Om jag säger ödmjuk, vem tänker ni på då?

20:00 13 Feb 2018

Calle Schulman: 

Jag vet inte hur det är med er men Calle Schulman är inte vad som dyker upp på näthinnan när jag hör ordet ”ödmjuk”.
Ödmjuk…
Jag var faktiskt tvungen att googla ordet för att se exakt vad som räknas som motsatsen av ödmjuk och redan vid första ordet kände jag att jag var inne på rätt spår.

Jag hade faktiskt börja rada upp alla anledningar till varför jag inte tycker att Calle är ödmjukhet definierad men insåg att ni redan vet vad jag menar så jag raderade dem.
Men ett exempel kan vi ändå ta här om det nu råkar vara någon som är här för första gången och som inte har en aning om vad jag pratar om.

Räkna nerkalendern här ovan skapade jag efter att Calle melodramatiskt förkunnat på Instagram att han minsann skulle sluta mer Instagram eftersom han inte tilläts göra smygreklam i fred, men att han skulle räkna ner från 111 inlägg och sluta när han kom till 0.
Jag skulle säga att detta lilla utbrott innefattade flera stycken av orden här ovan i rutan:
– Högfärdig
– Överlägsen
– Viktig
– Arrogant
– Uppblåst
– Gryg
– Stroppig
– Stolt
– Respektlös

Ja, tillräckligt många punkter för att jag ska vilja skrika ”BINGO” här inne på kontoret.
Att på det här sättet hävda och berätta för världen hur ödmjuk man är kan nog vara ett av de mer lysande exemplen på vad som är den raka motsatsen till det.
Nu verkar Calle ha insett sitt misstag eftersom han slutat räkna ner till sina inlägg och hoppas väl säkert att jag ska glömma bort detta på samma sätt som han hoppas på att jag ska ha glömt bort att han lovat att visa mig alla sina kvitton från Maldiverna som han hävdar inte var sponsrad.

Men jag glömmer inte.
Nog för att jag oftast har minne som en guldfisk men det här har sannerligen etsat sig fast i min frontallob.
Du har 87 inlägg kvar Calle. Använd dem väl! 🙂

71 kommentarer | “Om jag säger ödmjuk, vem tänker ni på då?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Jag skulle vilja påstå att i regel är de personer som beskriver sig själva som ödmjuka de minst ödmjuka människor du kan hitta.

  1. Jo skriver:

   Exakt. Catrin Hedlund tyckte hon själv var väldigt ödmjuk person.

   1. Majs Krok skriver:

    @Jo, och Anna Book är ödmjuk.

  2. Sandra skriver:

   Så är det det då det gäller det mesta! Är man genuint lycklig behöver man inte säga det 511 ggr om dagagen ect, det syns! 😁

  3. Babs skriver:

   Tänker mest på om han lyssnar mycket på den här fina sången:
   https://youtu.be/ifNXUMdo9QY

  4. Anonym skriver:

   Likaså de som beskriver sig som ärliga och som jämt och ständigt måste påpeka det.

   1. Anonym skriver:

    *hostMygganhost*

 2. Lugna gatan skriver:

  Han är motbjudande. Skulle min kille kalla sig själv ödmjuk om han så var Jesus hade jag garvat ihjäl.

 3. Anonym skriver:

  Calle ja Blondinbella är världens ödmjukaste människor <3 NOT.

  1. Anonym skriver:

   Har Bella påtalat detta? el varför kom hon med i din kommentar ?

 4. Emmis skriver:

  Den där mannen alltså….

 5. Lina skriver:

  ….får intrycket att han är ironisk, och skämtar angående att han skulle vara ödmjuk.

 6. Också trött på att vara preggo 🤰🏻 skriver:

  Men det är väl ändå ironiskt? Eller? Ingen människa kan väl på allvar hävda att de är ”ödmjukast i världen”?😂 Hade varit säker på att det var ett skämt om det inte hade varit just Calle som skrev det, då vet man ju inte!

 7. t skriver:

  Skojar han inte? Eftersom han skriver att han tror att han är ”mest ödmjuk i hela världen”, vilken ju är något av en självmotsägelse?

 8. Julia skriver:

  OT.

  Har ett gammalt ex, första riktiga kärleken, som aldrig kommit över mig och hen finns för alltid i mitt inre, en liten del av mig kmr alltid att älska hen. Vi var så vansinnigt kära i varandra, då.

  Vi har hållit kontakten sporadiskt i tolv år, just nu en lite mer intensivare mess-period. Hen är fortfarande kär i mig och ”kommer alltid vara det”.

  Jag har nu en ny sambo sen tre år och är vanvettigt förälskad. Ska gifta mig till sommaren. Allt är bokat. Mitt liv väntar. Jag är så lycklig så det spritter i kroppen!

  MEN känner mig som ett jävla l….u…d..e….r. En tanke ploppade upp häromdagen och jag får inte bort den. Den om att jag vill….. ligga med x:et en sista gång innan jag gifter mig med min sambo. Vad gör jag? Hur får jag bort tanken? Eller vad i helvete ska jag ta mig till? Jag vill inte tänka så!

  1. AA skriver:

   Är det värt priset? Är frågan man måste ställa sig. Är det värt att bli av med allt det du har för en sista gång med ett ex? Man kommer aldrig riktigt över sin första riktiga kärlek. Det får man leva med. Och som sagt fråga sig: Är det värt priset?

  2. 🤓 skriver:

   NEJ!
   Det som har varit har varit

  3. Anonym skriver:

   En sista gång? Du är fortfarande otrogen även om du gör det innan giftermålet. Om du vet att han fortfarande är kär i dig så varför fortsätta ha kontakt? Ge honom en chans att gå vidare. Första kärleken bär man alltid med sig, det får man acceptera. Det finns en anledning att det tog slut. Tänk på det.

  4. Sanne skriver:

   Att tänka är inte att göra. Att göra vore ju ytterst dumt eftersom det kommer förstöra. I och med att tanken slagit rot skulle jag rekommendera dig att tagga ner lite i kontakten med exet. Visst härligt att få bekräftelse men är det värt det?
   Lycka till!

  5. Julstjärna skriver:

   Troligen absolut inte värt det och kanske bara lite nerver som spökar. Det betyder inte att du inte är kär i din sambo utan kanske mer hälsosamt undrar om allt är rätt väg. Ibland kan tvivel vara bra, man tar inte allt för givet.
   Och dessutom, var ni med varandra för 13 år sen? Sexet kommer ALDRIG vara desamma som det var då så försök släppa det! Lycka till och grattis!

  6. J skriver:

   Julia! Jag har varit i din sits minus ett giftermål. Frågan är ju varför ni har kontakt, överhuvudtaget? Framförallt är det en väsentlig fråga om hen nu är kär i dig. Vad ger det dig att hålla kontakten med ett ex som är kär i dig? Som alltid kommer vilja ha mer av dig, av er. Jag VET att det är svårt – men du måste bara låta exet gå. Det är inte snällt av dig att hålla hens hopp vid liv. Du leker farligt. Jag var den som delvis och/eller i perioder hade känslor för mitt ex. En dag kände jag bara att det får vara nog. Vad som har varit har varit. På det här sättet kommer absolut ingenting att ändras. Jag förstår din tanke, det gör jag verkligen, det blir som ett avslut. Men vet du vad? Troligen blir det ett avslut även för dig och den personen du ska gifta dig med. Avsluta relationen med exet, på en gång. Du ska gifta dig. För många skulle detta också anses som otrohet, hur ser din nuvarande partner på saken? Vet hen om att ni pratar? Vet hen om att exet är kär i dig? Vet hen om att du fantiserar om att vilja ligga med exet? Osv, osv. Mitt råd: avsluta relationen till ditt ex. Det är ett ex av en anledning. Om det inte borde vara ett ex: avsluta relationen med den du ska gifta dig med om några månader.

   1. Julia skriver:

    Åh J, tack så mycket för din kommentar, jag läste den flera gånger. Tack 🙏 💕 Jag skrev ett långt svar men internet buggade ur och det kanske var lika bra. Jag kommer inte att lyssna på den plötsliga, befängda tanken. Jag är inte beredd att offra tre av de bästa åren av mitt liv på något som hände för tolv år sedan, som hjärnan möjligen har lagt ett förfinat filter över och nu spelar upp gång på gång.

    Det kommer inte att ske.

    Min sambo är det viktigaste som har hänt mig. Och jag vill vakna upp bredvid honom varenda dag av resten av mitt liv. Älskade fina sambo. Jag håller om honom extra hårt ikväll, när den svekfulla tanken börjat dra förbi. En tanke är tillfällig men det man håller i händerna är verkligt och det enda som bör spela någon roll.

    Tack för all feedback, jag tar till mig av den och hoppas att ni alla får en härlig nattsömn. Det är ni värda för era många, långa och kloka svar. Puss på er!

  7. Sandra skriver:

   Att du ens tänker tanken säger mig att du är inte 100% lycklig, gift dig inte!! Stackars din blivande man.

  8. Anonym skriver:

   Gör det inte! Som alla andra redan har sagt.
   Jag låg med mitt ex trots att jag var förlovad! Tänkte att en sista gång innan jag gifter mig, och jag ångrar ihjäl mig! Det va d sämsta sexet, hans kyssar var inte alls som jag mindes nej usch. Min blivande man är hundra gånger bättre. Jag var förrvirad och var inte särkilt lycklig med min blivande man då. Jag berättade för min blivande att jag hade träffat mitt ex men vågade aldrig säga att vi låg med varandra. Vi gifte oss 2 år efter allt detta, och idag är vi lycklig gifta och har barn.

  9. Sj skriver:

   Tja fråga din sambo vad hen tycker och gå på det istället för att fråga här…

  10. Amanda skriver:

   Vad hade du tyckt om din sambo (fästman!) gjort samma sak?

 9. Anonym skriver:

  Så genuin. I sin självkärlek. Som onani för själen. Han träffar alltid rätt. Där det känns. Äkta. Han är djup. Djupt troende på sig själv. Ödmjukt berättar han om sig själv. Jag är bäst. Jag är störst. Älska mig och se mig. Som ödmjuk. Ödmjuk för fan.

  1. Frida skriver:

   ”skriv en bok Calle ditt språk är så fantastiskt!!!!”

  2. Jennie skriver:

   Klockrent 🙂

 10. Anonym skriver:

  Kan han sluta skriva så jäkla irriterande? Tror han att han är djup på något sätt?

 11. hej skriver:

  Tror han skojar till det och pratar som Donald Trump

 12. Blä skriver:

  Han är så skrytsam att det blir löjligt. Alltid måste han skylta med att han minsann är så ”fiiiiin” och checkar in på härliga Diplomat. Och hans tjej då som spelar ödmjuk men hon har minsann ett öga för pengar. Han är så pinsam, omogen och på grund av sin prrsonlighet så otroligt oattraktiv att ingenting gör honom åtråvärd, så vem ska tro på att hon är med honom för honom. Speciellt när man ser hur han behandlar tidigare tjejer.

  Någon som sett videon hon la upp på insta från första gången hon träffade Alex Schulman och han rabblar upp vad han tjänar?
  Jag avskyr verkligen den familjen och deras konstanta försök att hävda sig själva för alla, som stt de försöker lvertala sig djälva stt de är någonting mer än de är egentligen.

  Phew. Slut på rant.

  1. Sarah skriver:

   Men kära människa, du förstår väl att den videon var ett skämt? Eller fattar inte folk sånt? Obegriplig hur man inte kan förstå det. Calle Schulman är för övrigt en mycket obehaglig människa.

 13. ebba skriver:

  men hallå den HÄR fällan kan vi inte gå i. calle är säkerligen fullt medveten om hur motsägelsefullt han försöker sälja in sig som ödmjuk. kom igen! nu skrattar han bara nöjt.

 14. The Real Meal skriver:

  Han driver med oss.

  1. d skriver:

   Samdrahh är det du?

   1. d skriver:

    Sandrah skulle det stå. Så var det med det skämtet 🙂

 15. Sandra skriver:

  Människor som måste säga att man är ödmjuk ect är det inte! 😁👍

  1. Anonym skriver:

   och framförallt inte de som ständigt måste påpeka att de är ärliga.

 16. I ❤️ Love skriver:

  Fin kärleksförklaring ändå 💕Utom det markerade.

 17. wleaf skriver:

  HAHAHA ödmjuk.

  Orkar dock aldrig läsa hela texterna du skriver?? Det är för mycket. Säger igen att jag tycker du tjänar på att korta ner dom.

  👉🏻👉🏻👉🏻 Bespara er att säga åt mig att sluta läsa bloggen för det har jag ingen lust med just nu, CamCam kan ju driva en skvallerblogg som folk vill läsa uppenbarligen.

  1. Anonym skriver:

   Jag undrar hur du har klarat dig igenom grundskolan då du inte ens klarar av att läsa bloggtexter? Eller är texterna kortare i svenska grundskolan? Eller du kanske inte ens har tagit dig igenom grundskolan pga. ”långa” texter…

   1. wleaf skriver:

    Det handlar om på vilka olika sätt vi läser texter i olika sammanhang. 🙂 Vad jag klarar av att läsa i akademiska sammanhang har ingenting med kritiken mot långa inlägg på en skvallerblogg att göra.

   2. t skriver:

    Men lägg ner. Sjävklart kan en text vinna på att kortas ner. De flesta texter blir bättre av det.

    CamCams texter är långa för att hon inte orkar korrläsa och stryka det överflödiga. Lite ”ordbajs” för att hålla oss till grundskolevärldens terminologi.

    Har dock full förståelse för att man inte orkar sitta och knåpa med texten i varje inlägg.

  2. Anonym skriver:

   Jag håller faktsikt med dig. Gillar bloggen supermycket och går in här och läser flera gånger om dagen, men det känns som att inläggen har blivit såååå mycket längre den senare tiden. Jag pallar bara att läsa första delen av inläggen för att få en uppfattning om innehållet, sen scrollar jag direkt ner till kommentarerna. Så har jag inte känt för att göra tidigare, förr har jag läst allt.

   Jag läser vissa andra bloggar som har betydligt mycket mer text än denna, men skillnaden är att det då är skrivet på ett sätt som gör att man vill läsa vidare, man får ett ”flow” i läsningen, upprepar sig inte konstant i texterna OCH de innehåller interpunktion som gör det läsarvänligt.

   Någonting har hänt med Camillas sätt att skriva, helt klart. För annars hade inte så många börjat säga till.

   1. Bloggbevakning skriver:

    Jag kanske har en spökskrivare som inte riktigt håller sig till instruktionerna? 🙂

  3. Anonym skriver:

   Haha, Du skämtar va??

   1. wleaf skriver:

    Skojar aldrig, why?

 18. Ella skriver:

  också extremt roligt att han just skrivit ett inlägg om hur snålt han levt, dragit ner på privata kostnader etc, pga inte kunnat ta ut lön från nya firman förrän nu. hahaha. hur många resor? hur många hotellnätter? hur många restaurangbesök? Det har varit hårt, Calle, jävligt hårt…

  1. Anna skriver:

   Ja! Senaste inlägget om hur han snålade in alla privata kostnader och hur svårt det var… Hahaha! Hur många resor? Cartier-klocka i julklapp osv osv. Dåre

  2. Jennie skriver:

   Innebär det att alla resor, presenter och restaurangbesök är spons då tro? Eller vad är det han sparat in på? Högst oklart på vilket sätt han haft det tufft ekonomiskt:)

 19. I skriver:

  Jag tror han skämtade när han skrev ödmjuk 🙂

 20. MK skriver:

  Hallå. Blondinbella skriver att hon ”är långt före alla andra 27 åringar”. Men frågan jag tycker vi kan ställa oss; på vilket sätt menar hon – utöver att hon har god ekonomi?

  1. Lhk skriver:

   Det har ju redan tagits upp här flera gånger

 21. Mimmi skriver:

  Calle lever på sin brors kändhet hans mediakåta flickvän Sandrha så mycket fillers och botox i ansiktet hon ser ut som dom alla andra, saknar total identitet. Jag förstår inte att någon kan säga att hon är snygg. Hennes väninna som har hudspecialisten är en riktig idiot som skrev en massa skit på Joels insta, men hon skrev ifrån en annan insta men vilken idiot som helst kunde förstå att det var hon! Calle och Sandrha förkänar varandra…. Alex och Amanda är på en helt annan nivå och få menar jag… bra nivå 🙂

  1. Anonym skriver:

   Är du full?

 22. A skriver:

  Kan du inte börja skriva in hans följarantal i kalendern också? 🙂

 23. Anonym skriver:

  Något helt annat men jag måste bara säga att jag hittat en ny favorit på yt!
  Jonnas Skönhetsvärld kolla in!

 24. L skriver:

  Tycker nog att det knäppaste är att han lägger upp ett foto på en halvnaken flickvän i bakgrunden, hon bakom sin telefon och han framför sin. Så konstigt och sorgligt.

  1. Fanny skriver:

   Ser inte problemet? Även folk i relationer måste väl få kolla sina mobiler i samma rum utan att behöva bli kallade för konstiga och sorgliga.

   1. L skriver:

    Absolut, herregud, det gör jag med! Men det ser bara så sorgligt ut när man lägger ut en blimp på insta om hur kär man är och det är så… uppstyltat? Alltså att de inte öppnar champagnen tillsammans utan live på varsin telefon typ.

  2. Annan anonym skriver:

   Personligen hade jag inte uppskattat om min partner la upp en kärleksförklaring förstärkt av en bild med mig halvnaken i bakgrunden. Hade föredragit en bild på mig (påklädd) eller en bild på oss båda (påklädda). Den bilden kombinerat med den texten ger mig intrycket att han försöker saga ”kolla vilken snygg tjej jag får ligga med” snarare än det han faktiskt skriver.

   OK hade inte velat att min partner la ut en kärleksförklaring på IG öht, men vi är alla olika.

 25. Ceccano skriver:

  OT, kan vi inte ha någon sorts form av firande när den nya bloggen lanserats och vi äntligen slipper NGs alla problem? Ungefär som en variant av Öppet spår men istället för frågor, o.s.v. så har vi fest i kommentarsfältet.💃🕺🥂☕🍦🍉🍩

 26. Jessica skriver:

  Kan du ta upp Tårtbellas Instastory sär gon väljer att springa ca 30 minuter innan hon hämtar kidsen?

  Fråga:
  Visst får man ej använda förskoleverksamhet för annat än förvärvsarbete?
  Fattar ju själv att folk gör annat under tiden barnen är på förskola men man behöver ju inte lägga upp det till allas beskådan… jag menar, sköt det lite snyggt då.

  Nästa punkt, hade det skadat om hon då hämtat ungarna 30 minuter tidigare eftersom hon precis varit barnfri i 3 dagar?

  1. My skriver:

   I Stockholm är det okej att göra lite ”vad som helst” när barnen är på förskolan.

  2. Elin skriver:

   Men alltså, kom igen. Bellan gör mycket högst tvivelaktiga saker, men lite slack måste alla människor få. Vad spelar det dig för roll om hon vill ta ett löppass innan hämtning? Är väl bättre att hon är öppen med det än att smyga och låtsas eller? Live and let live för fasiken.

 27. Katja skriver:

  Ödjmjuk? Ja då tänker jag på Booken direkt. Ödmjuk Diva om jag inte missminner mig 😂

 28. Lilly skriver:

  Calle har alltså ett företag med Bingo Rimers ex och Emilia de Porets man? Hade jag missat, spännande trio.

 29. Anonym skriver:

  Vad man än tycker om Schulmans så är det uppenbart att Calle driver här. Jag gillar inte bröderna Schulman för dom är så pretentiösa men rätt ska vara rätt. (Alex är ju ändå värst. Står inte ut med honom.)

  1. Anonym skriver:

   Fast ser fram emot när Calle kommer ner på 0 på Instagram. Nåt säger mig att han inte kommer sluta. 😀

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla