänka kraven på plugget och dessutom varit själv rätt mycket. Det går inte bra med ätstörningen men idag fick jag äntligen hjälp; medicin, remiss vidare, provtagning och ny tid hos läkaren. Alltså känner mig hoppfull, snälla låt mig må bättre nu.

  Tack alla, ni anar inte vad en liten kommentar eller några uppmuntrande likes gör för en förvirrad och mörk hjärna.

 11. Anonym skriver:

  På tal om kenza. Jag har köpt en klänning och ett par skor, vid två separata tillfällen, från Ivyrevel och jag är SÅ positivt överraskad! Snabb leverans, tydlig information kring var paketet befinner sig, returer etc och snygga grejer av bra kvalitet. Jag är inte anställd eller sponsrad, haha, bara förvånad över hur bra det är, med tanke på andra bloggares rykte angående affärer. *HostFokihost*

  1. Mel skriver:

   *hostTyrahost* också 🙈

 12. A-L skriver:

  OT! Camcam jag har en liten fråga. Jag vill inte sätta dit henne eller något då jag gillar henne men jag undrar mest om Hanna Graaf borde reklammarkera sina inlägg som hon skriver om sitt jobb hos Skandiamäklarna i Spanien?
  Det kommer ju generera fler kontakter till henne. Sen så bor hon ju i Spanien så samma lagar kanske inte gäller?

  Inlägg från idag t.ex: http://www.femme.se/hannah/2018/02/13/sagoland/

  1. Law skriver:

   Ja, det är hon.

   1) Marknadsföringslagen har sitt ursprung i ett EU-direktiv, så i Spanien är man också tvungen att markera sin reklam.

   2) Om ovanstående inte hade funnits: Riktar man sin marknadsföring åt svenskar, ska man uppfylla svensk lagstiftning på området.

  2. Law skriver:

   Läste din fråga lite för snabbt.

   Skriver hon bara om sin vardag och hur jobbet går eller marknadsför hon mäklarfirman klart och tydligt? Om det är det sista, då är det jag skrev gällande. 😊

   1. Anna-Lena skriver:

    Nja, mest så pratar hon om vissa hus som hon tagit in eller att hon har sålt. Men hon pratar även om att man kan höra av sig till henne och i senaste mailet så la hon t.o.m till sin mailadress som hon har hos Skandiamäklarna, det var därför jag undrade, så tack för ditt svar!

 13. Jen skriver:

  Jag tycker kläderna var snygga men hade inte köpt toppen, den pushupvaddningen känns inte jättepraktiskt när man ska springa/hoppa. Jag föredrar tröningstoppar som ’plattar ut’ brösten så de guppar så lite som möjligt.

  1. Louise skriver:

   Brukar du lägga upp bilder på dig själv när du har träningskläder på dig? Vissa träningskläder är nog mest gjorda för att se bra ut på Instagram.

  2. Anonym skriver:

   *jättepraktisk

 14. Rebecca skriver:

  Antagligen så är det jag som inte fattar hur stort det här är, men det känns liksom som något som Kenza redan har gjort. Blir inte ”blown away” av den här nyheten men visst fan är det kul för henne!

  1. Louise skriver:

   Jag skulle bli mer imponerad om Kenza hade skurit till och sytt plaggen själv.
   Det är inte lätt att hantera stretchmaterial – det vet alla som försökt sy i undflyende material 🙂

 15. Karin skriver:

  Om den lanseras i hela världen är det stort, annars är det väl inte så big deal. Sedan är jag så trött på att reklam med kläder som kvinnor ska vilja köpa alltid är så sexiga.

 16. Muslima skriver:

  Tycker det är trist att det alltid är samma typ av rasifierade tjejer… guldbrun skimrande hy, brunt hår, liten näsa, fylliga läppar.

  Nu när de valde en svensk hade det varit fräscht med någon med skandinaviska drag. Blek rosig hy, tunna röda läppar, blont hår etc.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla