Varning för maratonlive med Boken

11:00 13 Feb 2018

Anna Book:

Jag har svårt att sätta fingret på vad i de här filmerna som är mitt favoritavsnitt. (De kommer eventuellt i fel ordning men det spelar ingen egentlig roll.)
När hon snyftande trycker Vanessa mot sitt bröst i drygt en halv minut framför kameran, att hon spelar sin egna musik på Spotify eller när hon dramatiskt berättar om sin migrän så att alla som någonsin haft migrän på en gång kan utesluta att det är migrän hon har?

Fast höjdpunkten måste ändå vara när jag inser att det med största sannolikhet är mig hon pratar om och kallar mig för gammal skata med porslinständer. *klappar händerna*
Hon vill tydligen gärna veta orsaken till att jag skaffade dem eftersom hon antar att det var för att de var fula medan hon minsann bytte ut sina för att de var sjuka – en fråga som hon ställt under sina lives mer än en gång så ni kan väl hänvisa henne hit om frågan dyker upp igen?
Så vad är då svaret på Annas fråga, hon som menar att hennes tänder var så mycket mer motiverade att byta ut än mina?

Jo, jag slog nämligen ut mina fyra framtänder i en cykelolycka och fick nya tänder betalda av landstinget eftersom det räknades som sjukvård snarare än estetisk tandvård (skönhet).
Om jag inte missminner mig så betalade inte landstinget en enda av Bokens sockerbitar utan hon fick istället förhandla till sig dem gratis av den stackars tandläkaren på Brottbykliniken som trodde att de skulle ha en bra och lukrativt samarbete tillsammans.
Det var innan hon lärde sig att man inte ska göra några dealar med Anna Book och/eller hennes familj som liksom bara råkade glida med ner i tandläkarstolen som av en händelse..

Jag funderar på om jag ska ta och maila Boken det här inlägget med tanke på hur mycket hon verkar undra över mina framtänder…
De har tydligen förekommit i fler än en live tidigare och vi vet ju alla hur jobbigt det är att ha en fråga som så där gnager inombords..
Så kan vi ju inte ha det! Anna verkar ju ha det jobbigt nog i och med att hon lyckades fylla över en halvtimme livesändning med gråtfest, så Anna!
Listen up and pay attention!!!
En sista gång:

Tänder.
Cykelolycka.
Landstingsfinansierade.
Bad om så verklighetstrogna tänder som möjlig.

Tack till er på FB som spelat in filmerna när en själv varit blockad sedan länge! =) 

69 kommentarer | “Varning för maratonlive med Boken”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Marlene skriver:

  Funderar själv på fasader på mina två framtänder som blivit väldigt fula. Tandläkaren menade det skulle kosta 3-4000/tand. Så får nog spara lite. Gör det ont att fixa?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag kan inte uttala mig om fasader eftersom jag inte har några men för att sätta på porslinskronor så behöver tänderna slipas ner till en smal gadd typ – sen fick jag glasfiberpelare ner i tandbenet för ökad stabilitet eftersom mina tänder var så pass skadade efter olyckan – och sen fäster man kronan där på.
   Jag fick en del problem när mina sattes in som orsakade svår smärta – allergi mot ett medel som användes bland annat – men det gör nog ganska ont oavsett. Men man får ju bedövning så klar.

   1. Marlene skriver:

    Usch, stackars dig! Så skönt att det löst sig för dig. Själv har jag sån j**** tandläkarskräck dessutom! Är alltid genomsvett och helt mentalt utmattad när jag går därifrån 🙂 Men känner samtidigt att det är viktigt med tänderna rent socialt.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Det är samma här. Eller egentligen inte tandläkarskräck men jag har haft enorm sprutfobi så jag fick faktiskt lustgas varje gång jag skulle gå till tandläkaren upp till jag var 18 år.

   2. Anonym skriver:

    Glasfiberpelaren sätts i roten, inte tandbenet:) /tandläkare

    1. Bloggbevakning skriver:

     Säkert… Jag blundade när hon kom med den långa pelaren… =)

  2. Marlene: Du kan be om lugnande (lustgas eller lugnande tabletter),

   Jag slog ut mina 2 framtänder under ett epilepsianfall förra sommaren, de sattes fast med tandställning och meningen var att de skulle växa fast igen. Så bråkade jag med exet som tryckte sönder det lilla av rötterna som växt fast så det blev inflammerat, Så ska nu få implantat, de drog ut framtänderna nu i somras och jag går med löständer a la farmor.

   Nästa steg är att ta ben från käken och sätta där framme som implantaten ska fästas i, jag skulle fått lugnande redan när jag drog ut men pga mitt missbruk lät vi bli. Ska dock få det nu när de tar ben.

   Så prata med din tandläkare så kan hen hjälpa dig med det! Exet fick lustgas via vanliga folktandvården, jag gör mina ingrepp på käkkliniken på sjukhuset och privat tandläkare.

   1. Anonym skriver:

    Man har alltid möjlighet att få lustgas om man vill, förutsatt att kompetensen finns på kliniken! Många kliniker har inte tandläkare med den utbildningen (då kan man få remiss till specialist) eller testa annan typ av sedering, tex stesolid eller midazolam som alla tandläkare kan använda sig av:)/tandläkare

  3. Ella skriver:

   Jag har fasader efter en olycka på skolgymnastiken. Tanden slipas ner å fasader sätts på. För en m tandläkarskräck är ju allt jobbigt men för andra e det nog inte d 🙂 fick mina gratis också, av landstinget

  4. Ella skriver:

   Jag har en fasad/porslinskrona (vet ärligt talat inte skillnaden) och min kändes inte ens lite. De slipade ner den, sen fick jag gå med ett litet skydd över ”stumpen” som var kvar i ca en vecka medan de tillverkade tanden (det var lite tråkigt för jag hade blå tandkräm som fastande innanför så det såg ut som att jag hade en blå tand, lol. Bluetooth).
   Sen satte de fast den med cement. Det enda som kändes var bedövningen i tandköttet. Annars kände jag som sagt ingenting alls varje under, när jag hade skyddet eller efter.
   Om du tvekar så säger jag gör det. Alltså det har gjort mig så sjukt mycket mer självsäker. Jag kan le utan att hålla för munnen och känner mig allmänt mycket snyggare sen dess. Det gör så himla mycket för ens självkänsla. Vet att det är dyrt men inte helt ouppnåeligt för två tänder så spara! Det kommer vara värt det!!

   Haha, min tandläkare sa också att jag var hennes första skalfasad, precis innan hon började slipa bort min tand. Jag bah ”eeeeh…tryggt”. Men hon var jätteduktig, den är väldigt fin.

   1. Marlene skriver:

    Åh! Tack för pepp! Och tack till alla andra som svarat. Känner också att det förmodligen skulle hjälpa mitt självförtroende.

 2. A skriver:

  ”man vill skjuta dem, pang, pang, PANG!!” Hon talar verkligen alltid före hon tänker…

  1. S skriver:

   Fast det här resonemanget hänger hon ju fast vid och utvecklar ordentligt: ‘skator… skadekråkor som man vill skjuta – pangpangPANG… råttor, man skjuter av dom, lägger ut gift här och där så är de borta, BORTA – moahahahaHAHAHA’
   Inget som bara råkar slinka ur henne, utan verkligen obehagligt och talande för hur hennes tankar mal.

   1. Marja skriver:

    Sjukt obehaglig, jag klarar inte av att skratta åt henne ens. Verkligen en ulv i fårakläder.

  2. M🐧 -insåg precis att jag är en av ca 1000 M här, så emoji-tillägg :) skriver:

   Håller med. Den första biten i videon är rent obehaglig. Hon tror säkert att det uppfattas som ett skämt, men det gör det inte. Tvivlar även på att det är menat som ett skämt;, hade hon kunnat hade hon garanterat skadat människor fysiskt och funnit glädje i det .

 3. E skriver:

  Önskar att någon kunde texta det hon säger så man slipper lyssna på henne 😂

  1. Anonym skriver:

   Jaaa! Vill så gärna veta vad hon säger, men jag ORKAR inte lyssna på henne!

  2. Bloggbevakning skriver:

   Sorry! Jag satt med de här filmerna till kl 21 igår så jag pallade helt enkelt inte sammanfatta dem…

   1. Helene skriver:

    Sammanfattningen är nog: det är så synd om mig, jag orkar inte laga mat för pulversås är jobbigt, jag verkar vara lite småfull, jag spelar min egen musik, jag börjar gråta för inget och juste, det är synd om mig.

   2. Anonym skriver:

    Haha ja jag väntar mig faktiskt inte att NÅGON orkar titta och lyssna så noga på det hör att dom dessutom orkar transkribera 😂

 4. Helene skriver:

  “Spanjoren jag tycker om så mycket, jag är så dålig på namn, Beckham”. Aaaaah vet att hon säkert hoppade till en ny när hon inte kom på spanjoren men lät så kul.

 5. Anonym skriver:

  Asså.. ”jag bryr mig inte så mkt om vad folk säger” men sen vill hon ändå skjuta av folk som råttor. Nänä, bryr sig inte alls. Det är liksom helt okej att ta åt sig av all skit folk snackar, säg det istället så kanske hon hade framstått som mer sympatisk och inte den där maniska roboten hon är nu.

 6. Denice skriver:

  Detta har inte med Anna Book att göra, eller hennes tänder heller.
  Men gå in på vilken blogg som helst en måndag eller tisdag och det är nästan en pågående tävling om vem som är mest stressad över kommande veckan. Och om vem som ska kunna trycka in så mycket som möjligt i sitt redan fullspäckade schema…suck! Jag får typ stressutslag snart av alla olika bloggare.

  1. Anonym skriver:

   Hehe jag är också stressad 🙂 Tenta imorgon.

   1. Selina skriver:

    Lycka till!😊

    1. Anonym skriver:

     Tack snälla du! 💐

 7. Karin skriver:

  Maila henne. Att fråga i liven leder ju till block.

 8. Katta skriver:

  Stabil den ju.

  Credd till dig som orkade titta på hela tramset.

 9. Sara skriver:

  Tycker mest att det är obehagligt att hon är så uppenbart psykiskt instabil 😳

 10. anonym skriver:

  Mariela73: ”Du är bäst, jag mår bra av att få höra dig”
  Driver folk som skriver såna här kommentarer med Anna, eller menar de det?

  1. Japp skriver:

   Jag tror de menar det. Det är en väldigt heterogen grupp av människor som älskar Anna, iaf det man kan läsa ut av deras flöden/profiler. Ja jag har för mycket fritid. Nej det är ingen vits eller mening med att analysera människor som skriver märkliga kommentarer på Anna Books sociala medier.

  2. Anonym skriver:

   Nej inte alla. Jag är en av dem som brukar kommentera positivt på hennes lives för att det är kul att driva med henne + att kommenterar man negativt så blir man ju blockad.

 11. J skriver:

  Kan inte låta bli att titta, men jösses…det är något som gått fel där. Hon mår inte bra, men förstår det inte själv.

 12. anonym skriver:

  Jag tycker hon är trevlig och ödmjuk. Mogen och pratar helt ok.

 13. Mommo skriver:

  Obehaglig scen med dottern.. dottern ska gå ut och måste krama och trösta sin gråtande mamma före hon går.. hon får säkert en jättetrevlig kväll. Not.
  Barn ska inte behöva bära sina föräldrars ångest, så pass funtad är väl Anna B att hon innerst inne förstår det.

  1. A-K skriver:

   Reagerade jag också på. Dottern ska gå och då passar Anna på att verkligen börja gråta i hennes famn. Som du säger – rolig avsked för dottern att bära med sig.

   1. Anonym skriver:

    Och göra detta framför alla följare som tittar. Då har dottern ingen chans att säga åt sin mamma att skärpa till sig. Känslomässig utpressning som vanligt.

  2. Anonym skriver:

   Varför grät hon? Var det för att dottern skulle gå ut eller av annan anledning? Orkar verkligen inte kolla på henne, blir bara påmind om hur hemskt det är att leva nära någon med en svår personlighetsstörning utan insikt i sin egen problematik 🙁

 14. Elin skriver:

  Hon skulle må bättre av att ha ett riktigt jobb att gå till, med arbetskompisar att skvallra med osv. Ett mera socialt liv lixom. Det här är så sjukt.. Får en klump i magen av att se på när Vanesssa kramar om henne, att höra och se sim mamma gråta är ångestfyllt nog.

 15. Tova. skriver:

  Nu ska jag skriva något jag aldrig trodde jag skulle skriva om ANNA BOOK. Men räkna inte BORT henne, räkna inte MED henne heller för hon lever sin egen värld, människor som gör det skapar egna lagar och regler och de får människor med sig på sitt tåg. Pga. ålder, yrke, livserfarenhet har jag skämts lite av att sett ett underhållsvärde i henne pga. hennes totala brist på självinsikt men jag vet nu vad det beror på och jag kommer aldrig mer skratta åt Anna Book hon är en sådan jag aldrig mer vill se. Jag blir inte förvånad om hon dyker upp som ett ansikte utåt för något väldigt vridet parti snart för hon gör ALLT för uppmärksamhet. De som är klyftiga och umgås med henne gör det antingen för att de har genomskådat henne och törs inget annat än att vara sjyssta mot henne eller för att de inte sett igenom henne ännu eller för att de är så nära henne så det blivit ett normaltillstånd även för dem. Till CamCam säger jag bara så fort hon säger saker som direkt kan härledas till din person så gör en anmälan så hon förstår att andra lagar än hennes råder. Det ännu sjukare är att jag VET att om hon läser detta sitter hon och skrattar för då har hon fått det hon vill. Allt om hur svt/mello behandlar henne dvs. som skit då de använder sig av Anna som lyteskomik existerar inte för henne, hon har inte förmågan att se så på sig själv. Men det är inte synd om henne. TACK för en rejäl ögonöppnare, jag har vetat att det är något som är fel men nu vet jag. VÄL utvecklad narcissism.

 16. Kajsa skriver:

  Ojojoj det ser ut dom att Booken har börjat snacksa igen.

  1. Anonym skriver:

   Japp, det syns att hon redan har börjat lägga på sig. Så snart är hon den tjocka Anna Book igen, som vi är vana att se henne. Å andra sidan går nästan alla som är med i Biggest loser upp i vikt igen, p g a sjukt att gå ner så drastiskt mycket i vikt och på så kort tid.

 17. Anonym skriver:

  Du menar att man ska sätta sig o kolla på när Anna pratar i 45 min? Suck. Kunde du inte plockat ut det bästa o gjort en kort video? :p

  1. Bloggbevakning skriver:

   Med tanke på att jag inte har en aning om hur man redigerar videos så hade den varit klar någongång nästa vecka i så fall… Sorry! =)

   1. E skriver:

    Önskan: att du typ kunde ta en kurs u videoredigering eller liknande, älskar när det finns korta klipp från instagram osv, det tillför inläggen mycket! Saknar även podcasten ❤️

 18. Annie skriver:

  Kunde inte låta bli att kolla. Varför sitter hon och harvar på i all oändlighet om hon nu har så hemsk migrän som hon säger? Gå och lägg dig! När jag har migrän så funkar jag inte som människa, utan måste lägga mig och vila i ett mörkt, tyst rum.

  1. J skriver:

   Haha..samma här. Fattade heller inte det.

 19. Anonym skriver:

  Var håller hennes vänner hus? Duger hon bara när det är nåt jippo på gång?

 20. Maria skriver:

  Jag förstår ej hur hon kan sitta och göra en live samtidigt som hon lyssnar på hög musik när hon uppenbarligen har katastrofal huvudvärk?

 21. Annapanna skriver:

  Med tanke på att hon inte bryr sig om vad folk säger/tycker/tänker, pratar hon ovanligt mycket om det.
  Skulle vara lite trevligare om hon slutade prata om hur förbannat synd det är om henne och många är så himla dumma.

  Det som verkligen skulle göra succé, skulle vara en matlagningsvideo, där hon BARA använder hel- och halvfabrikat. Då skulle jag kunna se att hon har lite självdistans.

  Att kunna driva med sig själv, visar på stor psykisk styrka. (Anser jag!)

 22. AM skriver:

  Anne Book livar och ljuger
  – Jag har haft hemsk migrän i 2 veckor
  – Min läkare har… (fundering) …semester
  – Apoteket är stängt

  Förslag
  Kolla dina egna inlägg. Du har INTE haft migrän i 2 veckor.
  Sitta framför en skärm med musik som maler på i bakgrunden klarar ingen med ”hemsk” migrän av.

  Beställ tid hos läkaren då han kommer hem

  De flesta smärtlindrande tabletter kan man köpa i en vanlig butik (ICA t ex).

  Råd
  En snart 50-årig kvinna som inte har några nära vänner utan måste sitta och prata med okända människor på det sätt du gör i dina lives är Inte riktigt frisk
  Snälla – sök professionell hjälp – innan du har sabbat ditt liv totalt.

  1. Annie skriver:

   Sen är det väl inte heller direkt konstigt att man har ont i huvudet när man varit så himla sjuk som henne. Hon verkar ju ha varit jätteförkyld/haft influensa. Hon beskriver att hon även har ont i axlar/nacke. Det känns ju som nåt rätt vanligt att ha i samband med flunsan. Inget att oroa sig över.

   1. J skriver:

    Hon är torsk på Treo Comp och kranen har väl stängt butiken..

  2. Flugan skriver:

   Är det en så hemsk migrän också kan hon ju faktiskt kontakta en annan läkare, tänker jag?

 23. Ella skriver:

  Hon kan inte vara frisk??

 24. Bella skriver:

  50 shades of Boken 😂

 25. Anonym skriver:

  Hellre uppröra än att gå obemärkt förbi var det va? Känns ju vettigt.

 26. M skriver:

  Hon står ju för fan och pissar på dom som verkligen har migrän.

  Nej, för fan jag kör en live och hoppas på lite fina ord från mina fina ”fans” så blir det nog bra.
  Det där med ett mörkt och tyst rum får vi ta när ”min läkare” ordinerar det efter hens semester. Apoteket har dessutom långstängt så det är ingen idé.
  Hon kanske borde prova skiten hon gjorde ”reklam” för!

 27. Mareena skriver:

  Det där med att Anna gråter när Vanessa skall iväg… Jag tror att Roberto har lämnat henne, och Vanessa skall åka till pappa. Det var länge sen hon skrev något om ”mi amor”, och hon har heller inte lagt upp några pussbilder.

  1. Anonym skriver:

   Åååh spännande om det är sant! Blockad, så jag vet inget själv om när hon senast skrev om Roberto 😂

  2. Maria skriver:

   Och det kanske är anledningen till varför deras lägenhet står till salu

  3. vivi the one and only skriver:

   Ja jag tänkte också på det med tanke på att hon knappt nämner honom i liven

 28. Blödig skriver:

  Efter att ha kollat på hela videon (lullig på g hem från krogen kändes det tydligen rimligt) tycker jag så otroligt synd om kvinnan.

  Jag har aldrig tyckt om henne, tycker hon känns som en drama Queen som gör allting för några sekunder i rampljuset och höjer sig själv till skyarna med helt orimliga medel.

  Men fan, det gör faktiskt lite ont att se henne sitta och gråta. Det känns så desperat och ensamt.

  När hennes vuxna dotter kom in i sändningen och Anna bröt ihop .. att Vanessa inte stänger av sändningen och hjälper sin mamma .. fan. Det är så tragiskt.

  Kommer nog aldrig kunna se på Boken med den lätt irriterade och chockade blicken jag haft tidigare.
  Hon behöver trygghet.
  Och det är så ledsamt att hon inte verkar ha någon, trots flera barn och en partner.

 29. Blödig skriver:

  Efter att ha kollat på hela videon (lullig på g hem från krogen kändes det tydligen rimligt) tycker jag så otroligt synd om kvinnan.

  Jag har aldrig tyckt om henne, tycker hon känns som en drama Queen som gör allting för några sekunder i rampljuset och höjer sig själv till skyarna med helt orimliga medel.

  Men fan, det gör faktiskt lite ont att se henne sitta och gråta. Det känns så desperat och ensamt.

  När hennes vuxna dotter kom in i sändningen och Anna bröt ihop .. att Vanessa inte stänger av sändningen och hjälper sin mamma .. fan. Det är så tragiskt.

  Kommer nog aldrig kunna se på Boken med den lätt irriterade och chockade blicken jag haft tidigare.
  Hon behöver trygghet.
  Och det är så ledsamt att hon inte verkar ha någon, trots flera barn och en partner.

 30. Anonym skriver:

  Anna jag hörde du sa att du dricker grönt thé och att du ibland har dimmiga ögon – sluta med grönt thé så kanske ögonen blir bättre. Jag drack mkt grönt thé för några år sedan och fick då dimmiga ögon, som en hinna på ögonen men när jag slutade med grönt thé så upphörde det. Har också hört att man kan få värk av grönt thé vilket jag också hade i samma veva, så mitt tips är att sluta dricka grönt thé och se om det blir bättre.

  1. Anna skriver:

   Snälla, det heter te. Stavas te. Te.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla