Sindy och KnivMicke har fått hård konkurrens…

11:00 12 Feb 2018

Paow/Lance Hedman Graaf:

Med tanke på att Paow förklarade parets senaste dramatiska utspel på Instagram – där de raderade alla bilder på den andre och avföljde varandras konton –  med att Lance är så oerfaren och ung då detta är hans första förhållande så undrar jag  vad hon ska dra för nödlögn den här gången?
Samma sak har nämligen skett igen, med undantag för att Lance fortfarande följer Paow på Instagram medan hon avföljt honom.
Så vem är det som är den mognaste av de två här egentligen?

Herregud, nog för att de flesta förhållanden någon gång får en liten fnurra på tråden, men mönstret som alla Paows tidigare förhållanden – och nu även detta – är på en helt annan nivå.
Givetvis är det sällan ens fel att två träter men jag tror att Paow skulle behöva sätta sig ner och fundera över vad den gemensamma nämnaren är i alla hennes kaosartade förhållanden som hon gång på gång hänger ut på sina sociala medier.
Kaaaaaaaan det vara så att det är hon som är den gemensamma nämnares?
I think so…

Om ett förhållande är så här instabilt och osäkert direkt från början, där man gång på gång gör slut och fokuset ligger på att vara den som raderat alla bilder på de andre först snarare än på problemlösning så skulle jag säga att förhållandet är mer än dödsdömt.
Det här förhållandet innehåller två personer, där en av dem på allvar skulle behöva jobba med sig själv, sina brister, avsaknaden av självkänsla och behovet av att agera ut varenda sekund av livet på sociala medier för att övertyga sig själv om att hon är offret här. Den andre personen behöver nog mest få hitta sig själv för att ta reda på vad han vill här i livet och vuxenvärlden som han är på väg in i utan att ha en äldre, labil flickvän i hasorna som styr och tynger ner förhållandet med sin enorma ryggsäck av trasiga förhållanden och destruktiva beteenden.

Och återigen.
Har Paow verkligen tänkt igenom det här? 
I alla sina tidigare förhållanden har hon alltid haft övertaget så till vida att hon haft ett plattform att hänga ut sina pojkvänner medan de stått utan den möjligheten.
Så är inte fallet den här gången.
Helt plötsligt ter sig Paows lilla blogg och skara följare på Instagram som en fis i rymden jämfört med Magdalena Graafs siffror.
Jag vet inte hur ni ser på det hela men jag skulle passa mig jävligt noga för att uppröra henne – en lejonmamma med stora plattformar på sociala medier och en tränad Dobermann i ett koppel som nog inte skulle ha någonting emot att sätta tänderna i en bloggröv vars ägare kränkt hans mattes son på nätet.

Sindy och KnivMicke verkar ha ett lite kaosartat förhållande till varandra som vi då och då får glimtar av på nätet, medan Paow verkar ha ett kaosartat förhållande till ALLA som korsar hennes väg.
Dags för en liten självrannsakan kanske?

Tack för tips!

42 kommentarer | “Sindy och KnivMicke har fått hård konkurrens…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Felicia skriver:

  Jag gillar verkligen inte att kapa kommentarsfält men det här är ju (typ) influencerrelaterat.
  KAN VI PRATA OM DET HÄR MAKABRA KÄRLEKSBARNET?? Verkar som Petras klonkisar och Flattered x Michaela har inspirerat de här:
  https://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/skor/heels/nly-shoes-427/satin-embellished-mule-421294-0067/

  1. A skriver:

   Tänkte direkt på typ Gustav III och slutet av 1700-talets mode

  2. rebecka 🐞 skriver:

   sjukt fin sko ju! <3 ska köpa ett par, tack för länk!!

   1. Felicia skriver:

    Rackarns, varför gjorde jag det inte som en adlink???? Skandal

  3. Emme skriver:

   Jag tyckte de var fina 😳

 2. Mikaela skriver:

  Fjant. Hon är en SÅN fjant. Det var allt.

 3. Mona skriver:

  Hon behöver nog gå i terapi i några år innan hon är i balans att kunna ha ett stabilt förhållande om det ens hjälper. Tycker synd om alla killar som fastnar i hennes klor för brist på beundrare lär hon inte få i första taget!

 4. M skriver:

  Hon borde nog inte vara tillsammans med någon innan hon har fått rätsida på sitt liv.

  1. A skriver:

   Hon klarar sig ju inte ensam..

   1. M skriver:

    Då är det nog dax att lära sig det då, hennes relationer inte klarar sig särskilt länge heller.
    Det är synd om henne men någonstans så måste väl även hon inse att hon behöver hjälp

  2. A skriver:

   Hon klarar sig ju inte ensam, blir svårt då..

 5. Anonym skriver:

  Det känns som att hon fortfarande är en tonåring i psyket. Helt galet att hon faktiskt fyller 25 iår… hon behöver nog jobba lite på sig själv. Ett förhållande är hon nog egentligen inte redo för just nu.

 6. Viktor Den Store skriver:

  Vad jobbigt det måste vara att reagera så oerhört starkt och medvetet offentligt varje gång det händer någonting negativt i förhållandet…

 7. Sanna skriver:

  Måste det vara så enormt mycket text i såna här inlägg?

  1. Kallis skriver:

   Du kanske ska läsa en pekbok istället?

   1. Anonym skriver:

    Jag håller med Sanna, men älskade Kallis svar 😂

 8. 🐈 skriver:

  Hur kan Lance förvänta sig någonting annat om han tillåter sig att bli behandlad så här? Han borde skaffa sig lite självrespekt och lämna, ingen kommer att respektera honom om han inte gör det själv.

  #omkillarficksammaråd

  1. Anonym skriver:

   Enda vettiga rådet här 🙂

 9. Anonym skriver:

  Kanske mamma Graaf har haft ett varningens finger med i spelet, därav Paows snabba rensningar?

  1. Rebecca skriver:

   Mamma Graaf har kommenterar Paows senaste inlägg (om hjärtesorg?) med ett hjärta, så de verkar iaf vara på god fot.

   1. Ems skriver:

    Paow följer inte mamma Graaf längre. VARFÖR är jag så insatt i det här? 🙈

    1. Anonym skriver:

     Hon följer väll visst Magdalena? Står iaf det nu när jag tittar!

 10. Josi skriver:

  Tips!

  Denice Moberg skriver i sin blogg hur hon fick reda på att hon är gravid. Hon använde sig av Natural Cycles men inte i planerat graviditetssyfte.

 11. Linda skriver:

  Paow har fortfarande inte blivit vuxen, lärt sig hur man sköter ett jobb, en bostad, betala räkningar mm och sånt ”tråkigt”. Man kan inte bara sticka utomlands vid minsta lilla problem.

 12. M7 skriver:

  Fast dom kanske bara har tråkigt och vill trigga oss skvallertörstande bestar😂😂😂
  Tror visserligen inte det, men skulle va rätt så kul😬

 13. Camilla skriver:

  Paow hade en stor blogg innan och hade alla världens chanser att bli en stor influenser. Men hon kunde inte få sig till att uppdatera bloggen, något som de flesta personer skulle tycka är väldigt enkelt och inte så energikrävande. För mig och säkert många andra är detta något som är ett vanligt symtom för psyskisk ohälsa. Skillnaden är att Paow inte kan gömma sig då det fortfarande är hennes jobb. Så allt blir offentligt. Tycker folk är väldigt hårda. Visst finns eget ansvar och allt det där, men att kommentera elakt hjälper ingenting. Man kan säga det på ett snällt sätt eller hålla sina tankar i huvudet.

 14. Lhk skriver:

  Det som väl är mest skrämmande är att hon tjänar pengar på att göra ingenting

 15. Anonym skriver:

  Lance följer henne inte nu heller

 16. Anonym skriver:

  Men är det slut igen, så synd. Paow är säkert omogen men Lance är ju bara sjutton år så man kan ju förmoda att han är omogen också, kanske är han som blev svartsjuk eller ogillade bilden i röda underkläder på flickvännen och att hon träffade Smail kanske. Paow har väl iaf fler ig-följare än Magdalena. Ja rannsaka sig själv kan vara bra, fler som kan behöva.

 17. anonym skriver:

  OT!

  Jag kan inte vänta tills det blir ”Öppet spår” så jag skriver nu och hoppas att ni förlåter mig.

  Jag vill ha hjälp att reda ut mina tankar angående min livssituation. Jag har varit tillsammans med min pojkvän i 4 år, sambos i snart 2 år. Jag flyttade till hans hemort utan att tänka efter vad jag själv ville. Det senaste året har jag velat jag flytta härifrån eftersom det finns inget för mig att göra här (väldigt liten by) medan han har sina fritidsintressen här. Jag har 6 mil till mina studier och 4 mil till mitt jobb i nuläget samt mina vänner bor i samma stad är jag kommer ifrån och jobbar. Det innebär att jag kör x-antal mil per vecka för att kunna göra jobb/studier/umgås med vänner.

  Han vill inte flytta härifrån trots att jag gång på gång säger hur dåligt jag mår av att bo här och det leder i sin tur till att mina känslor för honom blir svagare för att han inte gör det här för min skull.

  Vad skulle ni har gjort?

  1. S skriver:

   Jag gjorde slut och flyttade från pojkvän/sambo sedan flera år i stor europeisk huvudstad. Där fanns saker att göra, jag hade vänner och ett bra jobb och liv där – och kunde absolut tänkt mig att bo där. MEN – pojkvännen, som var därifrån och levt hela livet där, var tydlig med att han inte kunde tänka sig att flytta och det blev i längden ohållbart att inte ens kunna ha en diskussion om en gemensam framtid som byggde på annat än just den lokaliseringen. Att den uppoffringen som det faktiskt är att flytta förväntas tas helt och hållet och för all framtid av den ena parten, att man ska vara säker på att förhållandet ‘är värt det’, samtidigt som partnern tydligt visar att för hen är det _inte_ värt att ens tänka på / testa att flytta på sig – obalansen i detta gick inte att leva med för mig.

  2. yeaah.. skriver:

   Well om han inte vill flytta ska han inte bli tvingad till det bara för du inte vill bo kvar? blir ju exakt samma situation för honom då som det nu är för dig.

   Vill du inte bo kvar, och han inte vill flytta, får du ta det eller flytta helt enkelt. Är väl självklart han inte vill flytta om han har jobb och fritidsintressen och vännerna där och han tycker det är värt det. Kmr man inte överens får man väl dra då. Skulle han vilja flytta med dig så nice men nu ville han inte det. Flytta då.

   ”För min skull” hör du inte hur det låter om du läser igenom din egna kommentar? Så för att du flyttade dit utan som helst eftertanke så måste han göra detsamma?

  3. Aa skriver:

   Jag tycker det är väldigt egoistiskt av honom. Om du flyttat dit för hans skull och lämnat ”ditt” samt inte trivs där borde han verkligen kompromissa. Iaf bosätta sig så pendlingstiden för er blir nåtsånär jämnt. Det blir en obalans i förhållandet annars. Sen är det allmänt sorgligt att han inte kan tänka sig att kompromissa för din skull. Hade en kompis i samma sits – hon vantrivdes och sambon vägrade först att flytta. Efter rätt lång tid nådde de dock en sorts kompromiss och kollade andra boenden. Sen tog det slut av andra orsaker, men hade han inte gått med på att titta efter andra boendeställen hade hon fått göra slut med honom ändå. Tycker det är sjukt att man kan låta sin partner vantrivas för att man själv är bekväm och ego och har allt inom perfekt avstånd från sig själv.

 18. Camimami skriver:

  Jag tänker på min ungdomstid, när jag läser detta… och min mamma sa till mig: ”Du är ständigt kär… det är bara föremålen som byts ut.”
  😇

  1. Hollaback Girl skriver:

   Om jag uppfattade det rätt så lät det där lät verkligen inte bra… Som om man ser människor som utbytbara ting och att vara kär i kärleken och inte personen.

   Downvote!

   1. Anonym skriver:

    Lol, snarare standardmallen för alla unga vuxna/tonåringar i sitt första riktiga kärleksförhållande. Det är ju så det alltid låter; ”DETTA är SÅ speciellt”, men det är det aldrig, det är bara kärlek, och det är nog så fint, Men det är sällan den eller de första episoderna är för evigt. Njut bara, det är lika fint ändå.

 19. Anonym skriver:

  Paow borde komma med en varningstext ⚠️ WARNING! This person Will fvck up the relatinship…

 20. Anonym skriver:

  Hur länge var de ihop (officiellt)?

 21. Anna skriver:

  Men hon drar ju så stora växlar av allt. . Om mindre än två dagar så är allt gull i gull igen.

 22. Lisa skriver:

  Herregud…vilken tragisk människa den där Paow är.

 23. Aaa skriver:

  Alltså fyfan, varje inlägg om Paow så bara haglar det kommentarer om hur tragisk, patetisk, omogen, elak osv.
  Skitsnällt att skriva det om en person som ni varken känner eller har någon insyn i.
  Ingen har någon aning vad som händer i deras förhållande och liv.
  Kan ni kanske sluta vara så jävla råa och elaka?

  Jag känner inte Paow, följer inte heller eller något men jag blir extremt jävla ledsen och trött på allt hat hon får. :/

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla